Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Indigo megkérhetlek egy szívességre:-))18+3nap a terhességem, bocs ha esetleg rosszul írtam mostanában kicsit szétszórt vagyok, meg akkor még ideges voltam:-))))


Köszi!!

Puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!
MIndenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Prücsök: Az e-mail címem nem nehéz:bogarkis@freemail.hu. Kérlek erre küld. Nagyon köszi előre is

Sára:Azt hiszema 18.heti UH a genetikai UH, mert akkor már meg lehet állapítani az esetleges anatómiai eltéréseket. De az is lehet, hogy a 12. heti is annak számít, hiszen akkor kerül meghatározásra a tarkóredő vastagsága, ami már utalhat egy esetleges genetikai eltérésre ( Pl. Down-kór).

Rita 81: Nekem például Neonato 3 funkciós babakocsim van ( sportkocsi + "kemény mózes"+rászerelhető hordozó). Előnye, hogy esernyőre csukható, de éppen ezért nem olyan stabil mint egy 3 kerekű v. lapra csukható járgány. Sajnos ideális megoldás nincs - én is rengeteget tépelődtem annak idején. Most mégis szívesen venném ha egy kényelmesebb kocsija lenne a gyerekemnek.Egyébként leginkább a Peg Perego Plikora hasonlít.

Liló: bogarkis@freemail.hu. Kérlek erre küld. Nagyon köszi előre is.

Ágiboszi: azt hiszem, ez lehet az a vérvétel, amit te is írtál, hiszen nekem a 13. héten vettek korionboly mitát "hasbaszúrással", és elvben ezt hivatott kiváltani a vérvétel. Aggaszt azonban az, hogy azt hallottam, 95 % ad jó eredményt.
Nagyon aranyos a Danika!

Liló! most olvasom , hogy be kellet feküdnöd. Mielőbbi gyógyulást!
bogarkis
 
 


Sziasztok!!

Lillo Jobbulást Neked!! Vigyázz magatokra!!!:-))
Sok puszi nekik!!

Puszi mindenkinek!!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs, hogy belekotyogok...Peg Perego Venezia-t is vízszintesre lehet dönteni!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita és Zalán (Hrk)!

Köszi az infót a Veneziáról. Teljesen el lehet fektetni? Mert a Pliko-t is "majdnem" le lehet dönteni, de valójában nem vízszintes, marad egy durván 5%-os lejtése. Nem tudod, hogy a Venezia milyen árban van?

Köszi!

Sok locsolót holnapra annak, aki szeretne, és keveset annak, aki meg nem kívánja!
Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Rita81,
Igen teljesen vízszintesre dönthető, nekünk is ilyen van. Elég borsos az ára, pontosan nem tudom mennyi, mi tavaly májusban vettük, akciósan 70ezer körül fizettünk érte.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!


Szombaton voltunk a Praxisban! Kép
Győrfi Doktor Úr nagyon kedves és aranyos volt, végig bveszélt, magyarázott mindent mi meg önkívületben figyeltük a monitort. Aztán rákérdeztünk, hogy kisfiú vagy kislány? Azt mondta 150%, hogy kislány! Kép
Eddig csak fiút akartam, csak fiúnevünk volt!
De amint meghallottam a doki szájából, hogy "ez bizony egy kislány", máris imádtam a lányomat! Apa is olyan büszkén figyelte a monitoprt és a DVD-t már egész familía látta!

Babakocsi témába ha megengeditek belekotyogok! Nekem a Peg Perego Venezia tetszik a legjobban ami igaz, hogy 73.000.- (a Brendonban) de eddig csak jókat hallottam róla! Strapabíró és nagyon jó a fekvőfelülete! És ez a babakocsi kibír több gyereket is. Hátha lesznek kistesók Kép
dóri80
 
 


Rita,
Köszi a piackutatást. Nekem a lépcsőzés nem gond, szerencsére van liftünk, bár teggnapelőtt épp rosssz volt és gyalog kellett feljönnöm az ötödikre, ez egy kicsit megviselt. Ha meglesz Gergő, akkor azt hiszem inkább sétálok vele amíg megjavítják, minthogy vele cipekedjek fel. Amúgy nekem még fontos szempont az is, hogy megfordítható legyen a kar, mert az elején mindenképpen azt szeretném ha egyfolytában láthatnám, utána meg ha nagyon un már engem, akkor pedig a többieket nézhesse. Nekem még a Bergonból is nagyon tetszik egy, de nem az ami a legnagyobb.
Már nem emlékszem pontosan ki, de itt egy anyuka nem volt megelégedve a Pierre Cardin-nel és azt is írta, hogy elcserélné.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a Kikaban is mekkora választék van, és kifogtunk egy nagyon kedves eladót.

De még mindig hezitálok :-(

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Lilló drukk ezerrel!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok!

Nekünk Peg Perego Venezia babakocsink van és sokat vacilláltunk a Venezia és a Pramette között. A Brendonban vettük 73.990-ért februárban és ha jól emlékszem a Minimanóban egy ezressel drágább volt. Ráadásul a Brendonban 4 színben is volt, a Minimanóban csak egyben. 3 hete használjuk, egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Kép
Egyébként miután eldöntöttük, hogy a Veneziat vesszük meg, felhívtam egy csomó bababoltot és végigkérdezgettem őket, hol mennyibe kerül. A Brendonban volt a legolcsóbb.
10 kg, tehát relatíve könnyű és elég praktikus. A karja megfordítható és ami nekünk nagyon fontos volt, a kar magassága állítható.

Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Gabek!
El tudnád küldeni lesz a Bánhidy dr. elérhetőségeit. Liló igérte, de aligha tudja. Sürgős lenne. Előre is köszönöm.
Küldheted a : bogarkis@freemail.hu címre is. Meg esetleg , ha tudsz egy-két hasznos plusz infót is.
bogarkis
 
 


Sziasztok!

Ági,
A festő nálunk 7000-ért mázolt egy ajtót, függetlenül attól, hogy milyen széles és üveges vagy teli volt-e. Nekünk első festés volt, tehát ez 2 csiszolást és 2-szeri kenést jelentett ajtóknál és ajtófélfáknál is. Jó ismerősünk, de szerintem ezt piaci áron csinálta nekünk is.
A zsiványság pedig kell és jól is áll nekik. Persze nem mindig könnyű Kép, ezt 3 unokaöcsi mellett a gyakorlatból is tudom. Kép

Babakocsi ügyben én a Graco quattro tourt néztem ki, ami vízszintesig dönthető és ráadásul merev a háttámlája/fekvőfelülete. Egyetlen hátránya, hogy a tolókar nem 2 irányban állítható, viszont a napellenző kupola (vagy minek hívják Kép) teljesen előrehajtható a baba lábához és így szerinem ugyanúgy látja az ember a babát, mintha a tolókar irányát állítaná. A Brendonban amúgy ez most úgy tudom, hogy Anyák lapjás babakuponnal textil mózessel + hordozóval együtt 100ezer helyett 60ezerért elhozható (bordó és kék van).

Erről jut eszembe, hogy hátizsákos pelenkázótáskát kap most minden új Kismama magazin előfizető. Szerintem ez praktikusabb, mint a válltáska, főleg annak, aki a városban jön-megy és van benne pelenkázó betét. Ha valakit érdekel. Kép Én amúgy is Kismama magazin párti vagyok.

Dóri,
Graulálok a kislányhoz! Kép És külön örülök, hogy nektek jól fordult és mindent láttatok nála. KépKépKép Nem tudsz róla feltenni képet?
Nem vagy benne a táblázatban! Hányadik héten is jártok?

Lillának jobbulást!!! Bár talán ha 25-ére van kiírva, már haza sem engedik. Még sem volt szerencséje a Húsvéttal. Kép Úgyhogy drukkoljunk neki, hogy meggyógyuljon és érkezzen Bálint is rendben! ;)

A hétvége mérlege amúgy, hogy megtapasztaltam a láb dagadást, de szerencsére csak a lábfejem nem bírta a strapát. A babán meg ficereg össze-vissza. Szombaton este szerintem táncikált Kép odabent, úgy hullámzott a hasam. És a Húsvétot is túléltem, bár nem volt egyszerű. Na de legalább vége! Kép

Jó pihit mindenkinek!
Prücsök

prucsok
 
 


Szisztok!

Gyakorló anyukák, köszi a babakocsis hozzászólásokat, minden megnyilvánulást örömmel veszek. Nekem is a peg Perego-k a legszimpatikusabbak, csak azt nem értem, hogy lehet, hogy egy kb. ugyanolyan jellemzőkkel bíró Pierre Cardin 50 ezerrel olcsóbb - és a Minimanóban azt mondja az eladó, hogy ugyanolyan strapabíró. (Persze, azt is mondja, hogy ne hasonlítsunk össze egy Opelt meg egy Mercedest. Igaz, nekünk pont Opelünk van, ami a kocsit illeti... Kép )

Megjegyzem, pont én írtam, hogy nem vagyok megelégedve a Pierre Cardin-nel, mert sógornőmnek az van, és borzasztó nehezen manőverezhető, legalábbis annak idején, úgy tűnt, hogy az.

Váltottam sms-t Lillával, szegény eléggé ki van már akadva a bentfekvéstől, de azt mondja, a héten meglesz a baba (a doki szerint). Mindenesetre, ha nem jön meg időre, akkor megindítják neki, mert a magasvérnyomás miatt nem kockáztatnak. Megírom neki a drukkjaitokat!

Dóri! Gratula a kislányodhoz!!

Gabek, Indigo, Pöttöm Panna! Én holnaptól járok CTG-re, szívesen összefutnék veletek,ha mentek ti is valamikor. Kellene egyeztetni, ha van kedvetek!

Ági! Meg tudnád írni még egyszer, hogy a málnalevél teát hogyan kell inni (milyen arányban, stb)? Bár gondolom Eta tudja, és holnap talákozom vele, de azért biztos, ami biztos, megkérdezlek. Illetve nem tudom, hogy az előéletemmel (a keményedésekkel, ami egy hónapja volt) szabad-e málnalevélteázni?

Köszi és üdv mindenkinek!
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok!

Prucsok! Probálok feltenni képet a mai nap folyamán, mi még csak 18+3-nál járunk. A fényképeket le kéne fotóznom, mert nem CD-n kaptuk. Igyekszem ;)
Nagy szerencsénk volt mert mindenét tökéletesen láttuk, a doki szerint a köldököm alatt volt a feje jobboldalt és a feneke lejebb baloldalt. Mindent jól láttunk és tényleg igaz, hogy ezzel a 4D-ssel még egy laikus is látja, hogy hol az arc szemek-orr, kezek-lábak stb...

Rita! Én úgy hallottam, hogy a Pierre Cardin babakocsik huzata közel sem olyan strapabíró és elég hamar "viseltesnek" látszik.
dóri80
 
 


Rita,
Én úgy tudom, hogy a Pierre Carden-t megvették a kínaiak, és a minősége is rosszabb lett ettől. Hallottam, hogy összecsuklott egy baba alatt, így nálunk szóba sem jöhetett (persze ez másik kocsival is biztos előfordulhat). A Minimanóban csak nemrég árulják a Peg Perego-kat, tavaly még azt sem tudták ott az eladók megmondani, hogy milyen minőség, pedig mindenhol máshol magasan a legjobbnak minősítették. Nekünk a Brendonban nagyon segítőkészek voltak, és éppen kuponakciós volt, így ott vettük meg. De a Brumimaciban is érdemes megnézni, ott sem túl drágák a kocsik.
Szóval, nekem bevált, csak a pelenkázótáskája szakadt el hamar belül, meg nem is használom már ezer éve, praktikusabb tényleg a hátizsák.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sajnos nem sikerült felraknom a képet Kép
Elküldöm emailben Brikancsnak. Talán neki sikerül.
dóri80
 
 


Helló Mindenkinek! Kipihenten, frissen üdén a húsvéti nyaralásból megjőve! igaz már tegnep itthon voltunk, csak a gépen összeszedtem egy jó kis vírust és apának egy napjába telt, mire rendberakta!
Ma voltunk 28 hetes Uh-n és 90%,hogy lányunk lesz! de most is nagyon sokáig kereste a dokinő, mert nem az a mutogatós fajta! Kép Nagyon furi, hogy most már tudjuk a nemét.
Valaki adjon meg nekem egy jó 4D-s Uh-s labor számot, biztos,ami biztos alapon elmenénk megnézetni! Olyan rég láttuk a babócát, hogy többet akarok belőle látni!
Kezdek pityergős lenni, a fene se érti, hogy miért, ti is így voltatok vele?
A babakocsi témához: a Pierre Cardin is majdnem 100%-ig dönthető, tud valaki mondani infót a Harry kocsikról, azt hiszem lengyel gyártmány és elég sok mindent tud! A 70000Ft feletti kocsikat akor pártolom, ha több gyerekre tervez az ember.

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Eljen a tavasz és a jo idö Kép!

Rita, ha beszélsz Lillaval, légyszi mond meg neki, drukkolok én is és remélem hamarosan meglesz Balintka. Szegény, tényleg nem lehetett tul vidam bent "ünnepelni" Kép Beteg még vagy mar gyogyulgat?

Babakocsi: Nekünk PegPerego Atlantico-nk van, 50 ezerérk vettük tavaly. Meg vagyok vele elégedve, annyi, hogy nem lehet teljesen ledönteni a hattamlat. A telkünkön egy no name kocsink van, aminek attolhato a karja, és most megtapasztaltam, hogy ez elég jol jön, ha süt a nap, vagy nagyon fuj a szél, mert hattal lehet a baba és nyugodtan tud aludni Kép
Pelenkazotaskat nem vettünk, sima taskat hasznalok, ha megyünk valahova és teljesen megfelel.

Rita, kiprobaltam a receptedet, tök jo! és különösen az, hogy nem kell utana szinte semmit elmosogatni Kép

Rutinos anyukak, etetöszékkel kapcsolatban érdeklödnék kinek melyik valt be. Mi fa félét szeretnénk, de vmikor egy üzletben lebeszélt az elado, mert "sokkal többet tudnak a müanyag félék"...

Agi, tényleg nagy zsivanynak tünik a fiad Kép
Köszi a magyarazatot a formazasrol!

Dori, gratula a kislanyhoz!

Rolunk annyit, hogy nagyon jol telt a hosszu hétvége, Vince teljesen odavolt a kertért, viragokért, egyfolytaban kalimpalt az izgalomtol Kép, jo nagyokat aludt a levegön. Sokkal jobb egy kerteshaz, különösen, ha van gyerek!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!!

Remélem Lilloékkal minden rendben!! Nagyon szorítok nekik!!

