Sziasztok!
Julcsi
Hellllló
Az egy kezelés még nem látványos, tessék türelmesen szépülni
És én is remélem, hogy most már nektek is összejön a babóca, és nem kell kínlódni a munkahelyeden.
Mi megvagyunk, pénteken megyünk UH-ra a kórházba, talán kapunk képet is. Remélem minden oké, mert a gyomrom még szórakozik.
Húsvétkor felköltöztünk a tetőtérbe, nem nagyon van kedvem lejönni a számgéphez. Olyan jó otfönt
Csak mi, és a papagájok. És a nyugalom!
Na, meg éjjelente valami betolakodó a padláson. Csakúgy rohangálnak, játszanak a fejünk fölött a padlástérben. Még jó, hogy plafon+lambéria. Anyukám szerint nyest lehet, mert azok randalíroznak éjjelente. Hát nem kellemes hallgatni őket. Annyit tudtam meg, hogy a kutyaszagot, pisit nem szeretik. Na, majd akkor esténként felküldjük a létrán az újfundlandit
Mostanság varrogatok. A babának már varrtam 2 kisgatyót, meg egy felsőt, és folyamatban van még egy felső. Már vettem is neki termosapit, kombidresszt, rugdalózót, meleg felsőt, egy picike zoknit, cumis üveget, altató és átszócumit. Talán, nem volt korai a vásárlás. Mindenki azt mondja, hogy babonából még nem kellene. De mi megbeszéltük a férjemmel, hogy tojunk a babonára
Magamnak is varrtam 2 felsőt, az egyik szétnyithatós, kötővel szabályozható, a másik meg ujjatlan, és fel van hasítva az oldala, úgyhogy a nyár végéig tuti jó lesz.
Tegnap találkoztam a barátnőmmel, 9 hetes, ő nagyon rosszul van, látogatja rókakoma. Közben ott a tündéri 13 hónapos kislánya
Ma a másik barátnőmmel talizok, 3éves kiscsaj és 5 hónapos kiskrapek
Õtőle ma megkapom a kismamnacikat
Már sajna muszáj. Az eddigi felsőim sem jók, akkorák lettek a cicieim, hogy egy sem jön rám
De ez van!
Közeleg a május, és nagyon remélem, hogy heteken belül visszamahetek már dolgozni
Jövő héten megérdeklődöm.
Na mindnekinek további szép napot!
Lépek, mert megyek hajat vágni.
Üdv:
Haga
11+4