Szija lányok!
Két napig nem olvaslak titeket és vagy 30 hozzászólás is összegyûlt. Nagyon felpörgött a topic!
A "Névtelen"-eknek(pl. Szonja, Melinda) javaslom, hogy a hozzászólástokok után irjátok be az "Azonosító" mezõbe a neveketekt, az "e-mail" és a "jelszó" mezõket nem kell kitölteni (és a "Névtelen küldemény" kockát is üresen kell hagyni. Ha így külditek el a hozzászólásotokat, a "Névtelen" helyett a nevetek fog láccódni.
Netti! Nekem a 23.napon ment fel a hõm, szóval már 7 napja, és azt tapasztalom, hogy egyre feljebb megy. Ma már 36,9 volt.
Hát persze, hogy elkezdtem a visszaszámolást. én a 7vége felé tesztelek, de jobb lenne, ha a jövõ 7ig kibirnám. Te 7végén fox? Hogy birod ki addig?
A beágyazódás után télleg picit mégfeljebb megy a a hõmérséklet?
Viráganya! Szerinted hány darab magas hõs nap után csináljak tesztet? Ha már 10 napja magas a hõm, akkor már mutathat valós eredményt szerinted a teszt?
Nagyon szoritok nektek!!!!
Rudi! A Medi-lab tesztet javasolnám nektek, olcsó (500Ft), nagyon eccerû megcsinálni, és szerintem elég megbizható. Az orvosi rendelõkben is ilyet használnak.
Krisz! Hogy birod ki, hogy ne tesztelj???
Niki! Nem hinném, hogy a 3naponkénti akció vezet csak eredményre. Akkor biztos igaz, ha hajszál pontban akkor történik a dolog, mikor ovuláció van, dehát ezt télleg nehéz elcsipni.
Egyébként a múltkor én úgy lettem terhes, hogy naponta akcióba léptünk középidõben
Az egyik doki azt mondja, hogy az lenne a legjobb, ha a ovuláció elõtt 5 napig pihentetnék az akciózást. De ezt teljesiteni, csak úgy lehet, ha valakinek röntgen szeme van és magába lát, hogy van-e pont akkor kiszabadult érett petesejtje.
A mostani ciklusban csak kétnaponta próbálkoztunk.
De hogy tényleg hány naponta optimális...hát biztos azon múlik, hogy milyen a férfi spermája. Mert ha folyamatosan sok jó minõségû spermium termelõdik, akkor lehet sûrûbben, de ha lassabb az utánpótlás és a mennyisége is kevéske és a mozgékonyságuk sem egy futóbajnokéhoz hasonlít, akkor tényleg jobb ritkábban, hogy legyen idõ megfelelõ mennyiségnek összegyûlnie. Dehát ezt nehéz igy megállapitani, pláne, hogy egyik férfire sincs ráirva, hogy milyenek a spermái :-)))
Szijasztok, Lara