Új privát üzeneted érkezett!

Unique, Kriszta, nem tudom mennyire hisztek a homeopátiában, de azt gondolom, nem vesztetek ezzel semmit! Bemásolom amit találtam:

Homeopátia a szülés után
Segítsük a szülés utáni regenerációt, és tejelválasztást homeopátiával,hogy ezt az eufórikus állapotot ne zavarja semmi.
Jelentősen megkönnyíthetjük a kismamák életét,ha a szülés után rögtön alkalmazzuk a következő szereket:

Arnika C30 naponta 1x5 golyó 4-5 napig. Fájdalom,és vérzéscsillapító hatású,és segíti a sebgyógyulást, a császármetszés után is.
Ha metszett seb van(gátmetszés,császármetszés)kiegészíthetjük Staphisagriával C12 naponta 2x5golyó 1 hétig.
Ha a tejbelövellés elhúzódik Agnus castus D12, 2x5 golyó naponta 1-2 napig.

Ha idővel csökken a tej mennyisége ,Urtica urenset ajánlok D4-es potenciában, naponta 2x10 golyót. Itt az erősség nagyon fontos, mert a nagyobb potenciák(C9,C12,C15,D30) ellenkező hatásúak!
Mellgyulladás esetén, ha erős a csomósodás, keményedés Phytolacca D12 naponta 3x5 golyó,ha láz is társul pirossággal,duzzadásal, Belladonna D12 3x5 golyót adunk.
Ha a kismamának a nagy kimerültségtől,fáradtságtól csökken a teje, Acidum phosphoricum C9 a jól bevált szer.
A mellbimbó kirepedését Castor equi C9 golyóval gyógyíthatjuk, külsőleg pedig körömvirágkrémmel.

pusz Norka (31+1)

ui: gyönyörű mindkét baba! Kép
s_norka
 
 


Mindenkinek szép húsvétot kívánok!
Kép

Stella
Köszönöm a képeketKépMost sok a munka az óviban, ha lesz kis szusszanásnyi időm írok. Sokat gondolok Rátok!Kép
Ölel: Süni
süni_renóca
 
 


Kedves Lányok!
Először is: MEGSZÜLETETT HANNA (ápr. 11 kedd 11.38) 3200gr és 53cm!!!!
Ne haragudjatok, hogy így megvárattalak benneteket, de másként alakultak a dolgok, mint ahogy elterveztük. Időm most nincs, hogy visszaolvassak.

Szóval kedden reggel bementem CTG-re, a baba oadfelé úton és előtte is majd' kiugrott a hasamból, bezzeg a CTG-n baludt és a terhelésre is fütyült, aludt tovább. Azonnal hívták a dokimat, aki 10 percen belül ott termett (szabadnapos volt) és fél óra alatt eldöntötték a többi dokival, hogy hívjam a páromat, mert megyünk a műtőbe. Képzelhetitek. Ahogy voltam, utcai cuccban, elkaptak, mire a párom odaért (fontos tárgyalás közepette hívtam) (2 rendőr állította meg útközben, de nem volt idő rájuk...) már elő voltam készítve. Betoltak és mire felébredtem ott volt egy gyönyörű kisbaba, aki már most tiszta apukája. Nem lehet leírni azt a boldogságot, amit éreztem, sírtunk a papával. Teszek majd fel képeket, de most rohanok, mert szopika lesz. Ja, és tegnap haza is jöhettünk, mert minden rendben van velünk. Nem mondom, hogy nemm fáj, de mindent megér ez a gyerek!!!

Puszi nektek!!!
reno
renoka
 
 

 
 

Reno Kép Kép Kép Kép Kép
szuper!!!

Unique Kép
nálunk Máté volt pocakfájós, sajna sok tippem nincs.
a teákról én is elég sok rosszat hallottam, hogy hasfjás okoznak, én sosem ittam egyiket sem.

a kaja mennyiségén meg szerintem kár filózni. A lényeg, hogy ne legyen éhes a baba, pisiljen-kakiljon eleget, hízzon egy héten... a többi nem igazán számít, mind1, hogy mennyi ml/gr-t eszik Kép
babát megmegtömi úgysem lehet Kép ez azért alap!

puszi Nektek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

RenoKép
Gratulálok Hannához! Milyen szép nagy lány lett! Látod, nem kellett miatta aggódni Kép Úgy örülök, hogy minden rendben van Veletek! Majd mesélj, milyen volt ha lesz egy szusszanás időd.
Ismerem azt a sírós érzést, mi még mindig sokszor sírva fakadunk, amikor egymásra és a lányunkra nézünk Kép És visszaemlékezünk arra, hogy miken mentünk keresztül érte Kép
Tejcsid van rendesen?

TimiKép
Köszönjük a dícséretet! Kép

MelcsiKép
Köszi a tippeket, most azt próbálom meg, hogy elhagytam a tehéntejet (fú, de nehéz megállni nem enni a hűtőben levő madártejből Kép), megvizsgálom, hogy attól van-e. Majd jön a laktoherb elhagyás (tehéntej kombinációval). Ki szeretném deríteni a pontos okot.
Tegnap beadtam neki a Chamomillae Vulgaris-t, hátha az segít... Mindenesetre most beszereztem neki itthonra egy Infacol-t, ha nagyon romlana a helyzet. (bár ezt nagyon szeretném elkerülni)
Egyelőre megnyugszik, ha sétálgatunk vele és függőlegesen a férjem a vállára teszi. Ez étkezések után bevált.
Ma annyira kis mohó volt (a tegnapi rosszulléte után), hogy ugyan délelőtt szopiknál csak olyan 30-40-et evett, most délben amikor felébredt lenyomott 20 perca alatt 120 g-ot. Észre sem vettük, hogy így beindult...
Az nem tudom, meddig normális, ha nincs kaki. Tegnap este 8-kor a tisztába tételnél volt, azóta semmi. Persze ilyen szélgörcsökkel még jó. De pukizni ma már egész sokat pukizott, ez látszik a pelusban is.

OrsiKép
Megtümni tényleg nem, nade 1 hetesen 120g-ot enni Kép
Egyébként olyan érdekes, mert emelgeti a fejét a drágám, és olyan mintha nézne engem, amikor mellette vagyok (apját is!) és fordítja a szemeit, hogy lásson. Persze tudom, ez még nem az igazi látása, de akkor is nagyon édes! Kép

NoriKép
Köszi a homeo-t, én hiszek benne. Ezért is kérdeztem meg a kh-ban levő gyerekorvost erről a szélgörcs-témáról. Így jutottunk el a Kamilláig.
Kíváncsi vagyok, fog-e hatni.
Elraktározom, amit írtál és felveszem a listára kipróbálás végett Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique
 
 


Köszönöm lányok a gratulációt, csak annyira ugrottam be, hogy tegyek fel képeket.
Kórház:
Kép

Itthon:
Kép
Kép

Õ egy TündérManó!

reno
igyekszem visszaolvasni és majd mesélni. Igen, van tejcsink, ma már 70-eket evett és szinte minden szopi után van kaki isKép
puszi mindenkinek
renoka
 
 


Ja, és nem sárga a kép ellenére, vmiért ilyen a fényviszony.
renoka
 
 


Lányok, hosszú lesz, akit nem érdekel, ugorjon nyugodtan! Kép

Laura születése


Pénteken, április 7-én kellett befeküdnöm a kórházba, 1 hetes túlhordás miatt. (ami, megjegyzem, a „tankönyvszagú” 28 napos ciklustól számítottan volt annyi, egyébként az én 32-34 napos ciklusaimhoz képest pont idő volt)
Pénteken délelőtt bementünk teljes díszben. A nőgyógy osztályon tudtak csak helyet adni, mert előtte éjjel annyi baba született, hogy nem volt elég ágy a szülészeten. Annyi baj legyen. Háromágyas szobában voltam, de legalább tudtam a szobában látogatókat fogadni (a nőgyógy osztaályon ez nincs megtiltva, szemben a szülészettel). Szóval a látogatókkal eltelt a pénteki napom. Majd estefele (23.15-körül) elkezdődtek a fájásaim, ekkor 15 percenként. Kb. 2 órán át tartottak. Féltem, hogy megint elmúlnak, mint előző szerdán és csütörtökön is ez volt. Előző éjjel (csüt) még egy jó nagy rész eltávozott a nyákdugómból, így azért már lehetett sejteni valamit, csak azt nem, mikor lesz a nagy nap. Pénteken délelőtt jó 1 ujjnyira voltam nyitva amikor bekerültem a kh-ba. Éjjel a szülésznőm pont ügyeletes volt, ez nagy mázli, kaptam még tőle pár homeós bogyót, hogy jobban, gyorsabban táguljak. Azt mondta, ma szülünk. (jól kinevettem Kép
A fájások a homeós bogyók hatására sűrűsödtek, már olyan 5-10 percesek voltak. Megint megvizsgált a szülésznőm, még mindig csak bő 1 ujjnyi. Nem változott délelőtt óta. Na több se kellett neki: újabb homeós bogyó, nagyobb dózisban. Menjek vissza lefeküdni.
Kb. 5 perces fájásaim voltak, amikor felhívtam a férjemet (kb. 4.30-kor éjjel), hogy jöjjön, mert szülünk. 5-re benn volt nálam. Közben már fájás közben 2 ujjnyira tágultam. Na ekkor mondta a szülésznő, hogy én már nem megyek vissza a nőgyógyra, a férjem pakolja össze a cuccaim, és irány a szülőszoba. Közben persze állandó NST, figyelték a babát. Fáásokat nagyon szépen mutatta az NST, de már annyira fájt, leszakadt az alhasam, azt sem tudtam, mit csináljak magammal. A fájásaim már 2-3 percesek voltak, de csak kb. 30 mp-ig tartottak. Ekkor kb. 3 ujjnyi voltam, de nagyon lassan tágultam. Éjszaka a dokim szült egy másik lánnyal, így benn volt az elején (kb. hajnali 2-ig), aztán látta, hogy lesz velem valami, mondta, hazamegy egy picit pihen, azonnal hívjuk ha lesz valami. A szülésznő kb. 3 ujjnyinál felhívta, kb. 10 percen belül ott is volt a dokim. De csak nem akartam tágulni jobban és a fájások sem voltak jók (túl rövid ideig tartottak, az a jó fájás, ami kb. 1,5 percig tart, 3 percenként). Így aztán mondta, hogy kb. délre lesz meg a baba ezzel a tempóval. Mondtam, ha ez így megy tovább, akkor a kitolásra nem lesz erőm. Annyira fájt.
Na, több se kellett neki, átgondolta a dolgot, majd kaptam egy kis oxitocint a méhnyak tágulásához. Nagyon jól reagáltam rá, bár k..ra fájt, de nagyon gyorsan, kis mennyiségre is eltűnt teljesen a méhszájam. (ez 5 ujjnyit jelent szaknyelven)
Kaptam fájdalomcsillapítót is popsiba,de mire az hatott, Laura már kinn is volt. Kb. 30 perc alatt toltam ki a Hercegnőt, aki már annyira lenn volt, hogy szinte „magától” bújt ki. Dokim nagyon megdícsért, amiért nagyon profin toltam ki őt. Csodálta is, hogy az első baba… Kép
Szülésznőm gátvédelmet alkalmazott, azonban vágni is kellett (plusz egy kicsit repedtem is), de a dokim nagyon szépen összevarrt a végén, már alig érzem, sőt, csak egy picit kellemetlen, de igazából mintha nem is lenne.
Felszívódó öltéssel csinálta a varrást, de amikor eljöttünk a kh-ból szerdán, ki is vette a varratokat, hogy ne zavarjon (tényleg állati fura volt azzal együtt).
Nagyon örülök neki, hogy fogadtam szülésznőt, aki végig velem volt, foglalkozott velem, odafigyelt rám, nem egy voltam neki a futószalagon. Tőle kaptam a homeós bogyókat is, amik nagyon sokat segítettek és ő masszírozott amikor nagyon fájt.
Férjem mindvégig velem volt, fogta a kezem és ő vágta el a köldökzsinórt is. Óriási élmény volt neki látni, ahogy kibújt a lányunk fejecskéje… Csak még sokkal közelebb kerültünk egymáshoz ezzel az élménnyel.
Mi vetettünk le köldökzsinór vért, azt is nagyon profin intézték a kh-ban is és a cég is, még aznap, kb. 3 óra múlva ott volt a futár, nem telt bele egy hét és már Brüsszelben volt a minta, feldolgozva, lefagyasztva, visszaigazolták telefonon.

Tehát reggel 8.45-9.15-ig szültünk. Nagyon rövid volt, de nem tűnt annak, amikor ott voltam a szülőszobában.
Szülés előtt bementünk az alternatív szülőszobába, ahol kádban tudtam fürödni, ez nagyon sokat erősített a fájásokon (ez is volt a cél). Férjem ott is velem volt, mindvégig fogta a kezem.
Igazából a „hagyományos” szülőágyon csak kb. 40 percig ültem. Férjem nélkül nem hiszem, hogy ment volna, annyi erőt adott nekem a közelsége. És szerintem rengeteget jelentett a szemében, hogy látta, milyen fájdalmakat élek át a lányunkért.
De minden megérte. Tudom, fájt, még emlékszem is rá. Tisztán. De mi az az érzés ahhoz képest, hogy a kezünkben tarthattuk utána a lányunkat, egy gyönyörű, egészséges kisbabát, felsírt és egyszerűen elolvadtunk a láttán. Megkönnyeztük mindketten. Férjemen is láttam, hogy kicsit sírt, annyira boldog volt. Nagyon megható volt.
A dokim is és a szülésznőm is többször bejöttek hozzám még utána is, hogy minden rendben van-e és hogy nincs-e bármi kérdésem-kérésem.
A kórház maga nagyon szép volt, sikerült egyágyas szobát kapnom, amiknek külön örültem, mert így sokkal nyugodtabban lehettem és az első napon, amikor a sebemtől még felkelni is nagyon nehezen tudtam, végig velem volt és segített enni, felkelni, stb.
Összességében nagyon meg voltam elégedve a kh-al. Első napon leadtam Laurát a csecsemősöknek éjszakára is, majd második napon kihozták és onnantól végig velem volt. Én tettem tisztába, etettem, stb. A fürdetést minden nap a csecsemősök csinálták, de ott voltam, néztem a praktikákat, ahogy fürdött a lányom. (megjegyzem: imádja a vizet!)
Szerdán jöttünk haza, akkor is még rengeteg dolog volt, a tejcsi ugyan beindult a kh-ban, de még kértem tápi pótlást első napon, mert nagyon éhes volt őfelsége. Szerdára viszont már úgy bedurrantak a cicik, hogy muszáj volt lefejni, különben nagyon gáz lett volna. Azóta szépen cicizik kb. 3-4 óránként.(el ne kiabáljam!). Kicsit hasfájós, kapott Chamomilla Vulgaris-t, (homeós bogyó), meglátjuk, használ-e. Én leálltam a tehéntejről, kecsketejet iszom helyette. (madártejet is lehet, abból fogom kérni inkább)

„Röviden” ennyi.

Puszi

Unique

KépKép
unique
 
 


RenoKép
Gyönyörű a lányod! És már most mekkora haja van! Kép És milyen nagy! Hihetetlen!

KépKép
unique
 
 


Kedves Unique!

Bár itt csak olvasgatni szoktalak benneteket, (aktívan a BMC-s topikban vagyok), de ezúton szeretnék Neked gratulálni a gyönyörű Laurához!
A szüléstörténeted igazán részletes, és megható (kicsit megkönnyeztem Kép).
Az utolsó napokat/heteket, míg Laura a pocidban volt végigkövettem, és drukkoltam! Kép
Szóval még egyszer: hatalmas gratula, és teljesen igazad van, hogy egy ilyen csöppség minden kínt, és várakozást megér! Remélem a többiek is (köztük én is Kép) hamarosan követik a példádat! Kép

Puszi! Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Unique Kép

Nagyon szép a történeted, meg is könnyeztem Kép, és gyönyörű a kislányotok!

Szívből gratulálok mindhármatoknak! KépKépKép

Almodo
18+1

Kép
almodo
 
 


UniqueKép

nagy élmény volt olvasni Laura születésének történetét, gratulálok, hogy ilyan ügyes voltál!

Hanna, köszöni a dícséretedet, nagyon jó baba (kopp-kopp), ma volt nála a dokinéni, minden rendben van vele, Hála Istennek.

reno
renoka
 
 


Reno!

Már nagyon vártam, hogy tegyél fel képeket Hannáról. Gyönyörű kislány. Lassan copfot is tudsz neki csinálni, akkora a haja.

Gratulálok Hannához és sok boldogságot kívánok.

Unique!
Nagyon megható a történetetek.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok,

Renoka,
Gratulálok HannáhozKépKépKépGyönyörű hatalmas hajasbaba KépKépKépLátod milyen ügyesen kihúztad a lepénnyel és minden rendben volt...Kép
Sok tejcit és kevés hasfájást kívánunk Kép

Unique,
Laura hercegnő elragadó KépKép Szerencsés vagy a tejcivel és Laura étvágyával...Mi ugye csak a kiszáradásos előzmények miatt mérjük ennyire hogy megegye az adagját Máté...szerintem még egy hét és utána talán elhagyhatjuk a méricskélést...bár a cumisüveggel egyszerűbb a dolog, ott tisztán látszik mennyit evett...
A hasfájás remélem elmúlik nálatok tényleg, legkésőbb 3 hónaposan, addig meg kitapasztalhatjátok a praktikákat hogy mi jó neki...remélem a homeo segít....

Norka,
Én is hiszek a homeoban. Szedtem a gátsebre is, meg most is szedem az urtica urens-t napi 2x5 golyot a CH5-ből....Nem tudom mennyire segít, egyelőre még mindig max 250 ml tejet tudok fejni +cicizni....de ezen a héten még erősen próbálkozom...és abban bízom ha Máté étvágya megjön akkor ő is segíteni fog...
Nálad minden rendben ? Mikor lesz a vizsgád ? Már nagyon közeleg a szülés időpontja, nem ? Hihetetlen...most lesz valamikor az első házassági évfordulótok is, nem ? Emlékszem mikor tavaly ilyenkor készülődtetek...KépKép

Melcsi,
Igazából én minden étkezésnél mellre teszem de sajnos a legtöbbször csak nyalogatja, nem kapja el...eddig naponta kétszer sikerült csak neki. Érdekes hogy a legjobban éjszaka 2-4 között aktív, ekkor eddig minden nap szoptunk..Igaz ma 3-6 között voltunk fenn és utána elég rossz lett a délelőttünk, de délután már minden OK volt...

Orsi,
Sajnos nekünk 'tömni' kell Mátét...a kórházban tanultam egy két praktikát...de remélem már nem sokáig...

Na megyek még egy kicsit vasalni....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Na halló,
Két újabb bűbáj! Ha fiunk lesz őt is zár alá kell helyeznünk!

Azt sem tudom kit vegyek előre!
Írtó cukik!
Unique,
Végigolvasam a történetet hát megkönnyeztem! Remélem már csak reptetitek a galambokat, vagy lufifújó versenyt szerveztetek Húsvétra, ez jobb is mint a megszokott tojásgurítás!
Renoka,
Arany haja van!?Atyagatya és mekkora! Remélem lepényanyának rendesen megköszönted, hogy cukorrépát táplált benned!

Még egyszer nagy gratula mindkét anyatigris jelöltnek és apatigrisnek!

Kriszta!
Szépen alakultok! Ügyes vagy!

ui. A felszabadult gólyákat tessék szabadon engedni, nem ám békákat dobáltok nekik!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok
 
 


Reno!
Szívből gratulálok a kislányotokoz tündéri. Jó egészséget sok tejcsit kívánok. Kép
Olyan jó a hajacskája. Kép

Unique!
Gyönyörű a te kislányod is.

Öröm most nézeetni a topikot telis tele babaképekkel kérünk még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszta Kép
sárga, alvós babát tényleg tömni kell Kép ismerős a szitu, hiszen nálunk Mátéval volt elég gond az elején Kép trükköket én is tanultam eleget az első 2 hétben, amikor még kórházban voltunk, és cumisüvegből evett, hogy ne fáradjon.
de hidd el, egy picit hízik, kikeveredik ebből az alvós időszakoból, és cicibolod lesz Kép Máték cicibolondok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


RenokaKép
Kép

Olyan jó gyönyörű gyermekeiteket látniKép
Jó egészséget, sok mosolyt mindenkinek!

Latimi
Jó hír!!!!!!
143Kép - Nikinozsó írta a másik topikraKép

Szép napot mindenkinek
Süni
süni_renóca
 
 


Reno, UniqueKépKép
Gyönyörű szépek a leánykák! Szívből gratulálok hozzájuk mindkettőtöknek és persze az apuciknak is!Kép
Most tényleg lehet jönni ide a babás topikra feltöltödni és erőt meríteni az újabb lombikokhoz. Jöhetnek az újabb fotók!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás
 
 


Kedves kismamik,

még a szopihoz (ne nézzetek ám hülyének, de én is készülök ezekre a dolgokra! ): nem az Urtica a legerősebb tejképző szer! Hanem az Alfalfa D6! Ezt szopi előtt 15-20 perccel kell bevenni, és azt mondják, nagyon látványosan, azonnal hat. Bár nem jó hozzászokni. Az Urticát pedig csak kicsi potenciálban, az adagokat fokozatosan csökkentve kell szedni, de a tapasztalatok szerint egyre kevesebb kell belőle napok múltával. És még nagyon jót hallottam az édeskömény teáról, bár nem tudom, a baba gyomra azt hogyan bírja.

Renóka, megvallom, én még igen aranyhajú újszülött kislányt nem is láttam, csak emlékeim szerint a "Sehány éves kislány" c. könyvben, ami színtiszta fantáziarajz ugyebár. Kép Szóval Hanna gyönyörű, és nagyon passzol hozzá a neve!!

Kriszta fantasztikus a memóriád. Kép Vasárnap leszünk 1 éves házasok. Még most volt, hogy itt mindannyian gratuláltatok, meg közkinccsé tettem a fotókat. Kép Kép De mivel hétfőn, 24-én lesz a szigorlat, meg előtte este választási műsor, ezért az évfordulót 24-én este ünnepeljük majd, remélhetőleg annak tudatában, hogy a vizsga is megvan. Kép Remélem, hogy nem lesz semmi gond, szerencsére nem pánikolok és már tényleg csak kényelmesen ismételek, rendszerezem az anyagot magamban, ülepszik a dolog. Látom mindenesetre a végét. Kép
Fura érzés, hogy már nem kell vizsgáznom semmiből, ez lesz az utolsó hosszú évekre, remélhetőleg, persze hátravan a PhD dolgozat, de az most legkevésbé sem érdekel. Kép

Amúgy hihetetlen, de nagyon jó a közérzetem. A csípőm egyáltalán nem fáj, szerintem csak széjjelebb ment picit, és kész. Kép De ami még fantasztikusabb, hogy még magnézium sem kell! Egyáltalán nincsenek kontrakciók, még keményedés is alig. Voltunk is lent húsvétkor az anyámnál Alföldön, és meg sem kottyant. Egyedüli kellemetlenség a fulladás evés után (minden nagyon fent van, Bogi sarka főleg Kép ), és háááát... egy kezdődő aranyerecske. Már bocsánat, erről senki nem beszél, de nem hiszem, hogy ez egy olyan egyedülálló dolog lenne a kismamiknál.... Kép Kép

Akkor rémültem meg először, amikor a rokonság kérdezgeti, na mennyi van még hátra? A párom erre büszkén: "Másfél-szűk két hónap." Erre a rokonok: "Húúúú, már közeledünk." Na, ekkor már szorul a babszem rendesen!!
Hát igen, csak belegondolok: jövő héten a szülésznőt felhívjuk... 3 hét múlva elkezdhetem inni fokozatosan a málnalevél teát... Kép

pusz Norka (31+4)
s_norka
 
 


Reno Kép, Unique Kép
Gratulálok a kis hercegnőkhöz!

Kriszta Kép
Délután írok e-mailt!

Puszi mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


RenokaKép
Gratulálok, nagyon szép babaKép

UniqueKép
Laura is tündéri. Tényleg kis hercegnőKép

NorkaKép
Hihetetlen, hogy már egy éve volt az esküvőtök, olyan, mintha most lett volna.

wish
 
 


Borsókás azt mondta, jöhetnek az újabb fotók, így hát én is belövök ide egyet. Kép Tegnap készült, anyunál!

Wish, mi újság veletek, hogy haladtok? Mesélj!

pusz Norka



Kép
s_norka
 
 


szép a pocid Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nóri!
Gyönyörű a pocakod.
Babaszobás képek? Akkor elég sűrűek lesznek mostanában neked a napok. A vizsgához egy nagy kapappal és valóban nagyon gyorsan eltelt az idő az esküvőt illetően. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Lányok!

Megint van 1 percem, köszönöm a dícséretet, nagyon jól esik, Hanna valóban egy Tündérlány, igazi baba....kezdőknek Kép

NorkaKép szép nagy a pocid, te is hamarosan babázol, az a 1,5-2 hónap elrepül. A Sehány éves kislány nagy kedvencem volt gyerekkorombanKép

UniqueKép édes falat Laura hercegnő, jó étvágyú, mint Hanna. Ma 2X evett 90-et, 100-at stb. remélem fogom győzni tejjel. Bár már fagyasztóban is van, és nem szedek semmilyen bogyót, most kezdem iszogatni a Laktoherb teát, de csk egy-egy bögrével.

JuditFarkasKép Na már most Viola ilyet tud csinálni, szóval íme egy protopéldány, most már tudod mi vár rád hamarosan (megsúgom, hogy Violánál a lányok sikerülnek beKép) De lehet, hogy te megtöröd a sort...

BorsókásKép FanniKép ZsebiKép SünikeKépWishKép nektek azt kívánom, hogy ebben az évben részese legyetek ennek a varázslatnak, mert én még mindig nem fogtam fel, hogy ő már itt van és az enyém, és olyan jó ránézni és és és és...Szóval, varázspor hulljon RátokKép

reno
renoka
 
 


Reno!
Köszönjük a varázsport. Alálltam remélem szerencsét hoz. Kép
Te pedig hidd el mert ő igenis a tiétek és nem veheti el senki sem. Kép

Judit!
Mikor lezs az inszem? Vagy most hogy is álltok? Kicsit elvesztettem a fonalat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Kérdésem lenne (én is kaális gyermek anyukája vagyok), remélem tudtok segíteni. Egy barátnőmnek lenne szüksége endokrinológus nőgyógyászra, tudtok javasolni valakit?

Unique, Renoka és Kriszta!
Csodálatosan gyönyörűek a babáitok - az én Ketteském pont ma hat hetes, úgyhogy tökéletesen átérzem az érzéseiteket.

Kriszta!
A János Kórház valami förtelem (bár mi a gyerekrészlegen voltunk, nem a szülészeten)! Mi sajnos most voltunk ott (éjjel szirénázó rohamkocsival...stbKép), szóval nem csodálom, hogy az történt a kisfiatokkal, ami történt. Hihetetlen, hogy mi megy ott. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy messziről kerülje el azt a helyet.

Előre is köszönöm a segítséget és jó babázást mindenkinek!

Jankica

jankica
 
 


NorkaKép
Végül úgy döntöttünk nem halmozzuk az élvezeteket, és majd csak az esküvő (nászút) után jelentkezünk be Tegyeszhez. Addig is van elég tennivaló és a maradék szabadidőnkben meg kiélvezzük a tavaszt és a nyarat.
Esküvő szerveződik, már majdnem minden megvan, mostanában osztogatjuk a meghívókat. Jó érzés látni, hogy örülnek neki a rokonok és a barátok Kép
Nagyon csinos kismama vagy Kép Jól áll neked a pocakKép
Anyukád teljesen jól van már?

RenoKép
Nagyon köszi a varázsport Kép

wish
 
 


Renoka, Unique : egyszerűen csodálatosak a lányok !! Fantasztikus érzés nézegetni a babáitokat, úgy megnyugtat.. Kép

Norka : szerintem nem csak a pocid csinos, nagyon jól áll neked a kismamaság, olyan nyugodt és boldog az arcod ! Tök jó, hogy ennyire jól érzed magad, végre kicsit lazíthatsz ! Már amennyire a suli engedi Kép

Kriszta : örülök, hogy lassacskán jobban vagytok, Máté ügyes kisbaba !! Kép

Lányok, képzeljétek, voltam Candida vizsgálaton és kiderült, h nagyon elszaporodott bennem ez a gomba Kép Május 1-től drasztikus kúrát fogok indítani, addig meg fokozatosan próbálok leszokni cukor, élesztő, liszt tartalmú termékekről. Állítólag, ha megtisztul a szervezet, a megtapadás is könnyen megy majd Kép

mniki
 
 


Wish!

A sok tennivaló mellett meglátod összejön a baba (spontán baba is lehet).

Addig is élvezzétek az életet! Szórakozzatok!(2-3 gyerek mellett ez már nem fog menni). A nászéjszakán meg húzzatok bele!


Norka!
Csini a pocakod.

Timi
latimi
 
 


Drága Kicsi Csöppségek! Kép
Hát megérkeztetek? Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek! Kép Legyetek nagyon jó kislányok, főleg egészségesek, hadd leljen nagy-nagy örömet bennetek Anya és Apa!
Annyira gyönyörűségesek vagytok!!! Kép

Sok-sok puszi az ügyes anyukáitoknak! Kép
Szeretettel:
Seszi
seszi
 
 


Sziasztok Lányok!

Én a még nem babás Kaális topikból látogattam át, hogy megnézzem, milyen szépséges bébikkel lett kerekebb a világ! Sok boldogságot kívánok minden babócának és a szüleiknek is!

Andi

Kép
bandika
 
 


RenokaKép
Én is köszönöm a varázsport!KépRemélem meghozza az eredményt!!!Kép Más álmom nincs is, mint átélni azt, amin ti az elmúlt hónapokban keresztülmentetek, és ami előttetek áll!

NorkaKép
Minden kívánságom így teljesüljön, de ne csak nekem, hanem mindenkinek a Kaális topikon!Kép Köszönöma fotót! A pocakod gyönyörű, biztos az lesz a lakója is!

Minden picurkának és ügyes anyucinak sok tejcsit és jó egészséget kívánok!
MÉg-még-még kérek fotókat !!Kép
Borsókás

Borsi
borsókás
 
 


Niki
vérből csinálták a tesztet? gyógyszert nem írtak fel rá? én is most csináltattam meg a tesztet.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Niki
vérből csinálták a tesztet? gyógyszert nem írtak fel rá? én is most csináltattam meg a tesztet.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


NorkaKép
De jó, hogy újra láthatunk egy ilyen szép pocakot!

Nagyjából képben vagyok mindenkivel kapcsolatban, mert apa tudósított, de nekem sajna nem volt se időm, se energiám feljönni és olvasgatni, írogatni!

Most is csak bekukkantottam, mert Botond közben nekiállt kalimpálni és persze ezt nem halkan teszi Kép!
Rohanok is Puszi

Kép
stella9
 
 


Sziasztok mamik és leendő mamik,

Képzeljétek, megtört a jégKépKép Máté kedd hajnalban rájött hogy tulajdonképpen jó dolog ez a cici KépKépKép Kedd és szerda délelőtt le sem akart szakadni róla. persze egyelőre még csak 1-2 alkalommal tudott fél óra alatt egy teljes adagot (70) megenni, ezért inkább óránként szívott negyveneket, de én úgy örültem...KépKépKépPersze a cicim kicsit meglepődött, és még nem tudtuk az 500 tejcit produkálni, de 250-ről 370 re ugrottunk KépKép Szóval szerintem hétvégére összerázódunkKépKép Ha meg néha egy-egy adag tápszer még becsúszik, ám legyen Kép
Ennek megfelelően persze egész délelőttöket ébren vagyunk...aztán délután nagyokat szunyálunk...Olyan édes mikor nézelődik...Ma a déli etetés után vasaltam, amíg ő az ágyon gőgicsélt...néha már a hangját is hallatja(sír) de nem vészes...imádom Kép

Most voltunk az ortopéd doktor néninél, két hét múlva kontroll... nagyon jól bírtuk, nem sírtunk, a lábfejünk már sokat javult, tudjuk szép egyenesen tartani ha akarjuk. A csípőjét meg már nem tudta a doktor néni 'kiakasztani', ami állítólag jó Kép Szóval az alagút végén kezd pislákolni a fény...

Fannikám,
Köszönöm megkaptam az emailt. Persze ma elfelejtettem megkérdezni a doktor nénit hogy mikor mehetünk, vagy javasol-e egyáltalán gyógytornát, de szerintem jövő héten felhívom majd akit ajánlottál és konzultálok vele (is)

Norka,
Gyönyörű a pocid Kép A tetkód hogy bírja?? Tágul a bőröddel együtt ?
Jó hogy írod a másik homeos bogyót...a páromat egy órája küldem el az urticáért mert elfogyott. Azt mondta hoz vagy 5 dobozzal, hogy ne kelljen hetente rohangálni érte....na mindegy, nekem úgy tűnik segített, bár tuti hogy legjobban a gyerkőc stimulációja segít ám !!
Kitartás, az a másfél hónap el fog repülni ! Hétfőn nagyon drukkolunk a vizsgához, utána pedig szuper évfordulót nektek KépKép

Orsi,

Legyen igazad, Máték a cicibajnokok KépMi rajta vagyunk Kép

Jankica,
Nem örülök hogy nektek is rossz volt a tapasztalatotok a Jánossal...miért kellett mennetek ? Azt hiszem ha még kell mennünk ( remélem a közeljövőben nem, akkor mi inkább a Madarászba megyünk majd. Nekünk közel is van, és bár lepukkant hely, azért az orvosok és nővérek szimpibbek voltak itt...
Sajna endokrinológus témában nem tudok segíteni.
Te kihez jártál a Kaáliban ?

Renoka,
Kicsit irigyellek nagyevő Hannáért Kép
Stella,
Csak kitartás, ugye minden nap egyre könnyebb ?

Wish,
Mikorra van kitűzve az esküvő ? Majd szeretnénk képeket kapni ám az ifjú párról ? Nászút hova lesz ? Titok vagy még nem tudjátok ?
Olyan izgi, lehet hogy ez az esemény valahogy mégis áttörést hoz nektek !!

Timi,
A számok egyre fogynak KépKépKép Gyűlik már a babaruha ?

Na megyek, a vasalnivaló sosem fogy el...ez a rémálmom...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok mamik és leendő mamik,

Képzeljétek, megtört a jégKépKép Máté kedd hajnalban rájött hogy tulajdonképpen jó dolog ez a cici KépKépKép Kedd és szerda délelőtt le sem akart szakadni róla. persze egyelőre még csak 1-2 alkalommal tudott fél óra alatt egy teljes adagot (70) megenni, ezért inkább óránként szívott negyveneket, de én úgy örültem...KépKépKépPersze a cicim kicsit meglepődött, és még nem tudtuk az 500 tejcit produkálni, de 250-ről 370 re ugrottunk KépKép Szóval szerintem hétvégére összerázódunkKépKép Ha meg néha egy-egy adag tápszer még becsúszik, ám legyen Kép
Ennek megfelelően persze egész délelőttöket ébren vagyunk...aztán délután nagyokat szunyálunk...Olyan édes mikor nézelődik...Ma a déli etetés után vasaltam, amíg ő az ágyon gőgicsélt...néha már a hangját is hallatja(sír) de nem vészes...imádom Kép

Most voltunk az ortopéd doktor néninél, két hét múlva kontroll... nagyon jól bírtuk, nem sírtunk, a lábfejünk már sokat javult, tudjuk szép egyenesen tartani ha akarjuk. A csípőjét meg már nem tudta a doktor néni 'kiakasztani', ami állítólag jó Kép Szóval az alagút végén kezd pislákolni a fény...

Fannikám,
Köszönöm megkaptam az emailt. Persze ma elfelejtettem megkérdezni a doktor nénit hogy mikor mehetünk, vagy javasol-e egyáltalán gyógytornát, de szerintem jövő héten felhívom majd akit ajánlottál és konzultálok vele (is)

Norka,
Gyönyörű a pocid Kép A tetkód hogy bírja?? Tágul a bőröddel együtt ?
Jó hogy írod a másik homeos bogyót...a páromat egy órája küldem el az urticáért mert elfogyott. Azt mondta hoz vagy 5 dobozzal, hogy ne kelljen hetente rohangálni érte....na mindegy, nekem úgy tűnik segített, bár tuti hogy legjobban a gyerkőc stimulációja segít ám !!
Kitartás, az a másfél hónap el fog repülni ! Hétfőn nagyon drukkolunk a vizsgához, utána pedig szuper évfordulót nektek KépKép

Orsi,

Legyen igazad, Máték a cicibajnokok KépMi rajta vagyunk Kép

Jankica,
Nem örülök hogy nektek is rossz volt a tapasztalatotok a Jánossal...miért kellett mennetek ? Azt hiszem ha még kell mennünk ( remélem a közeljövőben nem, akkor mi inkább a Madarászba megyünk majd. Nekünk közel is van, és bár lepukkant hely, azért az orvosok és nővérek szimpibbek voltak itt...
Sajna endokrinológus témában nem tudok segíteni.
Te kihez jártál a Kaáliban ?

Renoka,
Kicsit irigyellek nagyevő Hannáért Kép
Stella,
Csak kitartás, ugye minden nap egyre könnyebb ?

Wish,
Mikorra van kitűzve az esküvő ? Majd szeretnénk képeket kapni ám az ifjú párról ? Nászút hova lesz ? Titok vagy még nem tudjátok ?
Olyan izgi, lehet hogy ez az esemény valahogy mégis áttörést hoz nektek !!

Timi,
A számok egyre fogynak KépKépKép Gyűlik már a babaruha ?

Na megyek, a vasalnivaló sosem fogy el...ez a rémálmom...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


HalihóKép

beugrottam, hogy kivel mi van. KrisztaKép úgy örülök, hogy Máté rákapott a cicidre, baromira fájt a bimbóm az elején, most is érzékeny, de már nem látom világos nappal a csillagokat... Hanna jól eszik, de most variál, szopizik, aztán kaki, tisztába teszem, erre megint éhes. Így az alvási fázisa kitolódik, többet van fent, és kikéri magának, ha nem vele foglalkozom. De élvezem nagyon, bár a szemem időnként leragad. Édes teher ezKép
Iszogatni kezdtema Laktoherbet, figyelem, hogy jó-e a picinek. Az Urticaból mennyit kell (lehet) bevenni?
StellaKép kalapom emelem! Kettővel végigcsinálni, nem egyszerű, de az öröm is dupla, belátom.

TimiKép de jó, hogy így haladtok előre! Hamarosan kifogjátok a ti halacskátokat!!!!

BorsókásKép MnikiKép WishKép
9 hónappal ezelőtt nekem is annyira távolinak tűnt ez az egész, és lám, itt van ő, itt termett! Így lesz ez veled is, az álmok valóra válnak.

SesziKép és BandikaKép nagyon jól esnek a szavaitok, és ha csak egy pillanatra is örömet okozunk nektek, én már jól érzem magam!

egy tegnapi kép:
Kép
reno
renoka
 
 


Reno!
Annyira aranyos ez a kis hölgy. Az biztos hogy édes teher egy ilyen kis emberke.

Kriszta!
Nagyon örülök, hogy már jobban vagytok és látod az alagút végéna fényt. A cici meg különsöen jó.

Orsi!
Veletek mizu? Meggyógyultatok már?

Várom továbbra is a szebnél szebb babaképeket annyira jó bennük gyönyörködni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszta Kép
szuper Kép a sok cicinlógásnak meg lesz az eredménye Kép 30 percet meg nyugodtan szopizhat, akár 40-t is, már nem olyan kicsi. Nálunk Levi volt ilyen, kb. 2-3 hónapos koráig 30-40 perceket evett, utána ő is beállt a 15 perces időre Kép

Zsebi Kép
köszi mi megvagyunk. 1 hete láztalanul, de még köhögnek a fiúk. kedvük és étvágyuk a régi Kép

Gyönyörű minden baba!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta,

köszönöm a választ, én Kováts doktornőhöz jártam és az első inszemnél sikerrel jártunk.
A szóban forgó gyerkőc, akit a Jánosba vittünk, a második babánk és úgy jött össze, hogy több doki is megerősítette, hogy csak inszemmel lehet második babánk (így aztán letettünk a spontán lehetőségről...Kép)
Szóval éjjel arra ébredtünk, hogy furcsa hangokat ad ki és oldalára fordulva meg van feszülve. Aztán, mikor jobban megnéztük kiderült, hogy el van szürkülve....brrrr. Mentő, gyerekrohamkocsi..stb. Azt mondta a mentős, hogy keringési probléma vagy epileptikus roham (de persze ne izguljak...). Aztán szerencsére kiderült, hogy félrenyelt egy keveset abból, ami visszajött a pocijából. Úgyhogy már hazamenekültünk a kórházból és nem is szándékszom a tájukra sem menni. Ahhoz képest, hogy rohamkocsival vittük be, kb. 10 perc eltelt azzal, hogy a folyosón várakoztunk, amíg előkerült egy doki, majd harmadjára tudtak a gyereknek vénát szúrni és utána apukát elszaljtották a három kémcső vérrel a laborba, ha hamarost tudni akarjuk az eredményt...Kép A nővérekről már nem is beszélek.
Minden véleményt szívesen veszek: ezek szerint Te a Madarász utcát ajánlod, ha sürgősen kell menni? A mentős azt mondta, bárhová beviszik a gyereket, ha nem tetszik a János Kórház.
Amúgy hajra a kajával! Elektromos mellszívód van? Nekem az első babánál kézi szippantyúm volt, most egy elektromosat vettem és annyi a különbség, mint a seprű és a porszívó között.

Még egyszer köszi a választ.

Jankica

jankica
 
 


RenoKép
Ti vagytok rá a bizonyíték, hogy az álmoknak az a dolguk, hogy valóra váljanak, és meg is teszik.Kép Azért nézek át ide időnként, hogy ezt el ne felejtsem.Kép
GYönyörű a legutóbbi kép is Hannáról!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás
 
 


Sziasztok Csajócák!

Sajnos az utóbbi időben nem igazán tudtunk aktív részesei lenni a topicnak,gondolom el tudjátok képzelni mi okból kifolyólag...

Kriszta: Sajna nem könnyebb,épp ellenkezőleg...
Minden egyes nap új kihívás a fiúkkal,és mivel egyre fáradtabbnak érezzük magunkat,így egyre nehezebb helytállni...
Persze mindent megteszünk,de nagyon-nagyon nehéz két ilyen tökös legénykével!

Renoka: Igen!
Az elöbb leírtaktól függetlenül az öröm is dupla!
Dacára a sok munkának,fáradtságnak,miegymásnak Boldogok vagyunk!

Mindenkinek Hatalmas Puszi és Ölelés!
stellapa
 
 


Pár képet feldobnék,ha megengeditek:

1.Stella Olival pihizik...

Kép

2.Stella Olival fürdés elött...

Kép
stellapa
 
 


És gyorsan még kettőt,amin Robi Apus Botonddal szerepel...

Kép

Kép
stellapa
 
 


Stellapapa Kép gyönyörűek a fiúk !!!

Zsuzsi : nekem nem vérből nézték, elektromágneses tesztet csináltak.

Renoka : Hanna továbbra is csodaszép kiscsaj Kép

mniki
 
 


Stella papa!
Minden elismerésem a tiétek az biztos nem könnyű helytállni, de a képeket elnézve kétség nem fér hozzá hogy megéri.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Halihó!

Ennyi irományt, nem győzök visszaolvasni.

Kriszta!

Anyós pajtás, na meg az apácák gyűjtik nekünk a babaruhát szorgosan. remélem, nem dobok hátast.
Holnap tudom megtekinteni a gyűjteményt.Persze veszünk majd újakat is.

Örülök, hogy Máté rájött,a legjobb kajcsi Anya cicijében van.

Reno!
Nagyon szép Hanna!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan halad majd a sor. Mondta is a szomszédnéni, hogy teljesen kivirultam.
Mindig elgondolkodom azon, hogy amikor ekkora csapás éri az embert, hogy nem jön a baba, feltápászkodik, és utána egy csökkenő sorszámnak is úgy örül, mintha tényleg milliókat kapna a végén. Persze nem milliókat, hanem majd a legdrágább kincset tarthatjuk a karjainkban.
Már nagyon várom.

Stellapa!
Gyönyörűek a srácok! Olyan ügyesen tartod a fiúkat, mintha mindig is babáztál volna. Olyan megható.

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi
Timi
latimi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: