Sziasztok!
Kiegészítgettem a táblicskunkat
<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje Dkriszta / könyvelõ 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Aug. 27.
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kercher Csaba _______ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / ? 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba 1 gyerkõc Szept. 13.
Kata(killes) / titkárnõ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás ______ Okt. 11.
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ______
Lina / GYED 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ______
Neva / könyvelõ 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László ______ Okt. 04.
Panka / könyvelõ 26év Népkert környéke Kazincbarcika / Dr. Lázár Erika ______ Babaprojekt folyamatban
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év _______
Roxane / ? 30év Avas (III.) ? Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>
Roxane
Hát annyira nem nehéz, de nem is könnyû szakma. Vagy szereti valaki csinálni vagy nem. Szerintem nincs átmenet. A jogszabályokat elég jól kell ismerni, azok meg ugye szinte állandóan változnak. Elég sok az idegeskedés is, pl.: egy APEH ellenõrzésnél. Én nem javasolnám senkinek, hogy otthon saját maga kezdjen el könyvelni. A legtöbb irodában már számítógépen könnyvelnek és azért egy ilyen program nem igazán olcsó. Ha jól tudom a mérlegképes elvégzéséhez mostmár felsõfokú végzettség és több éves gyakorlat kell. Meg attól is függ, hogy mekkora a férjed vállalkozása. Én egy könyvelõirodánál dolgozok és nincs az a pénz amiért magán lennék. Ez persze csak az én véleményem. Ott van pl. Neva, õ otthon dolgozik.
Dodus
Örülök, hogy jelentkeztél.
Üdv mindenkinek, Panka