Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi
Enikő naggggggyon ügyes!!!!!!!!!!!! Mondom én, hogy maholnap szalad! Kép
Mi lett az ebéddel? Sikerült megoldani a tészta-gondokat? Kép
Köszi a cuccokat mégegyszer. Persze anyám ezt a sapkát is lelánysapkázta! Kép Mondjuk neki minden (az a csíkos zöld is, amiben a legutóbb voltunk nálatok) lánysapka, aminek nincs sildje. Kép
Sebi viszont nagyon helyes a sapiban, és szerencsére már azt is megszokta, hogy a kötő nélkülit ne vegye le!

Myra
Köszi mégegyszer, hogy megelőlegezted nekem a pelusokat! Most aztán feltankoltunk, bár döbbenetesen gyorsan fogy nálunk a pelus, napi 5-6-nál kevesebbel sosem ússzuk meg. (Mert persze, hogy a fiatalember csak tisztába hajlandó kakilni! Kép)

Ja, és annál inkább itt az ideje az apuka-talinak, Gergő megtaníthatja Mátét tésztát főzni!!! KépKépKép

Én meg olyan jó kis Ramazotti koncerten voltam tegnap, hogy csak na!!! Előtte-utána meg lagziban, szóval rohanós volt, de nagyon jó!!!
Már csak az a kérdés, hogy Sebi hogy tűrte az éjszakát, bár valszeg jól, mert anyuék nem hívtak kétségbeesve, hogy két órája ordít a gyerek! Kép(Pénteken éjjel megint üvöltött, jön a köv. zápfoga. Kép)
Erre ma reggel 8-kor megint kidobott az ágy, hogy mi van a kölökkel, menjünkmár-menjünkmár érte!. Pedig hajnal egykor feküdtünk le. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas,
Nincs mit. Kép Nálunk is legalább napi 4-5 fogy... Lilla sajnos sokszor kakil egy nap. Remélem egyszer rendeződni fog nála.
Rendezzünk éjszakai talit. Kép Lillának is jön a negyedik rágófoga. A tegnap elötti 4 órás kelést (akkor nem is aludt már vissza) ma éjjel felülmúlta. 2-kor kelt ordítva-vígasztalhatatlanul. Átvittem hozzánk, de nem volt hajlandó feküdni inkább nekállt játszani. Tologatta a játék babakocsiját, rendezte a babáját stb. 1,5 óra után meguntuk a virrasztást, és visszaraktuk a kiságyba lesz ami lesz alapon. Szerencsére pár perces üvöltés után elaludt.

Szilvi,
Látom bevállt a kendő. Kép
myra
 
 


Sebi nagyon aranyos volt anyuéknál, egy percig nem volt gond sem az esti elalvással, éjjel kipisilt a pelusból, de pelusozás-átöltözés után szó nélkül visszaaludt. Csak a reggel 1/2 6-os ébresztőt szeretnék feledni, mert Sebi tápi után nekiállt játszani, sőt öcsém ajtaját is addig püfölte, amíg be nem engedte magához... Kép

Myra
Éjszakai tali?!?!?! Jajjjj... Kép
Mondjuk nálunk a bulihoz való zene megvolt, a Kandón vmi suli-napok keretében hajnalig ment a tuc-tuc-zene. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 

 
 

Sziasztok,

köszi az újabb köszöntéseket is!

Vanillka,
van olyan bébi fülbevaló, ami nagyon-nagyon pici. Elôl egy lapocska, hátul meg a bedugója parányi. Ezt belövik. Steril dobozban van, nem is lehet kivenni belôle e belövés elôtt. Orvosi arany. Tudok egy kozmetikát a Pók u-i lakótelepen ahol van ilyen. Ára 2.200,- asszem.

Laga
laga
 
 


Cas Kép
Ha olyan palacsinta tali lesz nálatok, mint amilyet régen szerveztetek, akkor naná, hogy megyünk Kép

Szilvamag: gratula az ügyi lányodhoz Kép Mennyi idős már? A fiam olyan lustika volt, hogy 13 hónaposan kezdett csak el járni. Viszont dumálni már 10 hónaposan elkezdett, és azóta sem lehet lelőni Kép

Hmmc: ma délután sétáltunk egyet, és ha minden igaz, akkor megtaláltuk azt a bizsus boltot, amit mondtál. Igaz, hogy nem volt kiírva a neve, de az igen, hogy vállalnak fülbelövést. A Szentendrei út 14 szám alatt van most.

Laga: Végülis a Pók u-i lakótelep sincs messze, szal légyszi írd meg, hogy ott merre keressük. Lehet, hogy azt is megnézzük és érdeklődünk. Köszi Kép

Éjszakai taliban mi is benne vagyunk, a kislányom este 2 óránként kelt cicizni. Ilyen éjszakánk még nem is volt, remélem nem csinál belőle rendszert. Ráadásul 6 után már nem is alszik vissza, csinálhatok bármit. Ma totál KO voltam, napközben is folyton a cicin lógna, már nem is merek reménykedni, hogy ma este 2 óránál többet fogok tudni aludni egyhuzamban Kép

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka!
kedden nálam lesz a tali. Palacsintát nem ígérek, viszont fokhagymás vajkrémet igen Kép
Enikő tegnapelőtt volt 7 hónapos

Laga!
ugye most már jöttök egy bulira?
szilvamag
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, annyira besűrűsödtek a programok, szinte nem is vagyunk itthon.
Esélyem sincsen visszaolvasni most, talán jövő héten. De ebben a szép időben nem vagyunk itthon, tegnap is délután 3 órát sétáltunk (szegény lábaim Kép), ma meg grillpartiztunk.

Nikcsi,
köszi az úszós infókat, el akartunk menni, csak jól elcseszerintettük a napot, délelőtt korfball EB-n voltunk, tolódott az etetés, nem tudtunk elmenni. De szombaton mindenképp szeretnénk már megnézni. Majd írok ezzel kapcsolatban, hogy talizhatnánk a bejáratnál.

Boglarka,
azt hiszem Te kérdezted, mi a máltaira vagy 11 és 1 között megyünk, vagy délután, ez változó, de leginkább 3 és 5 között. De hogy már ilyen jó idő van, 5 után is megyünk Papával sétálni.
Ti mikor játszóznátok?

Vanillka,
üdv. itt. Kép

Cas,
mi van a lakással? Tegnap a felvonulást nem hallottad? Benivel végignéztük az erkélyről, jó buli lehet nekik.

Szilvi,
hát naggyon ügyes Enikő, elvileg kb. másfél hónap van a gyerekeink között, én nem hiszem, hogy Beni ilyen ügyi lesz 7 hónaposan.

A képek nagyon-nagyon jók minden babáról, ezeket mindig megnézem, még ha nincs is időm olvasni.

Ezek Beniről Húsvétkor készültek:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja, akartam még kérdezni valamit.
Adtam már 3x Beninek almát. Először én ettem és az ujjammal megturkáltam és azt cuppogtatta. Láthatóan ízlett neki. Aztán 2 napja adtam neki levét, elkezdett öklendezni és kihányta az aznapi teljes tejmennyiséget. Ma megreszeltem, gondoltam, picit pépesebb, de ettől is öklendezett és ma is hányikált egy kicsit. Aztán mikor ettem a maradékot, az ujjamról már vígan cuppogta le. Most mit csinálok rosszul? Hogy fogunk mi így gyümiket enni? Az ujjamról? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na még valami. (Mostanában ennyire vagyok kb. összeszedett Kép):
Holnap ha minden igaz, délután megyünk DM-be, 15%-kal. Kell valakinek valami?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szilvi
Enikőnek gratulálok, nagyon ügyiKép

Ilba
először evett almát Beni?
A levén már túl vagytok? talán jobb azzal kezdeni a szoktatást..


Szilvi
már akartam kérdezni....
ha jól emlékszem nálatok fa padlós a terasz, ugye? Mik a tapasztalatiad vele kapcsolatban?
Mennyire könnyű tisztán tartani, mennyire kopik...stb.
Fix? télen is lent van? És apa egyik rögeszméje, hogy alá befészkelnek a bogarak, pókok..Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Tegnap Sára apával kerti tavat épített. Ez lett az eredménye Kép

Kép
Kép
Kép
hmmc
 
 


Szilvi: kedden még tuti nem tudok menni, de köszi a meghívást Kép
A fokhagymáról azt hallottam, hogy nem jó szopotatós anyukáknak, mert elég rossz ízű lesz utána a tejci, és a babó nem biztos, hogy elfogadja a cickót.
Vagy ez hülyeség? Nem mertem kisérletezni, pedig egy kis fokhagymás pirítóst nagyon leküldenék vacsira.

Ilba: nagyon aranyos a manód Kép
Mennyi almalevet adtál neki? Nem lehet, hoyg nagyon habzsolta és azért jött vissza neki? A tejci után mennyi idő elteltével adtad neki? Lehet, hogy kicsit hamar, és nagyon tele lett hirtelen a pocija. De csak találgatok ...

Ti voltatok a manóval csípőszűrésen? Mi május 10-re 13 órára kaptunk időpontot. Azt szeretném kérdezni, hogy mire számítsak? Több napi hidegélelemmel készüljek, vagy ha 13-ra hívtak, akkor az tényleg 13 órát jelent?

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka
Ha nálunk van tali, palacsinta is mindig van!
Remélem a csajok nem csak ezért szeretnek hozzánk járni... Kép
Csípőszűrés: attól függ, hová mentek, mi a Karolina úton voltunk 1/4 2-re hívtak, kicsit bepánikoltunk, mikor megláttuk a tömeget, de 1/4 2-kor elkezdték a rendelést, futószalagon rohantak be az anyukák a babákkal, és sokat mondok 10 perc alatt végeztünk, de az utolsók is max. 20 perc alatt szerintem.

Ilba
Lakás-fronton csend, nézelődünk, van 1-2 szóba jöhető, ott meg várunk. Majd meglátjuk.
Kandó-buli: mi csak a lépcsősoron rendezett hepajt láttuk, meg a diszkót "élveztük" két éjjel is hajnalig. De évente ennyi belefér. Kép
Mondjuk a szerda esti bulik lesznek mostmár neccesebbek, azok csendesebbek voltak eddig, de ha ők is ablakot nyitnak, meg mi is éjszakára, akkor nem sok alvás lesz. Kép (A házak fölött pont egy magasságban vagyunk a bulizós-helységgel.)
Beni nagyon aranyos a képeken!!! Kép
Alma: lehet, hogy tényleg először a levével próbálkozz csak. Első nap 1 kiskanál, másnap 2 kiskanál, aztán ha tetszik, mehet még. Ha kijön belőle, akkor várj 1-2 hetet, és akkor próbáld újra. Nem siettek sehova.

Hmmc
Sára egy kis súlyemelő?! KépKépKép
Olyan helyes, ahol olyan nagyon boldog! Kép

Na 1-2 kép Sebiről is, ha már így belejöttünk:

Most mi van, kint felejtettél az erkélyen?!
Kép

Végre elég meleg van, így kivonultunk fürdeni, végre nem úszik a szobája minden fürcsi után. Kép
Kép

Tökéletesen iszik pohárból - egyelőre csak a fürdővizét, mert vannak még balesetek. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Mucus,
igen, még nem kapott soha semmit, most 5 és fél hónapos. Eddig 4x kapott almát, 2x levét egyszer reszelve. Ma megint adtam neki levet 1 kanálig eljutottunk összességében, de egyszerre nagyon keveset adok neki, aztán még a reszeltet is nyalogatta az ujjamról.

Vanillka,
igen, egyszer csak 40 perc telt el a tej után, ez tuti kevés volt, de ma is úgy csináltam már, hogy pont két evés között, így másfél óra telt el.

Cas,
Sebinek nagyon menő a farmer sityakja! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nikcsi
Az ivós cumihoz van kimosóm. Nekem a nyugtatós -vagy minek hívják- cumiba megy bele a víz, amikor elmosom és ott látni benne, hogy penészedik. Mégsem NUK, hanem MAM márkájú. Az előző is az volt(6 hóig), abba is belemegy, de az nem penészedett.

Szilvi
Ügyi Enikő. De sokat nőtt, Kingánál is nagyobb. Kép

Ilba
Nálunk változó a játszóterezés, de a déli órákban biztos nem megyünk napra. Vagy reggel 10, 11-ig, vagy 3 óra után.

Cas, Myra
Én pelust minden evéskor cserélek, így a napi 6 biztos. De általában teli is van. Ennek is csökkenie kellene idővel?

Hmmc
De rég láttam Sárát, jó hogy tettél fel képeket, édesen mosolyog. Foggal hogy álltok?
Fanninak a meglévő 4-en felül most egyszerre 3 foga is kibújt és a keze még mindig a szájában kotorászik hátul. Szegénynek biztos fájhat, mert könnyen elsírja magát csak úgy.

Nagyon aranyosak a csöppségek.
boglarka
 
 


Ilba
Nekem a védőnő azt mondta, hogy mindig szopi előtt kell adni a kaját.
boglarka
 
 


Boglarka,
igen, eddig én nem is gondoltam erre, de ma délben majdnem felforrt az agyvizem, szóval ezeket a déli sétákat szerintem mi is ki fogjuk hagyni ha jó idő van.

Én úgy tudom, hogy ha nem akarok szopit kiváltani (és én még nem!), akkor két kaja között kell ismertetni az új ízzel.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Ilba!
egy kanálnyi kajával nem fogod kiváltani a szopit
próbáld ki, mikor jön vissza kevésbé a kaja
Enikőnek változó , van hogy teljes üvegnyi bent marad, van, hogy két kanálnyi teljesen visszajön
függ attól is, mennyit tornázik utána

Benin elég Kató-nénis a kendő Kép

Sebi ilyen iszákos lett???Kép

Mucus!
igen, bordázott keményfa burkolat van
bogarak nincsenek alatta, (vagy legalábbis nem vettem eddig észre őket Kép)
mi nagyon jól alul-felül lefestettük, aztán egy év múlva újra lakkoztuk - na ez már nem látszik rajta
egyébként szeretem, az apró, gyakori baleseteket is jól viseli, mint víz kiöntés, büfi, kaja-beletaposás, de a rendszeresen ázó-napozó részeken azért látszik a különbség a védettebekhez képest
mi nem ragasztottuk-rögzítettük le a lapokat, így ha mégis alákerülne valami, csak fel kell emelni (3-4-esével párnafára csavaroztuk)
gyertek el és akkor a párod is megnézheti
Kép
szilvamag
 
 


Boglárka
Nem feltétlen kellene csökkenie, attól függ, hányszor kakil (Sebi min. 2-szer napjában) és mennyi folyadékot iszik. Alkat dolga.

Szilvi
Igen, kis szivacs lett belőle. Kép
Nap közben már nem hajlandó cumisüvegből inni, csak a békásbögréből vagy üvegből, de ez utóbbiból még ügyetlen, így nem tudtam neki miben vinni magunkkal inni. Ma meg megtalálta a varázsitatóját, így az a sláger, azt végre el is tudjuk vinni magunkkal. Kép
Enikő komoly nagylány ebben a kendőben! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Ilba: én úgy tudom, hogy ha szopit akarsz kiváltani vele, akkor szopi előtt kell adni a szilárd kaját, viszont ha csak kóstoltatod, ismerteted az új ízekkel, akkor szopi után.

Cas: lehet, hogy ma 4 után benneteket láttalak a Kerék utcai Máltain?

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka,
én is így tudom. Kép Ezért próbálkozom két szopi között az almával.
Jövő héten megyünk tanácsadásra, gondolom akkor megbeszéljük a továbbiakat, mert már fél éves lesz.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cas,
Nálunk is issza Lilla a fürdővizet a játékpoharából. KépKép
Sapka terén meg kitört Lillából a nő. Mostanában azzal szórakozik, hogy kibányássza a fiókjából őket, ahogy éppen sikerül a fejére húzza, majd jön hozzánk illegeti magát benne, nekünk meg meg kell dicsérni, hogy milyen csinos. Õ meg elégedetten mosolyog. KépKép Ja és a mi cipőinkben is imád lépkedni. Már most!! Mi lesz itt még... KépKépKép

Hmmc,
Halak is lesznek benne?

Boglárka,
Alkat kérdése. Igazából amíg nem azt eszi amit Ti addig bármi lehet.

Ilba,
Mennyit mozog Beni? Lilla is akkor kezdte visszabukni a kaját amikor elkezdett forogni-mozogni. Az is lehet, hogy az ujjadon nem olyan tömény az íze, és úgy nem annyira idegen neki.
myra
 
 


És akkor jöjjenek a képek:

Én ebből iszom a vizet. Kép
Kép

Csak segítettem virágot ültetni! Kép
Kép

Innen felügyelem Anyát. Kép
Kép

A hétvégi szerzeményt is azonnal fel kellett próbálni...
Kép

Érjetek utol ha tudtok!
Kép
myra
 
 


Szilvi,
Képzeld Gergő egyik barátja segített szétszedni az ablakot és már nincs K betűnk!!! KépKépKép
myra
 
 


Boglárka
Sárának kijött egyszerre 1+5 foga. Most itt állunk, a többi még nem jön. Remélem a következő 6 nem egyszere akar majd kijönni.

Myra
Nem hiszem, hogy lesznek benne halak. Sziklakert lesz az oldalán és valamilyen tavirózsát vagy nádat fogunk bele ültetni.
hmmc
 
 


Stipi-stopi, én nyertem, fent vannak a képek a holnapon, kéretik a többi fotóst is a példám követésére! Kép

Szilvi
Köszönjük szépen a vendéglátást, szuper volt a tali már megint!!!
Ez a kölök meg haza akart jönni, amint meglátta a kocsit és beültettem, röhögött, hazafelé aranyosan eljátszott, itthon meglátta a kapunkat, és hangosan kacagott, pláne mikor az apját is.
A kis rosszcsont! Kép Pedig én még olyan szívesen maradtam volna... Kép
Szóval a köv. tali lehet nálunk, innen legalább nem rángat haza. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Vanillka
Tuti nem, mert még sosem jártunk azon a máltain. Kép

Myra
Nagyon helyes Lilla, ahogy rakja fel a kalapot! Kép
Én emlékszem, hogy ovis koromban anyu magassarkú fapapucsában imádtam flangálni! Kép És mindenáron rá akartam beszélni, hogy tegye el nekem, majd ha megnövök, hordom. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
és most hordhatnád is mert újra divatKép Kép

Szilvi
kösziKép
Igazából mindkettőnknek ez tetszik jobban (fa padló), csak apának voltak kétségei...
És bár a miénk le van járólapozva nem kizárt, hogy egyszer lepadlózzuk, csak eddig nem tudtam érdeklődni, mert a környezetünkben senkinek nincs.

Gyerkők édesek a képeken:-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Szilvi,
Köszönjük a vendéglátást!!! KépKép

Saci,
Igen-igen!!! Magassarkú fapapucs! Én is imádtam Anyuét, és el is rakattam vele, hogy majd ha megnövök...!! A telken még most is megvan nosztalgiából. KépKép

Én most alig csináltam képet, és azon is inkább Lilla van, de azért mindjárt felteszem őket.
myra
 
 


Cas: pedig egy hasonló kaliberű, simlisapkás kisrácot láttam ott, mint Sebi. Még jó, hogy nem szokásom idegen nőket leszólítani Kép Cseppet sem néztek volna hülyének Kép

Tali képeket hol lehet megnézni?

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


én is feltettem a magamét Kép

Vanillka!
írj a címemre és elküldöm az elérhetőséget
nem szeretnénk teljesen "közkinccsé" tenni Kép
szilvamag
 
 


nem ismerősek ezek valakinek?
nem tudom eldönteni, hogy a mieink-e?
Kép
szilvamag
 
 


Nagyon jók a képek!!! Kép

Szilvi
Szerintem Aranyholdék kerestek még formát. Talán az övék.
Egy apró kérés: lehetne legközelebb úgy feltöltened a képeket, hogy átnevezed őket? Hogy az a szám, ami az oldalon megjelenik fölötte, az a nevében is benne legyen, hogy könnyű legyen megtalálni (Total Commanderben van csoportos átnevezés funkció, nem kell magad szívatni 100 képpel...)? így gyakorlatilag képtelenség megtalálni, amit keresek, mind a 100-at meg lehet, hogy nem szeretném letölteni.
Köszi! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
ha szeretnéd letölteni, inkább írd meg, melyik kéne és eljuttatom nagyobb formátumban. Ez a kicsinyített szerintem azért nem az igazi Kép

aki lemaradt volna: Enikő ma elindult négykézláb!!!
szilvamag
 
 


Szilvi
Mondasz vmit...!
No majd legközelebb, mostmár letöltöttem mindet, jó így. Kép
Aztán ha szeretném magunkat poszterként feltenni a falra, akkor jelentkezem a jobb felbontású változatért! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilvi! Nem a miénk egyik forma sem, mi megtaláltuk végül mindet.
Enikőnek gratulálok az újabb produkcióhoz! Eltanulta a nagyoktól! Kép
aranyhold
 
 


Sziasztok

Elég régen néztem felétek, nem is biztos, hogy emlékeztek rám.
Időközben a Brigi lassan 10 hónapos, 5 foga van, és nagyon tündéri.
Azért szorgalmasan olvasgatom az írásaitokat.
Mi elköltöztünk, tehát a babatalik sajnos egyre távolabbak... Kép

Lányok, nem ér rá valamelyikőtök szombaton 15 órakor színházba menni? Sajnos a Brigit nem tudjuk kire "rásózni". A darab címe Menyasszonytánc, Operett színház, és állítólag nagyon jó, és a szereposztás is jó.
Lányok, nem ér rá valamelyikőtök szombaton 15 órakor színházba menni? Sajnos a Brigit nem tudjuk kire "rásózni". A darab címe Menyasszonytánc, Operett színház, és állítólag nagyon jó, és a szereposztás is jó.

Lenne egy kérdésem. Nem ér rá valamelyikőtök szombaton 3-kor színházba menni? Sajnos mi a Brigit nem tudjuk kire "rásózni". Operett színházba van jegyünk, a Menyasszonytáncra. Állítólag nagyon jó a darab is és a szereposztás is.
Előre is köszi.
noncsi77
 
 


Hopp, az előző üzenet egy kicsit béna lett. Bocs.
noncsi77
 
 


Sziasztok!
ma megyek a DM-be 15%-ot beváltani
12 - fél 1-ig szóljatok oda telefonon vagy SMS-ben ha kell valami
szilvamag
 
 


aki kért valamit, beszereztem
tartozás listát majd este küldöm

Myra!
valószínűleg pénteken megyek a piacra. Elvigyem a cuccotokat?
szilvamag
 
 


Szilvi,
Csörögj rám elötte, mert holnap Gergő munkájától függően (ezért nem tudom előre mikor) megyünk el itthonról.
myra
 
 


Sziasztok,

Vanillka,
a kozmetika címe: Amfiteátrum u. 6. A belsô udvar felôl. Kozmetikus: Ildi, ha tutira akarsz menni jelentkezz be: 242-69-74. Ezen a héten hétfô-szerda-péntek, jôvô héten kedd-csüt. - és így tovább.

Látom volt tali. Tulképp semmi esélyem sincs elmenni. Egyedül vagyok a gyerekekkel, férj néha hazajön, de hulla fáradt. Tegnap meg megint 3 gyerekem volt: a fiam barátosnôje nálunk tölti a szerda estéket. (Nászasszony ilyenkor sportol.)
Tegnap le is vittem a 3 gyereket a Dunapartra. A 2 járnitudó persze egybôl egy stég szélén imbolygott, a kicsi meg erôsen ki akarta küzdeni magát a babakocsiból, hogy ô is csatlakozhasson...
Aztán haza, vacsi, Dorka haza, mieink fürdeni, aludni, én bezuhan az ágyba, félóra alvás, mert Teus éjfél és 2 között szenved.
Ráadásul ma teljesen fejbenyomott ez az idô. Holnap meg nevelésmentes nap az oviban.
Hát, így vagyunk mi.

Laga
laga
 
 


Sziasztok!
Ma emlegették nekem a Gekko készségfejlesztő játszóházat. Megnéztem a neten a honlapjukat, és Myra, Laga, Viki, ti jutottatok eszembe! Nem olcsó, de esetleg tudnak segíteni a gyerkőcök "problémáján".
aranyhold
 
 


Myra!
nem jön össze ma a piac, esetleg szombat, de ha nem, ráér szerdán?

Laga!
mi az a "nevelésmentes" nap, akkor lehet neveletlenkedni?? Kép
szilvamag
 
 


Szilvi,
Bőven ráér szerdán is. Kép

Laga,
A nevelésmentes nap a szünnap? A varrónőmék ovijában van olyan, hogy 2 hetente 1 nap szünetet tartanak, és akkor old meg a gyerek elhelyezését ahogy tudod. Állami ovi!!
Szerintem lenne esélyed eljönni talira. Mindkét gyerkőcöt hozod! Ott legalább több ember figyel rájuk. KépKép Ráadásul most már az ebéd utáni alvások miatt 1/2 3 - 3 elött senki nem érkezik, és 5-6-ig marad. Így neked is beleférne a napirendedbe. Kép
myra
 
 


Szilvi
Köszi a talit, bár a görögtűzet máskor mellőzzük! Kép Jó sokáig füst volt a nappaliban!
Cas köszi, hogy feljöttetek értünk! Kép
Szilvi, ha mész piacra kérhetek valamit? 100-as nagyságrendű beföttes és bébiételes üvegem van. Állítólag, ha sok van el is jönnének érte, szóval telszámot kérnél?

Hmmc
Biztos lehetsz benne, hogy csak írni akartad, hogy Dorina is tudja. Különben miért kérdezősködnénk (nem csak én)? ÉS MIT SZÓLT Dorina??????
Eurocenterbe történtek elég elkeserítőek! Peti mikor vette észre? Még ott helyben?

Vanillka
Ha jól értem merre laktok, akkor én arrafelé dolgoztam!
Teljesen igazad van, én egyszer befokhagymáztam Szilviéknél és Korinak olyan pocakbaja lett szegénynek.
Hova mentek csipőszűrésre? Ha a Vörösvári úti sztk-ba, akkor a kicsikkel azonnal behívnak! Korival februárba voltam, amikor már majd egy éves volt és akkor is behívtak azonnal.

Cas
Nem alszok én ilyen sokáig, csak elfelejtem a mobilt bekapcsolni! Irigyellek, hogy Sebi a kötő nélküli sapikat nem veszi le a fejéről. Korinak a börzén vettem egy tök arit, de lekapja a fejéről. Abban reménykedem, hogy amikor rajta lesz, majd más dolgok fogják lekötni (pl.: játszón kavicsok, stb.).
Na és a kikapcsolódásokért is nagyon irigykedek! Bárcsak én is egyszer-egyszer rábízhatnám Korit valakire és ilyen valami koncertre elmenni (megastar).
Kori is vedeli a fürdővizét, sőt a mosakodó kenőcsöt is úgy nyalja, mintha fagyi lenne. Kép Csutakolás kezdetén Kori kap a kezére, amivel mossa a kezét és a pocakját, majd nem vízzel, hanem nyelvvel tünteti el a maradékot.
Gyerekkoromban én is szívesen hordtam anyu magas sarkúját mostanság nem szívesen! Huú, akkor ebből a szempontból nálunk előnyös, hogy a bejárat lent van, lépcső fel és a kiskapu szóval Kori nem fog a lábához képest óriási cipőkben botladozni!

Ilba
Szombaton úszás? Bár én nem valószínű, hogy megyek, mert elég szarul vagyok. Lehet, hogy most Szilviék sem mennek, mert Máté is beteg.

Boglárka
Jutottál valamire cumi ügyben?
nikcsi
 
 


Myra! Ígértem neked egy recit:

Almás-csokis muffin

Hozzávalók kb. 12 darabhoz:
- 2-3 db alma
- 26 dkg finomliszt
- 2 és fél teáskanál sütőpor
- fél teáskanál szódabikarbóna
- fél teáskanál fahéj
- egy tábla darabokra vágott csokoládé
- 2 tojás
- 12 dkg barna vagy fehér cukor
- 0, 8 dl étolaj
- 2, 2 dl tejföl vagy 2, 8 dl tej
A sütőformához: zsiradék

1. A sütőt 180 °C-osra előmelegítjük. Kivajazzuk, kilisztezzük a sütőformát, vagy belehelyezzük a sütőpapír formákat.
2. Az almát apró darabokra vágjuk.
3. Elkeverjük a lisztet a sütőporral, szódabikarbónával, és a csokoládé darabokkal.
4. Egy másik edényben felverjük a tojásokat, és jól kikeverjük a cukorral, olajjal, és a tejföllel. (vagy a tejjel)
5. Hozzáadagoljuk a lisztes keveréket, és jól összedolgozzuk, míg egynemű anyagot nem kapunk. (ha túl sűrű, ragacsos, higítsd egy kevés tejjel) Ezután finoman beleforgatjuk a darabokra vágott gyümölcsöt.
6. A tésztát a sütőformába töltjük, és 20-25 percig sütjük. A kész muffinokat 10 percig pihentetjük, majd kivesszük a formából, és hagyjuk kihűlni.
aranyhold
 
 


Nikcsi!
ki mondta, hogy érte mennek? én nem tudok ilyenről.

este még megpróbálok jönni, ha engednek a gyermekeim és a "nagybeteg" férjem Kép
szilvamag
 
 


Rajtunk is kitört vmi takonykór, ráadásul Sebinek beindult a köv. zápfoga, így sikítva ébred éjjel-nappal. Ennek köszönhetően mi sem vagyunk épp fittek. Kép

Myra
Úgy néz ki a vinyód teljesen döglött. Kép Bent a srácok se tudtak rá mit mondani... Sajnálom.

Na megyek, hosszú volt a mai nap és minden pillanata szar (csomó ócska lakás végigrohanása, reggel koccanás a kocsival már megint, agyrém-gépteremben szenvedős-zh-iratás, a közlekedés meg bekaphatja, megint 1,5 óra volt leérni Lágymányosra, vissza meg dettó, anyám hülye tanácsait hallgatni ezredszer, hogy mit hogyan adjak enni-inni a gyereknek stb.), úgyhogy elég volt, megyünk is hamarost aludni. Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
Kép

Móni!
igen, kérünk infót!!!!
mikor láthatunk már Titeket????
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?