Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Mi van lányok, teljesen beállt a tavaszi üzemmód??? Kép Hát hogy fogunk így jó kis tavaszi-nyári talikat szervezni? Kép

Jelentem, én már egész jól vagyok, ma már kávét is ittam reggel, na, ettől magamhoz is tértem, úgyhogy azt hiszem, megyünk a Megasztárba ma este, majd integetek... Kép Kép

Na, megyünk a játszira randalírozni (Fanka??? Kép). Szép hétvégét mindenkinek, Tameszéknak jó rombolást Kép !

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hali!

Adri nagyon köhög. Help! Mit adjak neki? Csak hétfőn hívom a dokinénit. Adtam Panadolt, meg köptetőt, de attól csak hányt. Kötöttem a nyakába sálat, cvitamin cseppet is adok. Van vmi jó ötletetek?

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames,
Marci Rinathiolt kapott amikor köhögött, mi az epreset, az segített, illetve Kalium Muriaticum homeos golyót 3*2-őt.
Hogy vagy? Voltál hétfőn, bocsi még nem volt időm írni, de érdekelnek a fejlemények, majd most igyekszem mindent bepótolni!

Juc,
helyes, hogy gyógyulsz, csak így tovább!

Timka,
akkor Ti sem unatkoztok, hát mi sem, lég lassan haladnak a fiúk, apósom, egy kőműves baráűtja meg apánk, hárman csinálják. Hogy miért bontjuk szét? Mert marha meredek, nincs lépcsőnk, és a garázs úgyis kicsi autónak, így az lomolós lesz, a kocsiknak pedig a kerítésen belül lesz egy faszerkezetes kocsibeállós tetős rész. Meg lesz egy hatalmas eltolható kapu. Na ehhez viszont le kell bontani a jelenlegi meredek feljárót a garázshoz, és a kerítést is szétbombázni. Na remélem érthetően leírtam.
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

 
 

Flames
Lándzsás útifű szirup (Dr Theiss)+kakukkfű tea szokott nálunk beválni. Jobbulást!!!

KépKép
fanka
 
 


SziasztokKép

Olvasni nagyon nem volt időmKép, de képeket visszamenőleg is megnéztem, édi minden gyerkőcKép


Tamesz
Még jó múltkor kétdezted, mi volt a gégészeten.
A gégész doki utasítására 10 napig szednie kell Kristófnak mindenféle gyógyikat, mert az orrmandulája még nem o.k., egyedül az mentette meg az orrmandulaműtéttől, hogy egyrészt jön a tavasz és a jó idő, így várhatóan végetér a náthás időszak, másrészt főleg azért, mert eddig még sosem húzódott a fülére a nátha. Ha ez a 10 napos kezelés utánra is folyni fog a nózija, akkor pedig minden nap be kell járni a dokihoz, valami orrmandula-ecsetelésre. De ezt talán már megússzukKép, úgy néz ki, hogy jobban vanKép

Egyébként most csak gyors képfeldobásra ugrottam beKép, már rég gyönyörködhettetek ManócskámbanKép:

Ezek ma délelőtt készültek a játszótéren:
Kép Kép
Kép Kép



Itt egy esti fürdés utáni (Füleses) köntösös kép látható:
Kép

Imád porszívózni a srác. Eddig rettegett tőle, most pedig azért nem lehet tőle porszívózni, mert folyton ő akarja csinálniKép:
Kép

Új kabátbanKépegyik képen a nyelvecske kint maradtKép):
Kép Kép

És néhány édes, közeli buksi-képKép:
Kép Kép
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Flames
nekem a doki néni azt mondta a lándzsás utifűre, hogy inkább ne adjak neki ilyet, mert allergizálhat.
Nekünk a multkori hurutos köhögésnél a Baby Luuf jött be, reggel-este be kell vele kenni a hátát és tök jól felszakadozott.
Most a száraz köhire azt mondta a dokinéni, hogy 2x10 csepp Fenistil. Már nem is köhög, szerencsére.
De szerintem kérdezd meg telefonon, ha tudod a dokit!

Tamesz
Mi is ilyesmi kocsibeállót akarunk építeni télire, mert enyém a garázs, apa kiszorult és télen panaszkodott, hogy havas a kocsija.
Viszont, most jut eszembe, hogy ha ő másik kapun fog közlekedni, akkor a garázs előtti kaputól ki takarítja majd el a havat? Kép

Babus,
nagyon jók a képek. Nálunk az a baj, hogy Fanni kint nem akar járkálni, cipelteti inkább a nagy fenekét.

Juc
Este teltétlenül integess! Kép

Maradtunk itthon, remélem holnap is szép idő lesz és akkor megyünk állatkertbe.
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


:^) próba!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok Lányok!
Huh, most már nem is azt mondom,hogy 1000 éve nem voltam, hanem inkább 2000. Sajnos visszaolvasni nem tudtam, attól félek nem is tudok eztán sem.
Azért remélem mindenkivel minden okés!

Nálunk a helyzet az, hogy eddig ugyan nem mondtam, de építkezünk, és mivel kell a pénz, el kellett adni a lakást, tehát az utóbbi időben azért nem tudtam jönni, mert pakoltam mint állat, elég lassan haladt, azt hittem sosem lesz kész. A szüleimhez költöztünk addig, amíg felépül a ház(könnyűszerkezetes lesz, úgyhogy kb fél év). Most szokjuk az ittlétet, nekem elég nehéz, mert a ház totál nem mondható baba barátnak, így Lizire sokkal jobban kell figyelni, hát non-stop. Még mosogatni sem tudok, mert mindjárt megtalál mindent, amit neki nem lehet.

Amúgy a kisasszony bő 1 hete tett meg egymás után 4 lépést, és azóta rohamosan fejlődött a járása, most már tkp megy teljesen egyedül, jó azért néha legugul erőt gyűjteni, meg egyensúlyt visszaszerezni, de nagyon ügyes. Most növeszti a 6. fogát, még anyásabb mint volt, és baromira akaratos kis némber, amúgy imádomKép

Hát ennyit rólunk, próbálok majd jönni, bár az a baj, hogy hugom feszt a gép előtt ül, most is várja mikor fejezem be, szóval ez is nehezebb, mint a régi otthonunkban volt. Na, de vmit vmiért...

Puszi mindenkinek!

Ja, és a Pindúrok nagyon édesek!!!!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Hát hova tünt mindenki??
Juc!!!
Milyen volt a MEGASZTÁR?????Én néztelek de nem láttalak,mármint azt hiszem mert ugye még csak képröl ismerjük egymást aztán az alapján probáltam nézegetni az emberkéket,de síkertelenül!!
Várjuk a beszámolot milyen volt közelröl nézni őket!!
Flames!!
Míron is beteg,már megint!!!Nagyon köhög de annyíra,hogy egy hunyásnyít nem aludtunk éjjel azt hittem megfullad!!Hajnali kettőkor már elkönyveltem magamba,hogy kruppos a gyerek!!Egész éjjel nyított ablaknál aludtunk majd megfagytam!!Ma hivtam a dokinőt telcsín mondta hogy szó síncs krupprol nem tud felszakadozni a dzsuva attol fulladozik annyít!!A párologtato ís ment az se sokat segitett!!Ma síncs még tul jól és szegény aludni se tud annyra taknyos!!
Amroxolt adok neki,szívom az orrát és ma kezdtük az antibiotikumot holnap reggel pedig elsők leszünk a dokinéninél!!
Mukika!!
Gratula a járáshoz ezzel egyídejüleg nálad ís beindul a leghatékonyabb fogyókura!!KépKépKépLegalábbis én egésznap szaladok utána ha kinn vagyunk!!
Képzeljétek Kíra nagy nehézségek után végre két napja tud egyedül biciklizni!!Ugyhogy most még vele is egésznap mehetünk!!
Tamesz!!
Üdv itthon!!!Azért közbe a bébire ís figyelj ne hajtsd tul magad ezzel a sok költözködéssel!!
Remélem lány lesz,szurkolok nektek!!
Most mennem kell mert Míron megint krehácsol!!
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Jelentem mi élünk, csak két npaja kint vagyunk a kertben, és már nincs beton a feljárón, minden szomszédtól elénzést kértem, holnap estére hívtam egy kis Bobcatet, mert már nem bírom, az 1-1,5 óra alatt kiszedi a földet és elegyengeti, ez apósoméknak kb 1 heti munka lenne.
Közben kapus is volt, betont kell rendelnem, meg falazóelemet, meg a franc tudja még miket, apa reggel megy vissza Zágrábba, adott pénzt, hogy intézkedjek. Hát ennyi, szóval nem fogok unatkozni!
Most megyek gyereket horgászni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak keveset gubbasztunk már a lakásban. Szinte egész nap a játszótéren vagyunk, ma a szüleimet látogattuk meg, meg a lakást mutogattuk (merthogy eladjuk..). A maradék időmet meg elnyeli a házimunka Kép

Juc
Tényleg, milyen volt a megasztár? És meggyógyultál? Ha már bacimentes vagy Kép szólj, megyünk játszózni!!

Jobbulást az összes beteg manócskának!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Én is bejelentkezem: Fanni jól van én pedig egyre rosszabbul, hangom szinte semmi nincs. Szegény gyerekhez se tudok beszélni.
MOst estére egy kissé nyűgi a lalkem, mert szinte semmit nem aludt, csak amíg hazaértünk Pestről és kb. még 15 perc. Ez semmi a szokásoshoz képest, úgyhogy mindjárt fürcsi aztán hancur az ágyban.
Mi jól megjártuk, mire az állatkerthez értünk mondták a hangosbemondóba, hogy mindenki hagyja el a zoo területét... elment az idő a főzőcskével meg voltunk végre lépcsőrácsot venni.
Apa sajna ma nem tudja felszerelni mert tönkrement a fúrója, de holnaptól végre fen biztonságba leszünk. Már csak lentre kellene valami, de az nem egyszerű.

Tamesz, nekem is hasonló cuccokat kell beszereznem. Kép

Juc, milyen volt a Megasztár élőben. Végre hogy kiesett ez a beképzelt liba.

Na megyek vizet engedni, remélem holnaptól felpezsdül egy kicsit itt az élet.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Még valami eszembe jutott..

Állatkert helyett elmentünk a Városligeti játszótérre, Fanni nagyon-nagyon élvezte, végre nem cipeltette a fenekét, hanem szaladgált a gyerekhez.
Ezért sajnálom hogy kiköltöztünk, mert itt nincs ilyen tök jó játszótér, vagy lehet hogy van valami, de lehet nincs akkora élet.
Volt homokozás, hintázás, kavicsszedegetés, minden ami kell.
Tavaly még picike volt, akkor csak a babakocsiból szemlélte az eseményeket, most pedig már ő is ott tepert a homokozóban.
Majd teszek fel később képet is.

Jó játszóterezést mindekinek és napsütéses hétfő reggelt!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Gyors bejelentjezés. Tegnap volt tesómék esküvője. Szuper volt, Marci pedig egy kis tündér. Mindnenki el volt ájulva Tőle, úgyhogy mi csak zsebeltük be a sok dícséretet, pedig ez egyedül Marci érdeme Kép.
Anyukámék még itt vannak és most nem tudnak aludnak a billentyűveregetéstől, így lépek is. Mindenkinek jó felújítást és gyors gyógyulát!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jóreggelt!
Na örülök, hogy azért bejelentkeztek néhányan!!!Kép

Timka,
gyógyulj meg gyorsan, Nekem mindegy hol találkozunk! De akkor holnap vagy mikor????

Eveka,
nagyon szupi, hogy MArci jól viselte az esküvőt, a legzavaróbb, amikor a babékok végigüvöltik a szertartást és egy szót nem hallani belőle!Kép Esetleg kapunk majd egy képet?

Juc,
remélem nem vagy nagyon beteg és nem azért vesztél el!!! Kérünk élménybeszámolót!!!!!!!!!!

Babus,
nagyon jók a képek!!! HAtalams lett Kristóf is!!

Mi egész hétvégén kint voltunk, kivéve amíg odaraktam az ebédet, minden szomszéddal együtt, MArci körbejárta őket, kölcsönkérték ide is oda is, de nagyon élvezte, persze a tavat már nem volt időnk bekeríteni, és sajnos az izgatja legjobban, de lehet, hogy majd apukámat felrángatom, hogy csináljuk meg ketten! "Kistetű" a szombaton ültetett árvácskáim virágait sorra letépkedi, jól átvág, először megszagolja, megsimizi, majd már repül is a virág!Kép

Na megyek víz alá, mindjárt jönnek a koliból apósomék, és apa már egy órája elhúzott, aggódom érte, remélem bírja a hosszú utat, mert marhára elfáradt a fizikai munkába, meg szegénynek a feje is leégett a "sűrű" haja miatt!Kép
SZerdán megyek dokihoz délután, remélem minden rendben lesz, néha olyan, mintha már érezném, de hát ez hihetetlen, mert ez még csak a 12. hét.
szép napot, kérünk fényképeket, írjatok sokat!
tamesz és a "kupi"

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Csak gyorsan bejelentkezem, köszönöm a jókívánságokat, érdeklődést, már szombat óta tök jól vagyok, voltunk megasztározni is Kép (bővebben majd később), tegnap jött haza sógornőm a két gyerekkel New Yorkból (öcsém még sajna nem), barátainknál is voltunk, szóvalnagyon sűrű volt a hétvége, majd ha eygszer végre idejutok hosszabban is a géphez, beszámolok! Kép

Addig is a betegeknek gyors gyógyulást!

Tali??? Most akkor lesz vagy sem? És hol? Ilyen árvízben a Margitsziget nem a legmegfelelőbb hely...

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Juc,
részemről ok a tali! Akkor holnap? Városliget? De ott pontosan hol? Kocsival merről érdemes menni? leparkolni?
Többiek?

Holnap otthon lesznek apósomék, így talán nyugi lesz, szóval nekem jó a keddi nap!
Na megyek, mert ezer folgom van, át kell ültetnem a szegélynövényeket, mielőtt a sittbe kerülnek!
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Voltam ma reggel dokinál, hát kiakadtam rendesen milyen szemét emberek vannak, ez Magyarország a 21.században.
Apát rábeszéltem, hogy maradjon manóval itthon, én pedig megpróbálok valahogy gyorsan vágezni, hogy tudjon menni melózni.
Qrva sokan voltak, sok nyugdíjas, ráérős ember, nekem hangom szinte semmi- Kérdem ki a következő és próbálom elsuttogni neki, hogy rohadtul vagyok, 1 évesem otthon apával, aki már nemme dolgozni, de a gyereket nem akarom ide hozni ne kapjon el semmit, nem engedné-e meg, hogy bemenjek előtte, max. 5 perc, míg ránéz a doki a torkomra és ad valami receptet. Közli vele, hogy mindenki ide vár, ő is menne már haza mert egész éjjel dolgozott. Erre kiderült, hogy az idős anyját hozta, akinek aztán tök mindegy let volna hogy 5 percel előbb vagy később végez.
Hülyét nem akartam csinálni magamból, hogy mindkit megkérdezek ki engedne be maga előtt, így otthagytam őket. Mikor most 11 előtt visszamentünk szinte senki nem volt, Dokim is mondta, hogy se gyerekkel, se gyerek nélkül ne menjek az ügyelet elején, mert ő se tudja mi van az emberekkel, hogy mindenki akkor nyomulna, talán imádak sorba állni.
Szóval mára meg volt a tanulság. Kaptam gyógyírt, remélem mostmár javulni fogok.
Viszont holnapi talira nem tudom hogy megyünk-e.
Találjátok ki, hogy mikor-hol lesz, aztán meglátjuk, 100%-ra nem ígérem magunkat, főleg ilyen állapotban. Amúgy gyerek továbbra is jól van, már az orra se folyik, hála az égnek!

Na itt vannak az ígért képek. Beszúrok még két fél évvel ezelőtti képet, ugyanazon a helyen készültek:

Az egyiken még csak sasolom a többi babát, a másikon én is homokozom már!
Kép Kép

A hintában akkor és most:
Kép Kép

és egy bónusz kép:
Kép

Szép napot!
TimkA

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Hát akkor holnap érdeklődés hiányában elmarad a közös játszóterezés????

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, írtam sms-t délelőtt, nem kaptad meg? Mi mindenképpen elmennénk a "szállítmányunkért", ne maradjon már rajtad! Kép Ha jó idő van, lehet vmi játszótér.

Fanka, neked is írtam! Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba? Kép Ahány embernek írtam ma, senki sem válaszolt... Kép Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jajj, Juc! Ne haragudj! A férjem szabin van, és egész nap kint csavarogtunk a Várban, meg a Tabánban. A telfonom közben itthon pihent a töltőn...Délután, mikor olvastam az üzeneted, akartam válaszolni, de Panni épp a "semmi sem jó, csak anyámon lógni" műsort adta elő, később meg már elfelejtettem...mea culpa.. Kép Viszont: holnap délután jó nekünk a játszi, ha nektek is. A Badacsonyi utcai megállónál kell leszállni a 61esről, jobb oldalra átmenni, majd kb a második keresztutcába bekanyarodni (Dávid Ferenc utca). Az utca bal oldalán lesz, úgy 50 méternyire. Még egyszer, ne haragudj!!

Mi holnap délelőtt meglátogatjuk egyik kollégámat és a 4 hónapos csemetéjét, így nem tudunk résztvenni a közös játszin Kép

Én kidőltem, megyek aludni. Jó éjt!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok még egyszer! Kép Most aztán bepótolom az elmaradt hétvégi hozzászólásaimat... Kép

Tamesz, nem szeretnél te is csatlakozni a "Fanka-féle" játszótér megtekintéséhez? Kép Kép Vagy az nektek nagyon messze van? (Villányi út)

Timka, Babus, Eveka, nagyon szépek a képek!

Flames, hogy van Adri? Remélem, már jobban! Mit mondott a doktornéni?

Andi, remélem, Miron is gyógyulgat már! Voltatok doktornéninél?

Timka, neked is mihamarabbi gyógyulást! Hogy bírsz Fannival hang nélkül? Hogy mondod meg neki, hogy "azt nem szabad!!!" Kép

Muki, gratula az első lépésekhez! Kép

Na, pár szót írok a Megasztárról is: ott voltunk, de ezek szerint szerencsére nem mutatott minket a tévé (anyukám sem látott, igaz, hogy ő közben Marcit is altatta Kép ). Az énekesek sokkal jobbak voltak élőben, mint a tévében, a hang sokkal szebben kijött, mindenkinek tök jó hangja volt. Viszont amin meglepődtem, hogy a színpad meg a nézőtér a tévében sokkal nagyobbnak tűnik, valójában picike a stúdió (szerintem max. 200 ember volt ott), minden elég ütött-kopott, kicsit lepukkant. A tévében meg minden csillog-villog... És csak az számít, mi megy a kamerába, amikor nincs adás, mindenki (pl. zsűri) ökörködik, nem figyel stb. De ez nyilván nem a Megasztár sajátossága, hanem a tévés világé. Szóval mindenkit nagyon közelről láttunk-hallottunk, Magdi előttünk sétált el a nézőtéren, szuper volt! Ja, és van súgógépük az énekeseknek(dalszövegek meg a Tilláék szövegei mennek rajta, ez sem látszik a tévében Kép ), és a párbaj-számot azért rontották el, mert nem volt kiírva a a szöveg... Kép

Na, megyek, nem foglalom itt a helyet. Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc, de jó hogy élőben láttad a Megasztárt, tökre el tudom képzelni milyen lehetett. MI is voltunk régebben pár Heti Hetes felvételen, tényleg sokkal-sokkal jobb élőben.

Holnapi talira tutira nem megyünk, mert jönnek az asztalosok. Ma már hoztak egy kört, miondenféle szerszámot meg anyagot, holnap estére már tök szép lesz, remélem.

A mai napunk csúcs volt. Gyerekem délben aludt egy maratonit, kb. 11-től fél 3-ig, cserébe este már nem altattam el. Volt egy kis holtpont nála, de mikor hazajött apa, megint pörgött. Viszont fürdés után úgy bealudt.... szinte már hajszárítás, öltöztetés közben elaludt, ekkor még kaptunk egy-egy puszit, az ágyban pedig rekord idő alatt bedobta a szunyát.

Juc, már kezd visszajönni a hangom, és ha kell kiersztem, nem kell félteni. Viszont Fanni ma nagyon jó gyerek volt, nem sok mindent kellett neki tiltani.
Igaz én alapból nem mondogatom egész nap hogy "ezt ne szabad, azt nem szabad", Kifejezetten idegesít néha, amikor mást se hallok a szülőktől. Az volt a legrosszabb amikor még Fanni mindent a szájábarakós korszakában volt, hogy idegen emberek szóltak rá, hogy ne csinálja, meg húzták el a kezét. Hát azt hittem felrugom őket. Ez csak úgy mellékesne kijött!

Betegeskedők, gyógyuljatok gyorsan, és írjatok arról hogy vagytok!

Megyek kidőlök, mert még mindig kapar a torkom!
Timka

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!

Juc,
azt hiszem, ma inkább pihinapot tartok, teljesen kimerültem a 3 napi betontörés hangjába, Marci sem tudott normálisan aludni napközben, én egy percet sem pihentem, szóval ma megpróbálom a lakást lakhatóvá tenni. Este persze 6-ra vártuk a bobcat-et, erre 6-kor ideszól, hogy 9-re tud jönni, mondtam, hogy 9-kor nem jöhet, nem akarok feljelentést. SZóval nem minden jön ösze úgy ahogy azt elterveztük, így lehet, hogy ma jön vagy holnap.
Ha mindent sikerül összeegyeztetni, akkor pénteken betonoznak, és egy hétig utána semmit sem fognak csinálni, szóval a jövő hetem szabad, inkább akkor találkozzunk, háta addigra a betegek is meggyógyulnak!! Nem gond?

Most annyira fáradt vagyok, és azt sem tudom mi van a pocaklakóval, szóval holnap doki, remélem mindent rendben lát és akkor megnyugszom egy kicsit!
Na megyek, mert ébred a rosszcsont!
szé napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, Timka, többiek, okés, akkor majd jövő héten talizunk! Hátha addigra a víz is lejjebb megy, és lehet menni a szigetre!

Fanka, meglátjuk, milyen idő lesz délután, majd sms-ezek. Mi most délelőtt szerintem felmegyünk a Várba a Nemzeti Galériába, én nagyon szeretném megnézni a Magyar Vadak kiállítást.

Timka, de jó neked, hogy ilyen jó kislányod van! Kép Kép Hát én naponta nem tudom hányszor mondom Marcinak, hogy mit nem szabad, akkor én biztos idegesítenélek Kép Kép , igaz, azért elég szelíden szólok rá. Kép

Na, szép napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok

Picit elvesztem,de most van időm írni.Apa lefoglalja lányomat.
Minden okés,meggyógyultunk,szerencsére gyors lefolyású volt a hasimasi...Adtam neki Humalac elektrolyt port,persze nem itta meg...Nem is baj,elmúlt anélkül is.Azért bespájzoltam:Normaflore,Humalac,Smecta.....
Az én buksifájásom is elmúlt...bár ez az idő úgyis előhozza.Kép

Juc
Örülök,hogy jó volt Megasztár.Most kivételesen én is néztem...KépKb úgy képzeltem el az egészet mint ahogy leírtad.Bár azért a súgóra nem gondoltam.......
Marci elvolt nélkületek?Nem volt vele gond?Többször voltatok már távol tőle este?Éjszaka?

Timka
Csúcs csajszid vanKépKépKépKépMennyit változottKépVagy csak nőtt???????KépKép
Nagyon jó alvó,ellentétben Dorkámmal,ő napközben csak max 1 órát alszik már 1 éves kora óta.Kicsit meg is lepett amikor írtad hogy este még lefekteted egyet pihizni.Mi már 3 után nem alszunk mert akkor kukorékol éjszaka és ígyis-úgyis felébred reggel 6-7kor!!!Kép

Tamesz
Türelem.Minden szép és csodás lesz.Sajna ebbe beletartozik a hangoskodás,zörgés,csörgés,értetlen mesteremberek akik csakazértsem azt csinálják amit te szeretnél...Kép2004ben építkeztünk...az udvarrendezés még nálunk is hátravan...talán idén meglesz.MEg a kerítést kell lecserélni....
Remélem pocilakód is szépen tűri anya aggódását.Õ szupi helyen van,nagyon jól érzi magát.KépKépKépKép

Nagyon szépek a képek,minden baba egy egyéniség.Kép
Én is dobok párat kis kalózomról,majd kimegyünk.

Kép
Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Juc,
ááááá, Te biztos nem idegesítenél! Kép
Igazából nem ezzel van bajom, hanem az nem tetszik, ha nem mondják el neki miért nem szabad. Igaz, hogy még csak 1 éves, de szerintem igenis sok mindent megért!
A férjemnek is állandóan ezt mondogatom, ne nézze hülyének a gyereket, és ha rászól legalább tanítsa, hogy miért nem!

Ma bónusz reggelem volt, a csajszi fél 9-ig aludt, igaz 7-kor be kellett engednünk az asztalosokat, de utána még szunyáltunk másfél órát!

Margitszigeti talira szerintem még egy ideig várni kell, sajna. Kép

Szép napot!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Lego
nagyon édi ez a Nike-s fejfedő, hol vettétek? nem szedi le a buksijáról?
Fanni nagyon váltzatosan alszik napközben, egy fix alvásidőnk van, ez este 11 óra. A múltkor fél 9-kor kelt fel (este) és 11-kor szinte csukódtak le a szemei, szerintem erre már nagyon beállt a szervezete.
Délután muszáj altatnom, mert ha 7 körül kel 11-körül elalszik, kb. másfél óra szunya után nem bírná ki estig. Így 5-6 körül alszik megint, mire apa hazaér, és kezdődik a B.K. megint fitt!

Alakul a fürdőszoba, csajszika meg durmol a nagy zajban!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka

Értem.Dorkám olyan simán átállt az egyszeri alvásra..Először mi is úgy voltunk,hogy délelőtt 10-11,fél12-ig alvás,majd du 3-fél5ig...de este ilyenkor nem lehetett lelőni...Most okés nála,jól bevált az hogy ebéd után alvás.Épp most ébredt.De este 9kor már alszik.

Nike boltban még anno magamnak 3 éve,de mivel nincs tavaszi sapink,ezt kötöttem fel neki.Most be kell szereznem párat,valami vidámabb színben:piros,sárga vagy fehér...Ez azért mégsem csajszinak való....KépKépKép
Nem foglalkozott vele,jól bírta...Sőt egy egész du a fején volt....

Megyünk séta...Pussszancs
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Tamesz
mikor lesztek Loparon?Úgy néz ki mi is ott nyaralunkKép

Lego
sajnos Maja is csak egyet alszik és ez kevéás neki,estére nagyon dilis,nem lehet vele bírni.
Nagyon jól áll Dorkának a kendőKép


Juc
köszi a belső infót a megasztárrólKép


Timka
Fanni csoda édes,ez a cucc is tündéri rajtaKép
Remélem már jól vagy

Eveka
Marci,olyan helyes kispasi,ha nem lenne Majának több vőlegény ráhajtanánkKép

Babus
Kristóf édiKép

Bocsánat,hogy nem tudok lépést tartani,de Maja egész nap rajtam lóg és csak egyszer alszik,és lefáraszt agyilag-testileg.
Kép
Kép
Kép
Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Timurr, csudajók a képek, az az óriásperec!!! Kép

Lego, nagyon helyes a kiskalóz is, a Nike fejfedő tényleg tuti, vajon most is lehet kapni?

Mindenkinek gyógyulást! Marci is taknyos egy kicsit, reggel tüsszögött 1-2-t, aztán délelőtt kicsit (?) fújt a szél, amíg a Várban a buszmegállótól a múzeum bejáratáig eljutottunk, lehet, hogy ez nem tetszett szegénynek... Kép
Viszont a kiállítás gyönyörű!!! (Magyar Vadak - 1910-es évekbeli festők, Czóbel Béla, Rippl-Rónai, Kernstok stb.) Mindenkinek nagyon ajánlom! Olyan színkavalkád van ott a megfáradt szemnek, hogy kész öröm nézni! Kép Fankának is tetszett. Kép Ja, mert ma mini zugtaliztunk a MOM-ban, ott mesélte... Kép

Képzeljétek, ma a liftben azt kérdezte egy öregnéni Marciról, hogy ugye fiú? Merthogy "persze jó a lány is, de mivel maga már nem olyan fiatal (!!!), azért jobb, hogy fiú..." (nyilván mert már úgysem lehet több gyerekem) Ezt mondta nekem!!! Besz.rás!!! Kép (bocsi) Köpni-nyelni nem tudtam... Lehet, hogy ráncfelvarrásra kellene menem???!!! És ha egy szem lányom lenne, akkor kössem fel magam??? Kép Nnna, ilyen kedves emberek laknak a házban, bár ezt a nénit még nem láttam, remélem, csak vendégségben volt...

Nyugodalmas jó éjszakát Kép !

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Ja, és egy tábli, mert még van hátra 1-2 szülinap a megkésett januáriaknak: Kép

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Lego 25 Becsvölgye Dorka 2004. 12. 26. Zalaegerszeg 2580g 48cm 6660g 65cm 9100g 73cm 15 hónapos és 1 hetes
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 14 hónapos és 3 hetes
Kriszta 30 Budapest XXI. Luca 2005. 01. 07. Schöpf-Mérei 3100g 52cm 7100g 68cm 8500g 76cm 14 hónapos és 3 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 14 hónapos és 2 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 14 hónapos és 2 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 14 hónapos és 2 hetes
Rahel 26 Esztergom Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g 9200g 79cm 14 hónapos és 2 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 14 hónapos és 1 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 14 hónapos és 0 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 13 hónapos és 3 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 13 hónapos és 3 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 13 hónapos és 2 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g 13500g 76cm 13 hónapos és 0 hetes
Fanka 29 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm 8950g 79cm 12 hónapos és 4 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 12 hónapos és 3 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 11 hónapos és 4 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 10 hónapos és 3 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Na, jó kis napunk volt megint, úgy tűnik Fanni átszokik a napi egy alvásra.
Ma kb. 2 körül kelt fel és most nyomtuk ágyba, délután nem volt hajlandó aludni, helyette a nagy porba, dzsuvába ugrált az asztalosok körül, szedegette a csavarokat, meg hasonlók. Tisztára kiidegelt, horda a szemetet össze-vissza a lakásba.
Asztalosék reggel 7-től este fél 8-ig csinálták a dolgukat és még most sincs kész. Jövő héten jönek megint, akkor talán... De eddig nagyon szuper amit megcsináltak.

Na úgy néz ki a kisasszonynak gennyes kötőszövet-gyuszija van.
LÁttam én hogy kezd csipásodni a szeme, erre mondta a Szabolcs (asztalos, akinek szintén van egy másfél évese, Luca) hogy Luca is bedördzsölte a taknyot a szemébe és begyulladt a szeme, ügyeletre kellett vinni. Estére nagyon dúrva volt a helyzet, mindkét szemében ott volt az a gennyes cucc. Doki néni mondta hogy csepegtessek orrába, szeméba a múltkor már bevált Garasone-t, szerencsére volt belőle itthon. Úgyhogy kamillateával leöblögettem neki, meg csepegtettem mindehová, megkapta a Fenistil cseppjét, a szokásos adag Espumisant a pukikra és egy kis nyugtató Panadolt és így begyógyszerezve ágybadugtam, két perc múlva már aludt is.
Én szerencsére jobban vagyok, hangom is van már, de még nem vagyok 100%-os.

Ma voltunk kint egy kicsit, de olyan mocsok szél fújt erre, hogy nem maradtunk sokáig.
Holnap jön Apukám, megyünk majd kerítéshez anyagot rendelni, aztán hétvégén visszük haza.

Timur
Maja nagyon édes, az a perec mekkora??!

Szép estét nektek!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Irtó jók a képek! kalózkendős, kosaras. Egész jó kedvem lett, pedig már két napja valami buta rosszkedv bújkál bennem ok nélkül.

Juc!
A liftes szrtorin itt röhögök még mindig hangosan. Annyira jó, hogy leírtad Kép! Micsoda barom emberek vannak és még csak fel sem fogják, hogy milyen hülyeségeket beszélnek! Hihetetlen!
1 éves adataink: 10220g és 73 cm.

Timurr!
Köszi a bókot! Pedig Maja végre korban Marcihoz illő lenne, a többi lány, aki bukik rá, mindegyik egy kicsit öregecske már Kép!

Képzeljétek, Marci még mindig nem jár. Sőt, esze ágában sincs. Ha fogom a kezét, megy néhány lépést, de borzasztóan utálja. Pedig kapaszkodva (szekrénybe, járókába) már lassan három hónapja megy. Remélem csak biztonsági játékos és nem a kicsit kötött csípője akadályozza meg. Tudom, hogy hülyeség parázni rajta, de minden más mozgásformát viszonylag korán csinált. Eddig bírtam a "nem-parázást". Négykézláb azért teper ezerrel Kép.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka, szerintem nincs okod aggodalomra, az én Marcim ugyanezt csinálta, 7 hónapos korától mászott, 7 és fél hónaposan felállt, és 3-4 hónapon át ment a bútorok mentén, utálta, ha kézen fogtuk és úgy próbáltunk vele menni. Aztán pár nappal az 1. szülinapja után megindult, azóta csak szalad-szalad... Kép Ja, és kötött volt a csípője kiskorában, most nem tudom, milyen. A te Marcid áll már egyedül? Mert nálunk még onnan is jó másfél hónap volt, mire elindult. Szóval szerintem még van ideje! Kép

Az én parám meg az Kép (ha már ilyen para-estét tartunk Kép ), hogy Marci nem beszél. Kép Semmit... Kép Illetve csukott szájjal remekül intonál, utánozza a hangsúlyokat, de ki nem nyitja a száját, csak néha... Akkor mondogat szótagokat, de semmi logikát nem figyeltem meg bennük, szóval még nem használja őket semmire. Van még ilyen kis néma levente a társaságban???

Na, most már eldugulok. Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Szép reggelt!!!

Éjszakánk elszúrva....Dorka 2-4ig fent voltKépKép
Nehezen aludt vissza,pedig még teát is adtam neki hátha.....no hátha...KépKép
Ma 1-re megyünk 15hós szurira...Ez nem a mi napunk lesz.Már előre félek milyen hisztit vég le.
Juc
Ne aggódj,Dorka már elmúlt 15hós és szinte semmit se mond.Néha mama,anya,mámmá,nem,na és a legkedvesebb az "ott",mindenre mutat és mondja....ennyi.De a maga nyelvén be nem áll a szája.Néha kiveszek valami értelmeset is a mondanivalóból,de ez csak véletlen.Pl:adide,tesss,stb....
Amugy minden megért,mindenkit felismer,hozza a labdát,könyvet,mutatja a kacsát,kisvakondot,megy a pelenkázóhoz amikor azt mondom peluscsere.Ha éhes kapaszkodik konyhába......
Most lehet túl bonyolult lettem...BocsiKépKép

Kendőt bizti lehet venni,de itt Zalaegerszegen 4 sportboltba mentem be,sehol nem volt...majd szombaton Pesten....
Erről jut eszembe...M7-es felől megyünk,Petőfi híd felé...a nyugatihoz....simán lehet közlekedni???????????Vagy szerintetek nyugatihoz ne a Petőfin menjünk át??(eddig mindig ott szoktunk).

Eveka
Járással nincs elkésve Marci...Dorka addig amíg nem volt biztos magában nem engedte el a kezünket,se a bútort...Pont 13 hónapos volt amikor végigszaladt a nappalin át konyhába....majd vissza...azóta meg se áll!!!Már nem is mászik.1 nap alatt megtanult úgy járni,hogy szinte futott....

Timka
Fülemre használtam garasone-t,de úgy tudom felbontás után 10 napig lehet használni.Nekem csak ez teszi rendbe a fülem.KépNo meg a fülgyertya....
Jobbulást Fanninak.Látom alvásban is haladtok,még jó hogy beszéltünk rólaKépKép

Timurr
Aranyos lánykádKépKépMilyen nagy haja van neki is.KépMár amennyi sapi alatt látszik.

No megyek,dolog van.És ebéd után oltás...Kép
Pusszancs
Viki
Vendég
 


Lego
remélem jól viseli majd a csaj a szurit


Eveka
egyik pillanatról a másikra elfog indulni Marci szerintem,Maja túl vagány,nem is felállni akar egyedül,hanem ugrani,aztán tegnap akkorát vágódott hanyatt mint még sosemKép
Marci megfontolt,okosKép


Timka
remélem Fanni jobban van.Hát igen lasan Fanni is átáll az egy alvásra és nekünk meg egyre több hajszálunk őszülKép

Juc
kösziKép
ez a liftes sztory ,hát nagyon durva.Én a múltkor beszóltam egy nnyanyának,azt mondja ilyen szépen ül már?Hát mondom mindjárt egy éves jó hogy ül.Hihetetlen.DE a kedvencem nekem amikor full csajosba pompázik a lány+fülbevaló és megkérdik kislány-kisfiú?AgybajKép

Timurr
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap a teljes kimerültség napja volt nálam, semmit, de tényleg semmit nem bírtam csinálni, aludtunk MArcival délben, délután, nagoyn rendes volt, mert ő is pihizett, amikor én akartam.

Na ma reggel úgy kezdődött, hogy belesétáltam a riasztóba, majd anyósom közölte, ma akkor jönnek apósomék, szerezzek nekik szállást, vásároljak be kaját, és főzzek nekik. Hát ennek örömére el is mentünk bevásárolni, most értünk haza, de vettem MArcinak a siesta boltban egy bőr bélésű cpőt, mert sajnos örökölte apja izzados büdilábát, így a textilbéléses deichmannosba csurom víz volt a zoknija. Végül csak 6300 volt, mert még volt egy DM babaónuszos kuponom. JA és vettem a dagonyaruhájához egy sárga gumicsizmát, hát olyan édes benne az én kis parasztlegényem! Majd lefotózom!!!

Timurr, Lego, Timka,
nagyon jók a képek, szépek a csajok, a "fejkötő" na és a perec is nagyon tetszik!!!

Timka,
jobbulást Nektek, azért ha jövő héten össze akarunk futni, akkor tessék gyorsan meggyógyulni! Kérek képet az új dolgokról amit az asztalosok csináltak, izgat milyen lett!!!Kép

Juc,
hát a lifetes nénire mit lehet mondani? Ez van!:D Szerintem nem kell vele foglalkozni, fiatal vagy és még bőven szülhetsz 4 gyereket is!!!Kép
Duma, nálunk is csak szótagok mennek, meg az állathangok, na meg mindent próbál utánozni, ebből a múltkor az sült ki, hogy odabújt hozzám és közölte, hogy "desznó"! Hát igen kedves!:D

Eveka,
ne izgulj a mozgáson a szomszédunkban a kiscsaj csak 18 hósan ment egyedül, és most már rohan és a MArcimat hülyíti, mindent odahordat vele, elkére a kajáját, fogják egymás kezét, bár ő már 3 éves lesz júliusban. SZóva az én fiam is az idősebb csajokra bukik, mint az apja!Kép

Na megyek, mert ma megyünk 4 után Marcival nőgyogyihoz, kicsit izgulok, remélem minden rendben van odabent! Ja és addig még porszívózni is kellene, ha a kisember felébredt.

Szép napot, itt még éppen süt a nap, bár a fejem kicsit hasogat, jön az esőőőőőőőőőőőő!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Tegnap a teljes kimerültség napja volt nálam, semmit, de tényleg semmit nem bírtam csinálni, aludtunk MArcival délben, délután, nagoyn rendes volt, mert ő is pihizett, amikor én akartam.

Na ma reggel úgy kezdődött, hogy belesétáltam a riasztóba, majd anyósom közölte, ma akkor jönnek apósomék, szerezzek nekik szállást, vásároljak be kaját, és főzzek nekik. Hát ennek örömére el is mentünk bevásárolni, most értünk haza, de vettem MArcinak a siesta boltban egy bőr bélésű cpőt, mert sajnos örökölte apja izzados büdilábát, így a textilbéléses deichmannosba csurom víz volt a zoknija. Végül csak 6300 volt, mert még volt egy DM babaónuszos kuponom. JA és vettem a dagonyaruhájához egy sárga gumicsizmát, hát olyan édes benne az én kis parasztlegényem! Majd lefotózom!!!

Timurr, Lego, Timka,
nagyon jók a képek, szépek a csajok, a "fejkötő" na és a perec is nagyon tetszik!!!

Timka,
jobbulást Nektek, azért ha jövő héten össze akarunk futni, akkor tessék gyorsan meggyógyulni! Kérek képet az új dolgokról amit az asztalosok csináltak, izgat milyen lett!!!Kép

Juc,
hát a lifetes nénire mit lehet mondani? Ez van!:D Szerintem nem kell vele foglalkozni, fiatal vagy és még bőven szülhetsz 4 gyereket is!!!Kép
Duma, nálunk is csak szótagok mennek, meg az állathangok, na meg mindent próbál utánozni, ebből a múltkor az sült ki, hogy odabújt hozzám és közölte, hogy "desznó"! Hát igen kedves!:D

Eveka,
ne izgulj a mozgáson a szomszédunkban a kiscsaj csak 18 hósan ment egyedül, és most már rohan és a MArcimat hülyíti, mindent odahordat vele, elkére a kajáját, fogják egymás kezét, bár ő már 3 éves lesz júliusban. SZóva az én fiam is az idősebb csajokra bukik, mint az apja!Kép

Na megyek, mert ma megyünk 4 után Marcival nőgyogyihoz, kicsit izgulok, remélem minden rendben van odabent! Ja és addig még porszívózni is kellene, ha a kisember felébredt.

Szép napot, itt még éppen süt a nap, bár a fejem kicsit hasogat, jön az esőőőőőőőőőőőő!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Lego
A Garasone szem és fülcsepp, de a múltkor doki néni azt mondta orrba csepegtessük, és így is bevált. Amúgy ebben is van antibiotikum, nem isa régit használtam, hanem a bespájzolt újat bontottam fel. Azé hülye nem vagyok... Kép Kép
Most vettem neki még Septisil kenőcsöt is, de már sokkal-sokkal jobban van. Reggel is meg volt az ide csepp-oda csepp, orrszívás.
"Hálája jeléül" kicsavart egy üveg ásványvizet és magára borított, ezek után bidébé vízzel össze-vissza fröcskölte a fürdőszobát, úgyhogy 10-kor már a második garnitúra ruhát kellett ráadnom. Hol van még a nap vége?
A mosógép szinte megállás nélkül mos.

Tamesz
Desznó - hi-hi! Kép
Szurkolok, hogy minden rendben legyen pocaklakóval. Mikor tudjátok már meg hogy fiú vagy lány? Olyan jó lenne, ha puncis lenne!
Képeket, majd ha kész lesz teljesen teszek fel! Az ilyen volt - már megvan!

Nálunk sincs nagy dumálás, de én nem aggódok emiatt. Az ő nyelvén egész nap karattyol, meg utánoz egy két állathangot. MOst a búúúú a kedvenc!
Járással mi is úgy voltunk, hogy tök hamar felállt, a kicsi lakásban kapaszkodva közlekedett, már amennyire egy 7-8 hónapos gyerek tud menni, aztán mikor költöztünk csak mászni volt hajlandó, gondolom túl nagy volt neki a tér.
Aztán elkezdett 5-10 lépést tenni, és február 14-én már szinte egész nap csak ment mindenhová!

Nemsokára itt van apukám, de sajna nem tidok kimenni elé, mert gyerkőcke alszik, ezt a napi egy alvást pedig jól meg kell becsülnöm! Amúgy kis rendes, mert reggel megint fél 9-ig aludt, igaz egyszer ringatni kellett a fenekét.

Sziasztok, Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Köszönöm Marci beszédével és az én korommal Kép Kép kapcsolatos megnyugtatásotokat... Kép

A beszédre visszatérve, Marci is nagyon sokmindent megért, megmutat, ilyen egyszerű szavakat, mint távirányító, mikrohullámú sütő, mosógép, porszívó stb. Kép De komolyan, szerintem ezeket előbb fogja mondani, mint pl. az állatok nevét, hiszen ezeket többet látja... Kép Ilyenek a mai városi gyerekek...

Tamesz, remélem, minden rendben volt a dokinál! Amúgy kedves kis malacka fiad van!!! Kép

Marci sajna már rekedt is Kép , néha ugat egyet-kettőt, egyébként elég jól van, doktornéninek még nem szóltam. Ti adtatok valamit a gyerkőcöknek rekedtségre, 1-2 száraz köhögésre? Egyébként meg holnapután mennénk 3 másik családdal 3 napos kirándulásra valahova Kaposvár mellé a Meseszállóba, úgy látszik, Marci szeretné ellógni a programot... Kép Nem először csinálja a kis lázadó...

Ja, Babus, akartam kérdezni, hogy csináljátok azt az immunerősítő kúrát? Vagy azt most elhalasztottátok? És többiek, nem adtok valamit a gyerekeknek immunerősítésre? Pl. most olvastam, hogy 10 kg fölött Béres cseppet is lehet.

Szép estét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

CSak gyorsan jövök, mert itt van a bobcat, meg apósomkét, ketteske már 5 cm, tarkoredőt nem tudott mérni a doki, mert nem volt hajlandó megmutatni , csak szmeből láttuk , végtagok megvannak. Remélem majd szombaton a praxisban többet látunk!
szép álmokat
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Gyerkőcök továbbra is aranyosakKép

Timurr!
Múltkor láttam Maját a Sztoriban, rögtön felismertem(bár lehet, hgoy ezt már megtárgyaltátok, mostanság el vagyok veszve)

Juc!
Jót röhögtem a liftes történésen(bocsi), amúgy Lizi sem az a beszédes fajta, sőt van úgy, hogy amit eddig mondott, azt már nem használja, úgyhogy egyelőre nemigen gyarapszik a szókincse.

Tamesz!
"Desznó", hát ezen is tök jót röhögtem, aranyos ez a gyerekKép
Pocilakóval biztos minden oké, ha ilyen szépen növöget!

Képzeljétek, 1 éve fél óra múlva kezdett csordogálni a magzatvíz....de durva, hogy 1 év eltelt.Azért a szülést nem sírom vissza.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Juc!
Marci már tud (?) állni egyedül, de nem szokott, csak ha megfeledkezik magáról. Akkor is, ha észreveszi, azonnal leül. Így maximum fél percig állt még eddig egyfolytában, igaz, akkor nagyon stabilan. Szerintem ez már állni tudás.

Nálatok álltak a Gyerkőcök, mielőtt járni kezdtek? Na, jó, abbahagyom a parázást. Mondjuk húsvétig Kép.

Tamesz!
Remélem a Praxisban látszik majd a tarkóredő no meg a puncus is Kép! Pihenj sokat, anyósék meg főzzenek Nektek! A desznó nagyon tetszett kiccsaládomnak Kép. Nagyon ügyi Marci, hogy már ilyeneket mond.

Az én Marcim is próbálkozik, főleg néhány napja. Tegnap a kukacot próbálta kimondani. Ebből csak valami kuka-féle sikeredett. Egyébként az ana (anya), mama, apa, hamma (enni- és innivaló), adide (add ide), ajó (halló), de, tettyé (tessék, ezt csak anyukáméknak mondta), khukh (kukk, kukucs), ha! (felemelve a mutatóujját, ha Apa nyitja az ajtót vagy ha repülőt hall-ezt minden egyes repülőnél, naponta 20-szor Kép ). Ami nagyon édes, hogy dallamosan beszél, próbálja utánozni a mi hangsúlyozásunkat. Persze sokszor a saját nyelvén beszél,ritkán egész értekezéseket folytat Kép.
A mutagatás nálunk is nagyon megy.
Ami a legédesebb, hogy a láthatatlan szöszöket nagy büszkén nyújtja át nekem, de a láthatókat megeszi Kép. A múltkor a virágföldet eszegette nagy titokban. Persze amikor meglátta, hogy észrevettem, ártatlan tekintettel és nagyra nyílt szemekkel, büszkén nyújtotta nekem a földdarabkákat. Ha elfordultam, persze újra ment a dézsma Kép.

Jó hosszú lettem. Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!
Hát a mai estén úgy kiakadtam, mint a kakukkos óra, a bobcat "csupán" 50 ezer volt, de az utolsó tolásnál elvágta a vízcsövet, most éppen várjuk a gyorsszolgálatot, hogy még az éjjel csináljon vizet, mert a szomszéd is tőlünk kapná.
Na hát boldog vagyok! Közöltem a párommal, hogy húzzon haza, én meg elemgyek Egerbe pihenni, mert nekem ez most, sok, ő rokonysága, oldja meg ő!!! Egy nagy tanulság már van, rokonnal ilyen munkát, soha!!!
Na miután kiosztottam apósomékat, hát most olyan kezes bárányok, hogy lehet, hogy mégsem hagyom itt őket. Na mindegy!

Muki!
NAgoyn sok boldog szülinapot kívánunk a kisasszonynak, megsúgom, hogy nálam játszik lánynévként, ha megengeditek!!!Kép
Na gyorsan megyek kicsit fekszem, amíg kiérnek a szervízesek, még valahol a 6. kerületben csinálnak valami csőtörést!
SZép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Először is sok-sok boldog szülinapot kívánunk Lizinek!

Kép

Tamesz, remélem, megszerelték gyorsan a vizet, apósék segítettek, kidühöngted magad Kép , és most már minden rendben!!! Tényleg nem hiányzik neked most ez a felfordulás! Én tutira nem bírnék ilyeneket csinálni, többek között ezért sem lett kertes házunk, de sztem a lakást is ezért vettük felújított állapoban, én még egy bojlerszereléstől is kiakadok... Kép Kép Férjem hasonlóan... Pedig azért gondolom, előbb-utóbb kell majd valamit csinálni a lakással is.

Eveka, én már írtam, Marci jó másfél hónapig állt már egyedül, mielőttelindult. Szerintem ez kell hozzá. Biztos nem kell ilyen sokáig, de hogy stabilan álljon, az szükséges.
Nagyon ügyes ez a Marci legény, hogy már ilyeneket mond!!! Kép Kép

Timurr, tényleg voltatok a Storyban? Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Mukika!

Lizikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!

MOst csak enniyre ugrottam be, Fanni lent játszik nagyapóval, én meg rendberázom egy kicsit a házat, aztán megyünk ide-oda-amoda amikor álmos lesz a kisasszony.

Szép napot mindenkinek!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Mukika
Boldog szülinapot LizikénekKép

Juc
szegény MarciKép
lehet már mondta valaki,de van olyan szirup,hogy utilándzsa asszem


Timka
pörög a csajod ezerrelKép
Maaja egyszerűen kibírhatatlan estére,egyszer alszik egész nap este meg se fürdetni,se játszani semmit se lehet vele olyan dilóKép
Szegénykém magára rántotta a cumimelegítőt,a fejére,jó nehéz,remélem nem lesz semmi baja.
igen a story kis bikája Maja volt 2-3 hete,mwegkeresem a képet amit beraktak.
KépNagyon illet rá a jellemzésKép


Tamesz
hányinger elkerül?meg a róka koma?
Nekem is tetszik az Alíz névKép

Mégeccer megkérdem mikor lesztek Loparon?Hátha össze futunk.

Timurr
Vendég
 


Kép

Lizinek
Vendég
 


Mukika:
Sok Boldog Szülinapot Lizinek!
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?