halihó!!!
Motiot, tök jó, hogy végre jöttél
Aztán most bepótolni mindent
mi aludtunk, vagyis a két mini még alszik
De bármelyik pillanatban felordíthat valamelyik
A taliról: nyugodtan jöhettek, engem nem zavar a vendéglátás,sőt inkább örülök, hogy végre emberek közt lehetek
Kicsit kezdem magam bezártnak érezni, örülök, hogy végre itt a jó idő(bár most meg olyan felhő van, meg az ég is dörög, úgyhogy a ma délutáni sétának lehet annyi).
Kevés az, ha hétvégén egy kicsit kimozdulunk.
Sőt, még az autóm is tök soká lesz meg, még a bótig se tudok elmenni.Olivérrel gyalog túl messze van
Rita, lehet, mégiscsak kéne az a fellépő???
De fel lehet azt bármelyik kocsira csatolni?
Tesezk fel képet a miénkről, majd nézd meg, jó lehet-e rá??
Köszi
Pisi, kaki ügyben még nem tudok hozzászólni, mi még nem kezdtük meg, majd ha jó idő lesz, és lehet pelus nélkül lenni az udvaron
Levente 2,5 éves volt, mire szobatiszta lett teljesen.
csak a kakival voltak nekünk is gondok előtte, azt tök sokáig a pelenkába volt hajlandó csinálni.
Aztán egyszer betelt a pohár, mondtam, hogy a wc-be kell kakilni, 3-4-szer felült, nem sikerült, aztán csak kijött az a fránya kaki
Anikó, motorcsónakos eset jó
Mi a futópaddal vagyunk így
Adj, uram, de rögtön, aztán nem is használja
Ne is mondjátok az édességet, húsvét óta csokit eszek csokival.De tegnap már este is azt ettem.
Direkt olyat vettem nekik húsvétra amit én szeretek, erre apuci meg is kérdezte, ezt magadnak vetted???
Hát, igen
van itt egy kis illatszer bolt, és olyan isteni angol kekszek vannak ott
csokisak, csokidarabokkal, meg bevonva csokival, fini töltelékkel
(csoki, csoki hátán)
Besz@rás!!
Anikó, nekünk is lóg még izzó
Szirom, bakker, ennyi iker
Elhiszem, hogy az urad parázik
Rita, nálunk nem így megy a beiratás.Először be kell iratni a hozzád tartozó suliba, aztán kérelem kell a választottba.Aztán összeülnek az igazgatók, és elbótolják maguk közt a gyerekeket
Nincs kikérő, befogadó
Nem nagyon akarok cumit adni neki, Levente se cumizott soha,csak Oli-Poli
És nam akarom se leszoktatni, meg hogy nyálszaga legyen
Remélem bejön.(bár, ha a tegnap estét nézem, lehet feladom
)
Az alvásról:nálunk Levente az első két hónapban nem aludt éjjel, aztán teljesen megváltozott, és végigaludta az éjszakát,Mivel ő tápszeres gyerek volt, éjjel már nem evett, így nem is kelt fel enni.
Olivér meg csak 3,5 hónapig szopott, addig evett éjjel, aztán ahogy tápos lett ő is, lassan elmaradt az éjszakai evése neki is.De ő tök nyűgösen aludt,(ugye a mai napig fel-fel ordít éjjel)
Na, majd kiderül a kisasszonnyal mi a helyzet
na, megyek, felnézek rájuk, mert fennt alszanak kettesben
Anya meg netezik
De legalább rendesek voltak, hagyták befejezni.Tali miatt meg ne izguljatok, akkor jöttök , amikor akartok(Gabi, de nehogy megint beteg legyen valaki
), legalább megnézed a pár kismama ruhámat, jó-e rád valamelyik, addig akkor nem hirdetem meg őket(nekem már tuti nem kellenek
)
A lényeg, hogy nem zavartok, mondom inkább kifejezetten örülnék neki
na, puszkó