Új privát üzeneted érkezett!

Cas
Jó lehet egy ilyen nagycsaládi összejövetel hasonkorúakkal. Emlékszem, én is nagyon élveztem gyerekkoromban az unokatesóimmal lenni.

Laga
Én külön mosom, mert így is kijön egy adag ruha. Néha ha sűrgősen kell valami, akkor kimosom a mienkkel együtt.

Szilvi
De aranyosan mosolyog Enikő mindkét képen. Látszik, hogy nagyon élvezi.
boglarka
 
 


Boglárka
Hát igen, ha Zsomboréknál összejön a család, akkor vagyunk páran. Nagymamájának van harmincnéhány unokája, tizenpár dédunokája, szóval csak a szorosan vett család sem kicsi, de már egyre több helyen vannak "csatolt részek" is. Kép
Karácsonykor kerek 50-en voltunk, klassz volt! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Szép nagy családotok van Kép

Szilvi
Hajrá Enikő!!!!!!!!

Én is teszek fel képeket. Agárdon voltunk hétvégén, fújt a szél és nem volt valami meleg sem, de azért jól éreztük magunkat.
Kép
Kép
hmmc
 
 

 
 

Mi is hazaértünk a telekről és egyben rokonlátogatásból (már pénteken elmentünk). Nagyon jó volt, még szívesen maradtunk volna egy hetet...
Én is teszek fel most készült fotókat, de elötte a hétvége poénja:
Ehhez tudni kell, hogy Lilla az ételt "memm"-nek hívja. Nagymamáméknál van baromfi udvar, és gondoltuk legalább élőben mutogatunk pipiket Lillának. Õ meg csak bámúlta a tyúkokat elgondolkodva, majd megszólalt: memm. Hát mi ezen röhögünk azóta is. A kaja központú lányunk most sem hazuttolta meg önmagát. KépKép

KépKép
KépKép
KépKép
myra
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, csak Lacinak Svájcba kellett mennie dolgozni szerdán és azóta vendégek jönnek, vagy mi megyünk ide-oda. Volt hogy nem is aludtunk itthon, szerencsére jól viselte Kori. Talán ma éjjel már végre hazajön Apa!
Nem tudom érdemes-e, de azért utólag mindenkinek Kellemes Húsvétot.
Régi hsz-ra reagálva:
Aranyhold
Teljesen igazad van, csak engem zavar!

Boglárka
Kicserélted a mérlegben az elemet és újra mértél már?
Nagyon édi képeket raktál fel! Bár Fanni cipőjét még nagyon meg lehet különböztetni Koriétól, hiába egyforma he-he. Eljön majd ez az időszak nálatok is!
Kenyér, kifli vég én mind a mai napig megrágom. Nem tudjuk úgy a helyére tenni, hogy egybe lenne! Laci mondja is mindig már megint van egerünk...
Kép

Hmmc
Mikor lesz eredmény?
Barátnőmék a 24. héten végre megtudták Praxisba, hogy kislányuk lesz! Tényleg Dorina már tudja? Mit szólt?

Myra
Hasonló képek vannak nekünk is, csak mi kiflit és zsömit vettünk! Biztos frissiben akarják enni, nehogy kicsit megszikkadjon!

Cas
Lakás ügyben mi a helyzet?
Ez nem semmi mű! Én nem csináltam ilyet, nem sokan locsoltak meg minket, aki meg igen, az már csak az uncsi szokás miatt tették.

Ilba
Ezer bocsi, nem voltam itt, nem olvastam ezért nem írtam. Ilyenkor írjál nyugodtan sms-t vagy hívj fel. Nem volt úszás. Most szombaton megyünk, be tudsz jönni simán. De Benit miért nem hozod? Vele is tudsz nézelődni. Legalább látod, hogy mit szól a helyhez, sok babához, kisebb hangzavarhoz, stb. Ha csak nézni jöttök, akkor kell papucs és én javaslom, hogy öltözzetek rétegesen, mert nagyon meleg van 30-35 fok?! Nem tudom, mert vízbe kellemes, de múltkor tesómék jöttek Korit megnézni és azt mondták, hogy voltak ingyen szaunába.
Nagyon édi Beni a képen! Ilyenkor jut eszembe, hogy amikor Korinak nem volt foga el sem tudtam képzelni milyen lesz. Most hogy van, azt nem tudom milyen is volt fog (nagy lapát fog) nélkül?

Laga
Na igen, de mi már ilyen nem is merünk kérni. Képek? Hát azt talán a férjem tudná, de most nincs időnk, jönne a válasz. De nagyon örülnénk ám!
Kapcsolók: lemértem 85 cm-re vannak a padlótól, és miért? Nálunk akkor még eszünkbe sem jutott, hogy a gyerek tudjon önálló lenni, hanem nekem az volt a véleményem nem holtkorosként közlekedünk. Normál esetben a kezünk a testünk mellett van, csípő mellett, akkor a kapcsoló miért váll magasságba legyen? Hülye berögzöttség, többen furcsálják ám! Találtam is egy képet, de elég régi. Kép Hátam mögött az a hangfal zsínorjai, villanykapcsoló, a piros keretes. Látható, hogy nagyon nincs magason, aki ismert tudja nem magas, inkább alacsony vagyok.
Kép
Én az apja nagyon koszos ruháitól mosom külön a babaruhát!

Húsvétkor nem sok kép készült, voltunk Alcsútdobozon Keresztszüleimnél is. Képen Keresztanyám, Keresztfiam és Kori.
Kép
nikcsi
 
 


Hmmc
Jók az agárdi képek! Dorinának már milyen hosszú a haja?!
Nagyanyós is kitalálta, hogy ők húsvét előtti szombaton le akarnak költözni, ettől persze anyós borult ki, hogy felejtse el, mert van nekik húsvét előtt épp elég dolguk, semhogy nagyanyósékat költöztessék, úgyhogy most hétvégén költöznek majd le. Úgyhogy eztán mi is lejárogatunk majd, Zs. szülinapjára (május vége) valszeg kürtőst is sütünk, szóval szrvezhetünk egy talit majd Agárdra is! Kép

Tényleg, Szilvi! Az apukás-grillparti érdeklődés híjján elmarad?

Myra
Sebi csak a nyusziknak közli mindig, hogy "vau-vau"! Kép
De jó lehetett elutazni! Nagyon aranyosak a képek!!! Főleg a macilány-ruci! Kép

Nikcsi
Lakás: stagnálunk, nézelődünk. Egyelőre semmi fejlemény.
Locsolás: Zsombor meg Sebi mentek lelkesen! Pont gondoltam is, ha lányom lenne, akkor itthon ülne velem, és várná a locsolókat! Kép Kori mit szólt a locsolkodókhoz?

DM: van 15%-om, a héten mennék. Ki jön? Vagy kinek mit hozzak?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Ja, és hétfőn du. játszótereztünk egy nagyot a máltain, és végre a fényképezőt se hagytuk itthon.

Na milyen menő szerkóm van?
Kép

Mekkora kanál?!
Kép

A Szakértő!
Kép

Tessék Anya, tőled sem sajnálom, van belőle elég!
Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Végigfutottam a termést, nem volt semmi! Nagyon jó képek készültek! Mi persze egyet sem csináltunk, igaz semmi extra nem is történt. Igyekszünk a húsvétot minél egyszerűbben letudni, én spec. sosem szerettem, és ez mai napig nem változott!
Azért utólag én is kellemes húsvétot kívánok mindenkinek! Kép

Nikcsi, Szilvi! Szombaton tervezzük, hogy megyünk mi is úszni, remélem össze is jön! Kép
aranyhold
 
 


Cas!
holnap Tücsükzene után elmehetünk? vagy Sebi szunyáját nagyon megzavarja?
az apás bulit máj. 14-re raktuk, ezt már nem toljuk el, aki jön, jön, aki nem, meg majd irigykedhet Kép

jövő két kedden bababuli nálunk??
kérem a jelentkezéseket és a menüigényeket leadni! Kép

tegnapi újdonság: Enikő felült!!
egész egyszerűen ül, nem inog, nem dölöngél, hanem határozottan ül és boldog Kép
Kép
szilvamag
 
 


Szilvi
Enikő nagyon ügyi!! Mit adsz neki enni titokban, hogy ilyen ügyes tőle? Kép

Cas
Mi nem tudom mikor megyünk legközelebb Agárdra.

Nikcsi
Holnap tudom meg az AFP eredményét. A védőnő azt mondta, hogy felhívja a kórházat ahol csinálják és megkérdezi. Utána bejelentkezek UH-ra és talán okosabbak leszünk fiú/lány ügyben.
hmmc
 
 


Sziasztok,

köszönöm a köszöntést!

Laga
laga
 
 


Myra, Boglárka
Tücsökzene után megyünk Szilvivel a DM-be beváltani a 15%-ot. Jöttök?
Gyors választ kérek, hogy menjek-e én is autóval, hogy beférjünk.

Lányok
DM-es megrendeléseket 3/4 10-ig olvasok. Utána sms-ben jöhet még, 11 felé megyünk a dm-be.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Saci,
Ha Lilla nem lesz túl nyűgi mi lehet, hogy elmennénk.
myra
 
 


Saci,
Ha Lilla nem lesz túl nyűgi mi lehet, hogy elmennénk.
myra
 
 


Saci,
Nem megyünk. Sajnos Tücsökzene is törölve. KépKép
Szerelik a liftet. Még ha valahogy le is cipelem Lillát babakocsistól, cuccostól a 7.-ről, már rég lekéstük a buszunkat. KépKép
myra
 
 


Sziasztok,
Tavaly tavasszal láttunk hozzá a babaprojecthez, akkor találtam rátok, és azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal olvasgatlak benneteket. A project jól sikerült, március 20-án a Margit Kórházban megszületett a kislányom, Aliz Hanna Kép
Eddig lustaságból nem írtam, de most lenne egy kérdésem, és remélem, hogy tudtok nekem segíteni, tanácsot adni. Főleg a lányos anyukákat kérdezem, hogy ők mikor és hol (már aki) rakatott fülbevalót a kiscsajszi fülébe? Ilyen idős korban csak átszúratni lehet, vagy esetleg fülbelövést is vállalnak valahol? Melyik a praktikusabb? Mennyire viseli meg a gyerkőcöt, és utána igényel-e valamilyen kezelést?
Bocsi, hogy elsőre ennyi kérdéssel rohanlak le benneteket, de mivel eddig csak egy fiam volt, lányos dolgokban nagyon nem vagyok otthon Kép

Előre is köszönöm a válaszokat.
v

Jah ... és eszméletlen nagyra nőttek a gyerkőcök. Mindegyik nagyon aranyos Kép Gratula.

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka,
Gratulálok a kisasszonyhoz!! KépKép
Én szerettem volna fülbevalót a lányom fülébe, de aztán letettünk róla. Szerencsére. Lilla az a típus aki semmi perc alatt kitépné a füléből. Így elhalasztottuk késöbbre. Majd ha már elég értelmes lesz hozzá.
Annak idején amikor megkérdeztem azt mondták 8 hónapos kor alatt (de inkább 1 év), nem vállalják a belövést. Addig csak átfúratni lehet.
De majd jön Hmmc, és ő több részletet tud.
myra
 
 


Szia Myra,
Köszi a gratulációt meg a gyors választ Kép
Én is filóztam rajta, hogy milyen idősen lenne a legpraktikusabb, és pont amiatt, amit te is írsz, gondoltam, hogy minél korábban tetettjük bele, később annál inkább "természetesebb" lesz neki, és talán nem piszkálja. Mire meg kicsit nagyobb lesz, addigra meg annyira hozzászokik, hogy nem zavarja.
De nem tudom... Mindenáron nem ragaszkodom hozzá én sem, csak az olyan csajszis Kép Persze ha a babának nem jó, akkor hagyom az egészet, és majd ha nagy lesz, ő eldönti, hoyg akar-e vagy sem.

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!
Szilvi! Mi elvileg mennénk, de még nem tudom mi lesz. Tegnap meghalt az egyik unokatesóm, és valamikor jövő hét elejére tervezik a temetést.

Vanillka! Én is gratulálok a pici lányhoz! Ugyan nekem fiam van, és csak felületesen figyeltem oda ilyen témákban, de én úgy emlékszem, hogy kozmetikában pici babáknak is bele lövik a fülébe a fülbevalót. Esetleg próbálj olyan kozmetikában érdeklődni, ahol foglalkoznak fülbelövéssel.
aranyhold
 
 


Vanillka
Érdemes minél hamarabb beletenni a fülbevalót a fülébe, hogy megszokja és nem fogja babrálni. Nekem a védőnő azt mondta, hogy a legjobb 3 hónapos kora előtt. Jobb lövetni, mert a pisztoly széttolja a szöveteket, míg a fúrás (pl. a kórházban ezt csinálják) roncsol. Nekünk Sára kb. 10 másodpercig sírt, mert megijedt a pisztoly hangjától.
Belövést vállalják már nagyon pici kortól is, de annak örülnek, hogyha minél kisebb a baba, mert akkor kevesebbet ugrál, mint egy nagyobb.

Teljesen jó lett az AFP-m és a cukrom is!!! Kép
Az AFP szerint valahol a 17-18. hétben járunk. De a 17-et már betöltöttem (a védőnő számítása szerint). Jövőhéten UH, doki.
hmmc
 
 


Hmmc!
hurrá!
jöttök kedden? vagy támadjunk le Titeket és menjünk mi? Kép

Vanillka!
én nem rakattam a lányok fülébe semmit, mert szerintem ráérnek majd később eldönteni akarják-e egyáltalán, addig pedig balesetveszélyesnek tartom. Utólag örülök is, mert mindkettő nagyon "fülpiszkálós"

Myra!
máskor ilyen helyzetben szólj ide és elmegyek értetek.
szilvamag
 
 


Szilvi
Még nem tudom, hogy mi lesz kedden, de jó lenne elmenni. Az a baj, hogy lerobbant az autóm és 4-re mennem kell a dokihoz. Még Petivel egyeztetni kell, hogy mikor és hogyan tudna minket elvinni. De ha megyünk sajnos max. 3-ig tudunk maradni, de még fogalmam sincs, hogy mikor érnénk oda. Mikor kezdődik a buli????
hmmc
 
 


Hmmc!
Kép
2-3-ra szokott érkezni a "tömeg"
ha van lehetőségeteket, azért gyertek, én szívesen látlak Titeket korábban is
szilvamag
 
 


Móni!
milyen típusú az az alul szelepes cumitok?
meg vagy vele elégedve?

Lányok!
ki milyen cumit ajánl?
szilvamag
 
 


Vanillka
Nagy gratula a picihez! Kép
Nekem is csak fiam van, de szerintem is ráér a fülbevaló. Nekem anno 6 évesen lövettük ki a fülem, és teljesen oké volt. Addig meg nem hiányzott.

Hmmc
Az eredményekhez gratula! Kép
Akkor nem is kell most diétáznod?! Ez min múlik?!?!?
Tényleg, Dorina mit szólt az újabb tesóhoz?

Szilvi
Nekünk aventes van, abból a szempontból praktikus, hogy sokféle hozzávalót lehet venni egy üveghez (fül, többféle cumi, "tanító" cumi, szelepes itató, stb.).

Boglárka
Itt a kajcsitok nálunk, 2456 Ft a vége. Vmikor átugrotok érte? Vagy ráér a köv. tücsökzenére?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Lányok, köszi a gratulációkat a csajszihoz, és a válaszokat a fülbevalóval kapcsolatban.
Meg kell mondjam, most már teljesen elbizonytalanodtam. Asszem alszom rá még egyet-kettőt. Pedig nagyon cuki kis fülbevalót vettünk a kisasszonynak, olyan igazán kisbabának való picikét, ami nem nagyon áll el, lóg le (nem tudom értelmesen megfogalmazni, bocsi Kép ) a fülétől.
Hmmc ha nem titok, megírnád, hogy ti végül hol lövettétek be? Egy helyen kérdeztük, de ott azt mondták, hogy ilyen picinek nem vállalják.

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Cas
Köszi, majd meglátom, hogy elmegyünk-e érte, majd telefonálok, ha igen.

Szilvi
Jövő hét kedden mi tudunk menni.
Cumiról: épp ma láttam, hogy a cumink (nem etetős) azt hiszem NUK. Amikor elmosom mindig megy bele víz, cuppog, próbálom kirázni belőle, de nem lehet. Ma vettem észre, amikor a dokinőnél voltunk, hogy kezd penészedni belül. Nem lehet szétszedni, hogy kimossam, szóval kuka lesz a vége.

Vanillka
Gratulálok Aliz Hannához.
Én sem lyukasztattam ki Fanni fülét balesetmegelőzés miatt. Ráér majd később.

Hmmc
Már nagyon fúrdalja az oldalamat, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Lányok
Ti beadattátok az agyhártya elleni oltást?
boglarka
 
 


Szilvi
Playtex VentAire a márkája a cumisüvegnek. Sára csak ebből a fajtából tud inni, és teljesen szét lehet szedni, hogy elmossam. Sajnos itthon még nem láttam pedig tényleg nagyon jó. Nézd meg az ebay-en.

Boglárka
Mi a mostani doktornőnk javaslatára beadattuk Sárának az oltást.
Az én oldalamat is nagyon fúrdalja. Legkésőbb szeptemberben kiderül. Az ember megint átment "nekem csak lányom lehet"-be, szerelmes típus. Nekem teljesen mindegy, csak egészséges legyen. A lány azért lenne előnyösebb, mert itt van Sáráról egy vagon gyerekruha, aminek a nagy része rózsaszín Kép

Cas
Azért diétázom módjával, nem szabad, hogy elszaladjon velem a ló. De eddig túl jól sikerült fogytam 1 kilót.

Vanillka
A Szentendrei úton van a Csilli-Villi bizsus bolt, mi ott lövettük ki. Én a nagyobbik lányomnak is már pici korában belerakattam a fülébe, most nem hiszem, hogy sikerülne. Sára kb. (ha jól emlékszem) 2-3 hónapos volt, már teljesen megszokta, nem is piszkálja.
hmmc
 
 


Hmmc!
köszi

Cas!
Avent nekünk is van, de abból nem szeret annyira inni, keményebb a cumirésze
szilvamag
 
 


Elnézést mindenkitől akinek esetleg nem válaszolok, de mostanában csak az utolsó pár hozzászólást van időm átfutni.

Szilvi, Nikcsi
Megkaptam a belépőket!! Kép

Ilba,
Köszönöm, az e-mailt! Kép

Laga,
Utólag is Boldog Névnapot!!

Hmmc,
Gratula a jó eredményekhez!!! KépKép
Én is nagyon kiváncsi vagyok a baba nemére. Nálunk is lány mánia van. Gergő is még egy lányt szeretne. KépKép

Szilvi,
Nekünk is Avent van. Lillának szerencsére nem volt kemény. Ha jól emlékszem a BébéComfort-nak és a Tigex-nek van alul szelepes cumisüvege.

Boglárka,
Lilla is már egy éve megkapta az agyhártyagyuszi elleni oltásokat.
myra
 
 


Szilvi
Ilyen a miénk.
Kép
Ha a Vent Aire-re keresel rá, akkor felhozza.
A ducibbnak nagyon jó formájú a cumija.
hmmc
 
 


Szilvi, Nikcsi
Elfelejtettem írni, hogy idén megszünt az ingyenes belépő, csak félárút adnak (így 450 Ft). Ez jelent gondot?
myra
 
 


Myra
Ezer köszi, ez is több mint a semmi! Talán jelentkezek még - MA! Ha itt nem, akkor beszélünk telcsin! Kép
nikcsi
 
 


De jó, valaki más is szokott archíválást kérni! KépKépKépKép
nikcsi
 
 


Ezt olvastátok a Velveten?

Genetikai okai lehetnek a hirtelen csecsemőhalálnak
április 21. péntek 11:02
[MTI]
Az orvostudomány még nem ismeri a hirtelen csecsemőhalál pontos okát. A legújabb kutatási eredmények azt valószínűsítik, hogy a légzés leállásának szervi okai vannak, amelyek genetikai hibától származnak.

A csecsemőkori hirtelen halálozás az egy év alatti kisgyerekeknél a legfőbb haláloknak számít, bár kétségtelen, hogy 1994 óta (ekkor született meg az bevett szokás, hogy a csecsemőket mindig a hátukra kell fektetni) gyakorisága csökken.

De mi okozza a tragédiát? Az bizonyos, hogy légzési problémáról van szó: normális esetben a csecsemő észleli, ha hosszabb időre kimarad a légzése, s egy hirtelen levegővétellel korrigálja a problémát, de sok esetben ez az észlelés elmarad. A bristoli egyetem kutatócsoportja, John Paton professzor vezetésével nemrégiben érdekes felfedezést tett: a hirtelen lélegzetvételt más mechanizmus irányítja, mint a hagyományos légzést.

Eszerint az életmentő légzési formát az agy egyik részében, a "PreBötzinger-régióban" lévő idegsejtek szabályozzák, méghozzá úgy, hogy a légzés kihagyásakor a szervezetben kialakuló alacsony oxigénszint megnyit egy csatornát a membránjukban, ezeken keresztül nátriumionok kerülnek be a sejtbe, s az így riadóztatott idegsejt utasítást ad a gyors légzésbeindításra. Ha azonban ez a "kapu", a membráncsatorna nem nyílik ki, akkor az idegsejt nem tud működni, és a szervezet "újraélesztése" nem sikerül. A kutatók úgy vélik, hogy e hibát (a membráncsatornát alkotó fehérje módosulását) genetikai probléma válthatja ki.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!
Hmmc! Gratulálok a jó Afp-hez!

Szilvi! Nekünk sem jött be az Avent, Matyi az egyszerű mezei cumisüvegeket szereti. Baby Bruin és Baby Nova márkájú volt/van, ezek lényegében hasonlóak.
Úgy tudom a Nucknak is van valami szelepes megoldása, és talán a Chicconak is.
aranyhold
 
 


köszi mindenkinek a tanácsokat
az alsó szelep csak megtetszett Sára cumiján, nem feltétel Kép
Enikő úgy meg tudja szívni a cumit, hogy a szelep ellenére behorpad és visszacsúszik az üvegbe Kép
kell egy nagyobb cumisüveget vennem Enikőnek és kíváncsi voltam, melyik jó, mert kipróbálni, ugye nem igazán lehet őket Kép
nem gondolta meg valaki magát a bababörzével kapcsolatban? van még két hely az autóban
szilvamag
 
 


és van még felesleges félárú belépőnk is...
myra
 
 


Plusz jegy elkelt...
myra
 
 


Szilvi
Én úgy mennék a bababörzére csak nem tudok eljutni a székesfővárosba Kép
Megadta magát a vízpumpám és csak hétfőn vagy kedden tudja megcsinálni a szerelő. Az ember pedig elment bazseválni, fogalmam sincs, hogy szerencsétlen mikor ér haza és meddig fog alukálni.
hmmc
 
 


Cas
Szerencsére nem volt sok locsolónk, család + szomszéd kisfiú. Szóval nem voltak sokan, meg nem is engedtem, hogy Korit bebüdösítsék. Elég voltam én görénynek itthon.
Milyen nyugis pillanatok a máltain?! Nagyon helyes Sebi!
A kedvezményt köszi, és Szilvinek is felhívott, különben lemaradtam volna! KÖSZI

Aranyhold
Mi megyünk úszni! Alig várom már!
Részvétem.

Babatali: nem akarok beleszólni, de nem úgy volt Hmmc-jéknél lesz? Ezt miért kérdezem, mert ha nem Móniéknál van, akkor kicsi az esély, hogy találkozhatunk! Mióta elköltöztetek nem is jöttetek. Amúgy eljutásilag nekem jobb a Szilviékhez, nem kell senkinek, senkihez alkalmazkodni.

Szilvi
Apás tali, elvileg akkor lesz családi hepaj, de nekem fontos az apás tali, szóval valahogy szervezkedek!
Milyen cumi? Üveg, vagy szájába való? Nekem van egy Nüby, ami alul szelepes, szombaton ha kell szívesen elviszem! Aventet használunk, de a nuk sokkal jobb volt, amikor kicsi volt, ezt ajánlom, de ebből is van pici, ezt is vigyem? Azóta találtam egy harmadikat is! Telefonon nem értettem pontosan, hogy kipróbálás miatt vagy mi miatt kell? Úszin megbeszéljük!

Nóra hogy nem tudod kimosni? Használsz olyan nagyon pici cumisüvegmosót? Főzd ki, akkor még talán meg lehet menteni.
Mi nem adattuk be azt az oltást, mert a doki nem tartja fontosnak. De már sokaktól hallom, szóval elgondolkoztam!

Hmmc
Dorina tudja már? Erre szánt szándékkal nem válaszolsz? Már kérdeztem és most már Cas is!
Gratula az eredményekhez! A nemére már én is nagyon kíváncsi vagyok! Peti nem gondolja, hogy túl nagy elnyomásba lesz, nagyon sok nőci.

Laga
Boldog névnapot, huú bocsi, be sem ugrottál, mert nekem csak Laga vagy.

Tücsökzenések: kérdezhetek valamit? Ha egyszer valaki nem tud elmenni, mi nem próbálhatnánk ki? Mármint nem tudom, hogy ez működik-e úgy, mint az úszibérlet (átruházható)?

Vanillka
Gratula a gyerekekhez! Merre laktok? Talikra nem tudtok jönni majd?
Én nem szerettem volna fülbevalót Korinak! Miért? Nekem 3 évesen lövették és iszonyatosan rossz élményem van, azóta sincs ékszerem, semmilyen! Szóval már ez volt a fő ok, aztán ahogy telt az idő Kori egyre többet mocorgott és nem 3 hónaposan, hanem később derült ki, hogy Kori nagyon fülpiszkálós! Õ nem szopja az ujját, hanem a fülét birizgálja, ha lenne fülbevalója a frász kerülgetne! Majd ha szeretne kilövetjük.
Amúgy evvel a fiús hajjal biztos jobb lenne, ha lenne fülbevaló, de mégse!

Bababörse: Myra által van egy feles jegy, mivel a barátnőm megbetegedett, ezért felesleges. Nem kell valakinek???? Felesleges félárú jegy újra személyt keres!
Hmmc mi nem megyünk korán szóval csatlakozhattok. Meg kérdezni is akartam, hogy kell-e valami, itt jóval olcsóbbak a pelusok! Na?????
nikcsi
 
 


Nikcsi
Már régebben írtam, hogy már tudja Dorina, de az is lehet, hogy csak akartam írni.
Azt sem tudom, hogy fiú vagyok vagy lány.
Azt hiszem most nem kell semmi, mivel a múlt pénteken felnyomták az Eurocenter (kamerás, biztonsági őrös) mélygarázsában Peti kocsiját. A kocsinak nem lett semmi baja, mert a távirányító infráját mérték be. A csomagtartóból nem vette ki a táskáját arra az 5 percre amíg felszaladt Dorináért a mozihoz. Elvitték belőle a tárcáját (összes iratával együtt + kb. fél havi fizetése) és a laptopját. Még a táska csattját is visszazárták. Laptopot már vettünk, de ebből kifolyólag anyagilag a béka s....e alá csúsztuk ebben a hónapban.
Szóval nagyon szeretnék menni, de most spórolós üzemmódra kell állítanom magamat. Pelusunk még van, ami remélem fizetésig kitart.

A talira nálunk most várni kell legalább 2 hétvégét, ugyanis tegnap hoztak hozzánk kb. 22m3 földet és nyakig járunk benne, ma hordták be markolóval (a föld és a markoló most éppen hiányzott a pénztárcánknak, de most volt olcsó) és úgy néz ki az udvar és a ház előtt, mintha óriás disznó túrt volna. Szerencsétlen Peti hétvégi programja a lapátolás és a gereblyézés lesz, hogy végre már kezdjen normálisan kinézni a kertünk.

Szóval röviden ez a helyzet velünk. Ja! és még az autóm vízpumpája is pont most adta meg magát. Ha lenne fánk - bocsi, 1 már van, de az még kicsi - tuti, hogy felakasztanám magam.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
Minden babás kép nagyon aranyos, de szerintem ezek az egymásra mosolygós tesók a képeken "olvasztják" legjobban az embert, nagyon édesekKép

Vanillka,
Üdv és sok boldogságot a kislányhoz!

A fülbevaló szerintem is "magánügy" annyira, mint a tetkó,a festett haj, vagy pl. a piercingKép Szóval a gyerek önálló választásának kéne lennie, nem a szülőkének. Mégha nagyon csini, akkor isKép Meg engem nyugtalanítana, hogy mikor tépi ki és veszi a szájába, vagy szippantja be a kiságyról, ha véletlenül kiesik.
Persze a testet mi "adtuk" a gyereknek, de a díszítést inkább a kreativításukra kéne bízniKép

Végre már csak lájtos náthánk van... majd jön a nyár és meggyógyulunk talán mi is még a következő karácsonyigKép

Na, de jön a cseriszezon, hát nem gyönyörű látvány?
Kép
Olivér meg penget:
Kép
meg ír és olvasKép :
Kép Kép

És anyukája mellett két legfontosabb dolog az életében a lámpa és a kakaópor. Álmában és nappal is gyakori mondatkái: Anya, lámpát kéjek / kakaópojt kéjekKép De minden kajához azt kér, addig nem kajál, amíg nincs az asztalon a "kakaópoj"Kép

Viki
ccviki
 
 


Hmmc
Ez a bizsus bolt a Szentendrei út melyik részén van? Jó lenne, ha célirányosan tudnánk menni.
Igazán még mindig nem döntöttem el 100%-osan, hogy mi legyen, eddig a legtöbben ellene szavaztak, te vagy az egyetlen, akit "ismerek", és berakattad a lányodnak. Lehet, hogy én leszek a másik Kép A vacillálás még mindig megy, a fülbevaló addig itt figyel a polcon. Aliz még csak 1 hónapos, elkésve nem vagyunk semmiről.
Sajnálom, ami az Eurocenterben történt Kép Mi is gyakran járunk oda, és nekünk is van, hogy tele a csomagtartónk. Nem is gondoltam volna, hogy ott is előfordul ilyesmi. Úgy látszik eddig mázlink volt. Már mondtam is apának, hogy legközelebb ne hagyjon semmit a kocsiban.
Nikcsi
Az Eurocenterrel átellenben lakunk, a Vörösvári-Bécsi út kereszteződéstől nem messze egy kis utcában. Nagyon aranyos vagy, hogy már invitálsz a talira, de most még nem hiszem, hogy el tudok menni, esetleg legközelebb. Addig is itt ismerkedem veletek Kép
Most meg megpróbálok szunyálni, mert legjobb esetben is legkésőbb 1-kor riadóztat a lányom, hogy éhen akar halni.

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Ezt kifelejtettem, mert asszem Tőletek is szoktam ilyen témájú emileket kapni:
http://index.hu/tech/hoax/?main=060421a

Hát tényleg túl sok már a riogatás, nehéz szelektálni...

Viki
ccviki
 
 


Hmmc
Nektek aztán jól összejött minden! Kár, hogy most nem tudtok jönni, de legközelebb már nem kegyelmezünk, és megyünk! Akkor legalább bizti ti is ott vagytok! Kép

Nikcsi
Nem maradtál volna le, mert én már előtte reggel hívtalak, de hát aki sokáig alszik, és kikapcsolja a telefonját... KépKépKép
Szóval aztán Szilvi volt a gyorsabb a dm-ben.

Vanillka
Akkor hozzánk viszonylag közel laktok (3 villamosmegálló v. 15 perc séta), a köv. nálunk-talira gyertek el! (Majd írok címet.)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Enikő felállt!!!!!!!
szilvamag
 
 


Vanillka
Ez a bizsus a 6 szám alatt volt, most azt hiszem, hogy a 12 szám alatt lehet, mivel elköltözött.
hmmc
 
 


Szilvi,
Nagyon ügyes Enikő!!! KépKép És láttad is, vagy még délelött produkálta?
Képzeld Gergő tésztát főzött ebédre. KépKépKép
myra
 
 


Myra!
éppen a szerzeményeket próbálgatta Kinga, mikor anyósom csendben megjegyezte, hogy "egyébként felállt a gyerek" Kép
odafordultunk és Enikő csendben mosolyogva állt a kisasztalba kapaszkodva
aztán délután még produkált néhány tapsot is, tetszik neki, hogy egyedül is tud "pacs-pacs"-olni
KépKép
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?