Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Na én is megjöttem a dokitól. Igazából én sem lettem előrébb. A hormoneredmények jók lettek, azt mondta, ezek mellett teherbe eshetek. Úgyhogy receptre felírta nekem a terhességetKép Csak az nem tetszik neki, hogy a hőm nem emelkedik. Már majden felíta a clostit, de azt mondta, hogy előszőr a cisztát ellenőrzi. Ezt majd akkor, ha már nem lesz meg a mensim. Úgyhogy ez a hónap is a természetes próbálkozás hónapja lesz. Jó is így, nem kell kapkodni, mindent sorjábanKép

FridoliKép
Már kezdtelek hiányolniKép nem tudtam, hogy miért nem írsz többet. De így már megértem......És köszi az infót a dioptriával kapcsolatbanKép Ahogy írtam, nekem ezek nem sokat mondanak.

GyöngyiKép
Ahogy olvashattad, ezt intéztem. Végül is örülök, hohy igazán nincs komoly eltérés a hormonjaimmal. Azt hiszem, még egy kis várakozás belefér, hátha magához tér a szervezetemKép

JuciKép
Nem semmi bejelentés voltKép Örülök, hogy örültökKép Anyukádhoz meg egy kalappal!
Ez a fizetős UH nagyon jól hangzik! Ma az SZTK-ban nem volt a csapon tekerőgomb, amivel a vizet megnyithattam volna, hogy kezet mossak wc után!

TitiKép
De kár, hogy nem írsz már ma este. Pedig nagyon kíváncsi lennék, mit ír a dokid!

ZsuzsaKép
Várjuk a képet a pocirólKép

CupiKép
Jók a nevekKépKép Akkor jól elszórakoztok a névválasztáson?!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szép Jó estét mindenkinek!

Koda, köszönöm hogy elküldted ma is a levelezést a munkahelyemre! Írni nem tudtam, mert nem voltam abban az állapotban (sajnos két rosszhír is fogadott mára), de nagyon jó volt titeket olvasni!
A cisztával az orvoshoz akkor még a héten mész???
Azért annak örülök, hogy a hormonvizsgálatok rendben vannak!!! A hődet mondtad neki?? Arra nem mondott semmit?

Cupicica, de jó hogy megmozdult! Kép Az lesz majd még csodálatos, amikor majd az apukája először fogja érezni a pocidban a mozgását! Kép Kép

Titi, kár, hogy már nem irsz és csak reggel tudjuk meg, hogy mit irt a doki... Kép De biztos minden rendben van és meg fog nyugtatni!!! Pihenj sokat!!!

Mesi,Ancsi,
minnél többet rakjátok fel ezekről az édes kis pasikról a képeket, annál jobban bizonytalan vagyok, hogy mit is akarok, fiút vagy lányt Kép

Juci, jaj, de jó, hogy igy örült neki mindenki!!! Nálunk már az a hír, hogy szeretnénk, egyesekből érdekes reakciót váltott ki. Párom nővére kicsit furi... De hát ez van! Legalább jó messze lakik! (Vásárosnamény) Kép
..és hogy a lányok is ennyire örültek?! Ez szuper! Remélem nemsoká én is izgulhatok a fiuk véleménye miatt!
Anyukádtól meg ne izgulj! Az unokának mindennél jobban fog örülni! Kép
Nekem az a szombati Szerelem és halál játéka tetszik! A héten mindenképp lefixáljuk, és akkor szólok. Még anyukámékkal le kell beszélnem, hogy Vivire tudnak-e vigyázni azon a hétvégén! Olyan kiváncsi vagyok rád, és úgy örülök, hogy találkozunk! Kép
Azért gondolkodtunk Kőszegben, mert onnan elég jó kirándulási lehetőségek vannak, és most csak lazítani akarunk! Kép Sétálni és romantikázni Kép


Lányok valaki mondjon véleményt a hőm és a Pg53 eltéréseire!! Kép
5-én lett volna fertility szerint pé-m, de a Pg53 tegnap volt délben kristályos... De se előtte reggel, se utána este nem, és azóta se... Kép
A hőm meg 36.5 fölé nem is ment. Valami nagyon rosszul működik bennem. Kép Kép

Jó éjt, vigyázzon mindenki magára!
Ági
csné
 
 


ÁgiKép
Én nem kartam a kedvedet szegni, de a PG53 szinte semmit sem ér. Mindenhol csak és kizárólag haszontalan dolgokat olvastam róla. Teljességgel megbízhatatlan. Én is akartam régebben venni, de mindenki lebeszélt róla. Aztán utána is olvastam.....nem is akartam többé venni. Nagyon kevés az az az ember, akinek bevált. A hődet nézd, azt az orvosok is elismerik.
A hőmre a doki azt mondta, hogy ej-ej. Nem tetszik neki, de a ciszta miatt nem merte felírni a clostit, ami segítene a dolgokon. De nem is bánom, előbb a ciszta dolgot tegyük rendbe.
A görbédet mutasd már meg!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

 
 

Koda, a fertility olyan lassú, hogy nem tölti be a görbémet Kép
Örülök, hogy leirtad a véleményedet a pg53-ról! Valószínűleg nagyobb esélyem lenne a babára, ha nem minden plusz módszert alkalmaznék, hanem csak úgy spontán együtt lennénk, amikor jól esik...

