Sziasztok,
Adi, és lábgörccsel szenvedők. Valóban a kálcium jó rá, a fiammal nekem sem volt, de most többször előfordult. Egyrészt nekem is bevált, ami Poginál, hogy visszafeszítem a lábam, de a legjobb hogyha gyorsan ráállsz...
Pogi, a vizesedésről pont most kérdeztem én is a barátnőmet, mert ugyebár nekem a toxémia miatt a korábbi terhességem nem mérvadó. Õ azt mondta, kb. szülés előtt két héttel kezdődött neki.
Ex, megint jó eredmények
Akkor nem kell befeküdnöd előbb, ugyi?
Kanyin, ne haragudj, de én marha jót röhögtem az asztalos sztorin
Elképzeltem, elég vizuális alkat vagyok
Szilvi, akkor neked a szülésfelkészítésben nem csak a szülőszobát mutatták meg
De azért nem ijesztettek el nagyon, ugye?
Colett, én ma voltam a Jánosban, meg jövő héten is szerdán megyek...
Hát valóban így a vége felé már én is nehezebben állok neki mindennek, meg inkább eltervezem, hogy a fiammal hogy is induljak neki, de én még 20-áig kihúznám
Rita, jó hogy jelentkeztél, gratula a lánykához
A cukrommal hasonlóképp "játszom"
Kisvirág, nem baj, ha nincs nagy pocid, könnyebb lesz szülés után visszaalakulni
Vigyázz a pakolással, inkább csak dirigálj
Te is jó korán kezded a ctg-t.
Pannamari, a málnalevél teát a 36.héttől már lehet iszogatni. Napi egy-másfél litert.
Blackrose, dobogós vagy
A magzatvíz-elfolyás nekem is állandóan az agyamban van
Tomi nagyon édes
a fiam is meg-meg simizi a hugit, meg odaadja a cumit neki
PPeti, gyönyörű lányka! Mégegyszer nagy-nagy gratula, legyetek nagyon boldogok!
Jöhet egy születéstörténet apaszemmel is...
Banya, ne törödj velük, megoldják, ha nem leszel ott. Anno nekem is azt mondta a főnököm, mikor abbahagytam a munkát a 7.hónapban, hogy nem godnolta, hogy ilyen puhány vagyok. Meg megkérdezte, hogy mit gondolok, mi lesz három év múlva?...
Kari, teljesen egyénfüggő, hogy kinek melyik pelus tetszik, én pampers newborn párti vagyok
Encus, nagyon csini vagy, a lányok meg helyesek
Egyébként vasárnap az Egy Gésa emlékiratai c. filmet néztük. Nekem tetszett. Én krumplifőzeléket csináltam, a karalábéból levest főzők holnap
Délelőtt voltam vérvételen és ctg-n. Most bevetettem mindenféle praktikát, ittam kis kávét, ettem egy kis csokit, hogy felébredjen a lánykám. Volt is mocorgás rendesen, viszont olyan jól sikerült, hogy azóta sem "aludt" vissza...
Most már kicsit hullámosabb a ctg-m, de a doki csak annyit mondott minden oké, jövő héten menjek újból.
Szép napot,
Doren