Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon van időm írni, most is csak két percem van. Juc! Semmi aggodalom, Luca 15 hónapos és még szinte semmit nem mond ami egyértelműen érthető lenne (persze azért egész nap be sem áll a szája) kivéve egy szót és ez bár így elsőre lehet, hogy furcsán hangzik de az, hogy kaka Kép Az apja hetek óta tanítja neki az s betűt Kép nehogy már a naplójába az legyen, hogy első szava: kaka, a kakas mégis más. De ráér még beszélni szerintem bőven.

Timka! Lucának 7-8 hónapos korától volt problémája a szemével, mindig begyulladt Neki és ugyanígy csipis volt, állítólag beledörzsölte a kaját a kis kezével. Neki még át is mosták, mert azt hitték könnycsatorna elzáródás, de nem az volt. Azóta kb 4 hónapja mintha elfújták volna. (le is kopogom).

A gyerkőcök csuda édik, jó lenne már őket egyszer élőben is megnézni.
Lizinek Boldog Szülinapot!!!!!

Kriszta
kriszta07
 
 


Sziasztok!

Juc, köszi a bíztatást!!!
Hát éjfélkor megcsinálták a vizet, tehát reggelre már volt a szomszédban is, de akkor is marha ciki volt, és én is sajnálom, hogy leordítottam apósom fejét, de kicsit sok volt.
Lassan haladnak, szegények most is kint vannak az esőben, holnap betonozás, elvileg az jön, megrendelték, remélem sikerül rendesen elteríteniük.

Timurr,
szuper a kép, egyébként most talán javult a hányinger, bár a héten, nem is volt időm magamra figyelni!

Timka,
jó csavargást én jövő héten akarok csavizni, ruhákat nézni Marcinak, mert akkor cska locsolnom kell a betont és senki nem fog itt dolgozni!!!Kép

Betegek gyógyuljatok!!! Akkor jövő héten azért összefuthatnánk!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk és nagyon kivagyok!
Visszavittem a bérelt babamérleget, mert csak a port fogta, cserébe kifizettem kb. annyi pénzt mint amennyiért vehettünk volna egyet. Majd a másodiknál, saját kárán tanul az ember.
Aztán kivittem Kőbányára apának a számlatömböt mert itthonfelejtette a drága.
Ekkor ébredt fel Fanni!
Irány az Ikea, előszoba szekrénynek foggantyúért meg babarácsért, mert ez a mostani nem lett az igazi, a legalján van egy keresztléc, ami nem nyílik és valaki folyton megbotlik benne. Jó lesz majd az erkélyajtóra nyáron.
Na ott iszonyatosan sok időt eltöltöttünk mert semmit nem találtam. Kétszer kellett visszamennem a bemutatóterembe majdnem a pénztáraktól. Totál kiakadtam, Fanni is nyűgös volt.
A hazafelé utat végig ordította és sikítozta. Egyszer megálltam megnyugtatni és megetetni, de amint elindultunk és persze a dugóba megálltunk egy kicsit megint rázendített.
Már majdnem itthon voltunk amikor nagy sipogva elaludt, szépen felhoztam az emeltre és alszik mint a bunda. Úgy, de úgy sajnáltam szegénykémet, de szerintem ez csak hiszti volt.

Kikába akarok még holnap bemenni, mert állítólag most Textil hetek vannak és ingyen megvarrják az ott vásárolt függönyöket. Merthogy nekünk még beköltözés óta nem sikerült ezket beszerezni és már nagyon hiányzik a hálószobából.
Holnap utazunk haza, január óta nem voltunk otthon.

Tamesz
Jövő héten ha jó idő van én benne vagyok egy közös játszóterezésbe.
Ihhon majd áll a bál, mert csinálják a kerítést, de oda én úgyse kellek.

Timur
Nagyon aranyos Maja, majd előkeresem hátna nekünk is megvan ez a Story. Mi van a címlapom?
Hogy került ba a képe? mennyit vártál rá?

Kriszta
Még ilyet! hogy az orvosok ne tudják tutira el van-e záródava a könnycsatorna vagy nem? és megkínozták szegénykét!

Húhh, tegnap olvastam a Baba Patikában, hogy mostmár vákumöblítéssel mossák ki a gyerekek arcát ha arcüreggyuszijuk van. Remélem nem lesz ilyenünk soha, mert nekem baromira rettenetes volt aikor 23 éves tűátszúrással öblőgettek.

Na rohanok mert ébredezik a jómadár!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Jó estét!

Timka, babamérleggel mi is hasonlóan jártunk Kép , azzal a különbséggel, hogy mi visszavittük Marci 5-6 hónapos korában, aztán mivel nem evett rendesen, én meg folyton paráztam, vettünk egyet... Kép Kép

Timurr, köszi a szirup-tippet, én a Dr. Theiss lándzsás útifüvet ismerem, de az alkoholos, azt is lehetne adni gyereknek? Meg valaki írta itt, hogy allergizálhat.

Különben fölhívtam a dokinénit (telefonos tanácsadás Kép ), ő a Fenistil cseppet mondta, meg kalciumot a rekedtségre. Úgyhogy most ezeket kapja a legény, elég jól is van hálistennek. Lehet, hogy mégis el tudunk menni a hétvégi kirándulásra??? Kép Kép Kép

Na, sziasztok, jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Lizinek!!!

Én is gyors leszek. Marci elég nyűgös mostanság, megoldódott a rejtély, újabb fogak. Most kapott egy fél adag Panadolt, remélem ma éjjel nem fog annyira szenvedni.

Tamesz!
Megértem, hogy kiakadtál. Én biztos nem bírnék ilyen sok dolgot magamra vállalni. Szerintem apósék is megértik most ezt.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!
Mi is kivánunk boldog szülinapot LIZINEK!!!
KépKép

Apa beteg ugyhogy csak olvaso üzemmodban vagyok mert rosszabb mint egy gyerek egésznap nyafog!!
Miron már meggyogyult de ő is nyafog egésznap,tiszta dilik voltak ma ugyhogy már fél hétkor ágyba volt mindkettő!!KépKép
Gyorsan a könnycsatorna zárodáshoz hozzá szolok,na szovak nekünk is el volt zárodva mind a kettönek Kíránál kétszer átmosták és nem lett jó harmadszorra szurták és akkor lett supi,ugyhogy Míronnál mindjárt ugy índitottunk!!Ugyan annál a dokinőnél!!De pokol volt mindegyíknél,de nem engedtek be csak kinnt a folyoson hallotunk hogy űvölt a gyerek!!
Miron se beszél még,csak mutogat és megért mindent!!
Na jo ennyí voltam Apa követeli a teáját,ugyanis annyíra náthás szegény hogy nem bir felkellni!!KépKépKépKép
Mindenkinek szép estét kivánok!!
ANDI
Vendég
 


Köszönjük szépen a köszöntéseketKép

Tamesz!
Hát hogyne engednénk meg?!Kép Én nagyon nem bántam meg az Aliz nevet(nekem így rövid "i" vel jobban tetszik, igazából nemtom, hogy van eredetileg, láttam már így is úgy is, mondjuk Lizi hivatalos papírjain hosszúval szerepel), nem tömegnév és sztem nagyon szép! Mikor vhol kérdik a nevét mindig büszkén mondom, hogy Urbán AlizKép(sztem jól hangzik, na jó, befejezem az öndícséretetKép)

Amúgy hihetetlen a teherbírásod, nem semmi vagy, de tényleg, irigylésre méltó!

Timurr!
Tényleg nagyon stimmelt a jellemzés Majára! Mi is beküldtük, már jócskán nem most és sajna minket nem tettek bele, viszont kipostáztak egy elég hosszú jellemzést.

De gáz, észre sem vettem, hogy nem jól írtam le a Story nevét.....

Eveka!
Lizi is először álldogált és utána indult meg.

Timka!
De rossz lehet úgy vezetni, hogy ordít az embör gyermeke, én többek között ettől is parázok, pedig most már meg kéne tanulni vezetni, hogy könnyebben tudjunk dolgokat intézni Lizivel kettesben is(jogsim van, de iszonyat rég nem vezettem).

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok

Juc
Én mondtam, hogy allergizálhat a lándzsás utifű, doki néninknek ugyanis ez a véleménye.
Amúgy mi is Fenistil cseppet kaptunk a száraz köhire és teljesen jól bevált.
Fanni szépen meggyógyult, úgy tűnik, hogy a mai "lelki sérülésein" kívül kutya baja már.
Én is jól vagyok, még egy kicsit rekedtes a hangom, de nekem ez tetszik is! Kép

Andi
Férjednek jobbulást, csak aztán a gyerkőcök el na kapják és ne járjatok úgy mint Babusék.

Tényleg Babus, mizújs? hogy van a csibész mosolyú Kristóf? immunerősítés hogy halad?

Mukika
Nálunk akkor volt utoljára ilyen balhé, amikor kissebb volt és már unta a menetiránynak háttal utazást az anyósülésen. Addig utáltam elmenni bárhová vele, mert tudtam, hogy ha ébren van bömbizik. Mióta hátrakerült szépen megszokta, elvan, nézeget, puszikat dob nekem előre, bealszik. Ez a mai műsor rémes volt. Gondolkodtam rajta, hogy átadom apukámnak a kocsit vezesse, de féltettem az autót meg magunkat is, mert ugyan könnyű egy automata váltós autót vezetni, de ő nincs ehhez meg az autópályához se hozzászokva, ráadásul szakadt az esőis.
Én nem is tudom hogy boldogulnék Fannival vidéken kocsi nélkül. Minden tök messze van, persze minden meg lehet szokni, de ez nagyon kényelmes.
Én Szegeden imádtam vezetni, ott tanultam meg egyetem idején. Ti merre laktok Szöhóged híres városában?
Kérünk beszámolót majd a szülinapi partiról!

További szép estét mindenkinek!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó, szép jó reggelt!

Csak gyorsan beköszönök, aztán uzsgyi csomagolni. Marci szerencsére tök jól van Kép (taknyosnak persze taknyos, de nem köhög), úgyhogy megyünk a hétvégi kiruccanásra Bőszénfára. Ide:

http://meseszallo.atw.hu/main.htm

Juhúúú! Kép Kép Visszük az orrszívót, Fenistil cseppet (Timka, köszi a megerősítést, szerintem is tök jó ez a csepp!!), Panadolt stb., remélem, minden rendben lesz. Vasárnap du. jövünk haza (hogy azért még tudjunk szavazni is Kép ).

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kora délután írtam Nektek, de akkor nem töltődött fel, még szerencse, hogy elmentettem. Most beszúrom:
Juc!
Jó pihit Nektek! Remélem Marci nagyon fogja élvezni a meseszállót. Fényképezz sokat!

Mukika!
Vezess sokat. Én nagyon szeretem. Nálam van egész nap az autó, Marci nagyon szeret autózni. SZületése óta csak néhány napot nem volt autóban. Nagyon jól elvan hátul, bármit odaadok neki, eljátszik vele. Ha piros a lámpa, akkor persze jön a nagy csikizés és játék. Én már létezni sem tudnék autó nélkül Kép. Ha mégis nyügis egy kicsit, akkor a Kolomposra azonnal megnyugszik és elhallgat. Mostanában ha rádiót hallgatok mutogat a magnóra, hogy Õ Kolompost akar hallgatni Kép.

Lehet, hogy félreérthető voltam, de Marci tud állni egyedül, de nem szeret. EL sem tudom képzeni, hogy csak úgy álldogálna. Inkább mindig kapaszkodik egy kicsit, csak akkor áll egyedül, ha mindkét keze tele van. A Ti Gyerekeitek csak úgy álldogáltak hosszan mielőtt elkezdtek járni?

Eddig olyan nagyon jó napunk van! Most persze biztosan elkiabálom. Marci egész délelőtt jött oda hozzám játék közben és megölelgetett, belebújt a nyakamba, megszagolgatta Kép, aztán játszottunk tovább. Még cuppanós puszit is kaptam kérés nélkül, csak úgy, szeretetből. Tisztára elolvadtam. Most teljesen bele vagyok zúgva Marcipánba Kép!
Bocs az ömlengésért, de már tegnap este is féloldalra hajtotta a fejét és úgy nézte az Apját meg engem nagy-nagy szeretettel. Teljesen el voltunk Tőle ájulva mindketten. Most pedig már lassan másfél órája alszik, ami rekordnak számít. Na és persze itt a hétvége és a gyönyörű idő! Nagyon szeretem a tavaszt!

Szép napot Nektek és jó kirándulásokat a hétvégére!

Eveka

Kép
eveka
 
 


SZiasztok!

Ma reggel voltunk a Praxisban, a gyerkőc nagyon sokat nőtt, nayon jól van, a nyakiredője is 1,2 mm, szóval tökéletes. Viszont a placentámból egy 30 mm-es rész levált, és emiatt most egy hónapig nem szabad emelnem, nehogy elmenjen a babóca, hát ez nem jó hír, így hétfőn majd hívom a dokimat, de MArcira nehéz idők jönnek, úgy látom!Kép

Íme egy kép Ketteskéről, már 5,58 cm az ülőmagassága:
Kép
Megasztár nézés van?
Na részletesebben majd holnap!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Nagyon édes Ketteske! Hihetetlen, hogy egy 5,58 cm-es Emberpalántát már így lehet látni. Vigyázz nagyon Magadra, még a locsolótömlőt se nagyon emelgesd. Remélem minden rendben lesz és Marci is türelmes és megértő lesz.

Megyek, mert én is nézem a Megasztárt.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!
Tamesz hu de jo neked!!Olyan furcsa most ilyeneket nézni!!Én lánynak látom!!KépKépKépKépKépKép
Juc!!!
Remélem jol éreztétek magatokat!!!Kérünk majd képeket!!
Tegnap inkább az Angi esett volna ki jobban örültem volna,szerintem az a csaj egy übermajom,megjátszos pi....!!
Na jo ez csak az én véleményem remélem nem sértettem meg senkit!!
Most mennem kell mert megyünk Aposomhoz ebédre!!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Hú ma is egész nap kint voltunk, csak délutáni alvásra jöttünk be! Jelentem a kerti tavat sikerült bekeríteni és a teraszkorlátot is átfestettk két rétegben, így jövő héten apukámmal már fababát fúrunk rá!!
Marci nagyon rendes volt, bár nehezen viseli, hogy nem veszem fel. Ma nagyon sokat "segített" a kertben, íme egy kép, apa a kiásott földet szépen kartonra rakta, hogy könnyű legyen visszaszórni és ne menjen a fűbe, erre MArci a gereblyével szépen letúrta!Kép
Kép

Juc,
remélem jól telt a hétvégétek, majd kérünk élménybeszámolót!

Timka,
meggyógyultatok? Milyen volt otthon?

Andi,
egyetértek, nekem sem volt szimpi az Angéla, sőt, amilyen pofákat vágott, hát megérdemelte volna, hogy elbúcsúzzon. Azért én az Eszternek drukkoltam a párbajban, szerintem neki jobb hangja van!
Miből látszik hogy lány Ketteske?Kép

Na megyek gyorsan vasalni és csomagolni apának, mert sajna hajnalban megint elmegy!!!Kép
szép estét, nézzük a választást!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Andi!
Nekem sem volt szimpatikus Angéla, bár szeintem szimplán idegbeteg egy kicsit.

Tamesz!
Marcinak nagyon jól áll a kezében a gereblye! Lehet, hogy hamarosan átépíti a kerteteket?

Megyek, mi is nézzük a választási eredményeket.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok, itt vagyok újra én is, majd holnap jövök bővebben, most csak néhány képet dobok:

Kép

Kép

Kép

Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Most csak röviden írok, mert Fanni bármelyik pillanatban lecsaphat és elszállhat az egész, de az is lehet hogy a billentyűzetet húzza ki.

7vége gyorsan eltelt, Fannijó hisztis volt, alig aludt valamit, enni szinte semmit nem volt hajlandó enni, csak cicizett egész nap.
Voltunk sokat a friss levegőn, játszótéren, kutyusozni, pipit fogni.
Gyorsan két kép, később még jövök:
Kép
Kép

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok, ismét én...

Nincs mostanában nagy forgalom erre, úgy látom jön a jóidő, mindenki menekekül kifele.

Hétvégénk tök gyorsan eltelt, Fanni tiszta dilinyó lett. Már akkor kezdte mikor itt volt a nagyapja, a kocsiba bömbölős esetet már írtam. Totál össze-vissza aludt és szerintem ez is közrejátszott a diliségbe. Otthon nem volt hajlandó elaludni, már-már úgy tűnit hogy elalszik a cicin, amikor meggondolta magát és spurizott megint kifelé. Gondoltam kint a levegőn majd belassul, felöltöztettem, de kb. 5 percig bírta kint, akkor meg be akart menni. Végül a Babazenére sikerült bealtatni. Mi is aludtunk mindkét nap vele napközben. Apa kb. annyit aludt mint egész héten, irígykedtem is rá, amikor reggel negyed 11-kor kelt fel, én meg 8-tól talpon voltam hisztikével.
Sokszor elsétáltunk vele a játszótérre, de menni most sem
volt hajlandó, cipeltette a fenekét. csak akkor ment, amikor meglátott egy gyereket, akkor viszon rohant utána. Nem tudom hogy lehetne rászokatni az utcán sétálásra, nálatok ez hogy van?
A másik amin kiakadtam, hogy nem akar enni. Mondjuk nem mindha hiányozna neki a kaja, így is nagyon nehéz, de egész nap egy ekkora gyereknek nem hiszem hogy elég a cicizés. Márpedig a kisasszony nem akart semmit se enni. Lehet hogy jön a foga, és ahogy más nem akar olyankor cicizni, ő kajálni nem akar.
Este 2 és fél óra alatt hazaértünk, szerencsére az út nagy részét átaludta, csak az utolsó fél óra volt húzós, de elgügyürésztünk hátul.
Na ennyit rólunk...

Tamesz
Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Juc
De szép helyen jártatok. Olyan jó nektek, hogy ennyi fele mentek, kirándultok. Lehet ráveszem apát, hogy mi is menjünk le majd ide. Mesélj sok jót a helyről!

Csajok, mit mondtam? mikor lesz Mega-döntő?! Pont akkor maikor Kolpingolunk, ugyhogy együtt drukkolhatunk majd!
Én a Magdi-Varga Feri döntőre szavazok és ketejük közül aztán már totál mindegy ki nyer! Viszont ez az Angéla, komolyan mondom olyan mint valami hülye drogos, nagyon nem jön be a stílusa. Hangja van ugyan, de nekem az se teszik annyira. Bocs a Angéla fanoktól!

Jó hosszú lettem, ugyhogy itt a vége...
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Na, sziasztok, most talán van egy kevés szabadidőm, írok egy pár sort. Kép

Timka, nekem egyből te jutottál eszembe, amikor mondták, hogy mikor lesz a Megasztár-döntő Kép , igazad volt, akkor majd együtt csápolunk Alsópáhokon!!!

Megasztárnál maradva: itt az Angéla-fan Kép , na, azért a stílusáért én sem vagyok annyira oda, de a hangja az csúcs szerintem!!! (bár legutóbb sajna nem brillírozott Kép ) Meg a számválasztása, a lázadása is tetszik. Csak a hülye pofáit ne vágná, de szerintem csak zizi... Engem viszont a Varga Feri hagy totál hidegen, nem is értem, miért, én rettentően unom szegényt, pedig nem rossz a csávó, de egyszerűen nem jön át Kép (élőben sem jött át). TEhát én speciel szívesebben látnám Angélát vagy Esztert a döntőben (Magdi mellett persze Kép ), de valszeg úgyis a FEri lesz, hiszen még ő sem állt kint a három utolsóban. Na, hát ízlések és pofonok... Kép Még jó, hogy nem politizálunk... Kép Kép

A kirándulás jól sikerült, bár ez főleg a társaságnak meg a programoknak volt köszönhető, a szállás sajna nem volt annyira tuti. Illetve egyedül a "Királyi lakosztály" nevű szoba tűnt tágasnak, kényelmesnek, a többi elég szűkös és ütött-kopott volt. A házigazda viszont egy marha kedves házaspár, tényleg minden kérést teljesítettek, ötleteket adtak, segítettek. És játszószoba is volt a gyerekeknek (ez esténként átalakult társalgóvá, tévészobává a felnőtteknek Kép ). Láttunk mindenféle állatot, Marci egy csomót csak most látott először életében Kép (voltunk egy mintagazdaságban), de ott a panzióban is volt egy kutya, na az én steril fejemen égnek is állt a haj, amikor Marcival egymást nyalogatták... Kép Kép Kép

Most mennem kell, fürcsi jön.

Lányok, mi van az eheti talival??? Csak nem marad el az is?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc!
Jók lettek a képek nagyon! Marci szemmel láthatóan élvezte a gyerektársaságot. A kutyanyalogatással kapcsolatos ellenérzéseidet teljes mértékben meg tudom érteni Kép.
Eszter-Magdi döntőben én is benne vagyok Kép.

Timka!
Nálunk is hatalmas nyűglődés volt hétvégén. Mi is rengeteget voltunk kint és volt sok-sok jó pillanat is, de tegnap estére már Apa is és én is meg voltunk gyöződve arról, hogy Marcinak valami nagy-nagy baja van és mára belázasodik. Szerencsére nem így lett. Viszont nálunk biztos, hogy jön a foga. Ilyenkor Marci is többször szeretne cicizni. Szegénykémet ngyon megviseli. Tegnap este kapott egy Panadolt, így éjjel csak háromszor szopott és jókedvűen ébredt. Remélem nem nyal be semmilyen betegséget, fogzáskor mindig hajlamosabb erre. Remélem Fannit is "csak" a foga kínozgatja. Nagyon édes a kis combos a képeken! Milyen ügyesen csúszdázik mér egyedül!

Tamesz!
Remélem minden rendben Veletek és sokat tudsz pihenni!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Na, jövök még egy kicsit Kép :

Timka, utcai sétálás nálunk sem igazán megy, Marci ugyanis mindig az ellenkező irányba szalad, mint kellene. Kép

Tamesz, nagyon szépek a képek mindkét gyerkőcről!!! Kép Remélem, jól vagy! Pihenj sokat! Még jó, hogy a te Marcid már ilyen önálló, hogy sokat tud magától menni (remélem, jó irányba is megy... Kép )

Vezetés: egyre irigyebb vagyok Kép a vezető anyukákra. Kép Az én jogsim is a fiók mélyén lapul, igaz, nem olyan régen (3-4 éve?) szereztem, de már az órákon is elég béna voltam, a forgalmi vizsgán épphogy átcsusszantam, úgyhogy nem volt nagy kedvem és bátorságom használni is a jogsit... Kép Pedig milyen jól jönne most. A férjem mindig mondja, hogy gyakoroljak egy kicsit, de nem merek...

Fanka, merre jártok? Állítólag jön a rosszidő Kép , úgyhogy ezen a héten sem lesz játszóterezés... Kép Fedett tali? Kép Ez a kérdés a többiekhez is szól! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc!
www.jogsiután.hu
Próbáld ki, a múltkor láttam egy ilyan tanuló autót. Hátha most jobban menne. Én is sokszor béna vagyok, de már 2 éve kint van az autónkon hátul a T betű, így legalább nem dudálnak, sőt sokan előzékenyek velem Kép.

Itt a rossz időKép. Marci iszonyúan szenved a foga miatt. Megint kettőt növeszt egyszerre, most épp a két alsó örlőfogát. Annyira sajnálom szegényt. Csak sajna én is baromi fáradt vagyok, mert éjjel annyira szenvedett, hogy 11-től fél 1-ig inkább már felkapcsoltuk a villanyt és játszottunk Vele. Így is fél 7-kor kelt és közben 3-szor szopott. És ez még csak a 11. és 12. fog. Még van 8...
Nem panaszként írtam, csak borzasztó rossz, hogy nem tudok rajta segíteni. Dentinox, Panadol. Ezeket próbáljuk, de folyamatosan ezt sem kaphatja.

5 percet sétáltunk lent és egész jó idő van, a sötét felhőket leszámítva, ha nem esik.

Tamesz!
Legalább ma nem kell betont locsolnod Kép!

Szép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Juc!
www.jogsiutan.hu
Az előbb rosszul írtam.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Eveka,
igen, ma nem kellett locsonom a betont!!Kép Jó sok fogatok van már, mi most növesztjük a 7-8-at!

Megvagyunk, Marci nagoyn rendes, megtanult egy kezemet fogva lemenni a lépcsőn, szóval ügyi fiú, és velem alszik apa helyén, így nem kell a kiságyba be és kiemelni.
Ma Árkádolni voltunk, nagoyn jól esett, már nem is emlékszem mikor voltam, vettem az ördögnek néhány pólót, de sajna a C&A nagoyn ki volt fogyva 86-os pólókból. Viszont a H&M-ben találtam.

Timka,
nem semmi húsban van a csaj, aranyos a képeken, szerintem ne aggódj ha nem eszik, Marcinak is voltak ilyen napjai, de főleg fogzás idején!

Juc,
nagyon jók a képek, szuper helyen voltatok!
Akkor ha minden jól megy, akkor csütörtökön felétek ugrunk, majd még pontosítok a "bébisintérek" függvényében!Kép

Találkozó?
valamikor? esetleg a jövő héten? vagy még a héten? Javaslat? most elég fisi-fosi idő van, de jövő hétre már melegebbet mondanak!!!

Na gyorsan fekszem egy kicsit, amíg Marci alszik, mert utána nincs megállás!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Fogilag mi megálltunk a fejlődésben Kép , nekünk csak 6 van, és én nem is látom, hogy jönnének következők, bár lehet, hogy a taknyosság meg a rettentően piros popsi amiatt van, de egyelőre semmi nyoma. Kép Rágófogak?! Jesszus, milyen tortúrák várnak még ránk... Kép

Eveka, köszi az autós tippet, megnéztem az oldalt, majd ha összegyűjtöm minden bátorságomat, lehet, hogy próbálkozom! Kép

Tamesz, hú, de irigykedem a H&M miatt... Kép Én már a C&A-ban is ritkán találok jó cuccot, mert a babaholmik között 92-es már nincs, a gyerekcuccok között meg még nincs, illetve ami van, az óriási... Kép A H&M-ben vannak 92-esek is?

És jövő héten is itthon vagytok még? Kép Nekünk inkább a hét eleje (mondjuk kedd) lenne jó, utána ugyanis jön az öcsém hozzánk pár napra, meg ha sikerül rábeszélnie a sógornőmet, akkor ő is a két gyerekkel. Kép

Ja, és képzeljétek, nem is írtam még, 22-én lesz Marci és Magdi (kisunokatesó) közös keresztelője! Kép Marcit ugyanis mi nem akartuk megkereszteltetni, de aztán anyukám addig mondogatta, hogy beadtuk a derekunkat, és most a kisebbik unokatesóval együtt lesz a keresztelő Győrben. Hát remélem, nem szalad el a templomból a kis zsivány... Kép

Na, mennem kell, hiányzom a fiúknak...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mindjárt jön a B.K.

Juc
Fanni sincs még megkeresztelve, apjával együtt. Én szeretném, meg szüleim is álandóan mondogatják, de azt se tudom kit kérjek fel keresztszülőnek. Az ő családjuk egyáltalán nem vallásos, viszont iszonyatosan nagy sértődés lenne szerintem ha nem a huga lenne a keresztanyja. Szóval érdekes szitu...

Tamesz
A kedvenc képem még nem is tettem fel. Ehhez mit szólsz? lesz ebből még valamikor kockás has? Kép
Kép

Rendet kell tennem itt a gép előtt, mert Fanni kiborított egy fél zacsi Tesco perecet. Meglátta az ablakban és abbig mammázott míg levettem neki, és z eredmény magáért beszél, csupa perec és só itt minden.
Szép estét!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!

Juc,
bevallom, hogy most egy jó darabig, szerintem még legalább egy hónapig nem megyünk vissza, ugyanis a kocsibeálló építés marha lssan megy, szóval reménytelen, és a dokival is abban maradtunk, hogy inkább maradjak most itthon, hogyha bármi van, akkor közel legyek. Na meg akkor már levizsgáztatom a kocsimat is, mert már 4 éves, meg az AFP-t is megvárom, szóval nem sietek.
Apa nem nagyon örül neki, magányos esténként, de belátja, hogy most jobb nekünk itthon, és kényelmesebb, van net, társaság, rokonság, telefon, doki.... Szegénykém sokat utazik, most is majd csak pénteken éjjel érkezik, de bevallom, most nincs nagy kedvem autózni 4-5 órát!

Nagyon jó lesz, hogy jönnek öcsédék, az enyémék csak augusztusan, hozzák bemutatni a "kistesót" (aki két hetesen 5 kg volt), már nagyon kíváncsi vagyok rá!!! Keresztelőhöz jó szervezkedést!

Te Marcinak már 92-est veszel? Mi még a 86-ost hordjuk, de már van neki is 86-92-es pólója nyárra. Viszont a gatyaszárakból elég a 86-os, rövidlábú a gyerek!Kép

VEzetést tessék gyakorolni, én meghalnék autó nélkül, főleg, hogy nálunk itt semmi busz nincs.
Na megyünk le Marcival, mert betolta a billentyűzetet, ennyi időt adott!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Szép estét
Kicsit beköszönök,de nincs sok időm.KépDorkám kikészít,nagyon nyafi kb 3-4 napja...Kép
Szombaton végre feljutottunk Pestre sikerült bevásárolnom...KépKépKépEz most kicsit felpörgetett.A west-endben beszabadultam a Next boltba......párom meg csak morgott...de olyan édes cuccok voltak,nem tudtam otthagyniKépKépKép
Itt jut eszembe,mi vagyunk a legidősebbek,de még mindig 74-80as rucikat hordunk.86ost nem is mertem venni neki,mert 10 centivel hosszabb pl a gatyó szára...Kép
Az oltáskor mérték Dorkát 76cm....aprótalpuKépJa és a 20as cipő is nagy volt neki....nem akar soha megnőniKépKép

Timka
Nem semmi FanniKépKépNagyon édes,nekem Dorkára is mindig azt mondják milyen pufi....10kg volt 1 hete...KépKép
Keresztelő:még mi se kereszteltettük meg....nem késtünk le semmiről,szerintem.Talán majd a nyáron...talán...Kép

Tamesz
Szörnyű lehet így neked,meg párodnak is.Nem könnyű ennyit távoltölteni,megértelek.KépVigyázz pocilakódra,nagyon tündér az uh fotónKépKépKép

Fogak....ebben is le vagyunk maradva....5nél tartunk,de még a 3.4.5. sincs teljesen kintKépKépKép
Majd csak utólérünk mindenkit...olyanok vagyunk mint a májusi babákKépKépKépKép

Elköszönök,mindenkinek nyugis éjszakát,szép álmokat.Sziasztok
Viki
Vendég
 


Hahó!

Azért jó, hogy estére írtunk egy páran. Kép

Fogak: na, ahogy leírtam, hogy semmi jele az újabb fognak, ma este megpillantottam valami kis fehéredést Marci ínye alatt (bal alsó 2-es) Kép , szóval lehet, hogy mégsem állt le a fejlődés... Kép

Ruhaméret: azért Marcinak is van még 86-os ruhája jópár, de újat már inkább 92-eset veszek, kivéve, ha szemmel láthatólag óriási a 86-os. A lába szára neki is hosszú, de én inkább fölhajtom. Kép Azt nagyon nem bírom, ha túl rövid egy gatya, ez valószínűleg vmi különbejáratú para Kép , az én hosszú lábamra elég nehéz nadrágot kapni, van olyan is, ami a bokám fölött harangozik, nna, azt utálom... Kép

Azóta már kiderült, hogy sajnos csak az öcsém jön hozzánk, a két gyereket nem akarják felcipelni Pestre Kép , pedig tuti bababarát a lakásunk Kép , jól ellennének itt... Na mindegy, öcsémmel is jó lesz, pláne, hogy ő lesz a keresztapa, majd barátkozik egy kicsit Marcival, esténként meg borozunk nagyokat... Kép

Tamesz, én speciel nagyon örülök, hogy itthon vagytok... Kép Kép De tényleg nagyon nehéz lehet, ilyen távol a férjedtől, meg egyedül Marcival, pláne most, hogy elkelne egy kis segítség.
De akkor szervezhetjük tömegével a talikat!!! Kép Kép Kép
Marci milyen oltást kap?

Timka, csúcs a sörpocak!!! Kép Kép Már kezdek kicsit aggódni, hogy Fanni Alsópáhokon jól elpáholja majd a két Marcit Kép Kép , a bandavezér tutira ő lesz!!! Kép

Sziasztok, jó éjszakát!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Na Mazsola már alszik, nekem emg dolgozni kéne egy kicsit csütörtökre, mert be kell mennem, de hát megy a vészhelyzet!Kép

Timka,
hát az a fürdő budha kép nem semmi!Kép
Mi apánk is azt mondta, hogy Fanni a két Marcit majd simán helyrerakja!Kép Már nagyon várom a közös hétvégét!!! Megkérdeztem van pocakos masszázs is, lehet, hogy bejelentkezem rá, mert olyan jó lenne egy kis kényeztetés, mert hát kádban nem fürödhetek, lábázatómat nem használhatom, apa este már csak eldől, ha néha itt van, szóval kell néha egy kis jóóóóóóóó!Kép

Juc,
Találkozó nekem most bármikor jóóóó, cska legyen már szép idő! Most is itt kopog az eső a fejem felett, undorítóóóóóóóóóó!
Oltás bárányhimlő lesz holnap, remélem nem viseli meg, ma már beszélgettünk róla. A dokinénik azt mondta, hogy két év alatt nem adható a kullancs elleni, így azt kihagyjuk és 6 hét múlva kapja majd a 15 hósat, kis csúszással.

Lego,
nekem ma kimondottan jót tett a vásárlás, már olyan régen voltam és imádom ezt a kisszarost öltöztetni!Kép SZóval szerintem kell néha a lelkünknek, apák meg néha csak kibírják!Kép

Na most már tényleg neki kell állnom, mert így nem fogok éjjel aludni!
szép álmokat!

Flames,
jól vagytok?

Többiek? Találkozó valamikor? Valahol?
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz!
Aranyosak a kicsikéid, tényleg nagyon vigyázz magatokra! Marcinak nehéz lehet, honnan is tudná,hogy miért nem veszed fel..., de muszáj vagy betartani ezt a tiltást. A lepényből miért válhatott vajon le?

Juc!
De jó nektek, hogy voltatok kiruccanni, én is úgy mennék vhova, de ez csak álom marad, idénre legalábbis biztosan, amíg a ház kész nincs. Na, jóvan, bocsi, de örülök, hogy nem egyedül én viszonyulok így a vezetéshez, pedig tényleg tutira könnyebbség lenne.

Timka!
Ez a Fanni csaj nem semmiKép, még ez a dőzsölős pucér képKép
Most pillanatnyilag Szőregen lakunk, nem tudom ismered-e, tkp Újszeged folytatása Makó felé.

Fogak: Nekünk 6 van, én is nagyon parázok, hogy milyen lesz majd amikor a rágók jönnek.

Én kiscsajom is szokott dila lenni, kint már nem tudom elaltatni, mert mindig menne, rengeteg dolga van. Imádja az udvart(ugye a panelban nem volt), azt is itt Anyukáméknál próbálta ki, hogy milyen a földön mászkálni a fűben stb, hát bejött neki.

Megasztár: Magdi tényleg szuper hanggal rendelkezik, a Feri gyerök nekem sem a favorit, de amit most énekelt Tóth Verával, hát az vmi baromi jó volt.

Eveka!
Dehogy álldogált úgy igazán hosszabban járás előtt Lizi, csak szintén ha játékkal volt felszerelve, vagy ha bambulta a Tv-t. Marci nagyon édi lehet, elképzeltem amit leírtál.

Keresztelő: Lizit sem kereszteltettük még meg, mondjuk én pogány vagyok, lehet, hogy ez gond is lesz majd, nemtom, de amúgy nem érzem egetverően fontosnak a dolgot, majd egyszercsak erre is sort kerítünk.

Buli: Szombaton tartottuk, nem voltunk túl sokan, csak azokat hívtuk, akik Lizi születése óta jelen voltak a minden napjainkban, személyesen és telefonon is, ahogy mondtam, azok akiket tényleg érdekli Lizu fejlődése, alakulása. Nem volt semmi extra, kajálás, tortázás, jó hangulat, mindenki jól érezte magát, a kis ünnepelt kicsit nyűgi volt, de azért átvészeltük. Képeket majd később.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Muki!
És a fényképek???Kép
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Muki, várjuk a szülinapos képeket! Kép

Oltás: hát jópofák ezek a doktornénik, a miénk meg szinte kötelezővé tette a kullancsoltást... Egyébként lehet 2 éves kor alatt adni (FSME Junior nevűt), azt nem tudom, mennyire hatásos, mondjuk én így is minden kircsi után át fogom böngészni Marcit kullancs után kutatva Kép , de egy fokkal nyugodtabb leszek... Kép Most már egyébként szerintem késő belekezdeni, a legjobb télen beadatni a két oltást, mi is kicsit késésben vagyunk, mert még csak az elsőt kapta meg, de 2 hét múlva jön a 2. fele, és onnantól már védett lesz, a kullancsok meg remélem, még nem bújtak elő ebben a hideg tavaszban... Kép
Bárányhimlőre mit mondott a doktornéni, meddig nyújt védettséget?

Keresztelő: nekünk sem volt ez olyan fontos dolog, gondoltuk, ha majd nagykorában vallásos lesz a fiú, hát megkeresztelkedik. Csak aztán anyukám mondta egy párszor, nem agresszíven, de látszott, hogy szomorú emiatt, meg hogy mennyire fontos lenne neki (az én családom elég vallásos, csak én vagyok ilyen fekete bárány... Kép ), úgyhogy most a szüleim kedvéért megkereszteltetjük Marcit. (Ha már templomi esküvőnk úgysem volt...)

A húsvétot hol, hogy ünneplitek egyébként? Nagyszülőkkel vagy otthon a kis családban? Van nyuszikeresés a fűben? Kép

Sziasztok, szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Nem semi mennyít írtatok!!Mire végig olvasom felébred a gyermek!!Bár amugy ís nyugtalanul alszik,mert én ökör kidomestosoztam néhány fehér kombidresszét,merthogy pecsétes volt,aztán meg most az lett a vége,hogy az egész teste tiszta kiütés és viszket!!Szoval magam alatt vágtam a fát mert ahelyett,hogy dörzsölgettem volna szappannal a kombikat a könnyebbik utat választottam,de most ezzel azt értem el,hogy adhatom a fenístil cseppet,kenhetem neki és még ennek tetejébe nagyon nyugtalanul alszik 10 percenként felsír!!KépKépKép
Fogak:Nekünk már 12 kinn van és most jön a 13,14-dik!!Annyíra nem gáz,rosszabb volt amikor az első rágok jöttek!!
Oltás:Jővő héten megyünk a 15 honaposra,és akkor beszéljük meg a kullancsot és utána valo héten viszem Kírát a 3.-dik kullancsra ezután márcsak 3 évente kell neki ismételni!!
Bárányhimlő elleni nincs bizonyítva meddig véd,mert még annyíra uj,és én belegondoltam,hogy mi van ha mégse véd egész életébe és ne adj isten 20-30 évesen kapja el netán majd a saját gyerekétöl!!Felnött korban főleg fiuknál iszonyu veszélyes,ugyhogy ugy döntöttem hogy ínkább kibirok majd két hetet bárányhimlövel és az biztos védetséget ad egész életre,minthogy majd parázzak késöbb,hogy vajon véd e még!!Kíránál se volt vészes és nem is kapart el eggyet se,remélem hasonlo lefolyásu lesz Míronnál is!!
Tamesz!!
Le a kalappal elötted,azokért amiket végig csínálsz!!Nem tudom de valahogy én nem birnék éjszaka egyedül aludni,ha gábor bulizni megy akkor se alszom amig haza nem ér!!Soha nem engedném éjszakára dolgozni,meg messze se nincs az a pénz amiért nekem az megérné!!KépKépKépHülle vagyok????KépKépKép
Mukika!!Képek!!!!????
Juc!!
Mi husvét vasárnap délután gokartozni megyünk,délelött nyuszizunk,aztán hétfön kirándulni megyünk a locsolok elöl persze ha az idő engedi!!
timka!!
Igencsak jo husiba van Fanni,de ne izgulj majd leszaladja!!Meg nyulni is fog!!!KépKépKép
Na jo mennem kell mert valaki sír a szobába!!!

Szép napot ebbe a cudr ídöbe!Iszonyuan hideg van itt nálunk!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
De jó sokat írtatok! Bár lehet, hogy Marci felébred, mire írogatnék Nektek.
Húsvétkor mi hazautazunk a szüleimhez. Végre Kép! Vettem a DM-ben festett fatojásokat, ezeket elrejtjük majd és együtt megkeressük. Kirándulgatni is fogunk és vendégeskedünk is. Nálunk -reményeim szerint- így fog telni a húsvét.

Fanni nagyon laza a fürdős képen. Nagyon cuki Kép.

Marci nincs megkeresztelve az én nagy bánatomra, de Apával különböző vallásúak vagyunk, így megegyeztünk, hogy Marci dönt majd. Templomi esküvőnk viszont volt Kép.

Ha jön a jó idő, talizhatnánk majd. Nekünk a jövő hét nem jó, de az azt követő már igen.

Marci még 74-es ruhát hord, most fogunk váltani. Bár mi sem vagyunk óriások, így nem várhatok sokat Tőle Kép. Hízni viszont hízik, már 10500g.

Kisütött a nap, már csak a szélnek kellene elállnia.

SZép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Ja, és Apukám, a drága szerzett Marcinak 2 élő kisnyuszit, akik majd fel is nőnek náluk Kép!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Oké-oké, lesznek képek, csak Apánknál van a fényképező zsinórja, és anélkül érdekes lenne felrakni a képeket a gépreKép Amúgy gyermek igencsak kabátban, sapiban szerepel rajtuk, ugyanis kinti buli volt.

Andi!
óóó jól kiszúrtál szegény Mironnal..., na de ha tudtad volna, nyilván inkább dörzsizel, majd legközelebb.
Én is hasonlóképp vélekedet a bárányhimlő témáról.
Az én emböröm sem sokat volt éjszaka távol tőlünk, én is rosszul viselem.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Mondtam a dokinéninek a kullancsost, ő úgy tudja, hogy két év alatt semmit sem ér, de holnapra utánanéz, és kiolvassa a szakirodalmat. Nagyon redes, el volt ájulva MArcitól, végig dumált, pakolta a táskáját, egy fél pillanataig nyikorgott, majd egy beígért túrórudi elfejetetett vele minden fájdalmat.
A bárányhimlős elvileg védettséget ad, de ki tudja mit találnak amjd ki mire felnőnek.
A 15 hós oltás viszont két részletben kapjuk, így lesz 15 hós és 18 hós, mert egyszerre 5-nél több ellen nem olthatnak. Kicsit csúszni fogunk, mert a maihoz képest kell 6 hét, mivel ez is élővírus és az is! Viszont vsz. kimarad a 3 éves oltás. Na majd meglátjuk!

Mi Húsvétkor itthon leszünk, fababákat rakunk a teraszkorlátra, hogy Süsüke le ne essen, illetve a kertet kell kicsit rendbehozni. Szóval nem fogunk unatkozni, remélem az idő is szép lesz. Ha hétfőn jó idő lesz, akkor eldugjuk a csokitojásokat a kertben és rászabadítjuk a szomszéd kölyköket is!
Én annyira nem szeretem ezt az ünnepet, de legalább 3 napos a hétvége. Kedden pedig jönnek apósomék, valamit talán haladunk az építkezéssel is!

Nálunk volt keresztelő tavaly, amikor Marci 4 hós volt, nagyon rendesen viselkedett, főleg mi is a nagyszülők kedvéért csináltuk, végül is ha felnő majd eldönti, hogy gyakorolja vagy sem a vallását. Ha nem tetszik válthat is!

Na megyek, megpróbálom elaltatni csibészkét, remélem marad a napsütés, kicsit felszárad a fű és akkor megyünk legelni!
szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Na, benézek egy pár percre, persze sok időm nincsen, mert a kisasszony már 1,5 órája alszik úgyhogy lassan ébred.
A bárányhimlő elleni oltást mi sem adatjuk be éppen az említett okok miatt. A kullancs elleni viszont érdekel, úgyhogy meg is kérdezem holnap a doktornőt, megyünk 15 hós szurira. A védőnő azt mondta nem lesz semmi gond, mintha ott sem lettünk volna. De én nem tudtam, hogy 18 hónaposan is kapnak oltást, Ti tudtátok? Elvileg így csatlakozunk az új oltási rendhez.
A fogakkal alul már szépen álltunk, mi most indítottuk el a felső offenzívát, húsvétra kinn is lesz a két nyuszifogKép
Keresztelővel kapcsolatban jövő héten megyünk megbeszélésre. Valamikor májusban szeretnénk tartani. A férjem családja elég vallásos, de én sem bánom ha meg lesz keresztelve.

A hétvégén voltunk a Velencei tónál kirándulni, nagyon szép volt. Van egy nagyon jó vendéglő a parttól nem messze, Nádas a neve. Ha arra jártok, oda mindenképpen nézzetek be, én nem nagyon szeretem az éttermi kaját, de itt tényleg istenien főznek.
Nincs valami tippetek hová lehetne kirándulni menni húsvét hétfőn? Én is azok közé a megszállottak közé tartozom akik szeretnék elkerülni az összes locsolkodót. A hétvégét vidéken töltjük anyósoméknál leszünk, de hétfőn menekülünk a húsvét előlKép
Ja, és nincs valami infótok az adrialin gmbh utazási céggel kapcsolatban? Rajtuk keresztül szeretnénk szállást foglalni Horvátországba, de nincs róluk semmi infóm. Egyre jobban gondolkozom azon, hogy csak úgy neki kellene vágni az útnak előzetes foglalás nélkül mint régen. Csak Luca miatt aggódom egy kicsit. Mert mi van ha esetleg nem találunk szállást időben.

Lego! Te írtad, hogy voltatok a kicsivel tavaly Horvátországban, előre foglaltatok szállást?

Mindenkinek szép napsütéses délutánt!
Kriszta
kriszta07
 
 


na ezt még délben írtam, csak most küldte el a szerver, szuper.

Andi,
hidd el én sem élvezem, hogy 400km-re vagyunk egymástól apával,de nem sok választásunk volt. Nagyon sok tanácsadó cég van, és sajna nem ők a legolcsóbbak, így nincs sok megnyert projektjük, így vagy elvállalja ami van, vagy kereshet magának más munkát.
EGyedül itthon? jók a szomszédok, mindenki figyel ránk, főleg, mióta tudják a kistesót, MArcit pedig imádják. Éjszakára beriasztok, és bízom, hogy nem kellenek a szmáláink senkinek!Kép
Bodymosás nem semmi, én vanishben szoktam áztetni kicsit, de attól még semmi baja nem volt!
Na megyünk legelni!
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Csak gyorsan beirom,hogy ezek a fent nevezett pőttyök lehet,hogy skarlátot takarnak!!KépKépKép
Most tudtam meg hogy a szomszédba az volt mindkét gyerek és mi bizony voltunk náluk elötte két nappal,és a skarlátnak 5 nap a lappangása!!KépKép
Hivtam dokinénit,holnap mennünk kell,és ugye az a baj,hogy torokgyulladása ís volt mát Mírcsínek mult héten ami skarláttal jár!!Csak azt nem értem,hogy a pőttyök miért egy hétre rá jöttek!!KépNa jo holnap majd okosabb leszek!!Ja mert azért kezdtem el aggodni,mert délutánra már az arcán is voltak pőttyök,amit ugye a domestoszozott kombidressz nem ér!!Hát ez van,lehet,hogy mégse az én lelkemen szárad az egész??
Na jo mennem kell mert mindjárt fürcsí!!Ja amugy mi is megvagyunk keresztelve 4 honapos volt,de férjem nem igazán rajongott az őkletért mert még a templom térre se lehet elhurcolni nemhogy be a templomba,ezért nem volt templomi esküvőnk se!!KépKépKépDe már kétszer volt mert Kírát is kereszteltük hat éveKépKépTiszta ídeg volt már elötte két nappal,hogy neki oda bekell mennie!!KépKépKép
Na jo holnap jövök!!
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Jó estét!

Hú, Andi tesó, szegény Miron... Kép Remélem, gyorsan meggyógyul, ha skarlát, ha domestos-pötty. Kíra volt már skarlátos?

Én kímélő Chlorox-szal szoktam fertőtleníteni, fehéríteni a bodykat, az előkék néha kicsit foltosak maradnak, de ez engem nem nagyon zavar... Kép

Húsvét: mi megyünk a szüleimhez Győrbe, most ott lesznek öcsémék is, meg az unokatesómék is jönnek , szóval jó lesz a társaság, sok lesz a gyerek. Kép Egyébként nekünk a szobába hozta a nyuszi mindig az ajándékokat egy ksi kosárba, városi gyerekek... Kép Kép

Tamesz, nem semmi ez a te Marcid, hogy így tűri az oltást, dokinénit! Kép Nagyon bátor legény!!!
Akkor holnap jöttök?

Oltás: nekem már mondta a dokinéni, hogy van 18 hós oltás is, a 3 éves helyett, de az DiPerTe, a 15 hós meg a kanyaróoltás.

Teszek föl két képet is:

Marci és a lekváros croissant:

Kép

Húsvéti csokor:

Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Kisembert olan jól sikerült legeltetnem fu fél 4-majdnem 7-ig, hogy 8-kor már aludt is! A szomszédék homokozója a sláger, ott játszott legalább egy órát, nagoyn élvezi, remélem a hétévégn már lehet nem csak tavalyi szétrohadtakat is kapni a baumaxban. Szóval sürgősen be kell egyet szereznünk!!Kép

Juc,
Nagyon király a lekváros kép, nálunk a túrósbatyu a kedvenc, ma a szomszéd kiscsajjal emgosztoztak egyen és kint ették, mert állnadóan hullik és nem győzök porszívózni! Ja, és húsvéti dekoráció is szép!
Még valami, holnap nem megyünk a hegyre, hanem keresztanyám jön le az üzletbe, mert állítólag tragikus feléjk a közlekedés, szóval akkor mésem megyünk felétek holnap, bocsika. De ha Ti esetleg az Opera felé jártok akkor nézzetek be, ott leszünk!
Képzeld a szomszédék holnaptól mennek a Kolpingba, már voltak az ősszel, nagyon élvezték, azt mondták, hogy szuper, semmit nem kell vinni, a gyerekek pedig marha jól elvoltak, alig tudták kiszedni a gyerekmedencéből őket és a játszótér is király. Nekik egy 10 és a lassan 3 évesük van.

Húsvéti ajándékozás nálunk nem nagyon volt divat, max csokinyuszi volt, de én sem tervezem bevezetni Marcinál.

Andi,
azért remélem nem skarlát, már jön a jóidő, tessék végre mindenkinek meggyógyulni!
Hát mikor fogukn így végre találkozni????Kép

Muki,
akkor is várom a képeket!Kép Ha ügyes vagy megy az kábel nélkül is!!!Kép

Kriszta,
nem ismerem az idorát amit írtál, mi az adriatica-val megyünk, velük egyszer már voltunk, normálisak. Én nem mernék gyerekkel csak úgy elindulni, főleg nem főszezonban, nyuszi vagyok!Kép

Ja, ha egyszer kész lesz a kapunk és lehet normálisan közlekedni a kertben, és végre lesz homokozónk is, akkor itt nálunk is lehet kertipartit csinálni!!
Na szép álmokat, megyek a zsákos hálótársamhoz!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, kár, hogy nem jöttök errefele. Kép Akkor jövő héten lesz valami tali? Mikor? Hol? Margitsziget még nem az igazi, gondolom.

Kolping: az egyik család, akikkel most hétvégén kirándulni voltunk, szintén ott lesz a KOlpingban május 20-21-én Kép , és csak a múlt héten foglalták a helyet, és bőven volt még... Kép , igaz, ők ún. bioházban lesznek, az több személyes önálló apartman.

Húsvéti ajándék: nálunk mindig volt vmi apróság a csokinyuszi mellé, zokni, kendő, kis játék, ilyesmi. Most Marcinak egy kiváló kínai mobiltelefont Kép Kép találtam, villog, zenél, nyakba akaszthatós, remélem, egy időre leköti majd... Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc!
Hol találtad a mobilt? Marci lassan szétrágja az enyémet.

Lehet, hogy még este benézek, de aztán szerdáig nem leszek netközelben.

Kellemes húsvéti pihenést és kirándulást kívánok Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Hahó!

Eveka, nektek is szép ünnepeket, jó pihenést, kirándulást, családozást!!! Kép

A mobilt egy közeli kínai boltban vettem, teljesen gagyi, de Marci a múltkor egy ismerős gyereknél látott egy hasonlót, és nagyon odavolt érte, ezért gondoltam, hátha egy kicsit elterelei a figyelmét a mi telefonunkról... Kép Most egyébként a kaputelefon a csúcs, az az egyedüli vezetékes telefon a lakásban, lehet, hogy inkább egy kimustrált vezetékes telefont kellene neki adni??? Kép


Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Mi is megvagyunk, ma dolgoztunk, sajna nem tudtam befejezni, így a jövő héten is megyünk! Marci nagyon jól érezte magát, mindenkit elvarázsolt, a bicajt mindenki megkérdezte, hogy honnan van, a galambokat és a kutyákat ordítással üdvözölte!

Juc,
lehet, én is jobban járnék ha vennék egy játéktelefont? Az enyém már alig működik!

Eveka és Mindenki,
mi is kellemes Ünnepet kívánunk, remélem jut egy kis idő a pihenésre is, és nem fog végig esni!

Mi már csak egyet alszunk és jön haza apa, hurrrráááá!!!
Megyek fürdetni vaddisznócskát!
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok, lányok, miért nem írtok? Kép

Andi, hogy van Miron? Kiderült, mitől vannak a pöttyök?

Tamesz, milyen bicaja van Marcinak? Bocsi, ha már írtad, én meg lemaradtam...

HOlnap megyünk baba-mama-tornára, és ha minden igaz, Fankáék is jönnek, majd viszek fényképezőt, ha nem felejtem el. Szombaton meg kisvasutazni mennénk, volt már valaki gyerkőccel, érdemes?

Jó éjt! Jövő kedd, szerda tali? Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


HALi!
talival kapcsolatban, nekem itt lesznek megint apósomék kőművészkedni, tehát főznöm azt kell minden nap, de itthon lesz apa, majd ő szórakoztatja őket!Kép Csütörtökön vsz. megint dolgozni megyünk, pénteken pedig a banya oprtopédus nénihez viszem vissza Marcit, mert 1 éve voltunk és kért anno kontrollt ha már tud szaladni.
Viszont én hétfő délután megyek dokihoz, tehát vagy délelőtt vagy szerda jó.
Na és hol? Milyen időt rendeltetek?

Elveszettek tessék jelentkezni!!
Timka, hogy áll a kert?
Flames, jobban vagytok? Lelked?
Andi, mi lett a diagnózis a pöttyöskénél?
Babus, remélem jól vagytok!
Fanka, Ti is elvesztetek!
Muki, képek?Kép
megyek pihizni, szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
nem vesztem el csak dokinál voltunk délelött délután pedig tele voltunk vendégekkel,valahogy pont ma jutottunk mindenkinek eszébe!KépKépKép
Na szoval nem vagyunk skarlátosak hála ístennek allergia miatt van,aztán elkezdtük kibogarászni,hogy akkor mitöl is lehetett evett e valami ujjat a gyerek esetleg epret,de azt mégcsak meg se hajlando fogni a kis kezébe,pedig én már probálkoztam,aztán szépen miután végigzongoráztunk mindent akkor én kérdezte milyen pudingokat joghurtokat eszik,mondtam hogy petit danone,meg danette duo,meg ilyenek és mondtam neki,hogy most hétfö kedd monte-t evett mire felszisszent és ránézett az aszisztensre és összemosolyogtak,hogy akkor megvan!!!Szoval ezzel a Monte-val már voltak problémák másoknak is mint délután kiderült a közvetlen családomba ís,ugyhogy vszinű ez volt a bíbi!!De most még egyenlöre megfigyelő álláspontba vagyok,mert ugye annyíra faggatott már mindenröl,hogy bevallottam hogy használok őblitöt Míron ruháihoz is,pedig erröl már egyszer letiltott!!KépKépKépÍszonyatos érzékeny bőre volt kiskorába és akkor mondta,hogy ne öblitsek,dehát az olyan gusztustalanul kemény marad a ruha,hogy nem birtam és visszaálltam!!Szoval nem fogadtam szót,rossz kislány voltam!!KépKépKépMost egyenlöre hanyagoljuk a Monte-t mármint eddig mégcsak egyszer evett ezután biztosan nem fog!!Ha továbbra is pöttyös akkor majd leállok az öblitövel addig nemKépKépKépÍrt valami kutyulmányt a pöttyökre ami csak holnap lesz készen ugyhogy addíg Fenistilezünk!!
Viszont nálam vannak elég komoly bajok,na jo annyíra nem komoly meghallni remélem nem fogok max.levágják a lábamat!!
Most csak röviden annyít,hogy vissza álltam a régi fog.gátlomra MARVELON és azota 2 honapja meghallok ugy fájnak a lábaímba az erek!!Kedden nem birtam tovább felkerestem a dokimat mire lecseszett hogy minek vártam ennyít,ezt majd elmesélem szal most irt egy másik gyogyszert Yadine de Apával olvastuk és ugyanazok a mellékhatások lábam egyre jobban szét akar pukkadni ezért holnap megyek körzetihez beutaloért az érsebészetre,mert ma hivtam a dokimat,hogy ez egyre rosszabb és azt javasolta,hogy járjak utána mert hiába nincsenek viszereim,ez lehet mélyvénás trobozis ís ami elég nagy fájdalommal jár!!Hát ezt érzem!!KépKépKépAddig nem szedek most be semmit amig ki nem vízsgálják!!Sztem 32 évesen ez nem normális,hogy napi 2-3 diclofenákat és 6 magne b6-ot szedek be!!Na ez van!!Majd irok,hogy mi van talán jővő hétre síkerül érsebészetre jutnom,akkor okosabb leszek!!Kicsít azért rinyálok mert Kíra volt ovonénijének most vágták le a lábát trombozis miatt 40 éves!!KépKépKépHasonlo tünetei voltak csak neki késön lett kivizsgálva!!Remélem nálam idöbe vagyunk,bár néha tényleg majd megpusztulok gyogyszer nélkül!!
Most megyek majd holnap jővők!!
Szép estét nektek!!
ANDI
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?