Kriszta!
Szia neked is! Az arhivumban mar olvastam leveleidet,es orultem,hogy van aki "friss" pocakos kozottunk! Igy toled szerintem mindent megfogok tudni terhesseged alatt! Hogyne tudnal segiteni,maris kaptam uj infokat toled! Szoval Te sem vagy perfekt angol,ez megint csak megnyugtatott,mert en sem hadarok meg! Sot!!!!!

De mire ebben az allapotban leszek remelem 1 even belul,addigra mindent megfogok erteni,es nem jarok ugy mint te a vervetelnel!!

Szegeny te, miert nem rugtad bokan???

Remelem jol viseled a terhesseged,semmi hanyinger nem kiseri a napjaidat! Gondolom az eslo babatok erkezik?!! Dolgozol meg?? Ha igen akkor hol,es mit csinalsz?
Andi!
Remelem kipihented magad? Hu ez nem lehet semmi minden ejjel dolgozni,de azert csak tudsz egy kicsit bolintani az ejszka? Igy tenyleg nem oly sok az ovi! Jo ez nekem meg igazan odebb van,de jo tudni!!
Ez nehez kerdes mit is lehetne csinalni,tanulni es egyebek! Pont ebbol a meggondolasbol, (mivel itt kint nem tul hosszu a gyes idotartama,es nem szeretnem semmifele bebysitterre rabizni a gyerekem 6 honapos koratol) gyosran megtanultam mukormozni otthon,hogy majd gyerek mellett esetleg tudnek tevekenykedni egy kis penzert,(na nem en lennek a csalad fentarto)persze par time-ban tudnek dolgozni akrhol! Most is csinalnam,de csak egy vendegem van sajnos! A munkahelyemen kivul nem jarok sehova,masokat meg nem ismerek! Mivel egy nagy etteremben dolgozunk a parommal,csak pincerlanyok vannak es nekik,nem tul elonyos a mukorom!!

Pedig szeretem csinalni! A pedikurozes sem rossz penz foleg ha hazhoz megy az ember,csak ez egy kicsit mas vilag,azt nem szivesen csinalnam!
En skorpio vagyok a parom nyilas,ne izgulj mi sem tudjuk eldonteni sokszor mit akarunk! Mar regota azon tanakodunk,hogy egy mulva maradjunk vagy menjunk haza!!!??? De en mar egyre biztossabb vagyok benne,hogy maradunk!

Ezzel a vegzettseggel (amit most tanulsz),oviban tudnal dolgozni?? Nyissatok egy maganovit!!!(Magyar gyerekeknek) Hmmm
Erre en mar gondoltam csak M.o-gon! Nem hulyeseg!! Jolvan nem farsztok senkit tovabb!
Mar igen meggyogyultam

Sziasztok Mindenki legyen rossz!!!!
Vera