Sziasztok,
Na, eltelt a húsvét így 20 kg-al több vagyok az tuti!
Volt nagy kaja, pia, vendégeskedés nálunk is, vagyis inkább mi mászkáltunk!
Meg jó büdi a fejünk
Kriszti, megkapta Dorcsi a küldeményemet?Nagyon arika lehetett, és biztos szégyenlős is volt már a szülinapi középpontban
Anyósék??
Voltak?
Nagyon nagy gratula a bilis eredményekért!
Én is pont most akartam elujságolni nektek, hogy Esztikém ma először pisilt a bilibe!!!!!
Már hetek óta izgatja a téma, mert hozza mki örökké, és mondja, hogy pisi, kaka, de eddig eredmény nem igazáén volt csak játszott vele!Viszont ma, ő rángatta le a gatyóját, meg a pelusnál szólt, hogy segítsél, és húzta le magáról
Aztán ráült, és mondogatta, hogy pisike, és mit ad isten belepisilt!
Úgy örültem, meg ő is látszott, hogy büszke magára amiért agyon van dícsérve!De aztán jött a keményebb dió, hogy már nem akarta engedni, hogy visszaadjam rá a pelust!kicsit hagytam, de azért kaja előtt, csak visszaadtam nagy kűzdelmek árán!Ha, már melegebb lenne, lehet nem tettem volna!
Örülök, hogy tetszik Eszti gatyája
sokan mondják rá, hogy olyan mint egy kis deszkás
főleg a kis edzőcipőjével!
Mindenki, cuki ügy!hát igen nálunk is a Daubner a first
Csak nekünk messze van, és ott tényleg sokan vannak mindíg!Viszont van itt Budaörsön egy baromi jó cuki a Hollósy!Nemtom ismeri-e valaki?De az is fantasztikusan finom, és figurás tortákat is csinálnak, meg olyasmi mint a D. Ugyhogy oda szoktunk járni, ha torta ügyről van szó, vagy ha nagyon finom sütit szeretnénk enni!
Horváth cukihoz csak annyit, hogy asszem az Újpalotait ismerem, ha az az ami ott van a felüljáró után rögtön. Olyan nagy tükrös!A barátnőmék ott laknak, és voltunk már ott nagyon finom a sütiük szerintem!Pedig nekem elég kényes ízlésem van
Ovi téma, érdekes de eddig én is úgy gondoltam, hogy ráér majd menni 4 évesen oviba Eszti és egy évig elvan majd velem meg a tesóval itthon!Viszont, egyre többet gondolkozom rajta, hogy mégsem biztos, hogy jobb lenne neki itthon mert azért a gyerek társaság biztos hiányziok egy gyereknek!Meg én nem tudnék vele annyit foglalkozni egy csecsemő mellett!Aztán kikértem a védőnő véleményét, és azt mondta, hogy jó irányban gondolkodom, mert nem lenne hátránya azzal sem, ha maradna, de jobb lenne a társasáég miatt ha menne!Szóval arra jutottam, hogy megpróbálom jövőre beiratni, és ha felveszik megy, ha meg a hülye helyhiányuk miatt nem akkor sincs tragédia, mert akkor marad!Jobb hijján!Mondjuk nemtom mennyi esélyem lesz a beiratkozásnál pocakkal, de majd meglássuk!azért teszek egy próbát
Agnus, üdv itt köztünk
Igazából általánosságban tudok neked írni, mert mindenkinek más és más a tapasztalata a kórházról!Nekem eddig,(kopp,kopp)csak jó véleményem van mind a terhesgondozásról, mind a szülésről, a kórházi ellátaásról!
Ja, és nem utolsó sorban az orvosokról meg minden személyzetről!
Mivel a kórház bababarát ezért a kérdéseidre a válasz mind mind+++++!Veled lehet a baba amikor csak akarod, egyedül fürdetni, meg a vizsgálatokra viszik el, de a reggeli gyerekorvos vizit pl. az ágyadnál zajlik!Szopiztathatsz bármikor, meghatározhatod, hogy adjanak-e neki inni teát, vizet vagy ne!Apás vajúdás is lehet, sőt be is mehet veled akit te akarsz!A szülőszobán is a szülés úgy zajlik ahogy te akarod, van alternatív sz szoba, lehet gátvédelemmel szülni, bármikor szólhatsz, hogyha kérsz fájdalomcsillapítást,lehet enni, inni vajúdásnál!Választhatsz szülésznőt is, és háborítatlanul folyhat a vajúdásod+ a szülésed is!Ezt azért írtam így, mert megint felbosszantottam magam amit a kismamában olvastam!Ezekről az otthonszülőkről!Azt nyilatkozta egy anyuka, hogy csak otthonszülve lehet háborítatlanul szülni!Ez nem igaz, és megcáfolom élő példával, hogy NEM!Ezek szerint ő nem találta meg a megfelelő kórházat akkor!Itt teljesen nyugodtan, félhomályba, zenével akár, úgy vajúdsz és szülsz ahogy jólesik, de mégis ott a biztonságérzet, hogy ha baj van akkor azonnal tudnak lépni!Ott van a szülőszobán a műtő is, tehát tényleg mindenre felkészültek!A babát melletted látják el ahogy kibújt, és rögtön oda is adják!
Az orvosokról pedig annyit, hogy én azt a kettőt tudom neked ajánlani akiket ismerek, a többiről azért nem tudok igazán írni mert nem ismerem őket!Mondjuk annyit elmondhatok, hoghy mindegyik nagyon lelkiismeretes, és aranyos, legalábbis amit tapasztaltam szobatársamnál, meg a viziteken!
De szerintem mindenki a saját orvosát ajánlaná, és ez így is van jól!Irdd le, hogy milyet képzeltél el, és annak fejében tudunk ajánlani!Pl.öregebb, fiatalabb, esetleg női doki stb.
Nya, be is fejezem mert már sok lesz belőlem mára, és fölkelt a kis bilispisilőm is
pusssz