Új privát üzeneted érkezett!

Hurrá, telitalálat! Tényleg Ildikó a keresztnevem. Ugye, nem volt nehéz kitalálni! :-)))
Köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Zsuzsi!
Semmi baj, hogy nem szóltál a többieknek, elvégre itt nem a valós nevemen szerepeltem.
De ezután már két nevem is lesz:-)) kinek melyik tetszik jobban:-))

Mi ültünk ma a kocsiban, és a jég kopogott felettünk. /Szerencsére, a mi kocsinknak már nem árt./
Elindultunk Bencének íróasztalt nézni, aztán jégesőt láttunk :-))

Holnap nyílt nap lesz az oviban. Olyan jó lesz egy kicsit meglesni a gyerkőcöt, hogy mit csinál, hogy viselkedik.

KépKép
simsi
 
 


Tünde!
Vegyél olyan kocsit aminek le lehet szedni a karfájátKép
A miénk olyan!1-1,5 éves koráig volt rajta,aztán levettem mert könnyebb beülnie,kiszállniaKép
Az amerikai bababoltban vettük!

Apa holnap hozza haza a lakáskulcsotKépKépKépJuhhhhéjjjjjjKép

Ági
csagi
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Nekünk is van a babakocsihoz "karfa". Nekem + biztonságot ad, hogy nem esik ki manó. Õ ebben kapaszkodott az elején. Ez is levehető, mindkét írányba, tehát ha ki/be akarom tenni a kocsiba, akkor csak az egyek oldalt kell "kikapcsolni" lehajtani és már lehet is beteni Manót.
Akkor még nem vettél babakocsit, v akkor tili-toli egy másik?

Ági!
Akkor lassan mentek lakást felújítani?

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 

 
 

Sziasztok!
Megint itt a rossz idő!!!Hogy lesz ebből séta? Állítólag délutánra kijavul, eltűnnek az esőfelhők!Bízzunk benne!!!!!!!!

Kép
dora1980
 
 


Dóra,
Az egész országban ezerrel süt a nap. Itt meg..... ?????????????????
Egész nap nézem a met.hu-n mikor húz már el az eső, de itt kavarog felettünk.

Tegnap vettem új etetőcumit, mert az avent nem fér bele egyik termoszba sem. Egyet már szét is vertem, mert beleragadt a cumi. Na most teáztatom az új cumival a gyereket és látom, h. nem megy úgy az ivás. Megnéztem és nem a végén van kilyukasztva, hanem oldalt. Ezt komolyan gondolták? Azt se tudom, h. akkor a szájpadlása felé fordítsam v. a nyelve irányába? Tipp?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Tünde!
Biztos fogszabályzós cumi. A szájpad felé legyen a lyuk.Kép

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok!

Alig találtam meg a topikot, valahogy lentebb került.
Hát az időjáráshoz nem tudok én sem szólni... Ez van. Talán egész hétig?? Mindenesetre, most személy szerint egy kicsit megvisel ez az állandó frontváltakozás.

Tuzal,Hajme!
Ti most milyen családi szobáról beszéltetek? Ez nem az alapítványi?
Hát ha jól számolok még van 15 hetem hátra... Már nem is olyan sok... Csak a kicsilányom nem tudom hogy fogja majd díjazni azt az időszakot, hogy külön lesz tőlem. Eléggé anyás. De hát remélem, hogy azért meg tudjuk oldani. Ezért szeretnék mindenképpen alapítványiba menni, mert azért -persze csak a nagyon szűk családi kör- bejöhet. De előre láthatólag nagyon sokan fognak júliusban szülni....

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!
Jó kis idő van! Tegnap én is jól megáztam, még jó, hogy nem Bencével voltam, ő itthon maradt anyukámmal. Ma mi sem tudtunk menni sétálni, és sajnos egész hétre ilyen időt mondanak.
Hétvégén nagy buli lesz nálunk, anyukám 50 éves, a férjem 30, Bence pedig fél éves lesz! Még senkinek nem vettem semmit, remélem, holnap tudok intézni valamit.

Emese!
Nagyon sajnálom, ami a barátnődékkel történt, szörnyű! Hogy van a másik baba?
A családi szoba egy olyan szoba, ahova kitolják szülés után az anyukát és a babát, és ott találkozhat a családdal. Szerintem nagyon jó találmány.

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól vagytok! Végül ki lett az orvosod?

Jolka!
Május június körül költözünk. Valamilyen netünk biztos lesz ott is, nem is tudom, hogy bírnám nélküle.
Hát nem irigyellek az osztálytalálkozó szervezés miatt, de maga a buli biztos tök jó lesz. Hú, jövőre nekünk is lesz.

Tünde!
Én is úgy tudtam, hogy csak szülés után lehet a családi szobát használni.
Vasárnap elkezdtük a hozzátáplálást, almával, imádja Bence. Olyan fura tőle a kakija!!!
A cumisüveg témához nem tudok hozzászólni, Bence nem fogadja el, pohárból issza a vizet, persze a fele mellé megy, de nem baj, egyszer meg kell tanulni.

Egy kép az első almáról, olyan édi pofákat vágott!!

Kép

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Nekünk sem fér a cumisüveg a termoszba, de nem is használjuk. Aventos üvegre tettünk Mam-os cumit.(ezt most ajándékba is megkapod a dm-be, bababónusszal). Ennek a tetején van a lyuk, 3 méretben kapható, nekünk a pürés jött be, mert ebből könnyen jön a kakó. Pl. a nuk-os fogszabályozóssal mi sem tudunk inni. Ez is a szájbadlásra engedi a folyadékot. Viszont vízhez itthon poharat, de ha uton vagyunk a Aventos magic-os csőrös cumisüveget használunk.

Petra!
Ügyesek vagytok! Nagyon aranyos Bence a képen. Még Manó is felfigyelt rá, itt beszélt hozzá. Kép

Mesi!
A családi szoba tényleg jó. Márkot hamarabb látták a szüleim mint engem. Engem még "rendbe " raktak. Utána kitoltak és tudtam velük beszélni. Nagyon jó ötletnek tartom. Azért jó, hogy többen nem jöttek be, anyósomék már otthon buliztak. Kép
Hát igen Anyu ezerrel agódott értem, a másik oldal csak az unokát ünnepelte...

jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok a családi szobás infót! De időközben megkérdeztem az uncsitesómat. Hát elég sok meglepetés ér a kórházzal szemben... Tényleg jobb lett volna, ha 5 évvel ezelőtt is itt szülök...
Ez tényleg nagyon jó ötlet, mármint a családi szoba.

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok?
Alig van időm jönni...... Kép
Nálunk jelenleg minden rendben. Kép Jelentem, Dodi harmadik napját tölti az oviban, talán kihúzza a hetet. Kép Eddig mindig két nap után lebetegedett. Persze picit taknyos, de ez már nem ok az itthon maradásra. Drágaságom tegnap este 7-kor kidőlt, de már 5-kor fent kuruttyolt. És engem se hagyott tovább aludni. Már fél 7-től menni akart az oviba, hogy anya de menjünk már.... Olyan édes volt. Úgy látom tetszik neki. Kép Bár általában nehéz a kelés, meg a készülődés, akkor sose akar menni, de most a koránkelés miatt volt elég ideje magához térni. Kép Úgyhogy most nyugodt vagyok. Jövő hét szerdától meg tavaszi szünet....de most hirtelen nem is tudom, hogy szerdán még kell-e menni. És még valami javulás! Egyre többet eszik. Kép Szed most egy immungyógyszert, és nem tudom, hogy annak a hatása, vagy csak hogy pörög a napja.
Kornél bébi is jól van. Kis vasgyúró! Ügyesen mozgolódi, de már alig akar feküdni. Ha fogom az ölembe, mindig kiköveteli, hgoy úgy fordítsam, hogy nekem legyen háttal és ő szétlásson, sőt.... mindig előredől, hogy ülni akar. Olyan kis nagyfiús ilyenkor. Kép Azért 4 hónaposan ne akarjom már ülni?!?!?! De ha a két kezét fogva felhűzom is tök édesen ül, a feját ügyesen tartja, de azért imbolyog jobbra-balra. Sajna árforduláshoz még nem volt szerencsénk, de erősen próbálkozik. Viszont a fekvenyomás jól megy neki. Kép
Na megyek romeltakarításra.
Puszi Lányok!
Anita2
Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Kép
Dodit sem hagyom ki. Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Ja! Kérdezte valaki a hűtőt. Bocsi, hogy nem írtam rá semmit. Egy Electrolux hűtőt vettünk. 95 ezerről volt leárazva 80-ra, mert az egyik oldala meg volt karcolva. De nekünk egy kis sérülés nem számít, mert a spájzban van a hűtő. Kép
Kép
anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!
Hétfőn Peti megkapta 4hós oltását!Aznap du kicsit nyűgös volt, de ez lehetett a hülye idő miatt is!Itt jég esett!!A doki kevesellte a 30dekás hízását, ami szerinte lehet a még mindig jelentkező bukásoktól is!Ezért írt fel neki NUTRITON tápszersűrítőt.De mivel ő anyatejes, így szopi előtt kell adni neki 2 kanállal!Ám ez a gyerkőcnek nem ízlik, öklendezik tőle, és ki is hányja!Azt hiszem nem fogom erőltetni.Csak sajna a doki azt mondta, hogy ha jövő hónapban is minimálisat hízik, akkor tápszer kell neki!! De akkor mire az anyatejem?Nem akarom a tápot!Akkor inkább megkezdeném a hozzátáplálást!nem tudom miért kell ezt a hízást erőltetni, Peti végig alussza az éjszakát, napközben jókedvű, gagyarászik, szerintem semmi baja! Az igaz, hogy rengeteget mozog, meg nem áll, csak mikor alszik!Álllandóan jár keze-lába, forgolódik!Sztem lemozogja a kaját is!

Kép
dora1980
 
 


SZia Dóri!

Én nem adnám a tápszert a helyedben, inkább orvost cserélnék. Ha Peti szépen fejlődik, boldog, kiegyensúlyozott, akkor szerintem minden rendben.
Amúgy mennyi a súlya?
Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem (Jolka, köszi az érdeklődéstKép)...

Szerencsére nagyon jól vagyunk! Ugyan hasfájás még elő-előfordul (akkor nagyon tud Boti szenvedni), de nem mindennapos. Vasárnap volt a súlya 6,06 kg, ami nekem elég soknak tűnik. Nagyon husi, tokás bébiKép Most már sokat mosolyog, sőt van,hogy hangokat is hallat hozzáKép, illetve már szépen gagyarászik. ImádomKép Éjszaka most már általában csak 1x ébred. Ha jó idő van, nagyokat sétálunk!
Kedden kapjuk a 2hós oltást...kíváncsian várom!

Szerintetek nem késő 4 hónapos korban a csípőszűrés,ha mindketten (apa is és én is) csípőficamosok voltunk? Szombaton vettem terpeszbetétes pelust, mert még a kórházban mondta az egyik gyermekorovos, meg a miénk is, hogy császáros babáknak alapból szokták javasolni. Tehát a lényeg, szerintetek ne vigyem addig is máshova Botit megnézetni? Elég, ha kivárjuk a 4 hónapot. Azt mondták, érdemes már most bejelentkezni! Ez igaz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Remélem, továbbra is mindenki jól van! Illetve Emese, én is nagyon sajnálom így ismeretlenül is a barátnődetKép

Anita1

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Aniata2!
Egészséggel használjátok az új hűtőt!
Nagyon helyesek a srácok. Dodi igazi nagyfiu már. Kornél is nagyon ügyes.

Dóri!
Szerintem sem kell fetétlenül tápszert adni a kicsinek. De semmi baja nem lenne tőle. Én sem adnék/adtam volna, biztos lelkibeteg lettem volna.Más baba tápszeren nő fel és semmi baja se lett tőle. Azért én is kiváncsi lennék a Peti súlyára. Nálunk sose nézte a doki nő Manó súlyát, meg volt mérva, csak a védőnő csinálta, elég volt a gyerekre nézni és látta minden renben. Ezért sem értem a dokidat. Én tápszer helyet tehéntejet adtam volna, adok is neki. Tudom sokan közületek ellenzi. Kép

Anita1!
Csipőszűrés: Mi szűrés előtt egy hónappal jelentkeztünk be. Gyorsan ment és szerencsére nem volt semmi gond. Többiek magánrendelésen voltak, ők biztos tudnak nektek segíteni.
Saját magad megnyugtatására szerintem elviheted hamarabb is.

sziasztok

Szép napot mndenkinek!!!
Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Peti súlya 5,90, és 29-én volt 4 hónapos!Centire sztem kb 66-68körül lehet!Hosszra sokat nőtt sztem most is!JOLKA! Én is tehéntej párti vagyok!Persze nekünk még nem lehet azt inni, de amilyen hamar csak lehet szeretnék neki adni!HAllottam olyan dokiról, aki még az iskolás gyerekeknek sem engedi a tejet!Szerinte teljesen száműzni kell a gyerek étrendjéből!!Mi is azon nőttünk fel, és azt tanultuk, h. a tej élet, erő, egészség!Nem??

Kép
dora1980
 
 


Szia Dóri!

Igazad van. CSk állítólag a tej sem olyan int régen. Több benne a víz. Kép Manó nagyon szereti a tejes leveseket.

Anita2!
Te hogy tudod? Most már az utólsó félév fizetési átlagát nézzik a gyednél? Aki gyes után kivesszi a felhalmozott szabijait, ez alatt elbocsájtható, v csak akkor ha már legalább 1 napot dolgozott? Köszi a választ előre is. Remélem nem okozzok fáradságot vele.

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Ez így van, mi is tehéntejen meg piskótán nőttünk fel, akkor senki sem tiltotta, ráadásul a tej akkor egyenesen a bociból jött. Én betartottam az előírást, 1 éves koráig nem jött szóba a tej és tejféleség. Mégis tejallergiás volt. Hát ezt nem is értettem, ráadásul 3 éves koráig abszolút meg sem itta volna, most már iszogatja.

Főleg Zsuzsinak!

A TESCO-ban nyílt egy kismamaüzlet! Eszméletlen jó dolgok vannak. Amit csak akarsz, viszonylag elfogadható áron. Szebbnél-szebb felsők, nadrágok, ruhák, kosztümök. Gólyahír az üzlet neve.

Szép napot mindenkinek

Kép

Kép
jurem
 
 


Elfelejtettem: Tegnap voltam OGTT-n, mert vérkép, ellenanyagvizsgálat. Hát ez a cukorterhelés borzasztó. Nem emlékszem már, hogy 5 évvel ezelőtt milyen volt, de most nagyon nehezen viseltem.

Kép

Kép
jurem
 
 


Azt még elfelejtettem írni, hogy csodálatosak a fényképek, imádom nézegetni őket!

Jolka: köszi a segítségetKép

Dóra: én sem nagyon értem, miért is van ez a nagy tejellenesség...hiszen, ahogy mondod, nekünk épp az ellenkezőjét szajkózták mindig. Én már így is szinte teljesen száműztem az étrendemből - mondván, nagoyn allergizál -, pedig én nagyon szeretem!

Mesi: Én egész nap émelyegtem az OGTT után. Ráadásul kétszer voltam, mert vannak diabetesesek a családban, így jobban oda kellett erre figyelni.

Mutatok én is képeket, remélem, nem baj!

Szép hétvégét mindenkinek!

Anita és a ma 8 hetes Botond

így utazom...:-))
Kép

így nevetek apára:
Kép

megint jól bekajáztam:-))
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk Mutiék. Nagyon jó itt lenni, nagyobb Manó mozgás tere, mindent lerámol és szétszed. Kép

Most ettünk, és megyünk ki kutyázni és lemosom a kocsikat. Addig is levegőn vagyunk.

Anita1!
Nagyon aranyos Boti!
LÁtszik, hogy jó dolga van. Lám-lám nektek is bejött a P.O bady. Kép

Ovi: Ugyan még messze vagyunk tőle, de van tavaszi szünet is? Anita2 te írtad. És aki dolgozik és a nagyszülők messze vannak, azok, hogy oldják meg a gyerkőc elhelyezését. Addig másik ovi, v. bevisszi magával a munkahelyre? Nyáron, hogy vannak a szünetek?
Általában mettől- meddig lehet a gyerkőc egy nap az oviba? Hú most belegondolva, nem is tudom, hogy oldom majd meg. Főleg, ha nem nyíregyen dolgozom és apa is későn jön haza. Munkát is a gyerekhez kell majd igazítani. Bocsi a monológért, de ez már rég foglalkoztat, ti, hogy oldottátok meg?

Mindenkinek további napfényes, kelleme hétvégét kívánok!!!

Remélem azért a szépidő miatt nem csappan meg a topik.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Ovi általában 6-18ig van, rendesen, csoportban 7-17-ig, a többi ügyelet. Legalábbis a mi ovinkban így van. Ha téli, vagy nyári szünet van, akkor egy másik, (a társovi) fogadja a gyerkőcöket.
Nálunk nyáron ketten voltak otthon a gyerkőcök, most is így lesz.(ez a nagy korkülönbség előnye) Nyáron nem szeretett Bencus oviba járni, egy csoport működött, nem találta a helyét. Pedig jó lehetett, főztek az udvaron, meg palacsintát sütöttek, volt zuhany is, a meleg napokon, meg pancsoló.
Amikor Dorka kicsi volt, nehezebben oldottam meg, igaz, akkor kötetlen munkaidőben voltam, az elég laza volt, de azért dolgoznom is kellett, ilyenkor fizetős ismerős (bébiszitter) volt vele, ill. egy nagyon kedves ismerősöm is elvállalta, aki tanyán lakott. Ez nagy segítség volt. Ha sikerült, akkor meg kiírattam magam táppénzre. Szóval, nem volt könnyű, nagyi, meg apa nélkül, de nem lehetetlen.

KépKép
simsi
 
 


Jam tavaszi szünet nincs, meg őszi sem, és ha csereberélik a napokat, pl. 3 napos ünnepeknél, akkor ha szombat munkanap, akkor is van ovi.
Ja, és azt még nem írtam, hogy nekünk Dorkánál nagyon aranyos ovónénink volt, és ha nem értem haza vidékről, és pont ő volt délután, akkor hazavitte magával a gyermeket.
Vagy idővel más szülővel is ki tudsz alakítani baráti kapcsolatot, főleg, ha a gyerekek is barátok, akkor meg lehet kérni, hogy vigye haza a tiédet is, ha senki nem ér oda érte. A mobiltelefonok korában ez már egyszerű dolog.

Megyünk délután cirkuszba, az oviban kaptunk 1-et fizet 2-őt kap jegyet, teljesen be van zsongva a gyermek. Én nem is tudom, mikor voltam utoljára cirkuszban, nem is nagyon szerettem valahogy, de most kénytelen vagyok ezt az "áldozatot" meghozni.

KépKép
simsi
 
 


És még egy utolsó, hátha érdekel valakit. Most raktam fel a keleti apró oldalára is, eladó egy kisbicikli, kinőtte Bencus. Mint írtam korábban, nem is tud biciklizni, sokáig a szobában állt, néha felült rá, de inkább csak a kosarába pakolta az autókat.
De tegnap megtanult hajtani!!! Úgyhogy tegnap mentünk egy kört a bringával Örökösföldön, ez az egy alkalom volt, hogy kivittük. Ki is derült, hogy elég kicsi már neki. Tehát, eladnánk. A profilba tettem egy képet róla, ha nem sikerül, akkor a kep.tar.hu/simsi oldalon, megtekinthető.
5e ft.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok!

Milyen napotok volt?

Nekünk csodálatos, egész nap kint voltunk. Végre megkapott egy kicsit a nap. Kép
Manó alig aludt csak séta közben, utána kutyázott és nézte mit szorgoskodunk az udvaron.

Simsi/Ildi!
Köszönöm a választ. Ti melyik oviba jártok? Bicikli nagyon tetszik, de nekünk még nagy. Meg már a nagyi is beigért egyet. Nagyon jó állapotban van, biztos sikerül eladni.
Húú az szupi, ha már a gyereket 6-kor is be lehet adni, ugyan szegénykék fel tudnak akkor már kelni? Itthon Derecskén csak 7 után lehet bevinni a gyerekeket, ezért sok anyuka nem is tud elhelyezkedni, nem tudna időben beérni a munkahelyre. Ami általábban csak Debrecenbe lenne. Ugyan Derecske is város, de azóta nincs is munka itt.
Emlékszem, hogy anno minket a suliből csak 5-kor engedte haza, nagyon nagy indok kellett, hogy valakit 4-kor elengedjenek. Jó, akkor még szinte mindenkinek volt munkája, így biztos helyen tudták a gyereket míg érte nem mentek. Furcsálottam is a sulinkba, hogy sok gyerek már 3-kor, meg amikor szülők akartak haza mehettek a napköziből.

Remélem mindenkinek kellemesen telik a hétvégéje!!!

sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


JOlka,

Mi tegnap Debiben voltunk, de alig voltunk mi is a lakásban. Késő este jöttünk csak haza.
Most meg már indulok a piacra tiroli muskátlit venni. Remélem sikerül, mert már egy hete minden másnap ott vagyok.
Hova jártál középiskolába. Derecskére. v. Debibe? Én a Fazekasba jártam francia tagozatra. ELég kemény négy év volt, de jó volt.
Már annyiszor akartam kérdezni, h. Márknál a felállás, aztán meg a járás hogy alakult? Zalus még mindig nem az a mozgékony gyermek, vagyis jobban mondva mozog ő rengeteget, de leginkább a saját tengelye körül. Mikor is lesz Márk pontosan egy éves? Ugye mostanában?
A Mutiék amúgy anyukádék v. anyósodék?

Petra,
Hogy álltok a kajálással? Te sem szivesen ülsz, akárcsak a többiek ilyen jó időben gép elé. Megértem. Félves szülinapot tartottatok?

Csilla,
SZuper az S.O. gatya. Már hordjuk. Még egyszer köszi. Kész a szakdoga?

Emese,
Ez a cukorterhelés nem régóta van. ELég kellemetlen, csak azt nem értem, ha valakinek nincs erre vonatkozósan különös érintettsége, akkor miért kínoznak bennünket. Nekem arra volt jó, h. leteszteltem a családi vércukormérőt, amit szinte sose használtunk. Mielőtt levették mindkét alkalommal a vért, előtte azon megmértem és szinte u.az az eredmény jött ki, tehát jó a készülékünk.

Anita 1,2
Gyönyörű nagy fiaitok van. Látszik, h. jóétvágyuk van a Picurkáknak.

Dóra,
Már nem emlékszem, h. Peti mennyivel született, tehát ez a súly mekkora gyarapodást jelent, de ha neked van elég tejed (nekem volt, h. este láttam a gyereken, h. nem elég) csakis, de csakis akkor gondolkozz el, h. esetleg ..... azért mert a súlya a doki szerint nem elég, háááááát én azért biztos nem adnék tápit. Lassan ugyis kaphat ezt-azt és akkor inkább az, mint tápszer. De te döntésed.

Na megyek, mert bezár a piac.
SZép napot mindenkinek
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Tünde!

Muti=anyukám a Papci pedig apukám Kép
Ja a szaros pedig a 21 éves öcsém. Kép

Már én is szeretnék venni virágot az erkélyre, de az összes pénzem most fogdokira megy. Na majd a jövőhónapban, amúgy a Búza téri piacra mentél ki. Árban most mennyi, van választék? Mi eddig a Metró melletti kertészetben voltunk.

Manó 17.-én lesz 1 éves. Még nem járunk, csak, ha tud kapaszkodni. Ugyan meg tud már tenni 3-4 lépést egyedül is, de az még nem járás, csak lendületből megy. Felállni kb. 8 hónapos kora óta tud, de mászni ezerrel. Gondolom ezért is lusta menni, hisz négykézláb is eljut mindenhova. Kép A kompozásnak annyi hátránya lett, hogy ha két kezét fogjuk, akkor előre feszíti magát és úgy megy. Ezért csak az egyik kezét fogjuk, így viszont szépen megy magától. Sokan ajánlották, hogy a hónalja alá tegyek egy törölközőt és így vezessem és tartsam. Na ezzel a módszerrel megint ott vagyunk mintha kompoznánk. De még ráér elindulni. Annyiban lenne jó, hogy kint az udvaron már ellenne és nem kéne fogni, v babakocsiba tenni.

Derecskén a gimibe jártam, de ismerem a Fazekast is.

Csilla!
Milyen volt a hétvége. Voltak a barátok? Tudtattok bulizni?

Mi jövő héten megyünk a hegyekbe, v. a haverok jönnek hozzánk párnapra.

Tényleg fiús anyukák. A srácok mennek locsolkodni? Én nem engedem a fiukat, hogy kocsiba üljenek, majd talán jövőre.

Végre elaludt, megyek is vissza az udvarra.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok Lányok!

Egy gyors kérdésem lenne!
Nincs valamelyikőtöknek véletlenül elfekvőben két Rossmann pontja (most zöld kis levélke az aktuális). Ha nincs rá szükségetek, el tudnátok küldeni?
Hétvégén szeretnék venni pár csomag pelust, aztán azért kellene, 8 pontom már van.
Köszi Lányok!
Anita2

ui: amúgy jól vagyunk. Dominik igaz megint itthon maradt, mert kicsit beteg, de a héten úgyis már kezdődött volna a tavaszi szünet, szóval lehet már nemis megy csak húsvét után. Na majd meglátom.

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziaztok!
Leültem már kicsit net-ezni itt nagy magányombanKépApa fodrásznál,Balu meg alszik!Nemrég értünk haza a sebészetről.Rekord idő alatt végeztünk,röpke 2 órát vártunk,de végre nem fog már fájni a lábam!Levette a doki a körmömet!
Balut itthon hagytuk,anya el is tudta altatniKép
Pénteken voltunk Pesten megnézni a lakástKép
Balázs nagyon jó fiú voltKép

Anita2!
Sajna én nem tudok segíteni,még életemben nem voltam rossmann-ban!
Jolka!
Miért nem hagyod hogy menjenek locsolkodni???
Bazsa már tavaly is ment az apjávalKépDől a lóvéKépCsak sikerült belőle nekünk is előre elkölteni PestenKépVettem neki egy melegítőtKép
Megyek ebédelni

Ági
csagi
 
 


Jolka!
A Kereszt u-i oviba jár Bencus. De szerintem a többinek is hasonló a nyitvatartása.

Képzeld, kinéztem egy szállodát, itt a neten, apartman-árban, Crikvenicában, és már minden hely le van foglalva! :-((( Most voltunk az utazás kiállításon, hoztam egy rakás prospektust, találtam azokban is jó helyeket, csak kicsit drágábbak.
Kisgyerekkel nagyon ajánlották Porec-ben a Hotel Galeb, esetleg a Hotel Delfint. Ezek nem is annyira drágák. Ezek Isztrián vannak. De én inkább Crikvenica környékére mennék, nem tudom, miért. A szigeteket elvetettem végül, mert sokat kell sorban állni a kompnál, gondolj bele, kánikula, gyerekkel...és fizetős is. A hidak szintén. Úgyhogy maradunk a parton. Csak igyekezni kell a foglalással. 3 hotelt néztem ki, természetesen 3 iroda prospektusában :-)))

KépKép
simsi
 
 


Húsvéti locsolkodás:

Amikor 1 év körüli volt Bencus, én is elmentem velük. Persze, nem mentünk sok helyre, csak 1-2 közeli baráthoz. Sehol nem vették rossznéven, hogy én is mentem. És legalább láttam, hogy milyen ügyesen locsolja a lányokat. Én amúgy sem szoktam vendégeket várni, általában elmentünk kirándulni, ha jó idő volt. Ha rossz, akkor meg begubóztunk otthon.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok !


Köszi Ildi az infókat! Mi már lefoglaltuk a szállást. St. Fülöp jakabra megyünk. Mi is elvetettük a kompozást. Mi apartmanba megyünk. 6 embernek már sok lenne a szálloda. De kajálni oda megyünk, kérünk félpanziót.

Minden nyíregyi Iwiw-s kapott 10 meghívót, én már a nyakára léptem.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


egy iwiw meghívóra én is vevő lennék!!

Kép
dora1980
 
 


Hú Ti már a nyaralást tervezitek?Az idő még nem igazán ad rá okot:-((MI is készülünk azért vhova belföldre, mert petivel messzebb nem akarunk indulni!Bár én amúgy is belföld párti vagyok!Még nászútra is kis hazánkba mentünk!!MAjd külföldre akkor, ha a gyerkőc(ök)is nagyobb lesz és fog rá emlékezni!!Mindenkinek szép napot, a csúf idő ellenére is!!Tényleg ha van vkinek felesleges iwiw meghívója gondoljon már rám!!!Légyszi!!!!!!!!

Kép
dora1980
 
 


Hello!

Mindenkinek köszi, hogy még nem felejtettek el. Ma vagy holnap leadom kötésre a dogám és akkor írok bővebben.

Zsuzsi!
Küldtem neked meghívót.

Dóri!
Neked is küldtem, de visszajött, hogy nem létezik az az e-mail cím. Szólj, hogy hová küldjem.

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Csilla! AZ az e-mail címem, ami voltKépld1980@freemail.hu) Próbáld újra, máskor is volt már h. ezt jelezte vissza!Köszi!!!!!!!!!!!!!

Kép
dora1980
 
 


Azt a szomorú fejet nem akartam!!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok,

Már megint kaka idő van. Holnapra nagy szelet, csüt-re megint esőt jósolnak ide. Pedig már olyan jól belejöttünk a sétába, alig vagyunk itthon.

ANita2,
Harmincakárhány rossmann pöttyöm volt most, de sajnos már elajándékoztam a 30 felettieket (20-at már levásároltam). Máskor hamarabb szólj, vagy majd én rákérdezek. Ha itt laknál mehetnénk együtt vásárolni.

Jolka,
Ezentul be tudom azonosítani a családod. Te hivod igy őket, v. az egész család? Még sosem hallottam a Mutit Mo-on az anyára, de a Szaros sem semmi.
Virágvásárlásra nálam csak a Búza téri piac jöhet szóba, mert a kertészetek annyira korán zárnak, h. a férjem nem ér haza addig. Végül 5. nekifutásra vasárnap sikerült tiroli muskátlit vennem, vasárnap délután el is ültettem, persze már hétfő reggelre eltört az egyik közvetlen a száránál. Ezt nagyon nem szeretem a tiroliban, h. könnyen eltörik, akár a tövénél is és akkor fuccs neki. Most is mehetek keresni a pasit, h. találjak pont olyan muskátlit, rájöttem vennem kell még 1-2 póttövet. AMugy 350 volt, nem alkudoztam.

Ági,
Csak hogy a férjed nehogy nyugton maradhasson, ha hazajön irom, h. tegnap a Sárga diszkont melletti turiban nagyon jókat turiztam. Igaz egy új zsákban is turkálhattam, amit még ki sem tettek. Szerencsém volt. Annyira gyorsan növi ki Zalus a cuccokat, h. még a sok turkálás ellenére is alig tudom tartani vele a lépést .... na meg a pénztárcánk is. Annyira fáj a szivem, amikor a jó kis rucikat néhány alkalom után teszem el.

Csilla,
Várunk, mesélj hogy állt össze a szakdoga Elégedett vagy?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Azért nem voltam, mert tönkrement a gépem, újra kellett telepíteni.
Most nem is olvasok vissza, remélem mindenki jól van.

Holnap megyünk Bp-re temetésre... Kép

Kaptam iwiw mwghívót, majd holnapután nekiállok keresgélni, és felveszlek titeket is.

Na megyek mert még vasalni kell valami feketét.

Üdv mindenkinek, Annamari

Ádimama
 
 


Én is szeretnék iwiw-et, de eddig még nem küldött nekem senki:-((((

Jolka, én ma fizettem be az előleget, Novi Vinodolskiba megyünk végül. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Remélem, van kikötője is. Itt vagy apró kavicsos, vagy homokos strandot írnak. lehet, hogy van mindkettő. És lassan mélyül a víz. Ja, és 6 éves korig pótágyon ingyenes a szállás, meg a kaja is.

Merre van a St. Fülöp-jakab?

KépKép
simsi
 
 


Úúúúúúúúúúúútálom ezt a rossz időt!!!!! :-((

Kép
dora1980
 
 


Énnnnnnnnn is!!!!!!!! Nem hiszem el, h. egyik nap 25 fok, másnap meg 10 és ezerrel fúj a szél. :-((((((((((((((((

KépKép
tuzal
 
 


Kép Kép Kép

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Rossz idő ellenére is kevesen vagyunk a fórumon. Vagy már mindenki az ünnepre készül?

Itt még tegnap Mutiék szuper idő volt, de ma már fúj a szél.

Ildi!
St fülöp Jakob Észak Dalmáciában/nál van. Azt hiszem Zadar alatt. Itt is homokos aprókavicsos a part, de van beton is, inkább csak mólónál. Rengetteg sziget van itt, lehet csónakot bérelni és felfedezni őket. Remélem jól választottunk. Kép

Tünde!
Mutinak csak én hívom anyut, de Papcinak aput anyu is. Biztos jól néznek ki a virágaid.

Nálunk tiszta káosz lesz a hétvége. Holnap jön Zolko uncsitesója barátnőstől, péntek fodrász, ha minden igaz, vásárlás, szombaton anyósék jönnek Manót köszönteni, Vasárnap csavargás, Hétfőn anyuék jönnek. Ja és még lehet, hogy betoppan pár ismerős is. A lakás meg romokban. Az iratokat most kezdtem szórtírozni, de nem haladok, mert Manó melett nem lehet csinálni,ha alszik akkor a papírok zizzegnek. Egyszer csak minden rendben lesz. Kép

Legyetek jók!!!


sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Jolka!
Mennyire jön ki egy ilyen nyaralás kb.1 nap/fő?
Mi még nem is nézegettünk utána ,pedig gondolom még mostanában kéne,mert nem lesz már hely nem?Csakhát én nem szeretek előre tervezni,mert ki tudja mi lesz még 1-2 hónap múlva!
Ági
csagi
 
 


Jolka!
Én is azért izgulok, hogy jó hely legyen. Olyan nehéz így katalógusból választani. Ti mikor mentek, ha nem titok? Mi aug. 19-től. Kocsival?

Csagi!
Igaz, nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok. Én, amit nézegettem, csak hotel, félpanzióval, legalább **-ak, 43000-től kezdődött, a legtöbb 60-80e közt, de volt 100e feletti is. 1 hét/fő Általában szombattól szombatig van turnus. Az is számít, hogy a gyerek(ek) hány éves korig ingyenes, vagy mennyi a kedvezmény. 20-100%
Apartmanban más a helyzet, ott önellátó vagy, így olcsóbb valamivel. Gondolom. Majd erre Jolka tudja jobban a választ.

Ma szétnéztünk egy kicsit, bicikliboltokban. Az agyam eldobtam, hogy egy 16-os kisbringa 17e ft-nál kezdődik. Igaz, hogy ezek Hauserek, márkás, meg bírja a strapát, de akkor is húzósnak tartom arra az 1-2 évre, míg kinövi. Azt hittem, kb. 10e-ért kapunk. Csak két boltban voltunk, annyira fújt a szél. Majd megnézem itt örökösön is, vagy talán lesz az idén is a tescoban, olcsóbb. (most már értem, hogy tavaly a tescoban miért fogyott el olyan gyorsan a kisbringa)

A keleti apró online nem fogadta el a fényképes hirdetésemet, csak a szöveget. Ja, és olvastam a bababörze hirdetését is. Feladták vagy háromszor. A "Bújtosi" csarnokban lesz. (szerintem rövid u.) És irányárhoz 11M (millió) ft-ot írtak. Ennyibe kerülne egy asztaljegy??? Kép
vagy a belépő:-))))))))))))) Kép Kép
Ti mentek???

KépKép
simsi
 
 


mikor lesz a börze?a múltkori nem volt nagy szám!Sőt! Kép

Kép
dora1980
 
 


Simsi!

Mi most vettünk Dodinak egy 16-os bicajt 9900-ért. Igaz, nem Hauser (a szülőknek, mármint nekünk az van Kép ), mert úgy voltunk vele, hogy hamar kinövi, úgysem tudnánk úgy elpasszolni, hogy megérje.....bár Kornél is ezt fogja nyűni. De néhány boltihoz képest (ami pl 11 ezer volt) kis vagyány és elég igényesen meg van csinálva, strapabírónak tűnik. Márkája szerintem nem igen van. Na majd felteszek egy fotót a profilomba róla. Kép

Üdv, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?