Rita ha beszélsz velük puszilom őket!!:-))

Dóri pici babája, remélem sikerül feltenni: Kép

Puszi nektek!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Továbbra is köszi a babkocsis hozzászólásokat - ne fogjátok vissza magatokat, ebből tanulunk! Kép Kép

Ma voltam CTG-n, de nem tudom, milyen lett, csak holnap nézi meg a dokim - meg talán este Eta, a leendő szülésznőm. Aki már volt ilyenen, talán emlékszik: az alsó a diagramon ugye a fájástevékenysg van? És mi ott a 100%? Mert nekem 4X volt 100% körül, pedig nem éreztem semmit. A tippem, hogy ez a mérésen belüli ("relatív") 100% és nem valami abszolút 100%. Mit szóltok ehhez?

Képzeljétek, a CTG-s néni beszervezett egy pszichológiai felmérésbe, amit ráadásul pont az én dokim csinál. Azt vizsgálják, hogy mennyire depressziós az ember szülés előtt/után, és ez hogyan függ össze valamilyen hormonszinttel. Tök érdekes lehet, hogy mi jön ki. Ehhez kapcsolódva:
Anid, igen, én is sírósabb vagyok mostanában, ez biztos hogy összefügg a másállapottal. Mindent sokkal jobban magamra veszek. Ma mentünk CTG-re, és dugó volt az Ecseri útnál, hát felhívtam a CTG-s nénit, hogy 5 percet késünk. (Tudom, hogy utálja, ha késik valaki.) Azt mondta a telefonba, hogy "soha nem bocsájtottam meg a késést könnyebben, mert sokan vannak" - na, én csak az elejét fogtam fel, és majdnem elbőgtem magam, hogy most azt fogja mondani, hogy már ne is jöjjünk. De ugye, kiderült, hogy pont fordítva érti. (De azért a könnyeim kijöttek.) Szóval ilyenkor marha stabil az ember lelkiállapota, mondhatom... Kép

Sára! Örülök, hogy bevált a recept, a férjemnek ez a kedvenc sütije, úgyhogy nálunk elég gyakran van ez. (Még szerencse, hogy nem a zserbót szereti ilyen nagyon!) Kép

Dóri, Hrk! Igen, én is úgy tapasztalom, hogy a P. Cardin kocsik nem bírják úgy a gyűrődést. Egyre inkább a Peg perego felé hajlok...

Lilla igérte, hogy elnéz a CTG felé, de nem találkoztam vele. Ha lesz infóm róla, megírom nektek!
Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


SziasztokKép

Nálunk elég békésen telt a húsvét, voltunk vasárnap kirándulni a budakeszi Vadasparkban. Peti végig aludta, csak egy kis szopira ébredt fel, amit a kilátó tövében szépen megejtettünkKépKép Dani hősiesen végig motorozta a kilátóig az utat, pedig szépen kellett neki felfelé mennie. Ott kidölt, elálmosodott, igy helycserés támadást csináltunk és Dani ment a babakocsiba, Petit meg hordozókendőben magamra köttötem, jót mosolyogtam amikor kukucskáltak a turázók a babakocsiba és meglepődve látták hogy nem picurka van benne, hanem egy nagy culaKépKép

Hétfőn meg Dani meg az apja locsolkodtak egyet, mi meg anyósnál mulattuk az időt. Beugrottunk a klinikára is sogornőmhöz locsolkodni hogy el ne hervadja, kerestem Lillóit is, de pont lent volt megfigyelésen a szülőszobán, ott meg nem akartam zavarni. Irt smst is hogy szerdáig kell kihuznia valahogy, mert akkor jön vissza a dokija, de már tele a puttonya.

DóriKép
Tök jó hogy pozitív élmény lett a 4d és eégsz jó képet csináltak a piciről.

SáraKép
Nekünk műanyag, noném, egyszerű etetőszékünk van, nagy tálcás, ami levehető, még anno a börzén vettem 3 ezer Ftért, nagyon megérteKép
Fával szemeztem én is, hogy majd jó lesz ha nagyobb, mert szétszedve asztal meg szék, de végül, meggyőztek hogy ez sokkal stabilabb, és nem utcsósorban jobban tisztán tartható, nagyobb malackodást enged meg a babónak.
Kertesház tényleg egy áldás, mondjuk akkor ha ki is tud az ember menni a kertbe, sajna mi hiába lakunk abban, de kertünkbe inkább nem engedném ki Danit, mert az öcsém roncstelepet gyártott bele, de remélem idén nyáron már végre kitelepül és végre birtokbavehetjük.

AnidKép
A Praxis nagyon jó hely, és itt a babaneten regisztrálva még kapsz ezer Ft kedvezményt is.

RitaKép
Ugyan szerintem már rég taliztál Etával és elmondta, de azért leirom ide is:
reggel és délben egy pohárral a 36-37. héten: két deci forró vizzel egy kávéskanál teát leforrázni. A 38. héttől meg már napi három pohárral kell fogyasztani. Az igazi haszna, hogy segití és könnyebbé teszi a tágulást.

PrücsökKép
Köszi a festő infót, bevallom halvány lila dunsztom sincs hogy mennyi lenne a piaci ár vagy nem piaci. A tény hogy nálunk is új ajtókról van szó, igaz nem fa, hanem pozdorja, de glettelni telibe bőven kell. Lehetséges, de még nem mondom tutira hogy elkérem majd az elérhetőségét.

Aki jön a börzére annak mondom, hogy érdemes most ott előfizetni a kismama újságra mert egy csomo jó ajándékot szoktak adni hozzá, főleg ha egy évre teszi meg az ember: Nivea pelenkázós hátizsákot adtak tavaly, én most azt nyuzomKépKép, szerintem idén is az lesz, meg egy csomo egyéb apróság között lehetett válogatni: videókazetta, zenei cd, kozmetikum.

BogarkisKép
Nem teljesen kiváltani akarja a CVS-t ez a vérvétel, inkább alternativaként felajánlja, hogy akinél nem tulságosan indokolt az jobban jár ezzel, mert ennek ugyebár a vetélési kockázata konvergál a nulla felé, mig a CVS nél ugyebár sajnos előfordulhat. Az viszont tény hogy a megbizhatósága meg pont forditott arányban van, vagyis a CVS eredménye tutibb, mint a kockázatmérésesnek.
A vérvételnél még a 18. hét után ha tul nagy a kockázati tényező még lehet amniót csinálni, ami megerősitheti vagy kizárhatja a gyanut.

Babakocsihoz: Nekünk egy kölcsön Peg Perego Romank van, már Daninál is ezt használtuk. Most nagyon gondolkodtam hogy vegyünk egy másikat, egyedül a kerekével nem vagyok kibékülve, túl kicsi ehhez az utviszonyhoz ami itt van nálunk, amugy mindenben megfelelő: változtatható tolásirány, bolygósitható kerék, visszintesig dönthető, mózes is van hozzá, alul nagy bevásárló kosara van, igaz a buszra fel és leszállásnál eléggé edzettem a karizmomra, mert nem a legkönnyebb kocsi, ez a márka még a Venezia elött jött ki anno. Egy tuti hogy tényleg jó kocsik a PEgPeregok, amit mondjuk az áruk is mutat.

Nah dugultam mert kel a banda és még nem sütöttem meg a muffinokat amit igértem estéreKép

Anyósom levágatta Dani haját:

Kép

Peti imád autózni, jókat alszik menetközben:

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Brikancs! Millió puszi és köszönet a képért!

Ági! Bizony nagy élmény volt, de sokkal jobbak lettek ám a képek, csak ugye magát a képet kellett lefotózni és az sem volt egyszerű ennél a fényes papírnál. A DVD meg fantasztikus! Már vagy 20x láttam Kép
dóri80
 
 


Hello!

Rutinos anyukak! csinaltatok valamit, hogy a gyerköceitek rajöjjenek hogyan kell megfordulni vagy ez egyszer csak jött???

Agi, Dani nagyon vagesz rövid hajjal Kép!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok,

Rita
Én még nem járok CTG-re Kép jövő héten megyek csak a dokihoz, gondolom majd akkor elküld. Vagy hívjam fel magamtól a CTG-s nénit szerintetek, elvégre már túl vagyok a 34. héten.

KGK
Hazajöttetek már? Rég nem írtál. Megnéztem a profilodat, de nincs benne e-mail cím, őrzöd még a teámat, vagy próbáljam felkutatni máshol? Írnál nekem a gabipontgodekukacminimaxponthu-ra, ha megvan még. Köszi :-)

Bogarkis
Írtam neked is

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!
Én most írok először.Már régóta olvasgatom az oldalatokat,nagyon jókat írtok.Szülésznőként dolgozom ha van kérdésetek szívesen válaszolok.(ha tudok)Nem a II-es nőin dolgozom de segítek ha tudok.Különben meg 4 gyermekes anyuka vagyok.
Üdv:Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Üdv, Timiban!
Csak nem Veszprémben vagy szülésznő? Mi most nyáron akarunk odaköltözni.
Tudsz ajánlani egy jó nőgyógyászt Veszprémben? Ha lehet akkor hölgy legyen.
4 gyerek, ez igen. Gratulálok hozzájuk és sok örömet.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Gabek, majd a dokid mondja meg mikortól kell ctg-re járnod. Általában a 36. héttől van hetente. Úgyhogy még ráérsz.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Saara, én nem csináltam semmi különöset Fannival egyszer csak megfordult magától.
Hidd el ha nem segítesz Neki, akkor is rá fog jönni magától. Ügyesek ám ezek a picurik. Kép
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Helló Mamik Kép
kb. ezer éve nem jártam erre és jól esik látni, hogy bent vagyunk ebben a táblában.
kistesó projekt: under construction Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Timi, üdv a fedélzeten és gratula a 4 gyerekhez! Mennyi idösek? Csodalatos szakmat valasztottal, én legalabbis igy latom laikus szemmel Kép
Huu, kb 598798098 kérdésem lenne Kép
Egy dologra vagyok kivancsi mar egy ideje... A gatvédelem (ha sikerül) a doki vagy a szülésznö érdeme??? Ugy gondolom inkabb a szülésznöé, de nem vagyok benne teljesen biztos... Vagy ez nem ilyen egyszerü?

