Új privát üzeneted érkezett!

Pilchard: küldtem mailt. Köszi a segítséget. Közben megtaláltam hol tudom majd feltölteni.

zsu

Kép
zsu11
 
 


adi77
 
 


Blackrose,
megtaláltam amire emlékeztem, de sajna ez rátok nem vonatkozik: "A házasságban élő szülők valamennyi házasság fennállása alatt született közös gyermekének csak azonos családi neve lehet ."
adi77
 
 

 
 

Sziasztok!
Itt egy kép Zsu11-ról!!
Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok csajok!

Régen írtam, de azért olvastalak benneteket. Minden napra volt elfoglaltságom, és a KISLÁNYOM MA 5 ÉVES!!!!!!! Az első kerek szülinap. Tegnap tortasütéssel voltam elfoglalva, ne tudjátok meg, mennyire elfáradtam. Na de legalább kellemes elfoglaltság volt. Tényleg nagyon szép lett. Tavaly emeletes gesztenyepüré tortát sütöttem, tegnap pedig fatörzs tortát. Kidiszítettem pici marcipán virágokkal, szivecskékkel... Nagyon boldog volt.

Képzeljétek, megjött tegnap az OGTT eredménye!!! Majdnem elájultam, azt hiszem valaki már járt így közülünk. Az éhgyomri 5,0 lett, a terheléses pedig 3,4. Megcsillagozták, hogy ez alacsony. Ezt valahogy nem értem.

Kép

Kép
jurem
 
 


Jurem, Isten éltesse akiscsajszikát!!!! Kép
Tudod, az alacsony cukor annyit jelent, h igen gyorsan beindul a cukorbontásod, ne aggódj!

pogacsa
 
 


Zsu, szépen szárba szökkentél te is! Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Na a nickekkel hadilábon állok, ezért mást vetek be;-P

Munka: menj táppénzre! Én a 32. hétig dolgoztam, de nem a munka fárasztott, hanem az idiotizmus. A kedves főnököm szemében előléptem első számú közellenséggé. 36 éves magánélete finoman fogalmazva nem rendezett. Vajon miért szekált? Most egy másik lány lépett a helyemre, pedig neki nincs babája. Most itthon vagyok, és nem vagyok időmilliomos, mint, ahogy terveztem.

Babaszoba: vettünk lakást, de most már biztos, hogy csak Stöpszli megszületése után költözünk. Így neki nem lesz szobája egy darabig, de lesz bölcsője, meg már van kocsija:-) Sajna a beszerzésekkel hadilábon állunk, de rucikat kaptunk, és ami késik nem múlik. Így legalább a babaszobát majd nyugodtan festjük, és rendezzük be, hát ez így alakult.

Linea nigra: biztosan nincs mindenkinek, nekem amíg nem mondtátok fel sem tűnt. Van azonban más is, ami nem látszik a képen, van vagy hat-hét erősebb szőrszál a vonalon a köldökömig. Párom szerint ez Stöpszli haja :-))))

Előtej: nekem nincs.

Süti: valaki átküldi nekem a híres nutellást és a másikat, ami körbejár a jucitel@freemail.hu címre? Cserébe én meg leírom a világ legegyszerűbb sütijét: Bögrés kókuszos
Hozzávalók 1 bögre rétesliszt (az a szokásos 3 vagy 3,5 decis általában színes bögreegység, nem a legnagyobb fél literes, és nem is a kétdecis), 1 sütőpor, 1 bögre kristálycukor, 1 bögre kókuszreszelék, 1 bögre tej. Ezeket kell összekeverni, híg piskótatésztaszerű trutyit kapunk. Ezt margarinnal/vajjal kikent lisztezett tepsibe rakjuk, és megsütjük. Tölteni lehet ízlés szerint, én nem szoktam. Nem túl mutatós, viszont nem macerás, és mindössze 5 hozzávaló kell hozzá, meg egy tál, és egy tepsi. Viszonylag hamar sül, mint a piskóta, de van illata lehet érezni. Ha tölteném, én valami csokis töltelékkel próbálkoznék, de ezt mindenkinek a fantáziájára bízom:-)

Exdeus!Kép

Írok minden elérhetőséget, bár aki ismer tudja, hogy amikor kellek nem lehet elérni. Párom majd leadja a híreket. Viszont én is megköszönném a telcsiszámod!

Lányok!

Volt valaki az exMegatoys helyén nyílt outletben? Megéri elmenni? Kellene bölcső, kád valami kis szekrényke, ágynemű, matrac. Érdemes elkocogni arra? Más ötlet ezek beszerzésére (figyelembe véve az ár-érték arányt)!

Szopis melltartó: ha valaki erre lakik. A Baross téren a Rákóczi út legelején a Fiumei úti lejárónál van egy kicsi fehérneműbolt. Itt lehet kapni Triumpf melltartót, amin nincs jelzés. (Gondolom leesik a kamionról) Ha jól emlékszem 4000 HUF környékén van az ára. Csak ötletként mondta, ha valaki tud jobb ajánlatot, szívesen fogadom én is!

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok!

Itt olyan szar idő van, hogy az förtelem. Utálom már, mikor lesz már végre normális jó idő, ne csak mindig mézesmadzag, aztán pofáraesés, irgum-burgum, tavaszt akarok, de rögtön!!!

Úgy néz ki, hogy a fiacskám most megint megfordult, vagyis visszafordult fejfekvésbe, mert tegnap apa hallgatózott az urfinál és a szivecskéjét nem a köldököm környékén hallotta, hanem lent a hasam aljánál. Huncut egy gyerek, mindegy, addig felőlem forgolódhat, amíg van helye.

Nowell
Én tapasztaltam ilyen keményedést, de szerencsére nincsen sűrűn, tehát nem napi szinten, de keményedések azért vannak, hébe-hóba, de az természetes.

Kari
Az alvás nálam is kezd már hadilábon állni, pedig iszonyú jó alvókám van. Reggel 5h-kor megébredt a lányom, de aztán visszaaludt, de én nem tudtam, jobban mondva akkor tudtam volna, amikor már tényleg felkelt, úgy ¾ 7h körül, na az most nagyon rosszul esett, de kénytelen voltam kikászálódni az ágyból

Pogi
Szépen haladtok! De nem ám nekiugrassz egyedül a takarításnak!!!
Közben látom, hogy végeztetek, akkor tényleg irány az ágy és pihi.

Katus
Szép nagy pocid van neked isKép

Banya
Hát ez tényleg nem jó helyzet, tényleg minél előbb menj el táppénzre és pihenj nehogy valami baj legyen, nem éri meg!!!

Petra
Üdv közöttünk, én is júli elejére várom a kisfiamat, aki a második gyerkőcünk lesz.

Jurem
Boldog szülinapot a kislányodnak!
Nekem is magasabb lett az éhgyomrim, mint a terhelés utáni, igaz nekem nem cukros lötyi volt, hanem zsemle és társai.

Üdv mindenkinek:
Csibemanó
csibemanó
 
 


Juca:küldtem emailt.

Csajok:Ti betudtok lépni az iwiwre? Sógornőmnek sem,nekem sem megy,és nem is ir ki semmi üzit.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom az időjárás most az egész országban nagyon vacak:-( és majdnem mindenkinek baja van az alvással is:-(

Kisvirág,
akkor csütörtökön ügyes légy majd ám!

Tjuca,
jó hogy itt vagy te is. Én is a 32. hétig dolgoztam.
Mi voltunk az outlet-ben de annyira nem lett olcsó hanem a többi Brendon, meg ilyen üzletekből a hibás vagy 1-1 db-os árút hozzák ide, így annyira szerintem ne számíts sokra.

Viszont Lányok mi most fedeztük fel a Mária Nagykereskedést Bp, 1132 Visegrádi utca 25 és elég olcsó járóka, kád , meg ilyenek vannak ott.
Meg a Lehel térnál is van Babdiszkont a templommal szemben,ami elég jó árban van.

Csibemanó,
hogy érezted meg hogy akkorát fordult, van még helye hozzá?

Jurem,
gratulálok a nagylánynak:-)Hogy Te milyen tortákat tudsz csinálni?

Exdeus,
Ha megírod nekem a mobilszámodat akkor lehet én is neked küldöm majd el ha szültem, mert te szépen karban tartod a táblát, meg aktív vagy így megírod majd a lányoknak is. Persze csak ha vállalod?:-)
bodlin@freemail.hu a mail címem.

Katus 73,
nagyon aranyos a képed:-)

Pogács,
akkor már lassan túl is vagytok a nagy pakolásokon és biztosan nagyon szép a lakás.
Mi most kezdjük majd, mert a szobákat megcseréljük+ átrendezzük, így nálunk 2-3 héten belül lesz nagy felfordulás majd.

Bár vacak az idő, de azért is szép napot mindenkinek!:-)
Kari
(33+1)
kari
 
 


Adi:
Azért köszi!!!
Amúgy én is hallottam ezt, és érveltem is vele, de mivel 2 éve is tévedésből kapta meg Tomi a dupla család nevet így... nem hatotta meg. Amúgy ez elismerte, hogy ő adta ki a papírt.
És arra is tisztán emlékszem, hogy direkt mondta, hogy 2004 január egytől lehet így, mert ugye akkor jött be az is, hogy a férj felveheti a nő családnevét. És azt mondta akkor, hogy így már a nem házasoknál is lehet így a gyerek neve. Kép
No de mindegy!!
Amúgy viszont sikerült innen azt is kiböngésznem, hogy nem kell semmiféle nyomtatvány az utónévkönyvben nem szereplő név MTA-s meg igényléséhez. Így most gyorsan neki fekszem a dolognak és megírom a kérvényt próbaszerencse. Kép
Végülis még 5 hétig válaszolhatnak rá. Kép Hátha!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Blackrose,
hajrá! Próbáld meg! Kép
adi77
 
 


Sziasztok Csajszik!

Tegnap voltunk doki bácsinál, hála Istennek minden rendben talált, pedig olyan szarul voltam egész du.-án. Szurt az oldalam+még fájt is, már azt hittem, hogy megszülök helyben. Említettem a görcsölést is neki, és azt mondta, hogy a vége felé elöfordul már, de ha továbbra is szur és görcsöl a hasam sürün, akkor irány a kórház. Mára elmúlt minden, lehet, hogy érezte a frontot.
Kérdezte a doki bácsi, hogy sokat szokott-e mocorogni (UH közben), mondtam, hogy igen söt annyira, hogy a saját lábán fog kijönni és táncolni fog. Azt mondta,hogy most is érzi az uh-nál.
A héten mennem kell CTG-re. Ez lesz az elsö.
Na most már elkezdtem parázni így a vége felé(33.hét)

Amúgy aranyosak a pocakok. Most már én is rakok fel képet magamról, már annyit igértem nektek.

Apukám megtakarította nálunk az ablakokat, így meg volt a húsvéti nagytakarítás+ függöny csere. Még csak apróbb takarítást csinálok.(portörlés, porszívózás és end)

Na ennyit most, mert jön a hugom és elmegyünk venni anyagot a hétvégi esküvö meghivásra. Azt meg kell még varrnom, majd felteszem a képet milyen lett a ruha amibe megyek.

Puszika mindenkinek:
Annamari+Dominik

Ui: Ex: én is elküldtem a számom neked.

KépKép
pannamari
 
 


Sziasztok!

Nekem ment és megy az iwiwKép

Akkorát aludtam délután...két és negyed órát...nagyon jól esett.

Ti hogy vagytok a tüsszentéssel? Nekem annyira rosszul esik mindig...úgy érzem nagyon rossz a pocakomnak, meg a Manónak isKép

Este megyek tornára, utána még bekukk, de aztán nem leszek egy darabig, mert elutazom holnap reggel Apumhoz.


zsu24+4

Kép
zsu11
 
 


Szia Kari!

Köszi az infót, akkor előbb a Mária nagyker, meg a Lehel tér. Utóbbi legalább nem esik ki annyira.

Plichard!

Válaszoltam, köszönöm szépen.

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok!!!

Na, akkor közkívánatra:

FELHÕCSKE

15 dkg Ramát 2,5 dl vízzel felforralunk, 15 dkg lisztet beleteszünk és 10 percre letakarjuk. Langyosan egyenként belekeverünk 6 egész tojást. 2 részre osztjuk, és jól kizsírozott, kilisztezett nagy gáztepsibe simítjuk. Előmelegített (jó forró) sütőben sütjük (10 percig nem szabad kinyitni a sütőajtót, mert összeesik).
Krém: fél liter tejet 2 vaníliás pudinggal, 2 vaníliás cukorral és 1 tojás sárgájával megfőzünk. 15 dkg cukrot 10 dkg Ramával kikeverünk és a kihűlt pudinggal összekeverjük. A krémet rákenjük a kihűlt tésztára.
Hab: fél liter tejszínt 1 vaníliás cukorral, 2 evőkanál porcukorral és két csomag habfixálóval felverünk, és a pudingos krémre kenjük. (Én legutóbb nem raktam bele cukrot, így is isteni volt!Kép) Lehet a tejszínhab helyett cukrozott növényi habot venni, van, amikor azt használok (bár a sima tejszín kétségtelenül finomabbKép
Rátesszük a másik tésztát, és csokibevonót csorgatunk a tetejére.

Juca!
Küldöm a nutellás receptet Neked! Remélem, átmegy...

Jurem!
Isten éltesse a kislányodat sokáig!!!!Kép

Pannamari!
De jó Neked, már mehetsz CTG-re! Egyébként ezt protokoll szerint mikor csinálják először? Vagy dokija válogatja, hogy mikor kezdik? Ez ugyanaz, mint az NST? Ha jól emlékszem, sógornőm csak a 37. héten volt először...

Blackrose!
TE JÓ ÉG!!!! Nem semmi, hogy ilyen **** hivatalnokokkal kell összeakadnotok... Most akkor meghazudtolta saját magát, és még ráadásul arra sem képes, hogy egy kicsit kedvezzen Nektek. Hülye aktakukac, akit csak a jogszabályok érdekelnek, mert minimum összedőlne ám a világ, ha teljesítené a kéréseteket!!! Kapd ki az asztal mögül, és közöld vele, hogy igenis, a Te gyerekednek Te fogsz nevet adni!KépKépKép Próba cseresznye, maximum nem sikerül, de ha meg sem próbálod... REMÉLEM, SIKERREL JÁRTOK!!!!!

Banya!!!!!
Tessék elmenni táppénzre!!! Először minket is borzalmasan aggasztott, hogy úristen, hogy fogunk ennyi és ennyi pénzből kijönni (pedig nincs hitel a fejünkön), de aztán én is úgy éreztem, hogy nem élném túl, ha a kisbabámnak valami baja lenne azért, mert az anyja a pénzen (illetve annak hiányánKép) parázott... Most igaz, hogy kevesebb a fizum, de legalább nyugodt vagyok! Vigyázz Magadra!!!

Pogi!
KÉRÜNK KÉPET!!!!!

Katus!
Szép a pocid! Úgy látszik, a pisigond nem csak nálam van... Na, nem baj, már csak tíz hét...Kép Erre mondják egyébként, hogy az ember ilyenkor tudja meg, mi köze a babavárásnak a terhességhez...Kép

Na, azt hiszem, most ennyi, mert apa itt sóhajtozik a hátam mögött, hogy ő már jönne a helyemre...Kép

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (29+5)

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi az aranyos fogadtatást Mindenkinek!

Nálunk már egész jó idő van bár a délelőtti esősből kimaradtam, mert vizsgázni voltam Bcsabán.Még egy szóbeli van hátra és ha sikerül társadalombiztítási ügyintéző "leszek". A munkahelyemen léptettek volna előre, de a baba közbeszólt, amit persze nem bánok. Hivatalosan már tp-en vagyok,de még itthon dolgozgatok ameddig bírom (adóbevallásokat csinálok most).

A névválasztáson mi már túl vagyunk. Lánynevet egyből találtunk ez pedig a Lilla. A fiúval már volt egy kis gondunk, mert az apuka azt szerette volna, hogy az ővét vigye tovább ami náluk hagyomány és ez a Béla. Végül megegyeztünk Áron Béla lesz a neve.
Jövő héten megyek a 28 hetes UH-ra, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora.

Én csak apróságokat vettem még, cumisüvegek,cumi, anyagpelusok. A babakocsit öcsémék veszik meg, kiságyat kapunk abba a szivacsot,huzatot,ágyneműt kell megvenni.Rugikat, bodykat,sapik mindent kaptam sógórnőmtől, mert ő tavaly szült és mindenféle méretet megvett a kisfia pedig 4200 gr-mal született így vannak vadi új cuccok is. Szintén tőlük kaptuk meg a kádat+állvány.

Nekem is vannak fincsi és gyors süti receptjeim,majd leírom őket.

Aranyosak a fotók!
Teszek fel én is képet csak a párom kell hozzá és ő még dolgozik.

Exdeus,
majd visszanézem a táblázatot és leírom az adatainkat.

Katus,
Orosházán szeretnék szülni,de még a dokinál nem voltam. Rendel minden héten Szarvason, így megúszom az utiktg-et. Gondolkodtam Bcsabán is,de nem ismerek ott egy orvost sem. Sógornőm Borosnál szült és nem ajánlaja. Sok ismerős kismama Maczónál fog szülni ebbe a június vége, július eleje időpontban, ezért őt is kizártam.Amúgy teljesen tanácstalan voltam, mivel az első babám lesz és véleménye (rossz és jó)ugye van mindenkinek a választott dokival szemben!

Bocsi,ha egy kicsit sokat írtam,de próbálom behozni a "lemaradásomat".

Petra
petra77
 
 


Sziasztok!!!

Végre megint olvashattalak Benneteket! Kép

Most sajna nincs időm mindenre reagálni, de már nagyjából elolvastam az üziket.

Félegyházán sem volt ma jó idő, így nem is mentünk ki a telkünkre. Eddig elég sok időt töltöttem ott, úgy hogy már nekem is jó színem van. Holnap nyílik egy baba-mama bolt, anyával megyünk reggel, rámtört, hogy akarok egy másik gatyót, mert már unom ezt az egyetlenegyamimégrámjön-farmert. Bár anya szerint már vissza sem kellene utaznom Pestre, és hogy már lentebb is van a hasam, meg hogy tuti előbb szülök. Szóval már jósolgat nekem, pedig még "csak" a 34. hétben vagyok. (A család szerint előbb járok, el vannak ájulva a pocak méretemtől.)
Húsvét hétfőn megyek fájásvizsgálatra, meg uh-ra, akkor majd rákérdezek a dokimnál, hogy szerinte mikor költözzek haza. Talán a férjem 26-ai vizsgája után, mert akkor lesz ideje lecipelni a motyómat, mert az biztos, hogy hozom az egész házat.
Már gyűlnek a babaholmik, tesóm már átpasszolta a pelus hordó tatyóját, hálózsákokat, meg egy pár oridzsi textil pelust, ja meg üvegre való cumikat stb. A héten áthozzuk a kiságyat is, meg összekészítjük a rucikat. Szóval megy az előkészület ezerrel. Kép
Holnap délután én is megyek fodrászhoz, lehet, hogy brutál változás lesz, mert vágatok, meg a színét is unom már, elég régen festettem, úgy hogy most bevetek valami újat. Itt képet nem tudok róla feltenni.

Erről jut eszembe, nagyon klassz képeket tettetek fel! Kép Tök jó, hogy most már egyre több névhez van arc is! A pocakok is arik, nekem is van csíkom középen, ja és az enyém se a nyílegyenes! Kép

A rossz-alvók táborához csatlakozom, bár mióta Félegyházán vagyunk, sokat javult a helyzet! Csak el ne szóljam! Biztosan a vidéki klíma teszi!

Tök sokat vagyok mostanában a 3 éves unokaöcsivel, annyira édes beszólásai vannak! Ma pl. nézegettünk családi baba képeket, az egyiken én voltam pár hónaposan. Anya mutatja neki, hogy "Nézd, az ott Andi!" Erre Andriska rám meredt, majd megszólalt: "Hát, jó nagyra nőtt!" Meg délben közölte, hogy azért nem eszek már többet, mert akkor akkora hasa lenne, mint Andinak. Persze a legjobban az izgatja, hogy fog abból kijönni Julcsika...Kép

Na, még uccsónak a névadással kapcsolatban.
A saját nevüket viselő szülők megállapodása alapján a gyermek az apa és az anya családi nevét együtt is viselheti. Tehát rosszul tudta az anyakönyvezető. Az egy családban csak egyforma családnév a gyerekeknek pedig valóban csak a házasságban élőkre vonatkozik.
A lényeg, hogy lehet adni összekapcsolt családnevet a gyereknek. Ja, és ha pampogna, akkor nézze meg a Csjt. 42.§-át. Szerintem Blackrose, ne hagyd, hogy lerázzon! És kérdezd meg, hogy melyik jogszabály mondja ki az ellenkezőjét, ha már ő ennyire okos. (Végső esetben szívesek írok egy beadványt, ha elhajtana.)

