Új privát üzeneted érkezett!



Lányok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 

 
 

Sziasztok!

Látod, Rambóka, ha nagyon figyelsz nálad is mozog!!!KépKépKép Ennek nagyon örülökKépKép

Esküvőd hány órakor is lesz? nem akarom szombat reggeltől ott állni a Pezsgőház előtt...KépKép
Nagyon készülök menni, egy dolog tarthat csak vissza, képzeld, eddig diákkal mentem haza vonattal(ha férjem nem tudott jönni, mert én nem vezetek jól), de most hogy halasztottam, nincs diákom. Mikor meghallottam a teljes árú vonatjegy árát Pesttől Pécsig oda-vissza, dobtam egy hátast. A suliban megigényelem holnap a közalmazotti igazolványt, azzal féláron utazhatok, de ha nem lesz meg 12-ig, lehet hogy nem tudok lemenni. Apát még megpróbálom rávenni, hogy menjünk autóval, de most voltunk két hete...

Ez a savas dolog nálam csak ilyenkor terhesen jön elő, Domival is volt. Már megfigyeltem, ha kajálok, nem szabad rögtön utána lefeküdni, mert akkor biztos jön.

Norka!
Ez egyszerűen megdöbbentő és felháborító amit írsz, hogy miért akarnak egyes helyeken annyira műteni, mert ebből él a kórház...Biztos vagyok benne, hogy Pécsen is ezért akartak engem rögtön megműteni, mindenféle vérvizsgálat nélkül, egy UH alapján.

A másik a tudatlanság, drága jó háziorvosom, aki - ne haragudjon meg érte - de csak arra jó, hogy a táppénzes papíromat kiírja, ha komolyabb bajom lenne, azonnal dokit váltanék...szóval ő a PCO hallatán mondta, majd megműtenek, kivágnak egy részt a petefészkemből...Egy nyugdíj előtt álló hölgy. Szóval ő még az ékrezekciónál tart. Hiába, az egyetemen ezt tanulta.iszonyú lomhán mozdul valami az orvostársadalomban.

Ginuska!
LH/FSH arány 1:1 kell legyen, vagy még ideálisabb a 0,8 arány.(3. napon levéve) prolaktint nem tudom, nincs mellette referenciatartomány?

Csajok, én holnap megyek dokihoz, már nagyon várom, remélem lesz UH is, és megmondja a dokim, hogy fiú vagy lány!Kép Domit 15 hetesen megmondta.Kép És azt is remélem, hogy elküld a kórházba is a nagy UH-ra, elvégre ezt a lepényt ellenőrizni kellKépKép
Egy hete nuku vér, úgyhogy bizakodom.Kép

Kavicska!Ennyi meló volt az ügyeleten???KépKép Írj onnan is!!!Légyszi!! Alig vagy mostanság a topicban!! Kit érdekel, hogy megjelenik a babanet az olvasottak közöttKépKép
Egyébként ki is lehet törölni...KépKép

Rejo
(15+6)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Norka!

Megkérdeztem a múltkor a dokimat, azt mondta, h. kezd mozdulni vmi( valszeg a Petrányi doktor által említett Tihanyi konferenciára célzott! ), de a metformint nálunk még mindig nem írhatja fel nőgyógyász, csak endokrinológus!
Lehet h. ebben az irányban kellene elindulni?
Csak éppen a nők többsége a meddőségével a nőgyógyászát keresi fel!!!!!!!! Kép
Azthiszem a Gigi f. ügyet célszerű lesz lezárni egyszer s mindenkorra! Kép

Csakegy!

Ugye nem alszol teveszőr paplanon? Kép Kép Kép
Én is szedtem premenst, napi 1-et, prolactin miatt!

Kandika!

Sajnálom! Kép Pedig nagyon drukkoltam!!!!!!!
Most akkor drukkolok a pirinek! Kép

Kriszta!

Köszi a tippeket, ki fogom próbálni őket ( a Reparonon túl vagyok, sz..t sem ér!!!)!!!!! Kép

Rejo!

NEM SZOMBAT!!!!! Május 12. péntek 17 óra Pezsgőház étterem!
Refluxom '94-óta nem volt! Most is csak azért, mert nem férnek el a belsőségeim + Mütyűrke! Kép
Örülök, h. jobban vagy, de azért mindenképpen vigyázz magatokra!!!!!!
Nekem is megmutatta "A pöcköt" a doki az UH-on! Kép

Rambóka
(18+5)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Lányok,

ajajj, C2000-es vagyok, méhszáj felpuhult, méhnyak rövidke, Bogi feje jó lent... doki szerint 4 hetünk van, ha jól viselkedem. Egyébként vicces, de dokihoz menet és tőle jövet is úgy fájt a hasam, mintha holnap mensizni akarnék. Mondtam is a páromnak, mindjárt megjön... Kép De a baba nagy, mert 2,5 kg fölött saccolja, kitapogatta mindenét, és mondta, hogy ezen ne izguljak. Hát nemtom, én még meg akarom írni azt a PCOS cikket. Kép

Rambóka, igen, jól gondolod te is. Belgyógyászat-endokrinológus vonal, szóval ennek a szakmai testületnek kell első lépésben mozdulnia, és a nyilvánosság erejéhez fordulni, felvilágosítani minél több nőt, hogy mi fán terem az endokrinológus. Petrányival meg a gyógyszerjogász csajjal tovább veséztük ma a dolgot, és megértettem, hogy a gyógyszergyárak NEM fognak lépni, a hazai viszonyok miatt a nődokik sem. Ajánlott Petrányi egy-két nagyobb nevet, akiket megkereshetnék, és tudja, hogy kedvezően állnak a dologhoz és tekintélyük is van, dehát puhuló méhszájjal hogy mászkáljak? Kép Végtére is, ők megszüleszthetnek interjú közben Kép Szóval nem tudom. Lehet, hogy már ismétlem magam, de Ausztráliában is az Endokrin Társaság lépett ez ügyben!!

Másik rémhír, én lassan nem tudom mire véljem, de lehet, hogy a Lombikbaba honlap el fog anyátlanodni... Kép Adja isten, hogy ne így legyen, de ha mégis, akkor PCOS honlapot csinálni kell, átmenekítve oda a tartalmat... lenne lány, aki webprogramozná, dehát pénz is kell hozzá, idő is... nem tudom. Várjuk meg, mi történik.

Rejoka, én is izgalommal várom, pöckös vagy nunis! Kép

Kavicska, ne legyél ennyire szomorú! gyere! Kép

Kandi, szóval rakjak fel pocakképet? Jó, holnap meglesz, csak mostanában behülyült a digigép és olyan irdatlan méretű fotókat csinál, én meg nem tudom már az olyan nagyokat kicsinyíteni, szóval apa kell hozzá!

Norka
s_norka
 
 


Norka: Lakatos profot nem említette?
csakegysokadnick
 
 


Ja... ma este vettem észre, hogy elfogyott a palástfű teám... gááázKép Talán egy nap kihagyás nem kavar be...
csakegysokadnick
 
 


Norka, rahibaztal, nekem csaknem csodaorszagKép en imadok itt elni...Fro.-rol van szo. Egyebkent mielott felszisszennel, ez az az orszag, ahol sajnos nagyok a kulonbsegek!!! Mi egy jomodunak mondott reszen lakunk, ami az eu. ellatasban is latszik.
Ami a finanszirozast illeti, megvan az otthoni tb megfelelolje, plusz a mhely kiegeszito biztositast fizet, ugyhogy ezzel nekem a terites mindenre (fogaszat, szemuveg is) 100%-os. Kisebb osszegek eseten a doki szamlat ad, amit kifizetek, es a biztosito visszaterit. Nagyobb osszegnel (pl. az egynapos korhazi kivizsgalasnal) direktbe a biztosito fizet.
Ami a meddosegi ellatast illeti, a dokim kerte meg az ingyenesseget. Ez par honapot igenybe vett, addig fizetgettem, de minden vissza lett teritve ( 60%-ot az allami biztosito allt, 40-et a magan). A problema, hogy sajnos ezt nem minden doki teszi meg...Errol a lehetosegrol en sem tudtam, a doki ajanlotta fel, holott a torvenyek szerint alanyi jogon jar. ( Ja, es nem vagyok allampolgar, megcsak fr. ferjjel sem rendelkezem es Mo. akkor meg nem volt az unioban sem...csupan itt dolgozom egy mezei munkavallalasi engedellyel.)Viszont beszeltem lanyokkal, akik meg csak nem is halottak rola...Szoval nalam egyertelmuen a doki joindulatatol fuggott.
Ja, azert a helyzet itt sem olyan rozsas a varakozasi idoket illetoen. A nodokim megadta egy itteni "sztardoki" endokrinologus elerhetoseget. Ez tavaly majus elejen volt. Odatelefonaltam idopontot kerni, hat november vegere volt leghamarabb.Kép Erre felidegeltem magam, felutottem a telefonkonyvet, es talalomra kivalasztottam egy endokrinologust a szomszed varosban, aki ket het mulva fogadni tudott...es szerencsere nem csalodtam benne, gyorsan mentek a dolgok.
Andika, az Estrofen-t en is szedtem, igaz csak egyszer, es 1,2-es lett tole a nyh, ami nalam rekordnak szamit.
Tovabbi jo estet!
Alice
alice27
 
 


Norka
Hűha!!
A mensis görcs szerű dolog már jóslófjás lesz,bár én ilyen enyhe mensis görccsel mentem szülniKépAzt is csak azért mert,rendszeresen jöttKépMár mire beértünk 3 ujjnyi voltam végig.
No,persze kiírt dátum után 1 nappal történt mindez.
Először szülőknél hamar behelyezkedik a gyermek feje!Pár hetetek még biztos van!Kép
Remélem értesítesz bennünket,ha már szülsz!

Rambóka
Nálunk most apa használja ezeket a szereket,innen a tájékozottságKép
A Reparon nála sem jött beKép
Izgulsz már az esküvő miatt??Mindjárt itt van,9 nap,ha jól számolom.
Képet remélem kapunk majd,mert én nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!Kép

Alice
Irigykedem kicsit!Én is szeretnék vhol máshol élni,mondjuk FrKép.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Norka!Aha,képet kérünk...,a számom meg tudod,hívj...ha szurkolni kell!KépPihenj sokat!Sok-sok alvás,kell még az az albérlet Boginak!Kép
Alice!Csodaországból!Nem semmi,azért tök jó,hogy van olyan ország,ahol így foglalkoznak az egészség megóvásával!Kép1,2cm volt...vagyis 12mm!Az tök jó...most bizti hamarabb kell elkezdenem,remélem megnő Nekem is legalább...mint most!...de bele is tapadjon valami!
Rambóka!Nem semmi,12.-én férjes asszony leszel!Ugye jó sok képet teszel majd fel Nekünk?Kép
Rejóka!Na és mire tippelsz?Ma még lehet,holnap,már konkrétan fogod tudni bizti,hogy kukacos,vagy lukicást készítettetek!KépKépTök izgi lehet!Kép
Többieknek is cupp-cupp!
Na megyek csicsizni!Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Nicky!

De igen, Lakatos benne van a nevek között, elsőnek. És most én szeretnék vele beszélni, cikk ügyben. Szerinted mennyire nyitott erre? Kellene azért egy hazai szaktekintély... állást foglalni, véleményt mondani.

Ha úgy érzed tudsz ebben segíteni, kérlek dobj már egy e-mailt nekem!

Köszi!

Kandika: akkumulátor a digigépbe tölt... Kép
s_norka
 
 


Norka: izé... a Lakatos prof a belgyógyászom akit anno sarlatánnak kiáltottatok ki a D3 vitamin miattKép

Érdekes egy doki... ő azt mondja (határozottan), hogy a metformin nem csinál PÉ-t... az nőgyógyászati probléma, ő csak az inzulinrezisztenciámat kezeli... (de emellett pontosan tudja, hogy a D3 kúra + a metformin együtt előbb vagy utóbb meghozza a babát... mert eddig ezt tapasztaltaKép)

Szóval egy próbát megér... ( valszeg Neked is mondani fogja a D3 vitamint)

Egyébként egy hihetetlenük lelkiismeretes, nagytudású és korrekt / emberi orvos akiből szerintem nem sok van Magyarországon!

Ja... és ő az oszteroporizé (szóval csontritkulás) társaság elnöke, ha jól tudom...
csakegysokadnick
 
 


Lakatos szokott e-mailezni?
Jól van na, nem sarlatán... de majd kiverem a fejéből azt, hogy a metformin nem csinál pé-t. Kép Fél a babagyártástól, mi?

Nagyon jó lenne, ha e-mailezne, tudod az a baj, nem hallom a telefont. Szóval... én nem tudom milyen viszonyban vagy vele! De jó volna megkörnyékezni! Vagy elmegyek hozzá ha kell, de most azt csak így a rendelésére, az nem jó...
s_norka
 
 


Norka:

Kép Hát nekem jövő hétfőn kell majd hívnom és valszeg kedden megyek vérvételre ...(remélem legalábbis... de lehet, hogy csak az azt követő hétre ad majd időpontot)... és akkor látni fogja, hogy már nekem is van PÉ-mKép (és lényegében ez a 2. metforminos ciklusom...) Bár fene tudja, hogy nálam ezt ilyen hamar CSAK a metformin érte-e el vagy a D3 vitamin + metformin kombináció... A prof általában CSAK D3 vitaminnal is PÉ-t szokott elérni (saját bevallása szerint)... és sorra lettek babások a PCO-s betegei... (OK, nem volt neki sok, de azoknál teljes volt a siker)

... elég elfoglalt, általában csak hónapokkal későbbre tud időpontot adni (a csontritkulásos betegek miatt... ), de Petrányival jóban lehet mert nekem amikor említettem, hogy ő küldött hozzá 2-3 napon belül adott egyet... E-mailezni nem tudom, hogy szokott-e... Van egy tündéri asszisztense, lehet, hogy vele kéne lebeszélned a dolgot... szóval hivatkozz Petrányira...
csakegysokadnick
 
 


Ki az a tündéri asszisztens? E-mailben dobjál már nevet, számot, ha tudsz, majd valaki felhívja nekem.
Ó, hogyne hivatkoznék Petrányira, nem vagyok egy elveszett ember, sőt, elég gátlástalan tudok lenni, ha kell... Kép Kép Szerintem még a Gábriel arkangyalra is hivatkozom, meg mindenféle felsőbb hatalomra. Kép
s_norka
 
 


na de mi az emiled?Kép

(csak közvetlen telószámot küldök majd, úgyis az asszisztense veszi fel)
csakegysokadnick
 
 


s_norka
 
 


mail ment
csakegysokadnick
 
 


Tényleg... faxolni is tudnál neki Kép (a tel. szám egyben fax isKép
csakegysokadnick
 
 



Sziasztok!
Na itt is vagyok,senki-sehol?
Na mindegy,azért írok...
Szóval,tegnap este,már fájt a pocom...reggel 7-kor,meg már meg is jött...biztos,müködtem...mert Nekem nem szokott fájni azelött,hogy megjön...
Szóval örülök és szombaton megyek Uh-ra!Haladok ám!
na puszika!
Norka-Kavicska...küldtem utazási meghívot Nektek,egy játék,pontot lehet kapni...ha pár ismerősnek elküldöd...remélem nem gond!Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Hőmérős topicból vagyok, és találtam egy cikket a PCO-val kapcsolatban, bár ti lehet, h már ismertétek azért feldobom:
http://66.249.93.104/search?q=cache:Ae1rkE9zQK8J:www.motesz.hu/magazin/200503/10 NoiHyperandrogen.pdf+lh-fsh&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=33&lr=lang_hu

Nagyon sok érdekes dolgot ítatok egyébként ebbe a topicba! További sikeres kutatást az ügyben és sok babát!

Ui.:lehet, hogy jövök majd hozzátok is, ha kiderül amit sejtek.

Ildi
Vendég
 


Tildi, köszönjük Kép Ha jól tudom, Rambóka ehhez a dokihoz ment el, miután felbuzdult, hogy ez a doki ismeri a dolgokat (metformin), aztán kiderült hogy csak elméletben!

Vagy majd Rambóka elmeséli. Kép

Cs-Kriszti, köszi. Most kicsit várok, vasárnap találkozom Kun J Viktóra újságíróval ez ügyben, aztán ennek függvényében lépek!

Közkivánatra (elég gagyi minőség, na meg nem értem, ezen a fotón a pocak is kicsinek látszik meg én is vékonyabbnak... torzít sztem):

Kép
s_norka
 
 


Sziasztok csajok!!!
Végre vagyok, nem sokat, de este annál többetKép
34 cn. Lányok fantasztikus rutinnal és eleganciával bírok negativ terhességi tesztet csinálni. Kép Nem vicc tényleg negatív lett. De ezt tudtuk. Most jövök nőgyógyítól. Én is beleestem a dokimbaKép Abszolut megbízom benne és tök jó az összhang közöttünk. Csinál nekem gyereketKép Értsétek jól. Remélem a párom nem olvassa el ezeket a sorokatKép
Láttam a gyönyörű cisztácskáimat. Olyan a petefészkem mint egy katicabogár. Olyan sok pötty van rajtaKépKép
Szóval megvan a Norcolut és a Closty recept. Ma már bekaptam egyet. Ja és most úgy fogom szedni ahogy Csakegy. 3x1 öt napigKép Aztán haviKép Aztán a 3. naptól ClostyKép És jőhet a sok sok nőgyógyis mítingKép

Szóval hiszek a MetforminbanKép

Jól vagyok, nem vagyok szomorú, csak kevés időm van. Az a helyzet, hogy a tegnapi ügyelet sem volt rózsás, így elmaradt a megígért netezés. Kép

Rejóka!
Tuti két lyuku babód leszKép

Norka, Ma este egy pocakos képet!!!!! És mindenképpen értesíts, ha szűltél. Kandinak tudod már a számát egy sms is jóKép Majd együtt vajjudunk veled gondolatbanKép Hormonzavaros tyúk" hangosan felröhögtemKépKép

Lányok! El kell kezdenem fogyózniKép Felszedtem vagy 2 kilotKép Tegnaptól tart a fogyókúra. Nem eszem hat után!!! Csak ennyiben áll. Tegnap betartottamKép Remélem ma is bejönKép

Kandika!
Ok nem vagy babás, de volt PÉd és csak 34 napos a ciklusod!!!!!!!!!! Már ez is félgyönyörKép Gondold végig....Kép Lesz itt babó!!!!

Alice!
Tök jó, hogy külföldön élsz, én már egyszer cseréltem hazát. Talán fogok mégegyszer. De mindenképpen megérné egy pár évre elmenni dógozni mondjuk Angol honbaKép Remélem összejönKép

Na megyek tanulni!!!
Majd este lefektetem az uramat és visszajövökKép Kép Kép Vagy csak holnap???
Mindenképpen kiváncsi vagyok arra a pocakos képre!!!

Gabika!
Élsz még??? Te sem vagy túl gyakran. Ez a város elszívja az összes energiátKépKépKép
Remélem nincs már baciKép

Bocs a sok helyesírási hibáért de sokat akarok írni kevés idő alatt és nem bírok odafigyelni, hogy mit ütök le. De azért ennél jobb: jhgasfliuzrp98236 hédui62398p5jkhéi7556tze87676r
Kavics
(34 cn.)
Vendég
 


Ildi
Szióka!Kép
Tudom,hogy követed itt is eseményeketKépRemélem hamarosan kiderül,miért nincs még a baba a pocidbanKép

Norka
Valóban nem látszik itt nagynak a pocakodKépAhogy nézem,máshová nem is híztál!Kép

Andika
Képvagy inkább KépLényeg,hogy újabb ciklus jön,tele reményekkelKép,és látod a clostys napokat is számon tudjuk tartaniKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Aranykavics: Hát nagy döntés volt...

mióta is szeded a Metformint? Szerintem utánam kezdted el szedni...

Szurkolok, hogy pik-pakk összejöjjön a babaKép (és, hogy a férjed nehogy elolvassa amit most írtál a belezúgásról és babacsinálásról KépKép)
csakegysokadnick
 
 


Kandi babaKép
Csak egy gyors bekukk! SajnálomKép, hogy negatívat teszteltél. De, ahogy többen írták, legalább van ciklusodKép Én túlvagyok az amnion. Nem volt kellemes, de abszolút kibírható. Lehet, hogy már holnap tudok részeredményt.

RejoKép
Én is kíváncsi vagyok, hogy kukis vagy nunis lesz-e a babád!Kép Majd még bekukkolok.
gtünde
 
 


Ja... és én 5*1-et szedtem Norcolutból és nem 5*3-at... (az is elég volt a rossz közérzethez Kép )
csakegysokadnick
 
 


Már megint ez a net.Kép

Csakegy!
Nem akarok maratoni ciklusokat!!! Engem a Norcolut nem puffaszt. SzerencsémreKép
Január 25 óta szedem a Metformint!
Még leszek. De most kikapcsolom a gépet, mert nem bírok elszakadniKépKép
Vendég
 


Ildi!Köszönjük és gyere,ha sajna rá fogsz szorulni!
Norka!Szupi a kép,és tényleg nagyon vékonyka vagy rajta!De a pocid aranyos!
A tetkód megnyúlt a pocakodon?KépPirsinged is van?Kép
Kavicska!Jó,ogy jelentkeztél,és legalább,most nem kell még sok-sok napig várni,elöbb lesz Neked is a ciklusod!Kép
OKrisztinke!Hát Én is örülök neki,hogy nem 50...napra jött meg most!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Kavicska, de jó hogy írtál. Nélküled nem este egy este... Kép És ahogy Cs-Kriszti-Nick szokta mondani, optimizmus rulez, szerintem dolgozni fog a Closty, végtére is 4 hónap után!! Dolgoznia kell! Kép
A dokid jóképű? Flörtöltök? Mi a fenét csináltok ti ott? Kép Kép

Na, csajok, ne már! 71 kg vagyok!! Ez a kép nem arányos mondom, igggenis elég nagy pocakom van, 101 cm, meg minden! Csak ez a kép valamiért piszkafának mutat, mint a hamistükrök az Elvarázsolt Kastélyban! Kép
Ja, még egy, anyukák: 34 hetesen már lejjebb szokott menni a pocak? Vagy összefüggésben van ez azzal, hogy Bogi feje lent van? Csak mert pár napja bizisten nem fulladok már, ha telezabálom magam!

Kandi, a tetkóm kétszerese lett mint volt, de még nem lett pókháló mintás, el ne kiabáljam, de lehet megúszom repedés nélkül. Piercing, ugyan. Kép Volt-volt valamikor, de ez most szétszakította volna a bőrömet, ha bent marad... a köldököm ki van ugyanis fordulva már 1 hónapja, apa kedvesen "kis fütyinek" becézi... Kép

Norka
s_norka
 
 


Na sziókaKép

KavicskaKép
Köszi kérdésed...még élekKépBiztos a várossal lehet vmi baj,mert én is kivagyok Kép!Fhú azért talizhatnánk vmikor,metr ez már nem állapotKép
Sajanálom a negádat,de akkor hajrá Closty...tudod február!!!!!Kép

NorkaKép
Szép nagy pocod van!KépAzért még tartsd bent Bogi babát még egy picit!Kép

hű,annyit irtatok h mire végére értem elfelejtettem kivel mi történtKép..ez vagyok én!!!
Sok-sok puszó!

15cn
Vendég
 


Sziasztok!!

Norka nem látszik hogy híztál volna,a pocid kifejezetten tetszikKép
Õrületesen jóóóóó amit a pco fronton elkezdtél/kezdtetek!!!!!!!!!!!!! Forradalmi izgalmas...... nagyon feldob hogy végre történik valami változás a dokik fejecskéjében(reméljük).Nagy meló,de úgy látom rátermett karakán csaj vagyKép. Nem hiszem hogy sokat érhet a segítségem/tudásom, de ha tudok szívesen harcba állok.SOK SIKERT

Csilagfény,hogy vagy?????

Nekem is sok most a munka,de szorgalmatosan olvaslak titeket. ...és nincs bajom az adag emelésétőlKép,csak enni nem eszem rendszeresen és a gyomrom fájKép, és kívánom az édességet a 3kiló meg nem mozdulKép

(74cn)
Vendég
 


Tényleg... budapesti fórumlakók: tali valamikor valahol? (aki nem budapesti annak is szól... perszeKép)
csakegysokadnick
 
 


ha már egyszer Ella felvetette...
csakegysokadnick
 
 


Sziasztok lányok

Ma elmentem Ács doktorhoz akit Norka ajánlott. Nagyon rendes volt, mikor megnézte a leleteket, mondta, hogy kell nekem ez a gyógyszer és fel is írta a Merckformint. Azt mondta, hogy a PCO-ra ez a gyógyszer kell!

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ti kaja közben veszitek-e be a gyógyszert, mert nekem a patikus csaj a gyógyszertárban azt mondta, hogy így kell szedni. Meg tudjátok mondani véletlenül, hogy a vastablettával együtt be lehet-e venni, vagy kell pár óra szüntet tartani a kettő között.

Norka mégegyszer köszönöm szépen, hogy ajánlottad ezt a dokit, nekem nagyon szimpinek és rendesnek tűnik.

Sziasztok Andi

Kép
andi1975
 
 


CSKriszti...Tőlem!?Én már kérdeztem ,ki hol lakik...csak Te válaszoltál...azt hiszem!
Norka!Na ezé,nincs a hasamon tetkó!KépKépKép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi!Lényeg a fokozatosság...negyeddel kezd,vagy fél tbl-val!Lehetőleg este az elsőt...és mindig csak akkor emeld,ha már megszoktad és nem vagy rosszul,az aktuális adaggal!
Vassal,szerintem beveheted...hisz az csak egy ásványi anyag....de a csajszik nyilatkoznak,mert Én nem szedek vasat!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Drága csajszik!!!

Mikor hazajöttem a dokitól egyből írtam nektek, de persze NEM MÛKÖDÖTT A BABANET!!!

kavicska, Gtünde, Andika meg Mindenki!
nem tudjuk még, fiú-e vagy lány, de ugyanez a doki, ugyanezzel a géppel Domit 15 hetesen megmondta hogy fiú! Kérdeztem modja meg, fiú lesz vagy lány. Azt válaszolta: nem mindegy? KépÉdes. imádom ezt a dokitKépEgyébként benne van az áprilisi kismamában, pont egy ikerszülésre kérték fel.
Most kivetítette a lábaközét, és azt mondta, na maga szerint ez micsoda??? mert még ő sem látja, hogy van vágás, vagy nincs vágás. Én inkább fütyinek láttam, de az egyértelműbb, azt szerintem egyből meg tudta volna mondani, szóval még reménykedek, hogy lányKép

De végül is tényleg mindegyKépKép

Van más is. Már megint megrövidült a méhszájam 2 cm-re, C 2000 vagyok, de legalább zárt. Domival a 22. héten rövidült meg, és szigorúan feküdnöm kellett 35. hétig, párom aggódik, ez a terhesség már most kezdi??? De a doki most nem említette a szigorú ágybanfekvést. ő tudja.
Azért jól beparáztam. Lepény még eléri a méhszájat.

És, a doki csinál egy soron kívüli cukorterhelést nekem hétfőn, ennek örülök. meg lesz AFp is hétfőn.

Szóval ez van velem, az az igazság az utóbbi időben hogy abbamaradt a vérzés igen bátor lettem, sokat tettem-vettem, nem kellett volna...majd most megint visszafogom magam.

Kavicska, de jó hogy végre írtál!!KépKép
nagyon drukkolok a következő clostys hónapért meg a sikeres fogyókúráért! Most fogyózz, mert terhesen nem lehet!!KépKép

Norka!
Szupi a hasad!! Én is már ekkorát akarok!Kép

okr!
Mikor vizsgázol?

Csakegy Nicki!
taliban nagyon benne vagyok, amíg még felkelhetek, úgyhogy gyorsan szervezzük meg!KépKép
Én XI. kerületi vagyok!

Csajok én megyek is feküdni, mert ma megint sokat rohangáltam, nem érzem jól magam, de még nem alszom, apa odaadta a notebookját a franciaágyba, úgyhogy ott fogok olvasgatni!Kép

ha nem alszom el, még írok nektek!

puszi:

rejo
(16)

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejó: én XVI. kerületi, de a Deáknál dolgozok... valahol a belvárosban kéne összefutni pl. egy teázóban... ott nincs füst és még az olyan kismamik is jól "beihatnak"Kép akik még nem is tudják, hoyg azok... szóval érted Kép

A jövő hét nekem nem jó de az azutáni szerintem OK lenne...
csakegysokadnick
 
 


esetleg jövő hétfő még jó...
csakegysokadnick
 
 


Sziasztok!

Ígértem, hogy leszek mégKép

Andi (1975Kép)!
Nagyon örülök, hogy te is beléptél a Metforminosok körébeKép Hála a dokinakKép
Valamikor vérszegény koromban én is szedtem vasat. A legjobb eredményt akkor érsz el vele, ha reggel éhgyomorra citromlével veszed be, legalább fél órával evés előtt. Mivel nagyon rossz a felszívódása.
A Metformint leküldheted étkezés előtt, közben, vagy után. De tartsd be a Kandi által leírt használati utasítást. Kép Bár elképzelhető, hogy te is jól fogod bírni. Mert erre is van példa. Nem megijedni a hasmenéstől, hányingertől, émelygéstől, "döglődési" tünetektől, étvágytalanságtól, hús, vagy édesség undortól stb stb. Ez mind benne van a képben!

Norka!
Szép kerek pocakKép Tetszik nekem.
Felvetettétek, hogy van e szép és csinos kismama?
Szerintem vanKép
Ha valaki nem lesz tehén, vagy bálna (mert ugye ez is benne van a pakliban) akkor szép egy kismama. Főleg manapság, hogy már nem divat a bő cucc. Inkább a szűk pocakot mutató ruhák dívnakKép
Én mutogatni fogom a nagy pocakom. Főleg ha a hideg időszakra nő nagyraKépKépKép Most sem vagyok egy kispéldány, erre még feljön 15-20 kg... Akkora leszek, mint egy orosz tank! Kép

Rejóka!Kép
Tényleg nem számít, hogy kislány vagy kislányKép
De most komolyan...Kép Amikor világrahozod a harmadik kisfiadat.... Kép Vagy Norka a harmadik lányát. Nekik is azt fogják mondani, hogy: "ők is csak egy fiút akartak"Kép

Csakegy!
A Budapesti találkozó nagyon jó ötlet.
Én június 12-23 között leszek Pösten képzésen, akkor belefér... Minden mennyiségben. Kép Kép

Kincsecske!
Velem elfutott a szekér. Rettenetesen sok édességet ettem, zabáltam.. Rosszul is érzem magam, mert feljött 2-3 kg. Most szigorú vagyok magammal szemben.!!! Muszáj!!Kép
Kincsecske, mit tudsz erről a végleges gépi szőrtelenítésről??? Én nagyon gondolkodom egy végleges bajszonKép Mert a tököm már kivan az örökös tépegetéssel.

Ginuska!
LH/FSH arány 1 alatt, ideális a 0,8!

Gabika!
Jövő héten összehozzuk a talitKép Remélem!!!!Kép

Andem! Mony! Espero! Csillagfény! Nóra1!
Jelentkezni!!!!!!

Csajócáim megyek fogat mosni és elteszem magam holnapraKép
Holnap este is leszek. Egyedül leszek itthonKép Rátelepszek a gépre. Csak legyetek ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Csóközön Mindenkinek!Kép

Kavics
(34 cn.)
Vendég
 


Sziasztok!

Kandi, Aranykavics köszi a segítséget Kép. Holnap fogom elkezdem szedni, de akkor kezdetnek elég lesz egy fél szem is belőle.

Sziasztok

Kép
andi1975
 
 


Szia Kavics!

Epilálásnál két lehetőség van.
Tűs módszer:szálanként vezetnek tűt a szőrszálhoz áramot adnak rá és elégetik a hajhagymát.Lehet érezni(kicsit,nem fáj),lassú de hatásos,szálanként kb 15-20ft .
Lézeres: több féle van nem fájdalmas,világos bőrű és sötét szőrű egyéneknek ajánlható.Drága kb 20000ft(400cm2) egy terület. Mindkét esetben több 6-8 alkalom kell egy területen,mert csak a növekedési fázisban lévő szőröket írtja ki,és sztem akkor sem lehet tök sima felületet elérniKépLézernél hallottam "mellékhatásnak" foltokat a bőrön későbbKép)
Én gyanta párti vagyok,és a metformin is hátha rendezi őketKép
Vendég
 


7kincs: jaja... nálam elkezdett "felszívódni" a bajszom... még van, de szerintem néhány hónap és eltűnik! (anno a bogyónál is eltűnt... azért nem is piszkálom inkább... max. csak a néhány nagyobb szálat szedegetem ki... de szerintem már egyáltalán nem feltűnő...)

Ui: hőm zuhanórepülésben... (36,5)
csakegysokadnick
 
 


Sziasztok!

Kavicska nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál :-)

Norka nagyon szép a pocid :-), remélem még kibírja egy kicsit bent a babád!

Próbáltam fellépni a lombikbaba oldalra és valamilyen Magyar Hajózásért Egyesület jön be rajta. Erről tudtok már?

Képzeljétek az endokrinológus nem írta ki adott beutalót a terheléses inzulin vizsgálatra, mert szerinte nem vagyok PCO-s. Elmentem a háziorvoshoz, Õ meg nem is tud ilyen vizsgálatról (gondolom nem írhat ki ilyet), úgyhogy most nem tudom honnan lesz beutalóm. Persze tudom, hogy a hormon leleteim jók lettek, de Kavicska is írta, hogy erre azért szükség lenne. Majd még egyszer bepróbálkozok mikor visszamegyek az eredményekkel az endokrinológushoz.
Egyébként hétfőn megyek újabb vérvételre amit a ciklus 25-30 napja közöttre írt ki a doki. Ebből mit lehet megtudni? Ugyanolyan hormonokat nézet mint a 3. napon. Igazából régóta olvaslak benneteket, de erről még nem hallottam, hogy ennek mi a szerepe.
Az eredményekkel 31-én megyek vissza, kicsit izgulok. Nagyon szeretném, ha minden okés lenne, és igazából kérdések vannak bennem, ha a hormonok nem utalnak PCO-ra és a pajzsmirigy is okés akkor mitől vannak a tüszők és a vetélés.
Na hát így vagyok mostanában, viszonylag keveset írok Nektek, de rendszeresen olvaslak benneteket, mindenkinek drukkolok :-) és próbálok okulni.
Nóra
nóra1
 
 


Nóra: valszeg a progeszteronszinted nézik - hogy volt-e peteérésed... esetleg pajzsmirigyhormont...
csakegysokadnick
 
 


Nicki, a hétfőt nem merem bevállani, mert szombaton a fiam 6. szülinapja, és party hegyek lesznek, még vasárnap is, sztem hulla fáradt leszek, meg ilyen méhnyakkal nem merek már nagyon ugrálni.

De jövő hét után oké. A teázó nagyon jó ötlet. Én a Ferenciek terén tudok egy jót.
Többiek??

Kavicska!
Juniusban téged is bevállalunk!KépKép

Nóra!
Azok a tüszők pedig valamitől csak ott vannak!!??
ha TÉNYLEG minden rendben lenne, nem lehetnének ott. Csak józan paraszti ésszel gondolkozom, nem orvosilagKép.
A lányok azt mondják, metformin nem IR esetében is hat.Kép
A progiszint azért is fontos, mert ha alacsony, nem jön létre terhesség, vagy hamar elmegy a baba.
Gyere majd az eredményekkel!

rejo
(16+1)

Kép

Kép
rejo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: