Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat, a mértékegység egyébként uIU/ml volt az insulinnál. Azért fontos ez nekem mert ha megjön akkor kezdhetném a második inszemet, viszont lehet, hogy metformint kellene szednem az inszem helyett. A meddőségi központban ahova járok nem akaródzik nekik a gyógyszer felírása, pontosabban ők nem is tudnak arról, hogy ezt a vizsgálatot megcsináltattam mivel azt mondták, hogy nekem ezzel nem kell foglalkoznom. Mivel régóta olvaslak titeket ezért mentem el erre a vizsgálatra. Mostmár abszolut nem tudom mi tévő legyek,mert már nagyon vágyom egy babára.

Kandi sajnálom, hogy negatív lett a teszted.

Kép
andi1975
 
 


SziasztokKép

AndikaKép
Úúgy sajnálomKépKépKép!De még ne add fel,tudod amig nincs piri,bármi lehet!!!!!!
A clostyt sztem is folytasd,látod h müködsz töle!!?és lett szép tüszöd!!!
Orvosoddal tudtál már beszélni???
Később leszek msn-en!

OkriszKép
SajnálomKép

CskriszKép
Alakul-alakulKép,húzatok bele!

Többieknek pusz!
Jó pihit!
Vendég
 


Ja,és:
(10 cn)Kép
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Férjem azt mondta,mikor megmondtam a teszt eredményét...-hogy mér,mire számítottam?Ez kicsit megnyugtat,hogy Õ így reagálta le.Köszönöm az együttérzést!
Norka-Okrisztinke...folytatom a clostyt,mit veszíthetek,sőt örülhetnék,hogy azért volt Pé-m,ami eddig sok-sok hormonra nem,és így az első hónapban meg....Lehet,ha kérek tüszőrepit...kérek mellé inszemet is Képnem vagyok nagyravágyó-ááá!
Andi Abban igazuk van a dokiknak,hogy PCO-val is sikerülhet bébi,itt a fiam bizonyítékul...de ha elkezdenéd a metformint,tuti nagyobb esélyed lenne,sőt lehet kevesebb szuri-bogyó kéne!Kép
Gabóka!Tudod,hogy ha ott lenne valaki,már rég ki kéne mutatnia...legérzékenyebb tesztet használtam...több hormont nem veszek be,így piri is jöhet 4-5 napon belül...szerintem!Dokim még nem elérhető,bizti késett a repzije!
na pusza Nektek
{31cn}{Pé-től 12cn}{lassan 33év Kép}

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi Andi!!!!!!

ABBA NE HAGYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Mütyűrkével a 13. napi tesztem még totál negatív volt és csak a 16. napon lett pozitív!!!!!!!!!!!!! Még egy kis kitartás! Legalább május 1-ig! Kérlek!!!!! Tudom, milyen szar állandóan tesztelni, de adj még egy kis esélyt neki!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


AndiKép
Sztem egy norm. 28 napos ciklusnál mutatnál már ki!NyugikaKép,ne add fel...én helyetted is bizakodok,és tudod úgyis beléd beszélemKép!
Jaa és még fél év,ne öregitsd magad!!!Képoks??

Na mára elköszönök,Jó éccakát Mindenkinek!Kép

10cn-még mindigKép
Vendég
 


Kandi: a 12. nap még semmit sem jelent!!! Főleg, hogy még nem jött meg... Szerintem is várj még... vagy ha nagyon bizonytalan vagy kérj egy tesztet a véredből... az biztosabb... szerintem még a wunsch is több napot ad meg a teszteléshez... szóval ne add fel...(és úgy mellesleg... nem 14 nap a mensi? azelőtt igazából értelme sincs tesztelni... csak idegeli magát vele az ember....)

Egyébként én ezt most nem értem... mindenki itt írja, hogy metformin így, metformin úgy, az működik... DE SENKI SEM HISZ BENNE IGAZÁN! Miért van ez így?????????????

Komolyan... mielőtt februárban elkezdtem tele voltam ragyával, csoda volt, ha megjött... most meg elindult a gyógyulási folyamat... és ez már csak jobb lesz. KÖNYÖRGÖM... HA MÁR EGYSZER SZEDITEK AZT A BOGYÓT LEGALÁBB HIGGYETEK BENNE EGY KICSIT... mert amit én érzek az az, hogy mintha senki sem hinne benne... (na jó... Rambóka és Norka igen Kép)

Bocsi de ez kikívánkozott....
csakegysokadnick
 
 


ja... és Rambóka emlékszik mennyire írtóztam tőle... meg úgy általában a gyógyszerektől... és pont emiatt ha nem győződtem volna meg arról, hogy TÉNYLEG működik -a kecskerutafű teán keresztül- én sem "mérgezném" magam vele... egyszóval nem értem azokat akik annak ellenére szedik, hogy nem hisznek abban, hogy működni fog...
csakegysokadnick
 
 


ja... de mindenkinek szíve joga azt csinálni a testével amit akar... de ez már nyomta a bögyömet...
csakegysokadnick
 
 


Csakegy
Hát nem tudom,de sztem ha hat,az hit nélkül is menni fog!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Csajok!

Kis kitartás, most fordítok egy csomó (20-nál több!!!!) cikket a metformin hatásával kapcsolatos kutatási eredményekről!!!!!!
Csak most egy kicsit sok a dolgom az esküvő miatt, de ígérem előbb-utóbb felrakom ide!!
Addig is egy kis bíztató:

"Metformin és terhesség

Az alábbi információk segítenek Önnek eldönteni, hogy a metformin terhesség alatti szedése növeli-e a magzati károsodás kialakulásának esélyét. Bármely nőnek a terhessége során átlagosan 3-5 % az esélye arra, hogy gyermeke fejlődési rendellenességgel jöjjön világra.
Az alábbi információgyűjtemény nem az orvosi kezelés és felvilágosítás helyettesítése céljából jött létre.

-Mi a metformin?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Okr: a hit az 1-2 hónap Clostylmentes szünetekhez kellKép
csakegysokadnick
 
 


Rambóka
Köszi!

Csakegy
Akkor augusztusig elraktározom.KépAddig uis closty.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rambóka: mintha egyszer valahol olvastam volna (talán pont Te tetted be a cikket?) hogy egy tapasztalat volt a cukorbeteg és terhesség alatt metformint szedő nőkkel kapcsolatban. Ott már cukorbeteg és terhes nőket kezdtek el terhesség alatt metforminozni... aztán persze, hogy több volt a mellékhatás... de tényleg nem emlékszem már a cikk pontos tartalmára Kép

Mondjuk én végig monitoroztatni fogom magam a belgyógyászommal... elég profi már a témában...
csakegysokadnick
 
 


Okr: szurkolokKép
csakegysokadnick
 
 


Meg lettem győzve!KépKép
Be is vettem a bogyokákat!
Köszi mindenkinek!
Ramboka!Írtam mailt!Kép
Kedden utolsó teszt!-és ha az is nuku dupla csík....bogyo is fellőve a Holdra!Kép
Na ma már elteszem magam..holnapra..köszike mindent!
jó éjt!
KépKép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy
Köszike!KépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Én is elköszönök mára!Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Andi1975!

Én 73-as vagyok. Ugyanabban a pacskerban jártam, mint te. Én is türelmetlen voltam, ma is megvannak a szurijaim a stimuhoz, de hálistennek az utolsó pillanatban összejött a dolog!
Rengeteg külföldi szakirodalmat olvasok, amit tudok felteszem ide, olvasd végig!
Én is hiperinzulinémiás vagyok 13-as éhomi inzulinnal, éveken keresztül hipóztam étkezések után (kézremegés, gyengeség, szédülés stb.) de a kutya sem törődött vele. Sajnos a netről kellett megtudnom a jelentőségét, amikor kiderült a PCO az UH-on. Azóta "kiművelődtem".
Vagy a metformin kitalálója v. gyártója elég gazdag ahhoz, h. több kontinens több klinikájának kutatóit lepénzelje, vagy ez a gyógyszer tényleg forradalmi áttörés a PCO kezelésében!
Azoknál is használ vmi miatt, akiknél nem kimutatható az inzulinrezisztencia.
Csökkenti a hiperandrogén tüneteket( ragyák, szőrök, hajhullás), elősegíti a testsúly csökkenést, elősegíti a peteérést és a teherbeesést.
Ha spontán nem jön össze vmi miatt, akkor is jobban reagálsz a stimura metformin mellett, mint anélkül!
Ha jól emlékszem Kandi-Andinak ezt megelőzően évek óta nem volt PÉ-je. De szóljatok, ha tévedek!
( Kéne már csinálni egy összesítő táblázatot, mert nekem nem olyan jó a memóriám, mint Norkának, főleg mióta terhes vagyok!!! Tegnap majdnem fizetés nélkül távoztam a dokimtól! Kép Kép)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy!

Az a cikk is fordítás alatt, csak épp keresem a neten azt a másik cikket, ami tételesen cáfolja, h. egyszerre tegyem fel a kettőt, mielőtt még megzavarna vkit!Persze mindig elakadok vmi másik cikkben! Kép Kis türelem!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kandika!

Kedden azért még menj el a dokidhoz kórházi tesztért, jó!!!!!
Mikortól számolod a napokat hőemelkedéstől vagy pozitív LH teszttől? Mert az LH teszt pozitivitása még nem PÉ!!!! Az csak 24-72 órával azután van!!!!!!! Úgyhogy türelem!!!!!!!!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


RambókaKép
Köszi a cikket!
"Fura" amiről irtok,+ úgy általában ez az egész Pco!Igy-úgy,Merckformin stb..
Tuti biztos h van vmilyen kárositó hatása,mert mellékhatása az vanKép! Nem is ez a lényeg!Lh.Fsh arányom szuper,oks a progi az nulla,egyik helyen látszik,néha csak kicsit,de eddig csak egy doki merte rá mondani a petefészkemre h pco-s cisztás! a belgyógyász annyiból h rám nézet és úgye bár nem vagyok egy vékonyság(ezt Kavicska is megtudja erösiteniKép)+a 62 .napi véremből áll. meg a pco-tKépLegtöbben csak sötétben tapogatozna v nem merik bevállalni a dolgokat.Cukor-inzulin nem volt-erről nem tudok nyilatkozni!3 hónapja szedem a merckformin,elmúltak a ragyáim,eddig volt minden hóba vérzésem(Már ennek is örülök),fogytam 6 kg-t,nem érzem úgy magam mint aki klimaxolKépSzóval tök mindegy mim van vagy mim nincs segit a gyógyszer és ez a lényeg!!!!!
Ezeket nem a merckformin reklámozása céljából irtam,hanem mert ezek a tények,és ennek ellenére bennem is van egy inyurka-pinyurka félszKépSztem ez természetes!

Na lelövöm magam!
Jó éjszakát csajok!
Vendég
 


Rambóka
Jól emlékszel,nem volt Andikának pé-je!
Nem olyan rossz a memóriádKép
De egy tábli tényleg jó volna!
pussz
Vendég
 


Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Az igazság az, hogy nálam már kb másfél éve diagnosztizálták a Pcot. Megvan minden hozzá tartozó tünetem a szőrösödést leszámítva (kb 40 naponta van menzim, tele vagyok ragyával, és van rajtam kb 5-6 kiló felesleg is, persze mind a hasamra koncentrálva) Mikor elkezdtelek olvasni titket akkor rákérdeztem a dokimra, hogy mit szólna a metforminhoz, de ő ebben nem támogat. Ezért másúton megcsináltattam az insulin vizsgálatot, de nincs olyan orvos aki ezt kiértékelné, és esetleg felírná a metformint.
Amikor elkezdük a kezeléseket kaptam én is clostit de nem reagáltam rá. Ezután mentem meddőségi közp-ba. Az első inszemnél nagy nehezen sikerült pé-t csinálni 16 napig kellett a puregont szúrnom. Az inszem sikerült mert terhess lettem, de sajnos csak nagyon korán el is vetéltem.
És ha minden igaz holnapra megjön és kezdhetném az inszemet, hát nem tudom, de ahogy titket olvaslak egyre inkább azt érzem, hogy kemény hormon helyett inkább ez a gyógyszer kéne.

Sziasztok

Kép
andi1975
 
 


Andika, nagyon jól érzed. Kép

Ha nincs más, és mivel teljesen tuti a PCO-d illetve az IR-ed, és meg tudod oldani, akkor menj el Ács Nándorhoz a Szent István körúti magánrendelésre, ő fel fogja neked írni. Elkezdheted szedni, akár mellette még a saját nődokidhoz is járhatsz cikluskövetésre, Clostyra majd. Már többen csinálják így több szálon, jobb híján.

Lányok, Petrányi most írt egy nem IR-es PCOS-os lánynak, nagyon érdekes a válasza, mihelyt publikus lesz, felteszem ide is kedden!

Norka (33+2)
s_norka
 
 


Kép
Jó reggelt!Kép
Na ma is bevettem!
Ramboka! Jól emlékszel,igen...nem volt már Nati óta (8év)ill. hazudok,mert elötte volt 2 ciklusom 169 nap és 79 nap,amikor is 2-3 naponta mentem vérvételre,Uh-ra és akkor se volt Pé-m,kaptam akkor is norcolutot,szóval ki tudja...9éve bizti nincs Pé-m!Utolsó hormonos stimumnál kb.1db 19mm-es tüszöm volt,de 2 nap múlva már szét is repedt...Én is 18napig szurtam magam Puregonnal (napi 50-el!,na és closty az elején)!
Norka!Mindjárt szülsz...5-6-7 hét és nem unatkozol!Értesíts azért minket,ha gondolod adom a számom és tudosítok ide a csajszikhoz!Hol fogsz szülni????
(32cn)
u.i.:17.-én voltam Uh-on és akkor 30mm volt,és nagyon görcsöltem,de 18.-án mintha elvágták volna.... ezért gondoltam,hogy akkor szétpukkant...vagy rosszul gondolom?

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandika, szerintem jól jönne, ha e-mailben megdobnád a számodat. Kép
De szerintem nem szülünk egyhamar, annyira jól vagyok, hogy csuda. Nem fáj semmim, nem is értem, ez hogyan lehetséges, jól alszom, stb. stb. Vicces, nem? Mások ilyenkor kezdenek el szenvedni. Csak el ne kiabáljam. Kép Bár a pocim megmértem, már kemény 101 cm (ahol mérni szoktam, köldök alatt, 68-ról indult...). Jut eszembe Rambóka, lábkörmöt vágni még tudok, ui.felhúzom törökülésbe a lábam, lehajolni már nem. Viszont annál viccesebb a bikinivonal gondozása. Kép Apa nagyítós borotválkozótükre előtt megy csak. Kép Premier plán. Kép Apjuk úgy röhög, még a borotválkozópamacsát is felajánlja.

Kandi, nekem is tegnap este jutott eszembe, hogy te hétfő-kedden ovuláltál! Akkor mire fel ez a nagy szombati tesztelés? Leghamarabb holnap lehetett volna. Ja, ha egyk napról a másikra megszűnt a feszítő érzés, akkor az bizony a tüszőrepedés, csak már lehet, elfelejtetted az érzést... Kép Ne bizonytalankodj. Kép
És még ha nem is sikerült volna, ezt mindenképpen vidd tovább, én emlékeztem a régi itteni fórumozásból, hogy mennyire reménytelen volt a stimud, ez most ahhoz képest maga a paradicsom, nem szabad abbahagyni!! Kép
s_norka
 
 


Andi1975!

Ha végigolvastad akkor azt is tudod, h. sajnos PCO mellett a sárgatest elégtelenség miatt gyakori az első trimeszteri vetélés. Lehet, h. nálad is ez volt a bibi. De a metformin ezen is segít.
Hol laksz? Hátha vki tud neked metforminos dokit ajánlani!

Kriszta!

Ne add fel! Szerintem tavaszi babád akar lenni, nem téli! Én is jobban szerettem volna tavasszal v. nyáron születni amikor meleg van és sok fény!
Nem beszélve arról, h. így nem a legnagyobb melegben kell majd nagy pocóval pihegned! Kép

Csajok!

Érdemes pelenkázóval egybeépített, később gyerekággyá alakítható monstrumot venni, vagy most még elég a 120X60-as sima babaágy + ráakasztható pelenkázó? Ja és ha igen, akkor meddig? Mikorra növi ki?

Norka!!!!!!

HOGYAN VÁGOD A LÁBADON A KÖRMÖT??????
( Hogy az intim részek bozontlanításáról ne is beszéljek!!! Kép )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Norka!

Eztetet nevezik gondolatolvasásnak! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Te ne kiabáljál már velem. Kép Kép
s_norka
 
 


Rambóka, szerintem mindenképpen vedd meg a "Barátnőim a terhességről" c. remekművet! Azt hittem, egy nagy nudli, meg csak szórakoztató ponyva, de nem. Kicsit formált a gondolkozásomon, jobban elfogadom ezt az állapotot, tekintve, hogy nem vagyok most egy szépségkirálynő. Kép

Tegnap taliztam a barátnőmmel, aki megjegyezte, hogy "Eddig csak hasra híztál." Annyira röhögtem, hogy majdnem belefulladtam a jegeskávémba. Ugyanis e könyv hátulján ez áll: "Ha valaki azt mondja neked, hogy hátulról semmi nem látszik, NE HIDD EL!"
E könyvnek köszönhető az is, hogy nem kaptam sokkot, amikor a bozótost a nagyítós borotválkozótükörben elkezdtem nyirbálni. Ui. a könyv felkészített előre arra, hogy mit fogok látni ott alulról, tekintve a színeket. Hááááát... érdekes volt, na. Kép

Na jó, befejezem. Kép
s_norka
 
 


Norka!

Én már a mellbimbóim színváltozásán is ledöbbentem, meg a mell és hasméret növekedésemen! Kép Kép Kép
Ja, és nekem a párom nem ilyen tapintatos, szerinte a seggem követi az elejemet ( Csak h. fel ne boruljak!!!! ) Kép

Örülök, h. jól vagy! Mikorra vagy kiírva?
Te tudtál aranyér ellen csinálni vmit?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


U.i.

Látott már vki szép terhes nőt????????

Én másokon mindig azt láttam, h. felpuffadnak, meghíznak, megdagad a bokájuk stb.
Nekem is kisimult az arcom! Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Norka!Igazad van,adok még pár napot magamnak....Igen,ez a Pé,majdnem "spontán" maga a csúcs.Jól emlékszel,reménytelen és drága volt a régebbi próbám!
06 30 2579830 / nem titkos!Főleg,hogy egy kurva helyett is engem hívnak a pasik....mert ö 06 20-as,de a többi 7 szám stimmel!KépKépItthoni 2403197!

u.i.:Én szinte kopaszra borotváltam,nem kell tükör,csak elöl egy kis bozont....na nem is téptek meg a szülőszobán....meg is jegyezték,hogy nagyon sokat segítettem ezzel.Kép
Na megyünk moziba,majd jövök!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi, egyből az ugrott be, hogy nem szoktál játszani a telefonon, ha a kurva helyett hívnak? Kép Kép Én biztos megtenném, amilyen lütymő vagyok. Anno az öcsémmel mindig a betyárkodtunk, és könnyesre röhögtük magunkat, ha hívtunk egy számot, aztán erre ők bejelentkeztek: "Állóóóó, tehenészet!" Kép

Na, jó kis reklámot csaptál annak a kurvának. Kép

Rambóka, állítólag én szép is vagyok most. Hihi. Kép Csak mert nekem olyan madárarcom van, nagy orral, és most fellágyultak a vonásaim. Kép
Ja, a mellbimbóm nekem is szinte fekete. Aranyerem még nem annyira durva, körömvirág kenőccsel még ápolgatom.
Állítólag június 10-15 közöttre vagyok kiírva, 1000+1 variációval, párom szerint június 7, én meg nem tudom. Kép

Remélem, a próbálkozók nem rettentek most el nagyon! Kép
s_norka
 
 


Na megyek anyámékhoz ebédelni!
Majd délután jövök még, ha nem figyel be a " tömött liba" effektus! Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


zuhan...
Kép
csakegysokadnick
 
 


(ui: egy terhes nőnél nem mindegy, mekkora a feneke? Szerintem eleve mindenki a hasára koncentrál Kép) (az egyik kolléganőm néhány napja szült... fogalmam sincs, mennyit és hová hízott mert amikor megláttam úgy kb. 3 hete csak a hasa látszott belőle... aztán 4 kilós kisfiút szült...)
csakegysokadnick
 
 


Norka!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem szívatom a pasikat...csak azt mondom,hogy Mártika nagyon beteg és már nem dolgozik...volt aki vissza is hívott,hogy nagyon beteg...akkor esett le Neki...!Férjem meg bele szokta kiabálni a telcsimbe,hogy :-már férjhez ment és csak a férjével kamatyol...KépKépT-com lehallgatta a vonalamat 1 hónapig,addig tartott a vizsgálat...nincs vonalcsúszás vagy bármi más...csak sürgös dolgukban a kuncsaftok,nem figyelik,hogy 20-vagy 30- a szám...ez van,na meg lehet,pár megtért férj KépKépKép
CSKriszti!Gyorsan vegyél fel még 2-3 bundazoknit,hátha nincs veszve semmi!Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi baba
Csak bekukkantottam, mert szoktalak ám olvasgatni. Szóval, szerintem sem jelent semmit, ha az ovuláció utáni 12. napon negatív a teszted. Várj még pár napot, és csinálj egy másikat! Annyira, de annyira drukkolok Neked!!!! Rólam annyit, hogy kedden megyek amniocentézisre. Kicsit fosok, de biztos túlélemKép
Na pusza!
gtünde
 
 


Tündi baba!
Már elkezdtem a mail-t írni komcsira...bátor csajszi vagy Te ,ügyi leszel.Mint mindig!Azért is kezdtem bele a levélbe...mert kibújtak már 1hete az estikék!Már előre imádom az illatukat!KépKépOlvaslak minden nap,csak oda nem akarok írni,mert rajtad kívűl,na meg Amica-n senkit szinte,már nem ismerek!Ari vagy,hogy Te jöttél át ide!Gondolatban Veletek leszek kedden!
pusza Nektek!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Mára megint összesegédkeztem egy spontán metforminos babát!!!! Kép Kép Kép

Sztori: 3-4 hónap metformin, semmi, Clostys ciklus, nem kapott repesztőt, ciszta lett belőle... új ciklus, nem kapott Clostyt, mert a ciszta még nem tűnt el, majd a következőben... nem akar menstruálni, Norcolut, ma ír privit, hogy 6 napja, hogy beszedte végig a Norcolutot, most meg már nem is mensizik, ki van borulva... és POZITÍV ma este a teszt!!!! Kép

Na?? Higgyetek csak, drágáim! Jó? Kép
s_norka
 
 


Tüncsike
Szia!KépKépNagyon drukkolok,hogy rendben menjen minden

Andika
Ez a telcsis sztori eszméletlen!KépBár gondolom időnként így érzed magad tőleKép

Norka
Nálam most van 3 hónapja,hogy szedem a metformint!KépTalán-talánKép

Rambóka
Ma beszéltük apával,ha most sem sikerül a baba,átjelentkezik Pestre (közelebb van),mert akkor be kell rendezkedni a munkábaállásra.
Egyébként én imádtam nyári kismami lenniKépMindenkinek mutogathattam a pocakomatKépJó voltOKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Rambóka én Pesti vagyok, és Norka már megírta, hogy kihez tudnék elmenni, aki valószínűleg fel írná a metformint.

Köszönöm a sok segítséget amit adtatok.

Andi

Kép
andi1975
 
 


azért ha valakinek metforminos belgyógyász kell akkor szóljon...
csakegysokadnick
 
 


Norka!Nem semmi...és a norcolut nem zavar meg semmit,ha ott a baba...ellene ,már nemm segít a norcolut....csak ha nincs terhesség?Kép-drukkolok,hogy minden okés legyen Nála!
OKrisztinke!Az elején,azt hittem...valaki,ilyen hülye tréfát talált ki ellenem...de az egyik paciens...készséges volt és hát ha nem Mártival,akkor Velem szeretett volna...akkor,már randizni...és elárulta,honnan van a telcsiszám...na megnéztem a neten...
Hmmmm 21éves,cicás stb. Felhívtam,elbeszélgettem Vele,mondtam,hogy elegem van belőle....mire Õ...igen ,sokan mondták,hogy valaki elzavarja őket mérgesen.T-com vizsgálatot inditott...na és amikor kiderült,nem tudnak mit tenni,Én meg 9év után nem váltok számot!Játszom ezt a játékszabályt!KépKépKépKi unja meg elöbb???KépKép
Andi!Akkor,jó úton fogsz nemsokára járni!
CSKriszti!Na hőd?Vettél fel zoknikat?
na majd még....

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi: 36,8 (+ egy zsák ragya...)
csakegysokadnick
 
 


Nick, akkor ez már tuti pé volt! Kép

Kandi, nem teszteltél újból? Vagy most mi van?

A Norcolut progeszteron, nem árthatott a terhességnek (csak szintetikus, nem a legtisztább). Akkor lett volna ártalmas, ha most a megvonásával megingatja a beágyazódást és a progi csökkenése miatt elvetélteti a babát. No de még halvány pecsételés se jelentkezett, most meg már szedi a Duphastont. Kép Egyébként nem az első ilyen sztori, amit hallok, 2004 őszén ugyanez megtörtént egy Panagi nevű lánnyal. Kaáli, kezdjenek ciklust (metforminon élt, de ez már kezd unalmas lenni... Kép ), UH, 20 (!) mm-es nyálkahártya és sehol mensi. Kapott Norcolutot, és semmi. Terhes volt, de a progi abbahagyásával sem történt baja.

Holnap szülésznő-randim lesz reggel! Kép Izgi.

Norka (33+3)
s_norka
 
 


CSKriszti! 36,3 után ma 36,8....ennek akkor lehet örülni?!?
Azért szurkolok!
Norka!Nem teszteltem ma,majd holnap reggel.Nem hinném,hogy számít...de hátha!Kép
Értem,tehát a norcolut nem ártott Neki!Kép
Jó lesz Neked holnap,tényleg izgis!Kép
{33cn}

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi:nem
csakegysokadnick
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: