Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Sziasztok!

Jövök, csak újraindítom a gépet, mert belassult valamiért. Nem teccik különösebben a dologKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bea, ISZONYÚÚÚÚÚÚÚ irirgy vagyok, rákapcsolok én is, mert én ma majdnem elbőgtem magam, amikor megláttam, hogy a múlt vasárnapi 71,5 után megint 73. Kép Kép Kép
Tudom, hülyeség így kiborulni, de úgy szeretnék eredményeket látni... Tegnap is egész nap tök jófej voltam, este dolgoztam, és amikor egykor kikapcsolat a program, mérgemben elkezdtem csokit enni. Hülye vagyok...
Na, mindegy, Bea, majd rólad veszek példát...Kép
Jelszavam Húsvétkor Hatos! (-sal fog kezdődni a súlyom...) Kép

Szirom, mi van veletek???????
Tesómék nem jönnek a Mátrába, mert a barátnőjééket fenyegeti a Duna... Kép Miért kell ezzel minden évben megküzdeni? Kép

Na, végtelenül derűs levelem végén kívánok mindenkinek tényleg szép napot !Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Azért ne keseredj el, ha csinálod elég rendesen, de amellett ingadozik egy kicsit a súlyod, az OK.
Pl. menzesz előtt nekem rendszersen többet mutat.
És tegnap 65,5 kg mutatott a hétfői 65,1 kg-hoz képest, erre ma 64,4 kg-t. Most melyiknek higgyekKépKép? Azért nem mindegy, hogy +0,4 vagy -0,7...
Bár olvastam, hogy volt "elengedésed"... Tudom, nehéz, de ezeket próbáld reggelre időzíteni, az sokat segít.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ok, Beszti, köszönöm a biztatást, ez elég jó lecke volt arra, hogy ha csak szeretném, az nagyon kevés, sajnos (?) meg is kell tenni mindent a sikerért...
A hétvége jó lesz, mert sokan leszünk, az segít. Kép

Szerintem egyértelmű: a 64,4-nek higgy! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nna, itt vagyok. Az volt a helyet, hogy tegnap áramszünet volt a környékünkön, mert cseréltek egy trafót. Ez a legjobbkor jött, mert lapzártázok és 2 napom van az egészre, ebből már egy eredmény nélkül elteltKép Ma meg melózik az uram. Körbe ment a híd felé, és csak este jön. Kép
Csak hát figyelni kell, nehogy lezárják közben a 11-est Szentendrénél.
Rita! Hol laknak a barátnőék?
Én azt mondom a bántás szándéka nélkül: az az igazság, hogy mindannyian tudtuk, hogy a Duna mellé (sőt, mi közéKép) költözünk. A hullámtéren kívüli helyeket azért a Duna nagyon ritkán fenyegeti, ennél a folyónál azért nem nagyon szokott baj lenni. Tudom, a Rómain például igen, de az is nagyon a parton van.
Naszóval minden évben van egy-kétszer magasabb vízállás, ez természetes olvadáskor. Le is áll a komp, nem meglepő, csak sose jön jókor. De most sajnos nagyobb vizet mondanak, mint az átlagos olvadáskor. 2002 volt ilyen szempontból kemény év, akkor tavasszal 720 körül volt, a nyári nagy árvízkor pedig 847 asszem, de lehet, hogy nem tökpontos adat. Most 770-et várnak, pluszmínusz fél méter. Szóval ebből még lehet baj. De nem lesz és készKép

Azzal akartam kezdeni különben, hogy Miksa megint taknyos, de nagyon. Láza nincs, bár melegnek érzem, és piros a pofija. Bár egész éjjel kente rajta szét a takit. Rossszul aludt, muszáj is volt a földön aludnom mellette. Eléggé elég már ebbőlKép És nem találom a higanyos lázmérőt, pedig szerintem ez a másik nem mutat jót.

Bea! Iszonyú, ami veletek történt!Kép Felfoghatatlan. Utólag is fogadd részvétem. És nagyon örülök, hogy túlvagy rajta, ezután már csak jó történjen veletek! És mindent bele a fogyiba is. Én is ilyen comboska vagyokKép

Most ezt elküldöm, mert nem bírok idefigyelni. Fölhívom a dokit, majd még jövök!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Budakalászon... Õk is felkészültek, meg számolnak is ezzel, de lehet, hogy ki kell költözniük, kis tesói vannak, szóval nem lehet könnyű...

Adja Isten, hogy ne legyen baj a nagy áradással!

Szirom, ne aggódj!
Földön alvás ismerős, hetek óta minden éjjel beköltözöm az Adél mellé, mert hív...Kép Kép

Jobbulást Miksának!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Mesélek valamit, ha nem bajKép
2002-ig mindig tartottam a kb.70 kilót. Lizával nem tudom mennyivel lettem terhes, de előkotortam a kiskönyvem, és a 12. héten voltam 74, tehát legfeljebb 72-ről indultam. Az utolsó mért súlyom 82kg volt, ez szülés előtt egy héttel. Történt, ami történt... A hathetesen dokibácsi mérlegelt egyet, gondolom feltünt neki a változás, 68 kg. Akkor azt mondtam, hogy dilibogyó vagy cigi. Visszaszoktam. Kaptam bogyókat, de csak egyet vettem be, akkor amikor meghalt az anyukám...inkább rágyujtottam. A történethez hozzátartozik, hogy terhesség előtt erős dohányosok voltunk apával, én azonnal letettem, ő pedig jóval kevesebbet szívott, és azt is csak az udvaron. Következett pár hónap kávén, meg cigin élésKép Fél évet mondott dokibácsi, hogy akkor újra próbálkozhatunk, ez októbert jelentett. Augusztusban elhatároztuk apával, hogy akkor most leszokunk. (Annyira imádom az ilyen dolgaiértKép Õt soha nem foglalkoztatta a dolog, szeretett cigizni, és kész, de, hogy nekem könnyebb legyen, megtette. Mint most a fogyókúrát isKép) Novemberben estem teherbe, első mérlegelés 8 hetesen: 86kg!!! Ki lehet számolni, hogy a cigipótló chipsz, csoki, ropi stb. mennyi hízáshoz vezetettKép
Azt hiszem, dagadásban én vezetekKép
Húsvétkor pedig tutira hatossal fog kezdődni a súlyod!!!Kép

Beszti!
64,4-nek!!!Kép

Szirom!
KösziKép
Hol laktok?

Bea
Vendég

Folyt. köv.

Rita! Bocsi, nem így akartam írni, nem a földön alvásból elég, hanem hogy nem gyógyul meg igazánKép
Budakalászon? Én arról még nem hallottam, hogy oda kiment volna a víz. Ne is menjenKép

Gabi! 12. hét. Persze, igaz, amit írsz, de ha az ember sugárzó arccal bejelenti, aztán utána a bajt újra be kell jelenteni, az dupla fájdalom lehet. Akkor már jobb, ha nem szól az ember. Bár Miksánál meg sem fordult a fejünkben, hogy baj lehet, és muszáj is volt szólnom nagyon korán a melóhelyen, mert épp elő akartak léptetni, én viszont tp-re akartam jönni, szóval visszacsináltuk az egészet.
A névre annyit akartam még írni, hogy nekünk fontos volt, hogy ne legyen sok belőle. Megkerestem neked a népszerűségi listátKép
http://www.nyilvantarto.hu/new/letoltes/ujszulottutonev2006.xls
Most nézem, hogy a Jázmin hogy előretört, ez volt az én régi kedvencem, de nem volt jó a vezetéknévhez.

Anikó! Persze, a Zorka simán anyakönyvezhető, benne van a könyvemben. De most magát a könyvet nem találom, pedig ellenőrizni akartam neked.

Ildi! Hogy vagytok? Kérünk képet még!

Mártus! Vegyetek már egy gépet otthonra húsvétraKép Aztán gyere többetKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bea! Horányban, bent a Szentendrei-szigeten.

Ne aggódj a súlyod miatt. Nagy számok ezek, de magas is vagy. Csak hogy biztassalakKép Én csak 169 cm-re nőttem és a legrosszabb esetben általában 75 kg körül vagyok, de a terhességet 84-gyel kezdtem, mert az urammal végigzabáltuk a telet. 96-tal szültem, aztán lement 8-9, majd a szopitól visszamentem 97-re. Most megint 75 körül vagyok. De elég rég álltam mérlegen, legalább egy heteKép

Lányok, rádumáltatok a norbira, adok neki egy uccsó esélyt. A 90 napost legutóbb se bírtam betartani, pedig arra esküszöm. De akkor segítsetek, jó? Bár utálom a pofáját nagyonKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Budakalászon közvetlenül a Duna mellett. De lehet, hogy az még a Római part? Nem tudom, csak egyszer voltam ott, de nagyon közel van, és 2002-ben elöntötte őket a vízKép.
Tudom, hogy nem a földön alvásra írtad, ismerlek ennyire Kép. Csak ez a része ismerős... Doki mit mondott?

Bea, a kilókkal való harcom hasonló. Kép Én "lánykoromban" 63-65 kg voltam, de teherbeesés előtt már 74. Még nem nagyon meséltem itt sem, de bogyóktól én is, pánikbetegséggel meg szorongással küzdök jó ideje (talán egyre kevésbéKép). Terhesség vége: 90 kg körül, aztán mindig visszament 74 körülre, de most télen 78 volt a csúcs. Na ezt meguntam, most 72-73 körül keringek, cél a lánykori...Kép Akkor jobb szívvel vágnék bele egy újabb terhességbe is Kép Mint IldiKép
Hát így. Köszönöm a beszámolódat, ez erőt ad! Meg a kitartásod is. LE A CSOKIKÁVAL Kép!!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, mi se szeressük, csak csináljuk Kép

De jó!! Küldök recipéket, jó???

Bea, te megkaptad?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jajj, de rohadt irigy vagyokKép Bár gondolom, mostanában ilyet se mondtak neked a Duna miatt... ImádomKép Nyáron szinte minden hétvégén megyünk Gödre, hekket enniKép Kovászos uborkávalKép Idén nyáron majd kenyér nélkülKép Nem mintha itt a környéken nem lehetne halat enni, de mennyivel másabb a Duna-partonKép
Norbi gyereket én is utálom nagyon, na de nem is a pofikájáért kell szeretnünk... azért szeresse a RékaKép

Bea
Vendég

Rita, még nem. Mármint receptet.
A csokikáim még mindig bontatlanokKép
Vendég

Köszi Rita, ha küldesz!

Az gáz, ha nagyon közel vannak. Nem irigylem őket. Köztünk meg a Duna között van egy gát.
Dokit újra kell hívnom, mert épp ovisokat vizsgált.

Bea! Szeretjük nagyon mi is! Hekk: azt nem tudom, a gödi milyen, de a dunakeszi révnél kaptatótól én még jobbat nem ettemKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Recepteket mégegyszer megpróbálom elküldeni, aztán irány a Mátra, SZIASZTOK!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Megérkezett Rita, köszi!

Érezzétek jól magatokat!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita, megkaptam én is. KöszönömKép
Jó utat, és szép hétvégét!Kép

Szirom, ott még nem voltunk, de nem fog nehezemre esni kipróbálniKép

Bea
Vendég

Sziasztok!!!

gyorsan írok, Olivér és Natasa is alszikKép
Olit napok óta msot tudtam először időben elaltatni.Különben mindig 4 körül ájult beKép
Tegnap meg nem is aludt.

Bea, annyira szomorú a történeted, nagyon sajnálom.
Nagyon nehéz lehetett az egészet feldolgozni.

Mi van, Szirom, mégis Norbi??????KépKép
Tudod, hogy én sem szeretem, sőt irritál némelyik helyzetben, de viszont neki köszönhetem a 25 kilómatKép(mínuszban)
Ha mindent eszel( a kellő időben még az emésztésed sem fog leállni, nyugiKép )

Rita, jó hétvégétKépKép
Biztos jó lesz.
Én is már kimozdulnék egy kicsit.
Mi majd 4 hét múlva megyünk Kóspallagra az uramék munkahelyi bulijáraKép
Natasa is már nagylány lesz, majdnem 6 hetesKép
Végre van mérlegünkKép
Nem kell "tepsis natasát" sütnömKép
Ma kétszer mértem szopi előtt, után 80, és 110 gramm volt az adagKép
Persze, most alszikKép
Éjjel is annyira jó volt, csak kétszer ébredt, és persze, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, vissza is aludtKép
Tegnap előtt viszont egy darabig óránkét evett.
Anyám itt van, holnap reggel megy haza, kivasaltattam vele, és erre levasalta az egyik pólómról a mexx feliratotKép
Most csinált egy sima fehér pólót nekem az egyik kedvenc ruhadarabomrólKép

Reggel meg tesómék jönnek, úgyhogy melegváltás leszKép

Mártus, jó hogy voltál, bár tényleg nem volt szerencséd, nem volt senki sem.

Gabi, nemsokára meg kiderül(18. hét), hogy ki lakik a pocakodban.Tök izgiKép
Megkérdezitek???
Én ki sem bírtam volna, ha nem tudomKép
Annyira be voltam sózva, hiszen emlékeztekKép

Rita, nem mondod, hogy madártejet ettél????
Én is azt csináltatok anyámmal délután.Kép

Azt hiszem ennyit bírok írni, mert még kéne a tavasziba is valamit biggyesztenem, aztán alszok én is egyet, ha hagynakKép

Puszi
Ildi
vas

Na, akkor itt egy képKép
Kép
vas

Sziasztok!

Gyors leszek Kép Holnap reggel indulunk Szentesre, és pakolásznom kell. Korán megyünk, mert még be akarok nézni az Árpád úton egy kismamaruha-boltba Kép Muszáj valamit vennem Kép

Megvan az első plusz kilóm, lányok!!! Kép Ma reggel már 57 kg-ot mérlegeltem. Hááát... Kép Na azért vissza is kéne fognom magam talán, vagy nem?

Ildikó,
hát ez tündéri egy kislány! Gyönyörűűűűűű! Hú, de szeretnék már én is egy ilyen picurkát dajkálni Kép
Igen, megkérdezzük a nevet! Május 8-án lesz a genetikai uh-m, remélem kiderül a dolog Kép Már az afp-s vérvételem időpontja is megvan. Szalad az idő... Kép

Szirom,
hát, én sem akartam nagyon top10-es nevet Kép Mondjuk a Dóra eléggé elöl van. Na meg hogy a rokonságban, ismeretségi körben ne legyen ilyen név (lehetőleg). Nekem nagy kedvencem fiúnévből a Tamás, de apukámat és a tesómat is így hívják... Úgyhogy ezt nem választjuk. De még lehet válogatni Kép
Norbihoz mennek a drukkok, ha kérdés van, írd meg nyugodtan!

Rita,
ne keseredj el!!! Kitartás!

Bea,
köszi a linket Kép Egyszer szívesen elmennék ide...

Ennyi időm volt, Zsoltika is mindjár mehet alukálni Kép Én is időben lefekszem kivételesen. Jó hétvégét Nektek!!!

Gabi
pont ma 13 hetes

pgaboka

Köszi Gabi! De én majd csak a tetőzés után kezdem el. Addig zabálok, ha lesz hozzá kedvemKépKép

Anikó! Na, megnéztél?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildikó!
Gyönyörű a tepsis NatasádKép A 6 hetes az már tényleg nagylányKép

Gabi!
Nektek is jó utatKép
Abból az egy kg hízásból meg már legalább 5 dkg a babóca, tehát csak 95 dekát híztálKép
Nevek: én annyira örültem, amikor kiderült, hogy Zsófi lány lesz, mert ha kukaca lett volna, még a szülőszoba előtt is veszekedtünk volna apávalKép Vagy már addigra elváltunk volnaKép Annyira nem tudtunk közös nevezőre jutni...

Reggel megyek vásárolni, írtam listát... na nem fog a pénztáros hülyének nézniKép Csupa lightKép

Jó éjszakát mindenkinek!Kép

Bea
Vendég

Hahó!

Még mindig melózok, de jöhetne azért valakiKép. Az éjjel fél 3-ig csináltam, de mostanára már csak egy anyag maradt. Mingyá végeKép

Utazóknak szép hétvégét! Nálunk jön a víz eléggé...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én vagyokKép
Most értem haza a Corából, vettem egy csomó 1-es pudingotKép És egészen ehetőKép

Mit dolgozol ennyire??? Annyira szeretnék már én is egy ici-picit dolgozni!!! Meghülyültem?Kép

Most néztem a vízállásjelentést, de még nincs fent a mai. A barátnőmék miatt figyelem, mert nekik (ugyan a Tiszánál), ártérben van házuk... Csak nyáron laknak kint, télen a városban, de azért nem mindegy, hogy mikor tudnak kiköltözniKép A Ti házatokat ugye közvetlenül nem fenyegeti a víz? Írtad, hogy a gáton kívül laktok, de ahogy elnézem, brutális ez az idei áradásKép

Ti milyen édesítőt használtok? Nekem eddig a Canderell bogyó jött be leginkább, de hátha van jobb.

Szép napot!Kép

Bea
Vendég

Bea!

Én itt szoktam nézni, de mintha a Tiszát nem látnám: http://www.vizugy.hu/vir/vizugy.nsf/x/619A31E4C72101B6C1256F65004F81C3?OpenDocum ent&count=600

Ha lassul egy kicsit a víz emelkedése, akkor nem lesz baj, de ha marad ez az ütem, akkor átjöhet a gáton. Még mindig nem tudjuk. Az uram kitalálta, hogy menjek le a gyerekkel Szekszárdra, de NEM MEGYEK SEHOVÁ. Nem képzeli, hogy itt hagyjuk egyedül, lükeKép

Olvasószerkesztek két lapot. Nekem nem esik olyan jól, bevallom, de az ésszerűség miatt jó, ha csinálom.

Édesítő: bevallom, nem nagyon bírom őket. Valami Pötyi van a tejeskávémba, de még azzal is küzdök, hogy a gyerek ne tépje ki a kávét a kezemből, mert ő nem kaphat az én fogalmaim szerint olyat, amiben édesítő van. Azért majd veszek valamilyet.

Nevek: mi annyira baromira elégedettek vagyunk a Miksa névvel, naggyon bejöttKép Ha lenne kistesó, annak is valami aranyos, viszonylag ritka, de érthető, ismert nevet keresünk. Bár az uramnak tetszik az Artúr, hátnemtom...Kép Bár ezen ne múljon, ha ez a feltétel, szülök én egy ArtúrtKép

Készen vagyok ám, tök jó! Az ember elvitte magával Miksát vásárolni. Már nincs a kölöknek hőemije, sűrűsödik a takija, szóval jobban van. Tegnap vagy tízszer szívtuk az orrát, ma reggel pedig annyit sikerült kikapni, hogy nagyon elégedett volna. BocsiKép

Aztán ebéd után Miksa alszik egyet, az uram meg valszeg lemegy homokzsákolni, aztán majd utána megyünk mi is. Kicsit szorít a gyomrom a dolgok miatt, de én, az örök parázós, úgy érzem, talán nem lesz baj. Az emberem pesszimistább, pedig alapvetően ő nálunk az örök optimista, tele energiával. Mindegy, van az utcában egy nyaraló, ami magasabban van pár méterrel, nagyon szeretjük a tulajt (együtt is tengerpartoztunk), és már megbeszéltük, hogy ha muszáj lesz, akkor felvisszük hozzá a kocsikat az udvarba és a házát is feltörhetjükKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia!

Mi meg itt: http://www.hydroinfo.hu/vituki/vizallas.htm

Nem lesz baj!Kép

Miksa szép névKép Uhh, és milyen gyönyörű szeme vanKép Most néztem a profilodat. Pár év múlva kergetheted el a csajokatKép
Nálam Zolta volt a befutó, apánál meg a Márton. A Zoltát azért szavazta le, mert Õ Zoltán, és nem akart hasonló nevet a gyerekének... Pedig az lett volna, úgyis tőlem kérdezték a szülőszobánKép

Jobbulást a kispasinakKép

Bea
Vendég

Remélem én is, hogy nem lesz baj.

A vitukival csak az a gond, hogy csak naponta frissítik. a vizugy.hu-t meg óránként, de persze ha ott nincs Tisza, akkor nem sokra mész veleKép

A Zolta nekem nagyon tetszik, egyetlen baj van vele, hogy biztos mindenhol Zoltánnak gondolták volna. Mindig javítgatnia kellett volna a gyereknek. Mondjuk Miksát meg Miskázzák időnkéntKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
végre tudok egy kicsit jönniKépKép

Szirom,
mi a helyzet a vízzel??? Jó volt hallani tegnap, hogy Miksa jobban vanKép remélem mára már még jobb az állapota!
Hát igazad volt, ez az Árkád tényleg nagyon jóKépKép én nagyon nem szeretem a bev. központokat, de ez bejárható és átlátható és az üzletek is jókKép csak az a sok ember ne lenne...Kép Árpinak sikerült jó pár cuccot venniKép én beértem egy cipőcskével, mert, ugyebárKép nem szeretnék egy számmal nagyobb ruhába ugraniKép mint, amik a szekrényben figyelnek, de most csak az jönne rámKép Nem tudom hány évigKép húzza még ki a jelen ruhatáram???????????
Bocsi, de, amit kértél nem tudtam megnézni, mert ott hemzsegtek a legtöbben és én olyankor nem bírok bemenniKép És még a H&M-t sem néztem meg, pedig a gyerekeknek kellett volna jó pár dolog,de ezt kettőt hagytuk a végére és addigra már elfogyott a türelmem...

Bea,
végtelenül sajnálom, hogy az élet ennyire fiatalon, ilyen csapásokat mért RádKép Fogadd őszinte együttérzésemet. Annak nagyon örülök,hogy fel tudtad dolgozni és kívánom, hogy a jövő csupa szép dolgot tartogasson a számodra!!!
(én hallottam öt császárosról isKép)
Még annyit akartam, hogy szerencsés vagy, hogy ilyen társad van, aki mindenben melletted áll és támogat!KépKép (látod még ebben is abszolút a csapatba passzolsz, mert ahogy eddig a Lányok nyilatkoztak, mindenkinek olyan rendes férje vanKép)
Fogyi: káposztaleves=feketelevesKép sajnos a kolleganőm sem tudott semmi jóval bíztatni, annyival egészítette ki, hogy Õ még a következőket teszi bele:
-1 nagy sűrített pari
-1-1 paprika, paradicsom
-majoranna, bazsalikom
-kétféle répa
3 hétig keményen tartotta ezt, majd 1000 kalória alatt tartotta a napi étel adagját...
hát, nem tudom.... lehet, hogy a Norbival lassabban fogy az ember de legalább ehető(bb)KépKép
Elfogyott már az előző adag leves?
Beszállsz a táblázatosdiba?

Márti,
tényleg vegyetek már egy gépet, nyuszi tojhatna egyetKép Hogyan fogsz különben beszámolni a napi futásaidról???

Rita,
nagyon köszönöm a recepteket, ki is nyomtattam, jó kis paksaméta lettKép Választék most már van bővenKép
Azért, látom, ebben az évben se megy zökkenőmentesen az utazásotok és sajnos nem lesz teljes a csapatKép de remélem a víz nem okoz semmi kárt Náluk!
Mégegyszer, így publikusan isKép minden elismerésem a különleges honlapotokért! Nagyon egyedi és érdekes és szépKépKép Gratula a férjednek!

Gabi,
Neked is köszi a recepteket, mivel Te dobtad be először a közösbeKépKép
Mindjárt AFP?!KépKép akkor a +1 kg az semmi, úgy tudom a havi 1 kg. átlag a megengedett és már a negyedikben vagy, majdnem.....KépKép Egyél csak! Ne vonj meg semmi finomságot a kis csöppségtőlKépés magadtól semKép

Ildi,
bűbájos Natasa, annyira cuki pici füle és pisze orrocskája vanKép
Jó kis rokonjárás van nálatokKép, a felirat elvasalás ismerősKép (nálam is anyu besegít néha)és nálam is valahogy pont a kedvencnél esett meg.... de ő nem is vette észre, nem lát jól szemüveg nélkül és vasaláshoz nem mindig vesz felKép de jobb, hogy nem látta, mert nagyon bántotta volna szegényt...
Klassz lesz a céges hétvége 3 gyerekkelKépKép

Beszti,
Meggyógyultatok?
néztem a blogodatKép és hihetetlen, hogy milyen precízen leírsz mindentKép bárcsak én is írtam volna(nem lennék rá képes egyébkéntKép), akkor biztos kevesebbet morfondíroznánk néha azon, hogy hol is mennek a vezetékek és stb.... Meg a gyerekszoba berendezés is nagyon jó,meg is néztem a honlapjukat közelebbrőlKép Nálunk most a gyerekszoba végleges berendezése lenne napirenden, ha Barnabás már hajlandó lenne átaludni az éjszakát, vagy mondjuk ennyiszer ne kelne, összerakhatnám végre őketKépKép és elég pici a szobájuk, ezért nekem nagyon tetszenek az ötleteikKépKép kösziKép
Fogyi: Te hogy állsz a táblázathoz? beszállsz?

Motiot,
hogy Téged idézzelek: "Hol bujkálsz????"Kép

Szép vasárnapot kívánok,
Anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
a képednek külön "fejezetet" szentelekKépKép
Állati jól nézel ki!!!!! A sport egyértelműen látszik, nekem soha nem volt ilyen formás lábam...
Ez mikori kép??
Anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Köszi! 1990 vagy 91 talán, ha jól emlékszemKép Szardínia, Costa Smeralda. Elég szép a tengerKép

Naszóval az az igazság, hogy nekem sose voltak jó lábaim, sőt, tök vastag lábaim vannak (70 kg fölött bokáig elrejtendőKép), de akkor azzal a 62 kg-val annyi lement rólam, hogy még a lábam is egész normálisan nézett kiKép Igazából azon a képen lehet, hogy több vagyok 62-nél, mert csak itthon méreckedtünk, de eltartott pár napig vagy akár egy hétig is, mire Szardíniáról hazaértünk. És most azért más a helyzet, mert más annyi izommal 70-75 kg-nak lenni, mint a mostani hájjal, mert azért az az izom mostanra eléggé megkopottKép

Majd elküldöm a többieknek is, ha érdekel benneteketKép

Árvíz: 810 cm most, ez 38 cm-re van a rekordtól. Kicsit belassult szerencsére. Állítólag már jön át a víz tegnap délután óta a sziget déli oldalán lévő gáton, ami átszakadt 2002-ben. Át is bukik rajta meg mossa is szét a szakadás helyén épített részt. Majd később dőlnek el a dolgokKépKép

Tényleg Motiot, most már ne izélj! Egy mentséged van, ha költöztökKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most mondtak 860-at az eddigi rekord 848 helyett. Az uram lement homokzsákolni, a gát mögött hátulról eléggé jön a víz. Majd még jelentkezem. Miksa most alszik (ebédelni voltunk,későn értünk haza), úgyhogy én most itthon vele vagyok addig. Pár óráig még biztosan nincs veszély és még a jelenlegi adatok szerint is megúszhatjuk, de sose biztos semmi.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nagyon gondolok rátok!! Néztem a híradót, elég ijesztő a helyzet!

Majd holnap igyekszem jönni, mesélek, de most még egy hegy vár rám (vasalnivaló...Kép)

Szirom, tudósíts mindenről!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Köszi az érdeklődést, megvagyunk. Sajnos Miksa megint lázas szegénykém.
Az árvíznek még nem látjuk a végét, az az igazság. Kaptok egy képet, jó? Itt volt tavaly az esküvőnkKép
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú, Jézusom, ezt most fotóztátok???? Ez nagyon ijesztő! Messze van tőletek? Mi lesz ezzel az üdülővel??
Most Miksa miatt is aggódsz, szegény! Jobbulást, és nagyon gondolok rátok! Holnap reggel korán jövök, mondd mi a helyzet, jó?

R

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom!

Én is aggódva néztem a híreket, mert mégis magasabbnak várják...
Írj sokat, hogy mi van!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rita! Nincs messze, pár száz méter, de a gát Duna felé eső oldalán van. A másik oldal száraz még, reméljük marad isKép Ez egy szálloda különben, majd lemegy a víz, fertőtlenítik és megy tovább az élet. Azon az oldalon mindenki úszik, de az árterület, ezt akkor is tudták, amikor építkeztek. Majd keresek róla egy "száraz" képet is.

Köszi Beszti neked is!

Majd reggel jövök!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Szirom,
Te csúcs vagyKép este a telefonban egész vidáman beszéltél az állapotokról, pedig ez a kép engem is nagyon megijeszt...Kép és közel is van hozzátok ez a hely... Mondjuk, az megnyugtat, amit mondtál, hogy ha át is jönne a víz, csak lassan szivárogna "befelé"Kép
Na, én is lesem majd a gépet, hogy mit írsz!
Miksa éjjel hogy volt? Lement a láza? Tudsz gyógyszertárba menni? Jaj, úgy sajnállak BenneteketKép
puszi,
Anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Miksa miatt aggódom inkább, mert 38,8-cal ébredt. A doki megközelíthetetlen, mert Dunabogdányt is elvágta a víz. De azt mondta, van ilyen vírus, és ha az van neki, ami a többi kölöknek, akkor 2 napig fog tartani a láz. Ne vigyük ki, ne rohangáljon. Lázcsillapítás, Nasivin, Calcimusc, C-vitamin, hasonlók. Gyógyszertár van a szigeten, Tahiban, csak most az uram zsákol, és azt felejtettük el, hogy tele kéne tankolni mindkét kocsit. Mondjuk lázcsillapító van vagy négyféle, a többiért meg rövidesen elugrik. Én is szarul vagyok, most már harmadik napja baromira fáj a torkom, szóval én is bekaptam a fene egye meg. De nekem lázam nincs, igaz, Miksának se volt az elején. És most úgy átkozom magam, tegnap tök nagyot sétáltunk, talán azt nem kellett volna, de csak takis volt, lázas nem.

Ez egy tegnapi kép a kikötőből:
Kép

Azért érdekes, mert a 2002-esnél ilyen vízálláskor oda már csak csónakkal lehetett menni. Most tegnap még besétáltunk. De már nincs sok hely, mindjárt kijön a víz az útra, ha azóta ki nem jött. Ez még a nagy gát mögött van.
Vízállás 8-kor volt 840 cm.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, Szirom, hogy pont most még ez a betegség isKépKép
Ne legyen bűntudatod, ha ez vírus, séta ide vagy oda mindenképpen kijönKép Nálunk is ez a torkos vírus volt (Niki hozta a suliból, de hál'istennek nála megállt és a picik megúsztákKép), csak nálunk nem volt magas láz, de elméletileg együtt jár vele. Tényleg 3 nap alatt vége volt, nézz be a torkodba, hogy látsz-e ilyen pici, piros pöttyöket, mintha bevérzés lenne, akkor tuti vírus, nekünk cataflamot írt fel a doki és strepsilst szopogatást... Gyógyuljatok mihamarabb!!!
Anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!
Hú, Szirom, ez nagyon durva ez az árvízKépRemélem nem lesz semmi gázKép
Meg még betegek is vagytokKép
Még szerencse, hogy van gy.tár a szigeten.
jobbulást, az uradnak meg jó zsákolást.
Nem semmi az a szállodás képKép

Mi jól megvagyunk, anyám szombaton hazament, tesómék mégse jöttek, mert a kisfiuk beteg lett, így nyugiba tellt el a hétvége.
Tegnap megkocsikáztattuk Natasát, be is aludt a hordozóba, elmentünk a csömöri bricostore-ba homokozót venni.(de be nem vittük, a kocsiban maradtam vele)
Sajni babakocsizni még nme tudom vinni, nincs még mózeskosár.
Megint ugyanaz a helyzet, mint a kocsinál volt.
De állítólag a héten jön áru, és akkor meglesz.

Az uram meg megrendelte az autót nekem.De mégsem Zafira lesz, hanem egy focus kombi(automata váltóvalKépKép), hogy még a béna állat Ildikó se fulladjon le lépten-nyomonKép.
De tök soká lesz, azt mondták 12-16 hétKép, de akár 8 hét alatt is itt lehetKép

Kis Natasa áldott jó lányka.Ilyet én még nem láttam.Tegnap is megetettem este fél 10-kor, és aludt egészen fél 4-igKép
Megint evett, fél 7-kor újból kelt enni, aztán fél 10-ig megint húzta a lóbőrt.
Bár most azóta fennt van, de csöndben leseget a kiságyba.
A tegnapelőtti éjszaka is hasonló volt.
Az volt csak a gáz, hogy majdnem szétrobbnat az egyik cicim.
Próbáltam akkor ébresztgeni, de nem sikerült.

Rita, Gabi, milyen volt a hétvége??Kép
Motiot, tényleg előkerülhetnél ámKép
Anikó, az uradnak meg utólag is boldog névnapotKép
Bea, nem is reagáltam arra, hogy itt laktok a szomszédbanKép. Tök jóKép
Köszi kis Natasára a dícséreteketKép mindenkinek.
A kis turcsi orra ugyanolyan, mint a többieké, azt az apjuktól örökölték, viszont mindegyiknek van gribedlijeKép(azt meg tőlem)
Megyek, mert Olivér zaklatKép
Ildikó
vas

Sziasztok!

Köszi a szurkolást mindenkinek, ránk fér. Az az igazság különben, hogy a regattás kép bár nagyon hatásos, ott azért még egy méter is van a gátban. Ott álltunk Miksával a gáton, onnét fotóztunk. De a lenti képen az az út, ami már csak 10 cm-re van a víztől.

Miksának különben most lement a hője, elég eleven is, meg ki akar menni szegénykém, de a dokinál direkt rákérdeztünk, és azt mondta, hogy ne. Inkább szellőztessünk, úgy jussunk levegőhöz. (Miksát ismerve ha kijut, szaladni is fog, és azt nem ajánlja). Azért nem semmi a helyzet, bele se nagyon gondolok, hogy asszem csak egy gyerekdoki van a szigeten most (nem a miénk), és a miénk fizikailag elérhetetlen, mint ahogyan bármelyik kórház is. Gyógyszertárból is egy van, annál azért többen laknak a szigeten, nem is értem. Benzinkút meg egy sincs, illetve van egy pici Tahiban, de be van zárva. De nem lesz semmi baj. Biztatom magamKép

Tényleg Anikó, Árpinak nagyon boldog névnapot!

Lányok, én most nem írok külön senkinek, ha nem baj. Máshol jár az agyam is, meg én is elég szarul vagyok.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Kicsit zűrös volt a hétvégém, azért nem jöttem.
Szombaton bulizni voltunk, 10-kor értünk haza, Zsófi el is aludt. Erre reggel felkelt 1/4 6-korKép Kicsit lehidaltam. Egyébként 9-körül szokott kelni. Tegnap meg rendbe raktuk az udvart, apa kigereblyézte a füvet, én meg kihordtam a kaktuszaimat. Zsófi is segítettKép Volt vagy öt kupac száraz fű az udvaron, fogott egy jó nagy adagot, odasettenkedett a kocsimhoz (le voltak húzva az ablakok, mert zenét hallgattunk), és bedotaKép Utána meg jól megtapsolta magát, hogy milyen ügyes voltKép Itt volt a majdnemfiam is, az Õ hurcimbálása is az én feladatom...szombaton hoztam, tegnap este meg vittem haza. Ja, a szombati buliban (ahol hegyekben állt a kaja, meg a süti), nem ettem semmitKép, csak salátátKép

Szirom!
SzegényKép, nagyon rátok jár a rúdKép Miksának jobbulást!Kép Meg persze neked is Kép A fotóra meg inkább nem mondok semmit...Kép
Barátnőmék házában már 1,5 méter víz vanKép

Ildikó!
Nagyon jó dolgod van Neked a kiscsaj mellettKép Enyém is ilyen jó baba voltKép
KocsiKépKépKép
Homokozót én tavaly augusztusban vettem, apa meg azóta hozza bele a homokotKépKép Bááár, tegnap azt mondta, amikor meglátta a lányát az üres homokozóban játszani, hogy következő hétvégén megtanítja homokvárat építeniKép Én igéretnek vettem, mármint ami a homokot illetiKép

Anikó!
KösziKép
Receptet isKép Adok még egy esélyt a feketelevesnek, hátha így ehetőbb...bár nagy reményt nem fűzök hozzá.
Mi kell a táblázathoz? Centiket nem adokKép
A zurammal meg tényleg nagy szerencsém vanKép Amikor megismertem, épp válófélben volt, én meg túl egy hosszú kapcsolaton (már egy idejeKép), egyikünk sem akart semmi komolyat a másiktól, sőt, apa bőszen hangoztatta, hogy soha a büdös életben nem nősül meg mégegyszer, meg egyébként sem vágyik tartós kapcsolatra. Egy hónap múlva együtt éltünkKép Két évvel később meg álltunk (az anyakönyvvezető előtt)Kép.

Megyek, olvasgatom a Ritától kapott recepteket, köszi mégegyszer, keresek valamit vacsira.

Szép napot, Szirom, neked meg szárazat!Kép

Bea
Vendég

Apa ennyire nem akart nősülniKép Nem találom a lemezt, a gépen meg csak ilyen sz@r képek vannak...

Kép

Kép

Az esküvő otthon voltKép A buli meg étteremben. A 25. szülinapomonKép
Vendég

Banyek, írtam egy baromi hosszút, és eltűnt, megvadulok!!

Most már megyünk játszóra, nem írom be újra, majd este... Addig lehiggadok Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Miksa 39,3-mal ébredtKép Pedig délelőtt egész jól volt, egyedül reggel kellett lázcsillapító. Fektetés előtt 37,5 volt, így nem adtam neki. Reméltem, hogy nem megy ennyire fel. Viszont nem marad nyugton, alig bágyadt, nem is értem. Pedig jobb lenne, ha nyugton maradna a fenekén.

Én továbbra is lenni szarul, a fejem tiszta kiütés, de hogy mitől? Illetve az arcom lett tele olyan pattanásszerűekkel. Olyasmi, mint az a hülye rozácea, amivel küzdök, de most sokkal erősebb. Mindenesetre most inkább nem nézek tükörbeKép Én is aludtam kicsit különben.

Az uram most ment le körülnézni. Ami gátat kellett építeni, azt befejezték, most várunk és figyelik a meglévőket. Most 848, két órája ennyi, állunk a rekordon.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

SajnálomKép Jobbulást nektek!!!Kép
Miksa mennyi idős?

Bea
Vendég

2,5 fél lesz 18-án. A profilos képen csak fél éves múltKép Elindult lefelé a láza, 38,5-öt mértem.

Csinik vagytok az esküvői képen, nem is mondtam, amilyen bunkó vagyokKép Az uram egyik tesója pont így néz kiKép Mármint mint a jó urad.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De jó!Kép Mármint, hogy megindult a láza lefelé. Frissebb képed nincs? Biztos még mindig ilyen gyönyörű, mint a profilodban.Kép

Van most neked jobb dolgod is, mint az én fejemet dicsérgetni... KépKép

Lépek, apa úton van hazafelé A HOMOKKAL!!!Kép
Vendég

Szirom, jobbulást MiksánakKépKépKép
Neked isKép
Mitől vagy pöttyös?????

Bea, az enyém meg festi a homokozótKép
Szépek vagytok a képekenKép

Mi is aludtunk(én meg a két miniKép )
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: