Új privát üzeneted érkezett!

Jó Napot! Jó Napot!

Folyamatosan olvastalak bennneteket, csak írni sosem volt időm, mert elég sok a munkám. Megvan az utódom a munkahelyen, nem vesznek fel új embert, hanem átrendeződés lesz, egyik kolléganőm veszi át a munkám, neki eddig kisebb munkaköre volt, úgyhogy végül is előreléptették, az ő helyére, pedig visszajön egy kismama gyesről.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a méhszáj kinyílásának van-e valami jele? Délután már alig tudok menni annyira húz a hasam, kb hajnal körül kilazulok, reggel viszonylag ok és dél körül már erősödik a feszülés.

Kép
manka2
 
 


Manka!
Hol húzódik pontosan a hasad? Alul, kétoldalt, a petefészkek körül? Éles, vagy tompa érzés? Nem akarok hülyeséget mondani, de ha tompa és alul érzed, akkor szerintem inkább a méhszalagok húzódását érzed. Kb. 2 hete nekem is hashúzódásom van, bár most már pár napja mintha picit enyhülne. Nekem inkább tompa, izomláz-szerű érzés, terhelésre erősödik, és néha én is alig bírok menni, olyan vagyok mint aki karót nyelt Kép és éjjel nekem is lazul.
Ez persze szubjektív dolog, nem biztos hogy mindenki egyformán érzi ezt, de nem hiszem, hogy a méhszájjal lenne problémád, nekem is rendben van (legutóbb a 18. héten nézték).
Ne idegeskedj, de ha nem enyhül akkor inkább hívd fel a dokidat!
Pusz,
Mamy (21+3)

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Most nem olvasom el a mai nap termését, csak a tegnap este megírt levelemet próbálom feltenni, mert sajna tegnap ismét vacakolt a Bnet.

Sziasztok!

Kata!
Köszi a muskátli infót! Nagyon szépek még a honlapont is a virágok. Hozzávetőleg mennyibe kerülnek?

Gabi!
Fogorvos Kép Szorítok, hogy a nátha tényleg odébbálljon!

Rolex!
Szopiról előadást kapásból nem tudok, de az Aranytíz, illetve a Születhete, Szoptatásért, La Leche Liga portálján találhatsz infot. Mindjárt felrakom mindet.


Az Aranytíz, amiről Csengő már írt, az V. kerületben van az Arany János utca 10. szám alatt. Infokat itt találhattok róla:
http://www.aranytiz.hu/aktiv_szules/aktiv_szules.htm

Hasznos dolgok vannak az alábbi oldalakon is: www.szuleteshete.hu
www.szoptatasert.hu
www.lll.hu
www.baba.lap.hu
www.kismama.lap.hu


Dél, kora du. jövök!!!

pusz: Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka
 
 

 
 

Mamy!

Az Istvánba bárki mehet, legalábbis ezt mondták a felkészítőn. Most 19-én kezdődött a tanfolyam, 6 alkalom, így valószínűleg a következő május 31-én kezdődik (és után már csak szeptembertől lesz újra). Bármikor be lehet kapcsolódni, így nem gond, ha valaki az elsőt kihagyta.
Terhestorna is szokott ott lenni, ha jól emlékszem szerdánként 17 órától és péntekenként 15 órától (de ez nem tuti). Talán ez is ingyenes, de majd a jövő héten megkérdezem.
Helyileg a kórházon belül a jobb oldali út végén, a nőgyógyászati épület melletti étteremben szokták tartani (egyenesen oda visz az út).
Ha jól értelmeztem, akkor a tesód ott fog szülni szept. végén. Én október 1. hetére vagyok kiírva (ultrahang szerint okt. 1., mensi szerint okt. 4-6.), úgyhogy akár még találkozhatok is vele. Júniustól már a kismama tornára is járni fogok, úgyhogy gyakori vendége leszek az épületnek. Ha a húgod is elkezdene most járni a tanfolyamra vagy később a tornára akkor jelezd nekem, mert szívesen összefutnék vele.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Nagyon régén írtam már nektek. Szakdolgozatot írok, a leadási határidő nagyon közeleg. Áron jó gyerek, de folyamatos anyát igényel. Délután szerencsére szeret nagyokat aludni, így akkor írom a szakdolgozatot. Este lefektetés után már semmire sincs energiám.

Bujka!
Írtad a múltkor, hogy amerikai banknál dolgoztál. Én a BB-nél és te? Keményedésekkel én is küzdök, napi 2*2 magneB6-tal szerencsére kordában tudom tartani. Húsvét hétvégéjén én is tanakodtam, hogy ez most komoly vagy sem. A hasam is hirtelen nagyot nőtt, a semmiből szinte komoly pocak lett. Remélem ez okozta keményedéseket. Mi most nagyszülőzünk Szegeden, így nem tudtam elmenni a saját dokimhoz. Gondoltam eszem magnéziumot, kórházban is azt adnak. Hétfőn megyünk vissza Pestre, délután megyek dokihoz. Remélem nincs semmi méhszáj baj.

Csengő!
Nagyjából Te, Bujka és én egyidős terhesek vagyunk. Lehet, hogy második terhességnél már jobban megérzi a szervezet a növekedést azért kellemetlen a pocakunk néha. Az otthonszülésnek én nem vagyok jó alanya, de ha valaki akkorát csalódik az eüben mint te, akkor talán jobb otthon szülni. Én a Kútvölgyivel meg voltam elégedve, elég gyerekbarát kórház. Nekem nagyon szép emlékeim vannak, bár én is kaptam oxitocint. Remélem ezzel most is megúszom, egyéb "nyalánkságra" nem lesz szükség. Köszi, hogy Lau temetésénél aktívan közreműködtél. Engem is nagyon megviselt az esemény, mai napig sokat gondolkodom az élet "értelmén".

Piciiri!
Migrént sajnálom. Állítólag sok esetben elmúlik a terhesség alatt. Szurkolok neked.

Mamy!
Gratulálok a rugásokhoz. Tényleg nagyszerű érzés. Ketteske nálam már nagyon aktívan rúg. Áron nyugodtabb baba volt, legalábbis az emlékeim szerint.

Nálunk úgy néz ki, hogy ismét kisfiúnk lesz. Már kétszer mondták, utoljára 90%- ra mondta a dokim.

Bocs a többieknek, hogy nem írtam, de szólít a kötelessség, szakdolgozat...

Andrea
(aki nem tudja a napra pontos kort, valahol a 22. hét táján)

KépKép
Áron
 
 


Sziasztok kismamák!

Felmerült 1-2 időpont és hely ahol találkozhatnánk. Bujka által már leírt Aranytízben (Arany János u. 10.) április 28-án 17 órától várandósok klubja lesz (elvileg ingyenes, de még ma utána érdeklődöm), ahová bárkit szívesen várnak a klubtagokon kívül is egy kis csevegésre, eszmecserére és tanácsadásra.
Ezen kívül május 7-én lesz a születés hete programsorozat megnyitója (bár itt lehet, hogy tömeg lesz), így ezen a napon ingyenes előadások várják a kismamákat szintén az Aranytízben.
Én szívesen elmennék bármelyikre csak, hogy találkozzak veletek. Talán a várandósok klubjában nem lesz akkora tömeg, de ez úgyis csak akkor derül ki, ha már ott vagyunk. Remélem akad egy két jelentkező, aki szívesen csatlakozna hozzám valamelyik nap.
Nézzetek utána a www.szuleteshete.hu oldalon.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Szia Mindenki!

1 gyors infó erejéig ugrottam be, mert mindenképp meg szeretném osztani Veletek! Kisfiú! Kép Kép És egyszerűen már most gyönyörű; én eleinte inkább kislányt szerettem volna elsőre, de ez a találkozás a kincsemmel... Hát imádom!!! Kép

És azt is, hogy egyre élénkebben bizonyítja, hogy ott van a pociban!

Bujka! Kérlek jelezd a táblában, hogy a kiscsillag neve Soma.

Mindenkinek millió puszi!!!!!

J.E.
macifülke
 
 


Gesztenye!
Köszi szépen, akkor légyszi kérdezd már meg a terhestornát is, ha legközelebb mész, és a következő szülésfelkészítő pontos napját (az első alkalmat).
Sajna a hugom elég hülye időbeosztásban dolgozik, de azért megpróbálom rábeszélni hogy menjen el. Félreértés ne essék, nem azért kell rábeszélni mert nem akarna menni, hanem mert nagyon idióta a munkahelye... Majd megemlítem neki, hogy te is ott leszel, biztos örülne ha valakivel összeismerkedne aki nagyjából ugyanakkor és ugyanott fog szülni. Kép
Egyébként olyan jó hogy egyszerre várunk babát, kb. 1 hónap eltérés van kettőnk között, ő most a 17. hétben van. Kép Örülünk neki mindannyian, hogy a két unokatesó között ilyen kicsi lesz a korkülönbség, olyan lesz mintha testvérek lennének. Mindketten az első babát várjuk Kép
Egyébként ismerem az Istvánt nagyjából, mármint helyrajzilag, tudom hol van a nőgyógyászat, régen oda jártem (sajnos)... Nekem nincsenek túl jó emlékeim onnan, de ez magánjellegű dolog. A kórház meg a szülészet attól még biztos nagyon jó, jókat hallottam én is róla. De azt nem tudtam hogy az étteremben van a felkészítő, köszi!
Mamy

Kép
mamy
 
 


Macifülke!
Gratula a kis kukishoz Kép
Én is úgy szeretném már tudni, hogy kukis vagy puncis Kép (már bocsi...) május 3-án megyünk 4D-re legközelebb, remélem akkor már kiderül! Akkor már 23 hetesek leszünk! Kép
Pusz,
Mamy

Kép
mamy
 
 


Macifülke!
Gratulálok a fütyishez. Tök jó fiús anyukának lenniKép Én két lányt szerettem volna, de mostmár igaz a mondás, egy fiúnál csak a két fiú jobbKép

Somáról jut eszembe, nálunk Simon lesz a kistesó.

Andrea

KépKép
Áron
 
 


sziasztok, felig visszaolvasva felrakom a tegnapi iromanyomat, aztan jovok meg.
a linkeket lattam mar leirta Bujka is, de hadd szoljon....

www.lll.hu
www.szoptatasert.hu
www.szoptatasportal.hu
www.iboly.hu
http://www.aranytiz.hu/aktiv_szules/aktiv_szules.htm

Persze az edesanyak es rokonok is jo tanacsot adhatnak, de az elmult 50 evben kiirtottak a nok nagy reszebol az osztonoket, helyette megfelemlitettek oket, hogy ha nem csinaljatok azt amit az orvos, vagy a vedono mond, meghal a babatok!!!!!Az en anyam is sirt, hogy nincs cumisuvegem es szomjan hal a kisbabam, neki megmondtak annak idejen. Es kell adni neki gyumilet meg minden szart. Hiaba mondanam szegenynek, hogy az anyatej a legjobb es nem helyettesitheto tapszerrel, mert pl.most jottek ra, hogy mennyi minden ismeretlen jo baci van benne. Bifidus esensis es tarsai innen vannak...Es nem forditva_Kép AMugy tok jo biznisz, mert megveszitek a mellszivot (14e), sterizilalot (20e), cumikeszlet (parezer ft) es sorolhatnam amire nincs szuksegKép Pedig marcsak lustasagbol is a legegyszerubb a szoptatas. Mindig megfelelo homersekletu, steril, babahoz mert osszetevok stb. Szoval en eleg lusta vagyopk ahhoz hogy a masodiknak se adjak semmi mastKép Azert megint hangsulyozom, hogy van aki tenyleg nem tud szoptatni es szegeny baratnomnek nagyon fajt, hogy mindenki rossznak tartja, pedig o megtett mindent, de alkatilag ilyen volt. Szegeny uton utfelen magyarazkodtt...

Talalkozoban benne vagyok. Nekem a Margit sziget szimpi, mert en a szentendrei hev vonalan lakom, tehat nem kell sokat atszallnom.


Ha a szuleteshete.hu-ra mentek ott van egy link a varandosok klubjara. Ez is az aranytizben van. (Arany J. u 10) Ez legalabb ingyenes.Kép De csak havonta egyszer van. Eddig ketszer voltam. Kotetlen beszelgetes van es lehet kerdezni. En sokat kerdeztem mar, pl. mire jo a burokrepesztes, mibol gondoljak, hogy gatmetszes nelkul is lehet szulni, miert baj, ha a babam nem az en szagomat erzi eloszor, hanem mondjuk a johnsonandJ babafurdetoet stbstbstb.....

Amugy utalom, hogy a tobbi program ott fizetos, amit en dragallok, de a fiammal eljartam a fitnessre.

Bujka, amugy en is elhataoztam hogy semmi fajdalomcsillapitot nem kerek a mellekhatasok miatt, amint a korhazban benn voltam es ateltem a legszarabb erzeseket ( mert tenyleg jo volt otthon vajudni, es tenyleg csak 10 ora utan mentem be) azt vartam mikor kerdezik a fajdalomcsillapitast, rogton mondtam volna, hogy altassanak vagjanak mindegy csak legyen vegeKép

Jovo het csutortokon megyek a dokimhoz, megkerdezem mit szol az ambulans szuleshez (2 ora utan hazamenes), meg ilyenek...Ha pozitivan csalodom maradok, ha nem akkor valtok.

csengo 22+6
Vendég
 


Mamy
Alul fáj a hasam, ágyéknál és olyan érzés mintha súlyok lennének benn, a rugdosást is mindig ott érzem, ez normális, hogy mindig lennt van? Érzem ahogy felkeményedik a hasam, majd ellazul és megint keményedik, mintha valaki meghúzná az összes inat és izmot ottbent.

Kép
manka2
 
 


Manka!
Nem akarok téves következtetést levonni, mivel nem vagyok szakember, és nekem ilyen érzésem nem volt. A méhszáj kinyílásának tüneteit sem ismerem, ezért nem tudom, hogy milyen érzéssel jár. Nekem inkább kétoldalt húzódik a hasam alja, nagyon olyan mint az izomláz.
De végülis amit érzel, szerintem nem kóros, hiszen valóban "súlyok vannak odabenn" azaz megnehezedik az egész méh.
Ne haragudj nem akarok okoskodni, szerintem ha nem múlik és aggódsz miatta, mindenképpen kérdezd meg a dokidat.
Mamy

Kép
mamy
 
 


Hétfőn megyünk 4D-re, következő héten pedig megyek a dokihoz, remélem, ha gond van a 4D-n kiderül!

Kép
manka2
 
 


Sziasztok,
tegnap este vagy két órán át próbálgattam elküldeni az üzenetemet, nem sikerült... először tehát a tegnapit másolom most be:

délutánra annyira rosszabodott a hátfájásom, hogy berohantunk melóból a kórházba. Olyan érzés volt, mintha kapanyéllel náspángolnák a derekamat. A doki megvizsgált, és szerencsére csak a derekam, nem nőgyógyászati az ok. Ülni mindenesetre nem tudok, csak feküdni vagy állni/járni. Most pár napig nem megyek dolgozni.
Szerintetek mitől lehet, hogy ülésnél jön elő? Lehet, a babák úgy tartják magukat, hogy olyankor helyezkedik nagy súly a gerincemre?

Bali,
1. végy egy szalvétát Kép, olyat, ami három rétegű. Nyisd szét (négyrét), vágd el a hajtások mentén. Szedd le a két vékony fehér réteget (sarkánál óvatosan szét lehet választani), a legfelsőt (mintás) tedd félre.
2. végy egy képkeretet (hobbiboltokban kapható, lehet gipsz vagy farostemez/fa. Gipsz képkeret kilátszó részeit tetszőleges színre festheted akrilfestékkel. Vízfesték e célra nem ajánlott, felszívódik). Szóval magad elé fekteted a képkeretet, úgy hogy az akasztó hátul felülre essen, és
3. egy vastagabb ecset segítségével finoman bekened dekupázs ragasztólakkal azt a részt, ahová a szalvéta kerül. Fentebb írtam, hogy a Deka márkanevű nagyon jó, de a többi is használható. Közös tulajdonságuk: ragasztásra és lakkozásra is jók, és ha fehér színük van, száradás után színtelenné válnak. Határozott, egyenletes mozdulatokkal kend fel a keretre a ragasztót, úgy, hogy mindenhová jusson. (Mintha a tepsit olajoznád ki Kép)
4. fogod a szalvétát, és az erősebb színű részével felfelé finoman ráfekteted a keretre.
5. A hüvelykujjad alatti párnás résszel óvatosan rányomogatod. NE húzkodd a szalvétát, csak nyomkodd, és középről kifelé haladva. (Ne ijesszen meg, hogy derékszögben gyári "perforáció" van a szalvétán, ez kisimuln. Továbbá készülj fel, hogy a szalvéta kisit le fog lógni. Attól se rémülj meg, ha néhol gyűrött lesz, az összhatás ugyanis mindenképp szép!)
6. kend le mégegyszer, de ne túl vastagon. Óvatosan nyúlj hozzá, nehogy felkapja az ecset a szalvétát. Legjobb, ha a kenés előtt vársz pár percet. Ha sűrűnek találod a ragasztót, egy kevés vízzel higíthatod.
8. ha lelóg a szalvéta a keretről, vagy vágd le, vagy vékonyan ragasztózd a keretet (az oldalát), és ragaszd oda.
7. mosd el az ecsetet.
Megcsinálni kábé annyi, mint leírni.
Ha kaspót, cserepet stb. akarsz díszíteni, a sötét felületű tárgyakat először is világosra kell festeni. Aztán kivágni a szalvétából a mintát, és ezt követően ragasztani/lakkozni.
Javaslat: a legolcsóbb kereten kezdd. Később már magad is tudsz készíteni gipszből Kép Mégegy: a mintát vagy a keretről lelógó részt szépen szerintem csak körömollóval lehet levágni.
Jó mulatást és sok sikert! Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok,
tegnap este vagy két órán át próbálgattam elküldeni az üzenetemet, nem sikerült... először tehát a tegnapit másolom most be:

délutánra annyira rosszabodott a hátfájásom, hogy berohantunk melóból a kórházba. Olyan érzés volt, mintha kapanyéllel náspángolnák a derekamat. A doki megvizsgált, és szerencsére csak a derekam, nem nőgyógyászati az ok. Ülni mindenesetre nem tudok, csak feküdni vagy állni/járni. Most pár napig nem megyek dolgozni.
Szerintetek mitől lehet, hogy ülésnél jön elő? Lehet, a babák úgy tartják magukat, hogy olyankor helyezkedik nagy súly a gerincemre?

Bali,
1. végy egy szalvétát Kép, olyat, ami három rétegű. Nyisd szét (négyrét), vágd el a hajtások mentén. Szedd le a két vékony fehér réteget (sarkánál óvatosan szét lehet választani), a legfelsőt (mintás) tedd félre.
2. végy egy képkeretet (hobbiboltokban kapható, lehet gipsz vagy farostemez/fa. Gipsz képkeret kilátszó részeit tetszőleges színre festheted akrilfestékkel. Vízfesték e célra nem ajánlott, felszívódik). Szóval magad elé fekteted a képkeretet, úgy hogy az akasztó hátul felülre essen, és
3. egy vastagabb ecset segítségével finoman bekened dekupázs ragasztólakkal azt a részt, ahová a szalvéta kerül. Fentebb írtam, hogy a Deka márkanevű nagyon jó, de a többi is használható. Közös tulajdonságuk: ragasztásra és lakkozásra is jók, és ha fehér színük van, száradás után színtelenné válnak. Határozott, egyenletes mozdulatokkal kend fel a keretre a ragasztót, úgy, hogy mindenhová jusson. (Mintha a tepsit olajoznád ki Kép)
4. fogod a szalvétát, és az erősebb színű részével felfelé finoman ráfekteted a keretre.
5. A hüvelykujjad alatti párnás résszel óvatosan rányomogatod. NE húzkodd a szalvétát, csak nyomkodd, és középről kifelé haladva. (Ne ijesszen meg, hogy derékszögben gyári "perforáció" van a szalvétán, ez kisimuln. Továbbá készülj fel, hogy a szalvéta kisit le fog lógni. Attól se rémülj meg, ha néhol gyűrött lesz, az összhatás ugyanis mindenképp szép!)
6. kend le mégegyszer, de ne túl vastagon. Óvatosan nyúlj hozzá, nehogy felkapja az ecset a szalvétát. Legjobb, ha a kenés előtt vársz pár percet. Ha sűrűnek találod a ragasztót, egy kevés vízzel higíthatod.
8. ha lelóg a szalvéta a keretről, vagy vágd le, vagy vékonyan ragasztózd a keretet (az oldalát), és ragaszd oda.
7. mosd el az ecsetet.
Megcsinálni kábé annyi, mint leírni.
Ha kaspót, cserepet stb. akarsz díszíteni, a sötét felületű tárgyakat először is világosra kell festeni. Aztán kivágni a szalvétából a mintát, és ezt követően ragasztani/lakkozni.
Javaslat: a legolcsóbb kereten kezdd. Később már magad is tudsz készíteni gipszből Kép Mégegy: a mintát vagy a keretről lelógó részt szépen szerintem csak körömollóval lehet levágni.
Jó mulatást és sok sikert! Kép

Kép
Ákata
 
 


Szia Gesztenye!
Én szívesen találkoznék veled a várandósok klubjában azon a pénteken.

Kata:
Hátfájás :-(
Esetlge egy székcsere? Nálunk van térdeplő is, illetve egy kolleganőm egy nagy lufiszerű tőgyeken álló labdán ül, ami jó a hátnak. ha érdekel megkérdezem a nevét.

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Bocs, lányok,
úgy látom, ma kétszer is sikerült...

Mamy,
gratulálok a bébimozgásokhoz Kép ne lepődj majd meg, ha pár nap múlva kicsit enyhébben érzed, ez egyelőre még ilyen. Van, hogy úgy fordulnak, hogy egy-két napig nem is érzem a lányokat, csak kívülről, kézzel. Tegnap este viszont olyat boxoltak... Kép

Macifülke,
neked pedig gratula Somához Kép Hogy vagy "munkailag"?

Iza,
mensin ne csodálkozz... tisztulsz... Június: jó hír Kép ez azt jelenti, nem kell augusztusig várni?! UI: itt rém randa idő van, szemerkél az eső...

Gesztenye,
úgy néz ki, 28-án dolgozom, utána meg megyünk bár napra Balatonra... De a május randit már nagyon várom! Kép

Manka,
igyekezz minél többet pihenni. Ha nem múlik és nyugtalan vagy, szerintem menj el előbb a dokihoz - nem éri meg az idegeskedés.

Magamról: hátam reggelre nagyok OK volt, de amint kiszálltam a tus alól, megint sz*r lett. Most be is fejezem ezt a levelet, mert ülve írom, és így nagyon rossz, fekve viszont nem megy a klampírozás...

Kép
Ákata
 
 


Szia Gesztenye!
Én szívesen találkoznék veled a várandósok klubjában azon a pénteken.

Kata:
Hátfájás :-(
Eseteg egy székcsere? Nálunk van térdeplő is, illetve egy kolleganőm egy nagy lufiszerű tőgyeken álló labdán ül, ami jó a hátnak. ha érdekel megkérdezem a nevét.

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Macifülke!
Gratula a kisfiúhoz. Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik tábort fogom gyarapítani, de még legalább 2-3 hétig nem derül ki. Azért még mindig a fiúk vannak többségben Kép

Mamy!
Hol szereztél rossz élményeket az Istvánban?
Jövő héten írom az infókat.

Csengo!
A mai napon 10:39-kor írtam pont a várandósok klubjáról (ápr.28.). Én szívesen találkoznék ott pár babanetes sorstárssal, már ha csatlakoznak hozzám. Ezek szerint te is ott leszel?
Amint látom Boróka már csatlakozna is. Meg kéne beszélni valamit, hogy miről ismerjük fel egymást vagy előtte találkozni kéne a metrómegállónál (ott talán nem lesz annyi kismamaKép).
Lányok, aki tud jöjjön!!!!

Ákata!
Sajnos egy idő után a nagy poci miatt rossz tartás alakul ki (az egyensúlyérzék is megváltozik és így korrigálod) és ez is okozhatja a fájdalmat. Legalábbis nekem tegnap ezt mondta a doki az előkészítőn. Jobbulást és vigyázz magadra!

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Macifülke!
Gratula a kisfiúhoz. Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik tábort fogom gyarapítani, de még legalább 2-3 hétig nem derül ki. Azért még mindig a fiúk vannak többségben Kép

Mamy!
Hol szereztél rossz élményeket az Istvánban?
Jövő héten írom az infókat.

Csengo!
A mai napon 10:39-kor írtam pont a várandósok klubjáról (ápr.28.). Én szívesen találkoznék ott pár babanetes sorstárssal, már ha csatlakoznak hozzám. Ezek szerint te is ott leszel?
Amint látom Boróka már csatlakozna is. Meg kéne beszélni valamit, hogy miről ismerjük fel egymást vagy előtte találkozni kéne a metrómegállónál (ott talán nem lesz annyi kismamaKép).
Lányok, aki tud jöjjön!!!!

Ákata!
Sajnos egy idő után a nagy poci miatt rossz tartás alakul ki (az egyensúlyérzék is megváltozik és így korrigálod) és ez is okozhatja a fájdalmat. Legalábbis nekem tegnap ezt mondta a doki az előkészítőn. Jobbulást és vigyázz magadra!

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Dorka,
kösz a tippet Kép Az a baj, hogyha egy kicsit is hajolok, már fáj. Úgyhogy nemcsak az üléssel van a gond... bár a benti székek télleg ócska vackok. Lehet, megnézetem a derekamat egy hozzáértővel, ha nem múlik el pár nap alatt a fájás. Egyelőre várok, hogy az elkövetkező napokban hogy viselkedik.

Gesztenye,
igazad lehet... sajna, nekem egyébként sincs nádszál tartásom...

A rendszer már megint vacakol, ezt a levelet most próbálom másodjára elküldeni. Karbantartja egyáltalán valaki a fórumot?!

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Õszinte legyek? Most már kezd tele lenni a hócipőm a babanet hülyeségeivel! Már megint kétszer küldte el, pedig én csak egyszer kattintottam rá. Rosszabb esetben pedig el sem küldi! Na, most jól kipanaszkodtam magam. Bocsi.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Akkor olvasom a mai adagomat Kép

Mamy!
Gratulálok a mozgolódáshoz Kép Én is így voltam vele, hogy először bizonytalan voltam, hogy Ketteske mocorog-e, de aztán biztossá vált a dolog Kép 1-2 hét és a Kispapa is érezni fogja a babócát!!!
Tényleg klassz lehet, hogy egyszerre vagytok pocakosok a húgoddal Kép Majd tudtok egymásnak segíteni Kép

Iza!
Akkor hajrá júniustól! Kép

Erika!
Sajnálom a fejfájást Kép Szörnyű lehet, hogy szinte egész héten folyamatosan fáj. Nem próbáltál eddig valamilyen homeos bogyeszt. Persze nem akarok állandóan ezekkel a homeos cuccokkal jönni, de ártani biztosan nem ártanak, sőt akár használhatnak is Kép Én a szörnyű allergiámra kezdtem el tegnap óta homeózni, mert elviselhetetlen.
Jó lehetett, hogy ennyire örültek Mindhármotoknak Kép
Pulzusingadozást nem vettem észre, csak annyit, hogy magasabb (80-100 között van).
Én benne vagyok a találkában Kép

Manka!
Jó, hogy hallunk Rólatok Kép
Elméletileg minden előjel nélkül is kinyílhat a méhszáj, de azért az esetek többségében a keményedések és görcsök együtt okozzák. A húzódás olyan, mintha le akarna szakadni a hasad alja? Nekem ilyen most kezdődött, ami az első terhességemnél is előfordult, ha sokat álltam és nem pihentem. Ha "csak" ennyi, akkor ne aggódj, de biztonság kedvéért egy orvosi kukkantás sosem árthat.

Áron-Andi!
Minden elismerésem a szakdoli írásához! Hova jársz? Miről írod a szakdolidat, gondolom valami pénzügyes, gazdaságis téma...
Marcim is állandóan a sejhajomban van, pl. főzés közben mindig tépegeti a nadrágomat, fogja az ujjamat és húz magával, hát ennyire kellek Neki.
Én a Citibankban dolgoztam, de már nem onnan mentem szülni.
A kórházban tényleg adtak egy ív magnéziumot és ennyi, ha nem múlt volna, vagy erősödött volna a görcsölés, akkor jött volna az infúzió. Csengőt is kérdeztem, hogy Kismanódat mennyire "kell" emelgetned? Én próbálom minimálisra csökkenteni a cipelését, de bizonyos dolgok elkerülhetetlenek. Szorítok, hogy csak a normális keményedések, görcsök legyenek és semmi méhszájnyitogató csúnyaság!!!
Gratula a 90%-os kisfiúhoz! Nekünk még van esélyünk a kislányra, de jövő hét pénteken remélem biztosítanak a neméről, bármi is legyen.

Judit!
Gratulálok a kiskukacoshoz Kép Kép Kép Kiscsillagod feljegyezve a tábliban. Először én is úgy voltam Marcinál, hogy te jó ég, most mi lesz, egy kukacos, de most már semmire sem cserélném el, hogy először kisfiam lett Kép
Munkával hogy állsz? Épp tegnap gondoltam Rád, hogy vajon meddig dolgozgatsz.

Gesztenye!
Sajna nekem április 28. nem oké, és a másikon, ha tömeg van, akkor azt lehet, hogy én kihagynám. Bocsi, de május végiben, hétvégiben benne vagyok Kép

Csengő!
Lelkemből szóltál, már ami a szopit illeti. Én nem vagyok lusti, de mostanság, amikor a szopileszoktatás ment, próbálkoztam Marcinál a tápikkal, babatejekkel. Hát a szopi sokkal egyszerűbb volt. Persze Marci semmi tápit nem fogad el azóta sem... De tényleg hozzá kell tenni, hogy én senkit nem ítélek el azért, mert esetleg nem sikerült szoptatnia a babáját, de ha a saját alakjának visszanyerése az ok, vagy eleve nem is akarja, akkor már nincs jó véleményem.
De emellett, hogy Marci 16 hónapig anyatejen élt, nekem volt/van sterilizálóm, cumisüvegkészletem, mert én ahhoz túl paramama vagyok, hogy bízzak saját magamban és a természetben. Ugyanígy van itthon mérlegünk is. Egyszóval különbözőek vagyunk, de azt hiszem, ez így jó Kép
Drukkolok a jó véleményhez!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire fáj a derekad Kép Neked is ajánlani tudom az otthoni masszírozást a Párod által, az én dokim engedélyezte a Naturlandos Inno Rheuma krémet, ami jól lehűsítette a fájó részt. És nem kevésbé, pihenj sokat!!! Jobbulást! Kép
Dorka által ajánlott gumilabda tényleg jó. Nekem is van, gimnasztikai labda néven vettem, de nincs tőgye Kép Nagyon kényelmesen lehet rajta ülni. Mi a Cora-ban vettük.

Lehet, hogy rájöttem, mi okozta a múlt heti görcseimet, amivel kórházban kötöttem ki. MÉZ! Lehet, hogy hülyén hangzik, de akkor szerdán reggelire mézzel kent kalácsot ettem két szelettel és utána kezdődött és tegnap este szintén. Szerencsére tegnap csak félórás volt a menet, nem pánikoltam, itthon voltam, így le tudtam feküdni, majd egy jó zuhany lehúzta a görcsöket. Majd a jövő héten teszek még egy próbát, hogy tényleg a méz volt-e a ludas, de eddig ennek van esélye.

Megyek Vészhelyzetet nézni videóról és olvasni!
Mindenkinek szép és nem ilyen szutykos napot!
Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Ákata!

Nekem általában akkor szokott bedurrani a derekam, ha sokáig kemény széken ülök. Így most már az is eszembe jutott, hogy ilyen helyekre (ahol tudom, hogy csak fa székek vannak) magammal viszek egy laposabb párnát. Lehet, hogy hülyének fognak nézni, de lassan már én sem bírom a strapát.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Drága Andreák!!!

Egy kicsit megkésve bár, de annál nagyon szeretettel kívánok Nektek nagyon-nagyon boldog névnapot!!!

Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!
Manka!
Az jó, a hétfő már közel van, próbálj megnyugodni, szerintem nincs semmi baj! Ilyenkor ahogy nő a méh, sok szokatlan érzés jön elő, amiről eddig nem is gondoltuk volna, hogy létezik... Végülis nem hiába "másállapot" Kép
Kata!
Igen hallottam, hogy az első erősebb mozgások után lehet, hogy csökken az intenzitása, és kevésbé lesz érezhető. Ma délelőtt is még éreztem párszor, de jóval enyhébben, megint inkább csak rebbenéseket, de ez is olyan jó!... Kép
Hátfájás nagyon rossz lehet... Kép nekem is fájdogál a derekam, hol jobban, hol kevésbé, de nagyjából állandó.
Gesztenye!
Nem a kórház miatt van rossz élményem, hanem ez teljesen magánjellegű dolog, tehát nem a kórház "tehet róla". Magyarán arról van szó, hogy 2 évvel ezelőtt elvetéltem és ott derült ki UH-n hogy nem él a baba... aztán a folytatás is ott volt. De erről többet nem akarok írni.
Egyébként a babanet engem is kiborít, félórája próbálom elküldeni ezt az üzenetet, ez már legalább az ötödik próbálkozás lesz... Megfigyeltétek, hogy mindig ilyentájban, déltõl kb. 3-ig csinálja ezt???... Szörnyû.
Pusz,
Mamy

Kép
mamy
 
 


És már csak egy frissített táblával zargatok Kép

Kép
Kép

M

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Köszönöm mindenkinek a nyugtatást, remélem nincs gond.
Nem lehet jobb a hátfájás sem, szegény Ákata!
Most megint nem tudok írni, mert sok a melo!

Ja ezt még gyorsan a kertészkedőknek: Péntektől szombatig lesz dísznövény kiállítás és vásár a kertészeti egyetemen, eddig minden évben voltunk, nagyon jó!!!

Kép
manka2
 
 


Köszi a nyugtatást mindenkinek!

Most megint nem tudok írni, mert sok a meló!

Csak ezt még gyorsan a kertészkedőknek:
péntektől vasárnapig lesz disznövény kiállítás és vásár a kertészeti egyetemen, eddig minden évben voltunk, nagyon jó!!

Kép
manka2
 
 


Lányok, köszönöm az együttérző szavakat Kép
Most épp fexem, így egész jó. De pl. a klóról felállni eléggé gyötrelmes... Teregetéshez is adagonként hordtam a ruhát, nehogy túlemeljem magam...

Melinda,
ez durva a mézzel... kaja is okozhat görcsöket?! Kérdezd majd meg a dokidat, kíváncsi vagyok, mint mond. Juteszembe: kezdek arra gondolni, hogy azért eszem ilyen sok csokit, mert lazít. Fogadalmam ellenére ettem ma pár kockát, és nagyon jól esett (mármint nemcsak a számnak Kép)
Magnézium: én eddig csak 1-másfél szemet szedtem, de tegnap azt mondta a doki, hogy szedjek kettőt, rosszabb napokon 3-at. (250 mg-osat szedek, pezsgőtablettában.)

Mamy,
sorstárs Kép Gratula a húgod babájához Kép majd sétáltathatjátok együtt őket Kép

Lasan megyek csinálni az ebédet - rántott sajt lesz, férjuram kedvence Kép

Kép
Ákata
 
 


Mamy!

Sajnálom, hogy ilyen emlékeket kavartam fel benned. Erre abszolút nem gondoltam volna. De most az a lényeg, hogy a pocidban van egy új lakó, aki már alig várja, hogy megismerjen Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
Épp irni akartam mikor bejött egy nagy darázs, de már szerencséra kiment.
Ákata
Köszi a címet, majd benézünk a helyre.
Hétfőn megyek a dokihoz! Remélem minden rendben van. És már csak két nap és itthon lesz a férjem. Fura lesz annyi idő után. Már nagyon várom.
Nekem is szokott mostanában csinálni hasonlót a babanet, jo párszor elküldte már nekem is, pedig csak egyszer akartam. na mind1.
Mindenkinek szép napot!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok'

Csak gyorsan akkorKép, mert a kisfiam nem bir magaval. A varandosok klubjaban multkor csak 4-en voltunk kismamak es 10-en voltak a szervezok, de mindig van bemutatkozas az elejen. Onnan ugyis megismerjuk egymast. Beatrix a keresztnevem. Terem nem fix, mindig mashol van, de a portan megmondjak.

csengo
Vendég
 


Melinda,
előbb lemaradt a muskátli. Szóval: egy tő (jó nagy, cserépben) 350 volt a benzinkútnál. A kertészet árai ott vannak a honlapjukon, ha jól emléxem, 70/tő, viszont 50 tő a minimum, amit venned kell. (Ha sok, szólj, megosztozunk Kép Nekem sajna a most szombat nem jó, de elmehetünk együtt vmikor jövő héten.)

Hettie,
én három év alatt még nem töltöttem 24 órát távol a férjemtől... Nagyon fura lehet ennyi idő külön... Viszont milyen klassz lesz a viszontlátás Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok,

Már ezer éve nem voltam, de visszaolvastam nagyjából mindent. Nehéz lenne egyesével mindenkinek írni ennyi idő után,így most megpróbálok egybe írni és válaszolni.

Először is gratulálok azoknak, akiknek már szintén kiderült a baba neme: Egyelőre a fiúk vezetnekKép és azoknak is, akik megmutatták pocakjukat, nekem mindegyik tetszik, olyan szép szerintem a babás hasKép

Az afp-m után néztem, miután itt mindenki más adatról írt. Az én afp-m 24,9 lett, a mom érték pedig 0,83. Nagyon édesek vagytok egytől-egyig, hogy mindenki nyugtatni próbál a ciszták miatt. Azóta sem tudtam másra gondolni, igazából ide is azért nem írtam, mert teljesen el voltam kenődve és csak gondolkoztam, meg gondolkoztam... Aztán felhívtam egy neurológust, aki csak nyugtató dolgokat mondott, úgyhogy most egy kicsit jobb. De azért még mindig aggódok... Jövő héten két helyre is megyek genetikai uh-ra, meg egy vérvételre. A videókazit már rongyosra néztem és annyira édi a babánk! Úgy mozog, hogy csak na!!! Már múlt hét óta érzem isKép És olyan mókás, hogy ott mozok a kis kukaca a videón ( párom azt mondja, hogy perverz vagyok, hogy azon röhögökKépKép )

Bujka: Úgy örülök, hogy rendben vagytok!!! Marci zabálnivaló még mindigKép És egyre szebb!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kriszti(17+3)

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Kata!
A honlapon én is csak a dugványárakat találtam, ami túl alacsonynak tűnt. A dugvány az pici, nem?! Mert remélem nem csak a cserép nagy Kép Azt hiszem, ha időnk engedi, azért elnézünk szombaton a Sárd utcába és meglátom Kép Melyik benzinkútnál vettétek Ti a muskátlikat?

Jadey!
Jó, hogy Te is itt vagy Kép
AFP Kép Mozgó kukacka Kép Én Marci uhfelvételeit fogom elővenni, amíg Ketteskének nincs.

Pusz: Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!
Gesztenye!
Nincs semmi baj, honnan tudhattad volna. Azért írtam hogy ez teljesen magánjellegű dolog.
Na, erről ennyit.
Valóban, nagyon boldog vagyok, hogy itt egy kis élet a pocimban, és most már jelét is adja annak, hogy ott van, nagyon kis élénk lett 2 napja! Kép
Szorítok neked, de úgy érzem hogy minden rendben lesz! Kép
Pusz,
Mamy (21+4) Kép

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Tegnap ismételten bedöglött a rendszer, így remélem most már megjelenik az írásom. Arra gondoltam, hogy mivel úgyis be kell mutatkozni az Aranytízben, említsük meg azt is, hogy babanetesek vagyunk és akkor biztos egymásra találunk. Egyébként engem Eszternek hívnak és a Gesztenye a becenevem.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


ma megint a tegnapi hozzaszolasomat rakom be. bocsi, hogy utolag. Gesztenye: jo en mondom akkor hogy babanetes vagyok.

Bujka, lehet a mez. En nalam a retekre tippelek. Sajnos ilyenkor tenyleg mas allapotban van az ember, olyan dolgok okozhatnak ijedseget, ami amugy teljesen oke.

Gesztenye es a tobbiek. Jovo heten ott leszek az aranytizben, probaljatok minel tobb kerdest osszeszedni. Altalaban bábák es dúlák vannak jelen. Meg nem tudom fogadok e dulat, olyan idegenek hangzik, de lehet hogy ha mar korhazba megyek akkor legyen ott valaki aki mellettem van segitoleg, mert a ferjem ugyan tunderi, de nem sok hasznat vettem. (szegeny remelem nem olvassa, de a padlo felett repkedett hogy apa lesz es le se szarta a kinlodasomatKép )
Otthonszules azert nem lesz, mert nem partner benne a parom es ha ot ez feszelyezi akkor nincs mit tennem. Nem tehetem ki ekkora traumanak.

Jadey, nem mondom hogy ne aggodj, mert en is tok aggodos vagyok...de azert ne aggodj. ha megnyugtat akkor en is ismerek olyat akinek cisztat mondtak az agyban es persze szuletesre mar ott sem volt. es elore szolok, hogy kisfiuknal majd vesetagulatot fognak mondani minden masodik anyukanak es az is csak ijesztgetes. evente talan 1 komoly eset van, de megigerem hogy nem a mi babaink lesznek.

Probaltatok a csokievest???marmint tapasztalat, ha megeszel egy szelet csokit, rogton ugralni kezd a baba. Aki aggodik hogy nem mozog a baboca kerem, hogy egyen egy szelet csokit!!!

Ja, nekem is volt egy darab babacumis uvegem. Betanitottam a ferjemet, hogy ha barmi tortenik velem es nem erek haza forraljon fel 1 deci vizet, rakjon bele egy kockacukrot es adja oda a gyereknek. ez volt a mi veszforgatokonyvunk....de nem kellett....

aztan 6 honaposan nem szopizott a babam, azt hittem nincs tejem es mivel nem keztuk el a hozzataplalast irattam tapszert. Az sem kellett neki. 3 nap mulva ujra szopizott. mint kiderult visszatert a ciklusom es nem izlett neki a tej. De igy legalabb megtudtam, hogy milyen sok penzbe kerul meg receptre is a tapszer. ugyhogy maradtunk a szopinal.

merleget vettem en is, de nem mertem a gyereket minden szopi utan. de megnyugtatott hogy nem fog a vedono a nyakunkra jarniKép

ma elkezdtem kipakolni a szekrenyt, hogy csinalok helyet a kicsinek is...mar olyan jo lenne tudni, hogy fiu vagy lany-e!

udv mindenkinek:

csengo
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 23:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Sajnos én sem tudok egyesével írni, bocsánat! Nagyon örültem, mert mindenhol szinte csak jó hírek! Akiknek valami fáj, azoknak jobbulást!!!

Én még mindig a rókával küszködök naponta min. egyszer, már kezdek hozzászokni...

Április 28án jönnék az aranytízbe! Legalább megismerjük egymást egy picit! Olyan nehéz név alapján. A dokimtól semmit nem tudok kérdezni, a legutóbbi vizsgálatról kicsit szomorúan jöttem el. 1. kérni kellett, hogy csináljon ultrahangot, pedig azt hiszem a sok bajom (ciszta, hematoma) indokolná 2. nem emlékezett, hogy behívott az AFP előtti héten 3. az ultrahang kb. 10 másodperc volt, a cisztát meg sem nézte stb stb stb... imádom, mint ember, de azt mondják főorvoshoz és ismerőshöz ne menjen az ember. És ha mindkettő??? Arra gondolok, ha baj lenne akkor biztos mondaná/odafigyelne, mint ahogy tette is, amikor gond volt! Hajrá optimizmus!

A nagy gumilabdáról (fittball) eszembe jutott éltem legnagyobb leégése.. Kölcsönkaptam egy labdát a kolléganőmtől, már 3 napja nálam volt, tök jó volt és kényelmes. Új munkatárs jött, akinek az egyik délelőtt nagy hévvel magyaráztam, fel is álltam, de mikor le akartam ülni a labda már nem volt sehol,kicsit elgurult a drága..Hatalmasathuppantam a földön, majdnem bepisiltem a röhögéstől...

Mennem kell, puszilok mindenkit!

MSE
(16+2)

Kép
siba
 
 


Siba!

Hát, ez a labdás bravúr nagyon megnevettetett engem is. Azért remélem nem esett nagyon bajod. Ki kéne találni valamilyen rögzítési technikát, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő. Most még könnyen felállsz, de pár hónap és már fel kell, hogy húzzanak földről
Örülök, hogy te is jönnél 28-án. Már legalább 3-4 emberke jön, úgyhogy jót dumcsizunk majd.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Siba,
a labdáról lebeszélél Kép én, a kétbalkéz-kétballáb tuti, mindig melléülnék Kép

Siba,
ez tényleg hervasztó, az orvossal Kép Nekem is ilyen volt a régi nődokim, pedig nagyon kedveltük egymást. A mostani viszont mindenre emléxik, amivel néha meg is döbbent...

Melinda,
ha mentek a Sárd utcába, légyszi írd meg, mi volt. Én addig nem szeretnék venni, míg nincs kész a terasz (ez kábé két hét), mert akkor jobban átlátom, mit, mennyit és hova szeretnék...
Benzinkút: Szent László téri Castrol. Lejöttök a Diósdi úton a vasúti átjáróig, ott jobbra fordultok, és egyenesen kell menni kábé másfél kilométert. Kút bal oldalon van, boltok mellett, szemben sárga kerítéses iskola. Szombaton kettő után nincsenek nyitva.

Térkép jön:

Kép
Ákata
 
 


Kép

Kép
Ákata
 
 


Jadey,
ezt még tegnap este írtam neked, de képtelen voltam elküldeni:

Jadey,
nagyon örülök, hogy itt vagy újra! És nagyon sajnálom, hogy emészted magad. Szívesen írnám, hogy ne is törődj vele, de tudom, ez nem így működik. Mikor tegnap annyira fájt a hátam, hogy üvölteni tudtam volna bent a melóban, én is csak a legrosszabbra tudtam gondolni (és bőgtem ) aztán kiderült, hogy derékfájásról van szó. Azt a megkönnyebbülést kívánom neked is Kép Reméljük, jövő héten minden kiderül és jóra fordul Kép
Dolgozol még egyébként?

Férjem gyermekeinek annyira megtetszett a fülbevaló, amit nálatok vettem, hogy megígértették: ha eltörik, odaadom a kristályt Egész megbűvölte őket - mellesleg engem is Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nem kell izgulni a méz miatt Kép Nem fogok sokat enni, de ha gond lesz, akkor a pocakosság idejére eldugom jó mélyre Kép
Név módosítva! Kép

MSE!
Dokidról írtak szomorúan hangzanak. Biztos sok dolga van, bár ez ilyenkor nem nagyon nyugtatja az embert. Néha az enyémen is látni, hogy nagyon lestrapált.
Fittballon jót nevettem Kép Bocsi!
Rókakoma miatt sajnállak, hihetetlen, hogy még mindig küszködsz vele. Kitartást és csak elfog már múlni!

Kata!
Köszönöm szépen a címet és a térképet is Kép Természetes, hogy beszámolók a Sárd utcáról!
Derekad javulgat?

Pusz: Melinda (23+0)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!
Rejo, levél ment priviben!

Puszi,
kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!
Tegnap hiába próbálkoztam nem sikerült elküldeni levet.
Kép
mérges voltam nagyon, de remélem most nem így járok!

Na meglett a vérvétel eredménye bárányhimlőről.
A hét legjobb híre volt.Nem tudni mikor, de átestem rajta és van ellenanyag a véremben.Szóval, ez nem az volt és nem is lehetek már az.
Azért egy kicsit fura ,mondtam is anyukámnak,hogy lehet az semmire sem emlékszik.....?
nem emlékezett a születési súlyomra, hosszamra,nem emlékszik voltak e gyerekbetegségeim.Eddig azt tudtam ,hogy nem, most kiderült mindkettőn átestem csak nem tudni mikor.Most teljesen megnyugodtam.

És akkor amit tegnap írtam pár szóban.....
Bujka,
engem barátnőm és még egy anyuka leszúrt,hogy terhesen mézet ettem, mert állítólag allergiát okoz és nem is Rád veszélyes ,hanem babára.
Eddig ezt nem tudtam és megmondom őszintén nem is szerettem a mézet,de nekem is jólesett és ettem is mézes vajas kenyeret, de mióta ezt tudom inkább kihagyom.
Ákata!
Hátfájást sajnálom,és csak a babakocsihoz akartam hozzászólni.Unokatesómék 49.000ft-ért vették a Könyves kálmán és Bíró Lajos utcában .Igaz ez nem márkás kocsi, lengyel gyártmány ,de párom mikor meglátta azt mondta starpabíróbb mint a Bergon kocsik.Egyébként mi voltunk nézni és 45.000től kezdődnek a szimpla kocsik.Ugyhogy mi megnézzük itt is hátha van olyan jó, mint Izáéknak az ikres.
Jadey!
Nagyon szorítok ,hogy minden rendben legyen.

A mai napon befelé rúgdos az Én babám és rohadt rossz érzés.Nem is tudom leírni.Lüktet és remeg és rohanok wcre, mert azt hiszem becsurog.Volt valakinek ilyen érzés?Most kéne uhra menni, mert ugy fekszik szerintem,hogy látszódna.Borzalmas nem a pocakot rúgja, hanem minden belső dolgot.
És ma kísérni kellett a csellósokat,össze vissza forgolodott, keményedett hasam aztán megnyugodott és befelé rúgott.Mi lesz Velem később
Kép
hú, most megyek mert volt egy kicsi szusszanásnyi időm, dde mennem kell vissza dolgozni.
Pusz mindenkinek
kedves kollegák megjegyezték dagadt vagyok és a fenekemre is sok ment.
Kép
pedig nem is igaz ,csak a nadrág a rossz.
Képvasárnap betöljük a 20. hetet és van rajtam 4.5kg ugye az nem sok?
pusza mindenkinek
su

KépKép
suezika
 
 


Melinda,
köszönöm, derék most egész jó (remélem, írásban nem lehet elkiabálni Kép), reggel még határozottan nagyon ócska volt. Viszont van egy olyan érzésem, hogy dolgozni már nem sokat fogok... A doki is aszonta, hogy a júniusig ikrekkel csúcsteljesítmény lenne. Egyre inkább így érzem én is. Most nagyon jól esik itthon lenni, most ébredtem a szunyából Kép
Ja, egyébként azt is mondta az orvosom, hogy úgy készüljek: a 34. hét után be kell feküdnöm. Ikrekkel a SOTE II-n ez a gyakorlat.

Gigi,
nagyon rég jártál erre... Jól vagy, ugye?

És nagyon rég járt erre Angel is, Piróról nem is beszélve - és még sorolhatnám Kép

Kép
Ákata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?