Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Az új dokim tuti aranyos, segítőkész, meghallgatott, feltehettem az összes kérdésem, töviről hegyire átvizsgálta az összes görbémet. A citológiát úgy vette le, hogy közben mindent mondott, hogy most mit csinál, milyen eszközt hova fog rakni stb-stb. Szóval nagyon pozitív mindenfajta benyomás.

Hát újat nem mondott, csak a szokásos. MA voltam már 3. napi vérvételen. (szombaton megjött) Félidőben meg megyek pé-UH követésre. Azt mondta, hogy csodát nem vár ettől a két vizsgálattól, mert egy év hőmérőzése alapján úgy látja hormonálisan rendben vagyok. Szerinte is HSG lesz, de azért várjuk meg az eredményt. Május elején megyek vissza.

Hát ennyi. Azt hiszem jó kezekben vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
sajnálom, hogy megjött Kép
Annak viszont örülök, hogy jó dokit találtál! Kép Drukk a hormonvizsga eredményhez!
Május elején lenne a HSG?

Szia Reni! Kép

angel37

Kamilla!Már ez is jó hír hogy jó kezekben vagy,fel a fejjel.KépOkés?
Angel!Helló.Mizu?

Kép
breni

Á, semmi. Pillanatnyilag el kell gondolkodnom, hányadik napon is vagyok, és nem is figyelem magam...

angel37

Angel!Én sem figyelem magam én sem tudom hol tartok.A párommal megbeszéltük hogy szünetelünk,olyan szép a ruhám hogy nem akarom hogy nagy hasam legyen benne,most kb.2-3 hónapig nem hiszem hogy lesz baba,odafigyelünk rá.Sajnos.De beláttam hogy jobb így.

Kép
breni

Akkor ti most védekeztek?
Egy-két hónapos has sztem még bőven belefér egy szűkebb fazonba is! Kép

Vagyis minden figyelés nélkül is érzek egy kis cicifeszkót, de esküszöm inkább idegesít, nemhogy bármi jelet próbálnék benne felfedezni!

angel37

Igen 2-3 hónapos még belefér,de 5 hónapos már nem.Innentől számítva még van 5 hónap.A védekezés nálunk annyit jelent hogy megszakítjuk.Tudom ettől is teherbe lehet esni,de kevesebb az esély.

Cicifeszülés,még jelnek korai nem?

Kép
breni

Angel!
Szerintem inkább június elejére raknám a HSG-t. (májusban inkább férjhez megyek. Kép)

Pont most számolgattam, hogy tök rosszul jön ki az UH sorozat, mert húsvét miatt 3 napig nem tudok menni és szerintem pont akkor lesz pé-m. Kedden tudok először menni, akkor meg már 11 cn lesz. Ez akár már késő is lehet, de lehet, hogy még pont belefér.

Kép

Kép
kamilla306

Épp erről beszélek! Hogy tuti, hogy nem az! Kép (Egyébként nem lenne korai.)

Akkor max. 3 hónap megszakítás! Kép

angel37

Hát ja,ha megálljuk. Kép

Kép
breni

Pont most nézem,hogy június 20-30ig leszünk szabadságon,amikor akár meg is foganhatna a babuci.Ha a menszeszem nem szarakodik.

Kép
breni

Nem kötelező megállni...Kép

Hajrá júni vége! Kép

angel37

Mostanában nincs valami nagy forgalom. Kép

Kép
breni

Jó reggelt!
jó sokat beszélgetettek.

Kép
breni

Jó reggelt! Nem volt nagy forgalom! Kép
ohangáltam tegnap. Munka+diplomamunka köttetés. Végre kész!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Gyúrhatok az államvizsgára.
Ma megyek Veszprémbe fagyasztásra. Kicsit izgulok.
Julcsi2

Szia Julcsi!
Ügyi vagy.Kép
Ne izgulj nem fáj egy picit csíp,piros lesz,de hamar elmúlik.Drukkolok neked,hogy legyen eredménye.

Kép
breni

Reni, köszi!

Nekem is nagy dilemma volt ez a védekezősdi. Májusban volt az esküvőnk, de januárban már volt egy két eset amikor nem védekeztünk. Kép Én is aggódtam a ruha miatt , mert éppen passzolt rám. De így utólag azt mondom, bárcsak ne lett volna jó rám és veszett volna oda az ára. Eladtam volna és kölcsönöztem volna másikat.Kép
Julcsi2

Ja és ezek szerint megvan a ruhád? Akartam javasolni Nagyváradot. Ott megveszed annyiért, mint amennyiért itt kölcsönzöd és Neked nincs is messze. Mi is Romániában vettük, csak egy kicsit beljebb. Olyat amilyet megálmodtam, de nevetséges áron.
Julcsi2

Én is nagy dilemma előtt vagyok,szeretném is a babát meg nem is.Azért döntöttünk így,hogy ha kibírjuk akkor 2 hónapig megszakítjuk a szexet.A gumi nekem nem jó.Kép
50.000.-ba kerül a menyruha,menyecskeruha,összes kellékkel.Szerintem jó ár.Nem?
Ebesen lesz a lagzi.

Kép
breni

Reni, az nagyon-nagyon jó ár!Kép
Julcsi2

Kamilla, örülök, hogy találtál egy jó dokit!Kép
Julcsi2

Julcsi!Úgy látom ketten vagyunk.Nem tudom mi lehet,miért nem jönnek a többiek?
Veled mi újság?Mit csináltál a hétvégén?A diplomádhoz készültél?

Kép
breni

Kép

Kép
breni

Sziasztok!

JulcsiKép
gondolom már úton vagy/vagytok. Honnan, milyen messziről utazol? Én nagyon drukkolok Neked, hogy minden simán menjen, és megérje ez az egész hercehurca!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok!
Van egy eladó menyasszonyi ruhámKép
36-38as méretű. Egyszerű, a-vonalú. Én 173 cm magas vagyok, és egy közel 10cm-s sarkú topánka volt a lábamon hozzá. Az is eladó, 40-es. Csak aznap volt rajtam, akkor is 1,5 órát.
Érdekel valakit?
Vendég

Haga!
Engem nem érdekel a ruha,egy alkalomra nem veszek.KépNem tört ki a lábad abba a magas cipőben.Én már nem bírok ilyenekbe menni,pedig középiskolás koromba még tudtam.Öregszem Kép

Kép
breni

BreniKép
Szerintem nem csak Te vagy ittKép
Nem tört ki a lábam, mert abból a másfél órából is csak kb.10 percet járkáltam, a többit ültem, vagy a férjem az ölében cipeltKép
Én úgy voltam vele, hogy nem adok ki többtízezer forintot azért, hogy pár órát rajtam legyen a ruha, vagy esetleg kárt is tegyek még benne, aztán a kölcsönzős még rátegyen egy keveset. Inkább megvettem negyed annyiért.
Vendég

hellobello
ez az a topic? ahol elmesélhetem, hogy ideges vagyok?emiatt a bébikérdés miatt...mennyit kell várnom vajon ahhoz képest, hogy meg kellett volna jönnie?
nekem az esküvőkérdés per pill nem aktuális... viszont a kiskenguru...
köszi, ninnnn
ninnn

Reni, most olvasgattam, amit fent irtatok!!én úgy vagyok most itt, hogy megszakítottuk, több-kevesebb sikerrel...hm? izgalmas.
ninnn

Szia NinnKép

Ha gondolod, írj magadról bővebben!

Kellemes délutánt mindenkinek, aki erre téved
Vendég

Szia NinnKép

Ha gondolod, írj magadról bővebben!

Kellemes délutánt mindenkinek, aki erre téved
Vendég

Haga!Nem akartalak megbántani.Persze mindenki maga dönti el hogy melyiket választja.Én a kölcsönzést.Egyébként úgy tünik hogy csak én vagyok itt,meg te 30 perce.Sajnos! KépNektek nem volt lagzi?
Üdv Ninnn!Sajnos most nem sokan vagyunk,de leírhatod hogy mi bánt.Mesélj magadról.

Kép
breni

Hello, nagyon kedvesek vagytok.Szóval semmi különös. Az volt, hogy én nem nagyon szedhetek gyógyszert, és az előző barátommal már úgy is voltunk, hogyha jön a baba hát jöjjön. Ez szépen véget ért,- lett új fiú- felírattam gyógyszert,a mitől féltem kicsit, de el is felejtettem szedni az elején, ezért megszakítással voltunk együtt... Most akartam elkezdeni szedni, de most meg uyge nem jön meg. Szóval ez a helyzet. Nekem tulajdonképpen nincs kifogásom a bébi ellen, de a fiú még talán fiatal kicsit. És most Ti vagytok a Világ, akinek kisuttogom ezt a történetet, mert egyelőre nem mertem megosztani senkivel. 2 napja késik csak, de nem szokott... Lehet, hogy csak para, de...Szóval ennyi dióhéjban...
üdv, ninnn
ninnn

Ninnn!Ez a késés lehet a stressz miatt is,mivel félsz hogy talán terhes vagy.Nem gondoltál egy tesztet csinálni?Hány éves vagy?Mióta vagytok együtt?Fiatal a srác?Gumi?

Kép
breni

objektíve én se vagyok nagyon fiatal, meg a srác se, mindketten 25. nekem nincs bajom a bébivel. gumit nem szeretem.d etesztre gondoltam. még sose csináltam. van valamintipp?
nem szokott késni, de persze ezt bármikor elkezdheti.
ninnn

Sziasztok Csajok, Kép

tanulgatok mostanában, meg az a helyzet, hogy többet is alszom. Kép Jól vagyunk amúgy.

Julcsi,
hajrá hajrá az államvizsgához! Mikor lesz?
Remélem eredményes lesz a fagyasztás.

Breni,
én kölcsönöztem a ruhát, de megszívtam. Szép volt, de olyan menyasszonyra tervezhették, aki meg se moccan. Szuperszexi lett felűlről, amire mondjuk egyáltalán nem vágytam. Kép Pláne a templomban.
Venni nem akartam, mert csak a helyet foglalná utána a szekrényben, hogy vmit eladjak, ahhoz meg túl lusta vagyok. Kép

Ninn,
teszt tökmindegy. Gyógyszertári Qupido a legérzékenyebb, az egyik legdrágább is.

Ági+"Baba"
34+3
potter_76

JóestétKép

Breni nekünk nem volt kimondott lagzink. A munkatársnőm/barátnőm adott össze minket. A sógornőm és a párja volt a 2 tanu. Meghívtuk a szülőket, és a nagymamámat. Persze megjelent 2barátnőm pereputtyostól, meg 2 melótárs isKép Ajándékot ők is hoztakKép
Majd elmentünk fényképezkedni, apu és egyik barátnőm fotózott minket, élmény voltKép
Majd hazaértünk, itt vártak a férjem haverjai egy ajándék erejéig.
Utána délben kezdődött az evészet. Anyu és én főztünk, én meg egyedül sütöttem a sütiket, meg a tortát. Majd holnap teszek fel képeketKép
Itt is csak a szülők, nagyi és a 2tanu volt a kislányukkal. Mi ilyenre szerettük volna. A férjemnek nincsenek rokonai, nekem meg sok van. Meg hát mi olyan visszahúzódobb típusúak vagyunk.
Előtte voltunk unokatesóm lagzijában, és olyan furcsán éreztük magunkat, mert az arról szólt, hogy igen, ők megtehetik, nekik van mit a tejbe aprítani, stb...
Nos, nekünk röviden ennyi volt. És az volt a legjobb, hogy anyósom 4kor már haza is utazottKép
Ja, és szeptember 11. volt, 11 órakorKép

Kívánom, hogy Nektek is jól, és úgy sikerüljön az a nap, ahogy szeretnétek!!!

JulcsiKép
Hazaértél? Milyen volt? Majd mesélj!

Na elbúcsúzom mára, jóéjt mindenkinek!
Vendég

Szisztok!

Haga, Te is voltál tegnap dokinál! Arról nem is mesélsz? Ugye, minden oké!

Nagyon-nagyon hálás vagyok Neked! Ha nem lesz hatásos a kezelés, akkor is nagyon örülök, hogy megismerhettem egy ilyen embert, orvost. aki nem akar pénzt kiszedni az emberből, nem akarja fölöslegesen telenyomni gyógyszerekkel,(mert az neki is megéri) és van ideje beszélgetni Veled és minden kérdésedre válaszolni.
Először nagyon meglepődtem, hogy magánrendelő és milyen lepukkant. aztán mikor kijöttem tőle megértettem, hogy miért. Gyakorlatilag egy fillért sem kért tőlem, pedig sokáig voltam bent nála. Azt mondta, majd a kezelések végén adjak neki 5.000 Ft-ot. Ami szerintem nagyon nevetséges összeg. Az utóbbi 2 hónapban 2 bőrgyógyásznál voltam. Csak a konzultációs díj volt 6 rugó. Szóval fantasztikus ember, aki a munkájának él és nem gazdagodott meg belőle. Ahhoz képest, hogy tolószékes, még asszisztense sincs. Mindent ő csinál, az ajtó nyitogatástól kezdve, a szóval mindenig. Nagyon jót beszélgettünk.
Az arcom most nem vészes. Foltokban elég piros, de sokkal rosszabbra számítottam. 2 hét múlva újra megyek.
Haga, azt nagyjából elmondta mire vigyázzak, figyeljek, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy valmi hidratálót vagy alapozót szabad e használnom. Te használtál?
Bocsánat, hogy ezt ide írtam le, de szeretném mindenkinek ajánlani a dokit.

Haga, egyébként Pestről mentem.
Julcsi2

Jó reggelt!
Tegnap du.megszületett a kolléganőmnek a kisfia.Kép
Potter!Amikor felpróbáltad a ruhát akkor még nem volt túl szexi?Az enyém teljesen egyszerű ruha.Hogy vagytok?
Haga!Én is egyszerű esküvőt szerettem volna,de a páromnak sok rokona van ezért nem így lesz,de most már nem bánom.Csak én ezt az éjszakázást nem bírom,titokban reménykedem hogy nem fog hajnalig szólni a zene.Igaz mindenki azt mondja hogy mivel hogy korán kezdődik az egész hamarabb vége is lesz.Várom a képeket!!!
Julcsi!Na milyen volt a kezelés?
Ninnn!Akkor miért baj ha jön a baba?A srác nem akarja?

Kép
breni

Haga, én is vettem ruhát, fele annyiért mintha kölcsönöztem volna és el is tudtam adni! Kép

Ági, köszönöm. Az államvizsga június elején lesz.Akkor Te már boldog anyuka leszel! Kép Kép
Neked mikor lesz a nyelvvizsga? Gondolom leginkább baba témában készülsz?

Szia Ninn, üdv köztünk. Bár itt leginkább olyan lányok vannak, akik régóta vágynak babára és nehezebben jön össze, mint gondolták. Ha Neked véletlenül sikerült, akkor legyetek nagyon-nagyon boldogok, hiszen itt mindannyian ezért küzdünk és hidd el nagyon nehéz!!!!Ha véletlenül összejött, akkor nagyon szerencsés vagy, gondolj erre!!!!!
Julcsi2

Julcsi!Nagyon örülök hogy ilyen jó benyomással volt rád a doki.Nagyon sokat számít.Leírod hogy mit csinált veled?Kiváncsi vagyok hogy azt amit nekem is.Szép leszel,csak bízz benne Kép,én nem hittem benne és nem is segített.Drukkolok.
Haga!Te hogy vagy?Babuci?

Kép
breni

Reni, köszi!
bvalami nagyobb méretű spray -szerűséggel fújta sokáig, amiből jéghideg levegő vagyis nitrogén jött ki. Egészen a bizsergésig, szurkálásig fújta, amit már leginább forrónak éreztem. Utána még bentmaradtam egy kicsit, míg elmúlt a feszítő érzés. A fehérségből pirosság lett, ami most is tart. De majd elmúlik. Kép
Megpróbálok hinni benne. Nekem azt mondta a doki, hogy olyan eredményt lehet vele elérni, mit a Roaccutannal. De persze bőrtől, egyéntől függ.
Julcsi2

Julcsi!Nekem egy nagyon hosszú pálcikán volt vatta és azt merítette bele egy óriási fém tartályba ami füstölt és azt a pálcikát nyomkodta erősen a pattanásokhoz.Én egy héten 2-szer mentem,de kb.6-szor voltam.A Roaccutant nem ismerem.

Kép
breni

Hello Csajok,
Breni,
a próbán nem volt szexi...állt, mint a beton. Kép

Julcsi,
akkor még van időd a vizsgáig. Kép Nekünk teszt volt az írásbeli államvizsga, a szóbeli része meg olyan nagy anyagból volt, hogy nem lehetett rá készülni. Aggódtam, ne gyerekgyógyászatot húzzak, persze bejött. Kép De nem volt vészes. Nektek milyen lesz?
Örülök, hogy kellemes volt az élmény a dokival. Jó hallani, nem mindig csak a negatívumokat a saját szakmámról.
Remélem júniusra már tényleg boldog anyuka leszek. Kép
Nyelvvizsga jövő héten lesz. Kép

Képzeljétek, éjjel arra ébredtem, hogy brutál módon begörcsölt a vádlim. Hirtelen azt sem tudtam, mi van, csak jajgattam. Férjem felpattant...azt hitte szülök. Kép Olyan vicces volt, hogy ekkor meg a nevetéstől nem tudtam megszólalni. Aztán feszegette a lábam, masszírozta, majd visszaaludt. Hirtelen megint begörcsölt, de akkor már csak motyogott vmit álmában, hogy mindjárt elmúlik Kép Reggel úgy ébredtem, mint aki kapott egy hatalmas medvepuszit. Kép
potter_76

Potter!Jaj az nagyon szarul tud esni.Nekem is nagyon ritkán előfordul,de reggel fel sem tudok kelni,úgy fáj a lábam.Én biztos vagyok benne hogy nagyon nagyon boldog anyuka leszel,sőt szerintem már most is az vagy csak még kismama.Kép

Kép
breni

SziasztokKép

Julcsi, örülök, hogy ilyen jól ment a tegnapi doki. Én nem használtam semmit utána, jobb, ha hagyod, hogy magától rendeződjön a bőröd. Ki tudja, hogy a kencék mit csinálnak ilyenkor a "nyers" bőrrel. Könnyen odataláltatok?
Én nem tudtam tegnap dokihoz menni, majd holnap, de holnap muszáj lesz. Csak belgyógyászatról van szó, ekg meg vérnyomi vizsgálat. Jövő kedden meg újra megyek a védőnőhöz.
Mostanság az éjszakáim, meg a hajnalaim valami szörnyűek, a gyomrommal bajlódok, alig alszok valamit, talán 3-4 órát naponta. Napközben meg hiába vagyok fáradt, nem tudok elaludniKép

PotterKép
remélem, már jobban vagy, nem görcsölget a vádlid.Valahol olvastam, hogy az utolsó hónapokban ez elég gyakori panasz. És magnéziumot ajánlanak rá, ha jól emlékszem.
Milyen az a medvepuszi?

BreniKép
mindjárt teszem fel a képeket, csak még át kell méretezni.
Szerintem, ha sokáig is tart majd a lagzitok, teljesen más lesz úgy éjszakázni, mint úgy általában. És biztos jól is fogjátok érezni magatokat!

Unokatesóm anyja meghívott valami dalos faszit, meg nyanyát, ott nyivákoltak. Mindenki kiment akkor az udvarra, nem volt rájuk senki sem kiváncsi. Szegény unokatesóm, meg a felesége kénytelenek voltak ott állni, és hallgatni az előadást majdnem 40percig. Valami iszonyat volt! Amúgy meg kaja, pia, tánc volt a program.
Vendég

Na, megpróbálom feltenni a képeket. Sajna a sütikről csak ezt találtam, de a tortáról megvan a rendes kép. És mindegyiket én sütöttemKép

Sütik
Kép

Torta egyben
Kép

Torta felvágva
Kép
Vendég

Lányok! Légyszi adjatok valami tanácsot!

Reggel felhívtak munka ügyben, hogy a régi kolléganőm beajánlott valahova. Holnap megyek megbeszélni. Most mit mondjak, hogy az se derüljön ki, hogy babát várok, de neis úgy tűnjön, mintha nem érdekelne az állás? Egy tanfolyamot elkéne végezni hozzá, alighanem 2 hét alatt megvan. Nem akarom átverni őket, hogy feleslegesen beírassanak, aztán pár hónap múlva meg elmegyek szülési szabira. Persze, nem akarom megmondani hogy babát várok, mert akkor a régi munkahelyemen is megtudják, és oda sem lesz esélyem visszamenni.
JajajajajajjKép Mit tegyek? Kép Kép Kép
Vendég

Haga!Húúúúúúúú,fincsi torták,nagyon ügyi vagy biztos nagyon finom volt.Teljesen egyedül csináltad?Én csak piskótát tudok csinálni Kép
Munkával kapcsolatban én nem tudok segíteni,fogalmam sincs hogy old meg,ez egy nehéz helyzet.Kép

Kép
breni

Ne is mond, olyan "rosszul" sikerültek a sütik, hogy másnap már nem nagyon volt mit ennünkKép
Én csak egyvalakibe sajnáltam... (anyós)
Amúgy teljesen egyedül csináltam mindent. Szerdán kezdtem el, és pénteken délután végeztem velük. Persze, aludtam közben. Egyedül a tortával bajlódtam picit, nemtudtam, hogyan rakjam rá a díszeket. Délután 6kor álltam neki, és hajnali 2kor végeztem vele. De megérteKép
A teteje mazsolás-gesztenyés volt, az alja meg diós. Jajj, még most is összefut a nyál a számban, ha rágondolokKép

Na mennem kell, unokatesómnak sütök egy nagyadag muffint, mert tegnap sokat segítettKép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?