Végülis péntek ebben a "régi" görbében az utolsó adat, azóta meg csak 36.5-öt mértem. Azért ezt megpróbálom felrakni, bár a babanet is belassult... A baj az, hogy ebben a hónapban alig voltunk együtt, valahogy minden fontosabb volt, és én meg csak a babáért eröltetni nem akartam Kép
Kép

Igazad van a cisztás dologban. Először az legyen rendben, aztán jöhet a bébi!
Magamat is mindig azzal nyugtatom, hogy úgyis akkor fog jönni, amikor a sors jónak látja! Kép

Megyek aludni, küldöd holnap is a leveleket? Kép
Reggel 8-tól benn vagyok, és szerintem kb 2-ig, mert megyek a barátnőm kislányához utána a kórházba! Kép

Jó éjt!
Ági
csné
 
 


Nem rakja be a görbét Kép
Majd holnap délután megpróbálom!
csné
 
 


Csak én voltam belassulva...Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Koda!
Azért az jó, hogy a hormonokkal minden rendben van. A ciszta után meg jöhet a baba.

Ági!
A hőd jól leesett a mensi után. Nekem sose volt 36,0, lehet hogy nálad már a 36,7 is magasnak számít. Sőt még a 36,6 is. Hol méred? Nekem a mensi után volt 36,5-36,6 között. Mikor felment akkor pedig 36.8-36,9, és csak utánna emelkedett 37- ig. És még nem vagy lekésve semmiről, lehet hogy neked is később van peteérésed. Lehethogy most kezd emelkedni?????

Juci!
Olyan jó volt olvasni amit írtál. Anyukád szerintem sem lesz mérges, hanem ugyanúgy örülni fog mint a többiek. De megértem amit írtál, mivel én is mindent elmondok anyunak, de a mostani "kezdeti" terhességet még nem mertem. Nem is tudom mikor fogom neki elmondani.

Fidoli!
Neked mikor volt meg utoljára? Én is bizony vagyok. Olyan jó lenne tudni, hogy minden rendben van odabent.

Virág!
Mikor rakod fel a képet?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Úgylátom, már mindenki alszik. Én is nyugovóra térek.
Majd reggel jövök, addig is szép álmokat mindenkinek.

Jó éjt!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, gondoltam is ám rátok, azért ugrottam be, gondoltam, megosztom veletek a doki válaszát.

Szóval, azt írta, holnap menjek el UH-ra! Úgyhogy reggel odamegyünk a férjemmel, szerintem délre végzünk, és jövök a hírekkel! Húúú, már 1 hónapja nem láttam a csöppséget, remélem, minden rendben lesz vele. Bevallom, most kezdek parázni, hisz talán most dől el minden. Szóval, kezdek izgulni!!!

Dél körül jövök, és kérlek, drukkoljatok értünk! Amúgy barna azóta megint nincs. Kép

Ígérem, holnap végigolvasok mindent, de most csak ennyire tudtam beugrani.

Puszi mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Jo reggelt Nektek!

Elbucsuzom toletek,remelem csak par napra es otthon talalok egy jo helyet a kozelben ahol internetezhetek.

Kicsijuci!

Ne izgulj,hidd el anyukad hihetetlenul boldog lesz,nem fogja erdekelni,hogy nem mondtad el korabban,biztos megerti hogy mi volt az indok.

Csne!

En a fertility.com kalkulacioit nagy nullanak tartom,soha nem jott be.Abban a honapban amikor terhes lettem kiirta,hogy semmi eselyem a terhessegre,nem is akkorra tette az ovulaciot amikor en tudom hogy volt.A hod nem baj ha alacsony,ha a kezdeti alaphohoz kepest felmegy.
Nekem a homerozes,ovulacios teszt jott be egyutt.

Cupicica!

Oyan super lehet hogy erzed hogy mozgolodik a bebi.Kép

Tegnap a dokim jovahagyta az utazast es varja,hogy mar Picurral menjek vissza hozza jovore.
Sokat nott, az uh. alapjan 11 hetesnek latszik.

Jok legyetek,kismamak novesszetek pocitokat,leendo kismamak meg hizlaljatok a tuszoiteket aztan belehuzni.Kép
Hianyozni fogtok de igerem mihelyt tudok jelentkezem.

Puszi,
Momo
momo35
 
 


Sziasztok!

Titi!
De rendes a dokid. Biztos minden rendben lesz, és jó nagyra megnőtt már a baba. Képet tegyél fel, ha tudsz! A férjed is beszokott menni veled? Velem mindig jött a párom, és annyira örült neki, hogy ő is láthatja.

Momo!
Jó utat, és minnél előbb jelentkezz. Várunk!

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Mindenkinél esik? Olyan rossz ez az idő.
Ma főznöm kell, de azért mikor tudok, akkor jövök.
VIrág!
Várom a képet! Biztos szuper lett a hajad.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Cupi,
köszi a jókívánságokat.
Annyira jó, hogy már egyértelműen érzed. Nekem akkor voltak ilyen képzelgéseim, amikor már tényleg alig volt helye a hasamban, de ugyanolyan intenzíven mozgott, mint előtte. Na az, már tényleg olyan, hogy mindjárt kijön és kikukucskál a hasamon.

Juci,
Olyan jó volt olvasni. hát nálunk nem volt ilyen nagy bejelentés, ilyenkor mindig irigykedem. De nálunk mindenki tudta, hogy már majdnem két éve semmi. Szóval irigykedtem...

Lányok,
Mi úgy választottunk neveket, hogy leültem a z tónév jönyvvel és próbálgattam a vezetéknévhez, meg néztem a jelentését is. Aztán előterjesztettem és apa választott.

Momo,
prbáltam Neked mélt küldeni, de visszajött, hogy nem kézbesíthető. Küldjél mélt és én is megírom a telszámot és címet...

Titi,
Becsüld meg a dokidat. Szerencsére az enyém is ilyen. Ha bármi panaszom volt inkább menjek megnéz és megbeszéljük.

Koda,
Doki bácsim ezekre a cisztákra (mondjuk PCOS) azt mondta, hogyha a hormon eredmények jók, akkor minden rendben és még egy terhesség jót is tesz neki. (baba gondoskodik róla, hogy kipukkadjanak és felszívódjanak maguktól).

Ági,
Nekünk is akkor jött össze Enci baba, amikor nem görcsöltünk azon, hogy összejön-e. PG53-ban én nem nagyon hiszek. Szóval szeressétek egymást és ne parázzatok.

Virág,
Milyen lett a hajad??

Még jövök, megyek takarítani...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


SziasztokKép

TitiKép
nagyon várom a híreket! Ugye mondtam, hogy hamarabb fogsz menni Uh-raKép Biztos minden okés lesz!

GyöngiKép
Itt is esik....Én is főzök, épp hagymát vágokKép Aztán meg varrni fogok. Már tegnap elkezdtem egy feslőt magamnak, azt fogom csinálni. A burdába láttam renegeteg kismamaruhát. Aki tudna varrni, meg tudná csinálni magának.

MomoKép
Gyere gyorsan újra közénk!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányokKép

Tegnap sajnos már nem tudtam jönni, felsorakoztak a tennivalók, így csak most tudok bekukkantaniKép

Itt is esik az esőKép de most valahogy nem szomorít el, hanem felfrissítKép
Kicsi fiam vitte boldogan a főtt tojásokat az oviba, tojást fognak festeniKép
Hű, de kíváncsi vagyokKép

Örülök,hogy tetszettek a fotókKép

Zseppy!
Én még nem is láttam pici babádat! Nem tudnál felrakni róla képeket??Kép

Virág!
Én is kíváncsi vagyok a hajadra, biztos nagyon jó lettKép
Egyébként múltkor is írni akartam, amikor képeket tettél fel, hogy valahonnan annyira ismerős vagy nekem....de honnan??

Gyöngyi!
Mizujs veled??? Nem írsz magadról, amióta teszteltél...milyen érzéseid vannak??Kép

Titi!
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az UH-d biztosan meglepődsz, milyen nagy bébid van már azótaKépKép
Hátha képet is kapszKép

Ági!
Hát igen, az ember nem tudja, hogy mi lenne jó...én is kislányt szeretnék, de amikor kisfiam bújik hozzám és puszilgat...hát elbizonytalanodomKép
Igaz úgysem mi döntünk errőlKép

Van egy könyvem Janikovszky Évától: Örülj, hogy fiú...hát elég meggyőzőKép majd idézek belőleKép

Koda!
Ha felírták neked receptre a terhességet, már csak be kell csoszogni a gyógyszertárba és kiváltaniKépKép
Milyen egyszerű is lenneKép

Juci!
Nem semmi lehetett ez a vacsis bejelentés...Kép
Elhiszem, mennyire izgultálKép
Anyukáddal szerintem nem lesz gond, biztos nem mossa meg a fejed, hogy ejnye-bejnye kislányom, csak most mondod??
Szerintem is nagyon boldog leszKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


ZseppyKép
(Igaz én nem vagyok Pco-s)de nekem is hasonlókat mondottt a dokimKép Úgyhogy most csak még jobban megnyugtattál. Igazából nem is akart már Uh-ra küldeni, de látta rajtam, hogy nagyon aggodalmaskodok. Szerintem ezért küldött el. És persze ő is csak javasolni tudta a teherbeesést. Na majd meglátjuk.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Jó volt olvasgatni Benneteket, jönnék este is, de nincs még otthon netünk.

Titi,

Szurkolunk, és mindenképp gyere és mesélj, ha már van eredmény. Biztosan minden rendben lesz!!!

GYöngyi NEkem márc. 5-én volt utoljára, tehát még "friss" az egész dolog, és mivel semmilyen klasszikus tünetem nincs(émelygés,hányás,étvágy) a teszten kívül így kicsit fura, hogy akkor tényleg van odabent valaki Kép Kép TAlán csak annyi van, hogy a mellem nő, de egyáltalán nem feszül...Na, mindegy, nyilván mindnekinél más és tünetek jelentkeznek....

Legyen derűs, szép napotok a borús idő ellenére

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán tolom ide a képem, de annyi minden összejött mostanában!Et a tavasz hozza a sok tennivalót, amikor meg már lenne időm, dög fáradt vagyok.

Oné!
Mizujs veled?Mikor mész dokihoz?

Tücsök!
Már várom, hogy mikor mész dokihoz?Kíváncsi vagyok, mi van már a babóval?Vagy már voltál?Hú most zavarba jöttem, most olvastam végig az egész hétvégi termést, de már nem emlékszem...
Nem tudom, emlékszel-e de engem érdekel a barna halászgatyó, emilben megírom a címem, oké?

Titi!
A 12. heti Uh-ra mikor is mész?Egyébként már a 12. héten AFP-t is csinálnak, és majd mégegyszer a 16. héten.Biztos neked is fognak.Engem a védőnőm küldött a múlt héten, és ha minden igaz, ma kapja meg az eredményt, majd hív, hogy mi van.
Az uh-ról nem kértem fotót, úgyhogy azt nem tudok feltenni.
Egyébként a varrónőt itt találtama babaneten:
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
felsőket 2000.-tól
nadrágokat 3800.-, 4000.-tól varr.

rimar
rimar
 
 


Zseppy!
Nagyon jó lehet nézni, ahogy fejlődik a picur!Milyen fura!Mintha csak most született volna, és máris hasrafordul!Úgy babáznék már én is!

Cupicica!
Téged meg irígyellek, hogy mozog a babád!Már alig várom én is!Mikor érezted először?Még csak 13 hetes vagyok, de már alig várom!Kép

Ancsi!
A fotóid szuperek lettek!Olyan jó nézegetni őket!Le is mentem a gépre háttérnekKépPersze a kisfiad a csúcs!KépKépKép

most úgy megéheztem hagymás krumplisalátára!

rimar
rimar
 
 


Szia RimarKép
Hú, de rég láttalakKép
Már neked sem kell sokat várni a mozgásra! Én Bálintnál is (most is) a 17. héten éreztem először. Persze határozott mozgásról van szó, mert előtte is mintha valami áramlásfélét éreztem volnaKép
Most már olyan jó, érzem, hogy kapirgál odalenn, néha-néha egy boxot is elengedKép
Érdekes, nem annyira aktív, mint Bálint annak idejénKép
Lehet, hogy tényleg lááány???Kép

Hm...krumplisalátából küldhetnél nekem is...nyamm-nyammKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Lányok, küldök még néhány hétvégi balatoni képet:
Kép
a fiúk téglafalat tartanak...nehogy kidőljönKép
Kép
Balatonfüredi látkép a hegyről:
Kép
Bálint megpróbálja elvenni a fagyitKépde a mackó nem eresztKép
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!
Most jöttem haza a dokitól. Az uh-on mindent rebdben találtak, hihetetlen mekkorát nőtt.
Már azt is tudfom, hogy ismét fiú lakik a hasamban. Egyértelműen látszott, még csak eltéveszteni sem lehet, pedig én nem is vagyok uh szakértő. Tehát nálunk nem jött be az egy fiú egy lány variáció, pedig szerettem volna. Így én most sem fogok rózsaszin rucikat venni.

Most megyek főzni, de még jövök.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Halihó!

Itt vagyok ismét! Hál' Istennek minden rendben volt az UH-n. A kórházba mentem, nem a dokihoz, hozzá jövő szerdán megyek. De ha gond lett volna, biztos fogadott volna.
Szóval, ismételten minden rendben, semmi okát nem látják a vérezgetésnek, és már 37 mm a baba! Kép Olyan furi, már olyan kisember formája van. A fotó, amit kaptam nem a legjobb, úgyhogy nem teszem fel. Szinte semmit nem tudok kivenni belőle. Jövő héten hátha kapok majd jobbat!

Oné, a férjem szegénykém még nem látta a babát, ide nem jöhet be csak külön megbeszélt időpontban, úgy még nem voltam. De a jövő héten a dokihoz már be fog jönni. Eddig azért mindig elkísért, ma viszont képzeljétek, nem engedte el az anyósom (a főnökünk), mert hogy néz az már ki, hogy mindketten elmegyünk munkaidőben. Hát, Virág, és mindenki, akinek gondjai vannak az anyósával, ehhez mit szóltok? Nagyon hangulatember, és ma biztos rossz lábban kelt fel.

Na, megyek, mert muszáj pótolnom a reggelt, de igyekszem jönni még ma.

És köszönöm mindenkinek a drukkot!!! Kép Aranyosak vagytok!

KépKép
titi_27
 
 


Bufo,

De jó, örülök h. minden ok volt az uh-n. SZóval megint kisfiúval gyarapodtok... Kép Kép

Titi,

Neked is örülök, hogy semmi gond nem volt, és hogy már ilyen " nagy" a Babóca. Jó, hogy így fogod fel, hogy biztos ballábal kelt fel az Anyósod. Igen, mindnekinek lehet rossz napja, sajna emberek vagyunk mindannyian némi tökéletlenséggel. Gratu mégegyszer!!!

F.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Bufo!!! De jó, gratulálok!!! De jó, hogy minden rendben van!!!

Rimar, a 12. heti UH-ra jövő szerdán megyek! Akkor már a párom is láthatja majd a babát, nagyon várom, hogy bejöhessen velem. Ez tényleg olyan nagy élmény, ahogy hallod a szivecskéjét dobogni! Kép

KépKép
titi_27
 
 


megpóbálom feltenni a gatyókat amit rendeltem
rimar
 
 


Titi!
Az hüvelyi UH lesz?Nekem az volt.És AFP vizsgálatra is kell menned?
rimar
 
 


nem tudom feltenni a képeket mert nem tudom lecsökkenteni a méretétKép
Nem baj,a honlapot leírtam, ott meg lehet nézni.Egy feketét rendeltem(4000.-), egy drapp csíkosat(4200.-), és egy fehér halásznacit(3500.-)
Ezzel már ki lehet húzni egy terhességet.És képzeljétek!Írtam Neki, hogy csak egy nacim van, és mennyit kell rá várnom hogy elkészüljön, és azt mondta, hogy akkor péntekre megcsináljaKép

rimar
rimar
 
 


TitiKép
Nagyon szorítottam nektek, de nem hiábaKép Annyira jó, hogy ilyen szuper híteket olvastamKép Anyósodhoz NO COMMENT.......

ZsuzsaKép
Mennyi szuper hír! Grtaulálok a kis pöcörőshozKép Ugye most már nagyon örülsz nekiKép

RimarKép
Nagyon jók azok a nadrágok! Jövőhéten már új csini naciban fogsz virítaniKép

AncsiKép
Úgy látom nagyon élvezed a dig. gépedetKép Nagyon szép kis család vagytok!

Virááááág!
Hol vagy?

Én már úgy várom a találozót, a nagyot! Mikorra tervezzük? Gondolom június vagy július ugye?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Rimar, nem tudom, hogy lesz-e AFP, de majd a doki csak elmondja. Most hüvelyi volt, gondolom, a jövő heti is az lesz, de majd meglátjuk. Magánrendelésre megyek, úgyhogy majd gondolom, beutalót ad megint egy-két helyre. Majd kiderül!

A honlapot mindjárt megnézem én is.

Koda, ari vagy! Köszike a drukkot! Akkor jövő hét tali? Te hogy érnél rá? Sajnos nekem úgy néz ki, csak a péntek este, és a szombat délután szabad. Ha gondolod, elmegyek érted kocsival, és be tudunk menni a teázóba a városba. Mit szólsz hozzá?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt. DE jó neked, még jövöhéten is láthatod a kis drágád.
Szerintem mindenképp vidd a férjed is, biztos ő is látni szerenté. Remélem anyósodnak csak tényleg rossz napja van.

Bufo!
Gratulálok! Hány hetes is vagy, hogy már tudjátok a baba nemét is? Apukája mit szólt hozzá? Lányt vártatok, vagy mindegy volt?

Ancsi!
SZuperek lettek a mostani képek is. Köszönöm kéerdésed, jól vagyok, csak azért nem írok magamról semmit, mert még félek. Jó lenne már egy Uh, és akkor egy kicsit megnyugodnák. Úgy volt, hogy holnap megyek a dokihoz, de lemondtam róla, marad a jövöhét.

ELmesélem a storyt, miért nem megyek a dokihoz. REggel felhívtam az asszisztensét a dokimnak, hogy kész vannak-e, a hormonvizsgálatok eredményei. Azt mondta, fél óra múlva hívjam, addigra megkérdezi. Én hívtam is, de a dokim vette fel, aki tiszta ideg volt, mert az asszisztens még mindig az én leleteim után szaladgált, és gondolom nem tudott neki segíteni. Ekkor megkérdeztem a dokitól, hogy holnap lesz-e, és azt mondta hogy "sajnos igen".
Ja meg azt is mondta, hogy az asszisztense, majd felhív a leletek miatt, persze nem telefonált senki azóta sem.
Ezek után úgy gondoltam, csak egy hét múlva megyek. Még úgyis korai lett volna, nem? Szerintettek? Most lehetek a 7.hétben, de mivel a petérésem, amúgy is csak a 20. napon volt, ezért lehet csak a 6.-ban vagyook.
Tudom, hogy nem rám volt mérges a doki, hanem az asszisztensére, mert gondolom leállt közben beszélgetni.
Amúgy egy nagyon rendes orvos. A saját betegeinek mindent elintézt.
Vagy lehet épp csak roszkor telefonáltam, és valakit vizsgált.
Na mindegy marad a jövőhét, és addigra már tuti a szíve is dobogni fog.

Sikerült egy regényt írnom. Bocsi érte.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi!
De szuper hírekkel érkeztélKép Örülök, hogy minden rendben.
Milyen jó, hogy apuci is láthatja majd a babát, nagy dolog lesz ez az ő életében isKép
Nekünk sajna nem engedték, hogy bejöjjön.Kép
Az AFP még kicsit korai lenne nem??

Koda!
A gépet imádom, most úgy érzem szívesen lennék fotós...Kép állandóan kattogokKép

A találkozót nagyon szívesen szervezem, és szerintem mindenkinek jó helyszín a tópart.
A dátum Virágtól függ, mert úgy beszéltük meg, hogy akkor lesz a tali, ha ő is itthon lesz.
VIRÁG!!
Tudsz már időpontot, mikor jössz kis hazánkba?Kép

Jó lenne tudni, mert előre le kell foglalni a házikót, nehogy pont ki legyen adva, amikor itthon leszel!

ZuzsaKép
Gratula a kis kukishozKép
Most már látom, tényleg idéznem kell a könyvből, többségben lesznek a lánytakaró-fiútváró kismamikKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Gyöngyi!
Tudom, milyen rossz érzés volt mérgesnek hallanod a dokid.
Én is így jártam a múltkor, épp egy műtét előtt kaptam el "csak egy aláírás kellene" címszóval és olyan mérges lett, hogy csak úgy füstölgött...
Hát én is behúztam fülem-farkamKép

Persze őket is meg lehet érteni, sok teher felelősség lóg a nyakukon és ilyen "kis hülyeségekkel" zaklatják a kismamák, de bennünket ki ért meg?
Nem várunk minden évben gyermeket, persze hogy szeretnénk mindent tudni, és azt akarjuk, hogy minden rendben menjen a babával.

Na jó, ez már egy külön topic lenne...

Hát Gyöngyi, azért jövő hétig várni az aggodalmakkal....nem irigyellek.
Milyen jó lenne megnyugodnod, hogy ott van a kismanócska, jó helyen, semmi gondKép
Na, de csak letelik ez a hét isKépKép
Hajtsuk egy kicsit az idő kerekétKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Lányok,
Bocsi, hogy az orvosok védelmére kelek...KépKép
Szóval pont amiatt, hogy nagy felelősség hárul rájuk, nem biztos, hogy szeretik, hogy "csak egy aláírásra van szükségem". Lehet szeretné átnázni az eredményt, amit aláír. Lehet még szánna rád egy kis időt és nem kutyafuttában aláírni stb. Én Dokibácsim meg is mondta egszer asszisztensének először a saját betegeivel akar foglalkozni 100%-os odafigyeléssel és csak utána más helyről küldött betegekkel. Szóval tényleg ne a dokiról alkossatok véleményt.

Gyöngyi,
Egész biztos nem Rád haragudott. Szóval ne izgulj. És ne felejtsétek semmi nem "kis hülyeség". Szóval kérdezzetek bátran. vagy először kérdezzétek meg mikor tud Veletek foglalkozni. Bízzatok meg az orvosotokban, mert egyébként kiszolgáltatottnak fogjátok magatokat érezni, nem mertek kérdezni. Most nemcsak Rólatok, hanem a babátokról is szó van. És ezt az orvos is tudja.
Én bevallom őszíntén a második terhességem alatt sokkal aggodalmaskodóbb voltam. És nem küldött el egyszer sem. Sőt, amikor látta annyira fájok, hogy állni sem bírok, azonnal vitt be magához mindenki előtt. És negyedórát nyugtatgatott miután megvizsgált.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy,
Igazad vanKép Én sem bántom az orvosokat, nagyon sokat tesznek a mi terhességünk létrejöttéért, megmaradásáért, gyermekeink világrajöveteléért.
Együtt dolgozunk meg értükKép

Nekem tényleg "csak egy aláírás" kellett, mert valami új szabály értelmében az AFP vérvételt csak az orvos aláírásával csinálják meg, így csak egy pecsét és egy aláírás volt szükséges, hogy mehessek a vérvételre.
Talán érthető, hogy valahogy nem akartam megvárni a műtét végétKép

Sajnos így is sokszor kerülünk kiszolgáltatott helyzetbe, vizsgálatok, szülés, stb.

Én sírtam egy ilyen helyzetben.
Megszületett a fiam, tejcsi olyan nagyon sok lett, hogy 2 percenként betonkemény volt, viszont a mellbimbóm befelé forduló, így megszenvedtem a szoptatással is.
Mellem begyulladt, falat kapartam a fájdalomtól, 10 napot töltöttem kórházban szülés után, 40 fokos lázam volt szinte folyamatosan, a nővérek nem tudták lefejni a tejcsit, se géppel, se kézzel.
Antibiotikumos infúzió, jegelés, babaszobából elkülönítettek, elvitték Bálintot....soroljam még?
Ebben a helyzetben a vizsgálóba hívtak, volt benn kb. 6 orvos, ugyanennyi nővér, asszisztens, kitárt lábakkal vizsgálódtak rajtam az orvosok, tapogatták a gyulladt, fájó mellem....
Hát én meg csak sírtam. A kiszolgáltatottságtól, a kíntól.
Azért ezt is észre kellene venniük.
Emberként kellene kezelniük.

Csak ennyit akartam mondani.

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Oné
Én kislányt szerettem volna, már csak a családi egyensúly miatt is. A férjem nem lepődött meg szerintem számított rá hogy megint fiú. Ja a 16. héten vagyok, ma voltam minden vizsgálaton.(afp,uh)
Sajnálom, hogy a dokid ilyen volt, de biztos nem rád haragudott. Annyi mindenért kell felelniük, hogy néha ők is besokallhatnak. Egy hét az gyorsan elrepül, főleg a húsvét miatt.

Ancsi
Jók a képek!KépLátom kihasználod az ajándékot.
Idézz nyugodtan a könyvből, engem érdekel.

Titi
Örülök, hogy minden rendben a babával.Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zseppy és mindenkiKép

Bocsi a fenti sorokért, tényleg nem akartam a dokikat bántani, és vitatkozni sem akartam, egyszerűen csak kiszakadt belőlem ez a kiszolgáltatott helyzet emléke.

Mindjárt jön egy-két idézet a könyvbőlKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Régiancsi!
Írtad Titinek, hogy az AFpkorai még a 12. héten, de nekem épp két hete mondta a védőnőm, hogy idén januártól kétszer kell ezt a vizsgálatot megcsinálni: 12. és a 16. héten.Bár szerintem ez hülyeség, mert ilyen korán nemhiszem, hogy értékelhető eredményt ad.Eggyel több szuri a mamiknak.Én is most várom az eredményét.

rimar
rimar
 
 


Itt az idézet a könyvből:Kép

Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú

"Van, amit az ember előre megérez.
Különösen akkor, ha babát vár.
Nem is akartam előre megtudni,
hogy mi lesz, mert nekem csak lányom lehet.
A fiúk szemtelenek, durvák és csúnyán beszélnek.
A lányok szépek, kedvesek és szeretik a mamájukat.

"...Már eljött az ideje
és én még mindig nem döntöttem.
Mert az apja is mondott neveket,
és ezzel csak megzavart.
Végül úgy határoztam, hogy előbb majd
megnézem, hogy milyen színű a haja meg a szeme, és attól függően lesz
Amanda, Imola vagy Fruzsina.
Úgyis tőlem kérdik, hogy mi legyen a neve,
ha már megszületett.
Hát valóban tőlem kérdezték,
csak előbb annyit mondtak:
GRATULÁLUNK, ANYUKA! KISFIÚ!
És az az érdekes,
hogy amikor meghallottam, hogy én most már
igazán anyuka vagyok, és kisfiam van,
eszembe se jutott, hogy lányt akartam,
csak annak örültem, hogy végre megszületett
és egészséges, és amikor fölsírt,
tudtam, hogy csak ő lehet a mi gyerekünk.
Hogyan is lett volna lány, mikor fiú!"
És amikor megkérdezték, hogy mi legyen a neve,
mindjárt kettőt is mondtam,
pedig nem is gondolkoztam rajta,
csak egyszerűen tudtam, hogy úgy hívják.

Amikor mellém fektették,
és azt mondtam neki, hogy drága kisfiam,
láttam megérti,
és ő is szeretné nekem azt mondani, hogy
drága anyukám.

Hogy örült az apja!
Sose mondta, hogy ő fiút szeretne,
de valószínűleg így van,
mert egyre csak azt kiabálta, hogy
fiam született, fiam született, fiam született,
amíg fel nem világosítottam, hogy nekem is.

Annak is örültem, hogy az apja annyira örül a fiának,
pedig akkor még nem is gondoltam arra,
hogy egy fiú az sokkal jobb, mint egy lány.
Aztán meggyőztek róla."

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi,
dehogy haragszom. Egyszerűen nem értek néhány orvost. Az én Dokibácsim soha nem csinált ilyet. De tényleg a kórházban volt egy-két furcsaság. pl. Én ebédelek, doki be a szobatársamhoz (pár nappal korábban szült. Szóval ott én ebédelek, Õ meg gyorsan megvizsgálja szegény lányt. Egy 6 ágyas szobában. Na ezen már kiakadtam. Teljes kiszolgáltatottság és nem odafigyelés.KépKép
De inkább kérjük az idézeteket!!!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Rimar!
Én nem is tudtam, hogy ezt az AFP-t kétszer csinálják manapság.
Lehet, hogy elmaradott vidéken élünk??Kép


Lányok,
remélem tetszett az idézetKép
Ha szeretnétek, folytatása is következhetKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


sziasztok csajok!nem tüntem ám el csak két gyerekkel nincs idöm nagyon ideülni!ráadásul tegnap még barátnöm is itt volt a kisfiával!meg kiscsajt vagy ötször kellett tisztába rakni mert féloránként telerakta a pelust!este már tényleg ideülök és irok nektek bövebben!már hiányoztokKép

ancsi a talit ne akkorra szervezzétek mikor megyek!már irtam hogy ha összejön a melo(héten tudom meg) akkor én csak decemberbe megyek és mindenki babájával játszhatok márKép

puszi mindenkinek este hozom a képeket!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na, látom, kicsit alakítgatták a portált, és más sem tudott jönni, így én sem. Kép Bízom benne, hogy holnap már minden működni fog.

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt!
Ma én vagyok az elsőKép, még ilyen sem volt.
Csúnya borús idő vanKép, én napsütést akarok!
Képzeljétek az AFP eredménye már péntekre kész van. Nagyon gyors, mert kb 1 hét a legrövidebb idő amiről hallottam.

Virág
Jól lefoglal a két gyerek azt elhiszem. Vasánapig marad a sógornőd kislánya?

Ancsi
Köszi az idézetet!Kép Nagyon aranyos.

Momo
Jó utat és vigyázz magadra!Kép Ha van rá lehetőséged akkor jelenzkezz!

Titi
Én sem tudam jönni tegnap, de nem nehéz idetalálni most sem.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ancsi!
Nagyon jó volt az idézet!Jöhet a folytatás isKép

Ú lányok!Ilyen még nem volt: az előbb olyat hánytam, hogy azt hittem kijön a belső szervrendszerem!
Jól nézek ki, ha a 3. hónap után kezdek el hányni.

rimar
rimar
 
 


Rimar
Hú ez nem jóKép. Van aki végig hány a 9 hónap alatt, ezzel nem akarlak megrémíteni.
Jobban vagy a hányás óta?

Megnéztem a jónás naptárat és ott lányt írnak nekem a december és januárban történő fogantatásra, hát nálunk nem igaz. Én vagyok a kivétel.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


SziasztokKép

RimarKép
Jobbulást! Remélem nem valami kis betegség!
A dobozodat feladom ma vagy holnap legkésőbb! Hétfőn vagy kedden meg kell kapnodKép Majd jelezd már légyszi. Nem tudom, hogy a posta hogy fog teljesíteni.
Azt nem írtad meg, hogy a babás milyen színű legyen! Nem mertem még megvenni az anyagot! Lehet gyerekmintás? (pl.: macik, játékok....)

ZsuzsaKép
Itt is esikKép De péntekre már 20 fokot mondanak, most néztem.


Mentek valamerre húsvétkor? Vagy várjátok a locsolkodókat? Ki mit fog csinálni? Mert nagyon szép és meleg időt mondanak.
Nekünk kirándulás van betervezve a környékre.

TitiKép
Persze, tudunk találkozni, amikor neked jó! Én tudok igazodni hozzádKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Mi anyukámékhoz megyünk hétvégére. Csak a család fiú tagjai fognak locsolni szerintem. Ha szép lesz az idő akkor mi is kirándulunk valamerre.

Ettől az időtől még a közérzetem is rossz. Nincs kedvem semmihez. A reggeli után el kellene mosogatni és főzni is kéne valami levest de csak itt ténfergek. ez szörnyű.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én se tudtam jönni tegnap.
Nálunk szerencsére nem esik, de nagyon bevan borulva.

Bufo!
Ne legyél elkeseredve, inkább gondolj arra, milyen jó lesz a hétvége.

Rimár!
Remélem már jobban vagy. Pihenj sokat a hétvégén.

Koda!
Szerencsére az én férjem kitaláltta, hogy menjünk el húsvétkor, és Sümegre megyünk, egy szállodába. Most néztem meg a neten. Még törökfürdője is van. Tök jó, pont most, amikor én nem nagyon akarok a vízbe menni a fertőzés miatt. Állítólag lesznek lovagi játékok a várban, meg tojáskeresés a gyerekeknek. Sőt egyik este olyan lesz a vacsora, hogy mindent kézzel kell majd enni, nem kapunk evőeszközt. Jó mi? Kíváncsi leszek rá.

Titi!
Rögtön te jutottál eszembe, amikor láttam, hogy a szállodában fürdő is van. Nemolyan régen még te írtad, hogy nem tudod merjél-e fürödni. Látod milyen a sors, most én vagyok ilyen helyzetben.

Jaj, lányok mennem kell, mert a kicsi lányom már a fogkrémet eszi.
Majd még jövök
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Köszi lányok, azt hiszem múlik a rosszullét, de olyan gyengének érzem magam.Nem tudom, mi van.

Koda!Rád bízom a dobozt.Jó ízlésed van.

Oné!
Hol lehet a sümegi programokról olvasni, engem is érdekel ez a húsvéti lovagi játék stb.

rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: