Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

anita sok boldog névnapot kivánok a kisfiadnak!

tücsi én tök hülye vagyok nem emléxem hogy zsoltikánk irtam e!mindegy most potolom neki is sok sok boldogságot kivánok!

bufo hát igen elég csibésaz mindkettö de igy legalább gyakorolhatok a két gyerekkel!Kép
szombaton visszük haza a kiscsajt de ö nem akar hazamenniKép

rimar eddig az volt a gond hogy nem érezted most meg tessék itt az eredményeKépde jó neked ha te nem birod a hányást én szivesen átveszem(pedig utálok hányni) már nagyon szeretnék én is

gyerekek nálunk tegnap reggelre fél méter hó eset este fotoztam is nektek de a hülye kábelt nem találom igy nem tudtam felrakni!ma megkeresem felforgatom egész lakást!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

Remélem nálunk már nem fog esni, mert nagyon nem szeretném. Már a jó időt várom.
Milyen idős a kislány?
A kábelt meg keresd meg, mert várjuk a képeket.

Rimár!
Konkrétan nem tudom hol írnak a sümegi várjátékokról, csak a hotelhez kapcsolodó oldalt tudom megadni:
http://www.utazzitthon.hu/hotelkapitany.html
vagy
http://www.hotelkapitany.hu/
Mi ezen belül a Húsvét a sümegi vár tövében programra megyünk.
De majd még utánna nézek.

GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Na rögtön találtam is egyet, a google-on, de még nem olvastam el:
http://www.vandvtravels.hu/Uthaz/psumegh.htm

Kép

Kép
oné
 
 

 
 

Bocsi, Rimár ezen csak képek vannak.

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt lányok!

Gyorsan bele is vágok...

Oné, a kolleganőm volt Sümegen ugyanitt, azt mondta, nagyon szuper volt! Ugyanazon a hétvégén utaztak, amikor mi Berekfürdőre. Kép Én simán fürdőztem, csak arra vigyázz, hogy ne legyen túl forró a víz. Én kb 36-37 fokos vízig merészkedtem, de az nagyon jól esett! Szerintem abba nyugodtan menj, és inkább többször kisebb időre. A szaunát ki se próbáld! Pedig én is nagyon ácsingóztam rá, de az sajnos tiltott! Kép
Érezzétek nagyon jól magatokat, és mindent csak módjával, de szerintem ami jól esik, azt nyugodtan! És Oné, arra figyelj, hogy a fürdőrucid lehetőleg cseréld is át, ha kijöttél a vízből, nehogy megfázz, és összeszedj valami bacit.

Virág, hóóó???!!! De jóóóó! A fotókat én már nagyon várom, remélem jön a hajadról is majd!

Koda, akkor részemről szombat délután volna a legjobb, úgy ebéd után, 3-4 körül, ha részedről is jó. Akartam már felajánlani hamarabb is a segítségem, hogy szívesen elhozom Rimarnak a dobozt. Hisz mi jövő héten úgyis találkozunk, és elhozhatom. Így legalább nem kellene törődnie a postán.

Rimar, mit szólsz hozzá? Ha úgy gondoljátok, én szívesen elhozom. Csak ezt nem tudom, Kerecsend merre van... lehet, hogy ez csak problémásabb volna? Mindenesetre gondolkodjatok el rajta!
Hányás... ma reggel én is így kezdtem a napot, de reggel csak sárgás trutyi jön (bocsika), mert ugyebár jó üres a gyomrom. Nekem folyton a fogmosás után kavarog a gyomrom, és utána öklendezem. Milyen fura, hogy tudunk most örülni még egy hányásnak is, nem?! Kép

Bufo, tényleg kisfiú lesz a második is? Hát, akkor a jónás naptár nem vált be. Kíváncsi vagyok, nekem is kisfiút jósol, én azt is szeretnék, de természetesen másodiknak pedig kislányt. Már odafent be is nyújtottam az igényem! KépKép

Mi húsvétra a párom nagyijához megyünk, a Balatonon lakik Ábrahámhegyen. Minden évben ott húsvétolunk. Amúgy ott lesz a család java, úgyhogy úgy tervezzük, hogy bejelentjük a nagy hírt. Nagyon nem fogom tudni eltitkolni úgysem. Olyan vagyok mint egy álomszuszék, aki reggelente öklendezik. Kép Úgyis rájönnének. Remélem, nem tesszük rosszul, hogy még a 12. hét előtt. Most már csak attól félek, hogy a nyakiredő mérés eredménye jó legyen, és egészséges legyen a baba. A kollegáknak utána jövő csütörtökön fogjuk elmondani! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Köszi virág, hogy gondoltál a kisfiamra, a nevében is nagyon köszönöm a jókivánságot.
Hát ez nem semmi fél méter hó, jaj csak ide ne érjen még a végén szégyenszemre hóba kell férjhez mennem ráadásul április végén. Kép
Azért ha tudsz tegyél fel képet kiváncsi vagyok.

Képzeljétek a fiam szerelmes, ma még parfümöt is kellett a kezére tennem és inget vett fel az oviba. Annyira édes mikor beszél róla. A hét elején vettem neki egy zakót az esküvőnkre, azt mondta ebbe veszi el feleségül a Rebekát.

Később még jövök, ha tudok. Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de a főnököm észrevette, hogy sokat vagyunk az interneten és mindig ellenőriz.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Rimar, jut eszembe. Én is néztem ezt a honlapot a kismamarucikkal, csak én annyira nem merek rendelni így neten keresztül. Én szeretem megpróbálni először, hogy mennyire kényelmes. De nagyon szuperek a rucik!

KépKép
titi_27
 
 


csajok nálunk a husvét mindig fehér de magyarba már nem szokott elérni az áprilisi ho!ne aggodjatok!meg hát mi hegyek közt élünk igy naná hogy kapunk egy kis havat!

titi a hajamat is lefényképeztem de az a baj nem nagyon látszik hogy élénk vörös!de sebaj este már felrsakomKép

anita én kisfiam is szerelmes és ma se akart menni oviba mondtam neki várja a kiscsaj erre egyböl kipattant ágybol!mikor leült levetközni oviba látta a kiscsajt erre rám már nem is figyet hanem rohant be a csoportba!parfüm nálunk akkor volt mikor magyarba volt és egy 15 éves csajsziba zugott bele!öcsémet örületbe kergette azzal hogy elhasználta a parfümjétKép


ma meséltemn sogornömnek hogy mondtuk tegnap kislánynak megy haza erre nekiállt toporzékolni!mondom neki jobb lesz ha mi visszük haza(amugy is igy lett megbeszélve) mert lehet kiscsaj nem menne el vele!erre ö mi van utálja a kiscsaj?na szép!nagyon nem akarja hogy mi menjünk hozzá!két hetente idejárnak karácsony ota és én meg tavaly január ota nem voltam nála és most hogy kiscsajt hazaakarom vinni találja a kifogásokat!biztos megint nem akar hétvégén fözni!mer tképzeljétek amikor jönnek bejelenti hogy mit akarnak enni meg reméli hogy fözök nekik!én meg megkérdeztem hogy te mit fözöl nekünk hétvégén erre azt mondta hogy majd amit én fözök vigyem át!kedves nem?

na mindegy nem huzom fel magam!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csajok!lehet hüle vagyok hozzá!de hogy hogy mertek kismamaruhákat ilyen korán venni mert nem tudjátok hogy mennyit nö a hasatak akkor melyik méretet veszitek?

én rendes ruhákat vettem és mindig nagyobbat!meg hát amikor nöt vettemm egy gatyát utánna megint nöt vettem szoknyát igaz nekem nyáron volt nagy hasam igy pont jok voltak az egybe szoknyák meg akkor az volt pont divat igy egy számmal nagyobb szoknya volt a kismamruhám!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
Jók az idézetek, remélem, a nagy pillanatban én is így fogok érezni! Egyelőre nagyon-nagyon irigykedem mindenkire, akinek kislánya van vagy lesz!

Zsuzsa!
Nekem a Jónás és a kínai is lányt jósolt, úgyhogy ezekről ennyit.Kép Persze az is lehet, hogy az interneten elérhető változat humbug.

Rimar!
Én két és fél hete voltam 16. heti AFP-n. Senki, sehol sem mondta, hogy a 12. héten is csinálnának ilyet. Sőt, sokaknak még így is fenntartásai vannak ezzel a vizsgálattal kapcsolatban... Biztos vagy benne, hogy januártól ez a rendszer?

Én csak a 20. héten éreztem meg a mozgást, de mivel első baba és széles csípőm (van hely a babánakKép) ez nem is csoda.

Juci!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Biztosan nem lesz semmi gond a szüleidnél se!
Mi is csak a 12. hét után akartuk bejelenteni a hírt, de mivel a 7-8. héten kórházba kerültem, nem titkolóztunk.

Cupicica
cupicica
 
 


Rimar
A kismamarucik amit írtál nagyon szuperek.
Én is felhívtam Krisztát. Itt laknak tölünk 10perces sétára így elmentünk megnézni. Rögtön vettem 3 hosszú gatyát és egy halásznacit. Nagyon kényelmesek és a hasrész növelhető így végig lehet hordani. A farmer volt a legdrágább 4200Ft. Ez nagyon jó ár a boltban 10 alatt nem volt kismamagatya.
Titi
Bátran hívd fel ha nincs rád való méret akkor méretedre varrja.

Anita
Boldog névnapot a kisfiadnak!Kép
Reméljük nagyon szép idő lesz az esküvődön, és a hó el sem ér idáig.

Virág
Ez hihetetlen, hó ilyenkor. Bár néhány éve itthon is esett húsvét körül.
Nem vagy túl szerencsés a rokonsággal úgy látom.Kép
Nem is érdemes felhúzni magad rajta.

Oné
Jó kikapcsolódást Sümegen. Mi már voltunk szép hely a programokat pedig biztosan élvezni fogjátok.

Megyek ebéd és altatás.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi!
Én benne vagyok.Kerecsend Eger mellett van, a 25-ös és a 3-as főút között.Nem tudom, hogy bonyolultabb-e így neked, de bármikor szívesen látunk, ha erre jársz!

Bufo!
Jó neked, hogy már tudod, fiad lesz!Ha szerencsém lesz akkor 3-4 hét múlva én is megtudhatom.De hát ehhez szerencse is kell.Hol lehet ezt a jónás módszerrel megnézni?
Örülök, hogy neked is bejöttek a gatyók!Már sok helyről hallottam Krisztáról, de rosszat még sosem.

Virág!
Kismamanacit úgy merek venni, hogy állítható a derékrésze és a terhesség legelejétől hordható a legvégéig.És persze mélben el kellett küldenem a méreteimet.Nem beszélve arról, hogy szerintem nagyon olcsó, így megér egy próbát.

Cupicica!
Én is csodálkoztam a 12 hetes AFP-n, de nem szálltam vitába az orvosommal, ill. a védőnővel.A sógornőm is most(május) fogja szülni a 2. babáját és már neki is kellett kétszer.Az elsőnél még megúszta.
Hozzáteszem, hogy szerintem teljesen értelmetlen a 12. héten ezt csinálni, dehát mit lehet tenni?

rimar
rimar
 
 


Lányok, én még tényleg nem merek venni semmilyen rucit, csak majd később. Mesinek is azért írtam, hogy várjuk meg a 12. hetet. Egyelőre azért a két melltartót nem úsztam meg. Kép Mindenesetre azért nézelődni annyira jó!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virág!

Hát tényleg nincs szerencséd a családdal. Még ilyet, hogy te vidd a kaját. A sogornőd nem tud főzni, vagy csak nem akar leégni előttetek, hogy nem jól főz. Én mindig örülök, ha jönnek hozzánk.
Amúgy meg ebből is látszik, hogy te milyen jókat főzöl. Egyszer remélem nekünk is főzöl majd.

Cupi!
Majd a következő kislány lesz, ne izgulj.
Viszont ahogy olvasom itt lassan mindenkinek kisfia lesz. REmélem nekem is, mert én így is kilógok a sorbol Ágival,meg Zseppyvel mert csak nekünk van lányunk.

Délután nem leszek, addig írjatok sokat.

Anita!
Boldog névnapot a fiadnak. És a hó jót szokott jelenteni az esküvőkor, de nálatok biztos nem lesz.

Hahó, Mesi, Fidoli
Hová tüntetek?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!
Itt vagyok, csak nem vagyok jól.
Este jövök.
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


oné!szerintem lusta fözni!mert férje is mondta hogy neki is ugy kell rászolni!a másik meg hogy nem is tud fözni!az ingyen kaja meg jol jön nekik!én is szeretem ha jönnek hozzánk vendégek de ö már tulzásba viszi!ez már pofátlanság hogy ha nem kináljuk akkor is kutatja a hütöt és kiszolgálja magát,meg hát mondom elöre kérdezi mit fözök ha neki nem jo akkor mond mást!a másik meg hogy mindig mindent elvisz mondván neki nincs otthon!a multkor a férje nem volt és meséltem neki hogy a felesége ezt meg azt vitt erre ö meg elmondta hogy van otthon minden és az se fog elfogyni egyhamar mert nem igen föznek!ugyhogy elég pofátlan a csaj!ez van kezdem ezt is megunni!addig addig bunkozik amig el nem küldöm a p...ba!
ja megképzeljétek még ö van megsértödve hogy a kiscsaj ennyire ragaszkodik hozzám!arrol én nem tehetek!még a végén kitalálja hogy én ellene huzom a kicsajt mert igen ugy jön le a beszédéböl!pedig én csak neki teszek jot ha vigyázok a csajszira!nem hogy örülne hogy kislány nem hisztizik hanem elvan mindenhol!hát igen ez van ha anya 4honaposan idegenre bizza a gyereket!ilyenkor már késö gondolkozni meg féltékenykedni hogy a gyerek mindenkiért odavan!hülye p...a!

wáááá mindegy!nem fárasztlak már titeket!bocs hogy mindig panaszkodom!

oné!naná hogy nektek fözök akár mindenkinek külön külön a kedvencét is!a kislányodat én szivesen elfogadomKépnekem meg pont kislány kéne!mondjuk már ugy vayunk tök mindegy csak jönne össze!

kicsijuci jo védönöt fogtál ki ez tök szuper!Kép

cupicica ne irigykedj senkire mert a következö ugyis kislány lesz ha meg nem akkor a harmadik!Képnegyediket nem irom mert ott már irtad hogy biztos kislányKép)meséltem a barátnömnek is akkorát röhögöt rajta!de jo a hozzáállásod!és én tényleg irigyellek meg minden kismamát mert ti már monhatjátok hogy van a pociba egy kisemberke!én még nem!de sebaj én örömmel várom veletek együtt a ti babáitokat!

puszi mindenkinek megyek kuglofot sütniKép)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, hétfőn voltam az első pajzsmirigy dokinál a vérvételem eredményéért, és végre észrevette, hogy romlott az állapotom. Így kaptam gyógyszert, és hetente kell mennem vérvételre. Ma is voltam. Úgy fogok kinézni mint egy kábszeres...
Szóval olyan hányingerem van egész nap ezektől a bogyóktól, hogy csak na! Még szerencse, hogy az egyiket csak 3 napig kell szednem (tök jó, a 3 tabletta 2300 Ft volt, mintha aranyból lenne).

Gratula mindenkinek a kisfiúhoz!

Anita!
Kisfiadnak boldog névnapot!

Zsolti nevében meg köszi a jókívánságokat!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kedves Mindenki!

Most hosszú ideig nem leszek (tavaszi szünet+viszem az osztályomat az utolsó kirándulásra), ezért mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket, jó pihenést, szép esküvőt, hányingermentes napokat és legfőképpen kisbabákat kívánok!

Ha tudok, azért beugrok majd egy internetcaféba!

Millió puszi:

Cupicica
cupicica
 
 


Én is búcsúzom, de csak mára. Kár, hogy nem tudtam többet jönni. Kép Rimar, Kerecsend azt hittem, itt van a közelben. Így viszont... én a pályán jövök, az akkor nagy kitérő volna. De azért még megnézem. Nem jártok valamikor Pesten? Mert tényleg szívesen elhozom! Csak vasárnap jövök vissza, utána még választás, és ha még kitérek hozzátok, az szerintem kb 2 óra... bár bevallom, szívesen mennék, hogy megismerjelek. Még megnézem a térképet, és addig egyeztetünk.

Mesikém, jobbulást kívánok. Ma én is otthagytam a gyógyszertárban 6.000 Ft-ot, vettem Elevitet, meg végre Milupa terhességi krémet, és egy-két apróságot. Kész horror.
Lányok, tényleg, van olyan krém, amit nagyon ajánlanátok a terhességi csíkok kialakulása ellen? Van valami titkotok?

Kép Én bevallom, nem igazán követem a névnapokat, úgyhogy bocsának a figyelmetlenségekért, de természetesen sok-sok boldogságos névnapocskát kívánok utólagosan is a Zsoltikáknak!!! Kép

Virág, tényleg nincs egyszerű családod. De ha tudnád, az enyém milyen! Majd egyszer, ha lesz hozzám sok türelmetek, leírom, és meglátjátok, itt sem fenékig tejfel az élet. De szerintem sehol sem tökéletes. Hát, ez van, azért kell majd nekünk jobban alakítani a családi életet, hogy a mi gyerekeink jobban élhessenek!

Na, akkor mára is meg volt a bölcselet! KépKépKép Persze, most egy kacsintás tennék ide legszívesebben!

Cupicica, vigyázz nagyon magatokra, és jó pihenést! Meddig tervezel dolgozni? Gondolom, már látszik a pocid, és nem tudod a diákok előtt sem titkolni.

Puszi lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,
tettem fel új képeket: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9062&page=1

Cupi,
Nálunk is a második lett lány, ne izgulj. Különben is, így legalább a nagyfiú megvédi a picilányt.

Virág,
Biztos nem az a baj, hogy elment dolgozni, hanem az, hogy egyébként sem foglalkozik a gyerekével. Meg ezek szerint nincs minden ott rendbenKépKép De emiatt ne okold magad. Mond meg, Te nem tudsz főzni két izgő-mozgó gyerkőc mellett.

Rimar,
Remélem már jobban vagy. Lehet csak vírus. Bár nem akarlak elkeseríteni, mert hallottam már olyat, hogy ilyenkor kezdődik a hányinger. De lehet csak ez a mostani vírusKépKép

Ne haragudjatok, de nincs időm visszaolvasni. Most értünk haza a csípőszűrésről, beszereztünk terpesznadrágot.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Rimar
Nem emlékszem rá, melyik topikban volt egy belinkelt cím és ott néztem meg. Kerestem délután, de nem találtam meg, ha meglesz akkor berakom ide.

Mesi
Ez egész jó hír szerintem. Legalább már elkezdődött a kezelés. Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy a gyógyszerektől.Kitartást ha ez segít, hogy minnél hamarabb babád legyen akkor megéri. Az ára pedig tényleg elég húzós. Mit mondott a doki kb meddig kell szedned?

Cupi
Jó pihenést és kirándulást. Vigyázz magadra!

Virág
Hát igen az ember a rokonait nem válogathatja meg. Ne is törődj vele. Az nem a te hibád, hogy a kislánya nem szeret otthon lenni és sokkal jobban érzi magár nálatok.

Zseppy
Mégis kell terpesznadrág a picinek, vagy csak elővigyázatosság a részedről?
Jók a képek, tetszik ahogy a nagy fiad öleli a hugicáját.Kép

Titi
Szerintem nincs tuti krém a csíkokra aki hajlamos rá az kenheti bármivel. Én a milupát kentem a magam megnyugtatására, nekem nem lett csíkom Dáviddal. Remélem most is megúszom anélkül. Még a Vichit dícsérik sokan, de az 5000Ft.Ez szerintem kicsit húzós ahhoz képest, hogy mennyi van benne.
Talán annyi a titok, ha érzed, hogy viszket vagy húzódik a bőr akkor mindig kend be.

Juci
Szerintem reménykedhetsz benne, hogy megtudjátok fiú vagy lány. Én Dávidnál is ilyenkor tudtam meg. Persze ehhez hagynia is kell és nem elfordulni szégyenlősen a babátoknak.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Mindenki alszik még?
Titi!
Nem baj, nem akarom, hogy miattam kitérőt tegyél.Egyébként kb ugyanannyiszor járunk Pesten, mint Miskolcon.Miskolcon a múlt héten is voltunk meg két hete is.Majd megoldjuk.

A krémekről annyit, hogy a sógórnőm Avonos terhességi csíkok megelőzésére való krémmel kente és nem lett csíkos, de egy barátnőm sima átlagos testápolóval kente és neki se lett semmi.

Kicsit borús itt az idő, pedig szerettem volna virágokat ültetgetni.Nem tudom mi lesz belőle?Ráadásul itt holnap lomtalanítás lesz.Micsoda disznóól lesz itt megint!
Utána nem győzöm takarítani az utcát.

rimar
rimar
 
 


Jó reggelt!

Zseppy, nagyon-nagyon cukik a gyerekek! És hogy a kislány mennyit hőtt! Hihetetlen, mint a gomba! Kép Boldog anyuka lehetsz! Kép

Rimar, okés, ha tényleg gyakran jártok Miskolcra, akkor elhozzátok? Vagy elhozzam, és itt pesten találkozunk?

Krémek... tegnap bekentem magam a Milupával, hát nem gondoltam, hogy ez ilyen tömény krém. Sajnos én hajlamos vagyok csíkozódni, úgyhogy muszáj kicsit még jobban elővigyázatosnak lennem, hátha így kevésbé fogok bezebrázódni. Kép Talán tényleg az a lényeg, hogy kenni, kenni, mindegy, hogy mivel. Ha hajlamos az ember, igen, biztos úgyis jönnek, csak talán kevésbé.

Itt már sütöget a napocska, de persze hétvégére megint esőt mondtak. Pedig a Balcsira mennénk. De jó volna a jó idő!

KépKép
titi_27
 
 


Bufo,
A doki mondta meg kell venni. Most rohanunk a dokinénihez, mart ahogy magyarázták hogy rakjuk rá, szerintem nincs értelme, mert nem terpszti szét a lábát.

Krém,
Azt mondta nekem egy nagy okos, hogy a bőr víztartamától függ, hogy csíkos leszel-e. Szóval szerinte bármilyen nagyon hidratáló krém, babaolaj megfelel a célnak. Csak lenyúlás miatt írják rá, hogy terhességi csíkok ellen.

Cupi,
A kiránduláson vigyázzanak ám Rátok a gyerekeid!!!KépKép

Mesi,
És a gyogyók mellé mondtak Neked valamit? De legalább elkezdtek valamit...És hogy vagy???

Rimar,
Hogy vagy? Hányás, hányinger?

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!
Én még mindig küzdök a hányingerrel... Pfúj!
Ezt most 30 napig kell szednem (ma van a 3.nap, lassan a tizedén túl leszekKép ), addig hetente vérkép és süllyedés ellenőrzés. 6 hét múlva meg hormon kontroll.

Egyébként azt mondta, hogy próbálkozhatunk a babóval, direkt ráírta a kartonomra, hogy ha terhes lennék, milyen gyogyot szedhetek csak, meg hozzáfűzte, hogy hátha vannak csodák.
Azt ígérte, hogy nem garantált, hogy októberig terhes leszek.

Itt 7ágra süt a nap, most Zsotyesz alszik, mert az éjszaka üvöltött, de ha felébred, irány a séta.

A hétvégén nem leszek, mert megyünk apósomhoz Mátészalkára. De holnap még jövök. Meg még ma is.
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok Lányok,

Tegnap rövid napom volt, csak 2-ig voltam dolgozni mert 3ra haza kellett érnem, ezért nem tudtam jönni.
Egy nap alatt is annyi minden történik,

ZSeppy,

Tündérek a gyerkőcök, biztos sok örömötök teli BEnnük... ÉS milyen jó, hogy egy fiú egy lány.
A férjem nővérééknél 3 fiú van, és valahogy bennem van, hogy nekünk is fiaink lesznek, pedig egy kislányt mindenképp szeretnék. Bár az a lényeg, hogy ép, egészséges legyen...

Rimar,

elmúlt a hányingered? Jobban vagy???

Cupi, Jó kirándulást, meg pihenést a szünetben! Vigyázz MAgadra!

Kicsijuci, Kép

Igen hallottam a MÁV-ról, hogy milyen jó. Végül is nálam a doki személye számít. Én Koós Hutás Piroskához járok, és Õ a MÁV-ban van, így úgy tűnik, hogy ott fogok szülni. Furi kimondani még, hiszen nagyon az elején vagyok...De reméljük, hogy minden jól alakul.

LEgyen szép napotok ! Kép Kép

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Titi!
Köszi hogy foglalkozol a dobozommal, de hagyd, majd megoldjuk.

Zseppy!
Megnéztem a fotókat.Hát, mit monjak?Gyönyörűek a gyerekeid!Biztosan nagyon boldogok vagytok a pároddal együtt!Szuper aranyos gyerekek!Legyenek mindig mosolygósak és kiegyensúlyozottak, nektek pedig teljen bennük sok-sok örömötök!
Egyébként ma nem volt hányás, de elég is volt a tegnapi, mert egész napra taccsra tett.Lehet hogy csak egyszeri volt?

Tücsök!
Remélem, mihamarabb elmúlika hányingered!Viszont az jó hír, hogy a doki nem zárta ki a teherbeesés lehetőségét.

Cupi!
Jó pihenést a hétvégéhez, bár nem tudom, hogy egy osztálykirándulás mennyire pihentető?Hány évesek?És hova is mentek?Bocs, lehet hogy már írtad.

Képzeljétek, falom a bébiételeket!Mondjuk mindig is szerettem, de most kimondottan jól esik.Főleg a kecskemétiből a csirkehúst vegyes zöldséggel és a vadasmarhát rizzsel!Nagyon finik.Hülye vagyok, mi?

rimar
rimar
 
 


Mesi, remélem, hamarosan jobban leszel, és aztán ismét teljes erőbedobással állhattok neki a babácskának. De jó, ha nem zárta ki, az azért már jó. De hogy nem fog sikerülni októberig?! Mesi, te olyan erős, ügyes csajszi vagy, ha jobban leszel, ismét állj rá a hőmérőzésre (ha netán abbahagytad volna), tuti hogy sikerülni fog még az ősz előtt! Csak higyj benne úgy, mint eddig!
Jövő ilyenkor már javában 12 hetes leszek, úgyhogy végre beszélhetünk a rucikról!!! Addig kicsit lecsengek e téren, hisz így terveztem. De természetesen még mindig szeretném őket.

Rimar, ez tök jó, hogy így kívánsz dolgokat! Milyen boldogság ez, nem? Én ma is szarul voltam reggel a fogmosástól, mint az már megszokott, minden reggel. Sajnos. De a férjem mindig örül, hogy hánysz? De jóóóóóóóó!!! Kép És igen, én is így fogom fel. Örülök a rosszulléteknek! Kép
Rimar, tényleg, jobban vagy már?

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

Én csak bepofátlankodnék egy "közvélemény-kutatás" erejéig.
Kinek mennyire jött be a kínai fogamzásnaptár jóslata?
Aki kisfiút várt, hogy élte át az első 3 hónapot?
És aki kislányt?

Köszi

Üdv: Haga 9+5
Vendég
 


Haga, eddig úgy néz ki, akinek kiderült kisfiú vagy kislány lesz, senkinek sem jött be.
Általánosságban pedig úgy hallottam, hogy aki kisfiút várt, az jobban viselte, nem volt annyira rosszul, mint a kislánnyal. Bízom benne, hogy én is kisfiút hordok a szívem alatt, mivel azért nem olyan vészes a hányinger gyakorisága. Kép

Ezek szerint te tudatosan készülték az egyik nemre?

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép

Nem, nem készültünk tudatosan. Másfél év próbálkozás után nem lehet ezt mondani. Csak a kiváncsiság hajt, hogy vajon kislány, vagy kisfiúKép
Csak azért kérdeztem, mert a környezetemben volt aki a kisfiúval kínlódott sokat, volt aki nem. Olyan fele-fele arányt mértem. Állítólag csak babona.
Te hányadik hétben jársz?
Nekem naponta többször kell ennem, úgy 2óránként, hogy ne legyek rosszul. Mintha ki akarna lyukadni a gyomrom, olyan furcsa. Éjjel és hajnalban a legrosszabb. Napi 2-3 órát tudok csak aludniKép Napközben meg nem megyKép
A kínai fiút jósol. A jónás meg pont ez év első 5 hónapjánál meglepetést jelzett, utána meg felváltva fiu-lány. Úgyhogy nagyon furdal a kiváncsiság.
A mi környezetünkben mindenkinek bejött a kínai. Így utólag visszanéztükKép

Te kisfiút szeretnél? Első baba?
Vendég
 


Sziasztok!

Haga
Én a második babát várom. Elsőre bejött amit a jósolt, másodikra nem. Most lányt ír nekem, de újra fiam lesz. Pedig nagyon bíztam benne. Szerintem kicsit lutri.
Bár aki fiút vár az kicsit jobban viseli az eddigi tapasztalatok alapján.

Mesi
Szuper, hogy lehet próbálkozni.Kép Én abban is biztos vagyok hamarabb összejön mint ahogy a doki jósolta. Kezdjél el újra hőmérőzni már abból is látod van e pé-d. Nagyon szurkolok!

Rimar
Jó hogy már ma jobban érzed magad. Én szerintem is jó íze van a kecskeméti bébipapiknak. Dávid is azt szerette, a hipp nem jött be, pedig azt mondják a legjobbnak.

Zseppy
Nem baj hordjátok egy kicsit azt a terpesz pelust és nem lesz semmi gond.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Haga, igen, első baba, és reménykedünk a kisfiúban, de természetesen a kislánynak is nagyon-nagyon fogunk örülni!

Jelenleg a 11. hétben járok.

KépKép
titi_27
 
 


Rimar!
Ha gondolod, nekem van itthon egy csomó bébipapim. Zsolti nem eszi meg őket. Pontosabban megeszi, csak ki is hányja az egészet. Istenem, anya főztje jó csak neki!! Szóval, kellenek a papik?

Nem hagytam ám abba a hőmérőzést, szerintem függő lettem Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Haga!
Nekem a kínai és a jónás naptár is kislányt jósolt ZSoltika helyett. Szóval nem jött be.
Nekem az első 3 hónapban nem volt étvágyam, semmilyen kaja nem esett jól. Hányingerem nem volt, csak olyan furcsa szájízem volt, szerintem ezért is volt minden kajának olyan furcsa íze.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Látom, ma nem volt nagy pörgés. Én is dolgoztam, mint a kisangyal.
Búcsúzom is mára, holnap jövök.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Vagyok ám, de csak olvasni van időm, mert épp a lánykám szobája a soros, és igy még a géphez is akrobatika volt hozzájutni a nagy felfordulásban... Kép
Meg sajnos a barátnőm kislánya bekerült kórházba (vakbélgyanuval) és kiderült, hogy van egy "lépcisztája". Semmit nem tudni róla, csak hogy műteni kell, mert nagyon nagy (9*8*7cm)!
Úgyhogy még a felújítás és a meló közben kórházba is járunk Kép Kép

Zseppy,
édes az a kicsi lány!!! Nem adnád nekem??? Pont egy ilyet szeretnék még Kép

Titi,
Nekem nagyon száraz bőröm van, és terhesség alatt is kenhettem terhességi csík elleni krémmel, sajnos én Zebra lettem... Kép De van egy szép nagylányom!!!! Kép

Mesi,
Szegény, nem irigyellek, hogy neked ilyen rosszullét jutott! Kép azért annak viszont igen, hogy legalább valami elindult nálad! Igy legalább hamarabb a végére fogtok jutni és nemsokára te is majd kismamanaci-gondokkal fogsz küzdeni!

Haga,
nekem lányom van, és egyszer se hánytam a terhességem során! De még hányingerem se volt! Kép

Oné,
JÓ pihizgetést neked, érezzétek jól magatokat!

KOda,
köszi kedden is hogy küldted a levelezést! ...ha egyszer rend lesz nekilátok egy olyan doboznak, de akkor majd azért kérek segítséget igy gépen keresztül! Olyan anyaggal dolgozol ugye amit nem kell varrni??? Csak mert azt nem tudok ám Kép

Juci,
jó védőnőd van! Az enyém ha minden igaz majd egy korábbi ügyfelem... (bankban dolgozom) Remélem ő is igy fog hozzám állni! Kép Vivi melletti védőnőm semmit nem ért! (és még szépen fejeztem ki magam)

Rimar,
én tudom hol van Kerecsend! Anyukám Egerből való! Kép

Titi,
örülök, hogy jól vagy és semmi jelentőségét nem tulajdonították a barnázásnak!

Bocsi, ha valakit kihagytam, próbálom utolérni magamat!

JÓ éjt mindenkinek, én majd csak holnap este tudok jönni, mert 8-18-ig dolgozom Kép Kép

Vigyázzon mindenki magára és a babucijára!

Ági
csné
 
 


Vivim szobájába mintát szeretnék festeni... Nem tudom... csillagot, halacskát, holdat...Nem tudom!? Valami egyszerű, de mutatós formát/formákat! Max tenyér nagyságúakat.
Ha valakinek van ötlete, vagy esetleg interneten találtok valami jót, akkor elkülditek nekem e-mailba holnap???

Köszike!!! Jó éjt mégegyszer!

agnes.juhasz@citigroup.com
csné
 
 


Sziasztok!

Már megint nem vagyok valami aktív. Most is meg van az oka. Eddigi baj mellé persze, hogy társult újabb.
Mesi tanácsát megfogadva elmentem pajzsmirigy vizsgálatra, A hormonok 1 hét múlva leszne kész. Az ultrahangon persze egyből találtak 2 cisztát a pajzsmirigyimen. A tököm már teljesen kivan, már elnézést. Persze az Uh-on semmit sem mondtak, csak a kezembe nyomták a leletet. Semmit se tudok, mi lesz, kell -e csinálni valamit.
A laborededményt is meg kell várnom, ami ugye 1 hét. na most már arra is kíváncsi vagyok. Ha az sincs rendbe, én feladom.

Mesi! Én most 100 %-ban meg tudlak érteni.....Nem tudsz valamit a pm cisztákról?

Titi!
Akkor a találka áll még? A holnapot beszéltük meg? Írd meg, mikor jó neked és holKép

Majd megpróbálom összeszedni magam és akkor átolvasom az utóbbi napot. Kínomban most egyenlőre a háziorvoshoz megyek 12-re, hátha tud mondani valamit....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda
Borzasztóan sajnálom.Kép Remélem hamarosan minden kiderül miért van ennyi gond, és kezelni is tudják. Mindent szabad csak feladni nem!Ez a legfontosabb, akaraterő és pozitív hozzáállás. Jól teszed, hogy a háziorvoshoz is elmégy. Remélem mond valami bíztatót.

Csné
Jó festegetést, ha kész kérünk képet is. Milyen színű lesz a szoba?

Most kezdek pakolászni, mert anyukámékhoz megyünk hétvégére.Dávid mellett ez nem is olyan egyszerű. Mindent kiszed a táskából és kezdhetem előröl.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Rossz hír: megvan a szerdai vérvételem eredménye: ismét romlott az állapotom, így a doki min.2 hónapra leállíttatta a babaprojektet. Most nagyon szomorú vagyok.

Koda!
Ne félj, nem lesz semmi gond. Én úgy tudom, a cisztát max leszívják. A gond akkor van, ha a hormonértéked nem lesz jó. Akkor hasonló sors vár ránk. Van valami egyéb tüneted? Hajhullás, fogyás, hízás, izzadás, aluszékonyság, vagy valami? Drkkolok, hogy ha gond is van, hamarabb megoldódjon, mint nekem.

Én meg még mindig émelygek a gyógyszertől, ráadásul iszonyú hasmenésem is lett. És holnap megyünk Mátészalkára, én meg ilyen ramatyul vagyok...

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!
Nehogy feladd, látod én se teszem. Most 2 hónap pihi, remélem annyi idő alatt rendbejövök. Ez eldől a jövő heti vérvételen. Ha megint rosszabbodik az eredményem, akkor hosszabb kezelésre lesz szükség.
A ciszta még nem vlszes, a kolleganőmnek is volt. Neki leszívták. Maga a ciszta nem okoz pajzsmirigy működési zavart, én úgy tudom. De tuti hogy ciszta, és nem göb? Ha göb, akkor tuti mész (bár szerintem így is) izotópos vizsgálatra. Ha göb, akkor is lehet még hideg göb, ami nem gond, akkor van bibi, ha forró göb, mert akkor neked is túlműködésed van.
Remélem, sikerült lelket öntenem beléd. De ha gondolod, dumáljunk még róla. Én nagyon átérzem a helyzeted.

Nekem állítólag valami vírusfertőtésem lett a terhesség után, és amiatt van ez most nálam.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!
Ezt találtam neked:
"A ciszta egyik formája a göbnek. Akkor beszélünk cisztáról, ha a göb egésze vagy nagyrésze folyadékot tartalmaz. A pajzsmirigy-ciszta felismerése nagyon gyakran sokkal nagyobb aggodalmat kelt a betegben, mint egy szokásos göb. Ezt valószinûleg a szó idegen hangzása magyarázza. Ez az aggodalom teljesen megalapozatlan! Magyarországon egy göb esetén átlagosan 1-3% a rosszindulatúság valószinûsége, miközben a ciszták esetében ez a rizikó ennek csak körülbelül fele-negyede. A ciszta keletkezése részben egyezik a szokásos göbökével. Ilyen esetben egy szöveti állomány jelenti a kiindulást, és a göbben a cciszta keletkezését a göb, mint nem normális szövet rosszabb vérellátása okozza, azáltal, hogy részben pangás lép fel a göbön belül, részben a rossz vérellátás miatt a sejtek egy része elhal, elfolyósodik. Itt is szerepet játszik az a folyamat, ami a ciszták speciális, hirtelen kialakuló formájánál a legvalószinûbb oki tényezõ: a nyirokelvezetés hirtelen gátlása révén a szövetközti folyadékgyülem felszaporodik. Ez a speciális ciszta, ami minden elõzmény nélkül hirtelen szokott kialakulni, s azen ciszták jóformán csak folyadékot tartalmaznak. A hirtelen kialakuló ciszták jellegzetessége, hogy szemben a szokásos göbökkel, hirtelen alakulnak ki. A cisztafolyadék okozta feszitõ hatás gyakran kifejezett fájdalommal jár, nem ritkán hõemelkedés, ritkábban 38-38,2 fokos láz is kisérheti. Nagyon jellegzetes, hogy az alatt a néhány nap, egy hét alatt, mire a beteg pajzsmirigy-specialistához jut, a fájdalom és a hõemelkedés jelentõs enyhülése, megszûnése következik be, nemritkán a ciszta spontán is megkisebbedik ez idõ alatt.
A cisztákat általában le szokták szivni és a ciszta-tartalmat citológiai vizsgálatra küldik. A ciszták nem kis része a leszivás után visszatelõdik, különösen igaz ez azokban az esetekben, amikor legalább 5 ml folyadékot szivtak le belõle. A másik fontos sajátosság, hogy a cisztikus göbökbõl vett minta nagyon gyakran nem vagy alig tartalmaz értékelhetõ számban ép pajzsmirigy-sejteket, és ilyen esetben daganat kapcsán véleményt nem tud adni a citológus.



Az alkoholos kezelés célja, hatékonysága

Pajzsmirigy-ciszták esetében
Az alkohol kezelés célja ciszta esetében, hogy ne telődjön vissza a ciszta. Általában akkor szoktuk alkalmazni, amikor a korábban leszívott ciszta visszatelődött, nagysága miatt műtéti megoldást tenne indokolttá. Nagy ciszták esetében (10 ml-nél több folyadék-tartalom) esetén törvényszerű, hogy a ciszta visszatelődik egy idő után. Ilyen ciszták esetében már az első leszívás után elvégezhető a kezelés.
A pajzsmirigy-ciszták alkoholos kezelése általában 2-3 héten belül alkalmazott 3 kezeléssel történik. Eddigi gyakorlatunkban 20 betegnél végeztük ezt a kezelést. 19 esetben nem telt vissza a ciszta, egy betegben volt sikertelen az első kezelési ciklus.
Hormont nem termelő pajzsmirigy göbök esetében
Ilyen esetben az a cél, hogy a göb térfogata az eredeti térfogat felére zsugorodjon és a későbbiekben se növekedjen vissza. A göb méretétől függő 2-5 kezeléssel ez a cél gyakorlatilag mindenkinél elérhető. A későbbiekben a göb fokozatos további zsugorodása észlelhető.
Hormon-termelő göbök (autonom adenoma)
Ilyen esetben a kezelés célja, hogy a göb térfogatát az eredeti térfogat harmadára-felére zsugorítva megszűnjön a göb okozta pajzsmirigy-túlműködés, és ez az állapot a pajzsmirigy-működést gátló gyógyszer szedése nélkül is fennmaradjon.
Olyan betegeknél, akiknél még csak kezdődő pajzsmirigy-túlműködés áll fenn a kezelés elején (nem mérhetően alacsony TSH-érték normális FT4 és T3 -értékekkel), a cél az, hogy a későbbiekben ne alakuljon ki, a kezelés nélkül egyébként néhány éven belül nagy valószínűséggel fellépő, tünetekkel, panaszokkal járó pajzsmirigy-túlműködés.
A kezelés hatékonysága 2,5 cm-nél kisebb göbök esetében közel 100%, 2,5 cm-nél nagyobb göbök esetében egyszeri kezelési ciklussal 70% a hatékonyság. "


Szerintem a hormoneredmények alapján okosabb leszel, de kérjél időpontot pajzsmirigy szakrendelésre, meg beutalót oda a háziorvostól!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!

Jézusom, Koda! De jó, hogy elindultál kivizsgáltatni magad! Nagyon szorítok, hogy végre kiderüljön mi a konkrét gond, és végre kezelni tudják!

Én csak jövő héten megyek haza Koda! Lehet, hogy elírtam volna valamit? Most Balcsira megyünk húsvétra! Addig még úgyis beszélünk, de részemről jövő hét szombat ebéd után lenne a legszuperebb úgy 3-4 körül. Igaz, addig még van egy hét. Addigra hátha tudsz már valami bíztatót is, és jobb kedved lesz!

Mesi, szegénykém, jól megkínlódsz akkor Te is! Bár mindenki meggyógyulhatna egy csapásra! Szóval 2 hónap "pihi". Kép De reméljük, utána minden a lehető legjobban fog alakulni.

Ági, szerintem várjuk meg Virágot, ő igen kreatív, láttad, milyen szép lett a lakásuk, hátha tud Neked ötletet mondani. De valahol láttam valakinek a honlapját, aki gyerekszobákat fest, és olyan jópofák lettek a falak. Ha netán megtalálnám, akkor mindenképp megírom a címet.
Szóval akkor Ti sem unatkoztok. Jobbulást a kislánynak!

KépKép
titi_27
 
 


Tücsök!
Nagyon sajnálom, hogy romlott az állapotod.Mindig van valami.De azért remélem, hamar rendbejössz!
Köszi a bébipapi felajánlást!KépHa gondolod, elküldheted, ha nem eszi meg a gyerkőcKép, úgyis csak megromlna.Ha küldöd, utánvéttel küldd, te tudod, mennyibe került.

Koda!
Neked is ezt kívánom, hogy javulj végre megKépIgazán rádférne már egy egészséges időszak.Küldök nektek pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
na ennyi talán elég lesz

rimar
rimar
 
 


Rimar!
OK, de kellene a címed!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Lányok, teljesen más, nem idevágó kérdés!

Nincs véletlenül valamelyikőtöknek jó kőműves ismerőse? A ház vakolására keresünk embert, de sajnos még nem jártunk sikerrel.

Előre is köszi mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Szia Titi!
Nekem van, anyuéknál ők csinálták a lakásfelújítást. Lacinak hívják és gyönyörűen és olcsón dolgoznak,pláne ha nem kértek számlát. Mi is velük építkeznénk, ha végre el tudnánk adni a lakást.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi
Burkolót, festőt aki szépen dlogozik azt tudok. De kőművest nem, nekünk nem volt rá szükség.
Az egyik kismama ismerősömnél most kezdik kedden a vakolást. Ha gondolod elkérem az elérhetőségüket.

Mesi
Sajnálom hogy romlottak az eredményeid. Azt nem tudják ez mitől lehet? A két hónap pihi alatt hátha rendeződik minden és lehet újra próbálkozni.

Ha már nem tudnék jönni akkor mindenkinek jó pihenést a hétvégére!
Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!
Ha szeretitek a sok locsolót akkor azt is kívánok!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Koda
Nagyon sajnálom, és remélem minnél előbb túl lesztek rajta, és utánna jöhet a baba. Én nagyon szorítok neked.

Tücsi!
Kitartás, bár tudom milyen rossz lehet mindennap hánnyingerrel küzködni. Sajnos kiskoromban nagyon sokat hánytam.

Ági!
Biztos szép lesz a szoba!Majd rakj fel képeket.

Bufo!
A pakolás engem is kikészít. Mire mindent sikerült bepakolnom.
Hát 4 napra megyünk de annyit cuccunk van, hogy alig fért az autóba.

Sajnos ma már nem tudok jönni, mert ebéd után indulunk. Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de majd jövőhéten bepotólom.
Mindenkinek nagyon KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, ÉS SOK LOCSOLKODÓT KÍVÁNOK(nehogy elhervadjatok).
Pihenjetek sokat, és élvezzétek ki ezt a néhány napot.

Sok Puszi:GYöngyi
Ui:Azért nagyon fogtok hiányozni, de hétfőn jövök amint tudok.

Kép

Kép
oné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: