Új privát üzeneted érkezett!

KB eddig 3x írtam de nem rakta fel a szerver.

Sid!

A turikat már régóta szeretem, csak ez a hegyi nem volt meggyőző kívűlről legalábbis. De majd benézek.

A Kavalkád az ami vasútállomásnál van? Ott láttam már jó rucikat, de még nem vásároltam amit kinéztem nem lett volna jó rám Kép.

Erika!
Úgy tűnik nincs akadálya a holnapi klublátogatásnak már várjuk.

P:Viki
gviki
 
 


Sziasztok!

Jól éreztük magunkat a klubban igaz Zsani inkább megfigyelő állásponton volt, a végén egész feloldódott(unk).
Ez a női torna jó ötlet én megyek. Valaki még?
Aki nem volt ott annak szerdánkét 15:15-től lenne kb 1,5 órás 2 hetente szerdánként (500Ft/alk). Az első 15-e után 2 héttel vagyis 29-én.

Erika, Mary!

Nagyon örülök, hogy taliztunk és édik a babók.
Jázmin nagyon ügyi bevallom kicsit irigykedtem, de ami késik ugye!?
gviki
 
 


Sziasztok!

Viki! Én pont így voltam a turival. Aztán egy ismerősöm mesélte, hogy milyen jó dolgokat szokott venni és elmentem. Kellemesen csalódtam.
Na végre összejött a babaklubbozás. Örülök.

A KÉp u-i suliban is van torna Csütörtökönként.
Meg a Csokonai u-ban is van én odajártam anno. Egy családiháznak az alagsorában. Este 6.tól és 7-től.
mindennap van.

A Kavalkádba is érdemes benézni gyakran mert mindig ki lehet fogni valami jót.
A turiba holnap jön új áru.

Kép
Kép
sidney
 
 

 
 

Sid!

Köszi az infót!
A baj annyi, hogy nem igazán hírdetik ezeket a dolgokat (pl: a rendelőbe is kirakhatnák legalább ami a suliba és a művházban van). A felnőttbe nem járok, úgyhogy ha ott ki van téve akkor azért nem tudok róla.

Vagy nem vagyok elég figyelmes? na ez nincs kizárva!Kép

P:Viki
gviki
 
 


Sziasztok!

Én ott voltam a klubban, de erről a tornás dologról lemaradtam. (Jázmin éppen "kilóméterhiányos" volt, s még csak segítséggel tud kétlábon száguldozni. Kép )
Engem is érdekelne, hol lehet a közelben (autó és busz nélkül) tornázni. Már lassan egy éve nem mozgok, ill. 7 hónapja napi sok órát görnyedek a melleim fölé, szóval rossz a tartásom, fáj a hátam, s a kilóim is nekilódultak. (Elvből nem mérem, de a derekem egyre vastagabb... Kép )
Le tudnátok írni az összes tornalehetőséget? Esetleg van babás torna is? (Nekem egyszerűbb lenne magammal vinni Jázmint, mint folyton arra az időpontra várni, amikor apuka ráér, van is kedve vigyázni rá, s éppen nem kell fejni.)Esetleg van valami internetcím, faliújság, ahol utána lehetne nézni?

Viki!
Szerintem Zsani nagyon édes, nem baj, ha még nem lépeget! Jázmin 41. hétre született, s az orvosok azt mondták, az átlagosnál erősebb, szerintem ezért kezdett hamarabb járni. Minden gyerek máshogy fejlődik, Jázmin például nem tudott forogni. Már felállt és mászott, mire rájött, hogy a forgással még nagyobb lesz a mozgásszabadsága, még kevésbé szorul segítségre. Igazából mászni sem akart (félt, hogy hasra esik, s úgy marad, nem ülhet fel többé), de kaptunk egy játékot, ami elcsúszott, ha ülve rátámaszkodott, s így tanult meg mászni, jóval azután, hogy felállt.

Korábban kérdezted, hogy hol fogok tanulni: az ELTE-n kezdek szeptembertől. És Te?

Erika!
Milyen volt a turi?
Ha van kedved, hétköznap átugrunk Jázminnal, ha egyszer sikerül 9-10 aludnia.

Üdv mindhármotoknak!
Mary
mbrego
 
 


Mary!

Természetesen tudom,hogy nem fejődnek egyformán s mivel Zsani 36. hétre született befolyásolhatja a fejlődést (legalábbis szerintem). Néha így leáll aztán gyorsan sok mindent tanul egymás után (legalábbis ez volt a tendencia eddig nála).
Most kb 2 hónapja "leállt" bár a kézügyessége fejlődött sokat ez idő alatt-biztos művész lesz-Kép

A Szent István VTI-be járok humánerőforrás menedzser képzésre most kezdtem a 3. évet (keresztféléves).

Viki
gviki
 
 


Sziasztok!

A Kép u-i suliban biztos ki van téve a torna, meg szoktam látni fára kitett hirdetést is.

Viki! ne szomorkodj hogy még nem jár. Majd kergetheted még eleget Zsanit. MI nem győzünk Bulcsú után rohangálni. Johanna 15-16 hónaposan kezdett el járni és sokkal okosabb volt már ekkor ezáltal megfontoltabb és óvatosabb is. Bulcsú még csak 1 éves és már megy. SEmmio nem tartja vissza.
Csupa olyan dolog érdekli ami még nem neki való.

Jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Sid!

Amint írtam nem szomorkodom, csak kicsit irigykedtem. Hát az azt csinál amit nem kéne már nálunk is előfordult ma pl az apja telefonját koboztam el tőle. Átmenetileg beraktam babykompba és levette az asztalról.

Na megyek P: Viki
gviki
 
 


Sziasztok,
már voltam itt párszor, de nem igazán vagyok rendszeres látogatólya a társalgónak, inkáb csetelni szoktam.
Két babám van, Juli 20, Vince 5 hónapos. Nem olyan régen költöztünk a kerületbe, és most szeretnék itt keresni egy jó nőgyógyászt. A Sotén szültem, és ott mindig rengetegen vannak és aki a dokim volt az prof. és irtó nehezen elérhető.
Megköszönném ha tudnátok ajánlanivkit.

üdv
MM
müccmüc
 
 


Sziasztok !!!

Nagyon eltűntem , nem nagyon volt lehetőségem leülni a gép elé.

Gviki !

Örülök , hogy személyesen is találkoztunk. Remélem jól éreztétek magatokat és jöttök máskor is. A lánykád nagyon aranyos és szerintem teljesen jól fejlődik. Jázminhoz nem kell hasonlítani a többség ennyi idősen nem szokott járni. Az én gyerekem is csak forogtak és addig könnyű neked amíg nem jár . A telefon,távirányító nálunk is nagy kedvenc.

MM !!

Üdv itt! Én az Egészségházba járok dokihoz ált. ahhoz aki éppen rendel . A terhességem alatt Dr.Tóth Ágneshez jártam és nagyon meg voltam vele elégedve . Hu , nincs túl nagy korkülönbség a gyerekeid között. Nem nagyon nehéz ? Én néha a 3 évet is kevésnek találom,.

Most ennyi, mert parkettázzuk a gardróbot és még pakolnom kell. Mindenkinek pusz erika
mancsimanó
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, mindenki eltűnt! Kép
Erika mesélte, hogy voltak a játszótéren. Mi is készülünk, de most beteg vagyok, s meg akarom várni, hogy teljesen rendbe jöjjek, nem szeretnék senkit megfertőzni.
Remélem, péntekre meggyógyulok, mert a babaklubba mindenképpen elmennénk: amióta eljárunk oda, Jázmin barátkozik minden kisgyerekkel.
Képzeljétek, van rózsaszín kiscipőnk, s keresztbe-kasul bejárjuk a kertet vasárnap óta! Kép
Apropó:kiscipő! Ti hol szoktatok cipőt venni a gyerekeknek? Ismertek nem túl drága, mégis jó minőségű gyerekcipőt árusító üzletet? Nem kell feltétlenül a környékben lennie.

Üdv mindenkinek!
Mary
mbrego
 
 


Mary!
Együttérzek veled, rajtam ma jött ki valami nyavaja de remélem péntekig ki tudo kúrálni magam. Mi is megyünk(mennénk) pénteken.

Cipőügy: na ebben még nem vagyok profi, de valaki árul a babaszobán asszem spanyol cipőt Ortopé márkáju és betétes a talpa -legalábbis a leírás szerint-3eFt körül adja. Sajna az illető nevét és címét nem írtam fel.

Viki
gviki
 
 


Cijjasztok!

..én is jó régen voltam Kép
hogy vagytok lányok?

Mücc magándoki is jó? Kép

pussz

KépKép
christinbaba
 
 


Sziasztok!

Nem tudtok valahol bababizományit? Esernyős kocsit szeretnék venni, de kupolatetőset.
gviki
 
 


Gviki,

időnként én is olvasgatlak benneteket, mert 17 ker-i vagyok.

Én nem pont bizományi boltban, de vmi hasonlóban szoktam körülnézni, nem tudom, ismered-e a www.teszvesz.hu oldalt. Anno ott vettem babakocsit, pierre cardint, újonnan, 15 e-ért....

üdv: coolasa

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa!

Köszi az infót, de vatera, tesz-vesz, babaszoba, babaapro ezeket mind ismerem. Sőt egy ideig nagyon rákattantam.Kép Most is figyelem őket., de már nem rendelgetek-licitálok annyit.
gviki
 
 


Asszem Pikolo Sport vagy City lesz a vége.Kép

Nem megyek tornázni meghúztam a derekam Zsanit is alig bírom felemelni Kép.
gviki
 
 


Sziaszotok!

Nagyon leült a hangulat. Merre vagytok?

Mary! a múltkor jól elkerültük egymást a jászón. férjem mondta csak nézett mikor JOhanna bemutatkozása után tudtad hogy a tesóját Bulcsúnak hívják. Azóta mindig leslek titeket ha kint vagyunk.
Gviki téged is mindig nézlek hog ynem sétizel e erre, de még nem ismertelek fel. Tök jó hogy akár Rhegyi topik is lehetne.

Erika mi van veletek? jár Dorka oviba?

Gviki! Találtam a babaszobán egy lányt akinek vannak esernyőkocsijai és nagyon rendes. Itt lakik nem messze. Van neki Hauck dönthető háttámlás sztem érdemes megnézni, mert elég jó árban adja.
Majd egyeztetünk.

Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Sid!
Köszi megnézem. Most megfázott a Zsani de ha jól lesz és az idő is alkalmas kimegyünk a játszóra.
gviki
 
 


Sziasztok!
Eltűntünk, mert itt a jó idő, s csak enni jövünk be a házba. Jázmin szerencsére alszik a babakocsiban, annak ellenére, hogy ülve utazik benne.Mi is betegek voltunk (természetesen hétvégén => ügyelet stb.), de már meggyógyultunk, s készülünk a játszótérre. Ezért sajnos babaklubba sem tudtunk menni, pedig Jázmin nagyon szereti a babákat. Megy utánuk, kiabál nekik, amíg oda nem mennek hozzá. Õ szeret kezdeményezni, de ha megfogják, már nem tetszik neki.

Sid!
Azóta csak egyszer voltunk játszózni, de akkor sem láttalak, s a gyerekeket sem a férjeddel. Remélem, egyszer személyesen is találkozunk! Kép

Viki!
Gyertek ti is, szerintem Zsani élvezni fogja a társaságot!

Erika!
Meggyógyultatok? Ha van kedvetek, a héten találkozhatunk!

Üdv mindenkinek!
Mary
mbrego
 
 


Halló Anyukák,
van rákosligeti rajtam kívül az éterben?

Kép Kép
coolasa
 
 


Hová lett mindenki!?????????????????????
gviki
 
 


Szia Viki!

Én is ezt kérdezem!!!
Legutoljára én írtam, de senki nem válaszolt!
Szerintem a tavasz az oka. Sidney-vel egyszer találkoztam a játszótéren, Erikával rendszeresen beszélünk, de ez nem nehéz, mivel szemben laknak.
Pénteken lesz babaklub. Van kedvetek eljönni? A múltkor nem voltatok, előtte mi betegedtünk le.
Hogy van Zsani? Miket csinál?

Szép Húsvétot mindenkinek!

Üdv: Mary
mbrego
 
 


Szia Mary!

Sajna a húsvét miatt elcsúszott a suli és most pont a babaklubos hétre esik+most töltöm a kötelező gyakorlatot a melóhelyemen így sehogyse jó a péntek.
Kicsit taknyos, de nem tudom nem e a foga bár az ínyén nincs jele.
Zsani négykézláb halad pár centit előre-rengeteget hátra-és kinyújtja a lábát mintha fel akarna állni. Már mondja hogy igen-persze ez még szóismétlés-.
A játszóra ti kb hány óra fele jártok? Mi szoktunk arra fele menni de kihalt volt a tér.
gviki
 
 


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MI IS!!!!!!!!!
gviki
 
 


Szia Viki!
Nem minden nap járunk a játszótérre, s nem mindig ugyanabban az időpontban. Ha van kedved, beszéljünk meg egy időpontot, s akkor biztosan nem kerüljük el egymást.
Mary
mbrego
 
 


Sziasztok !!

Utólag is Kellemes húsvéti Ünnepeket kívánunk nektek !!
Mbergo neked külön köszi az sms-t.

Elég zűrös heteink voltak mostanában . Dorka több mint 3 hete itthon van ( megfázás,hörghurut aztán lefejelte a házat és nagy bibi lett a fején ) Kicsit fáradt vagyok tőlük,de legalább sokat vagyunk a kertben. Holnap megy már oviba, már csak egy pici tapasz van a fején és a seb is kezd be gyógyulni.
Tegnap voltunk játszóterezni persze senki nem volt csak mi .Dorka ott is alkotott , elrohant csuzdázni és a tetején beleült az összes esővízbe . Persze váltás ruhát nem vittünk úgy hívtuk a Nagyit, szegény addig ott áll pucéron az én mellényembe.Mostanában első szülőlőttem elég kis béna.

Gviki !!
Sajnálom,hogy nem tudtok jönni babakluba , remélem mi végre megyünk és senki nem lesz beteg és nem töri össze magát. Bár annyi dolog történt most velünk remélem egy fél évig már nem lesz semmi. Zsanira ki vigyázz amíg dolgozol ? Gratula Zsani babának a majdnem mászáshoz innen már hamar rájönnek , hogy kell rendesen közlekedni. Mesi először ugy mászót mint egy kis fóka, húzta maga után a lábát és pár hét alatt meg tanul rendesen négykézláb .

Szóljatok mikor mentek játszóra mi is csatlakozunk , de most viszünk mindenkinek váltás ruhát.

Na megyek ,mert szét szedik a lakást.
Sziasztok Erika és a csajok
mancsimanó
 
 


csináltam aláírást meg nézem milyen lett

Sziasztok
mancsimanó
 
 


Valamit rosszul csináltam na mind1
mancsimanó
 
 


Apája vigyáz rá és anyukám ha kell. Ezért sem hinném ,hogy rá tudom venni vigye el a klubba.
gviki
 
 


Sziasztok!
Sajnos most mi sem tudunk menni babaklubba, mivel apa feszes munkarendjébe csak péntek délelőttre fért be a nagybevásárlás.
Remélem, mihamarabb összefutunk!
Üdv:Mary
mbrego
 
 


Sziasztok!

Nem tudtok véletlen fogtechnikust ajánlania kerületben? anyukámnak kéne.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

bocsi már jó érg jártam erre. Csak amikor legutóbb benéztem akkora csend volt, hogy csak na.
Johanna beteg folyik az orra és lázas volt csüt.óta. Tegnap már csak hőemelkedése volt. Úgyhogy most se ovi se játszó.

Viki! Nem Ti szoktatok erre sétálni a játszó felé? Vagy csak ritkán jöttök erre?

Mary! Örülök hogy sikerült személyesen is találkozni. Mondjuk azóta sem futottunk össze. Persze mi inkább 5 után szoktunk ki menni. Ti meg akkor szoktatok hazamenni.

Erika! vmelyik nap láttalak Titeket sétálni a Barosson. Mi pont oviba mentünk jó nagy késésben voltunk. Ráadásul lehetetlenség volt átmenni a sorompón és Bulcsúval a dokihoz is be voltam jelentkezve.
Sajna most megint gyakori vendégek vagyunk a rendelőbe.
Bulcsúnak nemsokára itt a 15 hónapos oltás. Repül az idő.
Azt hiszem most bepótoltam a kimaradásomat.
Jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Ritkán járunk ha igen akkor inkább a Batthyány u-ba. Pl ha a kutyát visszük kopasztásra a Vörösmarty-ba.
Lejárt a gyakorlat, mostmár jóidőben elmegyünk a játszóra is.
gviki
 
 


Szia Gviki!

Milyen kutyátok van? Hova jártok vele állatorvoshoz?
Nekünk németjuhászunk van. Lány kutyus és nagyon szereti a gyerekeket. Szerencsére.
Üdv Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Szia Sid!

Az Orgoványi u-ba hordjuk nekünk eredetileg 1 van -spániel- +1 németjuhász-goldenretriever keverék (Õ az apué őrző lesz ha sikerül-most suliba van alapkiképzésen-most lesz 1 éves).
Mindkettő csajszi úgyhogy nem igazán jönnek ki egymással de megoldjuk a dolgot.
Imádják a dokit pedig a spanci dilis + elpilepsziás (menyhelyről van 8 hósan hoztuk el 1997-ben). Sírnak ha nem mehetnek be rögtön mert várni kell. A doki nekem nagyon szimpi az első perctől a nyuszit is oda hordjuk szurira-igen az is van kosorrú törpenyuszi- .
De a gyerek nem bántaná inkább odébb megy ha molesztálja vagy elbújik valahova ahova nem tud utána menni a Zsani.
A nagy már bajosabb szereti a gyereket csak nyalogatni akarja -már sikerült is neki párszor-.
P: Viki
Bocsi hosszú lett.
gviki
 
 


Bocsi elírtam a gyereket nem bántja inkább sír v ugat ha sír a gyerek, hogy csináljak már vele valamit. Tök muris szitu. Pedig már csak a betegsége miatt is féltünk mi lesz ha megszületik a kicsi de semmi féltékenység. A gyerek is imádja akkorákat sikít ha meglátja és gagyog neki.
gviki
 
 


Szia Viki!

A mi kutyánk is lány és ő is nagyon szereti a gyerekeket.
Sogórnőmnek volt spánielje, ő is kb.8 hónapos volt mikor hozzá került és nem szerette a gyerekeket. Valószínűleg bánthatták. Nem harapta meg őket csak ugatta a kicsiket ha szaladgáltak vagy hangoskodtak és rájuk ugrott, leterítette őket. Úgyhogy ha gyereket láttunk mindig megkötöttük. Johannát sem mertük a közelébe vinni nehogy megijeszti. Meg aztán féltünk hog y féltékeny lesz anyósom miatt. Szóval nem is találkoztak.
Mi az Ady E. u. hordjuk a kutyát. Régen mi is az Orgoványiba jártunk, de aztán ez közelebb van ide gyalog elsétálunk.
Akkor nálatok egy kisebb állatkert van. Az tök jó. Nem unatkozol velük biztos.
Üdv Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


A spániel nem féltékeny inkább félti a gyereket és sajnálja ha sír (volt, hogy sír vele és nézett rám csináljak már valamit, hogy ne sírjon). De azért van mikor nincs türelme a gyerekhez akkor inkább elmenekül valahova ahol nem zaklatja. Persze figyelünk rájuk nehogy valami baj történjen.
gviki
 
 


Sziasztok!

Látom ez a topik nem nagyon pörög Kép
Hogy vagytok?

Coolasa Liget itt van velünk szembe.melyik részén vagytok?

puszika

KépKép
christinbaba
 
 


Szóval mi Ananász u-i lakosok vagyunk, vagytok a környékről?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok de miután nagy a pangás én sem írok.
gviki
 
 


Sziasztok lányok!

Ez a topic nem nagyon pörög, de azért reménykedem, hogy valaki elolvassa e pár sort!
Segítségeteket kérném, mert 1 hónapom van a szülésig és szeretnék egy klassz gyerekorvost választani ha lehet. Mivel semmi tapasztalatom, reménykedem, hogy tudtok segíteni! ( Ja kerületen belül Rákoskeresztúr körzete érdekelne)

Köszönöm mindenkinek előre is!

Móni
klimon
 
 


SZia Klimon!

NEkünk az Újlak utcai rendelőben dolgozik a dokinénik, Szederkényi Katalinnak hívják, én nagyon szeretem, házhoz is kijön, homeopátiával is foglalkozik, a fiam imdája, az összes szurkálás ellenére és amit az oltásoknál kapott, és nagyon emberi, barátságos. És nagy tapasztalata van.
Én is a szülés előtt egy pár héttel kerestem meg és már akkor ellátott tanácsokkal, receptekkel!
Üdv

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok lányok!

Bár nagyon pang ez a topik; gondoltam hátha még olvassa valaki!

Mi 2007 tavasszal fogunk a XVII.kerületbe költözni, a Strázsahegyre!Gondoltam jó lenne addig is megismerni egy pár kismamát. :D
Nekem egy másfél éves kisfiam van, egy eleven kis ördögfióka! :D

Remélem olvassátok még ezt a topikot!

Ildi

delfinke
 
 


Szia Ildi!

Örüök, hogy ide költöztök felénk, mi a szembe dombon a szárazhegyen lakunk, remélem majd összefutunk, és addig is sikerül megoldanotok az albérlet dolgot.
Gratula MArcipán rohanásához, látod, mindent behozott, ügyes kislegény!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SZia Tamesz! :D

Hűűűűű de örülök hogy lesz ismerős a környéken! :D :D :D :D :D
Úgyis lesz egy csomó kérdésem, pl.orvos stb. :wink:

Marcipán tényleg behozott mindent, imádja hogy tud járni!

Pocilakó hogy van?Hogy bírod?

Ildi

delfinke
 
 


Szió!

Pocakalkó kisasszony rendkívül aktív, Marci is az volt, de ő felülmúlja. Elvileg még 6 hetünk van, hát majd meglátjuk mennyire kíváncsi!!!
Hogyan bírom? Hát egy örökmozgó majdnem 19 hós csibész mellett nem nagoyn tudom magam elengedni, így ellustúlni és hízni sem volt sok időm!!:D

Kérdezz nyugodtan, háziorvost én is most váltottam ide a közelbe, de a gyerekorvosunkat imádom, ő nagyon jó "találat" volt, imádják egymást Marcival.

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
én 32 hetes kismama vagyok, és a kerületbe a dr. Horváth Mihályhoz járok. Valakinek van már esetleg tapasztalata vele kapcsolatban? ill. a védőnőm nyaggat, hogy válasszak már gyerekorvost is. Valaki ismeri Horváth doktorúr feleségét, mert úgy tudom ő gyerekorvos és az Egészségház utcában rendel. Elvileg Várhelyi doktornőhöz tartoznánk, ha róla is van infója valakinek megköszönném.
Szép napot!
fischim
 
 


Sziasztok!
Tamesz!
Egyben vagy még?Kisasszony kibújt már?

Ildi

delfinke
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?