Sziasztok,
kicsit megint eltüntem mert a babanet sza...ott, valahogy nem jött be!Nálatok jó mindíg?
Na, mindegy ma végre vok
Ugye örültök nekem?
Kriszti,
Trófea, jó hely és örülök, hogy mész egy kicsit te is bulizgatni.Mindíg csak itt húzzuk előtted a mézesmadzagot Flocival
Pisti biztos nagyon fog örülni mindennek, de a legjobban a nagy, nagy meglepinek!
Azért vigyázzatok a pincérekkel, mert pár éve mi is tartottunk ott a baráti körrel egy szülinapot, és mi vittük a tortát. A pincér szájába rágtam, hogy majd jelzem neki, ha hozhatják a tortát, erre képzeld ő ment oda megkérdezni pár óra múlva a SZÜLINAPOSTÓL, hogy lehet hozni a tortát???
Hát én kész voltam, úgy leugattam, szegény szülinapos meg csak kérdezgette, hogy milyen tortát?Szóval ezt nem valami profin bonyolították!De remélem nálatok nem lesz baki
A villanyt viszont tényleg leoltják olyankor
Én is megkaptam a képeket, és mindegyik nagyon jó!Te ez a Domi naggyon jó kispasi ám?!
Már kinéztem magamnak
pár év múlvára, ha apát lecserélném egy fiatalabbra
Melóhelyed meg egy jó szar hely!Én azt mondom, hogy nem minden a pénz, nagyon fontos, hogy jól is érzed magad, és ha már a főnök ilyen buzi, akkor jól meg kell sz....ni őket!Amúgy meg már sajna én is tapasztaltam, hogy a nők a nőkkel szemben sokkal bunkóbbak, és kegyetlenebbek mint ahogy azt elvárnánk!Nemtom mért, de ez így van. Nézd meg akár az utakon, engem sokkal több női soför nem enged át, még volt aki a babakocsi ellenére ledudált!Na azért azt gondolhatod mit kapott, szavakban kifejezve!Elővettem a francia neveltetésem ám!Meg az én főnökeim közül is egyik pali, másik nő, és a nő sokkal szemetebb volt mint a pali a terhesség idején is, pedig van 2 gyereke neki is, és most jön az első unokája!Hát mindegy ez van!
Dominak nagyon drukkolok ám holnap
Ügyike legyen ám!De. mentek?Mert akkor du. megírhatnád mi volt!
Dóri, a te fönöknődről meg már nem is beszélek, és ezt meg se teheti, ez jogtalan!Szóval én is azt mondom, hogy hajrá, és irány a per!
Örülök, hogy meggyógyultatok ti is!
Sár, ühm....!Arról én is tudnék nyilatkozni!Nálunk mondjuk a kerten belül nincs, mert fű van mindehol, meg lekövezés, de az utca?????Gyerekek, azt ne tudjátok meg.Mikor hazaérünk egy-egy sétából a kertben még körözök vagy 20-at a babakocsival a füvön, hogy valamennyi lejöjjön a sárból!Mi saroktelken lakunk, és az egyik oldal ráadásul új rész, nemrég parcellázták, és most ezerrel folynak az építkezések!A másikon meg szintén egy utcával följebb egy társas házat húznak fel, de mindkét úton 2 cm vastagságban folyik le a sár!!!Főleg, ha esik a hó mint a napokban. Ma egy kicsit jobb volt a helyzet, de én ezt már annyira úúútálom!Jó lesz már nyáron, az biztos!!!
Floci, nektek is megy ám a drukk a felvételire
Le a kalappal előtted, hogy tényleg bevállalsz ekkora ünneplést
Naggyon ügyike vagy, tele energiával
Mi a jövő héten megyünk családi banzájra,sógoroméknál lesz a picinek keresztelő
De hála istennek nem nekem kell pörögni, csak vendég leszek
az oan kényelmes
Mondjuk sütit én is sütök, de azt is csak kényelmesen előző nap!
Andrisról a kép édes nagyon!És látszik, hogy imád
Kriszti, még elfelejtettem, hogy mi van a mensiddel?Ajánljak esetleg egy jó dokit?
;)Jó ez csak poén volt, de tényleg voltál az orvosodnál?Vagy most neked ki is voltaképp a dokid?
Jut eszembe megyek be a kórházba, hétfőn rákszűrésre!Benézek a szülőszobára is
Kis nosztalgia!
Na, most már kellőképp hosszúra nyújtottam, puszi mindenkinek