Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Andi, ez nem túl jó... Kép Mármint az jó, hogy Miron nem skarlátos Kép , csak hogy ilyen érbajaid vannak, az nem... Akkor ebben is hasonlítunk Kép , mert nekem meg visszereim vannak, igaz, csak nagyon vékonyak, de a terhesség alatt megvastagodtak és fájtak is. Kép Aztán szülés után eltűntek a vastagok. Én mielőtt visszaálltam a fogigátlóra, voltam érsebésznél, de azt mondta, hogy az én bajom a 18-as skálán csak 1-es fokozatú, szóval nincs okom panaszra (de megnyugtatott, hogy majd 60 évesen lesz...), és szedhetem nyugodtan a tablettát. Remélem, téged is megnyugtat majd a doktorbácsi! Kép Addig is ne ülj sokat a számítógép előtt Kép , vagyis tedd föl a lábad ilyenkor, és ne állj egyhelyben, mert ezek a legrosszabbak. Vagy neked mikor fáj leginkább? És ne aggódj, biztos nem vágják le a lábad!!! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Gyorsan magunkról, reagálni nem nagyon tudok a sok-sok beírásra, mert gyerkőc bármikor riaszthat.

Mai napunk azzal indult, hogy hajnalban leesett a gyerkőc az ágyról. Volt rajta hely pedig bőven, de ő a szélén aludt és hát sok idő ota először lehuppant, de csak egy picit sírt, aludt is tovább.
Délelőtt ugy ahogy eltelt, megszabadultunk a postán sok-sok pénztől a csekkek befizetése révén, voltunk sódert venni keddre a kerítéshez, hazafelé már bealudt a kocsiban, de mikor felhoztam a szobába nem akart tovább aludni. Viszont fél 3-tól fél 7-ig bepótolta, igaz mellé kellett egy kicsit feküdnöm. Na innentől viszont kész rémálom volt, egyfolytába sírt semmi nem volt jó, szinte vígasztalhatlan volt, ráadásul el se tudtam moccanni melőle mert akkor aztán végképp ordított. Jönnek a fogak, mással nem tudom magyarázni.
Ráadásul apa se tud segíteni mert az meg Győrből hozott valami bacit, fáj a torka, alig van hangja, lázas volt, most pedig külön szobában alszik. Mondjuk jól össze balhéztunk tegnap, vagyis ő balhézot velem, elég hivatalos most köztünk a párbeszéd, csak a szükséges dolgokat beszéltük meg. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
Fürdés után viszont 10-kor úgy bealudt a gyerkőc mint aki egész nap nem aludt.
Én nagyjából összepakoltam mert holnap utazunk Gyulára férjem rokonságéhoz, ott fogunk húsvétolni is. Asszem hétfőn jövünk vissza majd. Jó lenne ha jó idő lenne és el tudnánk menni csavarogni a várhoz egy kicsit és apával is meglenne a nagy beszélgetés.

Ugyhogy most nincs vidám hangulatom. Kép

Legyetek jók, holnap azért még bekukkantok délelőtt.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok

Csak beköszönök,mert pár napig nem leszek.
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot.Gyerekeknek sok puszi,anyukáknak sok locsolót.
Kép

Lego
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Már régen nem írtam, lehet hogy már el is felejtettetek! Nálunk nagy mostanában a nyüzsgés, folyton az udvaron vagy a játszótéren ülne a kis csibész. Alig kel fel, már mondja is, hogy "táj" (ez nálunk a sétát jelenti), úgyhogy nincs menekvés, kajálunk és irány kifele. Persze, ha az idő megengedi.

Nagyjából követtelek azonban titeket, de nemigen volt időm írni. Alig helyezkedem el a számítógépnél, Ákos máris ott terem és fel akar ülni az ölembe, úgy pedig képtelenség írniKép.

Juc,
Téged sasoltalak a Megasztár nézői közt, de sajnos nem láttalak.

Jók a képek a gyerkőcökröl. Én is felteszek egy párat, jó nagyot nőtt Ákos is mióta nem láttátokKép.



Kellemes Ünnepet kívánunk mindenkinek!

Kép
Mi néha így nézünk ki joghurtkrém-evés után:
Kép
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó estét!

Voltunk ma Fankáékkal baba-mama-tornán, jó volt, csak volt ott egy naggyon rosszkisfiú, aki mindenkit fejbepüfölt a játékokkal, aztán egyszercsak súlyzókkal kezdett dobálózni, na, akkor már az "edzőnéni" is leállította.

Timka, remélem, már jobb a kedved, és a férjed sem morcos! Gyógyuljon meg minél előbb!

Nyuszko, jó, hogy jelentkeztél, ezek szerint nem vesztél el... Kép

Hát úgy látom, mindenki elutazott már húsvétolni, mi majd csak vasárnap-hétfőn megyünk, Győrbe, aztán meg apósomékhoz itt Pesten.

Én is nagyon szép húsvétot kívánok mindekinek, pihenjetek sokat!!! Kép

Juc

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162
 
 


Sziasztok!

Timka
Bocsi,hogy csík most válaszolok,de kissé dilis Maja és beteg is volt.
De úgy látszik Fanni is nyügi volt,biztos volt valami a levegőben.Csak nyürrögöt,sírt egész héten,hétfőn úgy felment a láza hogy az ügyeleten kötöttünk ki vele,de másnap már jól volt.DE se enni,semmit sem akart.Akar, mégmindig.Még a gatyámat sem tudom felhúzni,mert hogy pisilni is jön velem.
A Story elejeén a Kiszel Tünde vetélt el.Beküldtem pár újségba 3-4 képet mert nem tudtam választani és a storyba berakták,nagyon örültem neki és meglepődtem.Valamikor január elején küldtem be.

Hát ezek a combok,kishusika,tündériKépés ez a pocakKép

Muki
én is seretném látni a Lizi képeketKép


Juc
Akkor én ezek szerint alkohollal tömtem beteg gyermekemet,az útilándzsára gondolok én meg sem néztem mi van benne ,a patikába ezt ajánlották,én meg csodálkozom,ha nem bírok a gyerekkel.

Jól áll Marcinak a croissanKép

Nagyon tetszik a húsvéti csokrod.

nekem is van jogsim. kb-2 szer vezettem azóta,én beszari vagyok nagyon,nem merek.


Nyuszkó
édes a kisfőnökKép

Tamesz
Tündéri ketteske,olyan jó látni.Kép
Már akartam egy csomószor kérdezni,most nem kell diétáznod?


Megasztár:nekem az a véleményem csajok,hogy ez valahol nem is igazságos,úgy értem itt sszinte az összes versenyzőnek már volt,van zenekara és ismertek a zenei világba,szerintem ez úgy lenne fair,ha külön lenne verseny az abszolút kezdőknek és külön a többieknek.Nekem legjobban mostmár a Magdi tetszik aztán az ESzter aztán az Angéla aztán a Puskás Péter és nekem olyan semmilyen a másik fickó,nem fog meg valahogy,ebből is látszik még a nevét sem tudom.

Kellemes Húsvétolást mindenkinek!
Kép
Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Mi két napja a kertben lakunk, fababákkal raktuk körbe a teraszt, ma "füveztünk", reméljük most már szép lesz, rengeteg elszáradt kupacot szedtünk ki belőle!
MArci kicsit lepirult, sokat segített, a csavarokat dugdosta apukámnak, neki már csak meg kellett húzni, megtanult ki-beszállni az autómból és összekoszolni az üléshuzatot, de nagyon élvezi a vezetést, persze álló helyben!Kép Ma annyira kiuprcant délelőtt, hogy ebéd közben, leesett a feje és elaludt, majd rakok fel róla képet!

Timurr,
még nem is voltam laboron, cukroterhelést még novemberben megcsináltattam, teljesen normális volt, a doki azt mondta, hogy most nem kell túlzásba vinni, de azért én inkább odafigyelek, mondjuk eddig még fogytam a 13 hét alatt. Remélem minden ok, mert Marcival sem volt egszer sem magas, csak előtte egyszer!

Képzeljétek, mindenhol a fedeles homokozót vadásszuk, de sem a baumaxban, sem az obiban, sem a bricoban nem volt, csak tavalyi maradék, jól szétrohadt! Így "szegény" gyereknek felástam egy kis földet, hogy legyen mit túrni, de azt is nagyon élvezi!Kép
Na megyek, koncentrálok a megasztárra, most tallán sikerül megnézni!
szép estét, kellemes húsvétot, sok locsolót a csajoknak, sok-sok csokitojást a fiúknak!!!Kép
tamesz és a fiúk

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mi is Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnénk kívánni mindenkinek!!

Képek sajna még nincsenek, nem tudom mikor lesznek, mert vhogy nem akarja az XP felismerni a fényképezőt, pedig korábban már volt feltéve kép róla, passz, hülye vagyok hozzá.

Nyuszkó!
Ákos nagyon édi a hatalmas fekete szemeivel.

Juc!
Marci nem semmi hogy össze kente magát, az ha a rucijára megy....Kép

Na, végre gép elé kerültem és most fogalmam sincs mit akartam írniKép Tök zizi vagyok...

ja, vezetés: Na múltkor Apával gyakoroltunk kicsit, de nagyon gáz, ugyanis annyira a kocsira koncentrálok, hogy valóban igaza van embörömnek, hogy így még felejtsem el a forgalomban vezetést, mert ott nem azt kell figyelni, hogy most éppen jó sebességben vagyok-e. az az igazság, hogy én Ladán tanultam, aztán Trabit vezetgettem, azt is 5 évvel ezelőtt és nekem ez a Mazda nagyon érzékeny, alig érek a pedálhoz oszt gyorsul, mint állat(legalábbis a Trabihoz képestKép) és túl nagy és tökre nem érzem a végét, oldalát. Mondtam,hogy én soha nem fogok tudni annyit gyakorolni, hogy egyszer majd gyerekkel ketten is merjek menni, úgyhogy benyújtottam az igényt 1 Kispolskira, az biztos nem ugrik annyiraKép és ha meghúzom, hát az sem olyan nagy baj...

Ó, a másik dolog: Akik voltak már az 1 éves szemészeti vizsgálaton, az meséljen már légyszi, hogy hogyan zajlik, előre is köszi.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Csak gyorsan beköszönök!!!Én is szeretnék mindenkinek boldog husvétot kívánni!!!Remélem nektek sokkal boldogabb mint nekem!!
A helyzett az,hogy JUC teso én nem usztam meg ilyen könnyen ezt a lábfájos dolgot!!
Volt egy mélyvénás trombozisom,ugyhogy most leállitották a fog.gátlomat helyette kaptam fincsí kis véralvadásgátlokat,érfalvédöket és fájdalom csíllapitokat!!Ja és kedden megyek a Hónvéd-korház érsebészetére!!KépKépKépSemmi biztato egyenlöre,már két napja csak örlődőm!!Szerencse,hogy elmentem a dokihoz mert még emboliát ís kaphattam volna ha a vérrőg elindul felfelé!!KépKépNa jo megyek is,gyerekek amugy jol vannak szerencsére!!!
Nem volt kedvem vissza olvasgatni,majd ha már mondanak valami biztatot akkor összekapom magam!!!!Irom majd a fejleményeket!!!Kép
Szép estét,és holnapra sok-sok locsolot kivánok nektek!!
ANDI
Vendég
 


Jóreggelt!

Hú ANdi,
nagyon sajnálom ami a lábaddal van, remélem kedden kitalálnak valami gyors, fájdalomcsökkentő gyógymódot, addig is próbálj vele pihenni, már amennyit tudsz a két gyerkőctől! Várjuk a fejleményeket, és angyon szorítok Neked!!!!

Mukika,
na ez a vezetés bátor dolog volt, tessék gyakran csinálni és akkor bele fogsz jönni, ha most nem kezded el, soha nem fogod! Anyukám is félt a vezetéstől, majd mikor ketten voltunk már akkor is csak végszükségben vezette a trabinkat, és a végén már egyáltalán nem mert vezetni, mert eltelt 10 év szünet, szóval nem szabad kihagyni ennyi évet. Én lassan 17 éve vezetek, 11. éve van saját autóm, de hihetetlen szabadságot és most MArci mellett főleg biztonságot ad nekem, hogy bármikor bárhová el tudok menni, ha kell!
Szemészeti vizsgálat nem bonya, időpontra mentünk, egy percet sem vártunk, egy tündréi dokinéni az ölemben ülve kis játékokat mutogatott neki és különböző llámpás nagyítókkal közben kukkolta a szemét, és mindent rendben talált. kb 10 perc volt, kontroll évente, ennyit mondott, mivel anyósomnak van valami szemtengelybetegsége, de eddig nyomát sem látta Marcinál.

Nyuszko,
jó nagyot nőtt Ákos is, a sapkás csodálkozós kép nagoyn tetszik! Tényleg hatalmasak a szemei!!! A joghurtot én még nem hagoym neki egyedül enni!Kép

Szép napot, végre megint süthetne, jó locsolkodást a fiúknak! Én meg nekiállok takarítani!Kép
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 




Kép

Kép


Babus és Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Hali!

Utólag is köszi a köhögésre a gyógymód tippeket. A l.utifű szirup és a baby luuf jött be a legjobban.

Tamesz
homokózó a Corában és a Tescoban is van. A corában 5000.-

Pusz
Talán nem sokára majd jövök bővebben is.

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Remélem, jól teltek a húsvéti ünnepek! Én marhára kifáradtam, ma "csak" 4 helyen voltunk vendégségben (locsolkodni mentek a fiúk, csak éppen én is velük mentem... Kép).

Andi, jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen komoly bajod van a lábaddal! Kép Kép Remélem, azért a gyógyszerek hatásosak, és már nem fáj, meg a nagy veszély elmúlt! Mióta fájt egyébként? Majd írd meg, mi volt az érsebészeten! Drukkolok én is!

Muki, hát szerintem nekem még így sem menne a vezetés, mint neked! Kép Hős vagy! Kép Az én férjem nem engedné, hogy kispolskiba üljek, mert fél, hogy összetöröm benne magunkat...

Csajok, mi ez a szemészeti vizsgálat? Kép Én még csak nem is hallottam, hogy ilyenre is kellene menni... Az én férjem szemüveges, akkor kötelező?

Flames, várunk Kép , írj bővebben, ha már tudsz!

Tali lesz valamikor? Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

No, meggyüttünk, hazaértünk Gyuláról.
Jó is volt meg nem is. Gyerek élvezet nagyon az ottlétet, a nagyszülőket, de gyakran nyűgös volt. Elaltatni napközben nem tudtam, csak úgy hogy babakocsiztunk vagy beraktuk az autóba és mentünk vele pár kört, egyszerűen szokatlan volt neki a hely, mindig rohant volna ki a szobából pedig már tök nyűgi volt. Este is tök sötétséget kellett varázsolni hogy elaludjon, mert itthon ezt szokta meg. Ráadásul reggel 1/2 7 - 7 körül kelt, nagy örömömre!
Viszont sokat voltunk kint, mentünk játszótérre meg az udvarra és ezt nagyon élvezte, be se akart jönni.
Ma csúcsot döntött alvásból a gyerekünk: reggel 7-kor kelt, 10-körül elvittük autókázni, hogy aludjon és a nagy alvást majd a visszaútra időzítsük. Errefel aludt 10-től 1-ig 3 órát, majd a visszúton 5-től 8-ig még 3-at és most fél 11-kor már elaludt.

Apa még mindig köhög, tömi magába a Fluimucilt meg mindenféle bogyót, és ma még külön alszik. Megbeszélni persze nem sikerült a problémáinkat, egyszerűen megint besöpörtük a szőnyeg alá őket.
Sebaj, majd egyszer talán sikerül.

Andi, remélem jobban vagy és holnap jó híreket írsz majd! Szorítok!

Mukika, mi ez a szemvizsgálat? mi még egy éves szervízen sem voltunk, doki néni mondta, hogy mérjem le a fej meg mellkörfogatát és mázsáljam meg. Mondta, hogy emiatt nem kell bemenjünk hozzá. Mi a védőnővel sem tartjuk a kapcsolatot, de asszem a vedőnőkről már minden jót, rosszat megbeszéltünk ezen a fórumon.

Tamesz
Én a Gulliverben vettem Fanninak egy műanyag fedett homokozót, ráadásul a tetejét meg lehet emelni naptetőnek. Te milyenre gondoltál, hogy nem jó a tavalyi modell? vagy nem a modellel van gond, csak annyira lepusztult már?
Az itthoni homokozóban még nincs homok, de szerintem nem is lesz sokáig benne, ha rakunk, mert a gyulai játszótéri homokozásból az lett, hogy pakolta ki a homokot.

Teszek fel még pár képet, aztán húzok aludni:

Csokitojás csomagolásban és pár perc múlva csomagolás nélkül:
Kép Kép

Jó éjt!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Csak gyorsan beköszönök.

Andi, névnapodra sok puszit küldök és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Kép

Tamesz, tali? Kép

Szép tavaszi napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok

Atyaég mekkora ez a kislány.KépKép
frigo
 
 


Huh, most csak gyorsan, mert mennem kell.

szemvizsgálat:nálunk 1 éves korban ez a kötelező, ill pisit kell vinni a gyerekorvosnak.
Tamesz!
Köszi a szemes választ.

Majd igyekszem még jönni.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Muki, hát ez érdekes, úgy látszik, ahány ház, annyi szokás doktoréknál... Kép Kötelező pisi??? Nálunk szó sem volt semmi ilyesmiről (sem). Kép

Timka, helyesek a képek! Kép Nagyon aranyos a kis virágos (gyümölcsös?) body is! Mi lett aztán a pirinyó kis Kép csokitojással? Tényleg, többiek, ti adtok csokit a gyerekeknek? Én még igyekszem elkerülni, de azért már néha ezt-azt megkaparintott a kis zsivány... Kép

Hát a homokozás, az Marcinál is inkább homokpakolás, leginkább magára szórja két kézzel... Kép Utána meg egy kiló homokot kirázok a gatyájából... ja, és még mindig eszi, ha nem figyelek oda... Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek, képeket majd várok a gyerkőcökről!
Timka! Fanni nagyon édes a tojáskájával, látszik rajta a büszkeség, hogy sikerült kibontaniaKép Ehet is belőle vagy csak nézegetheti?

Juc! Szemészeti vizsgálat nálunk sincsen, erről most hallok először. Egy éves kontrollra kellett menni. Ott egy általános épphogy vizsgálat volt meg a szokásos mérés kiegészítve fej meg mellkas méréssel.
Múlt héten megkaptuk a 15 hós oltást. Ez volt az első olyan oltás amitől szinte alig sírt Luca, na de aztán a mérésnél... Azt valamiért nagyon utálja, mondjuk nekem tériszonyom van, lehet hogy tőlem örökölteKép
Az orvos meg a védőnő is egybehangzóan állította, hogy ettől az oltástól nem lehet semmi baja, mintha ott sem lettünk volna. Erre most az egyik ismerősöm mondta, hogy nála éppen az ellenkezőjét állították egybehangzóan vagyis azt, hogy be fog lázasodni kb. egy héttel később, és az ő kisfiánál így is lett. Én azért még mindig a sajt orvosomban bízom inkább.
Lego! Ti már régebben megkaptátok, veletek mi volt a helyzet?
Teszek fel egy pár nyuszis meg húsvétos kirándulós képet. Kriszta
Kép Kép
Kép Kép
kriszta07
 
 


Jóestét!
Bocsika, hogy elvesztünk, de a hétvégén kerteztünk, mától pedig újra kőművészkedés van, apa a segédmunkás, szegénynek jól telik a szabija!Kép

Andi,
boldog névnapot, mi volt ma az érsebészeten?? Szorítunk!!!

Homokozó,
az nem zavar, hogy tavalyi, de az igen, hogy ha szét van rohadva. Én mindenképpen fából szeretném, mert minden fa a kertben, és imádom, én szívesen lefestem, ezen nem múlik.

Kriszta,
fotók nagoyn aranyosak, a szomszédunkban az unokák kaptak nyuszit, de MArcit nem zavarta különösebben, pedig még át is bújt hozzánk.

Timka,
Nagyon cuki a csaj, látszik, hogy nagoyn tetszett neki a tojás, ahogy koncentrál!! Na és szuper az a hatalams tojás, ki ette meg? Kép
a homokozás nálunk is úgy zajlik, hogy az esti fürdetésnél, még a pelusból is tudok homokot kiszedni, de nekünk még mindig nincs, ma a sóder is jó volt a gyereknek, meg az alapnak kiásott gödör volt a sláger, mert abból alig látszott ki, de nagyon évlezte. A legszebb az volt, amikor a friss betonba lazán bele akart sétálni!Kép

Juc,
nálunk megy a csoki, de leginkább a túrórudiból, kimondottan csokit nem adok neki, csak ha az apjától kunyerál néha.

Ja és a lényeg, ma voltunk a dokimnál, nincs is levált rész és a méhlepny sincs a méhszájon, vsz. volt még egy "légüres" (magzatvíz és gyerek mentes) terület, ami az UH-on úgy nézett ki, hogy elhalt, de azóta annyit nőtt Ketteske, hogy kitültütte az "űrt"! Afp 3 hét múlva, utna genetikai UH. Szóval lesz újabb izgulnivaló! Ja és a hétvégén kétszer éreztem, olyan megnyugtató volt és fantasztikus, mint MArcival!

Na most jó hosszú lettem, megyek is!

Juc,
szerintem ez a hét elmegy az építkezéssel, mert ahogy ma megtudtam, be akarják fejezni a héten, ami öröm, csak borultak az egyéb programjaim!

Pelus,
Marcinak megint borzalmasan néz ki a popója, így most megint a sesitivet használjuk, de remélem a fogak végre kibújnak, mert januárban volt ennyire randa!!!

Szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,
mi is lassan megyunk a 15 hos oltasra.
A baratnom kicsije is egy het mulva kicsit belazasodott. O is fel volt keszulve mindenre...
Nalunk sem volt egyeves szemvizsgalat....nem hulyeseg.
Nalunk meg nincs homokozo. Ami kint erdekli, lekoti, azok a ruhacsipeszek.
A multkor meg vegig vittuk a varoson az uj mosogatoszivacsot....az tetszet..
Csokit meg en sem adtam. VAlami hamletfélén volt csokimaz, vagy a szulinapi tortan.
Enni viszont sokat eszik.
A nagymamanal is egesz nap. Vacsora 3 felvonasban, mindenkivel.
Szep tavaszi napokat a babakkal!
JO kertrendezest, epitkezest, labadozoknak gyogyulast.
Rahel
rahel
 
 


Sziasztok!!
Hát itt vagyok és jelentem megmaradok sőt ugy néz ki lábaím ís lesznek még egy darabig!!Na szal viccet félretéve egyenlöre minden ok én is még belefértem a Doppler skála also részébe,ami azt jelenti hogy egyenlöre minden ok nem talált trombozisra utalo jelet,de mivel elég erős hajlamom van rá,ezért hematologiára küldött mert felirta továbbra ís a véralvadásgátlokat,csak azt nem tudta eldönteni,hogy ezt most folyamatosan szedjem amig élek vagy csak kura szerüen!Ott megvizsgálják mennyíre vagyok hajlamos!!KépKépDe a fog.gátlokat el kell egy életre felejtenem!!De mindezek elött még a héten kell ortopédiára mennem mert a lábam ugyanis továbbra ís fáj,és van egy ígen jelentös bokasüllyedésem és mindkét térdembe porc levállás,ami okozhat ilyen lábfájásokat!!Ja meg a doki szerint még nem ürült ki a fog.gátlo a szervezetemböl ha ez megtörténik akkor ő szerinte enyhűlni fog ez a fájdalom sőt ő azt sem zárta ki,hogy teljesen ez okozta és akkor semmi teendő nem lesz!!De a gyogyszerek egyenlöre maradnak!!!
JA és a lényeg!!!!MINDEN ESTE 1 dl.VÖRÖSBOR!!!!!
Jó hatással van az erekre meg a vérkeringésre!!KépKépKép
Juc!!!
Ha neked ís van hajlamod akkor vigyázz te ís a fog.gátlokkal!!!És igyál velem esténként egy pohárkával!!KépKépKép
OLtás:Hát mi ma mentünk volna de sajna Míron vmiért este belázasodott,meg most reggel is!!De semmi baja se takony se köhögé se fülpiszka!!Ugyhogy lefujva az oltás aztán majd meglátjuk mi lesz ebböl!!Lehet,hogycsak egy fogacska??KépKép
Csoki!!Miron husvét hétfön ment anyukámhoz locsolni miközbe a felnöttek a konyhába beszélgettek Míron beosont az öcsém szobájába,anyukám kb.10 perc mulva bement megnézni miért is van ilyen csöndbe,hát ő éppen csokit majszolt!!Lenyult az asztalrol egy doboz kinder csokit és mire anyu észrevette már éppen a nyolc csíkbol az őtődiket majszolta!!!
De egyébként is eszik már elég régota,ugyanis nálunk az a szokás hogy aki megeszi az egész ebédjét az ehet nassít!!KépKépKíra miatt muszáj volt mert nagyon rossz eő volt azota ígyekszik ő is mert akkor ha nem eszi meg akkor nem kap!!De kizárolag csak kinder és esetleg a milka!!
Na jo megyek mert már sok vagyok!!
Szép napot mindenkinek!!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!
ANDI
Vendég
 


Hahó!

Andi, jó, hogy megmaradsz! Kép Kép Kép Köszi a vörösboros tippet Kép , majd igyekszem betartani! Kép Fogamzásgátlóra nekem azt mondta az érsebész, hogy nyugodtan szedjem, az én kis visszereimnek nem árt, azoknak majd a következő terhesség fog... Kép Jelentem, én is jártam ortopédián is (hiába, no, ilyen beteges öregasszony vagyok... Kép Kép), nekem a talpam fájt szülés után, úgyhogy egy ideig lúdtalpbetétet hordtam, aztán elmúlt a fájás.

Remélem, jókat játszótereztek, kertészkedtek ebben a szép időben. Mi most hazaszaladtunk ebédelni, aztán megyünk vissza, Marci a babakocsiban fog aludni, tegnap is ott aludt 3 és negyed órát!!! Kép Ennyit még a kiságyában sem tud egyhuzamban! Kép Pedig a babakocsi tök kényelmetlen szerintem, de a jó levegő biztos álmosító.

15 hós oltás: az én rokonaim, barátaim is mind azt mesélték, hogy egy hét múlva volt lázasodás, sőt van, akinél pöttyösödés is. Kriszta, nagyon hős ez a nagylány, hogy ilyen jól viselte az oltást! Kép Hát Marciról nehezen tudom elképzelni, hogy nem ordít majd torkaszakadtából...

Sziasztok, további szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Kihalt a topic???Kép

Andi,
örülök, hogy rendben vagy, de azért kíváncsi vagyok mit mondanak az orvosok! Vigyázz magadra! Hogy bírod a gyerkőcökkel???

Juc,
hú, nem semmi alvókája van Marcidnak!!
mi kint vagyunk egész nap, csak főzni és aludni hozom be, tegnap sajna beleugrott a friss betonba, de úgy tűnik még időben megmentettem a cipőjét, sikerült kimosni!!!

Tegnap végre kaptam az Obiban homokozót, így ma le kéne csiszolnom és lekezelni lenolajjal majd lefesteni, de majd meglátjuk mire lesz időm. Apa visszahúzott ma 6-kor, apósomék viszont maradnak két napig még, mert elvileg befejezik. Hát majd meglátjuk, de nagyon jó lenne.
Ha ezt sikerül, akkor a jövő héten már ráérek találkozni, végre!!!!!!!!

Na megyek, reggelit készítek az építkezőknek! Szép napot, jó legelést, homokozást, csavargást!!!

Sajna nálam bekövetkezett a hasonalvás vége, már akkora a pocak, hogy nem tudok ráfeküdni, tehát jön 6 hónap kínlódva alvás! Viszont már kb 2 napotan érezni egy picikét! Annyira jóóóóóóó!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,csak egy pillanatra bekukk

15hós szuri.Ápr.5én kaptuk,dokinő azt mondta a 10-11napon lehet láz,kiütés....szerencsére semmi nem volt(pont húsvétra esett).Igaz az oltást végigordította.De ez a dokinő miatt van,valahogy nem csípí Dorka.(megértemKépKép)

Lányom javulgat alvásban.Fél 8 körül ébred,de kedden csúcsot döntött,3/4 10kor ébredtKépKépKép

Homok,fű,pipitér és mama virágos kertje a sláger...nem csodálom...kiscsajKép
Ja és most kapott egy triciklit...egész nap abban ül és tologatni kell.Huuu nagyon örülünkKépKép

Andi örülök,hogy nincs nagy gond.Bár azért figyelj oda nagyon a lábad jeleire.Még nem is mondtam de van egy közös ismink innen a netről:Roli,alias HeniKépKép

Tamesz
Egy szó,amit érzek:irigységKépKépKépde csak olyan egészséges irigységKépKépCsudajó nektek.

Csoki téma:Kinder szelet...most húsvétkor kinder nyúl,tojás...csak ezt adok neki,amikor adok...de utána fogmosás...

Kriszta
Tündéri Luca,mintha csak Dorkát látnámKépKépOltás lásd kicsit feljebbKép

Szép napot nektek.Sziasztok
Viki/Lego
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, Tamesz, már ekkora a pocakod??? De jó! Kép Ja, és azt már a múltkor akartam írni, hogy már most érzed a baba mozgását? Nem semmi!!! Kép Marcit én csak a 18-19. héten kezdtem érezni, igaz, azt mondják, a 2. gyereket már előbb megérzik az anyukák.

Hát itt felénk elég randa lett az idő megint... Kép

Azért szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


SziasztokKép

Megpróbálok írni egyet, hátha hagy TörpiKép (na, ahogy ezt leírtam, földhözvágta az egeretKép)

Andi
Utólag is boldog névnapotKép
És sajnálom, ami a lábaddal történtKép

Tamesz
Nem láthatnánk egy pocisképet?Kép
És örülök, hogy nincs semmi gond a méhlepénnyelKép

Fiúk, lányok mind nagyon tündériekKépKépKép


Oltás:
Én úgy tudom, hogy a régi, hagyományos oltóanyagtól tényleg belázasodhatnak a gyerkőcök, viszont ettől az újfajta Infanrix-től már nem.
És meglepő módon, mi ezutóbbit kapjuk. Ez nekem azértkülönösen meglepő, mert Tamesz talán még emlékszik, hogy mit össze küzdöttem anno ezért az oltásért, de ezen a béna, maradi Gyöngyösön lehetetlen volt elintézni.
Mostanra már bele is törődtem, pláne, hogy én úgy tudtam, hogy az új oltással és az oltási renddel csak a 2005. novembere után születetteket oltják, erre mondta a gyerekdoki, hogy mi már az új oltást kapjuk:9 Mindenesetre tök jó, örülök nagyon, csak már nem, értem ezt az egészetKép

Szemészet 1 éves korban nálunk is kötelező szűrővizsgálat, bár mi már 8 hónaposan is voltunk Kristóffal, mert úgy nézett ki, hogy kancsal, de szerencsére nem.
Meg a ortopédiát is megjártuk a héten, mert nem kicsit csámpás a kissrác, de szerencsére ott se volt gond, azt mondta a doki, hogy nagy valószínűséggel óvodáskorára megoldódik, addig is legyen minél többet mezítláb, nyáron zokni nélkül (kifejezetten nem helyeselte, hogy otthon cipőben, szandiban vagy bármi másban legyen a gyerkőc, csak mert elég sok anyuka ezt gondolja helyesnek), ágaskodjon sokat lábujjhegyen, meg ilyenek.

Húsvétunk jól teltKép
Kristóf már reggel elment az apjával locsolkodni, délután fél 4-kor szállítmányozta haza a beájult gyerkőcöt, akit csak be kellett helyeznem az ágyikójába és még 1 órát horkoltKép
Én meg egész nap lazsáltam, ágyban fekve néztem a LOST következő évadjának részeit (megszereztük DVD-nKép), ágyban ebédeltem, időnként alukáltam egyet, hát, mit ne mondjak, rohadt jó voltKépKépKép

Végül egy kissé álmos, ébredés utáni kép a nagy húsvéti locsolkodórólKép:
Kép


Na minden jót, most ennyire futottaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!
Köszi az aggodást a lábam miatt!!Tegnap voltam ortopédián,hát mit ne mondjak kiakaszto egy dokit fogtam ki,éppen csak ránézett a lábamra már irta ís lúdtalp,bokasüllyedés mindkét lábon,és helytelen tartás ami miatt gerinctornára kell mennem 10 alkalommal,meg ludtalpbetétet kell hordanom uszni járni heti 2.-szer 1 orát!Ezek után megirta a beutalomat a reumára!!KépKépKépHát ezek után ne érezze vénnek magát az ember!!Õ szerinte ezek az ortopéd problémák nem feltétlen okozzák ezt a lábfájást de közrejátszhat!!Na hát ennyí rolam!!
Mircsível tegnap voltunk dokinál mert lázas volt de nem talált semmit,azért ma vittünk egy pisit,aminek holnapra lesz eredménye!!
Lego!!
Rolival a rokus topikban ismerkedtem meg,ő is ott szült!!Ti honnan ismeritek egymást???
Tamesz!!
Én is szivesen néznék egy pocakos képet!!
De nem ám csalni és az elöző pocisat rakni be!!KépKépKépKép
Sajna nálunk már tegnap is ilyen esős ídő volt,ugyhogy nem csak a láz miatt vagyunk már megint két napja bezárva!!KépKépKép
Babus!!
Kristof akkor nagyon jol birta a locsolkodást Míron már fél 11-kor kidölt aztán délig alust és mentek tovább!!KépKépKépDe olyan aranyosan locsolt,igaz hogy mindenkinek jol odakoppintotta a kölnis üveget a fejéhez de azért mindenki jokat vidult rajta!!
Na jo mennem kell mert vendégeim jönnek,elmaradt ugyanis a névnapozás Míron láza miatt de most hogy nincs semmi extra fertözö betegségünk,ma jön mindenki!!KépKép
Szép napot nektek!!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!!
Hát ti hova tüntetek???Elegetek lett a sok bajombol???KépKépHát igen ezt még olvasni is sokkolo!!KépKépDehát ez korral jár!!!Majd megtudjátok!!KépKépIgaz JUC????KépKép
Na jo dobok pár képet,hogy ne mindig csak a bajokrol irjak!!
Ragyogo napsütés van nálunk!!Irány a kert!!!!KépKép

KépBicozunk!!!KépKép

KépMostanába Kírárol nem igazán lehet más képet csínálni!!Le se lehet vakarni öket a bicorol!!A kis barna az öcsém lánya,vagyís a keresztlányom!!

KépHétvégén álltalába 3 gyerekem van!!Nem hiába nem vállalnék még eggyet!!KépKép

KépTegnapi névnapi összejövetel gyermekei!!

KépÉs a nagylányok!!KépKépKép

Hát ennyí,remélem most már irtok majd!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Andi

Á, Kristófnak meg se kottyan kora reggeltől késő délutánig talpon lenniKép Nála ez a természetes. Sajnos.
Mit nem adnék ha egyszer ő is kidőlne délelőtt fél 11-kor. Vagy akár csak délbenKép

A gyerkőcök pedig édikKép
Kristóffal is manapság sokat bicajozunkKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Hahó!

Babus, Andi, a gyerekek nagyon helyesek! Kép

Andi, remélem, Miron már jól van! No meg persze te is! Látom, akkor te is végigjárod az orvosokat rendesen! Kép Kép Kép

Kicsit fárasztóak a napjaim mostanában, szerda óta itt volt az öcsém is, tegnap még az unokatesómék is beugrottak, este meg váratlanul a nagynéném, hát a nap végére már egy abszolút olasz családban éreztem magam... Kép Kép

Ma meg Marci fárasztott le, de nagyon, amióta a héten babakocsiban aludt, idebent egyszerűen nem bír elaludni Kép , simogatás, ringatás, tea, sírva otthagyás, semmi hatás... Kép Úgyhogy egy óra hiábavaló próbálkozás után ki kellett vinnem a zuhogó esőbe babakocsizni... MOndanom sem kell, az első utcasarkon már aludt... Kép

Most mennem kell, fürcsizünk.

Jövő heti tali? Kép


Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kihalt a topik??? Kép Kép Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Nemrég van itthon internetem, és most találtam rá erre a topicra. Az én kisfiam 2005. január 20-án született. Még most is be lehet szállni?
Nem bírtam visszaolvasni az összes hozzászólást, de igyekszem.

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!
Angyalka,
csatlakozni bármikor lehet, üdv a csapatban, mesélj magatokról, kérünk képet a gyerkőcről!Kép

Babus,
nagyon aranyos a kislocsoló!Kép

Andi,
annyira jó egykupacban ennyi gyereket látni, már alig várom, hogy nálunk is "tömeg" legyen!!!Kép

Juc,
Elvesztünk!!! De így volt időd az öcsédre!Kép Milyen a picike baba? Találkoztál vele is?
Bocsánat, de a héten kőművészkedés volt, pénteken este elvonultak apósomék, nagyjából kész a munka.
Kedden érkezik az új kapunk, a héten majd azt kell lefestenem és felfababázni a hétvégén apával! De három napos hétvége jön, hurrrrrrrrrááááááááá!

Most két napja meg apával raktunk rendet, sittet zsákoltunk, kertészkedtünk, végre minden virágláda tele, sziklakert is kicsit felújítva, és kész a homokozó, megvettem, lekezeltük, majd lefestettük és ma már homok is került bele. Kisember nagyon élvezte, persze leginkább kiszórja a homokot belőle, a lapátokkal!
Ma beüzemeltük a locsólórendszert is, kicsit beállítottuk a fejeket, Marci pedig rohangált a vízsugarak alatt és csurom víz lett, de nagyon élvezte, most gyorsan benyomtuk a kádba, nehogy megfázzon!:-)

Pocaklakó remélem jól van, a héten annyit rohantam, hogy nem volt időm szegénykére, ugyanis utánfutóval én szállítottam a sódert és egyéb nyalánkságokat! "Végre" használhattam a vonóhorgot az autómon!Kép

Találkozó:
nekem kedden hozzák a kaput, de a többi nap elvileg jó, valamikor majd az egyetemre kell bemennem, hogy elnitézzem a papírjaimat, meg egy kicsit dolgozgatni nagybátyámékhoz!
Szóval akkor mikor és hol????
Na megyek, mert lent még nagy kupi van, beetemet a "rabszolgát", összepakolunk apának, sajnos megint hoszú hét lesz nélküle!Kép
Szép estét! Tessék jelentkezni!
Muki,
képeket nem felejtettük el!!!:
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

TEszek föl néhány képet, aztán majd írok bővebben is.

DJ Marci:

Kép


Ez most kinek a söre???

Kép


Keresztelői torták:

Kép


Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Na, szóval jövök szóban is. Kép

Megvolt tegnap Marci keresztelője, elég jól sikerült, csak kicsit randalírozott a legény a templomban. Kép Utána a szüleimnél volt nagy lakoma, Marci rettentően élvezte, a fiú unokatesójával rohangászott föl-alá, tömte a tortát a fejébe, nagyon elemében volt. Kép Képeim sajnos nem nagyon vannak, majd talán anyukámék vagy az apósom küld néhányat. Magdi nagyon aranyos, mosolygós baba (már majdnem 4 hónapos), mindenkire vigyorog. Kép

Tamesz, már a múltkor akartam kérdezni, csak nem mertem, azt hittem, csak én vagyok ilyen süsü, de most a férjemet is megkérdeztem, és ő sem tudja, mi az a fababa (???), amiket a teraszra meg a kapura raktok... Kép Elárulod??? Kép Ügyesek vagytok, hogy így sürögtök-forogtok! Kép Talira a délután is jó? Szerda? Péntek?

Angyalka, üdv köztünk! Kép Küldjél majd adatokat, és akkor beraklak a táblázatba is, majd hamarosan fölteszek egyet mutatóba, hogy lásd, miféle tábláztról van szó. Meg persze képeket is szívesen fogadunk rólatok! Kép Kép

Sziasztok, jó éjszakát!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Köszönjük az üdvözléseket.
Nem is tudom hol kezdjem. Talán az elején.
A kisfiunkat Jencikének hívják, Õ az első gyermekünk. Császárral született 3440 g-mal és 59 cm-rel. Sajnos csak 3 hónapig tudtam szoptatni, de az evéssel nincs gond. Nagyon szereti a pociját, főleg, ha teli van. Szerencsére nem válogatós, eddig mindent megevett amit elé raktam. Viszonylag mindent elég korán kezdett (fordulás, ülés, mászás, állás, járás, fogzás) de azt vettem észre, hogy a mostani gyerekek már csak ilyenek. Most már egy igazi kis kópé, nagyon vidám és huncut baba. Már próbáltam felrakni képet, de most újra nekilátok.
Hát most sem sikerült, azt írja ki, hogy nem található dokumentum. De azért nem adom fel.

Az a fababa a kerítésen engem is érdekelne.
Nagyon édik a babák, akiket felraktatok.
Annak a táblázatnak örülnék.
Most megyek aludni, de majd holnap újra próbálkozom
Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Jóreggelt!
Juc,
nagyon jók a képek, látom a Marcikban közös a sör imádat. Valamelyik nap a nagyapja által lerakott üveget húzta meg, bár már nem volt benne semmi, de nagyon gyors volt!Kép

Fababa,
hát így hívják a fa kerítéselemeket, amiket fel kell rakni. Már 120-at felfúrtunk, de még van legalább ennyi, szegény apukám "gyártja", vagyis a boltban megvett nyers fát csiszolja, kezeli, festi. Na pl ilyen lett a teraszunk bekerítve, hogy Marci ne ugorjon fejest!
Kép

Találkozóra nekünk még jó a szerda és a péntek is, hol? Kik jönnének?
Ma elmegyünk az üzletbe "alkotunk", vagyis megpróbálunk, majd kiderül mennyit hagy Marcipán!
Így futok is víz alá, mert még szerencsére alszik, az apja meg már úton van dél felé!Kép
Szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Íme a megígért táblázat:

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Lego 25 Becsvölgye Dorka 2004. 12. 26. Zalaegerszeg 2580g 48cm 6660g 65cm 9100g 73cm 15 hónapos és 4 hetes
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 15 hónapos és 2 hetes
Kriszta 30 Budapest XXI. Luca 2005. 01. 07. Schöpf-Mérei 3100g 52cm 7100g 68cm 8500g 76cm 15 hónapos és 2 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 15 hónapos és 1 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 15 hónapos és 1 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 15 hónapos és 1 hetes
Rahel 26 Esztergom Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g 9200g 79cm 15 hónapos és 1 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 14 hónapos és 3 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 14 hónapos és 3 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 14 hónapos és 2 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 14 hónapos és 2 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 14 hónapos és 0 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g 13500g 76cm 13 hónapos és 2 hetes
Fanka 29 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm 8950g 79cm 13 hónapos és 2 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 13 hónapos és 2 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 12 hónapos és 2 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 11 hónapos és 1 hetes </pre>

Tamesz, köszi a fababás felvilágosítást! Kép Nagyon tuti egyébként a kerítésetek! Kép

Talira lenne másnak is kedve, ideje?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Na, hát nem tűntem el teljesen! Mi mennénk a talira, szerda jó is lenne (pénteken torna van, igaz Juc? Kép). Nincs sok ötletem, hol találkozzunk, annyira különböző környékeken lakunk!

Panni kicsit megfázott Húsvétkor, még mindig szörcsög egy kicsit, de semmi komoly. Ma voltunk homeos doki néninél, 1,5 éves koráig még tejtilalom, aztán jöhet a kóstolgatás. Az már elég közel van, fél lábon is Kép...Giliszta lányom már a 86os rucikat is kezdi kinőni hosszban, viszont alig 9 kiló. Pedig annyit eszik!!

Hú, ahogy itt olvasom a kertészkedőket, nem semmi, miket csináltok!!
Tamesz,
nagyon jó a kerítés!! Viszont nekem nem lenne energiám, még a csepes növényeim se húzzák sokáig Kép. Hú, de jó lehet érezni a picikét!! Már nemsoká lehet tudni a nemét is, ugye? Nagyon kíváncsi vagyok.

Juc
Nagyon jók a képek, főleg a sörös, már látom, mitől nőtt ilyen szép nagyra Marci Kép. Rakjál majd föl még keresztelős képet! Jöttök a héten a "játszóterünkre"?

ANgyalka
Üdv neked, várjuk a képeket!

Andi
Izgultam ám én is a lábad miatt, örülök, hogy nincs olyan nagy gáz!! Vörösbor...hmmmKép. Nagyon helyesek a gyerekek!

Ha minden igaz délután elmegyünk az állatkertbe, olyan gyönyörű idő van!! Már pólóban is izzadok.

KépKép
fanka
 
 


Kép Kép

Kép

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a munkából, végeztünk, marha jó idő van, még kimegyünk homokozni, meg legelni, nekünk jó a szerda du-án, hol találkozzunk???
(pénteken nem szívesen megyek be a városba, mert 2 után horror a közlekedés, főle, gohgy 3 napos hétvége les,z mindenki megindul!)
Este majd benézek, ha kisördög már pihizik, mert most emgint csak ketten vagyunk egész héten, jaj de hosszú az 5 nap apa nélkül!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Már megint haldoklik a babanet???Kép
Na most elárasztalak Titeket Marci sorozattal, de ma annyira szép délután volt, és annyira élvezte a homokozót:
"kihordtam mindent ami fontos, lenyúltam anya papucsát!"
Kép
"szép a homokozóm???"
Kép
"nagy munkában vagyok, közben a pelusba is dolgozok"Kép
Kép
"Hú de megszomjaztam, már futás közben is tudok inni"
Kép
"szerintem a homok is megszomjazott"
Kép
"az új haver, végre egy kutya ami kisebb nálam, így bátran megsimogatom!"
Kép
eldugultam, szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Én is beugrom végre. Nagyon jól telt a húsvétunk, Marci szimplán csak Apának hívta a nagyapját és a nyuszik is nagyon tetszettek neki, még meg is simogatta. Most, hogy itt a jó idő, mi is keveset vagyunk bent, így ritkábban jövök majd.

Tamesz!
Nagyon-nagyon szép a homokozó, Marci pedig nagyon édes, ahogy élvezi! Az energiaháztartásodat még mindig nagyon irigylemKép!

Andi!
Sajnálom a herce-hurcát a lábaddal, de jó, hogy ilyen gyorsan kiderült és nem egy embolia után figyeltek fel rá.

A képekre külön-külön nem tudok reagálni, de végig bogarásztam és nagyon édes mindegyik Gyerkőc!

Marci most már próbálkozik néhány lépést megtenni egyedül és élvezi is, így megnyugodtam, és már nem izgulok a "nemjáráson".

Marci is nagyon szereti a kutyákat, de szombaton szegénykém nagyon megrémült. Vidéken voltunk valakinél és ott egy nagy, barátságos kutya odabújt a fejével az én ülő Fiam buksijához. Marci pedig ahelyett, hogy elhúzódott volna, próbálta egy két pofonnal eltríteni a kutyát. A kutyus erre még inkább bújt, ettől Marci úgy megijedt, hogy 5 percig hüppögve üvöltött. Úgy sajnáltam. Még jó, hogy én nem láttam ezt, mert én szinte minden kutyától betegesen félek, persze ezt próbálom Marcinak nem kimutatni. Ma azért már újra vigyorogva mutogatott a kutyákra Kép.

Most megyek aludnii, mert Marci napközben összesen negyed órát aludt az autóban és biztosan szopizni fog éjjel legalább háromszor.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jóreggelt!
Fanka,
nayon jó a homokozós képek, milyen volt az állatkert? Megnéztétek az új részeket? Tegnap hallottam, hogy föld alatti kukkoló van a jegesmaciknál meg még valahol. Soan voltak? Simogatóba bementetek? Élvezte Panni???

Eveka,
látod, hogy Marci is elindul, csak mindenki más ütemben, ügyes, hogy már ennyi mindent beszél. Marci is üvölt, ha a nagyobb kutyák hangosan ugatnak és mi ott állunk a kerítésnél, de két perc múlva úra rohan boldogan feléjük!

Találkozó? Szerda délután? Kiket érdekel? Hová menjünk?
Elveszettek tessék jelentkezni!!!!!!

Szép napot, ma hozzák az új kapu szerkezetet és vázat, remélem minden rendben lesz vele.
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Talira holnap Városliget vagy állatkert? (Már ha Fanka nem unja még nagyon... Kép)

Ma kapta meg Marci a 2. kullnacsoltást, most elég jól viselte, rövidebb ideig ordított, és miután megnyugodott, "elcseverészett" a doktornénivel. (csukott szájjal, ahogy szokott Kép )

Sziasztok, akkor holnap ki jönne?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Nekem az állatkert is tetszik tetszik, mi mennénk!!!
Ha kell valakit szívesen beviszek, mármint nem a budán lakókra gondoltam!!!Kép))

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, kár Kép , mármint, hogy nem jössz értünk autóval... Kép Kép Kép

Megkérdezem Fankát, hogy ők jönnének-e az állatkertbe, mi szívesen! Mondjuk 4-kor? A főbejáratnál?

Többiek?

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Tegnap végül nem mentünk az állatkertbe, mert csak fél hatig van nyitva Kép (a web oldalukon találtam az infót). Nem tudom így jó-e holnap ott talizni?? Délelőtt inkább? Vagy délután a Városliget? Mi 4re biztos nem érünk oda, mert kb fél4-4ig alvás (és a babakocsiban ez már nem nagyon megy), utána tudunk indulni. Vagy délelőtt 10 körül oda tudunk érni. Szóval?

KépKép
fanka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?