Indigo, köszi a valaszodat, akkor hagyom a manot, majd rajön magatol.
Veled mi ujsag? Mindig csak felrakod a tablat (köszönet érte Kép), de nem irsz magatokrol semmit!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Bocsi most végeztem az esti dolgokkal de még csak a legkisebb alszikA gyermekeim:Ákos:11 éves Rebeka:6 éves Zsolti:3 éves Hanna:4 hónapos.
Indigó szia! Veszprémben vagyok szülésznő sajnos nálunk nincs nő doki de ne bánd!A Jósa dr.tudom ajálani sokan szeretik és szakmailag is jó.Nyugodtan kérdezz még.
Saara:hát a szülésznő és a kismama érdeme a gátvédelmes szülés.ha nem lehet együttműködni a kismamával akkor nem mindig sikerül a sérülést elkerülni.önfegyelemre van szükség.Kinél fogsz szülni vagy már szültél?megpróbálok utána nézni

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Hát, úgy látom jönnek a kislányok a sok fiú után!! Mindenkinek gratulálok, akit érint!!

Ági, köszi a leírást a léről, átadtam az infót. Hogy a gyerekeidről mindig tudsz még aranyosabb képeket felrakni!!! KépKép

Saara, valóban rájönnek maguktól is, de ha nagyon türelmetlen vagy, próbálj oldalra, nem elérhető távolságba/magasságba játékot tenni. Mindenképp meg akarja majd szerezni! KépKép Ugye megkaptad a belépőt?

Indigo, elköltöztök Veszprémbe? Akkor a többi gyerkőcöt már ott fogod szülni? KépKépKép Légyszi, javítanál egyet az évek számán a táblában? Kép

Timiban, üdv és én is elismerésemet szeretném kifejezni a négy gyerkőc miatt!! Kép Hol tanultál szülésznőnek?

Lilló, szurkolunk Neked nagyon!!!

üdv mindenkinek
Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Szia Jutka!Bp-en 1993-1995 között.A Lillónak miért szurkolunk?Én is szurkolok!Köszönöm az elismerést!
Üdv:Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Hello Orsi, nagyon édik a fiaid Kép! Gratula a kistesohoz!
Ikrekröl jut eszembe, a multkor az utcan lattam egy 7 (hét!) gyerekes csaladot, 3 ikerpar és egy nem iker kisteso!!

Timi, szültem mar és gatvédelemmel csak szülés utan közvetlenül azt hittem inkabb a dokinak köszönhetem. Azota olvastam ezt-azt és rajöttem, hogy talan mégsem... Mindenesetre köszi a valaszt!

Jutka, akartam pont kérdezni, feladtad-e mar a jegyet. Még nem kaptam meg Kép Remélem ideér még idöben!

Lillo remélem jol vagy Kép!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

Gabek,
Én jövő héten szerdán megyek először CTG-re, az az'szem a 36. hetünk. Ha a héten találkozol a dokiddal, biztos berendel téged is, de ha nem, akkor egyeztess vele. Kép Én már nagyon kíváncsi vagyok, bár aznap utolsó leszek, mert a dokim délután kezd rendelni és utána megyek hozzá.

Anid,
A Praxist tudom ajánlani 4D-re, Győrfi doki nagyon kedves, ahogy ezt Dóri is megtapasztalhatta. A szám: 30/414-88-86.

Timi,
Örülök, hogy köztünk vagy, főleg mivel én eredetileg Ajkáról származom és a tesóm gondolkodik rajta, hogy a 3. gyerkőcét majd esetleg Veszprémben szülné... De ez más téma.
Lillónak azért szurkolunk, mert hétvégén bent fogták a kórházban, valamint Bálintot eredetileg 25-ére várja, de talán meglesz a héten. Kép

Indigo,
Miért költöztök és hogyhogy olyan "messze"? Mondjuk én imádom Veszprém megyét + a Bakonyt. Kép

Ja, a túsós sütit anyósom is megcsinálta múlt pénteken. Hát nem tartott sokáig. Kép
Na megyek kutyát sétáltatni.
Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!
Móni vagyok és a második babánkat várjuk, a 11.-ik hétben járunk, van egy 20 hónapos kisfiúnk, Soma..Kép
Most Dr. Radványi Krisztinát választottam kezelőorvosunknak és így kerültünk a klinikára.
Most megyünk először uh-ra, tudnátok nekem segíteni, picit összezavartak..
A doktornő szerint az uh-ra időpontot kell kérni, felhívtam őket, mondták,hogy nem időpontra dolgoznak..kell orvos beutalója, vagy csak odamegyünk és megcsinálják a vizsgálatot?
Jó egészséget kívánok mindenkinek és előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok,, Móni
bermoni
 
 


Sziasztok!
Móni vagyok és a második babánkat várjuk, a 11.-ik hétben járunk, van egy 20 hónapos kisfiúnk, Soma..Kép
Most Dr. Radványi Krisztinát választottam kezelőorvosunknak és így kerültünk a klinikára.
Most megyünk először uh-ra, tudnátok nekem segíteni, picit összezavartak..
A doktornő szerint az uh-ra időpontot kell kérni, felhívtam őket, mondták,hogy nem időpontra dolgoznak..kell orvos beutalója, vagy csak odamegyünk és megcsinálják a vizsgálatot?
Jó egészséget kívánok mindenkinek és előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok,, Móni
bermoni
 
 


Saara, ez hihetetlen. Nem emlékszem pontosan melyik nap, de még a múlt héten feladtam a jegyet. Eddig is utáltam a posta rendkívül elmaradott szolgáltatását, de most aztán... Ma utánakérdezek, bár nem tudom, hogy van-e értelme. Ha nem érkezik meg, akkor bocs. KépKép

Timi, melyik intézményben lehet szülésznőnek tanulni? És hány éves képzés?

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Szia Rita!
A babakocsi témához szólnék hozzá. Nekünk az első babakocsink pierre cardin. A második már peg perego lett. "Hogy lehet, hogy egy kb ugyan olyan jellemzőkkel bíró pc 50rugóval olcsóbb, mint a peg perego?" Elmondom tapasztalatból. Az egyik marhára be tudja csípni az ujjadat becsatolásnál, meg összecsukásnál (p.c.), a másiknál ugyan ezek a műveletek úgy mennek, mint a vaj a késben (ez a peg perego). Az egyik összecsukásához gyúrni kell karra, és derékra (pc), a másikat úgy is össze tudom csukni, hogy közben a baba a kezemben van. Mindkettő huzatja papíron mosható, de a pierre cardinét " véletlenül" hozzávarrták a vázhoz, a másikét véletlenül sem. A p.c. ezt a telet nem élte túl rozsdásodás nélkül; elméletileg a tolókar átfordítható, de az egyik irányban, kirögzített keréknél annyira félrehord, hogy használhatatlan ez a funkció (3 méteren belül 1 métert megy oldalra) .
Szval szerintem nem opel - merci a különbség, hanem zsiguli - merci.Kép
Na ezek jutottak hirtelen eszembe. Ha megteheted, mindenképp a peg peregot vedd meg, sok bosszúságtól kíméled meg magad így.
Zsu
zsuzs74
 
 


Bermoni
Valóban nem kell a Klinikán időpontot kérni, lemész az alagsorba, ott látsz egy BÜFÉ feliratot. Azon az ajtón menj be, ott kell bejelentkezni az ablaknál, majd beírnak a gépbe, kijössz a folyosóra és ott addig vársz, amíg be nem szólítanak.

Saara
Köszi a mailt, írtam Kingának.

Timiban
De jó, hogy vagy, így lesz egy szakértőnk Kép
Most hogy itt van a jó idő és ki lehet ülni az erkélyre napozni, nekem a májfoltokkal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az erős napozásra alakul ki, vagy hajlam, vagy mindenkinél előjön, vagy ne is menjek napra ill. ha mégis előjön elmúlik-e.

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Hello!

Jutka, megvan a jegy Kép! Remélem ezt még idöben olvasod és nem mész feleslegesen a postara...!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


SziasztokKép

Hadd osszam meg veletek az örömömetKép

Ma reggel 8 óra 53 kor megszületett sogornőm kisfia: Balázs. 2800 gramm és 54 cm. Tökéletes kislény. Baromi hálás vagyok hogy ott lehettem mikor kibujt és én vágtam el a köldökzsinórtKép

Lányok most is azt mondom, hogy fantasztikus volt Etával szülni, első baba ellenére nagyon gyorsan meglett a babó és sikerült a gátvédelem is.

Találkoztam fél percre Lillóval is, nagyon várja már hogy babázhasson, mostmár jobban van, mindenkinek köszöni a drukkokat.

Timi Kép
Üdv közöttünk. Nekem is lenne kérdésem: hol lehetne szülésznőnek tanulni, mi kell hozzá, mennyi idő, van e korhatár?

JutkaKép
Boldog szülinapotKép

ZsuKép
Tökéletes volt az összehasonlításodKép

MóniKép
Üdv neked is. Lányok már leirták az uhát, majd a genetikaira kell kérni, ha a Bakoshoz kell menned, de az még odébb van.

Nah most megyek a skacokkal játszóra.

sok puszi

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Timi,
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a kismama hogyan tud közreműködni a gátvédelemben? Bár az én babám legutóbb még faros volt, de ennek ellenére természetes szülésre készülök. Kép Erre esetleg van valami jó megfordító trükköd?

A babakocsi témában az lenne a kérdésem, hogy milyen szélességtől számít egy kocsi szélesnek? Valahl olvastam, hogy némelyiknek az a baja, hogy túl keskeny... Tegnap nézegettem megint a netet, de már nem tudom melyik típusra írták, hogy 34,5 cm széles a fekvőfelülete. Az jó?
Egyébként a http://www.poppet.hu/-n elég sok fajta babakocsi és részletes leírásuk van fenn annak, aki még böngészik. Igaz nem működik mögötte az e-bolt és rendes boltjuk sincs, de informálódáshoz tökéletes.

Lányok, anyukák,
Utazóágy ügyben mi a tapasztalat? Nekünk biztos kelleni fog, de ami olcsó, az nem ér semmit (sógoroméknak az első összecsukáskor eltört), ami jó, az meg elég drága, ha nem akciós. Találtam a neten egy noname típus (Alice L6, http://www.anixbt.hu/), ami 18ezerért szinte mindent tud. Ismeri valaki?

Prücsök

prucsok
 
 


Zsu!!!

Szenzációs volt a babakocsi összehasonlítás Kép
Csak mégjobban megerösítetted bennem azt amit már eddig is tudtam, hogy muszály lesz Peg Perego-t venni, ha jó babakocsit akarunk. Kerül amibe kerül.
dóri80
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, remélem minden rendben lesz az uh-n..
Ágiboszi! Balázs gyönyörű, biztos hatalmas élmény lehetett számodra!
bermoni
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, remélem minden rendben lesz az uh-n..
Ágiboszi! Balázs gyönyörű, biztos hatalmas élmény lehetett számodra!
bermoni
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, remélem nem lesz semmi gond az uh-n..
Ágiboszi! Balázs gyönyörű, gratulálok hozzá, biztos hatalmas élmény lehetett, hogy ott lehettél a megérkezésénél!
bermoni
 
 


Sziasztok!
Az elöbb irtam és elszállt!:-(

Dóri máskor is!! Örülök, hogy segíthettem!!:-))
Ágiboszi gratulálok a sogornődnek!! Balázs gyönyörűűű baba! Jó egészséget nekik és sok tejcsit!!:-))

Timi gratulálok a 4 gyermekedhez, gyönyörűű neveket adtatok és én is csatlakozom nagyon szép szakmát választottál én még vacilálok két szakma között az egyik pont a szülésznői a másik a dietetikus, tudom a kettő két különböző, de nagyon régóta ez a két szakma vonz:-))

Csajok nekem pár napja a hasam alja sokszor fáj olyan nyilamlásokat érzek. Jövő héten megyek a dokimhoz, remélem nem fog rosszat mondani, remélem zárt a méhszáj:-)) Kicsit izgulok miatta!!:-))

Rita te mikor mész a dokihoz?

Puszi nektek!
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!!

Ági, most aztán esz a fene az irígységtől!!!KépKép Ilyenkor mindig elemi erővel tör rám, hogy mennyire szeretnék még szülni!! Kép Amúgy aranyos vagy, köszi a köszöntést, de már márciusban megvolt. Azért nagyon jól esett! Sok örömöt és türelmet kívánok a sógornődnek ehhez a gyönyörű babához! KépKépKép

Prücsök, mi kb. két éve vettünk egy ilyen "noname" utazóágyat (a nevét most tényleg nem tudomKép), és semmi baj nincs vele, prímán működik. Igaz, hogy nem ringatja el a babát, mint egyes nagy márkák ágyai, de szerintem olyat venni már különben sem egészséges dolog. KépKépKépKép Vannak rajta zsebek pakolni, és a szúnyogháló is tartozék. Amúgy a Brumi Maciban vettük (Mester utca), és 14ezer forint volt.

Brik, biztos nincs semmi baj, de azért pihenj sokat! Lehet, hogy csak megerőltetted magad, és ez nem tetszik neki!

Csajok, bár elsőre nem úgy néz ki, a túrós süti receptje tényleg működik!! KépKép

Móni, üdv és jó mozizást! Ha teheted, inkább később menj az UH-ra, akkor elvileg kevesebbet kell várnod.

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanban ritkán jövök, de amikor van egy kis időm inkább fekszek és pihenek az ágyban. Ennek meg is lett az eredménye a méhszáj állapota nem változott 3 héttel ezelőtti állapothoz, úgyhogy most már megnyugodtunk egy kicsit.
Szerintem meglesz az a 37-38. hét. Legalábbis remélem.

Lányok hol lehet kapni homeos bogyókat? Gyógynövényboltban? Vagy patikában?
Többen kérdeztétek, hogy miért megyünk Veszprémbe. A párom is és én is ott jártunk egyetemre és nagyon megszerettük a várost. Budaörsre állás miatt jöttünk fel, de mivel a párom dolgozhat távmunkában így már nincs miért tovább maradni. Úgyhogy visszamegyünk. Kép

Jó éjt mindenkinek!!
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?