Petra, üdv nálunk, és várjuk az írásaidat! Kép

Puszi Mindenkinek, megpróbálok még jelentkezni a héten!
Ha még sem jönne össze, akkor már most kívánok nagyon kellemes húsvétot, és sok locsolkodót, fini sonkát! Kép Kép Kép

Mézgombi és Kisgombi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a torna, most értem hazaKép

Most elköszönök, és lehet hogy csak egy hét múlva leszek.
Kívánok mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket, aki szereti annak sok locsolót, nagyon szép időt a hétvégére!

zsu24+4

Kép
zsu11
 
 


Kari
Észre sem vettem eddig hogy forgolódik csak az UH-n derült ki, hogy másképp fekszik.

Zsu
A hapci Leventének sem tetszik, utána eszeveszett rugdalásba kezdKép

Petra
Akkor szakmabeliek vagyunkKép Én a felsőfokúnak akartam nekiugrani, de aztán jött a zebra, így majd jövőre kezdem el.
Szép neveket választottatok.

Üdv:
Csibemanó
csibemanó
 
 


Jó estét!!!

Itt vagyok!Kép
Minde ok volt a dokinál!
Képzeljétek,már 2520g a kislányunk!Már be van fordúlva!
Pénteken beszélek a szülésznőmmel,és jövőhéten megyek a CTG-re!!!Tök szupi!Kép
Csak ennyit akartam megosztani veletek!

Mindenkinek jó éjszakát!!!
Sok puszi:

Szilvi 35+5

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, tök örülök, hogy vettem végre egy gatyót.. már nagyon untam a mostanit, mert kissé elhordtamKép, viszont nem vagyok hajlandó lefeküdni a rendszernek, és 15ezrekért nadrágot vásárolgatniKép vettem 6ér a Mammutban a Manu Artban.. tök jó. Remélem nem nagyon gyorsan elkopós..Kép
Jó nektek, hogy láttátok a manótokat, én jövő pénteken megyek UHra, kíváncsi vagyok már ráKép
Szia Zsu, jelentkezz majd, ha tudsz! És pihizz!!!Kép TUDDOD!
Perta! Üdv itt, jó helyre jöttélKép
Majd jövök még. puszi:
Satuk 34+2

satuk
 
 


Üdv!
A másik gépen van egy hosszabb hsz, még du. írtam, de akkor nem ment a babanet. Persze nem tudom, mi van benne, csak részletekre emlékszem.
Szóval, aki küldte az elérhetőségét, annak válaszoltam.
Blackrose, látod, a jogásznénink segített! Hajrá kötőjeles név. Kép
Sütireceptek: már annyi van itt, hogy a hétvégén muszáj lesz ügyködnöm...
Zsu, én genetikailag nagyon rosszul lehetek kódolva...télimádó vagyok, és a húsvéttal sincs bajom, csak ne locsoljanak ki reggel az ágyból. Kép
Megjártuk az UH-t. Pontos adatokat csak holnap vagy holnapután tudok írni, mert azok a videón vannak, de az tuti, hogy kb. 2300 g és az adatai alapján 35 hetesnek saccolta a gépezet.
A doki szerint kb. egy hónap múlva be kéne feküdnöm a GDM miatt, mivel ilyenkor hamarabb öregszik a méhlepény, és jobban kell figyelni az áramlásra. Lehet, hogy addig kitalálom, hogy inkább megyek minden nap...
És még mindig fiú, és kicsit morci arcot vágott.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!

Egyre korábban ébredek!Kép
Nem birom már!Kivagyok!

Voltunk tegnap ctg-n,ami mintaszerű lett,méhszáj pedig zárt.De nagyon jó kedvem volt utána mert a szülésznő akit meg akartam nézni nagyon szimpatikus,aranyos volt,úgyhogy fel is kértük az eggyüttszülésre.
Aztán hazafelé még grillcsirkétKép is vettünk ,úgyhogy tök happy lettem.
De eddig tartott,mert most megint itt fogok szenvedni reggelig.

Szilvi:ki a szülésznőd?

puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Jó reggelt!

Ex!
Nagyon édi Morgó a képen!

Pilchard!
Úgy látszik a te szervezeted már készül a szoltatásra. Nekem úgy volt, hogy szopott este 19:30 körül azután pedig 02:30 körül. Lehet, hogy már te is erre készülsz.
Én is 4x kelltem fel de szerencsére vissza tudtam aludni, mondjuk nagyon szarul aludtam.

Gombi!
Szuper gatyót vásároljatok.

Lányok!
Van közöttetek olyan aki otthon fog szülni?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Ex, NAgyon gyönyörű babád van, és tök jó a kép!
Fú, meg kellett állnom, hogy megint megnézzem! Tök jó Nektek, hgoy ennyire szupi minőséget kaptok!!
Pilchard! Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem azt jelenti, hgoy a bébid nem lesz valami nagy alvó??? De lehet, hogy annyira fog örülni, hogy kibújik a nem alvó Anyujából, hogy rögtön példát mutat, és végigalussza az éjszakákat!Kép Majd mesélj, hogy van-e párhuzam.Kép
Nem tudom, hogy szoktátok-e nézni a Spekrumot, de tök jó filmsorozatot kaptam el tegnap a babákról, ezt rendszeressé kéne tenni.. ,mármint ezt a műsort nekem, de másnak is ajánlom.. 16.35kor kezdődött, Az embergyerek a címe.. Pont mákom volt, mert 16.30ig tanítottam, és a kamaszgyereket időben kipateroltam a lakásból, és aránylag az elejétől láttam.
Sajna szerintem lemaradt egy csomó rész, de érdemesKép
Most nézem, hogy péntek este 20.55kor is lesz, de nem tom, hogy ismétlés-e.. Ez a beszédről szólt..
Jó reggelt mindenkinek!!Kép
Kép

satuk
 
 


Katus! Nagyon egyszerre voltunkKép
Én nem mernék otthon szülni.. Miért Te fogsz?

satuk
 
 


Sziasztok!

Irtam és megint elszállt a bénaságom miatt!

Katus,Satuk:hát remélem időtartamra nem lesz éjszak majd ennyit ébren Ameli,mert pl.most éjszaka 3 órán át folyamatosan rugdosott.Kép
Ezért is nem tudok aludni,de alapvetően nem is vagyok álmos se,fáradt se.Azért reggel kicsit kiborultam,már majdnem bőgtem,de Peti megvigasztalt,hogy ha fáradt lennék biztos aludnék.

Én is láttam a műsort a spectrumon,nekem is nagyon tetszett.

Na jó,nem fárasztok tovább senkit ezzel.
Megyek reggelizni.
Remélem addig sokan és sokat irtok!

Ja,Ex:nagyon szupi a kép!!!Édes a babóca!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Exdeus!Ari a babátok,nem tetszett neki a leskelődés!Kép

Pilchard!Az én szülésznőm:Salgai Éva
Jövőhéten én is megyek CTG-re!Jó volt?Már alig várom!Nyomogatni kellett mikor mocorgott,ugye?
Sajnálom,hogy szarúl megy a csicsi!Kép Nekem is,valszeg ez együtt jár a végével!Ami azt jelenti KÖZELEDÜNK A CÉLHOZ!!!!És közben parázok is!Kép

Petra!Bocsi,én is üdvözöllek!!!KépGratulálok a picúrhoz!

Juca!!!Pont nem rég voltál az eszembe!KépJó,hogy itt vagy!Most már pihikézz!

Mézgombi!Jó fodrászkodást,de le ne vágd!Nagyon száp hajad van!!!
Gatyóhoz is sok sikert!
Tök aranyos lehet az uncsiöcsi!Szokjad!Kép
Kellemes Félegyházán töltést!

Jó takarítgatást mindenkinek!!!

Puszi:

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!!!

Exdeus!Ari a babátok,nem tetszett neki a leskelődés!Kép

Pilchard!Az én szülésznőm:Salgai Éva
Jövőhéten én is megyek CTG-re!Jó volt?Már alig várom!Nyomogatni kellett mikor mocorgott,ugye?
Sajnálom,hogy szarúl megy a csicsi!Kép Nekem is,valszeg ez együtt jár a végével!Ami azt jelenti KÖZELEDÜNK A CÉLHOZ!!!!És közben parázok is!Kép

Petra!Bocsi,én is üdvözöllek!!!KépGratulálok a picúrhoz!

Juca!!!Pont nem rég voltál az eszembe!KépJó,hogy itt vagy!Most már pihikézz!

Mézgombi!Jó fodrászkodást,de le ne vágd!Nagyon száp hajad van!!!
Gatyóhoz is sok sikert!
Tök aranyos lehet az uncsiöcsi!Szokjad!Kép
Kellemes Félegyházán töltést!

Jó takarítgatást mindenkinek!!!

Puszi:

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


sziasztok!

Na eseménydús napunk volt tegnap:

Voltunk a megrendelt kiságyért, pont ott a Mária nagykerben! Hát, azért olcsóbbak a dolgok ott, ha megrendeled a www.bebibolt.hu-n, viszont nem minden van... pl márc 10-én adtam fel a rendelést, és két dolgot nem bírtak ennyi idő alatt megrendelni... na mindegy, választék volt, vettünk hasonlót a helyszínen. Persze nem az internetes áron. Mi is vettünk kiskádat, meg sok pici apróságot is Kép. Már csak össze kéne rakni a kiságyat, az nagy könnyebbség lenne, mert legalább a babacuccokat bele tudnám pakolni és nem kéne azt is kerülgetni a kisszobában.

Voltunk UH-n is, és kiderült, h valami amnionszalag húzódik a burokban, ami kisebb magzatnál még okozhatott volna végtag-lefűződést!!!! Kép Szerencsére nem történt ez meg. Másrészt azt írták a leletemre, h a méhlepény állapota I-II. Ez mit jelent? Már öregszik??? Volt már vkinek ilyen? Amúgy a babával minden ok, nagyon kis cuki volt, teszek fel képet róla:

Kép

Zsu, a tüsszentéstől mi is kifexünk ...
Ex, nagyon helyes a babád! Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok!
Pilchard, neked legalább nem lesz gondod, hogy felkelj szoptatni...vagy mégis?? Kép Én este egyszer sem keltem, habár volt vagy 11 óra, mire kikapcsoltam a TV-t.
A dícséreteket köszönjük. Egyébként takarta is magát a drága, és már annyira nagy, hogy ennél jobb képet nem lehetett róla csinálni. Kép Meg ugye a mellső fali lepény sem lányálom ebből a szempontból...
Otthonszülés: egy másik fórumon erről beszéltünk. Igazából az a gáz, hogy sok gyerek képes lenne otthon is megszületni, de ott van mindig a Fekete Péter, és a közeli kórház akkor nagyon messze is lehet. Tehát én otthon semmi esetre sem szülnék.
Tegnap a nagy gondolkodásban leesett, hogy mi pont akkor festünk, amikor nekeme elvileg be kéne vonulnom a kórházba, tehát mindenféleképp egyeztetnem kell a dokival, mivel a kiságyat csak a mázolás után vesszük meg, és azt én szeretném (akarom) berendezni.
Arra már rájöttem, hogy a ruhákat húsvét után kimosom, mivel a nagyszobát nem piszkáljuk, ott be tudom tenni a szekrénybe. De a kiságyból nem engedek (én, a kis hisztis tyúk).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Pannamari,
akkor mi lehet hogy egyszerre leszünk bent a korházba majd.:-)Hogy-hogy már most mész CTG-re nem csak a 36. héttől kell járni?

Szgoron,
grtaula a baba méreteihez, akkor Te már tényleg a finis felé közeledsz:-)

A spektrum sorozat tényleg nagyon érdekes, tegnap este én is pont elcsíptem egy részt.

Pilchard,
Sajnos én sem alszom jól de ez a növekvő pocak+ a frontok miatt lehet. A lényeg hogy különben minden rendben legyen.

Exdeus,
köszi szépen a számot és megírtam én is neked.
Édes a kis morcosról a kép:-)

Norwell,
szuperül hangzik a recept, remélem jól is sikerül majd.

Aki már nem lesz, annak Nagyon Kellemes Húsvétot kívánok előre is!

Kari
(33+2)
kari
 
 


Sziasztok!!!

Norwell:
Ezt a receptet ismerem, csak nálunk Duna Hullámai néven fut!! Kép

Márta Szelet

Hozzávalók
4 tojás
25 dkg porcukor
másfél deciliter étolaj
másfél dl langyos víz
25 dkg liszt
1 sütőpor
2 kanál kakaó

a formához: margarin vagy vaj
Elkészítés
4 tojás sárgáját kikeverjük 25 dkg porcukorral, másfél deciliter étolajjal és másfél dl langyos vízzel. Hozzáadunk 25 dkg lisztet, 1 sütőport és 4 tojás felvert habját. Vajazott, lisztezett formában öntjük a tészta felét.

A másik feléhez 2 kanál kakaót teszünk és ráöntjük a sárga tésztára. Lassú tűznél sütjük, a tetejét mázzal bevonjuk.

Hogy én se maradjak ki a jóból.
Mi nálunk meg ez a top süti. Ált. kuglóf formában sütöm, és leöntöm csokival. Nyammmi!!
De pl. anyum szokott a tésztába magozott meggyet is dobálni, és nem tesz csokit a tetejére és úgy is marha finom.

Mézgombi:
Felhívom és megkérdezem(mert én ilyen ítélet időben nem megyek ki). Max. panpog egy sort. Bár tartok tőle, hogy azzal fog érvelni, hogy igaz nincs benne, hogy ez nem vonatkozik olyanokra is akik nem élnek házasságban. De az se hogy igen. Mert ahogy nézegettem, erre az esetre, hogy az apa elismeri hogy övé a gyerek, erre nincsen semmi szabály, hogy ekkor hogy megy a vezetéknév adása. Csak az van ha házasok, és ha nincs ismert apja a gyereknek. Így értelmezheti így is meg úgy is.
De egy próbát még megér. Aztán hagyom a francba.
Végülis meg van a B alternatíva, hiszen, ha ez a szarakodás nem lenne, akkor Balázs nem ment volna bele az életbe sose abba, hogy utónévként az Anemona is bejátszon, de így igen.Szóval tegnap szép serényen meg is írtam a levelet, hátha még szülés előtt elbírálják. Hiszen ez nem olyan név hogy pl. at akarnám adni, hogy Radiátor, vagy Halálka, meg ilyenek, hanem egy szép virágnak a latin nevét. És ha van olyan név, hogy Jázmin, Jácint(tudom hogy pasi név) vagy Ibolya akkor Anemona, is lehet szerintem.

Csak anyum ezen is balhézik(bár ő min nem amihez nekünk közünk van és nem úgy történik ahogy ő elképzelte), hogy akkor miért a Balázs vezetéknevét kapja Adél(Bár akkor nem is értem ilyen alapon a tesóim gyerekeinek miért nem két vezetéknevük van, akkor miért volt neki olyan egyértelmű hogy az apjuk vezetéknevét kapják), miért nem az enyémet mert különben is én fogom megszülni, a Balázs csak "megcsinálta" ,mert hogy ha külön megyünk akkor mi köze lesz a gyerekhez.(Ez is anyumra jellemző). Amúgy az a vicces, hogy egész addig amíg rá nem jött hogy egyedül állóként több pénzt kapok addig azon kampányolt, hogy házasodjunk össze(mert hogy szégyenli, hogy leány fejjel szülök), aztán azon hogy hülyék lennénk ha összeházasodnánk, mert hogy így jobban járunk, de amit kiderült, hogy így hogy együtt élünk mégse jár magasabb családi pótlék stb. azóta folyton azon dumál, hogy de a Balázsnak mi köze a gyerekeimhez, meg hogy ilyen olyan amolyan, küldjem el a sunyiba. Kép
Nem tudom hogy lehet valaki ennyire pénz központú, meg furdancs. Ha nem az anyám lenne azt mondanám, hogy korlátolt de így nem.
EZT MOST NEM PANASZKÉNT ÍRTAM, csak viccesnek találom. Mert nagy francokat küldöm el, csak azért hogy pár ezer forinttal többet kapjak.

És valahogy ezek után, úgy vagyok vele, hogy inkább egy olyan keresztneve legyen a lányomnak ami hozzám és a szívemhez nagyon sok dolog miatt közel áll, mint hogy a vezetéknevemet.

Ex:
Édes a Morci fiad!!!
Ilyenkor kicsit bánom, hogy Adélnál kihagyjuk a 4D-t. Másrészt meg sietettném az időt, hogy megszülessen, és én is láthassam az én csöpp lányom pofiját.

Tegnap amikor Tommal tanácsadáson voltunk, hoztak egy 6 hetes fiúcskát is vizsgálatra, és olyan pici volt Tomi mellett, és ekkor gondoltam csak bele igazán, hogy egy hónap múlva egy még kisebb babócánk lesz. És hogy milyen törékeny és kicsi lesz Tomihoz képest. És főleg máááááás, mert azért Toti inkább kisgyerek alkat mint baba. Jó van amikor óriás csecsemőt játszik, de az egyre ritkább

Pilchard:
Nem akarlak elkeseríteni, de erről én is hallottam már hogy vannak babák, aki így készítik fel anyucit a rá váró dolgokra.

Katus:
Ha nem olyan lenne itt a városban a kórház amilyen akkor lehet hogy vállalkoznék otthon szülésre. Bár ha nem lenne, olyan a kórház amilyen akkor szívesen mennék oda szülni és meg sem fordult volna a fejemben az otthon szülés gondolata, mert akkor az is otthonos lenne. ;)
DE majd kiderül mi jön össze nekem másodjára, lényeg egyenlőre háborítatlan, és beavatkozás mentes szülésre programozom magam és Adélt is. És majd kiderül ami bederül. Kép

CTG:
Én majd csak 2 hét múlva kezdem, bár lehet, hogy jövő pénteken azért Pesten csinálnak egyet. Nem bánnám. Mert azért kicsit nyugtalanító, hogy jó szerével a 28. hét óta túlzottan nem nézték meg hogy jól van-e a kisasszony oda benn. Jó persze szívhangot hallgatott a doki, de akkor nem mozgott, és ennek a vizsgálatnak meg pont az a lényege, hogy közben mozog is a baba és figyeli, hogy ha mozgás hatására rosszirányba változik a szívfrekvencia akkor gond van. Mert úgy sincs de azért az mégis megnyugtatóbb ha tudja az ember. Meg hát én tök élvezem, hogy hallom ahogy kalimpál a szívecskéje, az más kérdés, hogy amikor szültem akkor viszont a vége felé zavart a dobolás.(főleg, hogy kettő baba szíve vert hangosan)

Pogi:
Édes a babótok!!
Utána kerestema kérdésednek Valahol már olvstam erről, na de most naná, hogy nem találom.
De a II. re ezt írják az egyik babanetes topicban.
"Ez egyébként azt jelenti, hogy kisebb elmeszesedett területek vannak a lepényen, és minél előrehaladottabb a terhesség, annál jobban használódik/öregszik ugye a lepény, tehát ez normális folyamat. "

Igaz itt még mindig sztyok idő van!!!
DE akkor is szép, és derüs napot!!!!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Most csak nagyjából futottam át az irományokat.
Tegnap egész nap tanultam és ma is azt fogom tenni.

A feltett babó és pocak képek nagyon aranyosak Kép Ex: a tiéd milyen kis morci Kép

Pilchard: ne aggódj én is 2.30-kor keltem és még hallottam reggel, hogy a fél hetes busz elmegy Kép Hajnalban még kimentem tejet melegíteni hátha segít, de nem. Szerintem front van a környékünkön Kép

Na húzok tanulni.
A holnapi vizsga után, ha nem leszek elkenődve majd jelentkezem.
Addig is mindenki vigyázzon magára, babára egyaránt.

Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Helló Lányok!

Én is láttam tegnap a filmet a spektrumon, és ez csak megerősített benne, hogy német gyerekdalokat is fogok énekelni a fiamnak. Hátha később könnyebben tanul. Gondolkoztunk azon is, hogy én németül beszélek csak vele, hogy kétnyelvű legyen a gyerek, de mivel a baba után már nem tervezek kimenni, így ejtettük a témát.

Szorgon: Hányadik hétben vagy, hogy akkora a babád? Nekem 31+4 nél volt 2600g kezdem azt hinni, hogy tényleg nagy. Mindenki ezt mondja, de nekem nincs összehasonlítási alapom. Mindenesetre az uh 3 héttel előbbre írja a szülés várható időpontját.

Petra üdv köztünk!

Pogacsa, Ex nagyon édesek a babák!

Lányok! Nem tudjátok minek a rövidítése lehet a kismamakönyvben a Fu? A dokim beírta, hogy Fu 3/4 és nagyon érdekelne, hogy mi lehet ez, főleg, hogy már volt 1/4, 2/4, 4/3. Köszi!

Amúgy éjszaka én is felkelek legalább egyszer, este 1 előtt nem tudok elaludni, és reggel már 7 kor fent vagyok. Emellett persze hulla fáradt vagyok, de nem merek napközben aludni, mert gyanítom, hogy akkor éjszaka még ennyit sem aludnék.Kép

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok!

Végre kisajtoltam magamból egy jó hosszút, erre itt a munkahelyemen elszállt az a net és ezzel együtt az üzikém is. Kép Hát ölég ideges lettem.

Most megpróbálom újra összeszedni az amúgy is szerte-szana levő gondolataimat.

Nagyon jók a pocakos fotók és mindenki szépen gömbölyödik, bár vannak akik még így is irigylésre méltóan soványak. Azokról megvan a véleményem. Kép

A babás képek meg egyszerűen fantasztikusak, pl. a fütyis nagyon árulkodó. Ex, Morgója a hét törpéből kifejezetten jól sikerült.

A név témához nem tudok hozzászólni sajnos. Fogalmam sincs, hogy mit lehet és mit nem. Nálunk már az egyikünk neve is iszonyatos hoszzú, nemhogy mindkettőt felvegyék a gyerkőcök.

Mi a múlt héten elindultunk Pomázra a házzasságinkat érvényesítettni, a 300 nap miatt. Viszont olyan dugó volt a Róberten, hogy 200 m-t haladtunk 20 perc alat, ezért visszafordultunk.

A lányom már jól van, bár hétfőn megint hányt a bölcsibe, viszont most állandóan tojásrántottát akar enni. Az jó könnyű kaja mint tudjuk, de nem hagy élni, ha nem csinálok neki.

Pilchard! Nem irigyellek, hogy éjjel nem bírsz aludni, néha én is fent vagyok egy órát, főleg ha a lányom felriaszt, de aztán sikerül valahogy visszaludni. Attól szerintem nem kell félned, hogy a babád majd nem fog aludni, már úgy értem ezt már most jelzi neked. Én az elsőnél aludtam mint a bunda, de a lányom miután megszületett 2 óránként felkelt, szóval nem egyenesen arányos a két dolog. Kép

Még május végéig dolgoznék, de olyan nehéz a közlekedés, hogy nem fogom bírni. A minap lesétáltam a lépcsőn a buszhoz, hogy kikerüljem a dugót, erre két buszra nem fértem fel így át kellett sétálnom az Erzsébet hídon Pestre. Jó volt a szmogban. Tegnap 20 percet vártam a 78-asra, aztán alig bírtam felszállni, persze helyet nem kaptam. ma gondoltam, másik busszal jövök, de nem jóra szálltam fel, ezért felgyalogoltam 100 lépcsőt a munkahelyemre. Csoda, hogy nem kellett újraéleszteni. Szóval nem tudom meddig bírom.

A süti repcepteket nekem is küldjétek el lécci-lécci. Ma lehet, hogy összedobom azt a 10 kanalasat. Egyébként azt csak bele kell vágni egy tálba és összekeverni?

Hétfőn elhoztam a babakocsit, a könnyebbet. Apa még nem látta a másikat, mert az itt van a munkahelyemen, de mikor ezt meglátta, megkérdezte, hogy ha ez a kisebb, könnyebb, akkorm mekkora a másik. Láttam, hogy kicsit elsápadt. Kép

Pénteken én is megyek dokihoz. már mennyi is vagyok 26 hetes? HÚÚ, nagyon elszaladt az idő.

Ja, tényleg tudja valaki, hogy ugye 28 nappal a szülés várható időpontja előtt mehetsz el szülési szabadságra, arról kell kérni valami igazolást az orvostól?

Petra, üdv közöttünk. Még mindig vannak új kismamik, ez tök jó. Kép

Lassan befejezem, mert már így is hosszú lett.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Melcsi: szerintem ez a fundus uteri lesz. (méhfenék) A méhed nagyságára utalhat. Ahogy szépen nől.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Satuk!

Nekem meg sem fordulna fejembe, hogy otthon szüljek.Csak azért jutott eszembe ez a téma mert reggel a TV2-őn erről beszélt Klaudia egy szülész-nőgyógyásszal és egy szülésznővel.

Lányok, tegnap egész nap keményedett a hasam, remélem csak azért mert front volt.

Ma hozzák vissza a kiságyunkat, pelenkázót, mérleget úgyhogy holnap kimoosom az összes babaruhát.
Képzeljétek el olyan pólyám van amiben még anyukám volt kisbaba korába. Katát is abba hoztuk haza és Pannát is abba fogjuk hazahozni. ( gyönyörű madeira csipkés )

Többedszer szülők: nemtudom ti, hogy vagytok vele de nekem mostmár naponta az első szülésem részletei járnak a fejembe.Nagyon várom már, hogy szülni menjünk és megszülessen a kisbabucikám.

Milyen betétet visztek a korházba?

Kép

Kép
katus73
 
 


Ti mennyivel korábban kezdtek el babaruhákat mosni, és mindent összkészíteni?
Én elvileg júni 3-ra vagyok kiírva, de a dokim azt mondta, hogy május 20 után már ne menjek sehova, mert onnantól bármikor jöhet. Szerintetek már nekem is pakolásznom kéne?

Kisvirág köszi az infót!

Megyek veszek egy kis kínait ebédre. Úgy megenném, meg aztán főzni sincs kedvem.Kép

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok Csajszik!

Norwell: nem tudom, hogy a CTG megegyezik-e a NST-vel, de majd megkérdezem a szülésznöt. Amúgy szerintem az orvos válogatja, hogy mikor kezdi el a CTG-t, de látom, hogy többen is mennek, vagy voltak már. Most csak egyszer kell mennem, majd 3 hét múlva kell menni hozzá vizsgálatra.

Kari: lehet, hogy mi találkozni fogunk a kórházban. Nem tudom, hogy miért, most küldött el a doki CTG-re a héten meg kell csináltatnom azt mondta. Ma megyek be a kórházba és találkozok a Krisztivel (szülésznö), ö csinálja meg a vizsgálatot. Látni fogom a tett színhelyét. (szülöszoba-brr)Amúgy te fogsz magánszobát foglaltani magadnak?

Petra: üdv köztünk.

Ja, azt még elfelejtettem említeni a vizsgálat után, hogy a doki azt mondta nekem egy kicsit kevesebb a magzatvizem, de nem vészesen.Remélem nem lesz ebböl baj.

Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari
 
 


Sziasztok!

Aludtam végre egy kicsit,most a kedvem is jobb,bár ez a napocska nem hiányzott,mert én ilyenkor keményedek csak igazán.De ne legyek tellhetetlen.Kép

Szilvi:nekem is az Évi leszKép
Kellett nyomogatni amikor mozgott Ameli,hát jó sok vonal lett.Peti ott volt velem és nézelődőtt,remélem birni fogja a dolgokat,mert én nem tudom elképzelni hogy ne legyen ott velem.

Kisvirág:sajnálom hogy Neked sem megy az alvás.Beszéltem a tavaszi babásokkal,azt irták többen hogy ilyenkor akár egész éjszaka is fent voltak,és mégsem érztek fáradságot.
Annyira irigyellek hogy tudsz tanulni,én már letettem róla rég,és halasztok jövőre.Kép

Szőkemelinda:jó étvágyat!Nekem a 30.héten mindenem össze volt készitve-már ami a kórházba kell-mert sose lehet tudni,és én speciel utálok kapkodni.És már irtam régebben,de hasznos olvasni sok kelengyelistás oldalt ,mert volt olyan ami addig eszembe sem jutott volna.
Nekem 30hetesen 2000 gr volt ababa,úgyhogy tényleg szép nagy babát remélhetszKépKép

Katus:én Tena betétet vettem,mindenki azt ajánlotta,meglátjuk bejön e.

Kanyin:én most beszéltem pont a munkahelyemen a személyügyis nővel,és azt mondta csak akkor tudok és kell menni be ha megvan Ameli-taj-adó-lakcim kártyája-anyakönyvi kivonat-igazolás a dokitól hogy jártam vizsgálatokra-és csak akkor tudnak intézni mindent--DE! én közalkalmazott vagyok,és nem tudom magáncégeknél hogy van ez.
A szülési szabadság másnaptól jár,de mivel ezek nek a megérkezése 2-3 hét,utána visszaenőleg csinálják,még a családi pótlékot is amikor már lehet visszmenőleg kifizetik.

Ez egy jó oldal,lehet ismeritek,de sok hasznos dolog van rajta:www.magyarország.hu

Ex:nem vagy hisztis tyúk,nekem is van sok dolog amihez ragaszkodom.Ez szerintem természetes,én sem szerettem volna hogy ne olyan legyen a kiságy,nagyobb dolgok amit nem én-ill.eggyütt választunk ki.Úgyhogy hajrá!!

Pogi:cuki Gergő baba!!!Vásárlás:Kép
A lepénnyel kapcsolatban sajnos nem tudok okosat irni,de jó hogy nincs semmi gond babóval!!!
Pihenni ám!!!!!!!!

Blackrose:én már meg sem lepődőm azon amiket irsz,de anyukád hallod.........Én már ....na mindegy,nehogy félre értsd,nem vagyunk egyformák,Neked kell tudnod mi jobb Nektek.
Ezen a honlapon próbáld meg hátha találsz vmit a névvel kapcsolatban.Mondjuk ez tök hülyeség,mert igy nem egyforma lesz a két gyerek neve.Nem birom felfogni,milyen sötét emberek vannak-hivatalban a nő-

Most megyek a postára,kis séta gyanánt,de csak öt percre sincs.Ja persze megszabadulni egy kis pénztől-csekk-mert ugye annyi van hogy nem fér el.Kép
Még jövök ám!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok! Tudtok segíteni?
A kádak nézegetése közben táltam egy hálós megoldást, ezt konkréten:
Kép
Mivel sokat fogunk utazni, nem akarok mindenhova formatervezett kiskádat venni.. Szerintetek milyen lehet? És az ehez vásárolt sima kiskáddal még jól elvagyok, ugye..
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, köszi!

satuk
 
 


Üdv!
Nekem megvolt a mai napi sétim. Voltam bankban és gyógyitárban (kétszer) is. Kép
Betét: én Tenát vettem, meg hozzá eldobhatós bugyit (igaz, ez nem a Tena-féle, de szvsz ua.). Állítólag ez sokat szív, és kényelmes is. Aztán majd kiderül.
Látom, mindenki Morcizza TörPetit. Igazzz, szerintem is morciborci. Kép
A kórházi úticsomagom nekem is készen van, habár a törölközőt meg ilyeneket még ki akarom mosni. Szerintem erre valamikor a jövő hét táján fogok időt szakítani, és aztán vissza a csomiba, azt be a nagyszobai szekrénybe a babarucikkal együtt...
Na most ennyi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kép Nekem a kórházi csomagom csak eldobhatós wc ülőkét és fogkefét tartalmaz..Kép
Szerintetek kell még más is?
Tuti listája van valakinek?Kép

satuk
 
 


Sziasztok!

Nem akarok itt untatni senkit,de Satuk ha gondolod én megirom szivesen mi van az én pakkomaban,csak inkább emailban küldeném el.Hogy ne foglaljam itt ahelyet.

Én speciel ezt a hálót nem értem.Tudom kissé nehézkes a felfogásom.

Hogy is kell avigyorgó fejet csinálni?
Voltam a postán,plussz le kellett mennem a boltba is,hát alig birtam hazabandukolni.Most itt pihegek a kanapén.Éhes is vagyok.Bundikenyeret vagy tejberizst akarok!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


PilchardKép angyal vagy.. satuk@freemail.hu az emilem.. a hálót bármilyen kiskádra fel lehet tenni, és nekem ez lenne a lényeg, és valami 1000körüli összegKép
hopp, viszont itt a tanítványomKép
puszi!

satuk
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok ám én is, csak írni nincs nagyon időm meg energiám. És úgy érzem, ez innentől kezdve csak egyre rosszabb lesz. Kép

Ex, nagyon aranyos a morci kép! Kép Férjednek jobbulást kívánok. A Te pocakod szerintem nem is olyan nagy! Pont jó. Kép

Mézgombi, remélem Csandyék a javulás útjára léptek és előbb-utóbb ő maga fog hírt adni nekünk magukról.

Nagyon szépek a pocakfotók, meg a babaszobák, meg az UH-s képek is, mindenkinek gratula hozzá, akit érint! Kép

Most csak ennyi, szép napot,

Hello (33+1)
hello
 
 


Sziasztok!

Ma is nagyon sz idő van és a kedvem is ilyen.Sétáltam egyet anyuékhoz,de nem sok minden hasznosat csináltam eddig.Főztem krumpli levest,mert ezt ettem vonla már tegnap óta és ennyi.Ti is így vagytok vele?

Én is keményedtem tegnap,most pedig össze-vissza rugdos.Biztos az időjárás változás miatt.
Az alvással csak néha van gondom.Általában már fél tíz körül lefekszem aztán éjszaka valamikor pisilés,néha evészet és ha Ári nem mocorog akkor alszom tovább hajnalig,aztán megint pisi és utánna már ÕNAGYSÁGA biztos nem hagy tovább pihenni.

Mi sem vagyunk összeházasodva,de még nem intéztük az apaságit,mert nekem azt mondták,hogy a védőnőktől kell kérni vmilyen papírt és azzal kell bemenni az anyakönyvvezetőhöz.Ez tényleg így van?Még jó,hogy kisfiunk lesz,mert a kislánynak mi is két vezetéknevet adtunk vonlna.Bár azon sem csodálkoznék,ha ezt hivatala válogatná,mint a cukorterhelést a laborok.

Kanyin:a kismamát 24 hét szülési szabadság illeti meg.Ezt a munkáltatónak úgy kell kiadnia,hogy négy hét lehetőleg a szülés várható ideje elé essen.

Én a szülésig tp-en leszek és csak a baba megszületése másnapjától fogom megigényelni a TGYS-t,mert így nyerek egy hónapot pluszba.

Táblázatba adatok:
ék.:29
lakhely:Szarvas
baba kora:27 hét
szülés várható:2006.07.05.
kórház:orosházi kórház
baba neve:Áron Béla
első baba

Most megyek enni,majd én is jövök még és írok süti receptet.

Ja!Megjött az egyik írásbeli eredményem 94 pont és 5-ös! Tök jó!

Petra
petra77
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?