Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Betegeknek gyógyulást kivánunk Kép
Képzeljétek nagy baj történt Kép unokatesóm férje meghalt(felakasztotta magát) Nem éltek jól,1 hónapja költöztek külön,most fizették ki a házból.
Egy 3 éves kislány maradt utána KépKépKép
Nem tudják hogy mondják meg neki,egyenlőre sehogy aztán majd...
Szóval hétvégén magyünk haza,mert velünk lesz Lili a temetés miatt,mert Biankával nagyon elvannak.
Egyszerűen még most is sírok,de nem is a Zoli miatt hanem sajnálom Nikit (unokatesóm) és a Lilikét Kép Felfoghatatlan hogy tud vki ennyire önző lenni KépKép hogy ilyet tegyen (vagy ennyire sajnálni magát Kép 26 éves volt Kép
Muszály volt kiirnom magamból.
Panka igy mi sem tudunk menni talira.Ne hari.
bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok!

Emese és Neva, a gyerkőcöknek jobbulást! Csak eljön már a nyár és akkor nem lesznek betegek.

Bea, ez szörnyű!Kép Nem is tudok mit írni.

Lányok, a Kassai úti oviban van Pöttöm torna. Volt már valaki? Mi kipróbáljuk, hátha Lórántnak jobban bejön, mint az MM.

Dodus

Ui.: vasárnap lesz tali?

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Megint én vagyok. Felhívtam mindkét Kassai úton lévő ovit, egyikben sincs torna.Kép A neten rákerestem és a Katowicei oviban van, még két alkalommal, április 20-án és május 4-én, 10.30-kor. Pedig tuti úgy emlékeztem, hogy a Kassai volt az újságban. Megyek is megnézem.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 

 
 

Dodus!
Biztosan a Katowicei oviban van (már ha jóra gondolok, a kórházzal szemben), keresztfiam jár oda, ő nagyon élvezi!
A

Amarla
amarla
 
 


Beatron!
Unitesód férjét nem Sajti Zoltánnak hivták? MErt nekem is egy ismerősöm ugyanezt csinálta a keresztnév és a kor egyezik, de nem tudok róla egyebet.
Sajnálom ami történt, főleg a családja és a kislánya miatt.
Panka!
Tudsz valamit mondani a taliról? Én már annyira készülök, mi a betegséget is letudtuk már a múlt héten.
Hol lenne mikor kezdődne, mit kellene vinnistb.?
Valaki beadatta már a gyermekének a kullancs elleni oltást? Mi a véleményetek róla? Tudom, hogy a Lyme kór ellen nem véd, de a mi nyaralónk Tapolcán van, ahol szinte csak fák vannak, úgy kell egy kis napos részt keresni. Sokat leszünk ott, ezért gondoltam hogy be kellene adatni Hannának.
Kik jönnek végül is a talira?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Valóban a Katowicei úti oviban van. Az újság is azt írta, én emlékeztem rosszul.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Tali téma lehet, hogy minket is érdekel.
neva
 
 


Tali téma lehet, hogy minket is érdekel.
neva
 
 


Sziasztok!

Kicsit úgy érzem most,hogy nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek...most jöttünk haza apósoméktól, ahol apósom, miután azalatt a 1,5 óra alatt míg ott voltunk tévézett, egyszer csak kijött és ilyet szólt: Hát titeket kikészít ez a gyerek! Néztünk rá, hogy mi van, mondom neki ezt meg hogy érted...mire ő: hát hogy ordít egyfolytában, nem lehet egy percre sem letenni, hogy csendben elüldögölne a térdeden...azt hittem nekimegyek. A párom próbálta elvenni az élét, hogy még kicsi, és különben sem hangoskodott, én meg mondtam neki, hogy ha egész nap ordítana, akkor sem érezném azt, hogy kikészít, mert az én gyerekem, és olyannak szeretem, amilyen. Teljesen kiakadtam, el sem köszöntem tőle, anyósom meg persze nekiesett, mert látta, hogy majdnem sírtam. Hanna mellesleg még csak nem is sírt, a kutyától ijedt meg vagy kétszer, ami egy 10,5 hónaposnál szerintem nem meglepő. Aranyosan dumált, járkált, eszegetett, játszott velünk, halandzsázott. Amikor a nagyapja beszólt, éppen a karomon üldögélt békésen, csendben.
Szóval hazaértünk, én azóta kisebb megszakításokkal sirdogálok. Most hívott anyukám, hogy megbeszéljük a holnapot, mert suliba megyek. Náluk voltunk most húsvétkor, tegnap jöttünk vissza, és mit mond: hogy mennyire hiányzik nekik a gyerekzsivaly, Hanna sikongatása, nevetése. Pedig holnap már megint unokázhat. Én meg nyeltem befelé a könnyeimet, hogy az én anyukám 180 km-t vonatozik holnap, hogy két napig segítsen a páromnak, a diósgyőri nagyapját meg kikészíti az a másfél óra is, amit hetente egyszer ott töltünk.
Ne haragudjatok, nem akarlak benneteket terhelni a családi ügyekkel, de muszáj voltam kiírni magamból, annyira fáj, ahogy viselkedett apósom.
Én egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet ilyet mondani egy csupa mosoly, bűbájos kislányra, aki maximum még huncutkodni tud...
nem értem én ezt..
tényleg, hogy lesz a vasárnapi tali?

Fény
fény
 
 


Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok?
Mi jól! Nem sok időm van! Szóval csak egy gyors bekukk!
Pocakos kiscsajszi nagyon jól van! Tegnap voltunk terheléses cukron. Nem volt semmi gáz! Apa végig vigyázott rám így nem történt meg ami pár hete! Kép
Megnéztük uh is! Király volt ! Kerek Manci! És beszélt álmában! És nyelt! Mohón! Szóval jött a csuklás! Én nem éreztem semmit csak láttuk!
Ficánka! Nagyon! Álmában úgy mozgott, hogy csak na! Kép
Rohanok!
Most jó mérges vagyok! Bejöttem netezni egy pályázat miatt! Se a pályázat nem jött át, se a csajszi nem érhető el aki készíti! Király! 10-ig kell leadnom!
Pusza mindenkinek!
k
kriszta13
 
 


Sziasztok!
Kriszta KépRemélem sikerült leadni a pályázatot
Fény!
Én magamat ismerve tuti felálltam volna felöltöztettem volna a gyereket és eljöttem volna.
Nálunk pont az szokott lenni ,hogy anyós mondogatja hogy birok egyedül Biával (mert hogy olyan mint egy kis ördög fióka)sajnálnak Kép
Na hétvégén mégsem megyünk ,igy tudunk menni a taliraKép
Fény nem tuom mi a vezeték neve Kép
Mert hogy gondolkodtam rajta szerintem meg sem esküdtek,csak együtt éltek.Megmondom őszintén Zolival kb 2-3x találkoztam csak.
na megyek mert ordit Bia Kép
pusza bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok.
Melinek szeretnék lefagyasztani csirkehusit.Lenne ötletetek hogy mibe tegyem?Hallottam már olyat hogy jégkockatartóba.Gondolom azt ki kell bélelni folpackkal.
Ha valakinek van jó ötlete,irjon.

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Bea!
Sajnálom, ami történtKép. Szegény kislány, de szerencsére még kicsi.

Dodus!
Ja-ja pöttöm torna a Katowice úti oviban van, de már csak 4-én lesz. Ma nem is volt a nyílt nap miatt. Mi is járunk Gerdával.

Fény!
Az Apósod nem lehet egyszerű eset, de az is valami, ha legalább az Anyósod melletted áll. Meg hát... Én úgy vettem észre, a legtöbb férfi nem nagyon tud mit kezdeni a csecsemőkkel, úgy 2-3 éves kortól jönnek bele. Biztos az Apósod is ez a típus. (Persze vannak kivételek, főleg az apákKép.)

Emese!
Jobbulást ÁdámnakKép! remélem gyorsan túl lesz rajta. Aztán nyáron már biztos elkerüli a betegség.

Ancsi!
Én kezdetben kibéleltem a jégkockatartót, de aztán rájöttem, hogy fölösleges. Éppen elég macera volt belegyömöszölni a húst. Viszont jó alaposan bele kell gyömöszölni és akkor szépen egyben kiesik. Aztán mikor megfagyott kivettem a húskockákat és egy margarinos dobozba tettem. Nem fagytak össze.

Panka!
Szerintem mi se megyünk a talira. Már nincs két hetem se az államvizsgáig és még nem tanultam. Hétvégén a szüleimhez megyünk, míg vigyáznak a gyerekekre, megpróbálok tanulni. csak így nem érünk Miskolcra semmiképpen háromig.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Kbetti.
Köszi az ötletet.

Lányok.
Nem kellenne elhalasztani ezt a talit?Úgy látom sokan nem érnek rá!

ancsi26
 
 


Ma elmentünk este anyukámmal fodrászhoz és mire hazaértünk apa és Melike igy vártak:
(holnap lesz a szülinapom,de ma kapórajött apának,hogy nem vagyok itthon és tudott készülniKép)
Kép
Kép
Kép
Nagyival tortaevés:
Kép

Jó éjszakát!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Valami gond volt a gépemmel, nem tudtam netezniKép
Gyorsan visszaolvastam, de majd holnap írok bővebben.

TaliKép
Akkor most legyen vagy ne? Igaz, hogy már megszerveztem vasárnap du-ra a termet, de szerintem nem gond lemondani. Halasszuk el egy májusi időpontra és akkor már tudnánk kint tartani? Ki tudna jönni most vasárnap?

Írjatok, hogy mi legyenKép

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Panka Drága!

Mi sajnos nem tudunk most vasárnap menni, mivel Ádám nagyon beteg, és még csak tegnap este kezdték el neki az injekció kúrát. Mi örülnénk, ha májusban, a szabadban talizhatnánk, de ha mégis most lesz, akkor mindenkinek jó szórakozást kívánunk, és sok puszit küldünk (csak virtuálisat).

Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok.
Nekem mindegy hogy most vagy májusban.Ráérünk!!
De úgy látom sokaknak nem jó most.

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
BOlDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kicsit visszaolvasgattam.

Rita!
Nagyon szép a kislányod.

Zalán születési paraméterei: 50 cm, 3050 gr. A lányokhoz képest kis "gebe", már bocs, de tényleg. De imádjuk! Egy hete vagyunk itthon, eddig két húzósabb éjszakánk volt, talán hasfájás, de úgy tűnik, nem rendszeres.
A nappalokat simán átaludná, ébresztgetni kell, inkább éjjel ébred gyakrabban, magától, de az is 4-3 óránként történik. Jól szopik, tejcsi is van.

Többen kérdeztetek a névválasztásról.
A Zalán név már meg volt, mikor csak tervben volt a bébi (de már ismertük régről, pl. Vörösmarty M. Zalán futása, meg mostanában sajnos már nem is olyan "egyedi", van néhány a játszótereken stb..) A Sólymot meg Gábor választotta, mivel mindenképpen szerettünk volna egy magyar nevet is hozzá. Áttanulmányoztunk egy magyar utónévkönyvet, de abban nem találtunk igazán megfelelőt, majd a Ladó féle Magyar utónévkönyvből választott G. Gábor (meg én is) szereti a pozitív jelentésű "beszélő" neveket.

Pénteken "vizsgázott" Gyöngy hátúszásból, így már nevezhető versenyre. Nagyon büszke volt, meg is ünnepeltük némi sütivel. Persze nem a verseny a cél, hanem, hogy tudjon biztonsággal úszni.

Betegeknek jobbulást!

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!
Sajnos minket is ledontott a labunkrol a betegseg, Angelika antibiotikumot kap a torka miatt.
A majus nekunk is jobb lenne...

Angelika
angelika27
 
 


Csóközön mindenkinek!

Gratula a kisemberkeknek és a szülőknek is.Örülök, hogy gyarapszunk.
Tamara szeptemberben megy suliba, úgyhogy az iskolákat jártuk, próbátuk a legmegfelelőbbet megtaláni, mégiscsak 8 évra választ az ember , szóval nagy falat.Nehezíti a helyzetet, hogy nincs az dolog, suli vagy bármi amiről mindenki azonos, akárcsak jó vagy rossz véleményen lenne.


Neva !

Szóval akkor beugrott, láttam amikor rádköszöntem, hogy nem esett le egyből.


Ancsi 26!

Ismerhetem én valahonnét az anyukádat??? Olyan ismerősnek tűnik.Boldog születésnapot!


Mi a hétvégét Pomáz-Stentendrén testvéreink látogatásával töltjük.


Puszó:Melinda
adnilem
 
 


SziasztokKép
Angelika jobbulást nektek.Gondolom akkor most meg szopizik megint 1000-rel.
Emese ti is gyógyuljatok meg hamar.
Panka szerintem legyen akkor május,elég kevesen lennénk most nem?
Csak ne 6-án(szombat),mert akkor van a szülinapom Kép 21-én(vasárnap) meg a páromé Kép
Bius nekem is tüsszög és köhécsel kicsit,szerintem picit meghűlt ebbe az idétlen időben.
Taliról majd irjatok
pusz bea

bea
beatron
 
 


Adnilem!

Végül melyik sulinál döntöttetek?
Szerintem ez olyan nehéz döntés...

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske.
Köszi.

Adnilem.
Hát ez jó kérdés.Õ Emődön dolgozik egy tüzépen.
Te merre mozogsz?Honnan ismerheted?
Köszi a köszöntést.

ancsi26
 
 


Sziasztok Lányok!

Lóránt már két napja reggel 8-ig alszik! Kép Azért a 6 óra helyett ez már csúcs. Teljesen kipihenem én is magamat. Viszont biztos nem fog sokáig tartani ez a helyzet. Kép

Nincs valami jó receptetek? Mindig csak ugyanazokat az ételeket főzöm, ötletem sincs már. Ti miket főztök mostanában?
Szerintetek hurkát mikortól lehet adni a gyerkőcnek?

Akkor a tali elhalasztva? Mert akkor megyünk a Vadasparkba.

További szép napot mindenkinek és a betegeknek jobbulást!

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
Boldog születésnapot!

A betegeknek sok gyógypuszi és mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Panka!
Már két fogunk vanKép ( röhej, hogy még mindig így tudok örülni neki, de tényleg Kép Kép Kép )
Nekünk jó lett volna a tali most is, májusban is úgy néz ki, hogy jó lesz, de úgy látom most tényleg sokmindenkinek nem jó.


Kedden voltunk Nyíregyháza-Sóstón.
Aki még nem volt információ: A Zoo-park nagyon szép érdemes meglátogatni, de min. 3 óra amíg végigsétálja az ember.http://www.sostozoo.hu/

Aqvarius élményfürdő: szerintem nem egy nagy szám. Az nem tetszett benne leginkább, hogy nem volt egy olyan medence ahol együtt lehetett volna a vízben a család. Ami viszont pozitív: a gyerekmedence nagyon szép és a gyerekek nagyon élvezték.(ezért megérte)http://www.aquariusfurdo.hu/

Sziasztok

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok

ELveszett amit irtam azelőbb Kép ilyen kb egy éve történhetett utoljára? nagyon régen,de most újraelővigyázatos leszekKép

Betegeknek gyógyulást kivánok én is.

Ancsi
Boldog szülinapot!
Kép

Panka
Neknk jó most hétvége.
Májust előre nem tudom.
Hány órától lenne egyébként?

delice
 
 


Nálunk már virtanak a tulipánok Kép


Kép

delice
 
 


Sziasztok!
Most beszéltem Zsuzsával telefonon, nekik is jobb lenne a május. Sajnos mi sem tudunk menni, mert Hanna csütörtök éjjel összehányta magát azóta meg megy a hasa állandóan mosni kell mindenét.
Kaptunk egy hasfogót ami pont ellenkező hatást váltott ki elől hátul nyakig be volt fosva. Már bocsi de tényleg igy van. Visszavittem a dokihoz, mert éjjel már 39fok volt a láza most meg piros a torka igy Amoxicillint kapott. Alig tudom beadni neki annyira ellenkezik. Igy nekem is a május jobb lenne. Már el voltam keseredve, hogy lemaradunk pedig annyira vártam már, de hátha inkább a május mellett döntenek többen.
Ha mégsem akkor majd legközelebb.
Betegeknek gyógyulást!
Zsuzsa!
Tényleg lett a Jókai lakótelepen új játszótér?
A miénket még mindig csinálják, május elsején lesz az átadása. Ami pozitivum, hogy körbe lesz keritve és kulcsos lesz. Bár kérdés hogy hogy fogják ezt megoldani még most lesz lakógyűlés ennek megbeszélése érdekében. Homokozót nem láttam pedig az lenne a legfontosabb hogy ne menjenek bele a kutyák. Tegnap a fókuszban is volt egy kisfiú aki a homokozó miatt vakult meg az egyik szemére.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Kép

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Helló!

Gyöngyöske!

Én még mindég nem mondom azt, hogy döntöttünk, de be kell íratkozni valahova......szóval a Szilágyi.


Ancsa!

Azt hiszem már rájöttem kire hasonlít az anyukád.





Melinda
adnilem
 
 


HaliKép

Tali: Akkor szerintem maradjunk a májusnál, jó?

MelindaKép
Szilágyi? Hát, én oda jártam...

BúzaszemKép
Látom próbálkozol a képfelrakással. Gyógyuljatok gyorsan.

DittaKép
Olyan régen írtál, jól vagytok?

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Sziasztok

Jobbulást kívánok minden kis betegnek!!!
Ahogy Timi is írta, nekünk is a májusi tali jobb lenne.

Panka
A férjem kitörölte azt a méretes táblázatot, ahol az UH eredmények aadatai vannak benne, még Te küldted. Légyszi add már meg a helyet, aho ez elérhető.

Dodus
Mi is mennénk a Vadasparkba, de a kullancsok miatt félek a gyereket odavinni. Ezért nem merünk pl: kisvonattal sem menni.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok
Megint történt valami rossz és nagyon megvisel Kép
Akiről irtam fentebb az unokatesóm,képzeljétek meghalt az apukája Kép szivinkfartusKép
Nagybátyám volt,otthon szomszéd.Nagyon szerettem,nem tudom elhinni ami történt.Temetés szerdán,addig össze kell szednem magam,de nem hiszem hogy sikerülni fog sirás nélkül.Unokatesóimnak is irni kéne vmit,de nem is tudom hogy kezdjem.
pusz bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok!

Panka!

Voltunk a Sütő úti oviban nyílt napon, nem lenne rossz, de a hely miatt nem igazán tetszik. Három csoport van, vegyes csoportok.

Még megnézzük a Középszerit, ott jövőhéten pénteken lesz nyílt nap, ha érdekel valakit.

Marci is beteg még mindig. Már a múlt héten beszedett egy üveg Augmentint, 2 napig úgy nézett ki, hogy minden oké, aztán most megint taknyos. Éjszaka csak forgolódik szegény, mert nehezen kap levegőt. A Nasivin se sokat segít.

Emiatt a tali nekünk sem jó!
De látom át tettétek májusra. Kép

Beatron!

Borzasztóak ezek a dolgok.Kép
Vendég
 


Helló!

Látszik, hogy a jó időben mindenki kint volt. Kép

Perpike, próbáld ki a fentebb írt orrcseppet, talán Notrivin a neve, már nem emlékszem pontosan. Nagyon jó!

Senki sem írt nekem receptet. Brühühü! Holnap éhezni fog a család. Kép

Jó éjt mindenkinek!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Leszih úti oviban is kezdődnek a nyílt napok. Akit érdekel jöjjön.Kép
Kisebbeknek pedig Dúdoló. Talán már olvastatok is róla. A mi óvónénink tartja.Kép
www.dudolo.hu
neva
 
 


Sziasztok! Gyorsan leírom ami velünk történt, pedig gyakorló anyaként már van némi tapasztalatom. Péter vasárnap (húsvét) vidáman ébrendt, egy kis reggeli után WC, jó hangulat, majd hirtelen a hasikájához kapott, az arca elsápadt, s csak sírt keservesen, vagy inkább jajongott. Nem szaporítom, még ismétlődött 2*. ,mire elindultunk, akkorra már megfigyeltük, hogy kb. 20 percenként jön a görcsös fájdalom. A vége:az ügyelet elküldött a kórházba, ott kb. 5 orvos vizsgálta meg, s akkor közölték a diagnózist: BÉLÖSSZECSÚSZÁS!! Az életben nem hallottam róla, talán a bélcsavarodásról, de arról sem tudtam sokat. Szóval nem kellett megműteni,de 5 napig mást sem hallottam, csak hogy milyen szerencsések vagyunk, mert ez életvezsélyes állapot, és milyen jó, hogy egy beöntésszerű beavatkozással sikerült visszaállitani a beleket! 5 napig voltunk benn a GYEK 3. emeletén az "őrzőben". a véleményem a kórházról szörnyű, inkább le sem írom, mert attól félek, hogy visszakerülünk. Sajnos azt is elmondták, hogy fogalmuk sincs, hogy mitől van, lehet, hogy a nátha ment a belekre, de ez nem biztos, és bármikor előfordulhat vele mégegyszer. Nos, amikor végre hazahoztuk és nagyjából felocsúdtunk a pánikból, belázasodott, most jöttem vele haza az ügyeletről tüszős mandulagyulladása van, meg 40 fokos láza, amit alig tudunk lehúzni. El kell, hogy mondjam, Peti még eddig nem volt beteg, lázas meg főleg nem. Most egyszerre ennyi baj érte, ráadásul az ügyeletes orvos valami zörejt is hallott a vizsgálat alatt, s javasolta a kardiológus vizsgálatát. Na, lányok, szóval vegyétek komolyan a hasfájást, habár Isten őrizzen minden kicsit ilyen fájdalomtól, amilyet Péteren láttam. Mindnyájan csak sírunk, amikor ránézünk, mert most meg a láztól olyan levert szegénykém, bocsi ha hosszúra sikeredtem, de nagyon idegesít a dolog, legalább kiírtam, sziasztok mindenkit üdv szabóné éva
tabaanpepa
 
 


SziasztokKép
Éva ez szörnyű,én egy kis náthától is ki vagyok ugy sajnálom,jobbulást nektek.

NevaKép
Én még nem is hallottam hogy itt is van,fent az avason ilyen.Gondolom olyan mint az MM,ugye?És nagyon tetszettek a képek az oviról.
Ha el akar menni vki telefonálni kell előtte?
pusza bea

bea
beatron
 
 


Éva!

Annyira sajnálom Péterkét! Remélem hamarosan felépül és hamar elfelejti majd ezt az egész szörnyű tortúrát.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Bea!
Felhívhatod Betti óvónénit, de ha egyszerűen csak jössz szerdán az is jó. Az összehasonlításra én nem tudok mit mondani, ki kell próbálni. Én se egyiket se másikat nem ismerem.Kép
Az oviról ennyi idő után sok jót tudnék mesélni, de azt hiszem ez inkább a tartalmas nevelésnek szólna. Próbálják a környezetetet is széppé alakítani (lehetőségekhez mérten), hisz ez is fontos. Én csak ajánlani tudom.
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Melinda!

Mi is a Sziláyiba járunk, mármint a két nagy, én is odajártam, sőt anyukám is. Én nagyon meg vagyok elégedve.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Cat ma tuti te voltál a férjeddel a Máltain igaz?Haza jöttem és gyorsan megnéztem a képeket és mostmár biztos vagyok benne.Ott is gondoltam oda megyek de nem voltam biztos benne.

Én elvagyok egy kicsit havazva mert köétözünk és minden a feje tetején áll.

levianyu
 
 


Betti
Te kerdezted az ASSO-t ugye? Bementem abba a turiba, ami ott a Bato oldalaval atellenben van (kek-narancs) es ott van ugyanolyan, mint az ASSO, csak markajelzes nincs benne, van rozsaszin es kek 3 csatos, meg egy fius szinu is, van belole tobb meretben, 4500Ft. Meg a talpa is ugyanaz, mint az ASSO-nak.

Panka
Ugyanott van nagyobb meretu fius 3 csatos szandi is.

Eva
Javulast a kisembernek. Meg en se hallottam ilyesmirol....

Maris
Megkaptad a levelem?

Ancsi
Isten eltessen sokaig!!!

Angelika
angelika27
 
 


AngelikaKép
Akkor az asso szandi?Az ugye,ott a matróz mellettit mondod?
bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok.

Tabaapepa.
Jaj,ezt még olvasni is rossz.Jobbulást Petinek!Kép

Angelika.
Köszi.

Lányok.
Valki ismer olyan házaspárt akik mindketten nőgyógyászok?A pasi talán valamilyen Norbert!??

ancsi26
 
 


sziasztok!

Képzeljétek, Hanna néhány napja ölelKép Olyan édes,ahogy a nyakunkba bújik, és szorosan magához húz bennünketKép
Sajnálom, hogy nem jött össze a vasánapi tali, én pénteken éjjel 11-re értem haza Pestről, szombaton itt voltak a szüleim, apukám jött anyuért. Írni sem volt időm ide, csak beleolvastam a fórumba. Vasárnap meg ebéd után a leányzóval kollektíve álomba zuhantunk, úgyhogy ha lett volna tali, szerintem ott aludtam volna el a fáradságtól.
Most sem vagyok valami fitt, pedig tanulnom kéne, de nyúlik a szám. A Törpike bababoltban szokott valamelyikőtök vásárolni? Érdemes elmenni, vagy ugyanolyan áron van ugyanaz, mint a többi bababoltban? És a Plázában nyílt bababoltról tud valaki valamit? De jó, hogy 3* írtam le: abbaolt...hajrá amgyar szak Kép
Fény
fény
 
 


izé...bababolt, meg magyar szak..szerintem megyek aludni Kép
fény
 
 


Sziasztok.

Múltkor kérdeztem,hogy ismeri-e valaki a Megyeiben Sándor Zsoltot!?
Szóval senki nem ismeri????
Itt lenne az ideje az orvosváltásnak és Davallia nagyon ajánlotta őt,de jó lenne ha még valaki más is tudna róla.Nem mintha nem biznék Davalliában csak ugye több szem többet lát!!
Úgyhogy ha valaki ismeri irjon nekem!!!
Köszi!!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
A múltkor irtam Neked emailt. Megkaptad?
Én Megyeiben Sajgó Attilánál szültem, Sándor Zsoltot nem ismerem.

Fény
Milyen Bababolt nyilt a Plázában?

Éva
Jobbulást Nektek!

Neva
Ez a Dódoló is jónak tünik Kép

Bocsi Lányok, új billentyűzetet kaptam, külföldről, és sajnos nincsen hosszú i- m Kép

delice
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?