Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

hű de régen írtatokKép

tegnap olyan szuper tavasz volt, kint rohangáltunk a csajjalKép

Kép

ma meg bőrig áztunk. Mentünk reggel a zeneoviba és persze szakadt az eső, visszafelé meg minden tócsánál megálltunk játszaniKép akkor már mindegy volt mert mindketten csuromvizesek voltunk, ez Dorkát egy csöppet sem zavartaKép

Krisz
krisszie
 
 


Kép tényleg nagyon régen írtatok!

Krisz, a pocsolya-életérzés ismerős Kép Kép

mi is sokat vagyunk kint
tegnap megint kiugrott a gyerekem könyöke, jól megijesztett, és az ügyeleten simán hülyének néztek miatta Kép de ez utóbbi nem érdekel.
sajnos, lazák a szalagok a könyökénél, és ha fogom a kézfejét és ő rántja el magát, akkor könnyen megtörténhet a dolog. azonnali ordítás és lógó kar (jobb) a jele. tegnap ez történt induláskor, 5 perc múlva a helyi orvosi ügyeletnél voltunk (20 perce végzett a doktornőnk Kép), ahol is először gyógyszerezni akarták, én meg mondtam, hogy a könyökét rakja helyre, ne a gyógyszert a szájába. ezt nem jó néven vették, csúnyán néztek rám, hogy rosszat akarok a gyerekemnek. én is, hogy nem értem őket. végül mondta a vizsgálat után, hogy helyreugrott magától Kép lényeg, hogy rendbe jött.

Dorki, mi volt a gégészeten???

panu
panu
 
 


Voltunk ma a gégészeten és azt mondta a dokinő, hogy folyamatos gyulladásban van a füle. Valszeg még az első januári megfázás óta van ez és ettől fertőződik vissza. Ami ugyan nem jár lázzal és fájdalommal, de ez van. szóval átmosták az arcüregét, holnap is megyünk és pénteken is. Az elején még hagyta is, aztán kellett csak lefogni. :cry:
10 30-ra kaptunk időpontot és 12- kor hívtak be. És mikor bementünk, akkor mondták, hogy ők szólítottak minket csak nem voltunk ott. Mondtam neki, hogy nézze már meg az ambuláns lapon, hogy hánykor jelentkeztünk be. (10 20) Azon idegesítettek fel nagyon, hogy miért nem voltak képesek kiszólni mondjuk 10-20-30 perc múlva megint. Végigváratták velünk az összes gyereket. Ez olyan fokú bunkóság szerintem, hogy..... :evil: Azért mégiscsak gyerekekről van szó. egyébként gondolom pont akkor hívtak, amikor 5 méterre voltunk az ajtótól. Na mindegy...
Panu
tényleg első a gyógyszer... okosak
Dorki
dorki
 
 

 
 

Panu,
szegény Liza Kép
van egy ismerösöm az ő kisfiának is sokszor volt már ilyen a könyökével

Dorki,
szóval nem usztátok meg az arcüreg átmosást de akkor nektek se úgy csinálják ahogy meséltem ,hogy Ricsinek hogy csinálták.

Micsoda elvárásaid vannak a Magyar egészségügytől ...............ejnye ejnye


Ricsi pedig skarláton esett át ez most menő betegség nálunk a suliba az osztály felének volt már.
Fanni úgy néz ki megúszta neki is kellet azért biztos ami biztos antibiotikumot adnom.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Mindenfelé csak a gond!! Kép

Krisz, mi is élvezük a jó időt, amíg volt. Kép Este 1/4 8 -kor jöttünk csak be a kertből. Bezzeg ma ki se dugtuk az orrunkat. brrr. Még bent is hideget éreztem.

PAnu, elég ijesztő ez a kiugró könyök. Van rá valami terápia, vagy kinövi majd? Én még sose láttam hasonlót, biztos betojnék ha Bogával lenne ilyesmi. Ügyelet: Kép - ja ismerős a hozzáállás. Csak nehogy megeröltessék magukat.

Dorki, ez a hozzáállás a rendelőintézetekben... tényleg kéne valami reform ebben a magyar egészségügyben - de szerintem azt már mi nem fogjuk megérni. Mindenhol csak a pénz számít...
LEfogni a gyereket - ez a halálom... Nekem már az orrszívásnál se igazán ment. Kép Remélem használ majd neki ez a tortúra!

Zsuzsi, úgy látszik ez a skarlát elég elterjedt. Mostanában volt nálunk az oviban is, hogy két csoportban találtak skarlátos gyerekeket, így 2 hétig nem mehetett az egész csoport. Szerencsére csak hallomásból tudom.

Mi amúgy jól vagyunk, Boga virgonc, pocak-Csilla is. Kép Pénteken megyek az első ctg-re. Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi
ctg ! az már komoly !!!!Kép Mindjárt itt a vége...

Visszamentünk ma is mosásra és 20 perc alatt végeztünk. niki bár tudta miről lesz szó, nagyon virgonc volt, magától feküdt fel az ágyra és még ugra-bugrált is. Aztán persze jött a sírás is, de ebből is látszik, hogy ez tényleg nem fáj "csak" kellemetlen. Megyünk holnap is, hagy szórakozzon a gyerek. Kép
Kaptunk(vettünk) füles sapkát, aminek a fülrészénél van egy zseb és oda kell betenni a felmelegített zselés anyagot. Ebben kellene lennie amennyit csak lehet. Az infra lámpára azt mondta, hogy az csak akkor jó, ha 2-3 cm-re vana fülétől, úgy meg égeti, és a belső részt nem is melegíti, szóval nem tudom...
Zsuzsi
a skarlátról én is hallottam mostanában. Nálunk a bölcsiben volt. Kép Állítólag ezt többször is el lehet kapni...

Dorki
dorki
 
 


sziasztok,
skarlát? remélem, azt már nem kapja el Liza. ezen a télen sokszor volt beteg, talán most tavasszal jobb lesz.

Dorki, én is azon gondolkodom, hogy ez a sok nátha vajon takar-e valami mást... arcüreggyuszit, vagy ilyesmit, mert pangó váladék van, az szinte biztos. azt hisezm legközelebb, amikor megyek a fül-orr-gége dokimhoz, őt is elviszem.

Liza mostanában szeret egyedül játszani, de ott kell lenni vele, mert azért még kell a közelség Kép
megy állandóan a szerepjáték, és azt játssza, amit lát-hall tőlünk Kép

többiek? hogy vagytok??
Andi, szorítok neked, most már nagyon rátok fér...

panu
panu
 
 


Hahó!

Megvolt az első ctg, és a választott szülésznővel való találka. Szerencsére szimpatikus a nőce. (a dokinénim ajánlotta) A ctg-n minden oké volt, fájástevékenység szinte zéró, viszont Csillababa szinte menekült a tappancsok elől, megdolgoztatva a stabil szívhangot keresgélő szülésznőt. Kép De aztán jó volt hallani a monoton tatam-tatam-tatam-ot. Kép

Boga egy pár napja megint nagyon anyás lett, apától alig jó valami. Kép Szerintem biztos érzi, hogy nemsoká történni fog valami, ami az ő kis életét is gyökeresen felfordítja majd.

Dorki, Niki javulgat?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi
ez a tatam-tatam nagyon jó dolog !!Kép
remélhetőleg csak megváltoztatja Boga életét a tesó és nem felforgatja Kép

Mi megyünk még holnap átmosásra. szerintem már jól van Niki, de hát majd a doki megmondja.
Apának tüdőgyulladása van, amit ugye illik kifeküdni legalább egy hétig. csak a hajón ezt nem díjazzák. Az már mellékes, hogy 3 napig félrekezelték...
Niki meg elkezdte az orromba dugok mindent projektet. Borzasztó ! Zsírkréta , papírgalacsin és tészta a termés eddig.
Dorki
dorki
 
 


sziasztok, látom nem túl nagy a forgalom Kép
mindenki tavaszol?

Andi, hogy vagytok? Boga is jól viseli ezt az utolsó időszakot? gondolom, mindenki Csillababáról kérdez-beszél...

Dorki, Niki újabb hóbortja még tart? ez egyáltalán nem vicces Kép egyik barátom fia csinálta ezt rendszeresen. már jól ismerték őket a helyi kórházban, csak az volt a kérdés, hogy most éppen mit kell kivenni. mert ha nagyon feldugja az orrába, akkor bizony nem jön ki az magától. és sajnos, "szenvedéllyé" tud válni. remélem, hogy múló hülyeség ez a csajodnál.

nálunk egyszerű hiszti van. és anya-mizéria. nehéz néha, hogy munka után (főleg a hajnalok miatt) mindig fitt és türelmes legyek. az utóbbi időben ez nem nagyon sikerült, volt egy kis munkahelyi pszichés nyomás rajtam Kép Liza viszont nem tolerálta. most szeretet-kúrán vagyunk Kép hamar ideges lettem rá, és mérgelődtem vele, sokszor jött a "nem" szócska is elő, szóval minden alapja megvolt a hisztire, legalábbis ami a korát illeti. ezért a szeretet-kúra. a legdühítőbb mindig az volt, hogy pontosan tudtam, mit nem jól csinálok, mégsem tudtam ellene tenni Kép
most erőt vettem magamon, és megpróbálok nem dühbe gurulni, nem veszekedni, nem tiltani, stb. és talán helyre tudom hozni, vagyis visszatornászni a szokásosra a napi hisztiarányunkat Kép

többiek, mi van veletek? Kriszti, Krisz, Zsuzsi, Ági, Brigi

panu
panu
 
 


Na ne már, hogy magam után írok...


Mi hétfőn voltunk dokinál mégegyszer kipucolták Niki arcüregét. Megnézte a fülét is és még mindíg gyulladt.Szóval antibé még 5 napig dupla adag. A gyerekemen egyébként semmilyen tünet nem látható. már nem is szörcsög, köhög, horkol és mégis. Pontosan fülkürthurutja van. Jövőhéten még egyszer vissza kell menni kontrollra. Apa tüdőgyuszija is javulgat.
zsuzsi
tudom, hogy olvasol, gyere elő !!!

Dorki
dorki
 
 


Gyerek nevében

Beszélj velem úgy, mintha felnőtt lennék!
Játssz velem úgy, mintha gyerek lennél!
Bízz bennem! Adj nekem feladatot!
Majd meglátod, milyen ügyes vagyok!
Dicsérj meg, ha megérdemeltem!
Igazságtalanul ne büntess engem!
Ha úgy érzem, teher vagyok Neked,
boldogtalan leszek! Rossz gyerek!
Ha a bolt minden játékát elém rakod,
mit ér, ha önmagad helyett adod!
Játssz velem, mintha gyerek lennél!
Beszélj velem, mintha felnőtt lennék!
Ami nekem fontos, vedd komolyan!
Csak akkor szólj rám, ha komoly oka van!
Ne tiltsd meg, amit meg kell tennem!
A világot kell felfedeznem!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Köszönjük megvagyunk, mostanában egyre többet a levegőn. A közelünkben megcsinálták a játszóteret (nocsak nocsak, így a választás előtt...), így azt is fel kellett fedezni Kép.
Járunk ovinézőbe is, hiszen decembertől megy a csajom oviba Kép.
A beíratkozás jövő kedden lesz, hétfőn megyünk nyílt napra is.
Egyszóval pörög minden ezerrel.
Eszterem egyre kópébb és egyre inkább akar önállósodni. Egy vicces dolog a sok közül:

Tegnap jön ki a szobájából, mindkét karja teleragasztva matricával:
- Nézd Anyucika, nem szőrös a karom!
- Mit csinálsz, Picikém?
- Gyantázok! Kép

Dorki,
szegény Nikicsaj! Nagyon kikapjátok ezt a takonykórt meg egyebeket. Miért nem mentek el homeopata dokihoz? Egy ismerősöm mindkét gyerekét viszi és nagyon renbden van mind2.

panu,
sajnálom a mérgességet, ezt a verset elküldtem ide, nekem sokat segít, amikor rámjön az ötperc. Elolvasom és próbálok másképp állni a csajhoz. Engem is fel szokott húzni és bizony kiabálok is néha, de szerintem mindannyian így vagyunk ezzel. Nem mentség - tudom. De rendesen ki tudják ugrasztani a nyulat a bokorból.
Kégli milyen? Megszoktatok már? Szerettek ott lakni?

Andi,
a hajrában vagytok, szurkolok, hogy minden rendben legyen! Apa munkahelyével minden rendben?

Krisz,
Te is régen jöttél!

Szép napot Nektek!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

De régen jártam erre... nálam nagyon soxor nem jön be a babanetKép

Andi,
miújs? drukkolok ám, hogy minden nagyon jól és gyorsan menjenKépKép

Kriszti,
a vers nagyon jó, ismertem már, de jól esett feleleveníteni.

Nálunk hasonló a helyzet, dackorszak a köbönKép én elég nyugis vagyok, de a nő nagyon kiborító tud lenni. néha rácsapok a popsijára na ez nyilván semmit sem használKép ilyenkor jön oda hozzám, hogy anya simogatsd meg hogy meggyógyuljonKépKépKép mit lehet ilyenkor tenni?Kép

ha hisztizik és bezárom a szobájába egyáltalán nem higgad le, hanem sírva kiabálja, hogy Anya megölel!!!! na erre megint mit lehet tenni?Kép

tökéletesen le tud fegyverezni, nem tudom vajon ez baj? mindegy így imádom ezt a pockot ahogy van és gyakran nem vagyok következetes és szigorú pedig talán kellene?

ja és hétdőn megyünk az oviba beiratkozniKépKép úgy megnőttekKépKép

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok,
gyorsan írok, mert munka van.
Liza kedd óta beteg. Úgy tűnik másodszor is megszerezte a "csak láz, más tünet nincs" vírust. Mostanra már náthás is erősen. Csak én kellek, mindenki mást elküld, kiabálva. Csak akkor nyugszik bele, hogy nagymamival, vagy apával van, ha megbeszélem vele és megemészti negyedóra alatt, hogy megyek dolgozni. Ma reggel pl. csak egyszer sikerült neki elmondani, és nem emésztette meg, mert újra elaludt, a reggeli után, most ébredt. Apával beszéltem, állítólag elküldte dolgozni és kiabált utánam. Hát nem egyszerű ez! eléggé megvisel lelkileg Kép Kép mert muszáj dolgozni is. abból van pénz, és hát nem a világ vége, ha pár órát távol vagyok. egyébként jól viseli a betegséget. amíg lázas, csendben üldögél az aktuális felnőtt ölében, amikor kezd csökkeni a hő, akkor nyafog egy kicsit, majd ha lemegy a láz ezerrel játszik, olvas, futkos, egészen addig, amíg újra el nem kezd emelkedni a láz. az utóbbi pár napban már csak reggel este volt kisebb láz, talán múlik a dolog. Orvos még nem látta, mert a héten helyettesítő orvos volt, ahhoz nem mentünk.
ezerrel készülünk húsvétra. a héten megvettük Lizának a Buci Maci újságot, amit kimondottan élvezett, és ő is színezi, és már vagy 40szer elolvastuk Bello kutyust és a többieket. Nem is gondoltam, hogy ez a 4-5 éveseknek szóló újság így leköti.
írjatok egy kicsit magatokról, olyan kihalt ez a topik... Kép Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Tegnap elkezdtem írni, aztán lefagyott a gépem...
Panu, sajnálom, hogy nem vagytok éppen a topon. Kitartás!!! Lizinek gyors jobbulást kívánunk!
Boga is kapott a jó múltkor pár ilyen kis foglalkoztató újságot, annak Babidu a címe. Õ leginkább a meséket kéri belőle elolvasni, de egyedül is szívesen elnézegeti.

Dorki, Niki hogy van? Kell még menni kezelésre? ez az orrbadugós játék elég gázosan hangzik. És elbújva csinálja, vagy még büszke is rá, és mutogatja? Bölcsivel mi újság, jártok?

Zsuzsi!!! Hol vagy????
Brigiéknek még mindig nincs net?

Kriszti! A versike nagyon tetszett, tényleg találó, amit leír - csak néha "kicsit" nehéz teljesíteni.
Eszter-duma klassz volt.
Válaszként egy Boga-köpés:
(Boga mély csöndben térdel a cserepesvirágok előtt.) - Mit csinálsz, Boga? -kérdem tőle.
- Beszélgetek a virággal, csak a virág halkabban beszél.

Apa új munkahely-témája egyelőre parkolópályán, akkor kell jelentkezzen, ha meglesz már a pici, és tud ott kezdeni. Aztán majd kiderül, hogy megvárták-e, vagy sem.

Krisz, dackorszak nálunk is dettó: "Anya, ne verd el a fenekem!"
Mi is túl vagyunk az oviba iratáson, de semmivel se kecsegtettek, mivel itthon leszek a picivel. Valszeg helyhiány miatt el fogják utasítani. Bár rebesgetik, hogy lesz egy másik óvoda, de annak még fel is kell épülnie...

Mi amúgy jól vagyunk. Jó időben megy kinn a homokozás ezerrel. Akár egy órát is képes molyolni a homokban. Tegnap összerakta Tomi a piciágyat, Boga persze egyből birtokba vette, belemászott, belepakolta a játékait is és elfeküdt benne. Olyan furcsa volt látni, hogy majdnem végigéri... Tényleg olyan nagyok már!!!
Szerdán megyünk a köv ctg-re és uh-ra, már nagyon kíváncsi vagyok rá, mert a dokinéni azt mondta pénteken, hogy jó nagy baba lesz. (jaj, anyám! nekem elég lenne közepes is! ) Persze apa már nem enged egyedül el a kórházba se, pedig azért vezetni még tudnék.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Én is rácsapok néha Niki fenekére. Ettől nem lesz lelki beteg felnőtt.De ennek semmi köze a veréshez. Szerintem ez gyerekfüggő is. Én tudom, hogy egyedül kell megoldanom vele mindent,ezért nagyon oda kell figyelnem. De mindíg mindent megbeszélek vele, hogy épp miért vagyok mérges és ő is tudja nagyon jól.
Mi még mindíg küzdünk a kakavisszatartással, legutóbb 4 napig sikerült neki. Már annyira idegesít. És persze őt is.
Krisz
Niki, ha elkezd hisztizni ,már magától bemegy a szobájába. Aztán pár perc múlva szólok neki, hogy mostmár abbahagyhatja és akkor békésen kisétál. De általáan nagyon kis apró dolgok miatt tör ki rajta. Pl. nem jó a csíkos body, hanem a piros kell... Na ezek még megoldhatóak ! Kép
Andi
neked mostmár kötelező folyamatosan jelentkezni. Ha meglesz tesó, apa mennyit marad veled még otthon ? Mármint a telefonálás előtt. Niki titkos orrbadugós... Kép
Brigi múltkor at mondta,hogy akár júniusig is elhúzhatják nekik a netet. (modern technika...)
Kriszti
én nem ismerek 1 homeós orvost sem személyesen és aki meg erre felé van, mint magánrendelős. csak azért kell 5 rugót fizetnem, hogy ránézzen a gyerekre, aztán 3 hét múlva megint. bár egyáltalán nem vagyok gyógyszer párti sem. Én is a természetes gyógymódokat próbáltam először nikinél is, aztán mégiscsak masszív antibé kúra lett belőle. És pedig folyamatosan odafigyeltem rá.
dorki
 
 


Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellem Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162
 
 


Hahó!!!!!

Mi van csajok?? Húsvéti pangás, vagy tavaszi fáradtság? Kép Kép

Apa Bogával úszni vannak, mi meg Csillapoccal még egyben vagyunk. Kép Bár tegnap szinte egész nap keményedett a pocakom, de gondolom még csak gyakorlatozik. Hétfőn megyek megint ctg-re, a szerdai jó lett, az uh is rendben volt, csak a doki nagyon sietett, kb egy perc volt az egész, még a nemét se nézte meg, én meg el is felejtettem rákérdezni. Kép
Ha meglesz a babó apa kb 1-2 hetet lesz itthon, majd meglátjuk hogy fogunk boldogulni.

Dorki, és ha Niki végre kakil, az kemény, nehezen jön ki, vagy normális? Nekem az a bajom Bogával, hogy elég nehezen kakil - én csak dunakavicsnak hívom a végterméket - , bár neki egy napnál nagyobb kihagyásai nem szoktak lenni szerencsére. Mikor rákérdeztem a doktornőnél, akkor az volt a válasz, hogy többet kell igyon a manó. Na, hát ebben igaza is van, mert nagyon keveset iszik, - szerintem 7-8dl-nél több nem nagyon fordul elő- néha már zsarolnom is kell valamivel, hogy igyon. (Egyébként sajnos én se vagyok nagy ivó. Kép)

Pelus-nélküliség dolgában elég jól állunk, már kb egy hete a délutáni alváshoz sem veszünk föl, és eddig még nem fordult elő baleset. (kop-kop-kop) Szóval már csak az éjszakát nem mertem még megpróbálni, bár apa szerint kéne - de persze nem ő szenvedne utána az ágynemű, matrac szárítgatással... Reggel, mikor átjön Boga egy pisi mindig van a pelusban, teljesen száraz még sose volt.

Na, egyelőre velünk ennyi. Tessék ám jönni, nem megpattanni mindenki!!!

Addig is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk nektek!

Andi&Boga&Csillapocc&Tomi

Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


mi is jó húsvétot kívánunk!

Liza&Panu
panu
 
 


Sziasztok Csajok!

Passzív anyuka jelentkezem Szegedről - még kinn a vízből.
Minden nap kijárunk megnézni szeretett folyónkat és ledöbbenünk, milyen csodát produkál.
Egyszerre gyönyörű és borzalmas a látvány.
Tegnap kitroliztunk Újszegedre, majd a hídon visszasétálva csatlakozván a katasztrófaturizmus egyedeihez készítettem oylan 100 fotót. Végigsétáltunk a Belvárosban a töltés mellett. Apró kis patakokban szivárog a víz az átázott gát mellett kialakítva apró tavacskákat helyenként.
A Múzeum mögötti részen volt egy kis terület, ami egészen lápos jellegű volt; ahogy beleléptünk kicsit mozgott alattunk.
Egyszóval döbbenetes.
Készültség van, fojtott csend és várakozás.

Elnézést az offért.

Mi jól vagyunk, szerencsére túl az oviba iratás minden nehézségén. Elmentünk a körzeti oviba, majd 1 hét múlva megint - ekkor már a nyílt napra és elég gázos volt az ovonéni, akihez a csajom került volna. Nem jött oda bemutatkozni, ahogy leguggolt, kinn volt a bugyija a nadrágból (45 körüli nő), a telefon lógott a nyakában. Elég tanulságos volt és pont ellentétje annak a képnek, ami bennem él egy ovónővel szembeni elvárással kapcsolatban.
Szóval találtunk egy klassz ovit, nem messze tőlünk. Vegyes csoportba fog járni a szomszéd kissráccal valszeg jan. 1-től.

Nektek hogy sikerült ovit találnotok?

Andi,
Boga egészen elbűvölően néz ki! Nagyon huncut a Drága Kép!
Hogy vagy? Babód? Boga várja?

Dorki,
remélem már gyógyultak vagytok!

Krisz,
ismerős. Egy jó tartalmas lecseszése a gyereknek, aztán meg olyan szinten rosszul érzem magam, hogy nem igaz. Ééééés olyan kics disznók, emrt tudják és maximálisan kihasználják ezt Kép!

panu,
szerettek kinn lakni? Liza megszokta már? Meggyógyult?

Iszom egy kávét és próbálok feltenni egy képet a Kiccsajomról, aki már oviba megy nemsoká Kép.

Pusszanat!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sajnos nem tudom feltölteni a képet Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sikerült!
Szóval a kép pénteken készült egy talin. Eszter az épp aktuális pasijával ;).

Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti
milyen hosszú már a haja ennek a csajszinak Kép
akartam is kérdezni hogy mi a hír felétek? Mostmár azért lassan apad a víz, ugye ? Én is megnéztem itt a Dunát (nem direktKép) és tényleg félelmetes volt...Gyakorlatilag ilyenkor látszik, micsoda nullák vagyunk...
Mi csütörtökön voltunk kontrollon a fülészeten. ott azt mondta a doki, hogy szépen javul a füle és nem kell már több gyogyó. Õsztől szedjen immunerősítőt. Aztán másnapra mind a ketten taknyosak lettünk...Kép Hát erre mit mondjak ???? Tele van a hócipőm az egésszel. 1 rossz éjszakánk volt, szóval nem olyan vészes, de nem is ez a lényeg. Hova vigyem ezek után a kölköt ?? Vagy mit csináljak vele. Voltunk 2x bölcsiben, meg 1 órát vártunk a dokinál, szóval bárhol összeszedhettünk megint valamit !
homeós immunerősítőnek mi a neve? Érdemes azt ilyenkor is adni ? (gyümölcsevésben Niki egy O )
Andi
szuper ez a kép Bogáról !
Én a héten megnézek 1-2 ovit, de hiába nézem most, ha a gyerekemnek fél év múlva nem fog tetszeni...
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
kérj a patikában homeós füzetet, tuti adnak, valamint ott segítenek is.
Esetleg adhatnál valamilyen multivitamint is Nikinek.
Lehet, h a bölcsiben kapta el ezeket a betegségeket. Egy barátnőm fia 2 napot volt, majd 1 hétig tartó 40 fokos láz, amit nem tudtak lehúzni, 2 antigyogyó-kúra után azt mondta a drnő, hogy ha lehet, tavaszig ne menjen a gyerek bölcsibe (egy másik csajszi is így járt a gyerekével).
Nagyon gáz, micsoda vírustelep a közösség.

A Tisza kb csütörtök éjjel fog tetőzni Kép.
Itt vannak képek, szinte percre pontosan:

http://www.delmagyar.hu/forumkifejt.php?forumid=2754

A kőlyuk alatt megy az út...

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Épp csak bekukkKépKép

Kriszti, végre valami infóKép
anyukám is készül Szegedre Tiszát nézni, na meg a rokonokhoz főlegKép

annyira szép a haja a csajodnakKép és még s csurit is tűriKépKép

Dorka azonnal hisztizik ha már egy csattal közelítek feléKép

Andi,
BOLDOG NÉVNAPOT!KépKépKép

miújs?Kép

még egy húsvéti nyulas Dorka és már itt sem vagyokKép

Kép

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok lányok,

1 percm van internet közelben. Gyorsan bejelentkezem. Mi jól vagyunk. Nagyon szeretjük az új házat. Mászkálunk össze-vissza. Meg végre hozzánk is jönnek. Titeket is bármikor szívesen látunk.

A Marci mostanában egy igazi rosszcsont. Tiszta fiú lett. Nagyon nehéz vele. A Barnus egy tündérke, bejárja az egész lakást. Nagyon ügyesen mozog! Ez azért is jó, mert azóta van, hogy 1 órát képes lent a földön babrálni, csak 5 percenként vissza kell rakni a szoba közepére. Csak enni nem akar. Kicsit már fogyóban a tej Kép de más nem kell neki, úgyhogy most várom a következő méreckedést.

Remélem mindenkinek jó nyuszis ünnepe volt.

Andi, Nektek nem babát hozott a nyuszi? Már úgy izgulok érted. Valaki remélem majd értesít minket is Boga tesója érkezéséről.

Na mennem is kell. Mindenkinek sok puszi. És remélem hamarosan talizunk is.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Megszületett Andi feketehajú Csillája, ma reggel 8:35-kor.
54 cm és 3290 g. Mama és babája is jól vannak !!!


Kép
dorki
 
 


Nagy nagy gratula Csillababának és Andinak!!KépKép

Jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek!!

Krisz
krisszie
 
 


NAGY-NAGY GRATULA Kép

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Liza és Panu
panu
 
 


Andi,
szeretettel gratulálunk Nektek, a legjobbakat kívánjuk!

Eszter és

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönjük a jókívánságokat itt, és az sms-eket is!
Vasárnap hazajöttünk, jól vagyunk. Csilla picit besárgult, de nem vészes, igyekszünk sokat szopizni, hogy hamar elmúljon.
Boga egyelőre nagyon ügyes, persze előfordulnak kisebb atrocitások még. Kép szerencsére Csillababa szinte mindig alszik, alig hallani a hangját. Össze se lehet hasonlítani azzal amilyen Boga volt anno. Kép
Itt egy 1 napos kép rólunk: (Boga épp puszit nyom a kistesó fejére)
Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi,
gyönyörűek vagytok Kép Kép Kép!
Egy szülés-sztorit írhatnál, ha ráérsz majd Kép.!

Puszi,

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Andi!

Mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánunk mi is!
Sok sok tejcsikét!!!!!!!
Gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Zsuzsi
szuszoka
 
 


Andi!

Mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánunk mi is!
Sok sok tejcsikét!!!!!!!
Gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Zsuzsi
szuszoka
 
 


Andi,
Nagyon édes Csillababa, atyaég, mennyi haja van Kép és Boga is nagyon aranyos, azért csak ad csókot Kép Kép

Panu
panu
 
 


Andi csudaszépek vagytok tényleg, így az összes csaj együtt ! Próbálj azért írni, hogy mi a helyzet.


Niki már kedd óta pelus nélkül alszik éjjel- nappal, szóval úgy néz ki, hogy mostmár igazi nagylány ! Én már 7 ovit megnéztem itt a kerületben és kettő között vacilálok. A körzeti ovi a legunszimpatikusabb... Beszéltem pár óvonénivel, de azért olyan nehéz dolog ez, mert mit tudom én a gyereknek tetszeni fog-e 3 évig ?
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Nagyon nagy a hallgatás, csajok!!!! Kép

Dorki, gratulálunk a pelus-nélküli alváshoz!! Ez igen! Reggelre már mindig száraz pelussal ébredt Niki?

Csillus és én is jól vagyunk, egyelőre minden oké. Ami fáj, hogy Boga nagyon mamás lett, ha anyósom megjelenik, akkor én már nem is kellek, sőt... Ha meg nincs itt a mama, akkor mindig hozzá akar menni, kéri hogy jöjjön...
Tök szar, kicsit, mintha elvesztettem volna a nagylányomat... De remélem hamar visszaáll majd minden a régi kerékvágásba.

Írjatok, hogy veletek mi van!!!!

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Csajok !
ez már szégyen....

Zsuzsi !
te pl. személyesen megigérted, hogy írsz ! Kapd össze magad, de gyorsan !!!

Pénteken voltunk megint Brigiéknél (sajna kép nincs) és telefonon Andival is beszéltünk (bocs az ébresztésért)és minden kölök jól érezte magát. Kivéve néha az enyém, mert ő most ilyen hullámzós szakaszban van... Remélem hamar elmúlik.

Tudja valaki ennek a versnek a folytatását ?
anyák napján reggel
mikor a nap felkel
köszöntünk téged
sok-sok szerettel

Már mindenhol kerestem és csak ennyire emlékszem
Dorki
dorki
 
 


Mi történt??? Miért nem ír senki?? Megint ilyen "megsértődtem valakire- nem írok" időszak van??

Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


én nem sértődtem meg... Kép
Dorki
dorki
 
 


én sem Kép
jóvolt Brigiéknél, és már akkorák a gyerkőcök!

panu
panu
 
 


Én se sértődtem meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak lusta vagyok!!!!!!!!!!
A talin mi is nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!!
Csak valami csokis nagyon hiányzott ugye DorkiKép!Na majd legközelebb!!!!!!!!!!
Niki feldogozta már Fannival töltött egy nap viszontagságaít???????
Apának elmeséltem Liza mennyire támogatott "Gyuri az emeleten van című beadványomba "nagyon jót nevetett rajta!



Zsuzsi
szuszoka
 
 


én sem Kép, csak lusta vagyok Kép.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


ennyi lusta nőszemély egy rakáson... Kép Kép Kép

Andi, mi van Tomival munkahely ügyben? ezt felejtettem el +kérdezni??

MI ma voltunk Dorkiékkal a szokásos ikea-túránkon, Liza előadta a klasszikus földhözveremmagamgonoszanyámvan hisztit. Jó volt Kép
ja, és előtte itthon suttyomban zsírkrétát majszolt, és az apja alapos szájtakarítást végzett rajta, hát nem mondhatnám, hogy nyugodtan, jókedvűen indultunk el....

csak az enyém gyerek ilyen rossz? vagy nálatok is vannak hasonló sztorik??

panu
panu
 
 


Az rosszaság, hogy a gyerekem 4 napig nem kakál és már semmit nem tudok vele csinálni ???????? Na jó , tudom, hogy nem, de marhára idegesít !!!!
Zsuzsi
Niki nem beszélt a homokos eseményről,Panu mesélte, hogy Liza viszont megjegyezte !!!

Az esemény az volt, hogy niki kapott egy lapát homokot a nyakába Fannitól és igen zokonvette.
Dorki
dorki
 
 


Niki végülis 6 napig bírta visszatartást ! Hihetetlen !


Így saját magunkat fogjuk "kihalasztani". Szerintem nem lenne jó ! Kép
Itt egy friss kép Nikiről.

Kép
dorki
 
 


Sziasztok!

Szóval komoly ígéretet tetem arra, hogy írni fogok, tehát itt vagyok, betartom a szavamatKép

Az elmúlt időszakba tartottunk két talit Brigiéknél .
És pont arról beszélgetünk a csajokkal, hogy most már „együtt tök jól eljátszanak a gyerekek” Kép.De sajna Fancsi elég sűrűn megzavarja az együtt játszós idilli pillanatokat. Fő célpontja általában Niki! Sajnos szegény Nikinek olyan helyzeteket kell kiállni, mint például ő szeretne még egy kicsit a csúszdán, piheni Fanni pedig egy laza mozdulattal lökött rajta egyet ugyan is ő úgy gondolta ő viszont csúszni szeretneKép.
Ezek után Niki mikor a csúszdánál volt és a Fanni abba az irányba igyekezet olyan baromi tempóval csúszott le ,hogy szinte a szemünkkel követni nem tudtuk Kép.

Az evés is álltalába kellemes jelenet Brigiéknek. Van egy kis asztaluk hozzá két egyforma, illetve egy másik fajta szék. Marci halál nyugiba eszegette most is a kefirjét a két csaj viszont öt perc alatt össze veszet , hogy ki melyik széken üljön jobban mondva Niki nem hagyta magát ugyan is nem állt fel a székről amit Fanni magának akart megszerezni . Végül is úgy állította le Fannit ,hogy tányért cserélt vele na ne kérdezzétek ez ,hogy jött neki de ezek után lenyugodott Fanni nem is kellet neki a másik szék Kép.

Ja és Niki nagyon tündéri ugyan is szívén viseli, hogy Fanni még nem szoba tiszta ahányszor elmegy pisilni utána mindig szól Fanninak is ,hogy menjen pisilni KépKép.



Magunkról egy pár szó:
Fanni napról napra önállóbb egyre több dologba olyan hihetetlen, hogy már ekkora.
Beszéddel elég jól, állunk jobban mondva azt a tényt nézve, hogy ő idáig nem nagyon beszélt.
Többiekhez képest elégé le vagyunk maradva ugyan is ők már nagyon komolyan, verselnek na ez az oldala Fanninak még nem elégé fejlett ő inkább az akaratosságát fejleszti.
Szobatisztaság ügyileg mint már említetem még csak gyakorló stádiumba vagyunk de remélem nyárra már pelus nélküliek leszünk .Nem igazán szeretnék úgy menni nyaralni, hogy még pelusosak vagyunk
Ovit mi leghamarabb januárba kezdjük el de, lehet ,hogy csak szeptemberbe, mert akkor lesz kiscsoportja annak a két óvonéninek akikhez, szeretném Fannit vinni.
Ricsivel készülünk az évégi dolgozatokra és elég sűrűn nehéz vele ugyan is ő úgy gondolja ,hogy ő már baromi nagy fiú és ő mindent tud és jól csinál nahát nekem viszont sokszor nem ez a véleményem.

Na most már én lövöm magam ti jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Csak, hogy ne érje szó a ház elejét... Kép
Nálunk most csend van, ugyanis Lizacsaj a nagymamit boldogítja múlt hét péntek óta, amior is bátyámmal elmentek Zalabérbe. Liza 2 napig arra készült, hogy megy Zbérbe, majd utazás után 2 napig ezerrel pörgött. Minden tyúk fulladásig megetetve, kakasok berekedve, kutyák agyonsimogatva. Még szerencse,hogy a szomszédnénik, meg a boltosok jól bírják a kiképzést Kép
Mindennap elsorolja, hogy mit tettek, merre jártak. A faluban mindenkinek köszön séta közben, aki megtetszik elsőre azt nem engedi, szeretne vele sétálni Kép
Egyszóval jól érzi magát. Naponta elsorolja a közös családi fotó előtt állva, hogy papa és mama és Liza együtt és ennyi részéről a távollétünk. Nekem hiányzik, de egyben jól is esik a rám szakadt szabadidő. Takarítgatok olyanokat, amit eddig is csak az alvás, vagy a távolléte alatt lehetett megcsinálni (vízkőtelenítés, ablaktisztítás, stb.). Ma lebontottuk az ágyát (a rácsosat), újabb falvédőt és képet tettünk a falra. Holnap a többi képünket rakjuk fel.

Talikról annyit, hogy szemmel láthatóan nagyon szociális lett Liza, Niki is csak nézett, amikor mosolyogva dumált neki és nem ordított a játékáért, hogy adja vissza rögtön.

Andi, hogy vagytok? Csillababa szépen fejlődik? Boga hogyan viselkedik?

panu
panu
 
 


Zsuzsi
nagy szerencséd, hogy írtál !!!
Azért nem Fanni a hibás, hogy Niki repült a csúszdán. Niki mániája, hogy odatelepszik a csúszda tetejére és nem mozdul onnan. Most fanni segített rajta. Az viszont tényleg haláli volt, ahogy irgalmatlan gyorsan lecsúszott és elrohant, mikor látta, hogy fanni közeledik. De egyáltalán nem haragudott rá. Mikor leöntötte magát innivalóval Fannihoz külön odament elmesélni az esetet !
- nézd már meg Fanni, leöntöttem magamat és ragacsos vagyok ! (ezt vagy 5x elmondta neki )
És tényleg láthatóan élvezték egymás társaságát.
Kép
dorki
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: