Új privát üzeneted érkezett!

Rönci!

Köszi! Én miért hittem, ogy tegnap? Olyan bamba vagyok.... kezdődik a kismamaelbutulásKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Bali, úgy látom, hogy a szerelem kölcsönösKép Nagyon helyes a kissrácKép A pocakod pedig nem hájas, hanem babásKép

Kata, a kutyám eredetileg staffordshire terrier, de mivel a macskánkkal alszik egy kosárban, egyre inkább macskás viselkedésjeleket produkálKép

Manka, drukk az UH-ra, szerintem TUTI látszani fog a lényeg, minimum 20 percig veszik a babát, tehát addig össze-vissza forog majd, nem valószínű hogy eltakarja a takargatnivalójátKép

Puszi Nektek,
Kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok'
Gondolom eszrevettetek, hogy egy paran nagyon elhallgattunk. NEm a topiccal van baj.
Nem is a babankkal.

En eredetileg Miklos fiammal a 2004 oszi babas topicban lakom. Onnan voltam talin, beszelgettunk mostmar 2 eve mindennap. Mondthatom, hogy ok a barataim. Ezert razott meg sokunkat egyik topic tarsunk halala. Laura 32 eves volt, amikor a mult heten elvitte a rak. Nem egeszen egy eve derult ki nala, hogy nem minden oke. Kuzdelmet vegigkovettuk nem hittuk el, hogy ez megtortenhet. Sokan velem egyutt mar anyak, masok hamarosan azok lesznek. Azt hiszem mindenki keri a Joistent, hogy a babajat felnevelni is tudja. O mar nem teheti meg, Akos es Balazs fia anya nelkul fog felnoni. De edesapjuk egy nagyszeru ember, aki mindent megtesz, hogy a fiuk ne szenvedjenek hianyt semmiben.

Bocs, hogy leirtam. Tudom a kismamaknak csak szepet es jot illik mondani, de figyeljetek oda a mellvizsgalatra, rakszuresre.....

(HA valaki ismeretlenul segiteni akar a csaladon, akkor a 2004 oszi babas topicban van egy szamlaszam...)

Jovo heten lesz a temetes, utana talan magunkhoz terunk es tudunk csatlakozni ehhez a topichoz.



csengo 20+6
Vendég
 

 
 

Csengo:

Köszi szépen,hogy ezt megosztottad velünk.Nagyon szomorú történet.
Az édesapának kitartást,és sok-sok erőt ebben a nehéz időszakban.Talán a 2 kisfia segítségére lesz ebben.
Nagyon sajnálom!!

KépKép
rönci
 
 


Sziasztok!

Erika vagyok, 18 hetes kismama, és szeretnék csatlakozni hozzátok, persze csak ha nem bánjátok. Azt hiszem elolvastam majdnem mindent, és örömmel nyugtáztam, hogy vannak Békés megyeiek is. Én is Békés megyei vagyok, Gyulától nem messze lakom. Õ lesz az első babánk, akit nagyon nagy szeretettel várunk.

Üdv mindenkinek: Erika
erika30
 
 


Sziasztok!
Üdvözöllek a csapatban Erika.Én Andi vagyok és Gyulán lakom.Mi is az első babát várjuk és már nagyon nagy az izgalom a ki pocaklakó érkezése miatt.Ha jól olvastam akkor egy idősök vagyunk, mert ln is 18. hetes vagyok.
Tudjátok már, hogy mi lesz? Hogy fogják hívni?
Megkérdezhetem pontosan hol laksz hátha van közös ismerősünk, vagy esetleg ismerjük- e egymást?
Remélem jól fogod itt érezni magad!

Mindenkinek!
Jó hír,hogy a nálunk található körös vízszintje nagyon lassan húzódik vissza a medrébe és ha nem lesz sok eső a környéken akkor elmúlik az árvíz veszély is.Kb. másfél hét múlva megyünk 3d-re ide Gyulára.Remélem megmutogatja egy kicsit magát.A család már nagyon várja a felvételeket.Szerdán megtudom a második trimeszteri biokémiai és az AFP vizsgálat eredményét.De addig még sok idő van.
Üdv mindenkinek: Andi
andrea82
 
 


Sziasztok!

Rönci!
Ma vagy holnap benézek egy bioboltba és utána érdeklődöm a tőzegáfonya kivonatnak, ha valami pontosabbat tudok megírom.

Bali!
Úgy látszik ez a kismama elbutulás, ahogy te nevezted engem is elért Kép Az egyik este hazafelé menet a másik irányba tartó metróra szálltam fel és a következő megállónál döbbentem rá, hogy nekem nem erre kell menni. Igaz, hogy este 8-kor történt és egy olyan állomáson, ahol ritkábban járok, de azért mégis ciki volt Kép

Csengo!
Õszinte részvétem. Át tudom érezni a helyzetet, mert jelenleg én is izgulok valakiért, aki hasonló cipőben jár. Remélem, hogy annak a kűzdelemnek nem lesz ennyire tragikus a végkifejlete.

Erika!
Üdv minálunk. Ha már végigolvastál minket, akkor észrevehetted, hogy mindannyian megpróbálunk segíteni valamivel a másikon, bíztatjuk egymást és hasznos információkat cserélünk. Remélem jól fogod magad érezni köreinkben.

Lányok!
Úgy néz ki, hogy fel kell hívnom a dokit, mert valami gond lehet odabent. Pár napja fáj a jobb oldali petefészkemnél, amire én azt hittem, hogy felfáztam. Viszont tegnap délután óta a hüvelyben felfelé irányuló elég erőteljes nyilalásokat érzek, hol gyakrabban, hol ritkábban. Elég kellemetlen érzés és eddig még nem észleltem ilyet. Ha valaki más tapasztalt hasonlót és tudja, hogy mi lehet, akkor kíváncsian várom a véleményét. A párom próbált nyugtatni este, de azért én elmagyaráztam neki, hogy ez az én testem és jogom van aggódni miatta. Egyébként pedig nem ő érzi, hogy mennyire fáj. Azt pedig igazán tudja, hogy csak valós fájdalmaknál merül fel bennem az orvos gondolata, mert szerencsére nem vagyok hipochonder típus.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye,
nekem is volt már petefészekfájás, és hüvelyszurkálás is... Az okát sajna nem tudom, de más is panaszkodott már ilyesmikre, úgyhogy szerintem ne aggódj. (Persze nem a dokiddal való konzultációról akarlak lebeszélni...)

Erika30,
üdv közöttünk Kép Gyere gyakran, és mesélj magatokról! Babátok neme kiderült már? Eddig nálunk a fiúk vezetnek (ugye?), bár a lányok kezdenek felzárkózni Kép

Kép
Ákata
 
 


Gesztenye!

Nekem is volt ilyen. Nem tudom mennyi idős a baba, de elképzelhető, hogy a méhszájadat rugdossa belűről. Ettől a nyilaló fájdalom.
A petefészek környéke pedig fájhat a méhszalagok nyúlásától. Akár egy oldalon is. Annak idején én is paráztam, mert mindíg egy oldalon fájt. A doki azt mondta, hogy ott fekszik a baba, ezért van így.
De azért hívd fel az orvosod, és konzultálj vele. Az a biztos!

Szép képeket raktatok fel. Látom már alakulnak a pocik. A baba is gyönyörű. Mi tegnapelőtt voltunk dokinál, és 2600g a baba (32hét).
Itt egy kép a nagyfiúról.
Kép

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Melinda,
neked már nagyon nagy a bébid Kép És milyen szép Kép Mikorra várjátok? Tudod a nemét?
Nekem a baloldali iker (Liza) ül a hólyagon - hát óránként járok pisilni... Lili (jobb oldal) viszont úgy helyezkedik el (széltében fexik), hogy alig érzem... Néha-néha azért már ő is rugdos Kép
Mi a 18-19. hétben vagyunk.

Kép
Ákata
 
 


Csengo
Nagyon megrázott a hír amit írtál, végigfutott rajtam a hideg tőle. Borzalmas! Az interneten kaptam egyik nap egy figyelmeztető levelet, hogy egy lány meghalt, mert seb volt a mellén, az orvosok nem foglalkoztak vele és a végén kiderült, hogy a rák egy igen ritka fajtája és ha időben diagnosztizálják megmenthető lett volna. Nem ő volt az véletlenül?

Ezért parázok én rá mindenre annyira, mert akármiről kiderülhet, hogy betegség. Mások viszont azt mondják, hogy nem kell minden szúrással annyit foglalkozni, mert akkor belehajszolom magam egy betegségbe. Akkor hogyan éljek? Persze, hogy nem jó nekem sem, ha mindenen túl aggódom magam, de mi van ha éppen azzal nem foglalkozok, ami egy betegség jele lehet?

Ákata
Az izzadás nem lenne ilyen szabályos folt, a pólóm elcsúszik amikor alszok, úgy lehet középen, de ma éjjel már nem volt.Kép

Kép
manka2
 
 


CsengoKépKép

Erika
Üdv a csapatban!

Gigi
Vendég
 


Manka,
szerintem muszáj csökkenteni az aggodalmakat egy "egészséges" szintre, mert a végén ebbe betegszik bele az ember... Folt elmúlása Kép Érdekes, nekem nagyobb a prolaktinszintem (legalábbis egy vizsgálat szerint), tehát terhesség nélkül is lehetne tejem, de sosem volt és most sincs... De ha a bébik itt lesznek, megjön a tejecske is Kép

Kép
Ákata
 
 


Ákata, Melinda!

Megnyugtató, hogy már mással is előfordult ilyen, így valószínűleg a terhességgel lehet összekötni (és nem valami fertőzés vagy felfázás). Nálatok hány hetesen volt erre példa. Én most vagyok a 14-ben, tehát a babát még nem érezhetem, ráadásul a nyilalás alulról felfelé irányul. Egyébként a baba nekem is a jobb oldalról jöhetett, mert a bal oldali petefészek a ciszta miatt eléggé esélytelen volt.
Beszéltem a dokival szerinte 1-2 napon belül el kell múlnia, de ha mégsem akkor nyugodtan menjek be hozzá szombaton a kórházba, mert ügyelni fog. Egyébként ő is arra tippel, hogy most áll át a méhlepény a hormontermelésre és az okozhat ilyesmi érzést, változást. Nagyon kedves volt és ész érvekkel próbált megnyugtatni.
Melinda, a babus egyszerűen édes és már biztosan nem fog túl kis súllyal születni Kép

Manka!
Sajnos tényleg nem lehetünk biztosak benne, hogy milyen tünettel érdemes foglalkozni. Én ilyenkor általában a megérzésemre és az eddig tapasztalt dolgokra próbálok hagyatkozni. Viszont az is igaz, hogy néhol még a doki kezében sem lehetsz biztonságban, mert rosszul diagnosztizál valamit. Én is ezért örülök, hogy megosztjuk egymással az eddigi tapasztalatokat, mert így megnyugtatjuk egymást, ha már mással is előfordult hasonló dolog.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok lányok,

Sajna nem én nyertem a díjatKép De annyira jól esett, hogy így drukkoltatok, meg az egész családom is persze. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem bánt a dolog, de főként azért, mert szép lett volna így befejezni... Nem hiszem, hogy 2 kisgyerek mellett valaha is visszamennék oda. Vagy ha mégis, az jó pár év múlva lesz, ki tudja, hogyan alakul addig a tévézés...

Piciri: Pesten volt, a várban, a Nemzeti Galéria dísztermében. Nagyon jó volt a hangulat és elég furcsa volt a többtízmilliós kép között vacsorázniKép A párommal és a szüleimmel még poénkodtunk is, hogy egy.két képet elhozhatnánk, megoldana mindentKép
A zsűriben többek között ott volt Ragályi Elemér. Szirtes Tamás, akik elég nagy szaktekintélynek számítanak. Végigparáztam az egészet, ráadásul a mi kategóriánk volt az utolsó...

Bali: Hihetetlenül helyes fiad van, csak úgy csillog a szeme, lehet benne látni az elevenséget. Biztos jócsont, ugye? A pocakod pedig nagyon helyes!

Manka: Igazad van,hogy nem nézel ilyesmit. Én pedig nem forgatok most ilyeneket. Sőt, múltkor egy kislányt elütöttek és szegényke nem élte túl. Odaadtam a témát az egyik kolleganőmnek, én nem bírtam volna megcsinálni...

Holló Márti a főnököm. Én is gratulálnék neki, de azóta nem beszéltünk, majd átadom a jókívánságodat, ha utolérem.

Erika: Üdv a nagycsapatban!!!

Gesztenye: Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen. Mindenképp beszélj az orvosoddal és értesíts, hogy mi a heylzet.
Nem akarok belekotnyeleskedni, de a párod szerintem csak nyugtatni akart. Szegény hapsik sokszor nemigazán tudják, hogy mit kezdjenek ezekkel a szitukkal, amúgy is olyan kitaszítottnak érzik magukat éppen azért, mert nem ők hordják a szívük alatt, hanem miKép


Rönci: Olyan ari vagy, hogy tegnap este vígasztaltál. Ma megjutalmaztam magam egy szabadnappal(ha már a díjat nem én hozhattam hazaKép), holnaptól ismét nagy lesz a hajtás. Meg
hétfőn, szerdán, csütörtökön..


Szőkemelinda: kb. 5 percig néztem az uh-s képet, mire megfejtettem a rejtélytKép Ugye a fejecskéjét láthatom és éppen szundizik?? Ha nem, akkor tudd be annak, hogy én is szőke vagyokKép Gyönyörű a kicsi fiad!!!
Millió puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey
 
 


Csengo, nagyon megrázott az írásod. Õszinte részvétem a családnak.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Csengo:

Sajnálom, ami történt. Borzasztó lehetett és lehet mindenkinek. Nagyon sok szeretettel várlak vissza, ha már egy kicsit jobban leszel lelkileg!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey!
Az előző írásomban már jeleztem, hogy beszéltem a dokival, de pár nap múlva már többet tudunk (vagy elmúlik vagy megnézi, hogy mi lehet).
Tudom, hogy csak nyugtatni akart a drágám, de néha azt hiszi, hogy minden apró rezdülést elmondok neki, pedig csak akkor szólok amikor már tényleg gázosnak érzem a helyzetet. Azért 10 év alatt már volt rá lehetősége, hogy megismerjen ezen a téren is Kép Egyébként tündérien el tudja terelni a figyelmemet az éppen aktuális problémáról és ezért nagyon hálás vagyok neki.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Lányok,
ez egy tök jó oldal arról, hogy mi micsoda az ultrahangon :-):

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=41

Jadey,
díj Kép De azért a jelölés sem semmi! Kép És a vacsora is örök élmény...
Meddig tervezel dolgozni? (Ez jó magyaros volt, bocs...)

Kép
Ákata
 
 


Csengo!
KépKépKép A "sajnálom"-ot semmit mondonak érzem, megdöbbentett a történet. Majd talán egyszer elmondod, honnan tudta, hogy baj van... Visszaolvastam a hozzászólásaiból néhányat... A fiai nagyon boldogok lesznek, amikor majd elolvassák őketKép

Jadey!
A fene....! De a döntőbe jutás is igazán szép búcsú, nem igaz?

Gesztenye!
Szerintem sincs semmi probléma! Mégis csak megnő bennünk egy pötty kb. 3 és fél kilos 50cm-es üvöltő valamivé... Olyan nics, hogy valami olykor nem húzodik, nyilal, hasogat... aztán szétreped stb.Kép Volt ilyenem, most is van, szörnyen idegesít néha, de ezzel együtt normális.... Nyílván más eset, ha az ember felfázik vagy ilyesmi... Élvezd a kismamaságot és miután a doki is megnyugtat, tudj rá, hogy ez is csak újabb szakasz a fejlődésbenKép

Manka!
Akkor most nincs több folt vagy csak nem ott van, ahol eddig?Kép

Szőkemelinda!
Hát valóban elég lesz megszűlni, úgy látomKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Ákata. Bali: Persze, nagyon örültem már a jelölésnek is. Mégha a főnökeim nem is mondják, tudom, hogy már ez is nagy dolog.

Úgy vagyok vele, hogy ameddig bírom: Május vége, június... Bár imádom a munkámat, de hihetetlen nagy stresszel jár. Vidékre kocsikázás, szövegírás, vágás, rohangálás, adás előtti para... És akkor még a cseszegetésről, rivalizálásról nem is beszéltem.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy tegnap este óta ilyen sokat írtatok, legalább van mit olvasni.

Andi!
Én eleki vagyok, bár Békéscsabára járok és ott is fogok szülni.

Mi éppen ma este megyünk 18 hetes UH-ra, nekem már megvan az AFP eredménye is, meg a biokémiai szűrésé is. Szerencsére minden rendben van. Nem tudjuk még, mi lesz, remélem ma már esetleg közelebb kerülünk a titokhoz. Egyelőre lány nevünk van csak, mert én annak érzem. Ha így lesz akkor Enikő lesz a drágám. Én azt gondolom nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert semmi problémám nem volt eddig a 18 hét alatt. Eleinte émelyegtem, meg feszült a mellem, illetve folyamatosan álmos vagyok. Ezen kívül semmi. Összesen 2,5 kg-ot híztam eddig, pedig én 92-ről indultam. Gyakorlatilag jobban érzem magam, mint a terhesség előtt. Kicsit a nyári melegtől tartok, mivel szeptember 02-re vagyunk kiírva, és a meleget nagyon szeretem, csak nem nagyon bírom. De optimista vagyok, így biztos nem lehet baj. Egyébként én már kb. 2 hete érzem a magzatmozgásokat, hol az egyik hol a másik oldalon. Olyan, mint egy jó erős szívdobogás.

Sajnos nagyon sok rossz tapasztalatot hallhat az ember, de higgyétek el ezekkel nem szabad foglalkozni, mindent pozitívan kell felfogni. Ez tudom, hogy erős leegyszerűsítés, de engem is riogattak mindenféle kellemetlenséggel, problémával, de úgy döntöttem, hogy nem veszek róluk tudomást.

Üdv mindenkinek és szép napot, bár nálunk éppen esik egész nap az eső!

Erika
erika30
 
 


Sziaszok!

Csengo - nagyon sajnálom a lányt és a családját is. Ehhez nem is lehet semmi okosat hozzáfűzni.

Szőkemelinda: nekem látszott a baba arca, nagyon szép kép. Nemsokára összehasonlíthatjátok élőben is ezzel.

Képzeljétek el tegnap megismerkedtünk személyesen is Bettussal! A Schöpf-Méreys előkészítő tanfolyamon pont egymás mellett ültünk. Jó volt.

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Sziaszok!

Csengo - nagyon sajnálom a lányt és a családját is. Ehhez nem is lehet semmi okosat hozzáfűzni.

Szőkemelinda: nekem látszott a baba arca, nagyon szép kép. Nemsokára összehasonlíthatjátok élőben is ezzel.

Képzeljétek el tegnap megismerkedtünk személyesen is Bettussal! A Schöpf-Méreys előkészítő tanfolyamon pont egymás mellett ültünk. Jó volt.

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Erika!

Nem biztos, hogy van mitől tartanod, hiszen tavaly összesen 2 hétig volt igazán meleg...Kép Nem tudom, emlékeztek-e? Örülök, hogy ilyen jól vagy, élvezd továbbKép Aztán szólj, ogy megmutatt-e a micsodáját!Kép

Jadey!
Többek között, Te is olyasmit írtál, hogy "jócsont" feje van a kis manómnak, meg rafináltnak nézik stb...Kép Fura, mert pont az ellenkezője, csak a pápaszem hiányzik a fejéről. Visszafogott, széplelű tudósgyerek. Annak idején azt mondta az óvónéni, "antiszociális". Majdnem meg is téptem...Kép Az antiszociális azt jelentette, hogy nem veri szét a játokat, nem rúgja fel a kölyköket, hanem ebéd után elvonul olvasni, meg megpróbálja elmesélni a többieknek, mit látott a National geographicon előző este... Eleinte én is aggódtam egy kicsit, de vannak barátai és nem érzi magányosnak magát... Szóval becsapós a tekintete!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Sziasztok!

Valóban megismerkedtünk Borókával, de mint kiderült régebben is beszélgettünk már az előkészítőn.Kép Hogy mik vannak....

Rugdi:
Képzeljétek, eddig csak én éreztem esténként, hogy mozgolódás van a pocakban, de tegnap a férjemnek is megmutatta magát.Kép Olyan kis édes volt, amikor az apja rakta rá a kezét, egy darabig hallgatás, aztán mondtam neki, hogy türelem az előbb úgy viháncolt, hogy biztos újrakezdi. Mintha megérezte volna, hogy más keze van ott? Aztán mondtam: muti meg a papinak magad, és akkor megint elkezdett ficánkolni. Nagyon kis helyes volt. Kép Kép Kép

Jadey:
Azért a részvét a fontos, és a finom hami. Nyam-nyamKép Te legalább elmondhatod, hogy voltál ilyen jelölésen engem max. az oviban jelöltek a naposi feladatra Kép

Jaj teszek fel pocis képet, mingyá meg is keresem.

Szóval ez én vagyok 19 hetesen + pár naposan.
(remélem fel tudom tenni mert már jól lekicsinyítettem, hátha kisebbnek tűnik a bendőmKép

Kép

Kép
bettus79
 
 


Bettus!

És Te mióta érzed? Nagyon édesek vagytok!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Krisszi!

Vasárnap nekem jó!

becsengetsz hozzánk, vagy hol találkozunk? Aztán lesétálhatunk együtt a cukiba!

Bettus!
Szép a pocid!

Jadey!
Vigyázz nagyon magatokra, ez a stresszes melo hajtás nem hangzik valami túl jól...

Kép

Kép
rejo
 
 


Köszi Csengő!

Andrea

KépKép
Áron
 
 


Bali,

Ne haragudj, nem bántásnak írtam. Én kifejezetten a tekintetére gondoltam, jó, ha vad tűz ég a gyerek szemében, főleg később a csajozáskorKép Az én lányom viszont édi-bédi kinézetú, de annál elevenebb, hála az égnekKép Én is ilyen voltam: angyalbőrbe bújt farkas...

Rejo: Megígérem, hogy egy kicsit visszafogom magam. Már arra is gondoltam, hogy pocakmérettől függetlenül kicsit előrébb hozom a leszerelésemet... Csak egyelőre nem tehetem meg. Az én állásom is olyan, hogy nulla forint kereken, ha nem dolgozom (nincs alapfizum, csak a lement riportok után kapok pénzt) és a páromé is. Decemberben nyitottunk egy ezüstboltot, és bár jól hangzik, de egyelőre az is mínuszos, nem tett jót a sok rosszidő. Pedig hihetetlenül olcsó és gyönyörű, akik már vásároltak ott, visszajárnak. Csak az embereknek meg kell ismerniük, meg kell szokniuk, hogy nem mindenki végez szabadrablást, igenis vannak korrekt üzletek...
Szóval ez a kis bolt a reménységünk.

Bettus: Nagyon helyes a kép Rólatok,azt nézegetem, hogy szerintem nekem is hasonló már a pocakom, pedig én még csak 15+3 vagyokKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey,
én is júniusig tervezem a munkát... Nem irigyellek a stresszért Kép

Erika30,
tetszik a hozzáállásod Kép Kíváncsi vagyok, megmutatja-e magát a baba Kép Nekem az UH-s orvos azt mondta, hogy a mamák általában megérzik, fiúk lesz-e vagy lányuk. Nálam ez bejött (két lány) Kép

Bali,
pedig tényleg kis rosszcsontnak néz ki Kép Nagyon klassz fiú lehet, ahogy leírod Kép Várja már a kistesót?
Tavalyi jó idő: emléxem arra a pár napra... akkor költöztünk ki a lakásból Anyuhoz, tök jól esett a negyven fok... Kép Egyéb nyári élmények: egyszer fürödtem összvissz a Balatonban, pedig minden második hétvégén ott voltunk, plusz még közel három hetet... Viszont az építkezéssel csúsztunk jó egy hónapot, mert folyamatosan elmosta az eső...

Bettus,
édesek vagytok a képen Kép Tök jó, hogy a férjed is érzi... Nálunk ilyen még nincs Kép

Jadey,
ez a pénzdolog durva... Aszittem, alapra jön rá a plusz bárhol a médiában... Így nem könnyű... Ezüstbolt: nem írnád meg, merre van? Fülbevalóbolond vagyok, de sorra veszítem el őket, és szívesen körülnéznék nálatok...

Kép
Ákata
 
 


Kata!

na ugye milyen trutyi nyár volt... Én örülök, hogy ilyen vadócnak néz ki! Természetesen szerintem szívdöglesztő fekete szeme van...Kép Kistesó? Háááát, inkább az érdekelte, hogyan működik a terhességi teszt, és már háromszor megnézte az "Élet az anyaméh"-bent a National Geographic-on, folyamatosan kérdez, már ő is nagyon várja, hogy érezzük! De én nem nagyon hiszem, hogy fognak még együtt játszani és nem is szeretném, ha állandóan ezt várná.... majdnem 8év... Mit gondoltok erről?

Jadey!
Dehogy sértődtem meg! Szerintem is dögös kölyök!KépKép r
Reméljük, Kata beindítja az üzletet!KépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni mostanában de ami ma történ az szuper ikres kismamák figyelem ....
unokatesómnak ma megszülettek császárral az ikrek
Szabina 2700g Milán 1785g.
Most pihegnek ezerrel mert sokat vártak mire kikukucskálhattak e világra 39.hétig voltak odabent Iza már csak fekve bírta de kitartott.
su

KépKép
suezika
 
 


Bali,
ha nem is egyenlő partnerként, de sztem elbeszélgethetnek-játszhatnak együtt. A bátyó majd tanítgatja a kicsit... Főleg, ha a kicsi nem hugi, hanem öcsi lesz... Ahogy hallottam, probléma a "vigyázz a testvéredre" - esetekből szokott lenni, mert olyankor az idősebb kihasználva érezheti magát. (Ez persze nem személyeskedés akart lenni, csak eszembe jutott.)

Suezika,
sok-sok gratula a babákhoz! Kép Jó egészséget a kis családnak Kép Küldj majd képeket, ha lesznek. Jól vagy egyébként?

Iza,
rég hallottunk felőled, remélem, minden OK.

Melinda,
gyógyul már Marci? És te hogy vagy? Írj, ha lesz egy kis időd.

Kép
Ákata
 
 


Ákata:

Szerintem is durva, sőt, durva a köbön, hogy ilyen feltételek mellettmég ők voltak kiakadva, amikor Jadenek decemberben atipusos tüdőgyuszija volt, kórházban is voltunk 2 hétig, majd én is elkaptam és 6 hétig nem tudtam dolgozni. Szóval a januári fizum 0Ft volt és még azt is megjegyezték, hogy milyen sokat hiányoztam...Sőt, még kételyeik is támadtak affelől, hogy betegek voltunk! Klassz, mi?

Szuperédes vagy, hogy érdekel az ezüst, természetesen Neked és a többieknek 20%kedvezmény járKép Ez itt a reklám helyeKépKépKép
íme a weblap, amin csak töredéke van fent az ékszereknek. Ha menne vki a boltba, előtte szóljatok, hogy mentek, vagy az anyum van ott, vagy az életem párja. A jelszó pedig legyen: babanetről Jadey küldöttKép
www.diablok-silver.com

A bolt címe: Szt. István krt.23 bent az udvarban, a név meglepőKép : Jade silver ezüstékszer

Izára én is ma gondoltam! Jelentkezz, hogy minden ok!!!

Puszika

KépKép
Kép
jadey
 
 


A boltban az áfás árból lejön az áfa Nektek)(ezért kellene kihangsúlyozni, hogy Ti-Ti vagytokKép), a honlapon a 'kedvezményes' árakat látjátok.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Bali!

Máshogy fognak együtt játszani, mint kis korkülönbséggel. De fognak. Nálunk 6,5 év lesz a korkülönbség. Kis és nagy korkülönbségnek is vannak előnyei is, hátrányai is. nagy korkülönbség előnyök: az utolsó cseppig ki tudtad élvezni a gyerekek baba -és kiskorát, jutott idő altatni, mellébújni, mesélni. Terhesként nem kell a 10-15 kilós nagyobbacskát emelgetned, éjszakáznod, futnod utána, nyugodtabban pihenhetsz. Önálló már a nagy, mire ott van megint a pici. Folyamatosan van kicsi a családban, ami nagyon jó.Kép Most több nem jut eszembe, és kis korkülönbséges anyukák ne sértődjetek meg, de most a kis korkülönbség előnyeit nem sorolom fel!Kép

mellesleg nekem két év van öcsém és énköztem, és nagyon rossz testvérek voltunk, állandóan öltük egymást, később folyton idegesítettük, és a mai napig nem kerültünk közel egymáshozKép
Szóval nem az éveken múlik!

(Mindenesetre én a harmadiknál ki akarom próbálni a kis korkülönbséget is!Kép)

Kép

Kép
rejo
 
 


Na, nem tudom mondtam-e, de melónak kész vége.
Doki szerint nem mehetek már vissza dolgozni, a suliban is bejelentettem, nagyon megértőek, de nagyon ki voltak, nehéz lesz így áprilisban megoldaniuk...

Azért kicsit be vagyok sz.rva ettől a lepény dologtól, remélem, azért ha nem erőltetem meg magam, nem lesz semmi baj. Ilyeneket olvastam, hogy leválhat a lepény, mert a méhszáj fölött nem tapad rendesen.
De doki azt mondta, egész nap ágyban feküdni fölösleges és butaság, tehát azért olyan veszélyes nem lehet, gondolom. csak dolgozni nem engedett.

Azért örülök, hogy itthon lehetek, jól esik pihenni, és itthon szöszmötölni.

Hétfőn megyek Istenhegyi Klinikára, kiváncsi vagyok milyen lesz az UH ott!Kép

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo: Én kedden megyek az Istenhegyire uh-raKép

Sajnálom a munkaletiltást, de tényleg fontosabb a babóca. Ne aggódj, csak pihenj sokat. Én tapasztalatból mondom, hogy ha itthon vagyok, néha többet dolgozok, mint ha bementem volna. Egy kis pakolászás, főzés, takarítgatás... De ma kivételesen sokat pihiztem.
Vigyázz nagyon magatokra!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Lányok!
Tegnapi rémálmok, nemalvás után mai hír: jó afp. Jövő héten irány genetikai uh, 2 hónap kihagyással. Már úgy várom. Ja és persze annyira édes volt a babóca, hogy mikor nem tudtam elaludni, végre egyértelműen megrugdosott 2*. Én innentől datálom a mozgását.
(17+4)
Rejo!
Tényleg pihenj sokat és ne feledd: a túl sok pakolászás sem jó. A tanítást sajnálom. Nem tudom, emlékszel-e, én 1,5 hónap után mentem vissza tanítani és akkor külön jó volt, hogy lekötöttem a gondolataimat mással. Viszont azt is látom, hogy bizonyos napokon rettentően el tudok fáradni. Tudod, soxor azon múlik, milyen osztályokban van aznap órám. Én elvileg végig tervezem a tanévet, remélem nagy pocakkal is megy majd. Egyébként az én helyettesítésemet nem oldották meg, a kollégák itták meg a levét. Neked mostmár sokkal jobb időszak jön. Lesz időd tervezgetni, nézelődni, átrendezni dolgokat.

Jadey! Nem irigyellek a rohangálós, cseszegetős, rivalizálós munkád miatt . Nem lehet könnyű. Én ilyenkor örülök, hogy maradtam a tanári pályán. A gyerekek zöme még őszinte, rivalizálás meg nálunk sosem volt. Rohangálás persze van. 2-re mindig jól elfáradok.
Díjátadáson csillogás-villogás volt? A filmedet hol láthatjuk, milyen kategóriában van fent a honlapon?

Gesztenye! Nekem 15.hétben volt ugyanilyen, de nem napokig. Ha nem múlik, szerintem is menj el dokihoz.

Erika!

Üdvözöllek, névrokon. Te vagy a sokadik, aki emlegeti a biokémiai szűrést, mi az?
Erika
piciri
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek, hogy élünk! Ma jöttem volna, de nem jelentkezett be a Bnet Kép
A nagy lényeg, hogy Marci javulgat, már nincs hasmenés, hányás sem volt ma. Majd holnap megpróbálom leírni röviden, hogy hogyan is jártunk.
Ketteske jól van, már néha egész kellemetlen a rugdosásra, már úgy értem, hogy határozottan, erősen tud rúgni, néha kifejezetten a hólyagomba... Már Gábor is érezte a mozgását, először a kórházban Kép

Csak végigfutottam az írásokon és látom, hogy Rejonál méhlepény "gondok" vannak, így most csak Neki írok megnyugtatásképpen.ú

Rejo!
Ne izgulj, Marcinál nekem is elég mélyen tapadt a lepény, de a védőnő szépen elmagyarázta, hogy a méh növekedésével szépen feljebb fog húzódni és jobban tud majd tapadni. Doki többek között a lepény miatt (plusz stresszes meló), kiiratott táppénzre, de nekem sem kellett feküdnöm. Semmi vérzésem nem volt, nem csináltam semmit mást, mint egyébként, és simán megszületett Marci. Most, hogy otthon leszel, pihenj és figyelj Magatokra a Babócával Kép

Mindenkinek sok puszi és reszkessetek, holnaptól - ha minden jól megy- jönnek a horrorhosszú leveleim Kép
Melinda (20+5)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!

Huu, ma egy kicsit ideges lettem!
Nemrég vettünk egy házat a párommal, hogy végre külön költözhessünk, ma reggel meg is jött mindkettönknek az illetékes csekk. Hát nem tudom mire fel kell fizetni az államnak ennyi pénzt, csak azért mert vettünk egy házat, meg hogy átírjanak 2 nevet. Biztos nagyon drága lehet a papir meg a tinta!
na mindegy, hagyjuk.
Nem tudom, hogy csak képzelődök-e, vagy csak már nagyon akarom érezni a baba mozgását, de olyan, mintha jobb oldalt néha éreznék valami kis mozgolodást(nem mozgást, csak valami nagyon pici mozgolodás szerűt), ha háton fekszek. Ez annyira joo, érezni hogy mozog a kis édes!
Tudtok valami jo kismamtornát? Én magamtol nem merek semmit tornázni, mert nem tudom mit lehet és mit nem. Előre is köszi!
Üdv mindenkinek!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Ákata!
Nem, nemigazán vagyok formában,vasárnap bokrokat ültettünk Párommal és megfáztam ,vagy nem tudom mi ez, de torkom rettenetesen fájt, ami mára elmúlt, de kedd óta úgy köhögök hogy az katasztrófa.Mindemellett tanítani is kellett menni és a folyamatos beszédtől mégrosszabb lett.1 percre se tudom a köhögést abbahagyni.a hasam annyira fáj és feszül, hogy ma megyek dokihoz.Persze az is közrejátszik, hogy vért is hánytam a sok köhögéstől, ugyhogy megijedtem nagyon.Nem segít a méz ,a forró tea, a negro mostmár feladom ,adjon gyógyszert.Babát sajnálom a legjobban nem tudom mit érezhet minden köhögésnél.szóval és tettel döglődöm, de a köhögésen kívül semmi bajom.
Piciri!
De jó Neked érzed babát ,Nekem olyan pici hasam van és hiába figyelem semmit nem érzek.Most pedig annyit rázkódik igazán dörömbőlhetne egy kicsit.
Rejo!
Keresztanyám is ilyen problemával küszködött és gyönyörű kisfia született.ja és egyeltalán nem pihent átrámolta egyedül a szobákat míg férje Svédbe volt és semmi baja nem lett, de azért ezt ha lehet ne csináld.Kép
su

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
Végre közeleg a hétvége Kép

Bali, Piciri!
Köszi a bíztatást. Lassan én is hozzászokom, hogy újabbnál újabb dolgokat észlelek a testemen a terhesség során. Remélhetőleg a 2. babánál már nem ér ennyi meglepetés és jobban fel leszek készülve a lehetőségekre. Egyébként tegnap este már egyre ritkábban éreztem (kb. 1/2 óránként), úgyhogy talán hamarosan elmúlik és akkor a dokihoz sem kell menni.

Jadey!
Én is eléggé ezüst őrült vagyok, úgyhogy biztosan benézek valamikor a jövő héten a boltba. Addig is a honlapot fogom tanulmányozni.

Rejo!
A lényeg, hogy a baba jól legyen és ha ehhez az kell, hogy otthon maradj, akkor pihizz sokat. Egyébként amikor véreztem, akkor nekem is azt mondta a doki, hogy nem kell egész nap feküdni, de kímélő üzemmódban működjek Kép

Bujka!
Már hiányoztak az írásaid, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy visszatérj közénk. Remélem most már csak jó dolgokról számolsz be, mert a betegségekből azt hiszem egy időre neked is eleged lett. További jobbulást!

Hettie!
Sajnos ez van. 3 éve mi is egy csomó illetéket fizettünk ki és akkor még mosolyogjunk is amikor ennyi pénzt gombolnak le rólunk.
Nekem otthon a Kállai Ildi féle kismama torna van meg és eddig azt tartják a legjobbnak a környezetemben. Egyébként én csak a félidőtől fogom elkezdeni, mert a doki ezt ajánlotta.

Suezika!
Jobbulást és vigyázz magatokra. Remélem a doki ki tud találni valami okos megoldást, hogy a babócának se ártson.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
Erika!
A Biokémiai vizsgálatot az első és a második trimeszter időszakában szokták megcsináltatni a kismamával.Ez egy egyszerű vérvétel, és persze a kismamától veszik a vért.Az első trimeszteri vérvételkor a Down-kort szűrik, a másodiknál pedig a leokémiát ha jól tudom.A második vérvételkor veszik le at AFP vizsgálathoz a vért amiben a fehérje szintet nézik a babánál.Legalábbis nekem ezt mondta az orvos.
Nekem elég sok ismerősöm van Eleken még a középiskolából. Kár hogy nem Gyulán szülsz mert akkor talán együtt szültünk volna.

Általános: Már a második napja esik itt nálunk az eső és rengeteg a sár.Főleg,hogy most bontották fel nemrég az utcánkat. Közlekedni alig lehet.Még jó hogy nem most kell mennem szülni.
Üdv mindenkinek: Andi!
andrea82
 
 


Szia Lányok!

Rövid bejelentkezés:

Sajna, csak végigfutni volt időm a beszélgetéseket, de látom lényegében mindenkinél minden ok, és sok helyen végre látványosan mozgolódnak a kicsi kincsek. Kép
És örülök, hogy Marci baba is jobban van! Puszi a drágának!

Szörnyű, ami Csengő ismerősével történt, belegondolni nem is merek igazán, mert akkor órákig rágódnék rajta. Kép
Részvétem a családnak!!

Nálunk viszont jó hír, hogy teljesen látványos növekedésnek indult a hasam. Kép Mit indult, egész egyszerűen látványos kismami lettem! Kép Kép Kép Imádom!
Végre jó a gépünk is; fogok felrakni képet vasárnap, persze ha összejön..

Most folytatom a rabszolgamelót! Kép

Mindenkinek szép napot és 7végét!

puszi: J.E.
macifülke
 
 


Jadey,
én is vállalkozók kényszerkenyerét eszem, de ami azért nálatok van, az túlzás... Nagyon köszönöm a bolt címét, ha minden igaz, jövő héten pont arra járunk Kép (Egyébként mióta Érden lakunk, nagyon nem szeretek Pesten mozogni, hozzászoktam az érdi "lájtos" forgalomhoz és jó levegőhöz... Már azt is utálom, hogy be kell járni dolgozni...)

Piciri,
gratula a jó eredményhez Kép Tök jó, hogy nálatok nincs rivalizálás, egy barátnőm töritanár, és őt a szakszervezetis (vagy iskolatitkár vagy mifene) folyamtosan fúrja, mert van egy ismerőse, akinek jól jönne a barátnőm helye... Utálja nagyon az egész helyzetet...

Rejo,
tök jó neked, hogy tavasszal kényszerülsz otthon maradni, én télen töltöttem itthon hat hetet, az nem volt annyira jó... Most viszont jó idő van, lehet nyugis sétákat tenni, tervezgetni... Használd ki Kép

Suezika,
köhögés Kép Én is aggódni szoktam, ha pl. a kocsi rázkódik az ócska utakon, hogy nem árt-e a babáknak, de aztán arra gondolok, hogy volt idejük jól beágyazódni, és az anyaméh tuti jobban véd, mint akár öt légzsák... Azért feltétlenül menj el orvoshoz!! Írj majd, mit mondott... És jobbulást ezerrel!

Melinda,
nagyon örülök, hogy írtál, most már bevallhatom, nagyon aggódtam értetek! De fő, hogy Marci javul, és ahogy olvasom, Ketteske és Te is jól vagytok Kép Rugdosás: képzeld, tegnap óta nálunk is érezni vmi halvány remegést kívülről, sikerült a férjemnek is megéreznie KépÚgy örülök Kép

Képzeljétek, tegnap átadták nekem a helyet a villamoson Kép Nagyon jó érzés volt... Nem mintha nem tudnék állni, hanem a figyelmesség... Na, a Metrón már nem volt ilyen, meg visszafelé sem, de azért jólesett egyszer is...

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok
Tegnap este megint befeszültem, reggelre kiengedett a hasam, de most úgy fáj, mintha szétszaggattak volna odabent, sokat fáj a hasam, majdnem mindig és mindig feszítő érzés, mintha súlyok lennének a hasamban. A doki mindig azt mondja szedjek magneB6-ot és amig mozog a baba valamennyire meg is nyugtat, de nem egyszerű álandóan feszítő hassal gondtalannak maradni.

Kép
manka2
 
 


Manka!

Vigyázz magadra és pihizz sokat! Nekem még szerencsére ennyire erősen nem fájt, de ha pihentem akkor nekem is enyhült valamelyest. Gondolj arra, hogy úgy látszik te egy kicsit nehezebben tágulsz a kelleténél és ez veszi ennyire igénybe a szervezetedet. Ha tudnák a kis drágaságok, hogy mi mindent ki kell állni értük Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Olyan édesek vagytok, hogy megnyugtattok, tök jól esik!!! Tényleg megnyugszom tőle. Hogy nem lesz semmi baj.

Piciri!
Hát ezért van nekem is lelkiismeretfurdalásom, mert házon belül oldották meg a helyettesítésemet, kit vegyenek fel áprilisban két hónapra?? Képzelheted a kollégáimat, ki örül áprilisban + 5 órának, mikor úgyis hullafáradt...Meg voltak érettségiző gyerekeim is...szóval rossz érzésem van ezmiatt, de nem tudok mit csinálni.

Bujka!
Kösz a biztatást, remélem nálunk is feljebb megy(neten olvastam, 90%-ban feljebb húzódik, úgyhogy megnyugodtam, abba talán beleesek...)
Remélem Marci jobban van!Kép

Suezika!
Kösz a példát keresztanyádról, ez is megnyugtató. MIÉRT NEM MÉSZ TÁPPÉNZRE????? A véres köhögés azért nem semmi, nem lehet viccelni vele. és ilyenkor beszélni egész nap, az maga a halál. Különben megfigyeltem, ha betegen tanítottam, érezték a gyerekek, hogy fogatlan oroszlán vagyok, és rosszak voltak, pedig amúgy pisszenés sem volt. Már azt is megérezték, ha szimplán fáradt voltam.
Köhögéskor a méhet tartó szalagjaid húzódnak, attól ne félj!Kép

Gesztenye!
Minden terhesség más! Látom engem is mennyi meglepetés ér második babánál...Kép

Kata!
Igen, és is tervezek nagy sétákat! Egyenlőre itthon vagyok, de mintha csökkene a vérzés.
Kismama ismerősöm lelkesen újságolta, akkora a pocija, hogy a nyugdíjasok már átadják a helyet a buszon...!!KépKép (mert a fiatalok akkor sem, ha a hasa kiböki az orrukat)

Manka!
Ez nem vicc, ezek a feszülgetések! napi 3X2 magne B6-ot lehet ilyenkor szedni, de az nem mindig elég. Én Domival 20. héttől kezdtem ezeket a keményedéseket, és az a baj velük, hogy ki tudják nyitni idő előtt a méhszájat. nem megijeszteni akarlak!!! Csak azt mondom, komolyan kell venni, FÕLEG az orvosodnak!! Az nem elég, ga mozog a baba, attól még megrövidülhet a méhnyak, vagy kinyílhat a méhszáj. Én méhlazító gyógyszert kaptam erre Dominál, mert meg is rövidült a méhnyakam, de a gyógyik után megszűntek a feszülések.
Vizsgált a doki kézzel? megnézte a méhszájat, méhnyakat?
Te hány hetes vagy?

Krisszi!
vasárnap délelőtt??

Kép

Kép
rejo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?