Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Taga!
Úristen, nekem szükségem van az alvásra, a te 2-3 órádtól kifeküdnék.
Mi sajna közel lakunk a Bajcsy-Zs. úthoz, ahol néha fullasztó a késő délutáni szmogban gyalogolni, de igaz, hogy ez sehol sincs mondjuk a Keleti pu-hoz vagy a Hungária körúthoz képest.
Délegyházán azért tényleg jobb a levegő, mint itt Miklóson.

Timcsy!
Aranyos a kép. :-)

Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk nektek!

Csenge & Judit

Kép
Vendég
 


Kedves Baggins77!

Köszönön a tájékoztatás bár nem érzem tolakodónak a hiredetést amit feltettem.Igérem többet nem jövök.
Egyébként nem láttam a topik elején,hogy ide CSAK Miklósiak jöhetnek.
Lehet,hogy valakinek jól jön az ha olcsóbban vásárolhat minőségi pelenkát,de ezek szerint neked mindegy.
Mindene esetre az a stílus ahogy írtál egy anyukától nem túl inteligens!

Üdv.

málna2162
 
 


Kedves Málna2162!
Nem hiszem, hogy az az ember intelligensebb nálam, aki még az intelligens szót is helytelenül írja. :-)
Továbbra is úgy gondolom, hogy nektek, elárusítóknak külön platformotok, topikotok, fórumotok van, ahol portékáitokat - nyilván profittal - értékesítitek. Illene oda írogatnotok.
Hozzáteszem, ha egy topik címe Szigetszentmiklós, akkor ide - számomra legalábbis evidensen - helyi lakosokat várunk.
Mellesleg ha venni szeretnék valamit, átvándorlok a kínál topikcsoportba, ahogy az illik és átolvasom az engem érdeklő áruk hirdetéseit.
Olyan a stílusod, mint a postaládámat anno elárasztó kéretlen - DM, azaz direkt marketing - levélküldő cégeké. Õket a helyi jegyzőnél letiltottam a címem hozzáférésétől, téged sajnos csak olyan formán tudtalak lerendezni, ahogy láthattad.
De nem is folytatom, nyilvánvaló, hogy nem vagyunk közös nevezőn és soha nem is leszünk. :-)
Üdv.
Judit
Vendég
 

 
 

Szia!
Látom figyelsz!
De legközelebb te is leírhatod a lakóhelyed nevét és akit megszólítasz NAGY betűvel.
Mindegy!
NEM CÉLOM A ROSSZHANGULAT KELTÉS,ÉS AZ ELLENSÉGESKEDÉS!Ebben a fajta értékesítésben benne van,hogy az embert lerázzák.Ezért nem is tehetek szemrehányást.Mint azt már írtam nem fogok többet írkálni.
Szia.Sziasztok.(Remélem azért nincs harag,felnőttek vagyunk nem gyerekek)
További Kellemes Ünnepeket.

Kép

málna2162
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a Húsvét. Nekünk nagyon jó volt, mert itthon volt apa.
Szombaton voltunk a Miklós téri játszótéren.Jókat hintáztunk és csúszdáztunk.Fanni nagyon élvezte, csak az volt a furcsa, hogy rajtunk kívül egyetlen egy kislány volt kint.
Pesten mindig várni kellett a hintára...
Vasárnap sajnos az idő nem fogadott a kegyeibe, pedig igéretesen kezdődött a kerti parti a sógornőmék tassi házában. Fanninak mindenesetre nagyon tetszett, és délután aludt egy jó nagyot.
A hétfőt végre csak hármasban töltöttük, apa locsolással köszöntött minket reggel.
Furcsa, amíg még nem volt Fanni, utáltam, hogy meglocsoltak, most valahogy más volt. Nem tudom leírni az érzést, de jó volt.

Olyan szép kártyákat küldtetek a kiscsajszikról! Hogy készítettétek őket?

Judit!
Teljesen megzavart a mai hétfői szünnap. Lesz holnap baba-mama klub? Jöttök, ha lesz?

További szép napot!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy kihagyjuk a mostani klubot, mert holnap lesz egy kellemetlen vizsgám, amire erőteljesen tanulnom kell. Szerintem csak a ház elé ülök ki holnap a babóval és akkor is a könyvet bújom majd. :-(
Én egy PhotoImpression nevű progit használtam a képszerkesztéshez.
Ha mentek klubba, akkor jó szórakozást kívánok.
:-)
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy egy-két hónapon belül költözünk. Vasárnap lefoglalózták a lakásunkat, jövő héten meg mi foglalózzuk le a leendő házunkat. Innen már nincs visszaút. Furcsa lesz, hogy nem Szszm-en fogok lakni ezentúl...
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Gratulálunk az új házhoz!Legyetek nagyon boldogok ott, és töltsétek meg sok-sok gyerköccel.
A vizsgádhoz pedig egy nagy szekérrevalót kívánunk!!!

A klubba ma se jutottunk el, ugyanis elaludtunk.Még a telefoncsörgésre se ébredtünk fel.Most meg úgy fel van töltödve a kisasszony, hogy már kb.10-szer elindította a nyomktatót, és a gépet is kikapcsolta már. Ezt a levelet harmadszor kezdtem el.Remélem, ezúttal be is tudom fejezni.

Azért jó lenne, ha még költözés előtt tudnánk találkozni legalább egyszer. Igaz, Te most biztos el leszel foglalva a pakolással.Nem irigyellek.Én szinte teljesen egyedül csináltam végig a be- ill. kipakolást Fanni mellett. És mindenki csodálkozott, hogy mitől vagyok kiborulva.

Azt hiszem, most befejezem, mert jön a picur.

Szép napot Mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Azért egy talira, meg baba-mama klubéletre szeretnék időt szakítani. Nekem ez valószínűleg feltöltődést jelentene. Illetve nemcsak nekem, hanem a babámnak is. Csengusz már attól izgatott lesz, ha a lépcsőházunkból beszűrődő gyerekhangokat meghallja. Izgatottan magyaráz nekem olyankor babanyelven. :-)))
Érdekes, a klubban viszont úgy csinál, mintha nem izgatná annyira a többi gyerek. De az utcán állandóan megpróbál hozzáérni a babakocsikban utazó kollégáihoz. :-)
Úgy látom Fanni is előszeretettel nyomkodja azokat a gombokat, amiket talán nem lenne olyan jó. :-)
Az összes rokonod távol él, hogy így magadra maradtál költözéssel is?
Judit
Vendég
 


Sziasztok!
Ég a pofám... Nem éreztem elegendőnek a felkészülésemet és inkább nem mentem el vizsgázni. Ilyen erővel elvihettem volna babómat délelőtt a klubba. Sebaj, elviszem egy közeli játszóra, pótlandó a mulasztást. :-)
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeld Judit! Ma teljesen véletlenül futottunk össze Cinkával és Rékával. Együtt elsétáltunk a Miklós téri játszótérre.Szombathoz képest, most már elég szép számmal voltak.
Réka és Fanni már kezdenek ismerkedni egymással. Megsimogatták egymás kezét.Nagyon aranyosak voltak.

Csenge, szerintem, Fannihoz hasonlóan, nagyon szereti a gyerekeket.Remélem, most már hamarosan veletek is összejön a találkozó.

Költözés...Az én összes rokonom elég messze lakik.A páromnak az apja ill. a leendő sógorom segítettek a szállításban és a volt kollegáim is, de a csomagolás rám maradt. Kicsi baba mellett nem könnyű,főleg ha szinte sohasem alszik. A dobozok leragasztását pedig kimondottan utálta.És az Õ napirendjéhez kellett alkalmazkodni.Evés, séta,játék...De azt hiszem, ezt felesleges mondani. Ha rossz kedve volt, akkor csak vele lehetett foglalkozni...

Timcsy!

A férjednek is mondtad már, hogy nem biztos, hogy jó választás volt Szmiklós? Én még nem mertem Neki mondani, hogy még nem igazán érzem otthon magam. Azért remélem, ez meg fog változni rövidesen.

Jó éjszakát Mindenkinek! Szép álmokat!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!

Judit!
GratulálokKép, hogy sikerül eladnotok a lakást és költözhettek. Ha kertes házban lesztek, akkor annak biztosan lesz egy csomó előnyeKép (sztem, több mint hátránya), s remélhetőleg CsenguszKép(tök jó ez a becenév) is hamar megszokja.
Sajnálom a vizsgát, de ha úgy érezted, akkor lehet, hogy jobb, hogy mégsem mentél.

Gabi!
Kérdezted a fényképet. Mi a Photo Frame Show nevezetű progival csináltuk. http://www.frameshow.com Itt különböző keretek vannak, s ebbe már csak bele kell illeszteni a fotót.

Mondanom sem kell, hogy Réka már nem ismételte megKép az átalvós éjszakát. Tegnap 2x ébredt, ma éjjel pedig 3xKépKépKép. Hát ez van.

Olyan borús idő van, nem tudom, hogy ma el tudunk-e menni sétálni. Tegnap is hívott az egyik Anyuka, innen a lakóparkból, hogy Õk most vannak lent, mi mikor megyünk le. Mondtam, hogy Réka még kajcsizik, s utána. Erre pont mikor leértünk, elkezdett cseperegni az eső. Kb. 20 percet tudtunk lentmaradni.

A férjemnek nem mondtam Szsztm-t. Várok, hátha eljön majd az az idő, hogy én is otthonosabban tudom magam érezni itt.

A borús idő ellenére, szép napot Mindenkinek!!!
T.

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!
Köszi mindkettőtöknek a jókívánságokat. Már nagyon várom, hogy kiülhessünk a kertbe végre. Bár még pár hónap biztos eltelik, amíg a költözés és a házfelújítás (födém + tetőcsere, meg egyéb kisebb, de időigényes tennivalók) lezajlanak. Fura lesz elmenni innen, hiszen itt töltöttem eddigi életemet, de ott is otthonra fogok lelni, a beilleszkedésben segít majd a délegyházi (elég kiterjedt) rokonságom.
Évek óta arról beszélgetünk a párommal, hogy ha végre kertes házba költözünk, akkor abban szaladgálni fog egy bohókás vizsla is. Lehet, hogy más kutya is tökéletes lesz, mivel ma tudtam meg, hogy 60 rugóért vesztegetnek egy vizslát. :-)

Gabi!
Nem tudom, mi lesz a talinkkal, ugyanis a költözéssel járó teendők kicsit lekorlátozzák az időmet és a miklós téri játszóra az utóbbi időben nem jutottam el. A keddenkénti baba-mama klubéletben való részvételt viszont tervezem, legalábbis amíg itt lakunk, jó lenne eljutni oda. Remélem ott összefutunk majd.

Timcsy!
Tegnap mi is kifogtuk a Duna-parton a szemerkélő esőt, fel is tettem az esővédőt, amit lánykám dühödten próbált tépázni, mivel nem látott ki tőle rendesen.
Ezek szerint Réka sem alussza még át az éjszakákat? Vagy most csak nyűgös időszakban van?

Mi miatt nem érzitek magatokat otthonosan kisvárosunkban?
Gyermekkoromban imádtam itt élni, olyan aranyos, poros kisváros volt, de ez már a múlté. :-( Jobban vonz a falusi élet, biztos azért, mert egy paraszt vagyok. :-)

Napsütéses szép napot kívánok!

Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, nemcsak engem foglal le mostanság jobban kislánykám. Ritkábbak a hozzászólások!
Fanni nem bírja a bezártságot, irtó nyügi volt, de amikor el akartam indulni vele sétálni, mindig eleredt az eső. Főleg azt "imádom" ebben a napban, hogy mikor derül ki az ég???Na, mikor???
Amikor mi már vacsizni készülünk.
Így a mai nagy séta elmaradt, talán majd holnap.

Judit!

Jövő héten most már mindenképpen megpróbálunk elmenni a klubba, mert már nagyon szeretnénk megismerni Titeket, de erről addig még beszélünk.

Mi pont akkor költöztünk ide, amikor az emberek behúzódtak a házukba./november vége/Itt voltam egymagamban lánykámmal és egy mobiltelefonnal, mert drága telefonszolgáltatonknak 3 hónapba telt, amíg bekötötte egy olyan házba a telefont, ahol 3 hónappal előtte mondták fel az előfizetést.Igaz, most lassan kezdenek előbújni az emberek, de sokkal zárkozottabbak. A Miklós téri játszótér ugyan jó, de ahol eddig laktunk, jóval nagyobbak voltak és jobban felszereltek. Nem lehet egy igazán jót sétálni babakocsival, mert sehol sincsenek normális járdák.
És nekünk most itt van ez a hülye építkezés, ami irtó nagy porral jár, és épp azt nem élvezhetjük, amiért családi házba szerettünk volna költözni. Igaz, tudtuk előre, hogy idén nyáron ez lesz, de csak akkor érti meg igazán az ember, amikor már benne él.
Valószínüleg, egyébként én is jobban érezném magam egy poros kis faluban. Gyerekkorom nyarait mindig a rokonoknál töltöttem falun, és irtó jól éreztem magam, de ma már az se a régi.Vagy csak mi öregedtünk meg?

Szebb napokat Magunknak!
Jó éjszakát a babáknak és a mamáknak!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Engem nem csak Csengóca foglal le, hanem a költözéssel, felújítás-tervezgetéssel járó hercehurca is, hogy a vizsgáimról ne is beszéljek. :-)
Ma gyönyörű idő van, Duna-parti sétát tervezek, ha ez így is marad. Gondolom, Fanni is értékelni fogja a napozást. :-)
A jövő heti klubbal nem tudom, hogy mi lesz, mivel a baba-mama klubos programajánlón csak egy 9 órára kiírt Mirr-Murr előadás szerepel, utána nem hirdették meg a szokásos játszóházat. Szerintem egy ilyen jellegű előadáshoz lánykám még kicsi, valószínűleg csak rikkantgatna. Nem akarom zavarni az előadást, inkább a következő alkalommal megyünk játszóházba.
Sajnálom, hogy te sem érzed jól magad Szszm-en. Lehet, hogy csak egy állomás lesz az életedben?
Az építkezésbe pedig bele lehet bolondulni. Én már most cidrizek, mi lesz, ha már benne is leszek? Jaj.
Sok emberről tudok, aki azért mondta vissza a vezetékes vonalat, mert nem volt megelégedve a helyi szolgáltató munkájának színvonalával.
A járdaprobléma ismerős, ezt még kibővíteném azzal, hogy néha percekig ácsorgok egy zebránál a benzingőzben babakocsival, hogy méltóztassanak átengedni az autósok. Délegyházán remélhetőleg hasonó helyzet csak évtizedek múlva következik be. Vagy túl idealista vagyok és ott is gyorsabb lesz az urbanizálódás? Nem tudom... Bízom a jövőbeli jó levegőmben. :-)

Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Április...Már megint akkor eredt el az eső, amikor picurral elindultunk a játszótérre.Előtte persze beigértem neki a hintázást.
Szerencsére a nagyobb zuhira már hazaértünk /még eléggé az út elején tartottunk/. Végül, amikor kisütött a nap, 5 után újra elindultunk, de ezúttal oda is értünk. Irtó sokan voltak, és több olyan korú babóca is , mint Fanni. Az egyik kiscsajszi csak 3 nappal volt idősebb.
Judit! Te tudtad, hogy azt a játszóteret a környező házakban lakók hozták létre, és valami egyesület üzemelteti./a terület pedig önkormányzati/

Egyébként valószínüleg velem van a gond Szmiklós kérdésben. Én olyan gyerekkort szerettem volna nyújtani Fanninak, mint amilyen nekem volt. De rájöttem, hogy olyat már sohase tudok. A világ olyan mértékben változott...És sajnos nem mindenben jó irányban. Én azért drukkolok nektek, hogy legalább Te ne csalódj.

Ha egyszer elmesélném neked, hogy mi hogy jártunk kedvenc telefontársaságunkkal, jót derülnél rajta. Én általában nagyon higgadt ember vagyok, most még mindig nem sikerült úgy megnyugodni, hogy egy tisztes hangvételű panaszlevélnek nekiálljak.
Ha az én munkahelyemen így dolgoztunk volna, 1 óránál tovább nem lettünk volna a helyünkön. Az utódok pedig azóta is a kedves ügyfél kegyeit keresnék... De sajnos, itt is látszik, hogy ennek a cégnek nincs itt konkurenciája.Azt csinálnak, amit akarnak, de egyszer nagyot fognak koppanni.
Na ennyit a panaszból.

Szép álmokat!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Hello, hello!
A szemerkélő esőt mi is kifogtuk a napokban.
A 3 napos eltérést tudom überelni. A minap a közelebbi játszótéren találkoztunk egy babával, aki ugyanazon a napon született, mint Csengó. :-)
Nem tudtam, hogy egyesületi üzemeltetésű a miklós téri játszótér, de sejtettem, hisz az önkormányzat által felügyelt játszóterek siralmas állapotban vannak.
Reméljük, hogy betör a piacra majd pár telefontársaság és akkor kénytelenek lesznek összekapni magukat a helyi szolgáltatók.
Más: Ma ügyvédnél jártunk és megkötöttük az adásvételi szerződéseket. Úgy néz ki, hogy legkésőbb május 31-ig (de lehet, hogy május 15-ig) lezajlik a lakásunk vételárának pénzügyi rendezése. Ergo pár hét és továbbhussanunk. :-)
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Szóval, újból kezdem, mert drága lánykám ismételten kikapcsolta a gépet írás közben.

Gratulálok Judit a gyors ügyintézéshez! Nekünk ez se ment valami gyorsan. Szeptemberben kezdtük, és most fejeztük be a napokban. Ez túlnyomó részt az eladó hibája volt, mert úgy kezdte árulni a házat, hogy még nem voltak rendben a papirok a telekosztás miatt.

Anyósomék minden nyáron Dunaharasztira járnak a kempingbe. Májusban kiviszik a lakókocsit, és ott töltik a hétvégeket. Idén lakóparkot kezdenek állítólag ott építeni, és képzeld, lehet, hogy Délegyházára fognak menni.Ma térképezik fel a terepet.

Tegnap sétáltunk egy jó nagyot Fannival. Hazaértünk, épphogy meg tudott ebédelni, és rögtön elaludt. Majdnem 2 órát aludt!!! Éjszaka is viszonylag nyugis volt. CSak bejárta az egész franciaágyát. Volt, hogy alig találtam meg, mert egész leforgolodott az ágy végébe.

Szép Napot!!!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Van pár jónak tűnő kemping Délegyházán, gyermekkoromban legalábbis sokszor bicajoztunk el mellettük, illetve a http://delegyhaza.lap.hu oldalon is vannak szálláshelyek. Remélem, jól érzik majd magukat anyósodék a leendő falumban. :-)
Végre volt két nyugis órád. Minél több ilyet kívánok neked. :-)
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Köszi a honlapot.Most már biztos, hogy odamennek anyóspajtásék, csak a kamping nevét nem tudom.Néhányszor biztos meglátogatjuk majd őket.

A jó idő jó hatással van picurra.Ma is aludt 2-szer.Délután sétáltunk egy nagyot, és most is alszik, mint a tej.Remélem, nem kiabálom el. Csak az étvágya csökkent. Pontosabban csak nasizna a lelkem, és nem kell a meleg kajcsi.

Az Oázisról tudsz vmit? Milyen a strandja?Érdemes kipróbálni? A honlapja igéretes: gyermek játszótér, élményfürdő...

Timcsy!

Vagy még? Vagy már megszöktél Miklósról???
Mostanában tök jókat sétálunk a játszótér fele.Nagyon nyugisak a mellékutcák és még Fanni is élvezi a csirkék, cicák...látványát.És mindig találkozunk 1-2 kedves emberrel.Ma pl.az egyik helyen pont a kertet rendezgették, amikor Fanni elkezdett incselkedni az egyik csajjal, a végén még be is ment hozzájuk/kerítésen keresztül beemelték/. Nagyon élvezte a dolgot, még az se zavarta, hogy én kintmaradtam.

Jó éjszakát Mindenkinek!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Szia Gabi!
Ha jövőre is Délegyházán szállnának meg anyósodék és ti meglátogatnátok őket, akkor szeretettel várunk titeket, ha hozzánk is beugranátok esetleg. Sajna az idei nyarunk kaotikus lesz, mivel rokonoknál lakunk majd, míg a házunkat átépíttetjük.
Az Oázisban még nem voltam, bár gondoltam már rá párszor, hogy elmegyek. (Inkább a természetes vizek rajongója vagyok.)
Mitől csökkent vajon Fanni étvágya? Talán a meleg teszi?
Judit
Vendég
 


Szia Judit!

Anyósom most nagyon lelkesedve beszél a délegyházi tapasztalatokról, de nála semmit nem lehet előre látni.De Titeket természetesen szívesen meglátogatunk tőlük függetlenül is.

Fanni étvágya nem csökkent, csak olyanokat enne állandóan, mint pl.keksz,túró rudi...Hála a nagyiknak, hamar megkedvelte őket. Ha rájuk szólok, akkor én vagyok a rossz, mert ők nem adhatnak semmit az unokának, és ők is felneveltek x gyereket...
Most meg én vagyok a rossz anya, mert a gyerek nem akar főtt kaját enni.
Ezeknek felelj meg.

Szerinted van rá esély, hogy mi a közeljövőben találkozzunk még a költözésetek előtt. Holnap mi se megyünk a klubba, de ha van vmi ötleted, akkor szívesen veszem.

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok Lányok!

Előre is bocs, hogy megint hanyagoltam az írást, de most olyan jó idő volt, hogy mindig volt v.mi program.
Tegnap pl. Medvefarmon voltunk Veresegyházon.
Nagyon klassz volt, igaz Réka még nem tudta úgy élvezni, mint a nagyobb gyerkőcök, de első közös kirándulásnak nagyon megfelelt.
Teszek fel pár képet, hátha majd Ti is kedvet kedvet kaptok, s 1x Nálatok is bejön egy családi programnakKép!

Megérkeztünk
Kép
Réka rögtön meg is szomjazott
Kép
Nagymaci, kismaci, macipancsi
KépKépKép
Voltak még vaddisznók, kecskék, pacik.
Lehetett pónilovazni is. Ja, meg a medvéket etetni. Egy hosszú fakanálra mézet csurgattak, s azt kellett benyújtani a kerítésen. Persze ezt mi nem próbáltuk ki, majd ha Réka nagyobb lesz, még 1x elmegyünk.

Judit!
Tényleg gyorsan intézitek az ügyeket! GratulaKép!
A múltkori kérdésedre válaszolva, már el is hangzott, hogy miért nem annyira szimpi Szsztm.
Járdák, utak, nem igazán óhajták átengedni az embert babakocsival, stb. Mondjuk azért még nem akarom ráhúzni a vizeslepedőt erre a városra, biztosan megvan a maga szépsége is (Dunapart)Kép, csak még mi nem fedeztük felKép.

Gabi!
Réka étvágya is csökkent, én mindenképp a melegre fogom. Ügyes baba a FannilányKép, ha hagyott egy kicsit Téged is aludni.

Szép napot Mindenkinek!
Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!
De jó, hogy mindketten írtatok! :-)
Gabi!
Örülök, hogy szívesen meglátogtatnátok majd Délegyházán. Csak addig még össze kell ott kapnunk magunkat. A következő hónapokban valószínűleg szörnyen fog kinézni a leendő telkünk, elvégre egy tető + födémcsere vélhetően sok sittel jár. Majdcsak elrendeződnek a dolgok. Azért írom, hogy "leendő telkünk", mert bár az adásvételi szerződéseket megkötöttük szombaton, de a pénzügyi rendezése mindkét ügyletnek későbbre datálódik majd a banki hitelelbírálási idő függvényében.
Mindenképp szólok, ha végre rendeződnek soraink. :-)
Azt hiszem Fanni nagyikái egy picit elszúrták a dolgot. :-( Csengusz még csak hat hónapos kizárólag anyatejjel etetett baba volt, mikor az egyik nagyi már élénken érdeklődött, hogy mikortól hozhat neki csokihalmokat. Közöltük az összes nagyszülővel, hogy csokit ne hozzanak a gyereknek, de gyümölcsöt nyers illetve aszalt formában minden mennyiségben szívesen látunk. Meglepő, de eddig tartották magukat ehhez. Az egyetlen édesség, amit eddig Csengusz kapott az egy ún. babakeksz (Biskotti), illetve tejpépek és üveges bébidesszertek. Nem akarom, hogy babám olyan mázsás víziszörny legyen, mint én vagyok. :-)
Persze, hogy van esély a talinkra. Olyan gyönyörű idő van, hogy egyszerűen félre kell tolnom miatta a tanulnivalókat + egyéb melőkat, meg Csengóca is gyakorta rikoltozza, hogy vávávává, amit ő először a kutyákra mondott, aztán már az összes többi állatra (legyen az pl. egy feketerigó) is ezt alkalmazza, de most már olyan érzésem van, hogy egész egyszerűen a kinti világ számára mind vává. Ha kinyitom az ablakot, akkor csak úgy zeng a háttérben a váváv. :-)
Szóval, valamelyik nap szívesen elsétálok Csengettyűvel a miklós téri játszóra. Csak előtte egyeztetnünk kellene. Előreláthatólag egyedül a mai és a holnapi nap nem jó a héten.

Timcsy!
Jó végre a te soraidat is olvasni. A képek is jól sikerültek, köszi értük. Mi pár évvel ezelőtt jártunk az általatok meglátogatott macifarmon. Akkor még nem volt kint az az emlékműszerűség. Mi egy literes befőttesüvegnyi házi baracklekvárt vittünk és egy iszonyat hosszú nyelű fakanalat, meg némi almát. Az almára már-már fanyalogtak, ellenben a házi barackleki olyan kéjes, orbitálisan aranyos cuppogásokat és nyögéseket váltott ki a többmázsás mackókból, hogy arra a mai napig vigyorogva emlékszem. :-) Hárman még össze is balhéztak, hogy melyikük jusson előbb a fakanalunk közelébe.
Látogatásunk alkalmával még nem voltak pónilovak, vaddisznók, kecskék és lovak, csak néhány sovány farkas.

Ami a város szépségeit illeti, tegnap életünkben először a taksonyi híd lábánál lévő Kisduna étteremben ebédeltünk és rádöbbentünk, hogy egy eddig tökéletesnek mondható programlehetőséget még nem próbáltunk ki. Ha jól tudom, a miklósi Duna-parton a Horgászegyesületnél lehet kajakot, kenut, csónakot bérelni, azzal szépen el lehet jutni a fent említett étteremig, ott az étterem stégjénél szuperül ki lehet kötni és a stégről be lehet sétálni az étterem terszára. Étkezés után pedig a visszaevezéssel le lehet mozogni a szervezetbe juttatott energia egy részét. :-)
Egy kisebb társaság a szemünk láttára kivitelezte eme programot. Azon filózom, hogy mielőtt elköltöznénk, nekünk is ki kellene ezt próbálnunk Csabómmal. Babánkat addig elvinnénk az egyik nagyijához. Remélem jó idő lesz. :-)

Csenge-benge meg ma olyan hatalmas mennyiségű ebédet (zöldbabfőzeléket fasírttal) vett magához turmixolt formában, hogy teljesen elhűltem.

További szép napsütést kívánok nektek!

Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!

Remélem, nektek hamarabb rendeződnek a pénzügyi dolgaitok, mint nekünk.Olyan dossziét sikerült összegyűjtenie a banknak rólunk, hogy talán csak azt nem tudják, hány rossz fogunk van. Iszonyú!!!Ha vki előre figyelmeztetett volna, valószínüleg nem vágtunk volna bele.Melyik banknál próbálkoztok?

Tényleg, tudnál nekünk olyan helyeket ajánlani, ahova érdemes elmenni? Akár sétálva a babákkal, akár éttermet, kávézót...

Rendesen vívók a nagyikkal Fanni miatt.Anyuékkal van a kevesebb gond, mert ők messzebb laknak, és ritkábban látjuk őket, de anyósoméknál első unoka, meg ugye én csak a "menye" vagyok...Csokit még szerencsére nem adtak neki, csak azt nem értik, hogy a túró rudiról miért szedem le csokis részt, és azt miért nem adom a csajszikámnak.

Timcsy!

Képzeld, hazafele menet ismét leragadtunk a szomszédnál. Már a gyerekek is kint voltak a húsvétra kapott kis nyuszival. Fannit egyszerűen nem lehetett bevinni.Amikor fel akartam venni, szabályosan toporzékolt.Le fel járkált, bement lépcsőzni a szomszédhoz...Szabályosan izomlázam lett.Fél 8 körül sikerült bevinnem, de még akkor is egyfolytában mondta a magáét.
Viszont jól bevacsorázott, és pillanatok alatt elaludt.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Hááát, túl sok mindent nem tudok ajánlani. Mi a Duna-partra szeretünk menni, illetve gyakran kirándulunk a tököli parkerdőben. Most vasárnap voltunk legutoljára a parkerdőben, minden gyönyörű zöld, itt-ott helyes kis virágok nyílnak épp. Az erdészháznál van egy kis rét és játszótér, amit babáink még nem tudnak élvezni (mérleghinták garmada található ott). Egyébként nagyon sok helyes kis ösvényen lehet barangolni babakocsival is. Úgy szoktunk csinálni, hogy a parkerdőben sétálunk egy jót, onnan pedig visszamegyünk a Duna-parti műúthoz, onnan pedig ki a szigethalmi, tököli, szigetcsépi Duna-partra. Közvetlen a parton van egy gyalogösvény, ahol sokkal hosszabb darabon lehet babakocsival sétálni, mint a miklósi Duncsi-parton. Egy jópár km-es szakaszt még nem sajátítottak ki a kedves Duna-parton lakók (nem úgy, mint a miklósiak).
Ha jól emlékszem, a ráckevei Tourinform honlapján olvastam, hogy idén valószínűleg újraindítják a sétahajózást a Kis-Dunán. Érdemes járatni a ráckevei Tourinform elektronikus hírlevelét, biztosan értesíteni fognak arról, ha beindul. Mi szívesen mentünk a lakihegyi Nagy-Duna partjára is sétálni, bár nem tudom, hogy mi a jelenlegi állapota (látogatható vagy sem, ugyanis egyes szakaszokat a Szigeti Vízművek lezárt a közelmúltban arra hivatkozva, hogy szigorúan védett ivóvízbázis van ott). /Pár ezer Ft-ért éves látogató engedélyt adnak külön kérelem benyújtása és elbírálása után. Szerintem ez is gyönyörű, nem? Nem állampolgári jogunk lenne a természeti értékeink szabad felkeresése? Na, mindegy./
Ráckevén jártatok már? Többek között van ott egy gyönyörű szerb ortodox templom. Ha érdekelne esetleg benneteket, akkor tudok nyitvatartási időt írni, mert elég korlátozottan tartanak nyitva. Még sajna nem láttam a saját szememmel a templombelsőt, de már fenomenális fotósorozatot láttam róla. Már régóta tervezem azt is, hogy Szigetbecsén felkeresem az André Kertész fotómúzeumot, remélem erre is hamarosan sort tudunk keríteni.
Dunaharasztin van egy félsziget (a Dunaharaszti külső HÉV-állomásról pont rá lehet látni), ahol jókat lehet sétálgatni a zöldben, ha jól emlékszem van rajta egy új játszótér is és a végén egy étteremre bukkan az ember.
Ami a kajáldákat illeti... Túl sokat nem próbáltunk még. A Bajcsy-Zsilinszky II. üzletsoron található a Pizza Mundial, ahol szerintem jól főznek, szintén a hátsó üzletsoron lelhető fel egy Kifőzde / gyorsétterem, ahol aránylag olcsón lehet kajálni, igaz a kaját csak jónak értékelném, se nem kiválónak, se nem közepesnek.
A Bajcsy I-es üzletsoron van 1-2 kiülős étterem, azok közül az egyiket kipróbáltuk, de baromi drágán adták a kaját. Volt, ami finom volt, de volt ami szörnyedvény volt. Én pl. olyan "túrógombócot" ettem, ami nem sok túrót látott, viszont annál több búzadarát. :-(
A Jókai utca végénél lévő körforgalomnál, a Generali Biztosítónál van egy Paganini Csokizó névre hallgató gyöngyszem. Van vagy 20-30 féle finom forró csokijuk és persze csokihalmokkal a szatyorban lehet kifordulni az ajtón. Nem túl jövedelmező a cég a tulajok számára, így sajnos gondolkodnak a bezárásán. Sajnálnám.
Van egy lángosos a Gyári úton, a Bajcsy körforgalomtól Szigethalom felé haladva pár méterre, a régi kenyérsütő üzlet helyén. Mi sima lángosokat szoktunk kérni, itthon pedig megpakoljuk mindenféle földi jóval.
A Steak House a Duna-parton lelhető fel az Ádám Jenő sétányon, sokan járnak oda kajálni, mi még nem voltunk ott sajnos, pedig kíváncsi lennék, hogy milyen.
Gabi!
A netről le kellene szedned kirohadt fogú emberek fotóit és azzal riogatni anyóspajtást. Még az is lehet, hogy gyorsan leesne neki, hogy miért csupaszítod le a túró rudit. :-) Ez a "csak meny" probléma nálunk is fennáll. A párom családja amúgy is mindenben tökéletes és meg voltak / vannak sértődve, hogy nem a tökéletes városkájukban (Tökölön) akarunk letelepedni. :-)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még írok látnivalót, ha eszembe jut. :-)))
Vendég
 


Sziasztok!
Az előbb elfelejtettem elköszönni és még eszembe jutott valami. A Café Valentinoban, a Bajcsy üzletsor végében nagyon finom fagyit adnak, a sütijük is finom lenne, csak néha többnapos süteményeket tesznek ki nagyon drágán. Pedig mikor pár éve megnyitottak minden friss és isteni volt. Az volt a legnagyobb csalódás, amikor az egyébként nagyon finom lúdláb sütijükből a páromnak szülinapjára egy egész tortányit rendeltem és képesek voltak pár naposat kiadni a kezükből. Egészen addig nem volt ilyen jellegű gond velük. Talán más lett a nyitás óta az üzletfilozófiájuk vagy nem tudom. :-( A fagyijuk viszont tényleg kitűnő.
Aránylag olcsón adnak friss sütit az árpád úti cukiban (a múzeumok környékén). Erről jut eszembe, talán jobban megismernétek a város történetét, ha a két mini bemutató helyünket felkeresnétek, az egyik a Helytörténeti Múzeum, a másik pedig az Ádám Jenő Emlékmúzeum. A neten van róla bővebb infó (nyitvatartás, egyebek), de ha érdekel titeket, akkor kikeresem nektek az esszémből (most kellett a fősulira leadni egy házi dogát a lakhelyemről).
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket Judit!
Én kis naiv.Azt hittem, hogy Fanni jó kifáradt tegnap, és nyugodt lesz az éjszaka.Már 10 előtt fent volt, és nem akart aludni.Egyfolytában a játékokat mutogatta, én meg hiába magyaráztam neki, hogy most este van és aludni kell...énekeltem,meséltem.Végül nekiálltam vele játszani,majdnem éjfél volt mire kidölt. És 5 körül már fent voltunk újra.
Délelőtt sikerült szépen elesnie.Lett egy kis pukli a fején, volt nagy sírás, alig tudtam megvigasztalni.
Voltunk bent ma a volt munkahelyemen.Mindenki körbeugrálta. Tündérien viselkedett.Semmi sírás, nyafi..még a főnökömet is levette a lábáról, pedig ő aztán végképp nem egy gyerekbarát emberke.

Most lépek, hátha sikerül még egy kicsit aludnom, mielőtt felébredt a kisasszony.

Jó éjszakát!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Nem tudom, hogy hogy bírod ilyen kevés alvással a gyereknevelést. :-( Nagyon durva lehet.
Gyors bibigyógyulást kívánok Fanninak.
Mit szólnál esetleg a csütörtöki vagy pénteki talihoz? Vagy esetleg jövő hét kedden baba-mama klubos talihoz?
Timcsy!
Természetesen ha majd Délegyháza felé járnátok, titeket is szívesen látlak. Mobilszámom a profilomban fellelhető.

Kellemes sétát kívánok nektek ebben a gyönyörű napsütéses időben.

Judit
Vendég
 


Sziasztok!
Hát a tegnapi napunk elég szörnyű voltKép. Réka szinte megállás nélkül nyüszítettKépKépKép. Ilyet már korábban is produkált, csak nem így egyfolytában. Már alig vártam, hogy a férjem hazaérjen a munkából, s leváltson egy kicsit. Aztán végülis elugrottunk a Camponába, s képzeld Gabi, még volt olyan dzseki, amilyet TE vettél Fanninak, úgyhogy mi is gyorsan beszereztünk egyetKép. Utólag is köszi a tippetKép!
Én is azt gondoltam ezek után, hogy biztosan jól fog aludni, mert elég fárasztó napunk volt, s du. szinte semmit sem aludt. Hát tévedtemKép. Na mindegy, nem akarok panaszkodni, biztosan lesznek még jobb napjaink is.

Judit!
Köszönjük a látnivalók prezentálásátKépKép. Biztosan lesz egy-két hely, amit majd ki fogunk próbálni. Azért a pár napos torta elég gázKép lehetett. Az ilyen húzásokat abszolút nem tudom megérteni, hiszen nem hülye az ember, elég hamar rájön. Jó nekik, ha veszítenek a hírnevükből???

Na, most ennyi, mert Réka megint nyügizikKép.

Mindenkinek szép napot!

Ja,
Gabi!
Fannilánynak küldök gyógypuszikat a kis buksijáraKép!

Judit!
Előre is köszönjük a szíves invitálástKép, ha arra járunk, mindenképp élünk a lehetőséggelKép!

Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!

Fanninak sikerült megismételni a fantasztikus éjszakát.Újra próbálkoztunk a pisigyűjtéssel is, végül a Heim Pálban kötöttünk ki, mert nem sikerült.Én kis naiv, azt hittem, hogy vmi különleges módszerrel fogják megvizsgálni, erre mit csinálhattunk, kint a folyóson egy pelenkázon ugyanolyan tasakba próbálkozhattunk. Tök ideg voltam, az volt a szerencsém,hogy pont ma 1 napig itthon volt a férjem, és eljött velünk.Ha egyedül lettem volna, tuti, hogy otthagytam volna őket. A végén még én hallgathattam, hogy miért kellett nekünk oda bemenni, hogy milyen "hülye" az orvosunk..., mert hogy most miatta kellett 4 órát várnunk.Ja, és a lelet negatív lett.
Senkinek nem kívánom ezt a napot.Fanni meglepően jól viselte a dolgokat, lényegesen jobban, mint én.Remélem, nem szedtünk össze semmi nyavalyát.

Egyébként köszönjük szépen a sok gyógypuszit.

Judit!
Nekünk a csütörtök és a péntek is jó, feltéve ha az idő is engedi.Mikor és hol legyen a nagy tali?
A baba-mama klub most nem lesz jó, mert szervízelgetem a kocsit.Pont keddre kaptam időpontot.
Timcsy!Te nem csatlakozol hozzánk???

Szebb napokat Nekünk és a Babáknak!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Úgy látom, mindketten nehéz nap(ok) mögött álltok. :-(
Remélem, a kövi napok kellemesebbek lesznek.

Gabi!
Már megint miért kellett pisit gyűjtenetek? Megint lázas volt Fanni baba?
A mi pár hónappal ezelőtti pisigyűjtési akciónk is hisztériát váltott ki a család több tagjában, úgyhogy teljesen átérzem, amiről írsz.

Mit szólsz a miklós téri játszóhoz? Mondjuk holnap délután? Ha esetleg valami miatt nem jönne össze, még mindig ott lenne a péntek, mint lehetőség... Holnap felcsöröglek, hogy hány órakor lenne jó nektek a tali. Jó lesz így?

Jó éjt!

Judit
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!

Hát Gabi, őszintén sajnállak. Pont gondoltam Rátok, mert eszembe jutott, hogy a férjed hazajönKép, hát akkor mégsem úgy sikerült, ahogy szerettétek volnaKép.
Az eredmény viszont KépKépKép! Bár nem értem, hogy miért kellett mennetek még 1x. Habár, ha a dokitokra gondolok... na mindegy, nem ragozom tovább.

Ma meg holnap sztem mi nem fogunk tudni csatlakozni Hozzátok, mert holnap Veresegyházra megyünk babatalálkozóra, s ma arra csinálom a kajcsit, feltéve ha Réka is így szeretnéKép!

Nektek azért kellemes sétát és gyönyörű napsütést kívánunk!

Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!

Judit!
Nekünk jó a ma délután.Szerintem, 3-fél 4 körül tudunk elindulni és kb. fél óra alatt ott vagyunk, ha a Fanni lány nem áll le kertészkedni vkivel.
Egyébként csak egy ellenörző tenyésztést kellett volna csinálni, hogy mitől lázasodott be múltkor, egyébként most ,"lekopogom", nincs semmi probléma a nem alváson kívül.


Cinka!

Sok sikert a főzöcskézéshez és jó szórakozást a babatalálkozóhoz.

Szép napot !
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!

Gabi!

Úgy néz ki, tökéletes lesz az általad írt időpont. Csenge most aludt el, kb. akkor fog felébredni, mikor aktuális lesz az indulás a talira.

Cinka!
Kellemes babatalit kívánok!

Üdv.

Judit
Vendég
 


Szóval az a fránya eső keresztülhúzta a számításainkat. Itt van két vigasztaló mosoly. :-)

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Lehet, hogy vmi zárt helyre kellene legközelebb megbeszélni találkozott, és ha jó az idő elmennénk sétálni.
Irtó kis csintalan lánykád van! Fanni is szokott így nézni/mint Csenge a 2. képen/, de ilyenkor tuti készül vmire.

Cinka!
Neked összejött a főzés, vagy Réka hangulata is elromlott az idővel együtt?
Fannin rögtön meglátszott, hogy elmarad a séta, akkor más nem marad, csak a nyügi.

Szebb napokat Nekünk!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
A zárt hely jó ötlet, bár jogsim nem lévén esőben nem szívesen kezdünk bele egy sétába egy zárt helyig. Ha van kocsid és esik az eső, szívesen látlak benneteket vendégül.
Csenge nagy csibészke, ez néha a vigyorán is látszik. :-) Ráadásul mindig készül valamire. :-)
Délután a tervezett sétálás helyett bömbölt egy darabig, aztán inkább aludt egyet.

Holnap remélem szép időnk lesz és végre össze tudunk futni.

Üdv.

Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Jogsi van, és apa foglalkozásának köszönhetően a kocsi is nálam van, így mi viszonylag rugalmasak vagyunk.
Köszi az invitálást.Ha nem jön össze a játszóteres-sétás találka, akkor majd átugrunk vmikor.
A holnapi szép idő reményében jó éjszakát mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!

Mi újság van VeletekM?

Timcsy!

Hogy sikerült a sütés-főzés és a babatalálkozó? Hogy viseli Réka ezt a naposnak éppen nem mondható időt?

Judit!

Rekord idő alatt értünk haza a játszótérről, és természetesen nem esett utána az eső.
És legnagyobb döbbenetemre Fanni egész úton meg se mukkant.
Örülök, hogy végre sikerült összefutnunk, és remélem, hogy lesz legközelebb is. Mindkét csajszi igen rafkosnak tűnik, biztos jókat mulatnánk rajtuk, ha igazán egymásra találnak.

Egyébként ma megmértem Fannit. Teljesen ledöbbentett a lelkem.Egy hét alatt majdnem fél kilót hizót, pedig rengeteget mozog.Igaz, most evett is szépen.De hát ilyet még csak születése után produkált, amikor alig mozgott.Ja, és átlépte a 10 kg-t.

Szebb, naposabb napokat!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Tényleg jó fejek voltak együtt a kiscsajszik. :-)
Még biztos összefutunk, csak a holnapi baba-mama klubról nagy bánatomra le kell mondanunk, mert hosszú hetek után most leltem rá a határidőnaplómra és kiderült, hogy Csenguszt koraszülött kontrollra kell vinnem holnap 11:30-ra Bp-re. :-(
Fanninak szép súlya van már, főleg ez a rövid idő alatti gyors gyarapodás nem semmi. :-)
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Judit!
Csengusz nagyon nagyon édes ezzel a huncut mosollyalKépKépKép!

Köszönjük a kérdést, a pénteki tali jó volt, csak a menetidő egy "kissé" hosszúra sikeredett, mert a Hungári krt. szokás szerint végig be volt dugulvaKép. Na mindegy, azért 11-re odaértünk.

Tegnap reggel pedig elkezdtük a babaúszást a Campona melletti usziban. Réka egész jól tűrte, s az oktató hölgy is nagyon meg volt Vele elégedve, hogy elsőre nem szoktak ilyen "nyugodtak"KépKépKép lenni a Babák.
Teszek is fel egy képet!
Kép
Utána pedig hazautaztunk a Szülőkhöz!
Ma terveztünk egy kis szabadtéri programot, de hát az Égiek máshogy gondoltákKép.

De jó, hogy Nektek összejött a taliKép, s hogy FanniKép és CsengeKép is jól érezte magát.

Kellemes estét Mindenkinek!
Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!
Timi!
Tök jó, hogy viszitek babaúszásra Rékát.
Látom, ő is szeret rágcsálni. :-) Csengó még mindig mindent megrág, mint egy kis kölyökkutyus. Vajon mikor szokik már le róla? :-)
Réka még mindig kis aranyos husi. :-)
Hogyhogy ilyen későn kezdtétek el a babaúszásra járást? Nem előbb ajánlják?
/Nekünk nem javasolta a babauszit a doktornő, mert Csenge pár hónapos korában könnyen elkapta a legenyhébb náthát is. :-( /
Ami Csenge huncut mosolyát illeti, mostanság szinte le sem lehetne törölni az arcáról, folyton valami csibészségen töri a fejét - gyakran látható eredménnyel. :-)
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök, hogy végre visszatért az élet.
Ma nem vmi jól türtük a bezártságot.Nemcsak Fanni, de én is elég nyügős voltam.Sőt hangulatomat tovább fokozta kedvenc időjósom nyári előrejelzése, miszerint az első két hónap az átlagosnál esősebb lesz.Már tökéletesen elegem van az esőből...

Timi!

Nagyon ari Réka a képen.Látom, a zsiráfot még a vízbe is mágával vitte!Milyen gyakran fogtok az uszásra járni?
Veresegyházán a macifarm hogy van nyitva? Lehet, hogy hétvégén elmegyünk a keresztlányunkkal.

Judit!

Holnap mi se megyünk a klubba, mert szervízbe kell vinnem a kocsit.Kerékcsere, műszaki...és a férjem ragaszkodik a pesti szervízhez.Így hajnalba kelhetünk /nem mintha nem lennénk ébren/, hogy még a csúcsforgalom előtt beérjünk, Babócát leadom nagyinál,én elviszem az autót, és én is megyek vissza mamázni.Délután pedig majd a papa hoz haza minket, mert a kocsi várhatóan csak szerdán lesz meg.
Párom egyszerűen nem tud elszakadni Pesttől.Jó, hogy nem lakunk messze, de mennyivel egyszerűbb lenne nekem itt Miklóson elmenni egy szervízbe.Nem kellene még pluszba mozgosítani a fél családot, hanem szép nyugodtan mindent lerendeznék.Orvoshoz sem hajlandó átjelentkezni.

Azért remélem összejön vmi a héten, akár hatosban is.

Jó éjt Mindenkinek!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Most kaptam egy levelet, mely a májusi baba-mama klub programját tartalmazza és az alapján kiderült, hogy ma nem is lesz klub! Még jó, hogy más dolgod akadt ma és nem mentél oda feleslegesn. Biztos csuklott volna az anyukám. :-)
Szóval a májusi baba-mama klubos program a következő:
V.9. "A születés misztériuma" előadás a Születés hete rendezvénysorozat kapcsán. Vendégünk: Buzogány Péter kineziológus, két gyermekes apuka
V. 16. "A mozgás a fejlődés kulcsa" Beszélgetőtárs: Borosné Becz Márti fejlesztőpedagógus-óvónő
V. 23. Évadzáró klubfoglalkozás, játszóház

Az én párom is már itt él velem hat éve, de még nem jelentkezett át az itteni orvosomhoz. Továbbra is Tökölre járt, pedig nem rajongott az ottani dokijáért, pusztán lustaságból és megszokásból nem kérette át a papírjait. Ilyenek lennének a férfiak vagy inkább ne általánosítsak? :-)

A héten talizhatunk, ha gondoljátok.

Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!
Judit!
Az úszást azért kezdtük ilyen későn, mert Rékának nagyon csúnyaKép volt a BCG "sebe", hetekig levedzett, s a dr.nő nem javasolta, hogy vigyük. Mostanra már nagyjából helyrejöttKép.

Gabi!
Szombatonként járunk az usziba. Reggel 8-ra. Az oktató hölgy nagyon profinak tűnik, s látszik Rajta, hogy a babákat is szeretiKép.
Réka megúsztatta a zsiráfot, mert hirtelen nem volt nálunk másik játék.
A macifarm szerintem mindig nyitva van, legalábbis én nem láttam külön nyitvatartási időt. Gondolom nem hajnalban, és nem is éjszakába nyúlóan mennétek.

Réka betaknyosodottKép. Láza nincs, de a nózia állandóan tele van, folyamatosan szívjuk NekiKép, s kicsit köhög is. Nem tudom, hogy a szombati pancsolásnak tudható-e be, vagy annak, hogy a kocsiban nagyon leizzadt, és én marha levettem Róla a rugit, s csak bodyban voltKép.

Megyek is mert Szegénykém nagyon nyűgös.
Kellemes napokat Nektek!
Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!

Timcsy!
A gyerekorvosunk anno eleinte támogatta a babauszis ötletünket - mivel Csenge "kötött csípővel" született - és ő is a Campona melletti uszodát ajánlotta, mondván, hogy ott tiszta a víz. A helyi babauszit nagyon leszólta.
Jobbulást a pici lánykádnak!

Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Mit szólnátok a ma délutáni játszótérhez? Mi minden esetre, ha nem esik az eső, a délutáni alvás után kinézünk a Miklós téri játszótérre.

Ez az úszás egy érdekes dolog.Mi nem messze laktunk a Camponától, és amikor szóba került a babaúszás, nekünk a Rubin szállodát javasolták és a Camponát szólták le.

Timcsy!

Réka jobban van? Nem lázasodott be éjszakára?
Jobbulást Nektek!!!

Judit!

Rendben volt minden tegnap a vizsgálaton?
Nekünk szerencsére még tegnap délután elkészült az autónk, így ma már nem kell szórakoztatnunk a mamit.

Szép napot!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!
Csak most tudok írni, mert a délelőttöt Pesten töltöttük bankhitel ügyben. Csengócának tegnap este óta hőemelkedése van, ráadásul mi is náthásak vagyunk. Így most megkímélnétek benneteket a bacijainktól. Délután megyünk gyerekorvoshoz. :-(
Mindenesetre jó talizást nektek!
A tegnapi kontrollon még minden rendben volt, hál' Istennek most már nem kell 1-2 havonta mennünk, legközelebb egy év múlva lesznek kíváncsiak a babócám fejlődésére.
Azért még egy-két helyi talira biztos lesz lehetőségünk, mielőtt elköltözünk.
Üdv.
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Réka még mindig (elnézést a kifejezésért) tiszta takonyKép. Hál' Istennek láza még most sincs, és az étvágya is jó. "Desszertként" Stodal szirupot kap, remélem most már csakhamar rendbejön.

Judit!
De sajnálom szegény Csenguszt, akkor Nektek is jobbulást. Az megnyugtató, hogy a kontrollon minden rendbenKép volt.

Gabi!
De jó, hogy kész a kocsitokKép
Nagymama szórakoztatásaKépKépKép!

Azt hiszem a mai sétát kihagyjukKép, nem akarom még kivinni.
Kellemes levegőzést Nektek!
Remélem Fannilány elfárad rendesen, s éjszaka majd hagy Téged is szundizni egy kicsitKép!

Üdv.
Timcsy

KépKép
cinka
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a babáknak, nektek pedig sok türelmet most hozzájuk!!

Fanni csajszit ma is alig tudtam behozni.Ahogy meglátja a szomszéd gyerekeket már nem lehet bírni vele.Szerencsére ők is nagyon szeretik, és állandóan azon versenyeznek, hogy melyikük tolja a kocsiját, kivel sétáljon...
Jól kifárad, de ennek ellenére nem alszik éjszaka rendesen.Pedig én is reménykedtem benne.
De legalább egy kicsit mentesülők a le-,felemelgetés alól, és a derekam is pihenhet egy kicsit.

Timi!

Boldog névnapot kívánunk! Sok-sok szépet, jót, egészséget, és Rékához hasonló egy-két lurkót!

Jó éjszakát!
Gabi

Kép

Kép
taga
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?