Új privát üzeneted érkezett!

Tündérke
Adtál kaki előtt a picinek banánt? Csak mert néhány babának a pocakját megfogja. Mikor a nővérem még pelenkás volt, neki is fekete bogyói lettek tőle, sőt még az ő fiánál is.

Egyébként nem tudom milyen élettani hatásai vannak a joghurtnak a kakira, de Leventének a vaskúra ellenére, mikor joghurtot adok neki, mindig lazább a végtermék. Ha esetleg ehet ilyesmit, esetleg próbáld ki.

Ja és ha megküzd a kakival érdemes rásegíteni egy kis Glicerin kúppal (vény nélkül kapható). Leventénél bevált a nehezebb időszakokban.
szilbee

Szilbee,nem lapott banánt már vagy egy hete.Szerencsére nem küzd,könnyen kakil,csak ez a szin idegesit engem.

Kép

Kép
tündérke26

Gabuska!
KösziKép
Tényleg nem tünik soványnak Livi, viszont huncutnak igenKép
Regi inkább hosszú baba, ezért jobban látszik rajta, hogy nincs súlyánál.Kép

Tündérke!
Glicerines kúp nálunk is használt, sokáig volt feketés kaki Reginek is, mert fél éves koráig tisztult, de ha ez csak most van, az gondolom, más. Sárgarépa, banán, krumpli fogja a székletet, próbálkozz változtatni a kaján.Hátha..

Mindenkinek kellemes húsvétolást kívánunk! Holnap reggel utazunk! Puszi

Kép

Kép
rayo

Tündérke
Belekukkantottam a Spock könyvbe és ott az állt, hogy a széklet színének sokkalta kevesebb a jelentősége, mint a szélet szagának és állagának. Attól függetlenül hagyatkozz a megérzéseidre. Ha gondolod beszéld meg a védőnőddel.
szilbee

Tündérke!
Nálunk a céklától van fekete kaki.

Bocsi, leléptem!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Gyönyörű a kislányod. Nagyon életvidám. Kép Ja és bármikor gyere máskor. Kép
szilbee

Mivel nem valószinü, hogy vasárnap-hétföig tudok jönni, ezért most kivánunk mindenkinek kellemes húsvétot. Montázsoltam egy képet is.
Pusz mindenkinek:
minyu & Nándi
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Tündérke,
sajna nem tudom mitől lehet a fekete kaki, de nálunk is volt már nagyon sötét, nem foglalkoztam vele. elmúlt magától.
Tudnál nekem is küldeni egy meghivót a myvip-re? )hrk@freemail.hu), előre is nagggyon köszi!!!!
Sajnos a wiw-en nekem már nincs meghyvómKép

GAbuska,
Ez a mosoly megjárja!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok! Hát a héten nem nagyon írtam. Hiába,nő a csemete, csökken a szabadidő.
Mióta Milán feláll, mászik, mindig a nyomomban van. Már a konyhába is tettem egy szőnyeget, mert ott is mindig mászkál.
5 napja jön az első foga a kisfiamnak. Azóta éjjel 30-60 percenként ébredek arra, hogy nagyon nyugtalan, forog a kiságyban, nyög, stb. Mondjuk nincs ébren, csak kínlódik szegényke. Én meg ugrok, mint a bolha. Kissé fáradt vagyok már.

Ma megkezdődött nálunk a húsvéti előkészület. Délelőtt piac, bevásárlás, délután sütöttem egy adagot. Mondjuk mi nem leszünk itthon az ünnepek alatt, de mindenhová szoktam vinni sütit.

Minden babának gratula az új produkciókhoz.
Minden kis betegnek gyógyulást!
Üdv az újaknak-régieknek!
A fotók nagyon édesek.
Milánka 9 hósan 9,50 volt. Holnap lesz 10 hós és nehéz mint a sár.
Nyaralás: passz. Istriára, Erdélybe, Balatonra és Soltvadkertre szoktunk járni. Tavaly sehol nem voltunk.
Idén biztosan elmegyünk víz mellé, de nem tudom hogy milyen időintervallumban gondolkodhatok.

Ha nem jelentkeznék, mindenkinek BOLDOG ÜNNEPEKET és sok locsolót kívánok!

bockbrigi

Sziasztok!

Gabuska kislányod mosolya, elragadó Kép

A kaki probléma remélem megoldódik. Kép

Aki tud jó helyet, hova mehetnénk nyaralni.. Kép ha van valami bevállt hely, írjatok kérlek. Kép

Jó dolog ez az Iwiw, megtaláltam egy csomó volt osztálytársamat...

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!!!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!

Kép Kép

Kép
flocika

Sziasztok!
Gyors bekukk....

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Akinek még kell iwiw-re meghívó, küldjön egy mail címet...
betsybognar@yahoo.de
Vendég

Sziasztok lányok!
Nem vagyok 2-3 napig és teleírjátok az oldalt!! És új nevek vannak, vagy csak feledékeny vagyok??
Üdv a csapatban,jó helyre keveredtetek.

Annamari!
Ne haragudj rám,de egy hete megcímezve áll neked a boríték a táskámban a kuponnal,de nem jutok el a postára. A trafikban meg épp nem volt bélyeg.Igyekszem Kép

Sziszike!
Köszi,ha minden igaz kapok kölcsön bébiőrt és találtam egy csajt akik kölcsönöznek akár 1-2 hétre is.Végső esetben az is jó lesz.
Szépek a gyerekeid,van táblázatunk majd Minyu néni őket is beírja. Kép

Mariann!
Igen!!!!!! Szeretnék meghívót!!! Köszike!!!Kép

Szilbee!
Andris 11.-én volt 8 hós, 71 cm és 8000g. Most nem gyarapodott csak 10dkgt. Talán azért mert most rengeteget mozog. Elkezdett négykézláb hintázni és kúszva halad,mint a fóka.
Dóra Nórija kis husi hozzánk képest. Nemrég buliztak a fiatalok Kép

Ana!
Apával mi van,jobban van?
Fog ügyben:Régen ilyenkor fém kanalat odakoppintották és áttört az íny. Doki elött próbáld ki,hátha..

Smici!
Gratula az önáló evéshez.Azért megnézném utána azt a kis maszatos pofit. Kép

Brigi!
Soltvadkert ismerős Ott született az édesanyám és sokat jártam le gyerekkoromba a nénjéhez.aki ott nevelte.De azóta már biztos minden megváltozott. Volt egy barátnőm is,Weisz Ági akinek a bátyókája nagyon csípett,de már meg nem mondom a nevét.
Foggal mi is küszködünk,jól esne már egy éjszakát végig aludni. Persze ha nem itt ülnék Kép

No most megyek,mert még nyulat kell játszanom.Vár egy-két meglepi,hogy betegyem a fészekbe.
Kép

Kép
flocika

Szia Betsy!Kép
Te nem mentél a többiekkel a családira?Mi van veletek,hogy van Saskia,és Te?
Én kérnék iwiw meghívót! moschino@citromail.hu Köszike!Kép

Hrk,neked ment a meghívó,remélem odaért!
Még valaki esetleg myvip meghívót?

Flocika,én még régi vagyok(pocakosként írtam ide),Minyu szavaival élve egy "elveszett bárányka",de már nagyon inaktivKép

Kellemes húsvétot,ki hogy igényli,sok vagy kevés locsolót!
Én utóbbi csoportba tartozom,utálom az öntözést.

Jóéjt!

Kép

Kép
tündérke26

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Tündérke,
Nagyon köszönöm a meghívást! Kép

Mindenkinek nagyon boldog nyuszit kívánok, a lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok-sok piros tojást!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Betsy,köszönöm!Kép

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok

Jaj, de sokat írtatok!

Férjemet tegnap hazaengedték a kórházból. Továbbra is szarul van. Ugyanúgy fáj a hasa mint amikor befeküdt a kórházba. Egy éjszakát jegelték a vakbelét és utána rá sem nézett senki. Tegnap délután a nővérkének telefonon szólt a főorvos hogy az uram hazamehet. Hm. Annyit sem kérdeztek tőle, hogy fáj e még neki.

Voltunk fogdokinál Olival. Nem kell semmit a fogával csinálni. Türelmesnek kell lenni. Vannak olyan gyerekek akiknek rugalmasabb az ínyük és nehezebben tör át a fogacsaka. Kaptunk fájdalomcsillapító (cataphlan) cseppeket és kész.

Flocika
A kanalas módszer eszembe sem jutott. Lehet kipróbálom. Az ínye alatt látszik a foga már kb 2 hete, de nem tud áttörni. Ja, és tiszta seb az ínye, mert az alsó foga kikezdte.

Betsy
Én szeretnék iwiw meghívót, ha van még.
anagyomber@t-online.hu
Köszi

Kellemse Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Szia Tündérke!

Én is szeretnék a myvipre meghívót, küldenél? Kép

RAkjál fel te is képeket a babócáról... Kép
Te merre felé laksz?

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Tegnap voltunk szüleimnél, fűben volt eldugdosva a sok meglepi. Kép
Ma reggel meg nálunk jött a nyuszi, erkélyre, tojások a virágok közt, ajándékok a fészekben.. Kép nagyon jól sikerült.
Ma megyünk kirándulni, aztán holnap még húsvétolunk kicsit. Kép
Nektek?

Kép
sziszike1000

Ana
Örülök neki, hogy nem tatlált különösebb okot a doki, hogy felvágja a picúr ínyét. Kép Beválta kakanalas módszer?
szilbee

Szilbee
Kanalas módszert nem próbáltuk ki, mert tegnap délutánra Olibaba háromfogú lett. 1 hónap kínlódás után kibújt az első felső foga.
Reggel mikor mászott le az ágyról a szőnyeg megcsúszott Oli elesett. Nem sírt különösebben. Ránéztem a gyerekre és ömlött a vér a szájából. Az első gondolatom az volt, hogy véreset bukott, de utána rájöttem, hogy amikor elesett a két alsó fogával megint felsértette az ínyét. Na azóta egyfolytában nyavajog. Enni sem akar! Jaj, mindig törénik valami.

Hogy telik a húsvét?

Ana

Kép
gyomberana

Sziszi,meghívó ment!
iwiwen te jelöltél,ugye?

mindjárt mutizok képet,csak félkezű vagyok,elaludt bébim.

Kép

Kép
tündérke26

ide nem enged feltölteni,majd mindjárt teszek egy frisset a profilomba

Kép

Kép
tündérke26

Ana
Én nem tudom mit csináltam volna helyedben. Biztos, hogy 2x kétségbeestem vola. Kép Azért öröm az ürömben, hogy csak "kibújtak" azok a fogak. Kép Azért irigyellek is benneteket. Levente már 2 hónapja 2 fogú, pedig már úgy várom, hogy kibújjon a többi is.

A húsvét szerencsére viszonylag nyugisan telik. Ma itthon vagyunk, holnap viszont elmenekülünk a világ elől, ki a szabadba, ha jó lesz az idő. Tegnap ugyanis már letuttuk a rokonlátogatást. Kép
szilbee

Szilbee
Olinak is két hónappal ezelőtt jöttek ki az alsó fogai!
Mi is itthon vagyunk. Úgy volt hogy elutazunk a szüleim nyaralójába, de nem mertünk elindulni, mert emberpajti nincs valami jó bőrben. Bár szerintem a látható már a javulása, mert a motorokat bütykölik a tesómmal a garázs előtt.
Milánkámat meg anyukámék elvitték magukkal. Anyu meg Milcsi vonattal mentek Pestről Békéscsabáig. Hát megkínlódták az utat rendesen. Iszonyatosan sokat késett a vonat. Eredetileg úgy volt hogy Lökösházáig vonatoznak, de nem bírták és apámat felhívták, hogy menjen értük (apu már egy hete hintát gyárt a gyerekeknek a nyaralóban, hogy nyáron tudjanak játszani).

Fogakra visszatérve, minden gyereknél más a fogzás szerintem. Milcsinél észre sem vettük hogy jönnek a fogai, OLi viszon szó szerint szenved. Mondjuk Milcsinek hamarabb jöttek a fogai. Oli viszont ügyesebb. Milcsi már majdnem 9 hós volt mire megtanult ülni. Oli meg már kapaszkodva megy (Õ most 9 hós)

Merre mentek holnap? Kirándulni? Levente nem megy locsolkodni? Kép
Na, befejezem már az írkálást.

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Én személy szerint nem szeretem a húsvétot, de a kislány kedvéért azért festettem néhány tojást, hiszen ha más nem, a rokonság úgyis idetalál locsolkodni.
Bockbrigi,
fogakkal mi is küzdünk rendesen, több hónapnyi kínlódás előzte meg az első kibújását. Viburcol kúpot ajánlottak az egyik patikában (ez egy homeopátiás szer), nekünk bevált, lefekvés előtt adjuk a gyerkőcnek, így max 1-szeri keléssel átvészeljük reggelig. Napközben szinte folyamatosan rágicsál valamit.
Szilbee,
Anna sajnos nem sokáig tudott szopizni, ezért én elég korán elkezdtem neki bevezetni a normál étkeket. Gyümiket már 4 hós kora óta kapja, természetesen kanállal, így elég nagy rutinra tett már szert mostanáig. Attól függetlenül, hogy tud kanállal enni, ő is szívesen belemászik kézzel az ételbe, de állítólag ez teljesen normális dolog, mert ők még ezáltal is tapasztalatokat gyűjtenek. Majd igyekszem lefényképezni az önálló kanalazást, ill. a végkifejletet is.

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Mi is festettünk tojást, hagyományosan vöröshagyma, lila hagyma héjja, harisnya, növények. Kép
Még nem csináltunk együtt, de azt hiszem elsőre nagyon is jó lett. Kép

Fog: Zsoltinál nem is éreztük meg, 1 évesen az összes foga kint volt.
Annának 2 hónaposan elkezdett bújni és 1 hónapig szenvedtünk vele, érdes volt az teteje, de nem akart kibújni, végül megállt a növekedés és 5hónaposan bújt ki végül (2 egyszerre).
Drukkolunk és reméljük nem kell szenvednie ettől.
Olyan rossz átni, ha a picink szenved...

Iwiw sokkal jobbnak tűnik, mint a vipmail, szerintetek?

Ma kirándultunk, Lajos forrásnál, nagyon jó kis nap volt. Jól ki is fáradtunk, de Anna sajna kialudta magát és mire hazaértünk csak mi voltunk fáradtak. Zsolti sem aludt, én sem.. Kép
Na, majd este.. Ez a kis eső, egész jó most! .)

Mindenkinek sok locsolót vagy inkább keveset? Kép

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Ana
Ha jól emléxem, akkor Milcsi sokkal nagyobb súlyú volt. Gondolom azért is ült később.

Sajnos egyébként elmarad a kirándulásunk, mert Levente belázasodott. Nem is nagyon akar lemenni a láza. A doki szerint kicsit piros is a torka. Volt hűtőfürdő, lázkúp, Cataflam csepp a torka miatt. Egyenlőre semmi javulás. Viszonylag jó kedvű (a dokira is vigyorgott, pegi 38°-os láza volt közben), csak hát a láz miatt fáradékony és kevesebbet eszik, viszont éjjel nappal, iszonyat gyakran szoptatom, hogy kapja tőlem az ellenanyagot. Pedig 8 hónapja ez lett volna az első szabadnapunk hármasban. Nekünk sosem jön már össze egy jó kis családi kiruccanás. Kép

Smici_robi
...és az elejétől kezdve adtál az ő kezébe is kanalat??
szilbee

Szilbee
Szegény LeventeKép
Sajnos ez így szokott lenni nálunk is. Ha betervezünk valamit, tuti közbejön valamiKép
Sebaj, inkább a babód gyógyuljonKép
Igen, Milánkám jóval nagyobb súlyú volt ilyen idősen, pedig a születési súlyuk szinte egyforma volt, és szoptattam Õt is (17hóig) és Oli is szopik még. Hát nem egyformák!

Smici
Nagyon ügyes Annád, hogy kanállal eszik. Én is adok kanalat OLi kezében, de csak csapkod és kalapál vele. A tányért és veri és persze a kaja is repül ilyenkor Kép

Ana

Kép
gyomberana

Szilbee,
köszönöm a szíves invitálást!Kép
Bár nem sok időm van máshova is írni, de mivel itt vannak a miénkkel egyidős babák, lehet, hogy majd kérdezek tőletek, vagy segítek, ha tudok valamiben.Kép
Igazság szerint, ha tudtam volna, hogy vannak korosztályos topikok, egyből ide jöttem volna tavaly nyáron, de előbb találtam rá a kórház topikjára és ott ragadtam, de ez nem panasz, mert nagyon jó kis társaság van ott is! (Ezt most azért írtam, hátha olvassa valaki közülük!KépKépKép)
És notórius képfelrakó vagyok, ha esetleg nem bírok magammal, akkor szóljatok!

Mindig olvasgatom, hogy kinek mit csinál már a babája, nem mintha verseny lenne, csakhát érdekel, hogy a korához képest jó ütemben haladunk-e. De gondolom, ezzel mindenki így van.
Mi tegnap voltunk 8 hónaposak, 1-2 hete mászik Livi, ha megkapaszkodik bennünk, akkor fel is áll, de nem tud még sokáig úgy maradni. Az egyedül üléssel még hadilábon áll, pedig nagy segítség lenne, ha nem kéne órákig fogni őkisasszonyságát, ha ülhetnékje van.Kép
Egész nap dumál (ede, ide, dádá, baba és egyéb beazonosíthatatlan hangok), szerencsére barátságos és kommunikatív gyerkőc.
Kanalat nem lehet még a kezébe adni, mert megfordítja és ledugja a torkán a kis lüke.
Két foga van kint alul, de mostanában már a felső ínyéhez nyomja a játékokat, úgyhogy úton van(nak) ott is a fog(ak).
Délelőtt 1 órát, délután kettőt alszik ált., éjjel meg 8-at egyben, három hónapos kora óta (mióta nem szopizikKép).
Jól rátok zúdítottam a sok infót, bocsánat!Kép

Kép

Még csak annyi, hogy Kispesten lakunk, ha van valaki még onnan szóljon!Kép

Sziasztok!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, azt elfelejtettem, hogy jobbulást Leventének!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Nagyon aranyos és nagyon ügyes már a kislányod. Kép

Köszi szépen a jókivánságot. Ránk is fér azt hiszem. Reggel és egész nap láztalan volt Levente, de estére megint belázasodott. Kép Szerencsére nagyokat alszik és úgy tűnik egyenlőre nem fáj semmilye sem. Gondolom hat a Cataflam csepp.
szilbee

Gabuska
Bekukkantottam a Babanetes albumotokba és hát ... nagyon jóóóók a képek!!
Kép
szilbee

Sziasztok! Vége a nagy húsvétolásnak. A lakás úgy néz ki, mint egy édesség- és játékbolt. Első ünnepen anyuéknál, ma anyósénál voltunk. Na meg 3 dédinél, keresztszülőknél, stb. Ha valakit kihagyunk, megsértődik. Tele a hűtőnk és a hasunk. Holnaptól diéta!
MIlánka nagyon élvezte a pörgést. Olyan édes volt, ahogy a fű közepén veregette össze a színes tojásokat! Majd képet holnap teszek fel!
Foggal még mindig kínlódunk. Van egy fél, de a párja sehol. Éjjel néha már zombi vagyok. Mit gondoltok: Dentinox vagy homeos golyók? Holnap megyek tanácsadásra, megkérdezem a dokinőt is.
Jó éccakát!

bockbrigi

Bockbrigi
Hát nekünk egyik sem igazán jött be. A Dentinoxot állandóan leszopogatta (mondjuk attól valamennyire megnyugodott, mert fincsi), a vízben feloldott homeobogyókat meg lenyelte, annak meg úgy nem sok értelme volt (lévén, hogy nyálkahártyán keresztül hat). Szóval nekünk a Panadol szirup volt a nyerő.
szilbee

Szilbee,
köszi szépen! Jó rég nem lett frissítve az album.

A dentinox nálunk is esélytelen, mert lenyalja az ujjamról, mire észbe kapok. Lívia is szereti, az illata alapján édes lehet, még nem kóstoltam. Szóval én is a Panadolt adom neki. Eddig olcsón megúsztuk a fogzást, 1-2 éjszakai ébredés és 2 liter nyál/nap.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok

Hát képzeljétek apa megint kórházban vanKép
Teljesen kész vagyok. Ma délután megint begörcsölt a hasa. De annyira, hogy leült a földre és nem tudott felállni. REmegett az egész teste. Rohantunk a kórházba. Csináltak egy rakás vizsgálatot, de minden negatív lett. Nincs vakbélgyulája. Megultrahangozták. A legújjabb verzió az hogy a gerincével van valami és a hasára sugárzik a fájdalom. Holnap csinálnak gerinc ct-t. Hozzá kell tennem, hogy a dereka már egy éve fáj, de nem akart dokihoz menni.

Fogak: OLinak 2ésfél foga van. Sajna mi éjszaka kb 300szor szoktunk kelni + néha a Milán is kel. Nyála Olinak is csurog rendesen.

Szilbee
Dentinox nagyon finom. Oli imádja, én is. Én is azzal kentem/kenem a bölcsességfogamat. Ha OLinak kenem a fogát, MIlcsinek is adnom kellKép
Leventének jobbulást. Mitől van láza?

Gabuska
Naggggyon jók a képeid az albumodban!!!!

Ana

Kép
gyomberana

Szilbee,
Jobbulást Leventének!

Ana,
Jobbulást a férjednek!

Gabuska,
Gyere gyakran, és tegyél fel annyi képet, amennyit csak bírszKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ana!
Szuper a Mociszerelős kép!Kép
Sajnálom a férjedetKép Remélem, nem lesz semmi komoly!
Megértelek, Regi egész vasárnap nyűglődött a felső bal metszőjével, adtam neki Panadolt is, amit nem szeretek, de ma már látom a csücskét!

Szilbee!
Remélem, mostmár teljesen jól vagytok!

Gabuska!
Tök jók a képek!
Milyen hosszú hajad van!!!
Én levágattam, mikor Regi megszületett, mert folyton abba kapaszkodott. Addig jó is volt, míg fel volt nyírva, de most már kicsit megnőtt és újra ez a kapaszkodójaKép

Bockbrigi!
Szerintem mindkettő, homeos nem árt, Dentinox használ. Ha nagy a sírás, Panadol szirup, 10perc múlva elvágták. Nálunk ez a recept.

Puszi mindenkinek.
Teszek fel képet, ahogy hintázik a kisasszony papáéknál:

Kép

Kép
rayo

Ana, Rayo, Hrk
Köszönjük a jókivánságokat. Levente torka egy kicsit be van pirosodva és megy a hasa is, így megint megyünk a dokihoz, hogy megnézze. Reggelre egyébként megint lement a láza. Kép Remélem ezúttal már így is marad.

Ana
Remélem végre kiderül, hogy mi okozza a párodnál a hasi fájdalmakat. Majd mesélj, mi volt a CT-n.

Rayo
Nagyon ügyes a kiscsaj! Kép
szilbee

Ana
Jobbulást a férjednek, Neked meg kitartást!

Szilbee
Jobbulást Levinek!!
Igen, kezdetektől adtam kanalat a kezébe, eleinte csak játszott vele, majd próbált utánozni. Ez eleinte úgy zajlott, hogy én megtöltöttem a kanalat, addig ő a másikkal csapkodott a tányérba, majd a szájához emelve elvette a kezemből a teli kanalat és odaadta helyette az ő üres kanalát. Aztán most már sikerül neki is megtölteni a kanalát, ilyenkor azt veszi a szájába. Általában az evés kezdetekor (farkas éhes) még én etetem, aztán mikor csillapodik az éhsége, akkor kezd önállóan ténykedni.

Húsvét hétfő tök jól sikerült, lementünk Tihanyba kirándulni kicsit. Szép, napos időt fogtunk ki, bár először borúsan indult. Rengeteg ember, folklór műsor, kirakodóvásár, mintha tombolna a nyár... Anna nagyon élvezte az eseményeket, hazafele végig dumált az autóban, így aztán este mint akit fejbevertek úgy aludt.

Most szaladok, de majd teszek fel képeket.

Roberta

Kép
smici_robi

Küldöm a tojásütögetős képet Milánkáról!Kép

bockbrigi

Smici_robi
Köszi, hogy megosztottad velem a trükködet. Kép Én is kipróbálom, ha Levente már felgyógyult. Egyenlőre ugyanis felfüggesztette a szilárd táplálék fogyasztását, de legalább a tejcsit nem utasítja el.

{Bockbrigi}
Nagyon jó a kép! Kép
Más: Ti hanyas cipőt hordtok??

Kép
szilbee

Na és még egyet sapi nélkül!Kép

bockbrigi

Szilbee! Ez még csak kocsicipő, hogy éppen ne fázzon a lába, és 20-as. Majd akkor veszek neki rendes "járócipőt", ha már rendesen tud menni. Amúgy szerintem a cipőméret jó kiválasztása nem lesz könnyű feladat. Akkorát kell állítólag venni, hogyha a baba feláll, maradjon az ujjai előtt fél körömnyi hely. Mármint, ha megnyomod a cipő orrát.

Ana! Néztek a férjednek vérképet? Az én páromnak onnan állapították meg 3 éve, hogy az amiláz-szintje többszöröse a normálisnak. A tünetek hasonlóak voltak, csak őt a mentő vitte el, mert mozdulni sem tudott. Heveny hasnyálmirigy gyulladása volt, a mai napig nem tudjuk, hogy mitől. A dokik mindig faggatták, mit iszik, mi meg ki voltunk akadva, mert ő abszolút antialkoholista. Mindenesetre jobbulást a férjednek, neked meg kitartást!

bockbrigi

Bockbrigi
Köszi a tippet! Kép Akkor azt hiszem Leventének is a 20 kiscipő lesz a jó. Már kacérkodtam a gondolattal, hogy feladom rá, csak azt hittem nagy még. De jó tudni ilyen infókat. Kép
szilbee

Brigi
20-as? Hát az hatalmas! Olinak 18-as a lába. 19-es cipőt adok rá (még a Miláné volt), de még nagy a lábára. Úgy tudjátok megnézni, hogy hó e a cipő, hogy ha ráadod a lábára, akkor az ujjad befér a lába mögé a cipőbe. Akkor tuti nem lesz sem nagy sem kicsi, és jól fog benne menni. Az is fontos hogy könnyen felmenjen a lábára, mert amibe gyömöszölni kell a lábát az lehet szoros lesz felül a lábfejére. Szandiból a kisebb méret is jó szokott lenni (aminek teljesen nyitott az orra).
Néztek a férjemnél vérképet, de minden negatív lett. Talán a cukra volt egy kicsit magas (8,63), bár a doki erre nem mondott semmit. És hozzáteszem nem evett előtte már órák óta. Lehet, hogy csak szerintem magas?

Ja, majdnem elfelejtettem! Olinak kijött a negyedik foga! Egész éjjel sírt, én buta, meg el sem tudtam képzelni mi a baja. Lázatmértem, pelustcseréltam...stb. Reggel meg nézem már áttört fölül a második fogacska. Hát rendesen beindult a fogzásunk.

Szilbee
Ma reggel már gerincröntgenről volt szó és nem ct-ről. Persze még nem csinálták meg, mert a fődoki nem ért rá megírni a papírt. Bolondokháza van ebben a kórházban. Pedig én a szülések után nagyon meg voltam elégedve mindennel, de úgy látszik csak a szülészet/újszülött osztály működik rendesen.

RAyo
Gratula a csajnak a fogcsücsökhözKép

Na megyek
Többieknek pusza
Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!
Jó sokat irtatok Kép
Mi pénteken mentünk a nagyszülökhöz, ma jöttünk haza, azóta nem is neteztemKép
Húsvét jól telt, bár nekem tök furcsa volt, hogy már Nándinak is adtak pénzt. Öszinén szólva én nagyon kellemetlen dolognak tartom ezt a pénz adok-kapok dolgot Kép, eddig nem is adtunk a keresztfiunknak sem, de most, hogy Nándinak is adtak, mi is adtunk.
A fiők nálunk is egy rakás csokicuccot kaptak, persze föleg Nándi. teszek fel képet:
Kép
Hogy mit fogunk csinálni ezzel a rengeteg csokival???

Ana Kép
Ez nagyon durva. Nagyon sajnálom a párodat, szoritok neki, hogy mihamarabb rendeben legyen!

Nekünk is csak 18-as cipö kell, de ez is ugy hogy picit nagy. Most anyósoméktól kaptunk egy cipöt és egy szandit is, ugyhogy most el vagyunk látva (mi is vettünk cipöt+szandit)

Ja, még egy kép: szombaton elmentünk Tállyára. Egy ottani borászhoz járunk bort venni, nem mellesleg kirándulásnak is kitünö volt. No, amig a fiúk felhozták a pincéböl a bort, Nándi eljátszott papa megane-jának csomagtartójában Kép :
Kép

Na, megyek
Pusz mindenknek

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?