Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
köszi Nektek a tippeket az éjszakákkal kapcsolatban, próbálkozom szépen sorba mindegyikkelKép de már attól jobban vagyok, hogy látom, Ti is átestetek ilyeneken virrasztásokon és mégsem zakkantatok megKép

Ildi,
anyós.........Kép hát nem is értem... elég érzéketlen dolog TőleKép Gondolom nem egy önzetlen teremtésKép ismerősKép viszont az ilyeneknek áldott jó fiaik vannak általában, hál' istennekKép
Én megértem az uradat, én is ilyen vagyok, amit kitalálok az azonnal kellKép (kellene, ha futná rá, de igaz én is mindig kiokoskodom valahogy, hogy megvalósuljonKép de szerencsémre Árpi is ilyenKép)
pl.: 2 éve, lent voltunk a telken (Dunapart) kitaláltuk, hogy milyen jó lenne egy kis motorcsónak (gumi), a gyerekek, hogy élveznék... már rohantunk is nézelődniKép majd megállapítottuk, hogy ez nem egy olcsó mulatság és az éppen, az építkezésen esedékes köv. kiadást, teljes mértékben felemésztenéKép épeszű ember, akinek ennyire nincs pénze mint nekünk akkor, biztos nem vette volna meg, de mi igenKépKép és úgy örültünk nekiKép.......... (persze köv. évben már el is adtuk, mert azért csak az első pár alkalom volt izgiKép) Mostanra sem változtunk megKép inkább Zalakarosra mentünk, minthogy a lakásra költöttük volna azt az összeget,pedig abból már futotta volna jó pár lámpára, a fityegő kis izzók helyettKép
szóval ilyenek vagyunk miKép

Sajnálom, hogy nem vették fel OlivértKép de jobb így, ha nincs jó hangja, szegényt csak kudarcok érték volna, így meg lehet, hogy sikerül a másik osztály és az jó lesz, minden szempontbólKép Mikor derül ki, hogy felveszik-e?

Én úgy gondoltam a talit, hogy Ti is ott lesztekKépNem bírom ki, hogy ne lássam a kis nunisodatKép OKÉ, ha nem tudtok jönni, megyünk mi, én nagyon benne vagyokKépköszi a meghívástKép
Majd kiokoskodjuk, hogy hogy férünk elKép (Gabiék+Ritáék)

Gabi,
én is nagyon kényes témának érzem ezt a szobatisztaság dolgot és úgy állok hozzá mint Te, hogy semmit nem eröltetek, csak, ahogy jön magátólKép
Nekünk is volt az ismeretségi körünkben kislány, aki addig nem kakilt, amig nem kapott pelustKép 3 évesen nőtte ki. Nem tudom ezek mitől vannak, Dorina is állandóan szól, hogy most jön a kaki, de nem hajlandó se bilire, se wc-re ülniKép Zalakaroson és előtte már naponta többször bilizett (pisi), hazajöttünk azóta nem hajlandó, pedig a pisinél is mindig szól, hogy "Hallgasd, piszi jön...."Kép Szóval, én nem tudok sajnos okosat mondaniKép Dorinával megvárom a nyarat, mert akkor nem fogok ráadni csak bugyit itthon és akkor 1-2 hét alatt talán sikerül megszoknia a wc-re járástKép(csak remélem, perszeKép, Nikinél így volt)

Rita,
sorstársamKép én is így állok a kilókkalKép kész vagyok teljesenKép de egyszerűen megőrülök az édességértKép
Gratulálok én is a sulihozKép
Maja fülbelövésKép remélem Ti elég gyorsak lesztekKép mert nálunk, amikor Nikinek lyukasztották 5 éves volt, csak 1 fülbevalóval jöttünk hazaKép kilőtte az egyiket, majd addig mondogatta neki a nő, hogy ugye nem is fájt, meg jaj de ügyes vagy, meg milyen szép, hogy addigra elkezdte neki csípni és a másikat már nem engedteKép (1 hónapja lövette ki magának újra, csak 8 évet várt még veleKép)

Szirom,
Miksa, akkor már mindjárt szobatiszta leszKépKép tök jó!!! Ágyások, szépek lettek??? Elhántoltoltad, amit kell?

kicsit eleredt a "nyelvem", bocsi, eldugultamKép

Anikó
pupi5

kétszer ment...

Anikó
pupi5

Szia Szirom,
látom kicsit sokáig írtam, megint, közben jöttél és Motiot is !!!!!! Úgy örülök, hogy előkerültél, MotiotKépKép

Én is majd este jövök még, délutánra elég volt ennyi belőlemKép

puszi,

Anikó
pupi5

halihó!!!

Motiot, tök jó, hogy végre jöttélKépKépKép
Aztán most bepótolni mindentKép

mi aludtunk, vagyis a két mini még alszikKép
De bármelyik pillanatban felordíthat valamelyikKép

A taliról: nyugodtan jöhettek, engem nem zavar a vendéglátás,sőt inkább örülök, hogy végre emberek közt lehetekKép
Kicsit kezdem magam bezártnak érezni, örülök, hogy végre itt a jó idő(bár most meg olyan felhő van, meg az ég is dörög, úgyhogy a ma délutáni sétának lehet annyi).
Kevés az, ha hétvégén egy kicsit kimozdulunk.
Sőt, még az autóm is tök soká lesz meg, még a bótig se tudok elmenni.Olivérrel gyalog túl messze vanKép
Rita, lehet, mégiscsak kéne az a fellépő???KépKépKép
De fel lehet azt bármelyik kocsira csatolni?
Tesezk fel képet a miénkről, majd nézd meg, jó lehet-e rá??
KösziKép

Pisi, kaki ügyben még nem tudok hozzászólni, mi még nem kezdtük meg, majd ha jó idő lesz, és lehet pelus nélkül lenni az udvaronKép
Levente 2,5 éves volt, mire szobatiszta lett teljesen.
csak a kakival voltak nekünk is gondok előtte, azt tök sokáig a pelenkába volt hajlandó csinálni.
Aztán egyszer betelt a pohár, mondtam, hogy a wc-be kell kakilni, 3-4-szer felült, nem sikerült, aztán csak kijött az a fránya kakiKép

Anikó, motorcsónakos eset jóKép
Mi a futópaddal vagyunk ígyKép
Adj, uram, de rögtön, aztán nem is használjaKépKép

Ne is mondjátok az édességet, húsvét óta csokit eszek csokival.De tegnap már este is azt ettem.
Direkt olyat vettem nekik húsvétra amit én szeretek, erre apuci meg is kérdezte, ezt magadnak vetted???
Hát, igenKép
van itt egy kis illatszer bolt, és olyan isteni angol kekszek vannak ottKép
csokisak, csokidarabokkal, meg bevonva csokival, fini töltelékkelKépKép(csoki, csoki hátán)
Besz@rás!!

Anikó, nekünk is lóg még izzóKép

Szirom, bakker, ennyi ikerKép
Elhiszem, hogy az urad parázikKép

Rita, nálunk nem így megy a beiratás.Először be kell iratni a hozzád tartozó suliba, aztán kérelem kell a választottba.Aztán összeülnek az igazgatók, és elbótolják maguk közt a gyerekeketKép
Nincs kikérő, befogadóKép

Nem nagyon akarok cumit adni neki, Levente se cumizott soha,csak Oli-PoliKép
És nam akarom se leszoktatni, meg hogy nyálszaga legyenKép
Remélem bejön.(bár, ha a tegnap estét nézem, lehet feladomKép )
Az alvásról:nálunk Levente az első két hónapban nem aludt éjjel, aztán teljesen megváltozott, és végigaludta az éjszakát,Mivel ő tápszeres gyerek volt, éjjel már nem evett, így nem is kelt fel enni.
Olivér meg csak 3,5 hónapig szopott, addig evett éjjel, aztán ahogy tápos lett ő is, lassan elmaradt az éjszakai evése neki is.De ő tök nyűgösen aludt,(ugye a mai napig fel-fel ordít éjjel)
Na, majd kiderül a kisasszonnyal mi a helyzetKép

na, megyek, felnézek rájuk, mert fennt alszanak kettesbenKép
Anya meg netezikKépKépDe legalább rendesek voltak, hagyták befejezni.Tali miatt meg ne izguljatok, akkor jöttök , amikor akartok(Gabi, de nehogy megint beteg legyen valakiKép ), legalább megnézed a pár kismama ruhámat, jó-e rád valamelyik, addig akkor nem hirdetem meg őket(nekem már tuti nem kellenekKépKép )
A lényeg, hogy nem zavartok, mondom inkább kifejezetten örülnék nekiKépKép

na, puszkó
vas

ilyen a kocsi, ez van előről(nem túl vastag az alsó része??)
Kép
éa akkor az egész
itt meg az aggaszt, hogy elfér a gyerek a tolókartól, vagy totál ki kell nyújtanom a karom, ha Olivér is ott van?
(nem igen tudom elképzelniKép )
Kép
vas

Sziasztok!

Gyorsan gépelek Kép

Szirom,
megnéztem a fotókat, nagyon szép a kertetek Kép Tisztára mint egy arborétum KépKépKép A virágoskert-szigetek nekem is nagyon tetszenek. A fürdőruhás kép meg csúcs, igazi olimpiai bajnok izomzatod volt Kép Hú, ilyen lapos hasat akarooooook! Hogy csináltad? Kép

MOTIOT,
végre!!!!!! De jó, hogy írtál! Már aggódtunk! Gyere amint tudsz!

Rita,
nálunk úgy működik, hogy ha nincs fél évnél frissebb rákszűréses leletem, akkor megcsinálják úgy a 20. hét körül. Amikor Zsoltikával lettem terhes, akkor is így volt. Most januárban már jártam a nődokinál, hogy hát ugye babát akarunk, a tenyésztést levette, tavaly májusban voltam rákszűrésen, és megbeszéltük, hogy idén is májusban megcsinálja. Hát így volt Kép

Ejnye azok a kilók Kép De 2 hét alatt még le lehet faragni egy kicsit Kép Kitartást!!! Bárcsak már itt lenne a dinnyeszezon!

Anikó,
igen, a nyár tényleg sokkal jobb, nincs hideg, meg bárhol át lehet öltöztetni a gyerkőcöt, ha mégis baleset történik Kép

Ildi,
tényleg csak akkor megyünk ám hozzátok, ha nem vagyunk terhedre! Mindenféle kaját és innivalót viszünk Kép Natasát már én is nagyon szeretném látni!!!

Megyek, még dolgom van, csak gyorsan beugrottam. Szép hétvégét mindenkinek!

pgaboka

Ildi,
közben írtál Kép Nagyon köszönöm a kismama ruhákat, szívesen megnézném őket! És természetesen betegen nem megyünk semmiképp! De hát most már csak nem leszünk megint betegek...

pgaboka

Nna, itt vagyok egy kicsit, de csak egy kicsit, mert faradt vagyok nagyon. Abel alszik, szegenyke szinten nagyon almos volt. Tök jo, mostanaban mindig le tudom öt tenni nyolc körül.

Ha nem haragszotok, akkor nem olvasok vissza 3 hetnyi termest, de nagyon megköszönnem, ha valaki összefoglalna a lenyeget, ha törtent valami lenyeges dolog. Csak a ket legutobbi hsz-bol itelve, Gabi, Te csak nem babat varsz????? Ez naggyon jo hir!!!!!! Gratulalok, mar persze csak ha nem ertettem felre.

Ildi, hogy megy a dolog otthon Natasaval es a fiukkal? Birod meg? Lecci tegyel fel egy par kepet!! Csak az elsö kettöt lattam a kis nunisrol, azota biztosan nagy lett mar! Hogy vagytok?

Aniko, beteg voltal, vagy vagy? Szinten csak gondolom valamelyik hsz-bol. Ha igen, akkor gyogyulj meg hamar!! Mi a baj?

Rita, kilok hogy allnak? En mar nem is merek tükörbe nezni, nagyon elszaladt velem a lo, költözködesnel is meg utanna is termeltem rendesen. Husvetra itt voltak a sogornömek, akkor is volt nagy zaba, most, hogy par napja meg jo idö van, majd a szivroham kerülget, hogy nem merek kimenni az utcara legebb öltözekben, mert olyan vagyok, mint egy balna. Valami drasztikus dolog kene, de azonnal, ami azonnal le is farag rolam egy tizest. Na mindegy, majd csak lesz valahogy. Most egyebkent pont ugy vagyok vele, hogy csak egeszseg legyen, mas nem erdekel igazan, Beszti biztosan irta, hogy meghalt az a lany a masik topikbol, akiröl anno irtam. A ferjem munkahelyen tudtam bekukkantani egy pillanatra vagy harom hete a netre es olvastam, na azonnal ki is jöttem, azota nem voltam fenn. De egyszerüen nem megy ki a fejemböl szegeny. Aztan tegnap hivott anyu es kerdezett egy nevet, hohy nem osztalytarsam volt-e a lany a gimiben, mert benne van az ujsagban, hogy 27 eves koraban csendesen elhunyt. Azt hittem, lefordulok a szekröl. Szoval nem erdekel semmi mas, csak egeszseg legyen. Hogy egy szammal nagyobb, vagy kisebb ruhat hordok-e, szerintem ehhez kepest masodrangu dolog. Most ugy le vagyok törve. Olyan közelinek tünik a dolog, hogy barmikor barkit utolerhet, nincs garancia. Na nem depizek itt mindjart az elsö levelemmel, nem ez volt a szandekom, csak ugy kikivankozott belölem.

Szirom, ti is jol vagytok remelem. Miksa tan csak nem a szobatisztasagra palyazik? Ez igen! En meg nem is gondoltam ra, hogy egyaltalan noszogassam, vagy probalkozzak, ugyis ök döntik el vegül a kis buksijukban, ha megernek ra, nem igaz? Siettetni meg nem nagyon lehet.
Nagyon ügyik vagytok!

Nemtom, hogy kihagytam-e igy hirtelen valakit, ha igen bocsi.
Tenyleg, Beszti, te jol vagy? Megy a fogyi?

Rolunk annyit, hogy beköltöztünk, telefon, net ma lett csak bekötve, tv-nk is csak egy hete van, tök jo, mi? Mondjuk tv nelkül megvoltunk, ugyis csak rossz hirek folynak belöle!
A lakas nagyon klassz, föleg Abelnek, tud rohangalni, nincs lepcsö, van sajat szobaja, ami szerintem nagyon jol sikerült, csak meg az egyik falra szeretnenk neki festeni valamit, az meg hatravan. Imad büszkelkedni vele, hogy ha megkerdezzük, hol a szobad, azonnal szalad es büszken mutogatja, hogy itt, ez az öve. Olyan edes.
A terasz is nagyon jo, iszonyu nagy, zart, nem tud leesni sehol, tud rohangalni ott is. A nappali tök jo lett, szep szineket valasztottunk es naggyon jol mutat a függyönyökkel minden. Majd teszek fel kepeket, bar lehet, hohy nektek majd nem is tecc. Izles kerdese, nekünk nagyon bejön.
A halo kicsit el lett hanyagolva, mert a tapeta olyan rossz minösegü volt a falon, hogy apunak 3szor kellett festenie, hogy szep legyen minden, a feheret meg eleg volt egyszer. Es mivel mar ö sem fiatal, mondtam, hogy akkor a halo legyen feher es kesz. Majd egyszer raszanom magam es megcsinalom, ahogy akartam. Maradt meg festek ugyis.
A szomszedok is jo fejek, bar ugye nagyban közrejatszott a költözesnel, hogya a szomszedok hangosak voltak. Na itt meg ennel is hangosabbak, vagyis fölöttünk a kisfiu este tizig tombol, rohangal, üvölt, dobog stb. De erdekes modon Abel szobajaban nem hallani, ha meg valamit is hallani, az meg nem erdekli öt. Furi. Szoval megsem zavar senkit a dolog.
A konyha is jo nagy, vagyis a masikhoz kepest jo nagy. Meg szep vilagos is, tettem bele egy jo nagy szobanövenyt is, tök feldobja az egeszet. Szoval jopofa lett a dolog.

Na befejezem, mert szofosasom van. Hiaba, a harom het elvonas....
Aztan gyertek ti is csajocak, nehogy mar magamban levelezgessek itt!

Puszi mindenkinek!

Motiot
( mindjart jön a pizza, amit rendeltünk nyam-nyam )

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Hol is hagytam abba?KépKép
Egyszer alig írtok, máskor meg úgy beindultok. Amit én szeretek, de nem bírom írással követni...

Először is:

Motiot!

Végre!KépKépKépKépKép
Nem, nem írtam Laut. Nagyon nehéz volt utána egyáltalán megszólalni, felvenni a társalgást. Az ősziekhez azóta is csak pár szót írtam, nem tudok úgy társalogni, mintha minden a régi lenne. Talán majd egy kicsit később.
És igen, Szirom többek között ezért is menj orvoshoz!!!
Fogyi... Hát inkább ne feszegessükKépKép. Mindig elhatározom, aztán... De megint: hajrá mindenki! Mintha most egy kicsit megint mindenki elhagyta volna magát, hol van itt a szuper példa? Bea sem jön a jó kis számaival...
Örülök, hogy jó a lakásKépKép, majd tényleg tegyél föl képeket. Az nem gond, ha nem feltétlenül egyezik az izlésünk, attól még jó lehet, az a lényeg, hogy nektek tetszik.

Bea!

Hol vagy?

Szirom!

Jó a bici!
Mi csak most vettünk Nátánnak, eddig volt egy háromkerekűje, amit mi is tudtunk hátulról tolni, azt soha nem tekerte. Most kétkerekűt kapott, persze pótkerékkel, és nagyon belejött, már a második alkalommal szuperül tekerte, harmadikra meg már megfordulni is tudott. Miksa is belejön hamar.
A belső érzéseiddel menj dokihoz!
Bár nőgyógyászhoz én is mindig csak gyerekkel együtt jutok el (sajnos másképp nem tudom megoldani, de legalább a párom velünk van (mivel a legtöbbször épp babát is várokKépKép és ő is érdekelt)), és a legkisebb bejön velem öltözni isKép.
Ami persze poénos, de a doki már ismerKép.
"Ne üssél meg"KépKép, hú de ciki lehetett!

Ildi!

Nekem egyik gyereknek sem volt cumija. Mi kibírtuk, szopi volt, de szerintem a szopi - éjszakai szopi - szopihossz nem függ össze vele. Beni 2 hónaposan átaludta az éjszakát, 13 hónapos koráig szopott, Nátán 13 hónaposan aludta át az éjszakát, 21 hóig szopott. Hanna még mindig nem alussza át mindig, és még mindig szopik (19 hónapos). Ja, nem mindig alszik velünk, de akkor is átcsattog éjszaka a szobájából, ha felébred. Ill. olyan is volt már, hogy velem aludt, de mégsem kelt fel éjszaka.
Megfejthetetlen.
Most éjszaka pl. nem szopizott, és eddig csak 1-szer reggel. Máskor meg éjszaka is eszik és nem hagy napközben többször. Ki érti ezt???KépKép

Rita!

TojtgitárKép.
Az én álláspontom egyértelmű 4 gyerek ügybenKépKép. Miért ne? Ha anyagilag nem kérdés, akkoor már csak az, hogy te (ti) mennyit bírsz. Szerintem mindenkinek megvan a kapacitása. És a gyerek nem lesz kevesebb tőle. Lehet, hogy te kevesebbet tudsz foglalkozni velük, viszont ott vannak egymásnak, sokszor ez nagyon sokat számít.
Persze megértem, hogy anyagilag nagyon sok plusz egy gyerek, nem is az elején, de később igen.
Nekem egyébként a sok gyerekkel inkább mások véleménye ami ciki. Pl. mi van, ha az ember elmegy 3 (netán) több gyerekkel egyedül vásárolni (mi én maKép), olyan ciki tud lenni, nem?
Máskor meg annyira büszke vagyok rájuk, olyan jó látni mások elismerő pillantását, ha 3-an együtt vannak.
IskolaKép. Hát igen, jó is az. Beni meg lassan túl van az első évén.
Mi tiszta drukkban vagyunk, hogy mi lesz a kölyökkel, már iskola, új közösség, persze ő meg a mi minden aggódásunk ellenére tök jól veszi az akadályokat. És így van ez mindennelKép...

Gabi!

Jobbulást.
Nekünk a rákszűrést rötön a terhesség elején megcsinálja a doki, ha az ember régen volt.

Tali: OKKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Beszti,
hat igen, en is igy vagyok vele, minden nap eszembe jut Lau, meg a teny, hogy a ket kicsi fia egyedül van, nelküle, nem tudja felnevelni öket, nem lathatjak egymast es nem szerethetik egymast. A szeretetet a fizikai sikon ertem, mert amugy ugye mindig megmarad. Nagyon magam alatt voltam en is, pedig nem is ismertem szemelyesn, a terhes talikor is ugye itt voltam, nem tudtam elmenni, de akkor is ismertem öt, sok mindent tudtam rola, a gyererkekröl es a csaladjarol. Szörnyü tragedia! Azota nagyon sokat gondolkodom ezen, hogy miert is vagyunk mi itt. Aztan mindig rajövök, hogy Abelert es a leendö gyerekeinkert mindenkeppen, ha masert nem is. De mindig összeszorul a torkom, ha ragondolok, hogy ez velem is megtörtenhet, mint ahogy massal is. De ne is beszeljünk rola, mert csak felkavar a dolog.

Szirom, miröl ir Beszti? Milyen belsö erzeseid vannak? Betegnek erzed magad? Akkor azonnal menj orvoshoz! En is megfogadtam, hogy a legkisebb bizonytalansagnal elmegyek orvoshoz, vagy küldöm apat vagy viszem Abelt, mert nem mindegy. Inkabb röhögjön ki a doki, hogy tul aggodalmas vagyok, de akkor is megnyugodtam. Na persze itt nem a nathara gondolok.

Ez az alvas cumis tema nalunk ugy zajlik, hogy nalunk termeszetes volt, hogy meg Abel születese elött vettem cumit is a cuccok köze. Aztan a korhazban meg tömtek is a gyerekeket rendesen a cumival, csak ne orditsanak. Bar onnan meg meg lehetett volna fogni a dolgot, de nekem valahogy eszembe sem jutott, hogy elvegyem töle. Nem tudom, miert. Nekem valahogy termeszetes volt, hogy cumizik, plane, hogy meg is nyugodott töle. Az elejen napközben is többször kellett, most csak elalvashoz, aztan napközben, csak ha nagyon eszebe jut a cumi, egyebkent nem kell. Ejszaka is kiköpi, ha alszik. De en örülök, hogy van cumi, mert megnyugszik töle. Ugye nalunk cicizes sem volt sokaig, tehat azzal sem tudtam helyettesiteni.
Az ejjeli kajalasrol meg annyit, hogy Abel ugye 4 honapos koratol tapszeres baba volt, de ennek ellenere harom hete hagyta abba az ejszakai kajalast. Itt ufonak neztek a többi anyukak, hogy en ezt hogy tudom megtenni, hogyejjel adok a gyereknek tejet, mikor mar regen at kene aludni az ejszakat. En meg ugy gondoltam, hogy ugyse fog 18 eves koraig tejet inni ejjel, ha majd nem igenyli, akkor ugyis elhagyja. Hat ez most törtent meg, de azota nem kellett egyszer sem, szerintem nem is fog kelleni. Hozza kell tennem, hogy 18 honaposan nincs meg 10,5 kilo sem. Szoval ha mar egyszer szomjas, vagy ehes, akkor ugyis kell neki teat vagy vizet adni, akkor mar nem mindegy, hogy tejet adok-e vagy mast? De itt ezzel nem nagyon ertettek egyet az anyukak, itt mindenki mar 3-4 honaposan leszoktatta a gyereket az ejjeli evesröl. Gondolom a szopirol azert nem.

Na eldugulok, elalmosodtam, ugyanis mar bevagtam a pizzat, ittam melle egy pohar jofajta apukam-fele bort es most tök jo. Es ez a lenyeg.

Ti mar megint taliztok? Ez nem er!!!!

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Végre Motiot! Összefoglalva: nem tudtuk, miért nem jössz. Gyanakodtunk a költözésre, de aztán már nagyon sok idő eltelt, és attól tartottunk, hogy talán megbántottunk valamivel. Örülök, hogy itt vagy újraKép
Klassz, hogy jó a lakás, és hogy olyan lett, amilyennek szerettétek volna! És hogy biztonságos Ábel számára is.
Szobatisztaság: nem siettetem, úgy érzem, mert Miksa nagyon régóta tud pisilni, ha wécére ül, de nem szól, hogy kell neki. Úgyhogy most kérdezgetem, akkor örül, pisilünk, és 2 napja csak alváshoz kellett pelus. Mégiscsak 2,5 múlt három napjaKép Tudom, hogy erre a nyár a legjobb, de nem akarom az utolsó percre hagyni, oviban meg követelmény. És tulképp megérett rá szerintem, csak kényelmes.

Beszti! Ne riogassál, azt hiszed, nekem nem jár ilyesmi a fejemben?KépKép Olvastam szegény lányt különben, borzalmasKép

Rákszűrést nálunk is csinál a doktor az első vizsgálatnál, ha rég volt az ember. Én egyébként rendesen szoktam járni. Most először haladtam meg az évet. Miksával nem is kellett, mert nem sokkal korábban voltam.

Gabi! Ha most látnád a hasamat, dobnál egy hátastKép Egyébként ennyire lapos csak akkor volt, ha jócskán lefogytam. Egyébként mindig volt kis hasam, leginkább alul, felül sosemKép Az izom meg onnét jött, hogy 10 éves koromtól versenyszerűen kézilabdáztam, suliban muszáj volt atletizálnom is, meg középiskolás versenyeken a röplabdától a pingpongon át az úszásig mindenben indítottak. Megyei versenyekről van érmem több sportágbólKép De az a kép azért kirívó, mert ott 62 kg voltam (vagyis egy héttel a kép elkészülte után, hazaérkezéskor). Úgy általában meg 70-75. Akkor elmentünk egy barátnőmmel egy hónapra Olaszországba stoppal, minimál pénzzel. Lényeg a lényeg, nem nagyon volt mit ennünkKép Mi is meglepődtünk, amikor a nyaralás alatt egyszer csak megláttuk magunkat egy kirakat tükrébenKép Meg egyszer a strandon két olasz álompasas jött oda hozzánk, akkor már gyanús volt, hogy kezdünk rendesebben kinézniKép De most már tizenéve nem sportolok, nagyon sok volt a végére a sérülés, az izomból van még, de nagyon sok eltűnt, helyette meg háj van, mi tagadás.

Ildi! Oli-PoliKép Ma Miksának mondtam valamit, és azt válaszolta rá, hogy rendi-bendiKép

Kaptok képet:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Közben írtál Motiot! Arról ír Beszti, hogy nyávogtam, hogy fájdogált a hasam, vagy zsibogott, vagy mittudomén. Furcsa volt. Mivel benne volt a pakliban, hogy baba is lehet a dologban, mielőtt megjött, én úgy voltam vele, hogy szerintem talán terhes vagyok, ilyen jelekként értékeltem. Csak aztán nem maradt abba. Azóta különben igen. De most már úgyis kinéz a nőgyogyi, csak egyszerűen nem jutok el, mert Miksával nem akarok menni, nélküle meg nem tudtam egy ideje. Miksa is beteg volt, én is, az uram is, aki meg állandóan dolgozik, egyszerűen nem tudta magát szabaddá tenni.

Cumi: kapaszkodjatok meg, én nem akartam a kölyöknek cumit, de az első nyekergős (inkább hasfájós) délutánok után az uramat elküldtem venni. Kb. tízszer volt Miksa szájában, nem kérte, nem tudott vele bánniKép De mondjuk ő nagyon sokat szopizott. Tegnap írtam pont le, hogy ő átaludta azonnal az éjszakát, csak akkor kelt, amikor jött a foga. Akkor mondjuk volt, hogy húzós volt. 18 hónapos koráig szopizott végül, egy éve álltunk leKépÉn mondtam, hogy elég, ő még bírta volnaKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még a legújabb alkotásaimat akartam megmutatniKép (Ezért nem halad a kertKép) Miksa bírja őket, olyan picire csináltam, hogy beférjenek a cabrio autóiba. Az a félgömb mellettük egy fél Kinder tojáshéj. Viszont kettőnek már most nincs meg az antennája, de majd megpróbálok ragasztani nekikKép És a pofijukkal eccerűen nem boldogulok. Mindig olyanok lesznek, mint az űrhajósok, de mindegy, a kölök még nem szólt érteKép Anyag: anyukám megtalálta a kisüthető gyurmámat, amit apám kb. 15 éve hozott Németországból. És működik, nem is hittem volna.
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SziasztokKép

Élek még én is, de nagyon összejött minden... többek között másfél napig tökölt a kábelszolgáltatónk egy erősítő cseréjénKép
Most rohadt önző dög leszek, de amikor megláttam, hogy mennyit írtatok, mióta nem voltam, úgy döntöttem, hogy az olvasást estére hagyom. Nagyon jó volt a Húsvét, Szegeden voltunk a barátnőméknél. Elmentünk Ópusztaszerre is ha már ott voltunk, az viszont egy agyrém... nyitás után 10 prccel már többszáz méteres sorok kígyóztak a pénztáraknál, már akkor elfáradtunk, amikor bejutottunk. Egyébként szuper voltKép Szegeden pont akkor kezdődött az elmebaj, amikor leértünk. Döbbenet, hogy mit művelt a TiszaKép Barátnőmék nyaralóját is ellepte, benne úszik mindenükKép
Apának pedig sikerült megállapítania, hogy a kicsi felesége az önmegtartóztatás mintaképeKép Olyan szépen ellenállok még mindig a csokikának, kenyérnek (szóval 2-es felettKép), hogy csak naKép

Gyermekek gyönyörűek, azért a képeket végignéztemKép

Enyém gyerek homokozik

Kép

Ez pedig Szegeden készült

Kép

Apa ment be a fagyizóba, mondom neki, hogy valami világosat hozzon Zsófinak... Szerinte a csoki az világosKépKép És a kis dög hozott nekem isKép

Este olvasok, írokKép

Bea -9Kép
Vendég

Beneztem en is egy kicsit, most ertünk haza a jatszoterröl, van itt a közelben egy jo kis erdei jatszoter, aztan jött egy jo kis zuhi es tökig aztunk. Erröl ennyit.

Bea, üdv közöttünk neked is, el is felejtettem irni. A -9 kilocskat hogy csinaltad????? Es föleg miota? Es mivel?? Sok egyszerre a kerdes, mi?
Kiscsajod nagyon ari!

Na jo hetveget mindenkinek, megyen en is pihizni. Holnap itt futoverseny lesza varosban, persze nem indulok, mert eddig csak a sejhajomat növeszettem a futas helyett, de apa bevallalt egy 10 km-es tavot, mi meg szurkolunk neki Abellel.

Itt is mutogatjak a tv-ben az arvizet MO-n meg tölünk delebbre, hat nem semmi!

Na leptem!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Úgy tűnik, nem ússzuk meg ennyivel a betegeskedést Kép Zsoltika orra folyik, rekedt is már egy kicsit Kép De jó az étvágya, a hangulata és szépen alszik, talán könnyen legyűri. Nagoyn remélem! Én úgy döntöttem, hogy hétfőn mégsem megyek még tornázni, mert ma is sokat köhögtem, még abszolút nem vagyok az igazi.

Motiot,
végre, nagyon jó, hogy írtál! Tényleg nem tudtuk már, hogy mi lehet... De nagyon örülök, hogy minden rendben, és hogy szép a lakás, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok ám, küldheted a képeket! Biztos szép lett Kép
Húha, nagyon régen nem olvastál már bennünket, igen, babát várok KépKépKép Ma már betöltöttem a 16. hetet (utsó mensi óta), de a baba már a 12. heti uh-n nagyobb volt több mint egy héttel, tehát kb. a 18-ik hétben járok. Hamarosan genetikai uh-ra is megyek, akkor talán kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lapul a pocakban Kép
Igen, az egészség a legfontosabb, ezzel maximálisan egyetértek! Ne gondolj most rossz dolgokra (könnyű mondani, tudom), itt a jóidő, lehet megint fogyizni, futni, bármit! Kép Apának drukk a 10 km-hez!

Bea,
önmegtartóztatás Kép Ügyes vagy, tényleg! Gyerkőc édes, a homokozós kép óriási, gondolom volt utána fürdés rendesen!

Szirom,
vagány csaj vagy Te Kép Stoppal Olaszországba... Régen én is rengeteget mozogtam, atletizáltam, nekem is a lábam, hasam volt izmos, viszont a karom nem igazán. Látom, Miksa szereli a kerítést Kép A teletábi figurák nagyon jók, hogy tudsz így miniatürizálni?

Beszti,
na hát akkor hajrá 4-ik gyerkőc! KépKépKép

Kérdeztetek a nevekről: lánynévként szóba jöhet ugye a Dóra és Nikolett, nekem tetszik még az Anna és Andrea, de a vezetéknevünk is a-ra végződik... Viszont 2 nevet tervezünk, csakúgy, mint Zsoltikánál (aki Zsolt Márk), szóval másodiknak jó lehet a-betűs is Kép Nekem bejön még a Tamara. Még középiskolás koromban olvastam Szilvási Lajos: Egymás szemében c. regényét, ismeri valaki? Ez egy napló, egy lány és egy fiú írja. A lányt hívják Tamarának, és nekem ez azóta is nagyon tetszik, kár hogy Apának meg nem Kép
A fiúnév nehezebb, nekem a leginkább a Dániel tetszik Kép Ezen kívül még Ákos, Attila, Tamás nevek is szóba jöhetnek. Illetve tetszenek, a Tamás nem valószínű, ugyanis apukám és öcsém is Tamás... És a kedvencem: Benjámin Kép Olyan kedves, kisfiús Kép De azt hiszem, még lesz egy fordulónk Apával is, mire megbarátkozik valamelyik névvel Kép

És hát még nem vagyok szemüveges. Képzeljétek, nem készítették el nekem, pedig péntekre ígérték. Most majd felhívnak, hétfőn vagy kedden, és mehetünk érte. Pedig már beleéltem magam! Na de hordhatom eleget, ha meglesz, igaz? Kép

Jó éjt, és írjatok!

pgaboka

Sziasztok,

Motiot,
annyira örülök, hogy újra teljes az örökké fogyózó kis társaságunkKépKép
Nagyon várom, hogy lássam a képeket az új otthonotokról, csak úgy árad az öröm a soraidbólKépKép
Igen "beteg" voltam kicsit... agybetegKép agyamra ment a sok éjszakázás, de már minden okéKép (most aztán végképpKép, mert összeraktam a két picit egy szobába és az éjjelli szopiknál kétszer Dorina is felébredt, de sikerült visszaaltatnom, viszont 6-kor Barnabással együtt kelt, pedig Õ 8-ig szokott aludni, de nem baj majd alakul a dologKép)
Hogy sikerült Apának a futás?

Szirom,
csúcs, hogy Te milyen ügyes vagy!!! Nekem még nagyban sem menne, hoy ilyen szépre formázzam, ez meg ráadásul még pici isKépKép (tudom, most fogod mondani, hogy a suli, de akkor isKép!)

Na, jó, most feladomKép 7-óta próbálom megírni a hszt, de állandóan balhéznak a picik, 9-kor meg indulunk a játszóra, hogy délre hazaérjünkKép
Megpróbálok alvás időben jönni.

Anikó
pupi5

Motiot, jó, hogy megint vagyKép
És várjuk a képeket a lakásrólKépKép
Biztos szép

Most csk pár szót írok, mert mindjárt megyünk Natasával gyerekorvoshoz, meg itt lesznek a barátnőmék.Kép

Tegnap éjjel viszont volt egy ámokfutamunk a Madarász kh-ba Pestre.
Olivér addig nyűglődött az ágy tetején, amíg sikerült neki padlót fogni.De olyan szerencsétlenül esett, hogy akkora púp nőtt a fején, hogy majdnem besz@rtunk, mikor megláttuk.
Hatalmas nagy kék púp villogott a homlokán.Gyorsan lejegeltük, aztán hívtam az ügyeletet, erre az meg beküldött minket koponyaröntgenre a MadarászbaKép
Levente meg Natasa meg már aludtak(10 óra volt), Natasát felöltöztettem, be a hordozóba, Leventét meg itthon hagytuk, szóltuk neki, hogy elmegyünk, nem tudom mennyire fogta fel.Aztán nyomás Pest.
Szegény visított az orvos láttán, aztán még jobban, amikor megröntgenezték, de aztán szerencsére semmilyen sérülés, agyrázkódás nem történtKép
Azt írták rá a lapjára, hogy szilva nagyságú, de amikor történt, akkor kétszer nagyobb voltKép(ringlószilvaKép)
Éjfélkor értünk haza.
Képzelhetitek mit éltem át megintKép
Kapásból öregedtem megint 5 évet, és biztos nőtt 10 új ősz hajszálamKép
Viszont most megyek, Natasa bőg( a változatosság kedvéért)

Puszi
vas

Jo reggelt,

Ildi, hat nem semmi lehetett az estetek! zegeny Olika! Jobbulast neki es puszilgasd meg a szilvajat!
Nem tennel nekem fel egy par kepet Natasarol?

Gabi, akkor tenyleg nagy nagy gratula a babahoz!
Irigy vagyok kicsit, ba a mostani allas alapjan nagyon nem akarok masodik gyereket! Abel egyszerüen tiszta dili, epp most csuktam ra a szobaja ajtajat, mert belem harapott, ütögetett meg hasonlok, most meg hisztizik.
Ejjel nem tudom mi volt vele, fel tizenkettökor felebredt es egy fel oran at panikszerüen üvöltött, ugy, hogy alig kapott levegöt, meg mutogatott a falra, meg beszelt közben es nem lehetett megnyugtatni. Atvittük magunkhoz, de ott is ment tovabb a dolog, mikor felkapcsoltam a villanyt, hogy felebredjen, akkor sem volt maganal teljesen, latszott ra, hogy felalomban van. Volt mar valakinel ilyen? Olyan ijesztö volt, hogy nem lehet megnyugtatni es fel es mutogat? Rosszat almodhatott? Aztan egesz ejjel csak forgolodott mellettem, en nem aludtam semmit, de szerintem ö sem sokat. Nem tudom mi lehetett. Söt, tegnap delben sem aludt, egyszerüen nem tudtuk elaltatni. Tanacstalan vagyok. Aztan meg ha faradt, ilyeneket csinal, hogy megüt meg megharap. Szerintetek mit csinaljak? Vagy mi lehet a baj?

Bea, tovabbra is erdekel a titkod, hogy hogy csinalod a sok minusz kilot!

Aniko, hat nem lehet könnyü az elejen a ket kicsi egy szobaban, de majd csak megszokjak egymast meg az uj helyzetet, aztan jo lesz minden.

Szirom, nagyon ügyes vagy a figurakkal, en biztos nem tudnek ilyeneket gyartani. De hat te taunltad is ezt, nem? Nagyon szepek, MIksa biztosan örült nekik!

Na megyek, mert a fiam meg mindig hisztizik a szobaban. Bedobok egy kavet aztan kiviszem egy kicsit setalni, hatha az jot tesz majd neki.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!

ÜDV ÚJRA ITT MOTIOT!!!!
Kép

Sok mindent szeretnék reagálni, de lehet, hogy csak darabokban, mert ma délelőtt nem csináltam SEMMIT Kép.

Szóval Motiot: a felébredés szerintem nyugodtan lehet a költözéstől, azért ez nagyon megbolygathat egy ekkora kis gyereket. Még akkor is, ha ti csak örültök, még akkor is, ha ő is örül, ez nagyon nagy, és érthetetlen változás az életében. Ne aggódj!!
De már olvastam is ilyesmiről, erről az éjszakai felriadásról (asszem a Vekerdy írt róla többször a Nők Lapjában, meg meg is jelent könyvben, utánanézek). A lényeg: nem jelent bajt. Csak a szülőnek ijesztő. Maradj mellette, próbáld meg megnyugtatni, és ha van rá mód, inkább te aludj mellette, az ő szobájában, hogy szokja a helyét, meg érezze, hogy ott is biztonságban van. És nem utolsósorban, hogy mindannyian aludjatok....
Lehet, most közhelyeket mondtam, de ígérem, utánanézek jobban.

Küldj képeket lécci-lécci!

Ildi!
Jesszusom! Nem is tudom, mit mondjak, én is halálra rámültem volna. Már álmában pottyant így le? Engem még az is megijeszt, hogy Leventét otthon mertétek hagyni, gondolom miatta is izgultál közben eleget! Jól kijutott most nektek a balesetekből! Szegénykéim!

Bea, kitartásodhoz őszintén gratulálok, és őszintén irigyellek Kép. Nekem az elmúlt héten sikerült lefaragnom a húsvéti egy kilót, dacára annak, hogy egy napot Zsolti szüleinél töltöttünk, születésnapokat ünnepelni. Képzelhetitek...Kép De a negatív csúcsomon vagyok, újabb csúcsok felé török Kép. Talán-talán esküvőre meglesz a 69 kg, nem?

Fagyizás nálunk is hasonló Adéllal...Kép

Szirom, irtó édesek ezek a minik!! Baromi ügyes vagy!! Nem állsz rá a kindertojás-készítésre? Speciális tábis tojásokat gyárthatnál, mondjuk Szirom Tojás néven, nos? Kép Én venném!!! Kép
Küldesz nekem is nyaralós képet?
Miksa meg.... egyszerűen gyönyörű!

Gabi, ne aggódj, remélhetőleg Zsoltika hamar kilábal a náthából! Hogy van most???
Jók a nevek!

Beszti! Igen, igen, negyedik gondolata érik, csak sok bennem a kétség. De le fogja győzni őket és megszületik, és mi boldogok leszünk Kép
De igen, sokszor érzem én is, hogy ha egyedül közlekedünk Adéllal, mindenki ugrik, segít, ha ott van mindhárom, akkor meg többnyire lesajnáló pillantásokat kapok: amit főzött, egye meg! Persze nem mindig, de ijesztő...Kép
Igyekszem úgy viselkedni az utcán, meg úgy kinézni, hogy a sok gyerek látványa inkább elismerő pillantásokat váltson ki az emberekből, de nem mindig sikerül. Sokszor csak lepattanva húzom őket magam után Kép.
DE: ez a legkevesebb, nagyon örülök nekik, még akkor is, amikor ez nem látszik. És ezt mindig mondom is nekik Kép.

Na még jövök, de szokás szerint ebéd sehol...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak reggel már nem tudtam írni, csak olvasni, mert Miksa ütötte a teraszajtót, hogy menjünk ki. De most már alszik. Ebédre jó dolgom volt, mert a grillezésből (új szomszédok) maradt sült husi, csak krumplit kellett hozzá csinálnom. Tisztára gáz, ilyeneket eszemKép Most már viszont leálltam a húsvéti nyuszikkal legalább. Épp nem merek mérlegre állni, úgy érzem, hogy följött megint valamennyi, erre egy másik szomszédasszony délelőtt jól megdicsért, hogy szerinte fogytam és milyen jól nézek ki. Egész meglepődtemKép

Ildi! Szegény-szegény Olivér!Kép Jobbulást neki! Milyen a feje, javult? Fáj neki nagyon? Hogy esett le? És az ámokfutás borzalmas lehetett. De Leventét én sem mertem volna hagyni. Te meg gondolom ott akartál lenni a vizsgálatnál. Ez a tipikus melyik ujjamba harapjak...Kép
Épp most nézek ágyat Miksának, de lehet, hogy marad még a rácsos, ilyenkor mindig parázokKép

Rita! Szirom TojásKépKép És köszi a dicséretet Miksa nevében is. Mostanába ő veszi föl így a sapkát, olyan kis vagány, nekem is tetszikKép
69 kg miért ne lehetne meg? Jól lehagytálKép

Motiot! Igazából figuraformázást nem tanultunk, minket fazekasnak képeztek. Korongozást tanultunk meg a hozzávaló fülezést, stb.

Ábel: rosszat álmodott szerintem. Abban igaza van Ritának, hogy hosszú távon jobb, ha az ő szobájában maradsz te vele, mint ha magaddal viszed a tiétekbe.
Ütés, harapás: Miksa is ütött, meg rúgott páros lábbal az arcomba és a mellembe pelenkázásnál. Én nem tudtam vele mit csinálni, elmúlt. Elhiszem, hogy gáz. Én egyszer akkor ordítottam vele teli torokból tavaly nyáron, amikor folyamatosan rúgott, és közben nevetett bele az arcomba. Piszkosul fájt, nem is tudtam bepelenkázni, és akkor már kértem szépen, próbáltam viccesen, próbáltam úgy, hogy nem veszek róla tudomást, próbáltam elterelni másra a figyelmét, aztán lefogtam, aztán rá is ütöttem a lábára, de semmi szikra. Azt szerintem hallották a szomszédok is. Nem vagyok rá büszke, de olyan ideges lettem, hogy aztán kimentem a konyhába, és azt néztem, mit vágjak a földhöz. De nem törtem össze semmitKép

Most meg ez az állandó ellenkezés: képzeljétek el, hogy ébredéstől lefekvésig minden szavamra nemet mond. Egy darabig vicces, egy darabig megy, hogy nem törődöm vele, de a nap végére úgy érzem, megbolondulok néha. Most is lefekvésnél: "Felmegyünk pihenni" - "Nem fel, nem pihenni!". "Feküdj le szépen - "Állj föl szépen" és már áll is. "Takarózz be" - "Ne takarózz be!" Meg fogsz fázni, megint szedhetünk gyógyszert" - "Nem fázol meg, nem gyógyszer" "De - "Nem de". Próbáltam élethűen összeszedni nektek, de ez kb. egy perc termése. És ma volt még egy műsorszám: kitalálta, hogy a teraszon fog motorozni. Egyszer csak látom, hogy megy a lépcső felé, gondolkodik, startra készen áll lefelé a lépcső irányába, akkor rászólok, visszafordul, megy egy kört és így tovább. Végül meguntam, hogy nem érti, hogy vigye le a motort a kertbe. Levittem én, nahát elég nagy műsor lett belőle. Ma egyébként is ideges vagyok vele, mert egyetlen pozitív megnyilvánuláson kívül ("imádom a mamát"Kép) csak az ellenkezés megy. Még hívtak a párom öccséék is, hogy ázik fölülről a lakásom. HurráKép

Anikó! Hogy vagy? Végülis miért döntöttél úgy, hogy összefekteted a kicsiket?

Bea! Csúcsügyes vagy a kilóiddal! És a kislányod ahogy homokozik, tök jó képKép
Fagyi: húú... de rég ettem. Mikor terhes voltam, az volt a kedvencemKép

Gabi! Jobban vagytok? Kúráld magatokat ezerrel!
Stop: Portugáliában is voltam stoppalKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na még két hír:

BERNÁT KIDOBTA A CUMIJÁT!!!!!!!!!!!!
Ma temetjük el a kertben Kép Holnap megyünk a játékboltba, holnapután meg tortát viszünk az oviba ennek örörmére...
Tegnap még délután sem hittem volna, hogy valaha kidobjuk, elképzeltem már, amint az érettségijén cucuzik Kép De sikerült, vége! (LEGALÁBBIS NAGYON REMÉLEM!!!!)

És: Vettünk neki biciklit a börzén, nagyon penge, fém bicaj (jó baromi nehéz...) pirosas-rózsaszín, de szerencsére Bernátnak nagyon-nagyon tetszik. Egész hétvégén rajta ül, és kicsit nehezményezi, hogy nem akarom behozni a lakásba. Szőrös szívem van.Kép

Szirom, ez az ellenkezősdi ismerős...Kép Szerintem próbáld ki, hogy ha valamit meg kell tenni (felmenni pihenni... ) azt ne jelentsd be, csak vidd. Ami meg mindegy (betakarózik-e...) azt meg mondd el egyszer, aztán ha ellenkezik, ne reagálj semmit. Majd betakarod, ha elaludt...Kép
Hintem az igét, de én is csak próbálkozom, félre ne érts! De mivel nehezen bírom az ellenkezést, van, amikor nem magíarázok, nem kérlelek, hanem megcsináljuk amit kell, és kész. Sokszor így rövidebb.

Nehogy magadra vedd!!!!!, csak erről jutott eszembe: az a halálom, amikor valaki nem szól rá a gyerekére, csak kérlelgeti. Pl. játszón szórja a gyerek a homokot, anyja meg: "Kérlek, ne szórd a homokot Ákoska!" (Ákoska szór, nevet) "Ákoska, csúnya dolog ez, ne szórj!" (mindenkinek tele a szeme-szája, Ákoska szór) "Ákoska, kérlek hagyd abba!"...............stb. Nagyhalál...Kép
Nyomatékosan mondom mégegyszer Szirom, nem rád értettem, te nem ilyen vagy, láttam már! Kép

És nem haragszol, hogy örökké okoskodok???

Ildi, jól vagytok?

Többiek??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, olyan hülye vagyok, hogy elfelejtettem, persze, hogy odaadom szívesen az utánfutót!!!

Nekünk mindkét féle van, a középen csatlakozós és a kétoldalt csatlakozós is, ki kéne próbálni, nektek melyik illik a kocsitokra. Tudunk egyszer találkozni ezügyben, ahol a kocsitok is ott van?? Kép Kép
Én meg viszem az utánfutókat és megnézzük, oké?

Itt meg tudod nézni, hogy néznek ki, buggy board és kiddy board a neve.
http://www.regallager.com/products/la/default.aspx

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ez még jobb, csak délután nem jött be:
http://www.lascal.se/html/index.aspx

Most elmegyek vasalni (brrrrrr.....) De még benézek, jöttök ugye?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

En is itt vagyok egy kicsit eg, Abel mar durmol, remelem a mai ejszaka jobb lesz.
Az együtt alvasra az ö szobajaban sajnos meg ki kell talalnom valamit, bar epp most tettünk be egy egyszemelyes agyat a szobaba, hogy azon tudjam altatni es ö is szeret rajta jatszani, lehet, hogy majd ott megagyazok magamnak, ha ez többször is elöfordul. Kerdeztem anyukamat, azt mondta, hogy en ezt majdnem egy evig csinaltam, rengetegszer, aztan egyszer csak abbamaradt. Szoval neki nem uj a dolog, ö sem tudott velem mit csinalni, mert fel sem ebredtem igazan. Atrendeztem a szobajat, az agy atkerült a masik falhoz, ami nem a lepcsöhaz melletti, mert igy hamar felebresztettek öt, ha valaki kesön jön haza. Meglatjuk mi sül ki belöle.

Egyebkent csinaltam kepeket a lakasrol, csak most nincs hozza eröm, hogy fel is tegyem öket, mert elötte le kell kicsinyitenem, ahhoz meg le kell töltenem valami programot es ez most ma nem megy.

Szirom, ismerös a dolog, hogy egyik fülen be, masikon ki, amit mondok neki. Aztan ha megelegelem a dolgot, akkor altalaban nalunk is balhe van belöle. Iszonyu hisztiket lever mostanaban, de hat ez normalis.
A szomszedot is mindig hallom kiabalni a gyerekkel, mondjuk vele is kell neha, mert ö is olyan tipus, mint Miksa vagy Abel.

Ezzel a dacolassal nem tudom mit kezdenek, probald meg ignoralni, persze az is nehez egy idö utan. Nem tudok ra tippet. Nalunk ez meg csak most jön majd szerintem.

Aniko, tenyleg, te merre koszalsz?

Ildi, jobban van Oli? Remelem mar nem faj a fejecskeje nagyon! En tuti szivrohamot kaptam volna, az biztos. Ezert van meg racsos aagyunk nekünk is, mert Abel olyan jo kisfiu....

Rita, gratulalok Bernatnak a cumielhagyashoz! Nagyon ügyes! Mi is egyebkent egyre ritkabban cumizunk, tenyleg csak elalvashoz, napközben eszebe se jut, en meg nem is viszek magammal soha.

Bea, meg mindig nem valaszoltal, hogy csinalod????

Szirom, egyebkent en is teljesen le vagyok döbbenve, nem merek tükörbe se nezni, ma voltunk vasarolni, Abel kapott egy mamuszt meg egy sportcipöt es ahogy a cipöboltban elmentem a tüköt elött, azt hittem, hogy nem jol latok. Szörnyüüüüüü!!!
De nem visz ra a lelek, hogy elmenjek futni, ejszakankent meg mindig kell sokszor az inhalalo, mert fulladok, meg az orrom allandoan el van dugulva. Akkor most merjem bevallalni, hogy megfulladok futas közben? Na nem! Bar ki kene probalnom.
Apa egyebkent hanyagolta a hetvegi futast, nem keszültünk el idöben, ugyhogy csak megneztük a versenyt, de mar benevezett egy ket het mulva levö versenyre, ahol mar par eve futott es nagyon jol.

Na megyek, csinalok apanak reggelit, aztan majd benezek meg.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

csak bejelentkezem, olvasni sem tudokKép
Tegnap alvás időben, jött egy ügynök nő (egy gyenge pillanatomben hívott fel és engedtem a győzködésnekKép), biztosítás ügyében (gyerekeknek szeretnék valamit a semmiből félretenniKép), szóval nem tudtam jönni...
Este se kép se hang, úgy elájultam... Ma reggelre meg tiszta beteg vagyok, torok, taki, fejfájásKép
és a szememen egy akkora bevérzés van, hogy pislogás közben érzem, ahogy kidudorodikKép
A lakás meg nagyon úszik, meg a vasalás is, megpróbálok gyorsan csinálni valamitKép

puszi Mindenkinek!

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

Mielőtt félreértenétek, Olivér nem a saját ágyáról esett le, hanem a miénkről.Az övé körbe van védőkorlátozva, ahol meg nincs, az a fal fele van fordítva.
De éppen hisztis kedvébe volt, apja maga mellé vette, amíg én szoptattam, és a nagy ágyről nyűglődte le magátKép
És valószínű, hogy már félálomban volt.
A púpja már elmúlt, de ott virít a baromi nagy kékfolt.Semmi baja nem lett, tegnap figyuztam egész nap, nem kettyózott beKép
Leventét meg ne higyjétek , hogy nyugodt szívvel hagytam itthon.Csak azért mertem, mert nagyon mélyen aludt, sosem szokott felébredni éjjel.És felébreszteni nem tudtuk, hogy jöjjön, arra se nagyon emlékszik, hogy szóltunk neki, hogy elmegyünk.
Persze, hogy útközben emiatt is paráztam.
De nekem muszáj volt mennem, nem bízhattam az egészet papáraKép
Natasát meg ugye muszáj volt vinni.

Anikó, én ma már nagyon ügyi voltam, már a második adag ruha megy a mosógépbe, mosogatógép is lejárt, sőt még fel is mostam az emeleten, meg még át is huzatoltam magamnakKép
ÜgynökKép

Rita, köszi az infókat a fellépőről, megnéztem, meg majd a többit megdumáljukKép
köszike!!!!Kép
Bernát meg milyen ügyes, hogy magától tette le a cumitKép!!!
69 a cél!!!!!KépKép

Bea, helyes a kis világos fagyis!!!!!Kép
Hol vagy tényleg te is?
Hogy megy a "kúra"?
Mennyinél tartasz jelenleg????
Mi is egyszer be akartunk menni húsvét hétfőn(2-3éve) Ópusztaszerre, de annyian álltak sorba, hogy inkább kihagytuk, aztán utána egy nyugodt napon visszatértünkKép

Szirom, nagyon vageszak a Teletubbik!!!!KépKép
És stoppal Olasz, meg Portugália!!!
Idesanyád tudta ezt????KépKép
Miksa mit csinál azzal a kalapáccsal?????

Gabi, jók a nevekKép
mennem kell, folyt kövKép
vas

Sziasztok!

Ildi! Anyám sejtette, hogy hogy zajlanak a dolgok, de mivel mindig vonattal indultunk el, azt már nem tudta, hogy ott mi zajlik. Portugáliába menet Nizzáig mentünk vonattal, onnét stoppal, ott 2 hetet voltunk egy északon építőtáborban (egy kis folyó és egy római kori híd takarításaKép), aztán végigmentünk Portugálián, Gibraltár, és végig délről Spanyolország... Jó vótKép Olaszország is hasonlóan, meg Görögország is, bár ez utóbbi a legkevésbé veszélyes szerintem. És ott inkább csak kis szakaszokat stoppoltunk, viszont sose mentünk kempigbe, hanem a tengerparton vagy parkban vagy víztoronyban, várban, hasonló helyeken aludtunk. Olaszországban és a portugál turnén viszont inkább kempingbe mentünk, arra ment el a pénz, muszáj volt stoppolniKép
Kalapács: a legveszélytelenebb szerszámok egyike nálunk, örülök, hogy az van nála, nem a csípőfogó vagy a fúróKép Egyébként a kertben a kiskerítést ütötte vele. Segített nekemKép

Anikó! Tényleg nagyon sajnálom, hogy ennyire kemény mostanában nálatok a helyzet, aludhatnának a kicsik egy jó nagyot együtt. Meg te is pihenj, most hagyd a takarítást, kúráld ki magad. Legyen mindenkinek EGY vasalt inge, tiszta tányérja aztán jónapot!Kép

Motiot! Köszi, én is próbálok nem túl nagy feneket keríteni a dolognak, de ez kb. úgy délutánig estefeléig megy, ott a határom, úgy tűnikKép De ma jó napunk lesz, mert egy, hogy még mindig alszik, kettő, hogy megyünk zenebölcsibe, aztán boltba, hazajövünk, kaja, majd alvás. Ébredés után kert, aztán vacsifőzés, majd jön a papa.
Futás: ha fulladsz, akkor neeee! Callaneticset csinálj, Gabi és Anikó profi benne!

Rita! Gratula Bernátnak! És megvolt a cumitemetés?Kép
Nálunk a családban legendák keringenek arról, hogy a tesóm beejtette a disznóólba annak idején a cumiját, a disznó meg is ette, aztán szépen megbeszélték a tesómmal, hogy jobb is így. Bele is ment, este meg akkor a műsort csapott, hogy beleremegett a ház. Asszem anyám végül azt adta oda neki, amit rá lehetett húzni az üvegre.

Tanácsokat köszi, dehogy haragszom! Valahogy az a baj, hogy én szépen megszoktam, hogy pici kora óta vele beszélek meg mindent. Olyan jól működött, mindig dumálok nekiKép Namost sokáig erre csak gesztusokkal reagált, egy ideje tényleg megbeszéljük, most meg sportból ellenkezik. Tudom, hogy a határokat feszegeti, vagy csak játszik már néha, de nem tudok jót mondani neki.

Fölébredt, mennem kell!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Zsoltika még alszik Kép Tegnap is ezt csinálta, teljesen ki van dőlve, de persze így nem is alszik napközben.

Amúgy jól vagyunk, én már szinte teljesen, Apa fájlalja néha a torkát, Zsoltikának meg semmi baja Kép

Most egyrészt nagyon örülök, mert tegnapra ígérte a dokim, hogy felhív, ha valami gond van az afp-értékekkel, de nem hívott Kép Ez azt jelenti, hogy rendben van minden.

Viszont ma reggel mérlegre álltam, és hát már bizony 59,3 kilót mutat Kép Vagyis hízok de nagyon! Nohát mindegy, 2 hét múlva úgyis látom, mekkora a Pindurka, bizti ő nő ilyen nagyon gyorsan és nem én hízok Kép Mondjuk eszem, az biztos, de hát éhes vagyok!!! És nem is nasizok sokat... Ja, hogy értsétek is, ez eddig +3 kilócska, azt hiszem, ez belefér még. Az utsó uh szerint ugye most vagyok a 18.-ik hétben...

Na kisiránkoztam magam Kép Köszi a névdicséreteket Kép Lehet ám, hogy valami egészen más lesz a vége Kép

Motiot,
először neked akarok pár sort írni. Tanácsom nem nagyon van, mert nálunk nagyon-nagyon ritkán fordult elő éjszakai felsírás. Régen ugye rögtön kapott cicit, de nem is ilyen jellegű volt az éjszakai ébredés, mint nálatok. Az együtt alvást én is javasolnám. Mi egy szobában alszunk mindannyian, kezdetektől, és ez így is marad még jó ideig, de csak így tudtuk megoldani, hogy mindenki jót pihenjen Kép
Még egy dolog jutott eszembe: Ábel szokott tévét nézni? Látja esetleg veletek a híradót? ÉN gondolom, hogy nem Kép MI sem engedünk ilyesmit, csakis válogatott dvd-s rajzfilmeket néz Zsoltika. Csak még ez jutott eszembe, hátha véletlenül látott valamit, ami aztán visszatér álmában...
Bizti elmúlik ez a korszak is (ahogy nálad is) Kép
A lakásról pedig továbbra is nagyon várjuk a képeket!

Rita,
gratula Bernátnak a cumielhagyáshoz!!! Nagyon ügyes Kép

Anikó,
jobbulást! Gyorsan kúráld magad, remélem mielőbb elmúlik a nyavalya!

Ildi,
szegény Olika Kép De fő, hogy nem esett nagy baja Kép

Szirom,
Ellenkezés Kép hajjajj, ismerős! Ezért olyan baromi nehéz néha haladni, elindulni valahová. Én észrevettem, hogy rosszabb, ha pl. Szentesen vagyunk, vagy ha itt van anyósom nálunk. Na akkor még jobban produkálja magát Zsoltika Kép És mindig időben elkezdem a dolgokat, pl. lefekvést már 9 előtt fél órával hajtogatom, hogy 9-kor elinduljunk... De ez használt Kép

Na most kell mennem.
Majd még jövök, ma délután viszont programom van, de majd meglátjuk Kép

Puszi!

pgaboka

Jo reggelt,

Szirom, de jo neked, hogy Miksa ilyenkor kel fel! Mondjuk en sem panaszkodhatok, mindig 8 körül vagy utan ebred, na persze este is 8kor fel 9kor megy aludni, ugyhogy többet nem is varok el töle.
A mai ejszakank egesz jol ment, nem volt orditas, de azert egykor ejjel atkeredszkedett hozzank. Majd valahogy meg kell oldanom az ottalvast a szobajaban, hogy tenyleg szokja, nehogy 18 eves koraig velünk aludjon!

Aniko, tenyleg ne csinalj ma semmit, hanem inkabb kurald ki magad! A legfontosabb, hogy rendbejöjj, mert a gyerköcöknek is vidam es egeszseges mamara van szüksegük! Hagyd a fenebe a lakast!
Ma mar en is megföztem az ebedet, mert mindjart jön a szomszed csajszi es megyünk a jatszora. Ez a lakas ezert is sokkal jobb, mert itt a haz tele van gyerekekkel, aki meg mjost jön, neki van egy 4 honapos kisbabaja, a nagyobbik meg 4 honappal idösebb Abelnel, tehat tök jo, tudnak együtt jatszani. Abel is nagyon örül neki.
Aminek viszont nem örülök, hogy tegnap itt voltak egy orat, a gyerekek jol eljatszogattak, aztan Abel elkezdte a kisfiut is harapdalni. Olyan kellemetlen volt. A csajszi ondta, hogy hagyjam, mert az ö fia sem enged mindent, aztan ha betelik nala a pohar, akkor ugyis visszaadja Abelnek. De nem törtent semmi, a fiucska hagyta, hogy Abel nekimenjen. Olyan rossz volt. Nem tudom, mindig ezt fogja csinalni? Akkor nem merem majd oviba se vinni.
Szerintetek kinövi ezt? Vagy mit csinaljak, hogy ne harapjon? Adjatok tanacsot csajok!!!

Beszti te merre vagy mostanaban?
Rita, gondolom mar nalatok is zajlik az elet. Milyen volt a cumitemetes? Bernat kibirta a cumija nelkül?

Ildi, te pedig ne pörögj annyit! Pihizz te is, az jot tesz a tejcsinek! Olikanak puszi, na persze Natasanak is! Mi lesz mar a kepekkel?

Szirom, ma ejjel is fulladtam, fel kellett kelnem inhalalni, mert nem tudtam volna tovabb aludni. Erröl ennyit. Asszem tenyleg marad a callanetics.

Na mentem, mert jön a lany a szomszedbol.

Puszi mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Mingyá dobok fel képeketKép
De most meg oylan szarul vagyok.
iszonyúan elkezdett fájni a derekam (jobb oldalt a vese tájékán)
Megőrülök, minden mozdulat fáj.
Natasa aa teraszon alszik(vagy leseget), olivért beültettem mesét nézni, nem bírok utána szaladgálni, én meg szenvedeKKép
Annyi mindent akartam írni, de msot meg még ülés közben is érzem, hogy fáj.Na, nem rinyálok továbbKép

Motiot, az jó, hogy békésen telt az éjjel, nálunk tegnap Olivér volt irtó zizi a délutáni alvásbnál, fel is kellett ébresztenem, mert álmában hisztizett ő is.Jól megráztam, felébredt, aztán magához tért, aludt továbbKép

gabi, 3 kiló az nem olyan sok mégKép
Megnézem, én mennyinél tartottam 18 hetesen
Na, pont 3 kilónálKépKépKép

na, akkor feldobok pár új képet
puszi
vas

Kép
cumizósKép
Kép
Dagi arcú
Kép
vas

Sziasztok!

Vagyok, csak írni nem tudtam.
Tegnap a párom itthon volt köhögéssel, én vittem a gyerekeket reggel suliba. Aztán visszafelé vettem sziklakeerti virágokat, meg megbeszéltük a párommal, hogy azért megnézzük a balkonnövényeket, mert szépet nem láttunk a környéken.
Elindultunk BP felé, erre a páromnak eszébe jutott, hogy van nála pénz, mi lenne, ha megvennénk a bicikliket, amiket terveztünk (magunknak, Hannának és Nátánnak egy-egy gyereküléssel). Úgyhogy megvettük.
Hazaértünk, összeszereltük és irány a próbaút.
Tudtam, hogy előbb-utóbb megtalálom azt a sportot, ami nekem való, végre ez olyan. Nagyon nem szeretem az egyhangúságot, ezért az itthoni torna nekem ált. nem jön be, csak nagy akaraterővel. Viszont futni nem szeretek. Na ezen kettőn segít a bici, mert nem kell egyhangúan itthon sportolni, viszont nem futás.
És a pulzusomat tök jó szinten tartja (ma kipróbáltam Polár órával (mert olyat kaptam már évekkel ezelőtt szülinapomra a páromtólKép).

Motiot!

Hú, én nem biztos, hogy bírtam volna ennyi ideig éjszaka is etetni. Szopiztatni is csak azért, mert ahhoz nem kell túl sok erőfeszítés, már önjáró Hanna, odajön, odabújik és utána el is alszik. Én isKép.
Harapás: azt azért ne engedd. Vidd el a másik gyerek közeléből és mondd el neki, hogy ezt nem szabad.

Szirom!

Nerm állt szándékomban riogatni, csak én is úgy vagyok, mint Motiot, hogy jó a jelekre figyelni, és inkább menjen az ember feleslegesen, és nézzék emiatt hülyének, minthogy valami gondot későn vegyen észre.
Tábik: aranyosak!Kép
Sült husi: az nem gáz, a kruplit cseréld le salira és már Norbis is leszel!Kép

4. gyerkőc: már nem kell annyira iparkodnunkKép...

Ildi!

Szegény Oli! Még jó, hogy nem történt komoly baj.

Rita!

Most hol tartasz?
Én is próbálok jó formát hozni a gyerekekkel együtt. De ugye a gyerek nem csak egygyerekes családban az, bizony nálunk is előfordul bolt közepén hiszti, és nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy reagálnak, ha csak 1 gyerek van ott, mintha 3...
A magam szempontjából egyébként nagyn sok gyerekem lenne (már ha ilyen hogyan neveljük fel őket, hogyan bírjuk erővel kérdések nem merülnének fel), mert nagy kincsek.Kép

Gabi!

Biztos csak a baba hízott és nőtt!KépKép
Ha nem csinálsz butaságot (pl. nem eszel kettő helyettKépKép), hanem azt az étkezést tartod, amivel tudtad tartani a súlyodat a terhesség előtt, akkor ne foglalkozz ennyi hízással. Ugye nem csak a baba nő, hanem víz, a szervek is nőnek. Ez még lemegy majd.

KépKép
KépKépKép
beszti

Ne tudjátok meg, mi lett a derékfájásom vége:
vesekő Kép
Alig bírtam már magammal, megkérdeztem a szomszéd csajtól, mi lehet ez(ő orvos), erre gondolt ő is.Aztán bevonszoltam magam, megnéztem, hogy van rendelés az urlógián, felhívtam, mondták, hogy menjek be holnap reggel 11-re.Ja, mondom, ha még élek Kép
Azt mondta a nő, hogy még 10 percig rendelnek
Na, már indultam is, gyerekek a szomszédba, Ildikó a taxiba, nyomás a rendelő.
Urológia, ultrahang, röntgen=vesekő Kép
Igaz, csak 2-3mm-es, tehát kipisilhető.
A szoptatás miatt még nem is szedhetek rá erős görcsoldókat, max.Nospát.
Most itthon vagyok már, annyira nem fáj, egy algopyrin bennem van.Iszok , mint egy gödény, ki kell pisilnem, különben megint meglátogathatom kedvenc Kistarcsai kórházamat
Na, ennyi történt velem Kép

Beszti, mi az, hogy 4. gyerek, már nem kell annyira iparkodnunk?????KépKép
Csak, nem??????Kép
Bicikli az tök jó, én is csak azt szeretem a sportok közül, meg az úszástKép
vas

BESZTI? CSAK NEM???????????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, én is erre gyanakodtam, nekem is volt, piszok sz*r, tudom. Kb. két vajúdásnyi szerintem.
Szegénykém.....
Mi jöhet még nektek??
Nyugalom, béke, remélem!!!
Nekem három napig fájt nagyon, én is csak fetrengtem, Nospát nyakaltam, mást ne is szedj, mert nekem iszonyat rossz közérzetet okozott (már nem tudom mi volt, nem is érdekes...).
Igyál sokat, és ugrálj, ha éppen bírsz! Ez komoly, felgyorsítja a folyamatot.
És pisilj valamibe, hogy lásd ha távozott a kis görény. Kép (Nekem ez 5-6.napon következett be, de tényleg csak 3 nap volt rossz)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Micsoda??
Olyan soká jött ki????
nekem állítólag már lennt van valahol, és ki kell , hogy jöjjönKép
De három napig nem bírom kiKép
Itt van mellettem egy üveg víz, felét már benyakaltam, és persze, üvegbe pisilekKép
vas

NEM BIZTOS!!! Nekem azt mondták, a hatodik napon menjek vissza, indulás előtt koppant a vödörben (bocsánat) Kép Szóval az a maximum, és nekem nem mondták, hogy lent van!!!!

Ha meg lent van, akkor nem sok, és nem is lesz olyan rossz, az a fájdalmas, amíg a vesében van! Ne aggódj!!!!
IGYÁL!!

Olyan hülye vagyok, megint csak megnyugtatni akartalak, hogy gyorsan elmúlik, erre csak megijesztettelek, ne haragudj! Innen már csak jobb lesz, ez tuti!
Ugye, hogy gyanús ez a Beszti Kép Kép Kép???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, Rita!Kép

Csak DE!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Ildi!

Hamar pisild ki!!!

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti nekem is gyanúsKépAkkor nem csak nekem tűnt fel a sejtelmes kijelentéseKép

remélem minél hamarabb elhagy ez a kis "mocsok"
Iszok, iszok, iszok..........
Kép
(csak nem sörtKépKépKép),bár attól még tejem is több lenneKép

nem ijedtem, meg(annyira), nyugi
vas

ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor persze, hogy egyértelmű az álláspontod 4. gyerek-ügyben Kép Kép Kép

JAJJJJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Beszti, óriási gratula, (remélem én leszek az első)Kép
Kép
vas

nem én lettemKép
KépKép
vas

Sziasztok!

Ildi, basszus veled mindig történik valami!Kép Szegénykém, tényleg igyál sokat, hogy elzavard a kis szemetet! Nekem még nem volt, de a nőgyogyim mondta, hogy ő azért tud a nők fejével gondolkodni vajúdáskor, mert volt veseköve. És hogy az állítólag olyan. Olyan mondta neki, aki mindkettőt átélte. Hát nemtom, vesekő és vesekő között és vajúdás és vajúdás között is nagy különbségek vannakKép
Mondtam már, hogy Natasa nagyon hasonlít Olivérre? Tündérek mindkettenKép
És azt már mondtam, hogy ugyanilyen teraszbútorunk van?Kép Lássuk csak: egyforma tehát a teraszbútor, a fürdőszobabútor, az íróasztal és a gyerekasztal. Most így elsőre ennyi jutott eszembe. De egy olyan tévé kéne még, amilyen nektek vanKép

Beszti! Megvan a négyeske, nem mondod?Kép
Bicaj nekünk is van, de az enyémnek van valami baja, a vázassal meg nem merek úgy menni, hogy a gyereket is viszem. Pedig csúcs jó idő van, mindenki bicajjal volt a zenebölcsibenKép És olyan tuti gyerekülést kaptunk tavaly nászajándékba, hogy én is szívesen beleülnék, ha beleférnékKép

Rita! Akkor te is megkaptál hallod mindent, azért kemény lehet ez a vesekő. Két vajúdás?

Motiot! Régebben Miksa is olyan volt, hogy hagyta magát bántani, de a zenebölcsi óta folyamatosan változik (vagy mert nőKép), és most már nem hagyja magát. Ábelnek csak el tudod magyarázni, hogy ne harapjon, mert fáj. Legvégső esetben pedig befejezni a játékot, ha nem hagyja abba. Nálunk a zsarolás jön be legjobbanKép bár igyekszem nem túl sűrűn alkalmazni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tyűűű, míg írtam, kiderült a lényeg!KépKépKép Istenem, nagyon klassz hír!Kép

Óriási gratula Beszti!!!! Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Beszti,
nagy-nagy gratula!!! Azta, ez aztán a jó hír! És mennyi idős a terhesség? Dokilátogatás? Írj meg mindent Kép

Ildikó,
ejha! Borzalom lehet, hát én épp nemrég láttam a férjemen, hogy mennyit szenvedett Kép Egy kis buszozás kéne még neked Kép Jó kis régi buszon, hátul kirázná belőled a követ! Még jó, hogy nem túl nagy, és nem kell zúzni, hanem kipisiled, bár gondolom, szenvedsz így is eléggé Kép
Natasa gyönyörű! Annyira szép arcocskája van Kép

Motiot,
a harapást szerintem se engedd! Rá kell szólni, Ábel már nagyfiú, pontosan tudja, hogy mit nem szabad!

Oké, csajok, megnyugszom a kilóim miatt Kép De most rakok fel végre pociképeket:

egy közeli, nadrágban, mert bizony csíkos a hasam:

Kép

és egy teljes alakos:

Kép

Bocsi, de Zsoltika itt toporog mellettem, sehogy em akar magában játszani. Õrület, hogy minden pillanatban azt akarja, hogy mellette legyek... De most ez van.

Puszi,

pgaboka

Sziasztok csajok,
epp most irtam egy hosszu levelet, erre Abel kikapcsolta a gepet es elszallt.

Naszoval akkor röviden:

Beszti, nagy nagy gratula a babohoz es irigy! Sok sok boldogsagot kivanok nektek is!
Összebeszeltetek Gabival?

Gabi, nagyon csini a pocid, a 3 kilo miatt pedig ne parazz, mert nem sok. Csak tenyleg ne egyel kettö helyett es akkor nem lesz gond.

Ildi, Natasa iszonyu aranyos! RTenyleg hasonlit Olikara nagyon. Milyen kis pufi arcocskaja van! Egyszerüen zabalnivalo!!
A veseköre sajna nem tudok mit mondani, mert nekem szerencsere nem volt meg, de igyal sokat es csak kipisiled azt a mocskot! Addig meg kitartas! Szegenykem, nektek most tenyleg minden összejött!

Szirom, most mar nekünk is bele kene huznunk lassan a babagyartasba, mert le vagyunk maradva, de nagyon. A topik lassan atalakul friss kismamas friss kisbabas topikka, mi meg itt csücsülünk. Vagy ti mar "nagyon" belehuztatok?
En meg azert egy kicsit varnek. De egyre jobban motival a sok kismama itt körülöttem.

Most majd jön Rita is, hogy ö is babat var, de akkor beajulok!

Aniko, remelem te jobban vagy mar es hagytad a lakast, mert nem az a fontos! Pihizz sokat es gyere!

Na lassan lelepek, mert mindjart jön apa es olyan szep idö van, hogy szerintem meg mi is elmegyünk itthonrol. Majd este bekukkantok meg!

Puszi mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Nah, már ide is értemKépKép

Beszti!
Hatalmas nagy gratula!!!Kép Kicsit (nagyon) irigy vagyokKép Pocaklakónak is terveztek még öcsikét, vagy hugicát?Kép Hány gyerkőc az álom? Mikorra várod? Jaj, de jóKép

Gabi!
Nagyon csini kismami vagyKép Enyém gyerek dettoKépKép Egy nap ezerszer elmondja, hogy anya, anya, anya...Kép Segít mindenben, ami jobbesetben azt jelenti, hogy kétszer annyi ideig tart minden, rosszabban pedig, hogy be sem tudom fejezni. Mindegy. Ez van. Pár év múlva, amikor már a barátai miatt hanyagolva leszek, ez fog eszembe jutniKép

Ildi!
Csoda csajos NatasaKép Nagyon szépKép
Mi van itt??? Vesekövesek klubbot alapítanak? Én már háromszor élveztem Kistarcsa vendégszeretetét ezügybenKép Gondolom, a könyöködön jön ki, de igyál, igyál, igyál!!! Én utoljára akkor feküdtem bent, amikor Zsófival a 21. hétben jártunk. Alkoholmentes sör??? Rendeset a szopi miatt ugye nem, de a mentes ugyanolyan jó. Mármint erreKép
OlivérKép Szörnyű lehetett.

Motiot!
SziaKép
Norbi apánk segedelmévelKép Március 11.-én elkapott minket egy jó kis hányós, hasmenős vírus, ekkor találtuk ki apával, hogy ok., ha már két napig nem ettünk, akkor ez a legjobb alkalom a fogyókúrára.

Folyt köv., mert Zsófinak anyahiánya vanKép

Bea
Vendég

még élek, de volt egy olyan iszonyú görcssorozatom, hogy csak naKépKép

nem mondod Bea, hogy neked is voltKép?
És 3-szor???????
Azt a k.....!!!!
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?