Új privát üzeneted érkezett!

ChestimamiKép
Jaaaa, már értem!
Remélem minden rendben megy majd!Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti
Szegénykém most meg Te lettél beteg,feküdj sokat meg c vitamin,én vita c-t szopogattam torkomra.Gyógyulj meg!Én már jól vagyok csak most a párom lett beteg,remélem nem kapom vissza tőle.Már csak 2 nap és én is meg tudom az eredményt,kissé nagyon izgatott vagyok.
Mindenkinek köszi a drukkot meg a babatapit!!!!!!!
Zuzmó
Gondolok rád,szorítok ezerrel!!!!!!!!!!
ria75

Zuzmó Kép
Nagyon, nagyon szorítok!! Gyere jó hírekkel!! Drukkolok!!!

És köszi mindenkinek aki nekem drukkol!! Kép

Ria neked is drukkolok!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zuzzzmmóó Kép Már lehet, hogy tudod Kép Gondolok rád, kapjál csupa csupa jó hirt, minimum ikrek legyenek Kép

Ria sok sok mézes tea igazi citrommal, remélem hamar kijövök belőle Kép
Ma 1re megyek először védőnőhöz Kép

chesti

Sziasztok
Zuzmó
+++++++++ mindenképpen írj!

üdv mindenkinek Kép
monyo

Sziasztok!

Sajnos nem tudok jó hírt hozni, de most legalább nem vagyok annyira elkenődve, mint januárban.
Most egy darabig pihi, visszamegyek dolgozni, ugyhogy nem tudok majd gyakran jönni, de időnként benézek, ha időm engedi.
Kanyó doktornő biztatott, azt mondta, meglesz, csak ne adjuk fel, mert mindig nagyon szép embriókat produkálunk.
Remélem előbb-utóbb igaza lesz.
Jön a nyár, pihiKép, így elmehetünk nyaralni is talán és még beüthet egy spontán is akár... volt már rá példa!!!Igyekszem pozitívan a jövőbe tekinteni!
Egyenlőre ennyi!
Puszi mindenkinek, jók legyetek és
Kép a sok szorításért!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó drágám, borzasztóan sokat gondoltam rád, fél óra múlva indulnunk kell a reptérre, de gondoltam még egy utolsót benézek. Mit is mondhatnék? Nagyon-nagyon sajnálom. Menjetek, utazzatok, tereld el a gondolataidat!

Menni fog az, én érzem!!! Már sikerült egyszer majdnem, sikerülni fog hát másodszorra is!!! TUTI!! Én magamnak is ezt mondogatom, másképpen nem egy. És majd szorítunk együtt nyár elején. Akkor könnyebb lesz, ki lehet ülni a teraszra, csiripelnek a madarak... Chesti bébijét nem lehet egyedül hagyni, muszáj neki társaságot gyártani!!

Kép
lucia1

ZuzmóKép

Annyira sajnálom...! Tényleg pihenjetek és csak pozitívan.
juc81

Zuzmó... Kép nagyon sajnálom, annyira hittem pedig. Igy van menjetek utazzatok, kapcsolodjatok ki. Tervezd a nyaralást "jó időpontra" lehet egy gyönyörű helyen pálmafák alatt fog az a baba megfoggani...nem tetszik neki a műtő Kép
Le a kalappal a pozitiv hozzáállásodhoz, annyira ne hagyj azért el minket, kellesz ide, szükségünk van rád.
Puszi

chesti

Zuzmó
Multkor azt írtad ne írjuk hogy sajnálom,nem tudok mit írni még a hideg is ráz.Már én is nagyon sőt egyre jobban félek.De örülök hogy ilyen pozitivan állsz hozzá,nagyon erős vagy.Nyaralás nagyon jó ötlet,és a legjobbakat kivánom nektek!!!!!!!
ria75

Zuzmó

Kép

Nyaralás = TENERIFE nálunk ez a favorit, ha nem lombikozunk, akkor újra ide mentünk volna. 4 évvel ezelőtt voltunk, de azóta is visszavágyunk Kép
monyo

Sziasztok!

Zuzmó drága,
ahogy sms-ben is írtam, nincs más hátra, mint előre! Tessék kikapcsolni, dolgozni, nyaralni, és kipihenten, újult erővel ősszel nekilátni, meglátod, minden rendben lesz!!!!!!!

Mindenki:

Ezt találtam ma, és gondoltam megosztom veletek, mert olyan jó szerintem:

"Ha valamit el akarunk érni az életben, először is teljes szívünkből vágyni kell arra, hogy ez működjön, másodszor hinnünk kell abban, hogy működhet; ezután pedig tudatos képet kell alkotnunk, és látnunk kell magunk előtt, ahogy lépésről lépésre elindul, működni kezd, s közben egy pillanatra sem engedhetünk a kételynek és a hitetlenségnek."

Szerintem ez a mi küzdelmünkre is nagyon igaz.

Mennek a Picur növesztők, babatapik, és mindenkinek millió drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Szép álmokat! KépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok:
Itt vagyok ám, nem vesztem el. Olvasom itt mik történnek, hát csak annyit tudok írni mindenkinek, hogy : KITARTÁS !!!
Ria:
Izgulok érted, de szerintem nem lesz semmi gond, várjuk a friss híreket!
esperanza

Jó reggelt!
Zuzmó drága tegnap egész nap rád gondoltam, és ma reggel is "veled keltem". Hogy vagy?

Ria holnap tesztelsz reméljük zebrás leszel küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

Kiscsillag nagyon eltünték remélem csak azért, hogy minden pozitiv energiádat a babukára szenteld neked is mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci drága Kép ami éjjeli baglyunk Kép Az idézet nagyon szép, és nagyon igaz ránk. Puszi

Esperanza mi újság nálatok? Tudni már mikor lesz inszem?

chesti

ZuzmóKép
Nem tudok már én sem mit írni....,
DE tetszik a pozitív hozzáállásod, ez nagyon sokat jelent!Kép

RiaKép) KiscsillagKép)
Bennetek van minden reményünk!
Hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Drága Zuzmó!!!!!!
Nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!! Hajrá!!!!!
mot

Chesti
Remélem gyógyulgatsz?!Mi volt a védőnőnél,kaptál
kiskönyvet?Vigyázz magatokra!
Lányok!
Mindjárt holnap lesz és végre eljön a nagy nap,remélem én is hogy zebrás leszek!
Kiscsillag
Chesti bébijét nem hagyhatjuk egyedül,de ez mindenkire vonatkozik.Mindenkinek nagyon szorítok!!!!!
ria75

Zuzmo Kép
Én nem is tudok mit mondani, vagyis csak annyit, hogy nagyon pozitív vagy és ez szuper! A következő biztosan sikerül!!!

Ria Kép
Igazad van! Most nekünk kell következni, mert mi jövünk!! Kép És Chesti babája nem maradhat magányos. Kép Nagyon, nagyon drukkolok neked!!! Te érzel valamit? Hasmenésed nem volt?? Nekem két napja van, de csak reggel tör rám aztán annyi. Te mit szedsz?? duphastont??

Chesti, Nviki Kép
Köszi szépen! Kép

Esperanza Kép
Te mikor kezdesz??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ria Kép Igen tegnap voltam védőnőnél Kép Felvették az adataim, kikérdeztek volt e valamelyikünk családjában valami öröklödő betegség stb, kaptam kiskönyvet, egy útmutatót mikor milyen vizsgálataim lesznek és nagyon aranyosan elbeszélgettek velem miket érezhetek stb.
Uszást kérdeztem azt mondta elvileg 12. héttől ajánlják de ő inkább a 16. hetet javasolja, és azt mondta csak olyan uszodába ahol baba uszás is van, mert ott jó a viz. Kb ennyi. Kép

Csajok húzzatok bele Kép Szoritok nektek Kép

chesti

Chesti
Belehúzunk igérem,ha nem most de elöbb utobb mi is csatlakozunk hozzátok.Majd holnap már kiderül.Izgis vagyok már nagyon.Az uszás nagyon jó,de én inkább majd kismama jógára szeretnék járni.Azért mert régebben jártam uszni de állandóan össze szedtem valami bacit.
Kiscsillag
Nem tudom mit érzek,én egy olyan ember vagyok hogy képes vagyok tüneteket produkálni,beképzelni dolgokat,majd holnap már kiderül hogy beképzelem vagy tényleg azért érzem mert mami leszek.Hányingerem van,de szinte egésznap,de amugy is ingeres vagyok,sokat pisilek.De van mikor olyat érzek mintha meg akarna jönni és ráadásul ez a utro kup is a frászt hozza rám,mert mikor folydogál olyan érzés mintha vérzésem lenne,olyankor rohanok egyből a wc-re,de hála csak a kup,de nagyon megijedek.Én nem szedek semmit se,csak kupot kaptam.Hasmenésem egyszer volt de szerintem a kiwitől.Te érzel valamit?
ria75

Ria neked nem kell magneB6-ot szedned meg elevitet? Ez hülye kérdés valószinű hogy szeded Kép az utrot meglehet szokni eleinte én is rohangáltam a wc-re mi is folyik belőlem... Kép Azért mondta a védőnő hogy csak olyan uszoda ahol babauszás is van mert azokat nagyon ellenőrzik, nekem a Campona melletti uszodát javasolta.

chesti

Lányok ezt találtam és simán elbőgtem magam rajta, bár még senkinél sem aktuális nagyon aranyos felteszem Kép

Kaffka Margit: Petike jár

Két harcsaszájú, picike jószág,
Butácska, édes gyerektopán,
Tétova, együgyű, - tündéri nesszel
Most tipeg átal egy ócska szobán.
- Ébred a szívem játékos kedve,
Elborít hófehér virágeső. -
Amikor látom a kacagásom
Hangosan, édesen csapkod elő.
Sok régi holmin, szürke íráson
Úgy fut, iramlik száz furcsa sugár,
S én ennek is, annak is kiáltani vágyom:
- Tip-top! Megindult. Petike jár!

Még fogja erősen az asztallábat,
És nyitva az ajka és úgy kipirul!
Hős emberi lázzal, tüzes akarással
E rózsarügyecske megállni tanul.
Most, - most! Elhagyja és indul előre,
Hogy csetlik-botlik, mily tévedező!
Tip-top! S aprózva, közbe megállva
Koppan vitézül a törpe cipő.
Már ideér. Most nyújtja a karját.
- "Csak lassan, okosan, Peti fiam!"
S megered szaporán, - elesni nem ér rá,
Előre hajlik - s az ölembe van.

Tetszik a játék. Kezdeti újra.
A karszék mellé kerülök én,
Nagyhosszút lépne, nagyhamar elérne,
S fölbillen szegényke az elején.
Remeg a szája, sírni szeretne,
Szétnéz: sajnálja-é valaki?
Gondolkozik... majd felkél szepegve,
S új erővel fog újra neki.
Rózsaszín ujját előre tartva,
"Tip-top" - így indul óvatosan,
Halkan, selypítve biztatja magát, hogy:
- "Csak las-san! - Okos-san! - Peti fi-am!"

S elnézem hosszan, homályos szemmel,
Borús káprázat száll le reám.
...Tűnnek az évek... Megöregedtem...
Egyedül lakom ócska szobán.
S ím néha erős lépés zaja hallik,
Jön egy daliás, ifjú legény,
- "Te vagy? Mit adjak? Kávét-e? Kalácsot?" -
Tip-top! Öregesen járom körül én.
S míg sok vidám csínyjét, nagy küszködését
Sorra beszéli, kacagva, vígan, -
Reszketve, ijedten suttogom én el:
- "Csak lassan,
Csak lassan, okosan, Peti fiam!"

chesti

Kiscsillag:
Ha minden rendben lesz akkor áprilisban kezdjük az inszemet. Talán jövőhéten kiderül, attól függ milyenek a leletek. Már várom nagyon.
esperanza

Sziasztok Csajszik!

Már megint éjszaka jövök...Kép

Igazából nincs semmi különös, azon kívül, hogy fáj a fogam, a torkom, meg a hörgőim... holnap elmegyek dokihoz, adjon valami gyógyit.
Ma van a 26.cn-om, úgyhogy már megint veszélyben van emiatt a HSG-m, úgy érzem...Kép

Holnap megyünk barátokkal bowlingozni Kép, már nagyon várom, remélem jó lesz Kép, úgyhogy valószínüleg szombaton jelentkezem legközelebb.
És hétfőn SZABIN leszek!!!! KépKépKép Hurrá!!!

Megy mindenkinek a babatapi, Picur növesztő, drukk (most Riának a legtöbb drukkKép): ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Millió puszka!Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Ria mennek a drukkok remélem csíkos lettél Kép

chesti

Hajrá Ria!!! Kép Drukk hegyek mennek!!! Kép

Esperazna az szuper, mindjárt itt van! Milyen leletre vársz még??

*

Kép
Kép
kiscsillag

RiaKépKiscsillagKép
Gondolok Rátok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Elöször is köszi mindenkinek a drukkot,de sajna nem jött össze.Már tegnap tudtam mert elkezdtem vérezni.Hétfön csináltam terhességi tesztet és pozitiv volt és akkor még voltak tünetek is,de szerdán már nem nagyon éreztem tüneteket,tegnap meg már véreztem.Ma voltam Zeke doktornál és vettek vért a vérzés miatt,de sajna nincs semmi.Tegnap mikor megláttam a vért nagyon kiborultam éreztem hogy ebböl már nem lesz semmi.De azért jó is történt ma már kezdem megint a puregont,szóval kezdem elölről,kicsit nehéz de ez van.Azt mondta az orvos hogy biztos betegség miatt nem tudott ugy megtapadni ahogy kellene,de azt mondta hogy az jó hogy pozitivat teszteltem,mert végül a terhesség létre jött csak a láz haza vágta az egészet.Most nagy erővel készülök a következőre,megprobálok csupa pozitiv hozzáállással,csak kicsit nehéz,de összeszedem magamat!Az a jó hogy nem kell megint hónapokat várni.
Kiscsillag
Mostmár tényleg benned van minden reményünk!Szorítok neked nagyon!!!!!!!!!
Esperanza
Sajna,látod megvártalak,április a miénk lesz!
ria75

Ria drága Kép az a fránya betegség Kép de nagyon örülök, hogy már kezdted is a puregont, mikor várható a köv inszem?
Ahogy irtad az április meghozza gyümölcsét, nagyon drukkolok

chesti

RiaKép....
DeKép indulás a következőre! Talán így jobban elviselhető.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti
Jövő héten pénteken kell mennem utrahangra akkor tudja megmondani az orvos,de előre láthatólag április 12 körül lesz.És most nagyon fel fogok öltözni hogy ne fázzak a mütőbe.Amugy a másik lány akinek akkor csinálták mint nekem sajna neki se sikerült.Hát az egy szerencsétlen nap volt.De ugye nem izgattad fel magad,veletek minden rendben lesz.
Viki
Igy jobb hogy egyből kezdem a következőt,sokkal rosszabb lenne ha várnom kéne.Nekem legalábbis.
ria75

Ria igy van készülj fel, öltözz fel és addig is nagyon vigyázz magadra, csalóka az idő. Mindig drukkolok értetek és együtt érzek veletek amikor nem sikerül Kép
Ápr 12 azért közel van már Kép

Kép

chesti

Kiscsillag:
Apa vizsgálatára várunk, aztán ha végre minden oké, indulhat az inszem...hát már nagyon várom.
Ria:
Én teljesen meg voltam győződve hogy sikerült, valószínűleg te is hasonlóképpen jártál mint én, a láz miatt nem tudott a picur ottmaradni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy neked korábban történt, nem kell műtét, meg ilyenek. De az tök jó, hogy már egyből kezded is a szurizást. Mi hétfőn megyünk andrológiára, aztán beszélek a dokikámmal és ha minden rendben, áprilisban inszem. Nagyon várom a kezdést, lassan már beleőrülök. Sajnálom ami történt veled, de ne szomorkodj, legközelebb összejön, és remélem nekünk is. Kép
Dedina:
Veled mizu?
esperanza

Zuzmó Kép
Ria Kép

De annak nagyon örülök, hogy már mind a ketten a jövőre készültök.

Ria
Az április már biztos a te hónapod lesz!!! Drukkolok!

Zuzmó
Akkor hajra: nyaralás, kikapcsolódás és ilyesmi!!! És jó munkákat is!!!

Mindenkinek továbbra is csendben drukkolok!!!

Puszi!!!

manda

Esperanza
A teszt után én is meg voltam gyözödve hogy sikerült,de mikor megláttam a vért,akkor már tudtam hogy nincs semmi.Az a szenya láz.Remélem pároddal rendben lesz minden,és Ti is kezdhetitek az inszemet.Igazad van jobb igy mint késöbb,igy is rossz volt de ugy rosszabb lett volna.Ha lesz az inszem ugy be fogok öltözni hogy még véletlenül se fázzak a mütöbe.Nem lehet kérni takarot?
Manda
Örülök hogy jelentkeztél!Remélem az április szerencsésebb lesz.
ria75

Sziasztok!

Jaj Ria, nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült...Kép De az tényleg nagyon jó, hogy már kezded is újra a stimut! KépKépKép HAJRÁ!! Kép

Kiscsillag,
neked nagyon megy a drukk!!! Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Esperaznza,
nagyon szuper, hogy mindjárt inszem!!! Kép Lassan eljön a mi időnk! Kép (Ria, ez Rád is vonatkozik ám! Kép)

Chesti,
remélem jól vagytok! Kép Mindjárt túl vagy az első trimeszteren...tök durva, hogy rohan az idő Kép
Megy természetesen a Picur-növesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++6 Kép

Zuzmó drága,
hogy vagy? Remélem minden rendben!

Manda,
én is örülök, hogy vagy, mégha ritkán is, de jó a tudat, hogy azért nyomon követed az eseményeket! Kép Puszi! Kép

Én meg ma elmentem a körzeti dokihoz, kaptam antibiotikumot, meg köptetőt - hörghurutom van Kép Remélem, hogy rendbe jövök, mire mennék majd HSG-re... Elvileg holnap jön piri, dehát ezt nálam sosem lehet tudni - most nem bánnám, ha pár napot késne, mert a körzeti azt mondta, hogy kb. 10 nap, amíg visszaáll betegség után a vérsüllyedés a normálra...!
Meg a fogammal is nagyon szenvedek... annyira fájt reggel, hogy még beszélni sem tudtam, ha a nyelvem hozzáért, már akkor is úgy éreztem, hogy betojok... nagyon durva volt - begyulladt a gyökér. Úgyhogy hétfőn fogászat... (meg persze ez is "jót" tesz a süllyedésemnek...KépKépKép)

Na, megyek, millió puszi, legyetek jók, holnap ugyanitt Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ria:
Takaró??? Hát nem tudom, meg kell kérdezni, biztosan van valami megoldás. Azt hiszem ha lehet én is pályázok majd egyre. Kép
Én is baromira fáztam.
Mindenkinek jó hétvégét!
esperanza

Sziasztok!
Képzeljétek egésznap csak fekszek iszonyu görcseim voltak,felhivtam a Szent Jánost azt mondták hogy mindenképpen nézessem meg magamat orvossal akár itt a lakóhelyemen is.Bementem a kórházba azt mondták minden rendben van,ez ilyenkor természetes hogy igy görcsöl,vettem be görcsoldot és már jobb,már normál mensis görcsök.Meg azt mondták folytassam nyugodtan tovább a stimut.
Zsókuci
Remélem hamarosan meggyógyulsz és végre jöhet a várva várt HSG.De látod jobb ha az ember teljesen meg gyógyul.Én már az utcára sem merek kimenni nehogy össze szedjek valami vírust,a c vitamint egyfolytába szedem meg az elevitet,remélem messze elkerülnek a bacik.
Kiscsillag
Nagyon szoritok neked!!!!!!!!!!!!
ria75

Sziasztok!

Milyen csend van ma itt Kép

Hú, nem is meséltem, tegnap este voltunk barátokkal bowlingozni Kép, annyira jó volt! Életem 2. bowlingozása volt! Kép És képzeljétek ma is dolgoztam Kép , igaz csak 4 órát, de mivel sz@rul vagyok, úgy 12-nek éreztem, aztán elmentünk Zozóval meg Anyummal vásárolni, hazajöttünk, és majd' 4 órát aludtam... Kép Amúgy nagyon fáj a torkom, a hörgőm, fejem, folyik nózim, és a közérzetem is a béka feneke alatt van...Kép

Ria drága,
szegénykém, az nem jó, hogy így görcsölsz... Görcsoldó után görcsölsz úgy, mint normál mensis görcsnél? Kép Jobbulást neked!!!!!!

Chestimami,
mennek a Picurnövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Kiscsillag,
milliónál is több drukk a holnapi teszteléshez, nagyon-nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hahóóó!
Kiscsillag mizujs? Majd jelentkezz!
Ria:
Pihenj minél többet!
esperanza

Ria drága mikor olvasni kezdtem amit irtál, meijedtem mi van veled, de aztán megkönnyebbültem, hogy görcsoldóval javult a helyzet. Pihenj ilyenkor az a legjobb.

Zsókuci ugyanabban a cipőben járunk. Gondolom lázad neked sincs, szemed nem fáj? Nekem néha az is úgy fáj mintha belülről nyomnák kifelé. 3 napja irtó szarul alszom mert nem kapok levegőt.
Már múlna el... Kép Neked is javulást, sok tea mézzel citrommal és pihi Kép

Kiscsillag mennek a drukkok remélem jó hirekkel jössz Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

Mindenkinek nyugis kellemes hétvégét Kép

chesti

Chesti,
igen, úgy tűnik, egy cipőben... Én egész jól alszom, még az orrom szelel...de meddig? Nekem a torkom ég iszonyat módon, és a szemem fáj nekem is. Láz nincs (nagyon-nagyon ritkán lázasodom be...). Most ittam meg fél liter mézes-citromos teát Kép

Kiscsillag,
nagyon drukkolok, jelentkezz, amint tudsz! Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Kedves lányok! Kép
Köszönöm a drukkokat, de még nem tudok semmit. Voltunk vérvételen, holnap lesz meg a pontos eredmény, addig még nem akarok semmit mondani. Kép De drukkoljatok továbbra is!! Kép Holnap minden kiderül!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Oksi, akkor addig is mennek a drukkok, nagyon szorítok Neked! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy a long protokollnál a Progeszteron-t meddig kell alkalmazni és hányasával naponta? Kb. hány injekcióra van szükség?Mikor kell kezdeni?
Köszi a választ!
Mindenkinek sok sikert és kitartást!

Nika
nika31

Jó reggelt!

Kiscsillag mennek a drukkok Kép

Nika egyéntől függ meddig és mennyit kell szuriznod magad. Általában 8-10 nap.

chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Ria Kép
Nagyon jó olvasni pozitív hozzáállásodat!!!! Kép Hajrá!

Én már nagyon várom pirit, napok kérdése és irány W. doki!!!

Nagyon izgulok!
mot

Sziasztok
Chesti
Hogy vagy? beszéltél Zuzmóval?
monyo

Lányok! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,

nagyon sajnálom...

Kép - ő egy szomi mókus...Kép

De legközelebb tuti sikerül, úgyhogy HAJRÁ, nem szabad elkeseredni!!!!!!!! Kép Fel a fejjel, és meglátod legközelebb minden rendben lesz!!!!!

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?