Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

jajj ne hari amiért se szo se beszéd eltüntem!de mikor irtam nektek utoljára kicseréltem a számgép asztalt és a gépünk elromlott!jött a szerelö két nap mulva és mondta hogy ki kell cserélni egy cuccost de még akkor se biztos hogy müködik!szoval választhattunk hogy kockáztatunk és lehet ablakon dobunk ki 130eurot vagy hoz egy gépet 350ért plusz a munkadijja!hát mi az utolso mellett döntöttünk mert ez volt a biztos!ugyhogy ma készült el a gép!

épp hogy csak beletudtam olvasgatni mit irtatok de majd mindjárt nekiállok!

a "jó hirt" már láttam!el sem hiszem nagyon örülök neked tücsi mondtam én neked hogy ez a kisbaba azért várat magára mert kis zsotya után még korai lenne!hát tessék most eljött az ideje!én halkan gratulálok csak!teljes szivemböl örülök hogy egy picit fellélegezhetsz!és nagyon szoritok neked hogy minden rendbe legyen!a doki 3hetes terhességet már ki tud tapintani de az még Uh-n nem látszik!nyugodj meg minden oké lesz mert mi nagyon szoritunk neked és a kisbabának itt a csajokkal!

titi nagyon irigyellek!de jó nekedKépszupeeer hogy műr láthatod hogy mocorog a kis picike a pocibaKépképet nem kaptál?

csajok én ugy parázok hogy egyedül fogok maradniKép
nekem már szerintem esélyem sincs babára!ebbe a honapba szedtem folsavat elevitet gyertyaállást csináltam!kiszámoltam hogy mikor lehet kb pé-m azon a héten folyamatosan akcioztunk meg utánna is hogy hátha... de jövöhétre tuti jön a nem várt mikulásKép

ancsi de szuperül lehet már látni a kicsikédet!kis kukisKépaz jo nem?nagyon édeske!

koda megnyugodhatsz igen is jol áll a kisfiadnak a szemüveg!nekem nagyon tetszik benne!

sziszike üdv köztünk!

anita ma már biztos nagy izgalomba van,remélem minden sikerül neki ugy ahogy eltervezték és tényleg ez lesz élete legszebb napja!

oné!tisztára olyan vagy mint titiKép titi hány tesztet is csináltál mire elhitted?Képkezet foghattok!de nagyon aranyossak vagytok ezzel a sok teszteléssel!

huh biztos sokmindenkit kihagytam ezer bocs érte de majd ha máér mindent elolvastam tudok irni mindenkinek!

pusziiiiii addig is

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Juci!
Köszi a képet, sikerült kivasalnom. Utánna persze pihentem. Tényleg honnan veszed, ezeket az aranyos képeket?

Tücsi!
Ne izgulj, szerintem minden rendben lesz, csak biztos kora még (mint nálam).Tényleg, amúgy mikor kellett volna megjönnie? Szerintem már az is szuper, hogy láttátok a petezsákot.

Virág!
Már nagyon hiányoltunk, ugyhogy mostmár gyere gyakrabban. Olyat meg mégegyszer ne írj, hogy egyedül maradsz. Ott van a férjed, és Nimród is, akik nagyon szeretnek. A baba meg ugyis sikerülni fog, csak ne idegeskedj miatta. Mi a helyzet a dokival? Nem tudsz elmenni?

Titi!
Vigyázz magadra! Kezed már jobban van?
Pihen sokat a szüleidnél!

Koda!
Küldtem a mailt!
Jó találkát nektek holnap!

Jó éjszakát mindenkinek!
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi!
Ki lenne az a szülésznő? Ha gondolod, jöhet mailben is. Nagyon kiváncsi lennék, én szinte mindegyikkel találkoztam a bentlétetem alatt..
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Sziasztok!

Egy gyors reggeli beköszönésKép
3-kor találkozok Titivel, addig főznöm kell.

VirágKép
Köszi, hogy hogy dícsérgeted Marcit, meg a többiek is! Ez sokkal elviselhetőbbé teszi a dolgotKép
Kívánom neked, hogy minél hamarabb legyen munkád, ezáltal dokid is!

MesiKép
Na akkor semmi konkrétat nem mondott a dokid. Úgy látom ő sincs a helyzet magaslatán.....Nagyon izgulok érted!
(ha volt mensid, akkor tuti ebben a hónapban fogant szerintem is......már csak a mérete miatt is.....)

GyöngyiKép
Írtam mélt!
Azt persze kifelejtettem, hogy mérd már meg a két vállcsúcsod közötti távolságot is. Tudod, válltól vállig. (a nyagad előtt menjen a mérőszalag.)

Hogy álltok peluselhagyás terén? Marci már nappalra egyáltalán nem hord, alváshoz se. És ami a legjobb, egy csomó ruha újból jó lett rá, hogy nincs az a nagy pelus a lába köztKép Tényleg! Rezi milyen magas? Hány centi? Mert a képeken olyan nagylánynak tűnikKép Marci 98-104-es ruhákat hord, de igazából 97-99 cm. Most, hogy nincs pelenka, a 98-as nadrágokt megint jókKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Réka vagyok. Úgy néz ki, hogy kisbabát várok, az utolsó mensim márc. 21-én volt, kedden csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Vannak más jelek is, pl. folyamatosan 37C fok fölött van a hőm, feszül a cicim és egy kicsit fáj is. Kedden megyek először dokihoz Miskolcra dr. Dudás Ernőhöz. Nem ismeri véletlenül valaki? Eddig csak jót hallottam róla, de azért jó lenne még egy kis megerősítés! Ja, és valakinek így az elején voltak alhasi fájásai? Nagyon enyhe, a mensihez hasonló, nem folyamatos. Kicsit aggódom!
Réka
Vendég
 


Sziasztok!

RÉka!
Üdv köztünk! Sajnos doki terén én nem tudok segíteni, mert én Pestre járok. Hogyhogy már ilyen korán elmész a dokihoz? Szerintem még várj egy hetet, és ne izgulj a hasfájás miatt. Ha nem folyamatos, és csak néha van akkor nincs gond szerintem.
Bár a többiek is biztos ellátnak majd jó tanácsokkal.
Nem is tudom hol vannak! Biztos mindenki élvezi a jó időt.

Koda!
Küldtem mélt!
Sajnos a pelus még mindig megvan, és szerintem meg is lesz még nyárig. Nektek pedig gratulálok, ha már éjszakára se kell a pelus.
Májusban kell beíratkozni az oviba. Ti tudtátok? Állítólag már nekem is be kell iratnom a REzit, még akkor is ha csak jövő májusban lesz 3 éves.
Azt nem tudom pontosan hány centi, de elég magas a korához képest. Mi is 98-as ruhákat hordunk. De olyan kíváncsivál tettél, hogyha fel kell megis mérem, de szerintem nincs olyan magas mint a Marci.

Na rohanok, mert ma még szülinapi buliba is megyünk.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


SziasztokKép

RékaKép
Én pont a napokban voltam Dudás dokinál, mert az enyémet nem tudtam elérni. csak jót mondhatok róla. Alapos volt és igen kíméletesen vizsgált! nekem nagyon szimpatikus volt, pedig nem magánrendendelésen voltam!
Drukkolok nektekKép

GyöngyiKép
Oké, akkor várom a méreteket és jó bulizást a szülinaphoz!

Mondom én, hogy olyan magasnak tünt nekem ReziKép

És igen, május 2-5 között van a beiratkozás. Én voltam nyíltnapon is, megismerkedtem az ovónénikkel Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Azért gondoltam, hogy most megyek, mert az egyik barátnőm is kb. ilyentájt ment először /ő pont 2 héttel jár előttem/ és nála már szépen látszott a petezsák. Meglátjuk mi lesz, nekem most főleg az számít, hogy halljam a mondatot: "Kisbabát vár!" Kép Jó bulizást!

Koda!
Köszi! Megnyugtattál! Mindenki ezt mondja róla! Kép

Köszi mindent! Ha nem bánjátok, majd még írok a fejleményekről!

Réka
Vendég
 


Réka!
Ha minden igaz, akkor te 1 nappal korábbra leszel kiírva mint én, ha tényleg él a babóm. Nekem márc 22-én volt utoljára mensim. Szerintem is korai még a doki, én is csak máj.9-én megyek UH-ra, mert Zsoltit is halottnak nyilvánították azelőtt. 3 hét késés legalább kell hogy legyen szívhang, addig nem igazolják a terhességet, mert nem minősül "élőnek".

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!

Titi
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Remélem meg vagy nyugodva, most már ne aggódj.
Sikerült összehozni a találkát Kodával tegnap?

Koda
Szuper, hogy Marci már nem pelusozik.Kép Áruld el mit csináltál vele? Nekem még a bilire is csak néha hajlandó ráülni,de akkor sem megy bele semmi.Kép
Már Titinek is írtam, remélem sikeres volt a tali. Beszámolót kérünk!

Tücsök
Ne is foglalkozz a dokival. Tudod szeretik egy kicsit megrémíteni a kismamákat. Két hét múlva már egy igazi kis dobogó szívű babát látsz majd.Kép

Anita
Nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!Kép
Az időre nem lehetett panasz tegnap, igazán szépen sütött a nap és jó meleg is volt.
Ha majd lesz időd akkor várjuk a beszámolót és a képeket.Kép

Virág
Ne parázz! Hidd el sikerülni fog a baba! Tudod nem szabad feladniKép. Magaddal szemben is legyél optimista.

Megyek a reggeli romjait eltakarítani. Ma a férjem szeretné az ebédet megcsinálni, hát hagyom. Remélem nem maradunk éhen. Én pedig végre beültetem a virágládákat, mert már nagyon el vagyok késve.
Ha sikerül még benézek.

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok csajok!

hát mi nagyon szerencsétlenek vagyunk!végre van gépünk erre tegnap este meg kivágta egész biztositékot a gyerekszobai lámpa!elment férjem venni ujat erre rossz biztositékot hozott mehetett ujbol!sebaj ma már jo az a lényeg!csak a lámpát nem szabad felkapcsolniKép

gyöngyi én arra gondoltam hogy egyedül leszek a topicon akinek nem jön össze a baba!nem ugy hogy egyedül leszek a világbaKép

bufo hát igen én eddig elég optimista vagyok de kezdek arra a szintre érni hogy feladom!60naposak a ciklusaim és 60napra pontosan megjön!akármit alkothatunk mi az akciok során nem jön a baba!most is késett és igaz nem annyira de megint bennem volt hátha sikerült a baba!és tessék megint nem!ugyhogy ez a 3év már tényleg jelent valamit!

koda naná hogy dicsérem a kisfiad mikor olyan édes ebbe a szemüvegbe ugyhogy megérdemli a dicséretet!

na megyek fözni!délután még beugrom!addig is puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


SziasztokKép

Hát lányok! Ha tudnátok, hogy ez a Titi milyen aranyos csajsziKép És már kezd kismami formája lenni. Láttam a pocakot is! A találkozó nagyon jól sikerült, legalább is a részemről.Kép Megittunk 2 kanna teát, meg ettünk finom hízlaló sütiket. Nagyot beszélgettünk, bár én még tudtam volna pár órát. Pont olyan aranyos, amilyen itt a fórumon.
Most már nagyon várom a nyári találozót, ezen a talin felbuzdulva olyan jó lenne mindenkit megismerni! Na meg a gyerekeket is látni meg a pocakokatKép

TitikémKép
Remélem megismételjük! Gábor egyből kérdezte, hogy hogy sikerült a találkozó, milyen vagy így élőbenKép Csupa jót tudtam csak mondani. Mert hát ugye ez egy zsákbamacska dolog. Bár ahogy innen megismertelek, kétségem sem lehetett afelől, hogy ilyen kedves vagyKép Meg nagydumásKépKép

ZsuzsaKép
Képzeld el, én sem tudtam rávenni Marcit a szobatisztaságra. Én ezt csak és kizárólag a bölcsinek köszönhetem. Mert Marci bölcsis, talán írtam már. Ott lett szobatiszta, de kb. 1 hét alatt. Nem tudom, hogy mit csináltak vele, de tegnap már éjszaka is felkelt, és kiment a wc-re! Igaz az eleje még becsurgottKép
1 hónappal ezelőtt én voltam a leg kétsébeesetteb anyuka, hohy a gyerekem nem akar szobatiszta lenni. Mindenki azzal nyugtatott, hogy majd meglátod, egyik percről a másikra el fogja hagyni a pelust. És tényleg így lett. Pedig nem hittem el.
Jó ültetgetést neked, igazán szép az idő rá!

AnitaKép
Gratulálunk nektek! Majd gyere!

GyöngyiKép
Írok este mélt neked a gyógyszerrel kapcsolatban.

VirágKép
Köszi-köszi-kösziKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Na, megérkeztem, ismét itthon vagyok Pesten. Nagyon-nagyon jó volt Miskolcon, nem is tudom, mikor volt ilyen szuper hétvégém!
Anyukám is teljesen pozitív volt, pedig máskor akadtak problémák sajnos. Szegényke, jól el is fáradt, hugom is otthon volt, és csak leste a kívánságunkat. Reggelre aztán jól megháláltam, jól kiadtam magamból a reggelit. Kép

Koda, úgy örülök, hogy sikerült találkozni, és ilyen jót dumcsizni, én is nagyon szuperül éreztem magam! Igen, az ember tényleg "zsákbamacskát vesz" így a fórumon, de azért jó régóta vagyunk már itt így együtt, és nagyjából azért szerintem mindenki el tudja helyezni a másikat valahogyan. Szóval, én sem csalódtam, tisztára olyan vagy Koda, mint itt a neten! Egy aranyos, rendkívül bájos, tüneményes hölgy. Hihetetlen, tényleg nem nézel ki 25-nél többnek!!!

Szóval nagyon örülök, hogy Te is jól érezted magad, bízom benne, hogy tényleg megismételjük. Úgy elszaladt az idő, hogy észre sem vettem, és tényleg lett volna még témánk bőven.

Képzeld, a házavatón éjfélig voltam. Az is olyan jól sikerült, kellemes volt az idő is.

A talit tényleg össze KELL hoznunk, mert nagy élmény volna.

Mesi, úgy sajnálom, hogy nem tudtunk élőben többet beszélni, remélem, egyszer összejön a dumcsis találkozó is.

Anita férjes asszony lett tegnap!!! Gratulálunk Anita!!!

Na, futok kipakolni és egy kicsit foglalkozni végre a férjemmel is, holnap igyekszem jönni.

Puszi mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Köszi a fogadtatást..Kép
Szerintem holnap megveszem a tesztet, s talán kedden reggel meg is csinálom. Kép

Majd írok, mi volt. Már idén hittem azt, hogy az vagyok 8hónaposan jött meg előszőr. S nem tudtam, ilyen jól szoptatok vagy.. Kép
Szóval akkor 2 tesztet is csináltam, 2 árkategóriásat. A mai teszteket már bármikor meg lehet csinálni, de a reggeli első vizelet mégis a legjobb.
Igazából nem terveztünk egyenlőre több babát, mert nincs hely, meg korai a kis korkülönbség miatt, sorolhatnám. Azt hiszem lelkileg még elég friss az élmény(11hónapja).

De hamarosan kiderül mi van, mert lehet csak a szoptatás miatt nincs rendesen meg, ki tudja, még nem élem bele magamat.

Páromnak még nem szólatam erről, nem akarom feleslegesen izguljon.
A lényeg csak annyi, ha terhes lennék, megtartanánk természetesen, de 3-nál több babaát nem szeretnék, néha még a kettő is sok. Kép

Kedden írok, puszi lányok.

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


sziszike!nekem a kisfiam 13honapos volt mikor megjött szülés után és utánna elég rendszertelen volt!lehet nálad is ezért késik!de szerintem csinálj egy tesztet!

csajok én már gondolkoztam azon is hogy lehet azért nem jön a baba mert mi csak egyet akartunk!és ez a második baba ötlet csak késöbb jött!most meg már gondolkoztam azon is milyen jo lenne három gyerek!de hát ez a második kislurko se akar összejönni!

ma beleolvasgattam az archivumokba kezdetekbe!hát tök jo volt olvasni hogy szoritottunk mindenkinek és onnan már mindenki babás kivéve énKép

anita gratulálok sok sok boldogságot kivánok nektek és egy gyönyörü kislányt nászajándékba!

na mindegy lépek fürcsizni majd még benézek!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Titi, Koda!

Nagyon írigykedem ám a találkozó miatt. Olyan jókat írtatok róla. Jó lenne a nyári találkát is lefixálni. Nekem mindegy hogy hol (Adács vagy Pest), csak az időpont a lényeg.

Koda!
Nemkaptam mailt. Remélem a méretekkel jutottál valamire.
Azt akartam még kérdezni, hogy Marci mikor lesz 3 éves? Az óvoda ahová iratod szimpatikus volt?

Titi!
Sajnálom a reggeli viszontlátását. Azóta jól vagy?

Virág!
Akkor jól félreértettem amit írtál. Bocsi!

Bufo!
Sajnos a bilivel mi is úgy vagyunk, mint ti. Én is várom már a pelusnélküli időszakot.
Sikerült elültetned a virágokat?
Milyen volt az ebéd? Mit főzőtt a férjed?

Sziszike!
Akkor várjuk a keddi jelentkezésed. Amúgy a szoptatás nálam is bekavart néhányszor.

GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


ANITA!

Gratulálok nektek, és mielőbbi gyermekáldást kívánok. Az időre tényleg nem lehetett panasz.
Ha sikerült kipihened magad, akkor várjuk az élménybeszámolót, és persze a képeket.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziaszok! Kép

Hát lányok, azt hittem már nem is jutok hozzátok. Vivi most is nyaggat, hogy menjek hozzá a szobába játszani.
Jó hosszú hétvégénk volt, csináltunk minden félét.. Pénteken moziztunk (jégkorszak 2 - király volt!!!), szombaton szinházaztunk (NÉgyszögletű kerek erdő - szuper!) és ma pedig Szentendrén voltunk a Skanzen-ba, élvezni a napocskát! Kép
De végre itt vagyok!

Anita, sok-sok boldogságot kívánok a friss házasoknak! Kép

Koda-Titi úgy irigyellek titeket! MIkor lesz már közös tali???

Koda, nem semmi felsőket fogsz varrni! Bocsi, de nem bírtam ki és meglestem... Én beleszerettem a 3-asba, pedig még pocakos sem vagyok! Kép

Juci, lefoglalom május 12-13-14-re (2 éjszakára) a Kőszegi hotelt. Akkor a szombat esti előadásra mennénk, oksi???
És látom majd a pocidat! Irigylem a "dudorodat" (ez így elég viccesre sikeredett).
Képzeld, szerdára már kaptunk is időpontot a védőnőhöz! Annyit modtak a telefonba, hogy kérdezgessük ki a családot az örökletes betegségekről. Kép

Sziszike, üdv közöttünk. Most akkor amugy miért kellene drukkolnunk? Baba legyen? Szeretnéd?

Virág, nem leszel egyedül, ...én is itt vagyok babátlanul! Kép

Mesi, még most is alig hiszem el, hogy sikerült neked! Annyira boldog vagyok amikor rá/rád gondolok! Rendben lesz minden, ne aggódj. Néha nagy hülyeségeket mondanak ám a dokik! Férjem kolleganőjének pár hetesen azt mondta egy doki, hogy "sajnálja, de petezsák van, baba benne nincs, abortuszt kell csinálnia"... 1 héttel késöbb meg látták a baba szívdobogását! Még jó, hogy nem vették el!

Oné, Fidoli, Ancsi, Zsuzsa hogy vagytok?
Remélem mindenkinél minden rendben!

Puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Sikerült elültetnem a magokat. Sajnos ebből majd csak később lesz virág.

Az ebéd várakozáson felüli volt. Nem csak meg lehetett enni hanem még ízlett is. Összefőzött húst gombát mindenféle fűszerrel és sok hagymával, olyan ragu szerűen. Köret nem volt csak saláta.
Délután lementünk a játszóra és közben az apukákat elengedtük sörözni. Hát 3 óra alatt úgy elhajlottak hogy el sem hittük. Most nem tudom haragudjak e vagy sem. Már itt alszik az ülőgarnitúrán. Az vígasztal, hogy nem ő volt a legcsúnyábban elázva.

Holnap megyek genetikai uh-ra. Már nagyon várom kíváncsi vagyok. Most viszek kazettát is és felvetetem.

Titi, koda
Ha ilyen jó lett a találka akkor sürgősen össze kell hozni mindenkit.Kép

Sziszike
Nem is tudom mit kívánjak neked. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a teszt eredménye. Mindenképpen írd meg!

Oné
Már én is várom, hogy ne legyen pelus. Borzasztóan bízom a nyárban. Nagyon szeretném mire megszületik a tesó addigra szobatiszta lenne. Remélem sikerül.

Mindenkinek további szép estét és jó éjszakát!
Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


SziasztokKép

ÁgikaKép
megígérem neked ünnepélyesen, ha összejön a babátak, rögtön megvarrom neked a 3-as blúzt! de ha akarod, akkor megelőlegzem és akkor már csak a pocakot kell belenöveszteni! (nem viccelek!)

GyöngyiKép
Mél mentKép
És bizony nagyon jó volt Titivel találkozni! Mi lenne akkor, ha mindeki találkozna! Húúúú....olyan szuper tali lenne!
Marci június 6-án tölti a 3. évét.Kép
És igen, nagyon szimpatikus az ovi. Mindenki csak dícsérte. Bár nekünk eléggé adott volt, mert itt van szembe velünk a túloldalon. Látom is minden nap a gyerekeket az udvaronKép

TitiKép
Örülök, hogy a hétvégéd ilyen jól sikerült! És hogy éjfélig bírtad a bulizást! Micsida energiákKép

ZsuzsaKép
Ne, ne haragudj ráKép Én nem tenném.
Nagyon dícséretes, hogy főzött. Remélem minden ilyen szépen alakul továbbra is nálatok!

VirágKép
Nem hinném, hogy ezért nem jön össze a baba nálatok! Inkább valami orvosi dolog lehet a háttérben. Nagyon sürgető lenne egy kivizsgálás. Csak sikerülne már egy munka neked! Annyira drukkoltam az előző miatt is!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, de édi vagy! De én nem azért mondtam! Komolyan!!!
Azért majd ha kifizethetem, akkor boldogan veszem az ajánlatodat, mert tényleg eszméletlenül tetszik!

Amugy azt akartam irni, hogy nyáron mi biztosan megyünk Miskolc felé (július 21.-ei hétvégén), mert megyünk Aggtelekre megünnepelni a házassági évfordulónkat (ott esküdtünk). Jó lenne akkor meglátogatni téged! Egy teázásra én is beneveznék! Kép

Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Én nem tudom mi vár még rám, egy biztos imádom a gyerekeket. Hogy szeretném-e? Ha a baba mellettünk dönt, igen szeretném.
A későbbikeben terveztünk babát, s most is jó lenne, s, ha jön megoldjuk a hely kérdést is biztos, mert sok jó ember kis helyen is.. Kép

Szóval, ahogy a sors rendeli, én elfogadom és annak örülök. Mivel tudom egy babára nincs sohasem megfelelő idő, nemis gondolkozok rajta. Kép

Kedden írok, addig is vigyázzatok egymásra.

Sziszke

Kép
sziszike1000
 
 


koda köszi aranyos vagy!már én is szeretnék egy melot mert márjo lenne egy jo nagy kivizsgálás hátha nem reménytelen a helyzetem!

tudom ági hogy te se vagy babás me koda se meg még anita sem de valahogy ugy érzem ti következtek hamarosanKéptényleg hány éves is vivike?olyan hüle vagyok nem emléxem (bocsi)
mi is elakarjuk vinni már két hete nimrodot moziba de nem tudom végig ülné e!

bufo én nem haragudnék rá egy jo kis ebéd után megérdemliKép (végre rendezödnek a dolgok?) ezt csak halkan kérdezem nehogy elkiabáljam magam!mert nem szeretném ha boldogtalan lennél!

oné semmi gondKépleesett hogy mást értettélKép

irigykedem irigykedem mindenki mindenkivel talizhat a nyáron csak én maradok ki de sebaj azzal nyugtatom magam hogy addigra már mindenkinek meglesz a baba vagy már csak pár napja lesz szülésig mikor én megyek!igy babázhatok isKépKépés remélem addigra már én is büszkélkedhetem egy pocilakoval

koda hol nézik a többiek ezeket a felsket?lemaradtam valamiröl?mert én utoljára a piros felsöt meg piros nacit láttam!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


PéknéAnita!
Sok boldogságot!Kép

Kép
breni
 
 


SziasztokKép

naaaa.....gyertek márKép

Nálunk most gázszerelés kezdődik. utána visszanézekKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Én itt vagyok, de nem sokáig, mert ki kell mennem egy kicsit gazolni.
Koda!
Bevettem az első szem gyógyszert az Utrogestanból. Még azt akartam megkérdezni (ha nem gond), hogyha 3 szemet szedek belőle, akkor 1,5 hét alatt elfogy, és akkor utánna nem lesz gond, hogy hírtelen lecsökken a progeszteron a szervezetembe?
Tényleg, lányok valaki ismeri még ezt a gyógyszert, vagy esetleg szedte már?

Titi!
Ilyenkor már szoktál jönni! A munkahelyeden már elmondtátok a nagy hírt?

Virág!
Akkor neked most megjött? HÁnyadik napon?
Mikor akarsz hazajönni a szüleidhez?

Bufo!
Szerintem se haragudj a férjedre, ha ilyen szuper ebédet csinált nektek.
Még egy kérdésem lenne. Én nem értek ezekhez a törvényekhez, de a Rezi májusban lesz két éves és utánna csak 25 ezer forint között kapok majd pénzt. Ha nem gond leírnád hol lehet utánna nézni ,hogy most, hogy sikerült a második én is több pénzt kapja? (tudod tavalyi szabik...)
Vagy nálad úgy volt, hogy visszamennél dolgozni?
Bocsi, de nem tudom. Ugy látszik én ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok.
Tudom már egyszer leírtátok, de ha nem gond, akkor leírnád? Vagy elküldhetet emailban, hogy ne untassuk a többieket A címem:
gyongyi_gal@freeamil.hu

Tücsi!
Hogy vagy? Mostmár írhatnál nekünk, ahogy a többiek is!!!!!!!!

Majd még délután jövök, addig szép napot mindenkinek!
Puszi:Gyöngyi

Ui.:Este küldök képeket a nyaralásról

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!!!

Az újaknak üdvözlet!

Mesi!
Gratulálok!!!KépKépKép

A kirándulás nagyon jól sikerült az osztályommal (két hét múlva érettségiznek, ez volt az utolsó buli); vigyáztak és odafigyeltek rám/ránk.Kép Ügyeltek arra, hogy ne a közelemben gyújtsanak rá (sajnos az osztály fele cigizikKép), a fiúk beosztották, hogy mikor ki viszi a csomagomat, és betartottak minden szabályt...

A szünet is jól telt, családi összejövetelek, pihengetés stb. Most már csak a PhD-t kéne írnom!!!

Haga!
Ha még érdekel a közvélemény-kutatás: nekem a kínai és a Jónás is lányt jósolt, ehhez képest fiú lesz. (Bár néha, "elvadult" pillanataimban azt remélem, hogy a köldökzsinórt látták csak az UH-n...)
A 7-16. hét között nagyon rosszul voltam: 24 órás émelygés. A kolléganőim közül volt, aki váltig bizonygatta, hogy csak a lányokkal lehet rosszul lenni, volt, aki pedig az ellenkezőjét.Kép Négygyermekes ismerősöm (két lány, két fiú) azt mondja, teljesen egyforma volt mind a négy esetben az első három hónap...

Jönnek rám a kilók!!!Kép Ma vagyok 21+4, eddig 7 kilót gyarapodtam! Az egyik terhes könyv szerint az első trimeszterben a végső súly 1/4-e, a másodikban az 1/2-e, a harmadikban a maradék 1/4 jön az emberre. Szép kilátásaim vannak!!!Kép
Próbálom ésszerűen visszafogni magam (bár eddig sem ettem túl sokat), leginkább salátát és gyümölcsöt eszem és folyton éhes vagyok...

Cupicica
cupicica
 
 


sziasztok!

gyöngyi eddig nem jött meg csak már éreztem de ma reggel nagyon váratlanul ért mint egy villámcsapás!ugyhogy nekem ez a honap is eluszott és mostmár biztosra mondom nektek hogy nekem babám orvos nélkül nem lesz és lehet még ugy sem!
mert egyik csaj ugyanigy van mint én és ö két év után ment el és a doki csak vitamint meg folsavat adott neki!de nekem ez sem jött be ugyhogy ez van!de remélem azért maradhatok köztetek!

én ha összejön a melo csak decemberbe tudok hazamenni!most ugy volt hazamehetnék a sogornömékkel egy hétre de mivel leadtam a papirokat melohelyen igy itthon kell lennem mert bármikor értesithetnek!


titi tücsi merre vagytok?

rimar is jo rég jelentkezett már nem?remélem oké minden

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Gyöngyi!
A gyógyszert a 12. hétig kellene szedned mindenkép. A 13. héten lehet elhagyni 8 nap alatt, fokozatosan leépítve. Én nem vagyok doki, meg nem is akarok itt okoskodni, de tényleg ez a bevált módszer. Bizony nem tesz jót, ha hirtelen hagyod abba. kellene még vagy 1-2 doboz neked.

Cupi!
Örülök, hogy minden oké!
ha pedig ésszerűen eszel, akkor nem tehetsz mást, minthogy elfogadod a kilókat. Ilyenkor nekem is megindult a súly, de a végefelé nem híztam semmit. Úgyhogy annyira nem kell megrémülniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a genetikai uh-ról. Minden belső szerve rendben van. Ismét nagyot nőtt. Folyamatosan rúgta a gép érzékelőjét. A nemét is újra megerősítették, tehát marad a fiú. Kicsit morci vagyok mert bedöglött a felvevő és így nincs video róla.

A férjemre nem is igazán haragudtam. Este fél nyolc körül elaludt és reggelig fel sem ébredt, tehát nem volt vele sok gond. Ma nem nézett ki valami jól, de nem panaszkodott, hogy rosszul van.

Oné
Ha tudsz menj vissza papíron dolgozni. A fizetésnélküli szabidat meg kell szüntetni és az otthonléted alatt felgyülemlett szabadságodat ki kell kérned. Ezt kötelessége kiadni. Ha a szabadság lejárt akkor menj betegállományba(táppénz) a szülésig. Ha van olyan nagyi aki nyugdíjas akkor Rézi miatt az ő nevére igényeljétek meg a gyest is és akkor azt is kapod. De kérdezz rá lehet, hogy te is igényelheted a gyest, mert most már 8 órás munkaidő mellet is lehetőség van rá. Hirtelen ennyi. Én így csináltam.Nekem a MÁK-ban ajánlották ezt a megoldást. Itt a babaneten van egy topik ahol egy ehhez értő ad tanácsot. Szakbarbár néven fut az illető. Rimar is tőle kért segítséget. Sajnos én nem tudom pontosan hol kell megnézni.

Cupicica
Örülök, hogy minden jól alakult a kiránduláson.Kép Sok sikert az osztályod érettségiztetéséhez. A kilók miatt addig ne aggódj amíg a doki nem találja soknak.
Ha megnyugtat nekem is lányt ír minden olyan ami neked és mégis fiú nekem is. Tehát ennyit ezekről a jósoló naptárakról.

Virág
Most úgy néz ki minden jól alakul, de nem akarom elkiabálni.
Ha hazajössz akkor csiálunk még egy talit és így te sem maradsz ki.Kép

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Köszi Gyöngyi a hiányolást, csak tegnap anyuéknál voltunk a jó levegőn.
Koda, Titi!
Irígy vagyok a tali miatt.

Virág!
Ne izgulj, neked is lesz babád! Szerintem valami hormonális bibi lehet nálad, nem akarod a gyógyteákat kipróbálni? Hátha használna.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsi már néztem a teákat de nem találtuk egyik helyen se olyanokat amiket irtatokKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, csak hát ugyebár a munka... pénteken szabin voltam, ilyenkor ki sem látok. Meg hát jövő héten egész héten nem vagyunk (utazunk Németországba), úgyhogy előre is kellene majd dolgozni. Szóval, kicsit ritkábban fogok jönni sajnos.

Igen, lányok, tényleg pontosítanunk kellene a talit, biztos szuper volna!

Virág, igen, igaza van Mesinek, tényleg ne izgulj, biztosan lesz babád!

Bufo, úgy örülök, hogy minden rendben van a babával. Úgy irigyellek, remélem, nálunk is így lesz. Kicsit félek tőle, most kezdek azon parázni, vajon egészséges lesz-e. És igazatok volt, ez már így fog menni egy életen keresztül. Folyamatos aggódás a gyermekért.

Cupicica, én is így aggódok a kilók miatt. Ha már most ennyit híztam, mi lesz később?! Kép Bízzunk benne, hogy utána le fog menni. Majd ha rohangálunk a picurka után. Kép

Én nem vagyok a legjobban, ma is volt hányingerem reggel, most reggeliztem, így kicsit jobb.

Na, futok is tovább dolgozni.

KépKép
titi_27
 
 


titi!hova utaztok németbe?(de jo lenne ha nem messze tölem mert akkor tudnánk talizni ha szeretnél)Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
MIt szólánál, ha megvenném neked a teákat, és vagy postán kiküldeném, vagy ha Titivel összefutsz Németo-ban, vele elküldeném? Úgy szeretném, hogy neked is legyen még1 babád!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Vagy ha ez nem tetszik, nálatok is van DM, nem? Az német cég, ha jól tudom.
Ott is lehet kapni őket, majd megnézem a latin nevüket, az is rajta van a zacsin, és akkor be tudod azonosítani.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


aranyos vagy hogy küldeni akarsz köszike,de valahol van közelbe dm isKép de ez legyen a legkevesebb problémám!megnéznéd akkor nekem a latin nevüket?vagy lehet a dobozon rajta van németül is ha német cég!nagyon megköszönném!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Virág, miattad írok. Még nem voltál dokinál? Egy kivizsgálás nem ártana, mert a 60 napos ciklus egyáltalán nem normális!!! Lehet, hogy egy kis gyógyszeres beállítás, segítség kéne, hogy utána babás lehess.
Bocsi, ha pofátlan voltam.

CupicicaKép
persze, még érdekel a "közvélemény-kutatás", főleg addig, amíg nem derül ki, hogy nálunk ki lakik a pocimbanKép
Köszi, hogy írtál.

Mi majd csak a jövő héten megyünk a férjemmel a 12.heti UH-ra. Nagyon lassan megy az időKép
Vendég
 


Haga köszi hogy irtál!nem nem voltál pofátlan!én is tudom hogy mennem kéne dokihoz de sajnos még nem tudok!mert nincs betegbiztositásom!most azt várom összejöjjön a melo és akkor egy jo nagy kivizsgálást csináltatok!addig meg mindent probálgatok itthon!addig a szintig amig nem ártalmas!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Haga, Virág menne dokihoz, de ez egy kicsit körülményesebb. Nincs lehetősége egyelőre.

De reméljük, Virág, hamarosan minden rendben lesz a biztosításoddal, és tényleg eljutsz egy kivizsgálásra. Amúgy Lipcsébe, Drezdába, és Hanauba (Frankfurt mellett) megyünk. Családi kiruccanás lesz. Az anyósom anyukája él kint, őt látogatjuk meg, és csinálunk még egy kis kirándulást is a régi egyetemükön.

Mesi, megkaptad az e-mailem? Mit szólsz a szülésznőhöz?

KépKép
titi_27
 
 


titiKépKépKép hát most nagyon szomoru lettem pedig olyan tuti lett volna talizni veled de sajnos drezda annyira van mint magyarország!ugyhogy akkor ez nem jön össze sajnosKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


A fenébe! Én sajnos nagyon nem vagyok tisztában, hogy Füssen merre van. Esetleg Frankfurt? Az is ugyanolyan messze van?

KépKép
titi_27
 
 


hát igen az is eléggé messze van kb 500km! füssen lent van teljesen a déli határon osztrák német határ!ahova te mész az meg eléggé észak!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ó, Virág, most néztem, tényleg nagyon messze leszünk. Hát, igen, nemhiába. Hisz jó nagy ország ez a Németország.

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Mail ment+

Virág!
Kellene cickafarkfű: Achilleae herba
és Palástfű: Alchemilla Vulgaris

Ha megvannak, szólj és mondom, hogy kell inni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


csak ez a kettö kell?ezekkel milyen hatást érek el?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Szerintem ne aggódjatok annyira a kilók miatt, s, nem szabad éhezni sem. A szervezeted tudja mire van szükséged, a lényeg kevés édességet egyetek.
Nekem első baba után kijött a baba és eltűnt a pocak. Kép
Másodiknál maradt egy kicsi, de ez szoptatás alatt kb.3 hónap alatt lemegy.
Szerintem ne izguljatok emiatt!
Anyu 20 kilót hízott és, hamar lement neki.
Én olyan 12 kilókat szedtem föl, sok gyümit ettem, amit minden mennyiségben.
Elsőbaba, 3700gr. lett és 54cm, 2.baba 4400gr. és 59cm. Mindkettőt simán szültem, elsőt epivel, másikat annélkül. Elsőnél gátat vágtak, másodiknál nem.
Szóval szerencsés vagyok, mert van két szép gyermekem. Kép)
Zsolti 2001.05.21.
Anna 2005.05.22.

Most alszik Panka, aztán megyek tesztet venni. Kép
Azt hiszem nehéz lenne két picivel itthon, de megoldanám. A szoptatást is szabad, sőt egyszerre két különböző korut is lehet.
Majd megátjuk.
Holnap írok, addig azért drukkoljatok. (azért, hogy legyen baba) Mert ez mindig áldás!!
Annyian szeretnének, s nem jön össze nekik, én meg nem is törtem magamat sose és egyszerire összejött. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Bufo!
köszönöm az információt, majd rákérdezek a munkahelyen. Jó lenne,ha nekem is sikerülni valamit intéznem ,mert ez a havi 25 ezer nem valami sok. Múltkor szoltak, hogy mennjek távmunkába, ami kb.2-3 órás meló lenne csak naponta. Lehethogy ki kéne próbálni, ráadásul (mivel a férjem is ott dolgozik), ő is megtudná csinálni, ha én nem érnék rá.

Koda!
Hát... nem is tudom, jól tettem-e akkor, hogy elkezdtem szedni a gyógyszert. Mindegy jövőhéten úgyis megyünk a dokihoz, majd akkor írattatok még fel vele. Csak az a gond, hogy nem tudjuk pontosan hányadik hétben vagyok. Remélem jövőhéten okosabb leszek.
Veled mi a helyzet? Hányadik napnál jársz? Iszod a Meli féle teát?
Lányok, tényleg nekünk lehethogy a tea segített, mert akkor pont ittam.

Virág!
Szerintem mindenféleképp szerezd be te is. Még ajánlották nekem az orbáncfű teát is. Amúgy sok folyadékot fogyasztasz, mert állítólag az is befolyással van mindenre.Tudod napi 1,5 liter. Én is nagyon keveset iszom, sajnos.De próbálok változtatni rajta.

Cupi!
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Már túl vagy a félidőn. Ez szuper!
A kilók miatt, meg ne izgulj, majd utánna leadod. Szoptatás alatt én is sokat fogytam, igaz utánna visszajött, mert nem figyeltem.

Sziszike!
Drukkolok neked, és remélem holnap reggel jó hirekkel jösz.

Tücsi!
Nem írtál arról, hogy vagy. Minden rendben veletek. Mikor kell visszamenned a dokihoz?

Fidoli!
Merre vagy? Ha jól emlékszem,akkor a héten mész a dokihoz, igaz? Már biztos nagyon várod.

Juci!
Ha holnap találkozol Momoval, akkor mond meg neki, hogy üdvözlöm, és majd hívom a találkozó miatt.

Lányok, ki mit csinál a hosszú hétvégén? Jó lenne valahol összefutni veletek?

Na mostmár megyek egy kicsit pakolgatni, de majd még benézek
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


gyöngyi én minimum két és fél litert iszok naponta ha annál kevesebbet akkor megbolondulok fáj a fejem meg ilyesmi ugyhogy a folyadék bevitelel nem lehet gondom!este elmegyek és vesze ilyen teákat!nem tudnád megnézni nekem az orbánv fü latin nevét a dobozon?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,
Ilyen jó időben bizony nem nagyon vagyunk gép közelben. Most szerzek kábelt, hogy ki tudjam vinni az udvarraKépKépKép

Titi, Cupi
Én az elején alig híztam, a végén meg mindig annyira vizesedtem, hogy szülés után most is csak az ment le. az első félidőben szerzett 5 kiló még rajtam vanKépKép Dehát, amíg szoptatok esély sincs a fogyókúrára. mondjuk szerencsére nem is híztam. Most el kezdek még külön tornázni is hátha.

Lányok,
mi szombaton megyünk dédit meglátogatni valszeg, vasárnap foci van. De hétfőn én is ráérek a két gyerkőccel. Jó lenne, ha ez a sok kis Zsolt összetalálkozhatna már. Meg persze mi isKépKépKép

Huh,
képzeljétek még csak 11 oldal van meg a szakdoliból. elkeserítő, márcsak 4 hetem vanKépKép

Annyira jó idő van, nem is tudom már kiel mi a heylzet!

Mesi,
doki végül mit mondott? jaj, emlékszem. szeretem, amikor a doki akarja megmagyarázni mikor estél teherbe. nem lesz semmi gond ez tutti.

Tényleg, láttam újakat is, Nektek ezer gratula és vigyázzatok magatokra addig is.

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: