Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Valaki írta régebben, hogy van Prince Oliver body bolt, most nagyon lusta vagyok visszakeresni, leírjátok hol van? Köszike! Kép Ja, és néztem a neten majd lesz oldala és webáruháza, egyenlőre csak regisztrálni lehet és majd küldenek mailt, hogy mikor születik meg az oldal!
picipocak19
 
 


Kép Fruzsiról.
Kép
picipocak19
 
 


Fricky!
Csak sima szamitasok, hogy az elozo evhez kepest x%-kal nott a turistak szama, meg a kulfoldi-belfoldiek aranya. Csak azert kene, hogy jol szamoltam-e, en mar atneztem, de kene meg egy egy velemeny.

Pocak!
Az Arpad hidnal van a Vaci uton, ha a Nyugati fele mesz jobb oldalt a feluljaro alatt.
Nagyon nagy mar Fruzsi! Nagyon szep!!!

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 

 
 

Köszi Ezvicc! Kép
Meg tudnád mondani pontosan hány szám alatt van?
És mennyik ott a bodyk?
picipocak19
 
 


Tibicsoki!

Köszi az emilt! Kép

kizsó
 
 


Pocak!

A szamot nem tudom es az arak valtozoak, attol is fugg, hogy rovid ujju, hosszu ujju, ujjatlan Kép
Errol Eper tudna tobb infot adni.

Jo ejt!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Pocak! Nagyon aranyos Fruzsi.
PO badikkal kapcsolatban annyit, hogy a kisker árak ugyanannyik mint bármelyik másik kisker boltban. Úgyhogy ha messze laksz tőle akkor nem érdemes elbumlizni. Bár ki lehet fogni jó kis akciós badikat. A választék viszont óriási. A nagyker ár az viszont szuper. Csak hát annak feltételei vannak sajna. Én is elkirándultam aztán ott láttam az árakat.
Viszont ha kell valakinek akkor hozok neki szívesen megírom ha megyek és egyeztetünk.
Edian

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok!

Eper!
Szoktál még a Mária nagykebe menni? Ha igen, megnéznéd nekem, hogy a CONCORD Ultimax C-line 0-18 kg-ig autósülés van e vagy lesz e. Sajna lassan kinövi Gergő a hordozót, és vennünk kell. Igaz, ennek 50ezer az ára, de én beleszerettem. És a mária nagykerben a lególcsobb.
Előre is köszönöm.

Juc

jucus1
 
 


Jucus

A héten bizti megyek, mert hari nacit kell vennem a csajszinak.
megnézem neked és irokKép

üdv: Györgyi

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Jucus

megnézetem Gergőt, édes Kép és tényleg jó nagy már

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper!

Köszönöm! Kép

jucus1
 
 


Szia Sid!
Köszi az infókat, ha annyiba kerül mint máshol akkor nagyot nem bukhatok, viszont jó, ha van választék, mert én attól megyek falnak, mikor elkérnek egy csomó pénzt a bodyért és van 1-2 féle és kész, amúgy is minden messze van tőlünk akkor legalább már olyan helyre megyek, ahol van választék. kösziKép
picipocak19
 
 


Jucus

megnéztem 50880- az ára.
nem tudom ez jó-e?
üdv.györgyi

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper!

Köszi, igen annyi az ára. Vmelyik héten el is kell mennünk megnézni. Belepróbálom Gergőt, hogy egyáltalán jó e a méret.
Még 1x köszi!

Juc

jucus1
 
 


Halihó!
Hol van mindenki?

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen írtam már Nektek és talán ide még sosem... Időm semmi, csak erre jártam és gondoltam életjelet adok Kép
Sajnos a fiamnál bizony, hogy nagyon maradandó károsodások vannak, ami miatt jogi útra visszük az ügyet... Egyelőre mozgássérült és epilepsziás lett. Hogy mennyire jön rendbe, az kérdés. Minden nap viszem valamilyen fejlesztőre...
A kicsi lányom egészséges, hál'Istennek, ügyeske nagyon.
Mivel mi nagyon kicsik voltunk, ezért most a fiam 7,5kg,a lányom 7,2kg és 68 69cm-sek Kép
Április 4én lesznek 1 évesekKép

Mindenkinek minden jót! Sok pussz!

Eper! Létezik, hogy tényleg meg lehet Tőled venni a LOST 2.évadját DVD-n??
dee
 
 


Dee!

Örülök, hogy jelentkeztél, annak viszont kevésbé amit írtál.
Sok kitartást a perhez és a foglalkozásokhoz is.

Azt hiszem, hogy 13:00-kor szültél, majd gondolunk rátok, mi 13:45-kor ünnepelünkKép

Mi most jártuk meg Ágival a Tűzoltó utcai Klinikát egy ronda influenza miatt, de újrafertőződőtt. Ma voltunk ismét dokinál. Nem bír kijönni belőle. Szóval bent elég sok beteg picurt láttam, majd megszakadt értük a szívem.

A 7,5 kiló pedig nagyon szép súly...

Üdv: Dóri
Vendég
 


Sziasztok!

Dee! Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Ezek szerint szülés közben történt valami galiba? Ha nem vagyok túl indiszkrét!
Véletlenül nem ápr. 13.-án jöttetek haza a kórházból? Kitartást kívánok neked így ismeretlenül is és sok erőt a küzdelmekhez!

Dóri! Jobbulást kívánok a lánykádnak! Kingus már harmadik hete nem jár oviba, mert egyfolytában vissza fertőzik egymást a Zsófival! Nemsokára mi is ünnepelhetünk! Kép

kizsó
 
 


Szia Dóri! Kép Nagyon sokat gondolok ám Rátok, csak időm nics írni...szóval kommunikálni Kép
12,24 és 12,26... 13,45?! Nahát, ezt eddig nem tudtam. Bennem nagyon megmaradt, amikor ott a szülőszobán találkoztunk és "át kellett" adnom a helyetKép Olyan mindennapi sztori, nekem mégis fontos mozzanatKép

Kizsó! Ha írsz egy mailcímet, akkor inkább ott, mert itt nagyon hosszú lenne... Hibák sorozatát követték el nálunk (természetesen hozzá kell tegyem, hogy a kórház majd úgysem ezen az állásponton lesz)
Az én mail-em: diana.csontos@axelero.hu

Szép napot!
dee
 
 


Dee!

fabom@fibermail.hu az emil címem, és ha tudsz csatolnál hozzá képet is? Persze csak ha gondolod! Köszi!

Jön valaki közületek a bnv-s bababörzére?

Van valami jó, 1 éves kislánynak való, ötletetek ajándék terén?
Szép hétvégét! Kép

kizsó
 
 


Sziasztok!

Kizsó! Bulcsú karácsonyra kapott egy Micimackós bébitaxit, ami repülőnek van megcsinálva. Lehet tologatni, zenél, forog és világít elöl a propellere. És van rajta oldalt formabedobáló. Nagyon szeretik mindketten. Sztem nem is volt drága ahhoz képest hogy ennyi funkcióval bír /6eFt/ soroksári Auchanban vettük.

Dee! Szomorúan olvastam a gyermekeid betegségét. Remélem hogy a sok kezelés torna meghozza majd az eredményét. Mindenféleképpen harcolj az igazadért.

Üdv Sid

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok

szia Dee
dvd nem sajna, csak divx-n van meg nekem.
minden jót kivánok a két cseppségnek, neked meg sok erőt hozzáKép

üdv: Eper

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Dee,

Szomorúan olvastam, mit írtál. Sok kitartást mindenhez, ami most rátok vár!

Képzeljétek, nálunk új kis emberke készülődik. Még nagyon kicsi, de ha minden jól megy, november közepén már egész kis formás legény/csajszi lesz belőle....
Egyelőre még csak a kellemetlenséget érzem a dologból, mert éjjel-anppal hányingerem van. RÁadásul a vérnyomásom is a béka feneke alatt van, szóval úgy kóválygok egész nap, mint egy liba. Dancát persze, ez egy cseppet sem izgatja:-)

Puszi,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Judit!
Hatalmas gratula Nektek! Terveztétek?
Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Judit!

Gratula!
Mi is rajta vagyunk az ügyön, de minket eddig elkerült a gólyaKép

Fricky!

Talán majd veled egyszerre jön összeKép

Én amúgy elmegyek a dokihoz, mert valami nagyon nem klappol. Egyre hamarabb jön meg és társai...
Valószínű ezért is nem jön össze.


u.i.: Ági tegnap éjjelmegint belázasodott, már tejlesen kész vagyok, hát sohahsem gyógyulunk már meg. Közben én is elkeptam tőle és visszafertőződöttKép


Üdv Dóri
Vendég
 


Judit!

Gratula a kis jövevényhez! Vigyázz magatokra! Kép

Dóri! Kép
Tudom milyen rossz érzés, amikor már minden jónak látszik és akkor kezdődik minden előről! Kingus már harmadik hete nem jár oviba, mert Zsófival oda-vissza fertőzik egymást! Remélem most majd egyszerre gyógyulnak meg. Kiváncsi leszek holnap mit mond majd a doki bácsi! Addig is kitartás neked és amikor csak tudsz pihenj, aludj, és sok napsütést, hátha felvidít egy kicsit! Kép

kizsó
 
 


Köszi mindenkinek! Terveztünk, és szerencsére gyorsan összejött:-)
Remélem, Dóriék és Esztiék is hamarosan csatlakoznak hozzánk!

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Judit! És Dóri és Eszti!

Minden elismerésem, hogy a pici mellé már most bevállaljátok a kistesót!!! Úgy látszik, én vagyok itt az egyetlen, aki szeretne várni a testvérrel néhány évet. Időnként arra gondolok, hogy bennem valami hiba van, mert én inkább arra vágyom, hogy Luca nagyobb legyen, önállóbb. Hogy végre végigaludhassuk már az éjszakákat. Lehet, hogy az a baj, hogy néha fusztráltnak érzem magam a folyamatos itthonlét miatt. Pedig igyekszünk programokat csinálni Lucával, kimozdulni amennyit csak lehet, de mégis...Az utcánkban van egy anyuka, a második gyerekével van otthon, már négy éve nem dolgozik, és azt mondja, bármennyire kevés is a gyes, inkább lemond dolgokról, csak a lehető legtovább otthonmaradhasson. Én ezt elképzelni sem tudom. Rossz érzés egy kicsit, hogy amíg a legtöbb nő, ti is pici gyerek mellett egy újabb kis életről álmodtok, addig én úgy érzem, hogy Luca engem teljesen boldoggá tesz és nem gondolok arra, milyen jó lenne még egy, ráadásul minél előbb. Van valaki itt rajtam kívül, aki hasonlóan gondolkodik, vagy tök egyedül vagyok ezzel?

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Remélem, senki nem értette félre a hozzászólásomat, szóval engem az bánt (bár magánügy, de leírom) hogy én miért nem vagyok olyan, mint egy "normál" nő, aki már alig várja, hogy még egy gyereke legyen.

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Marq,

Szerintem teljesen normálisan gondolkozol. Nincs veled semmi baj!!!!!
Nálunk talán azért is más egy kicsit a helyzet, mert Danca 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Szerencsére, el sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet ellenkező esetben. Csak reménykedni tudok, hogy a második csemete is hasonlóan fog eljárni:-)
Tulajdonképpen én is hasonlóan gondolkodom, mint te. Azzal a különbséggel, hogy én inkább 'egyben letudom' a két gyerkőcöt. Én sem vagyok az az otthon ülős fajta. A főállású anyaságot sem nekem találták ki, bár minden tiszteletem azoké, akik bírják. Nem vagyunk egyformák.
Én inkább nem megyek vissza dolgozni a két csemete között, ha visszamennék, nehezen kezdenék el megint pelenkázni. Most is vannak fenntartásaim, de szerintem mindnekinek megvannak a maga kis félelmei. Már kezd visszaállni az életünk a 'normális' mederbe. Dancát már lehet vinni mindenhova, étterembe, nyaralni, stb. Tudom, hogy most kezdődik minden előről. És most még nehezebb lesz, mert két gyerekkel nehezebben mozdul ki az ember, akár kocsival is.
Viszont mindenképpen szeretnénk Dancának kistesót, és akkor már inkább előbb, mint később...
Szóval, ne izgulj! Teljesn megértem, hogy mire gondolsz!

Üdv,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Judit!

Gratula a kis jövevényhez. Nagyon örülök, és egyben minden elismerésem is a tiétek, hogy ílyen hamar bevállaltátok a kistesót. Mennyi idő lesz a két baba között, mert én úgy emlékszem, hogy a ti kisfiatok nem sokkal idősebb a mi kislányunktól.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Marq!
Nyugi! Sztem okés vagy, sőt kicsit hasonlítunk, amiket leírtál kb 80% ban dettóKép De a többieket is megértem sőt minden tiszteletem. És gratula a pocaklakónakKép és persze a szüleinekKép
picipocak19
 
 


Sziasztok!

Marq! Én ugyanígy voltam vele ahogy Te. MÁr intézetem JOhannának az ovit/bölcsit és már lélekben visszamentem dolgozni. Amikor kiderült hogy jön a tesó /meglepi/. 3 év van közöttük sztem nagyon ideális. Én kisebb korkülönbséggel nem merném bevállalni és csodálattal nézek azokra akik igen főleg azokra akik így szeretnék. Fú én nem bírnám. Jelen pillanatban azt hiszem hogy a Lipóton kötnék ki ha a Bulcsú mellé beütne egy kistesó /harmadiknak/. Johannával már könnyebb, mert már 4 éves. Bulcsúval meg nehéz. Csak azt akarja amit nem lehet. /Johanna soha nem volt ennyire akaratos és hisztis/
Viszont el sem tudom képzelni azt hogy visszamenjek dolgozni. Újra kötöttségben élni. Fura lesz időre kelni aztán rohanni ovi suli munkahely és du-n suli, ovi, haza, házimunka. Brrr.

Judit! MÉgegyszer GRATULÁLOK!

Dóri Neked meg drukkolok hogy minden hamar rendeződjön és aztán jöjjön a tesó.

Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Marq!
Ne aggódj, semmi baj nincs veled Kép
Minden bizonnyal úgy van, ahogy Judit írta. Nekünk iszonyatosan jó gyerekeink vannak Kép Tényleg Bence is már 3 hós kora óta átalussza az éjszakát, igaz nappal nem alszik csak egyszer, de olyan jól megvagyunk. És a másikban is Judittal vagyok egy hullámhosszon Kép Mármint atekintetben, hogy mi is "egyben tudjuk le a gyerkőcöket" Kép Most úgy gondolom, hogy én meg pont azt nem bírnám, hogy mondjuk Bencust berakni bölibe v. oviba, visszamenni dolgozni 1 évet, aztán megint előlről kezdeni mindent. Most még benne vagyok, nem okoz gondot a 24 órás készenlét. És én is csak bizakodni tudok, hogy a második is ilyen jó gyerek lesz KépKépKép
Egyébként néha elgondolkodom rajta, hogy milyen furi tényleg, hogy amíg egy babó van, úgy érzed teljes az élet, imádod-szereted, nem kell más. Aztán jön a tesó, és őt is ugyanúgy imádod, és rájössz, hogy így minden teljesen más.
Hűűűű ez most jól-meg-aszontam Kép
Kedves többgyermekes anyucik! Nem volt érdekes? Lehet ugyanúgy szeretni mindegyik gyerkőcöt? Ez olyan furcsa most még....

Üdv: Eszti

Ui.: ja, egyébként ha minden jól jönne össze, akkor valamivel több mint 2 év lenne a gyermekeim között

Kép Kép
fricky
 
 


Tücsök,

25 hónap lesz a két lurkó között, szóval gyakorlatilag 2 év.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Kizsó!

Remélem ti már jól vagytok.
Én holnap viszem Ágit magándokihoz.
Ma voltunk az államinál, aki konstatálta a tényt, hogy Áginak piros a torka és hólyagok vannak rajta és ennyi.
Megkérdeztem, hogy mikor vigyem vissza, azt mondta, hogy 1 hónap múlva. Igaz, hogy két hete nem bír meggyógyulni és már hörög, mint a DV, de nem igazán foglalkozott vele. Ja és szomaton újra belázadsodott....ma is kapott kúpot.

Judit!

Dancával is volt hányigered? Vagy ez a terhesség más, mint az előző?
Én azért tartok tőle, hogy lehet egy pici után rohangálni terhesen...
Jut magadra időd, vagy hogy oldod meg a pihenést?

Csajok!

Azt nem is meséltem, hogy voltunk síelni Ausztriában, és Ági nagyon élvezte. A szánkót kevésbé, mert mindenáron ki akart szállni és amikor a 2 méteres hóban ezt megtette, jól elsűllyedtKép De a hotelben nagyon jól elvolt.
És hát szomszédainknál még babakád is volt. AZ etetőszék, utazóágy bekészítve a szobába....
A nagyobbaknak volt külön reggeli és vacsora a babakajáldábanKép
De a hegyi levegőt ide tudnám varázsolni.
Ja és a csajszikámnak meg sem kottyant a 10 órás út oda. Egy hangja nem volt, nézelődött a kocsiban...

Üdv: Dóri
Vendég
 


Fricky!

Persze, hogy lehet szeretni mind a két gyereket ugyanúgy! Kép
Esetleg az egyiket ezért, a másikat azért! Én nem tudnék különbséget tenni a két gyerekem között. És szerencsére az apjuk is ugyanaz! Kép

Dóri!
Ma voltunk a fülésznél és úgy néz ki, hogy a múlt héten nem hiába szedték az antibiotikumot! Kingusnak már van csütörtökre közösségbe mehet papírja! Kép Már nagyon várja az ovit!
Én csak ajánlani tudom neked, hogy ha már Ági is ilyen beteg ne a gyerek orvoshoz vidd, hanem ha lehet o.-f.-gégészetre, persze ha tudsz jó, megbhízható dokit. Én féltem először hozzá menni, mert Kingus nagyon fél minden új helyzettől, de még ő is megbarátkozott a doki bácsival. Jobbulást!

Sidney!
Köszi az ajándék tippet! Az a "rossz", hogy Zsófi egy csomó játékot örökölt a Kingustól, így már nehéz neki újat kitalálni. Bébitaxit is örökölt, de azért köszi! Kép

Marqueza!
Már írtam régebben is, de én sem vállaltam volna hamarabb a második gyereket. Annyira jó, hogy Kingus már egy csomó mindenben önálló! Köztük 2év 8hónap van. Ma elnéztem egy nőt a játszón és egyáltalán nem irigyeltem. Két totyogó korú gyerek, az egyik erre a másik arra ment. Mire az egyiket utolérte már rohant a másik után. Nekem is így volt jó, ahogy történt. Én így is szerettem volna, többet viszont nem nagyon vártam volna. És még az is fontos, hogy amíg a Kingus egy rossz alvó, jó evő gyerek, addig Zsófi egy jó alvó és most már egyre jobban evő gyerek! Kép

Szép estét mindenkinek!
Kép

kizsó
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a hozzászólásokat és a vígasztalást!Kép Már nem vagyok úgy elkenődveKép Ma délelőtt még a négy gyermekes barátnőmet is felhívtam ezügyben, aki azt mondta, hogy az első és második gyereke között azért van négy év, mert nem akart az első után még egy gyereket, nagy nehezen szánta rá magát, csak hogy ne legyen a kislánya egyke. Azán belejött az anyaságbaKép Szóval én is normálisan gondolkodom!!!Kép Egyébként mi is olyan három év korkülönbséggel tervezzük a másodikat, hogy Luca már szobatiszta legyen, önállóan tudjon enni stb. Meg nálunk most még házbővítés is van, de ezzel már végképp nem fárasztalak benneteketKép
Gratulálok a pocakosoknak!Kép

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Dóri,

Dancával is volt hányingerem, bár akkoriban estére mindig jól lettem. Persze akkor dolgoztam is, nem volt anniy időm ezen gondolkodni. Most pl. a játszótéren erre is ráérek:-) Az biztos, hogy sooakl kevesebb időm van magamra, sokkal kevesebbet tudok pihenni, mint Dancával, de nem is nagyon számítottam másra. Tényleg nagy szerencsém van ezzel a kislegénnyel, mert nagyon önálló, nagyon le tudja magát foglalni. Ma pl. fél órán keresztül "olvasott":-)

Köszi a gratulációkat!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok

Judit én is grtulálok neked!

Jucus vettél gyerek ülést? Én is most szeretnék venni a Roemer és a Concord között vacilálok, sikerült olcsóbb beszerzési forrást találnod?

üdv:Györgyi

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Sziasztok!

Judit! Gratulálok a babához!!! Kép

Eper!
Még nem vettünk, de voltam pár helyen, de a Máriában a legolcsóbb. Viszont utánanéztem a concordnak, és azt mondják, hogy nagyon keskeny, hamar kinövi a gyerek, a Roemer jobb emiatt.
Az német e-bayen lehet rendelni concordot, ott olyan 30ezer ft körül van, de arra még rájön a postaköltség is, és csak pár ezer forinttal lenne olcsóbb.
Hát nem tudom milyet kéne venni, pedig lassan már tényleg muszáj lesz.

Még akartam hozzászólni, csak közben felébredt Gergő, majd a séta után írok még.

Jucus

jucus1
 
 


Csajok! Kérdeznék tőletek valamit!

Szerintetek van olyan anyuka, aki vissza megy a kórházba azért, hogy megmutassa a gyermekét mekkorát nőtt? Mondjuk az első szülinapja táján? Kép
Én gondolkodom rajta, szerintetek jó ötlet?

És még egy!
Más is hallott arról, hogy a beba2 tápszer meg fog szünni? Nekem ezt mondták a gyógyszertárban!

kizsó
 
 


Kizsó!

Ma voltunk a Telki Magánkórházban. Kapott antibiotikumot, már kezdődő fülgyulladása is vanKép
Meg egy rakat gyógyszert. De azt mondta a dokinő, hogy 2 nap alatt jobban kell lennie. Ha nem akkor kivizsgálás.
Nagyon szimpi volt mindenki, az igaz, hogy nem olcsó, de így még sohasem vizsgálták meg a leányzót.
Kiderült, hogy el kell vinni szemészhez, mert valószínűsíthető, hogy nem egyformán használja a szemeit.

Kacérkodoma gondolattal ,hogy itt szüljek legközelebb, csak hát úgy 500000 Ft körül van és nincs PIC.

Én megyek a dokimhoz, és lehet, hogy viszem tücsköt is, már ha meggyógyul addig.
szerintem örülnének neki, ha megmutatnád mekkorát nőttKép

Beba2-ről semmi infóm.
Írja nestle-nek ők gyártják nem?

Üdv: Dóri
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hű de rég írtam!

Dee!

Én azóta is sokat gondolok Rátok, remélem sikerül lassan-lassan rendbe jönnötök! Hogy tudod megoldani az állandó fejlesztésre járást? Ki van addig a pici lányoddal?
Ja, nekünk megvan a Lost, szívesen odaadom dvd-n.

Marq!
Sztem nincs megmondva, milyen a normális, mind mások vagyunk, más az életünk, ez a jó. Így is jó, meg úgy is, én próbáltam a kis korkülönbséget mag a nagyot is. Mindegyik jó és megvan a nehézsége is.

Dóri!
Jó nektek, hogy Ági bírja az utat, Emma nem erről híres,nagyon unja. Azéert mi is síeltünk - kicsik nagyok együtt és felváltva - bizony jó volt. Szerencsére Szlovákia közel van.

Én is gratulálok a pocakosoknak, őszintén irigykedem!

Eper és Ezvicc! Nálatok milyenek az éjszakák? Van rajtam kívül másnak is rossz alvó gyereke?
nyeste
 
 


Nyeste

az éjszakák hát kb 2 órákat tudok egyben aludniKép
most próbálom az éjszakai ciciről leszoktatni, lassan haladunk + fel-fel sír akkor odaugrom be a cumi a szájba, illetve a legújabb, hogy álmában elkezd kuszni felemelt popoval persze ott az ágy vége sírás... szóval jó lenne már egy rendeset aludniKép

Jucus: még nem dönöttem én sem, de a www.roemer.hu a legolcsóbb a roemmer most aszem 46000- akcióban! (csak nem tetszik a szín összeállítás) illetve a concord jobban döntehető, nekem nem tünt szüknek.

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Sziasztok!

Nyeste! Bulcsú sem alussza végig az éjszakát. ált.--3 között ébred akkor szopizik és vagy vissza tudom tenni a helyére vagy ott alszik köztünk. a mai éjszaka pl.elég rossz volt szinte egész éjjel cicizett. Már nagyon várom hog yezen túllegyünk és éjszaka aludjon végig.

Nekünk Cosco és Maxi Cosi üléseink vannak. A maxi azért jobb mert bekötve is állítható a dölése.

Az én dokim Johannát akkor látta amikor Bulcsú megszületett. Pedig volt mikor kérdezte hogy miért nem hoztam magammal. Nahát elképzelem hogy Bulcsút bevinném egy rákszűrésre. Lehet ő vizsgálna meg a doki helyett. hahaha Nem az az egy helyben maradok típus.
hát én Bulcsúval bizti nem indulnék el Ausztriába. Két hete voltunk Harkányba kocsival.. Amíg aludt addig jó volt, de aztán utána énekelnem kellett hogy ne űvöltsön. Más szerintem az éneklésemtől fakadna sírva.
Dóri nagy szerencséd van Ágival hogy ilyen nyugis csajszi. Johanna is ilyen de autózni ő sem szeretett kiskorában.
Én Johannával Jf-ben voltam a fül-orr-gégészeten. Nagyon meg vagyok elégedve azzal az osztállyal is.
500e Ft-ot bizti nem áldoznék a szülésre. Sztem ott sem egyszerűbb. Persze nem vagyunk egyformák.
Mindenkinek más az ami fontos. Én a melleimet sem műtetném meg több 100e-ért. Pedig nem ártana nekik szegényeknek.
Persze elítélni sem ítélem el azokat akik ilyenre áldoznak.. Egyik ismerősöm kölcsönt vett fel emiatt.

Kép
Kép
sidney
 
 


Sid!
Ebben osztom a véleményed, én sem áldoznék fél millát egy szülésért csak azért, mert az Telkiben van. Én végig úgy voltam a JF-el is, hogy ugyanmár, ezt a 4 napot amit bent töltünk akár guggolva is ki lehet bírni Kép Persze Dóri ezt nehogy bántásnak vedd!!!!! Kép Ez csak az én privát véleményem Kép

Képzeljétek! Nem is meséltem még Nektek! Múlt héten kicsi fiam csinált ám nekem programot Kép Kimegyek a télikertbe hogy kiteregessek, meg leszedjem a leszáradt ruhákat. Nem csuktam be az ajtót rendesen, csak behajtottam. Természetesen őkelme rögtön jött utánam, hogy mit is csinálok Kép Nekünk van a télikertben egy kicsi tavacska (150 literes, 10 aranyhallal), ment oda megnézni a halacskákat. Annyira behajolt - mert van előtte egy kb. 20 cm magas betonpárkány, hogy beleesett a tóba fejjel előre KépKép Nahát volt nagy riadalom, de inkább én felőlem Kép Kaptam ki a vízből, be a kádba, vizes ruha le, meleg vízzel fürdés, mert hát bazi hideg a víz a tóba Kép Az egyetlen maradandó a homlokán lévő jó kis seb lett, mert sikerült lefejelnie a szivattyút a tó alján. Ezután kb. 5 perccel ugyanazzal a lendülettel ment ki megint a télikertbe a halacskákhoz Kép

Röviden ennyi Kép Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Csajok!

Én sem fogok a Telkiben szülni, mert ha nincs PIC akkor a férjem szerint felejtős...Meg jobbanutánaszámoltam és minimum 650000 Ft-ra jön ki, ha 4 nappal számolunk és hát ez lehet akár több is.
Amúgy az állami szülésért sokkal több, mint fél milliót fizettem, ha azt nézzük, mennyi TB fizetünk a párommal....Kép
Az állami szülésért is min. 150000-et "kell" fizetni, a terhesgondozuás+ szülés+ szülésznő (nem fogadott)+ szoba a befizetett TB-n felül.

Én nem azért gondolkoztam rajta, mert gyümilevet lehet inni, hanem azért, hogy ne járjak úgy, mint Dee, csak azért, mert a dokim épp túl van terhelve.


Üdv: Dóri
Vendég
 


Fricky!

nem vettem bántásnakKép
mindenki arra költ amire akar és tud.
Összehasonlítás képpen egy áltag eskövőre 2-2,5 Milliót költenek a párok, ha innen nézzük a 650e nem sok egy szülésért. Ha viszont onnan nézük mennyi a gyed, akkor nagyon sokKép
Szóval minden relatív.

Eszti!

Aztán majd tudósíts, ha már van pocaklakó jó?
Vendég
 


Dóri!
Persze hogy tudósítok KépKépKép Ti lesztek a másodikak KépKép
Akkor én nagyon király vagyok, mert én úgy számoltam, hogy cakli-pakli meglesz 1 millából a lagzi KépKépKép

Kép Kép
fricky
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?