Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

kiírást tényleg tessék alkalmazni.én nyáron annyira rosszul voltam. És pont akkor volt a hév és metro felújítás. szóval én mondtam dokinak, hogy nem tudok járni dolgozni, mert a zsufi pótlóbuszok borzalmasak. megmérte volna a vérnyomásom, de nem tudta. rögtön kiírt, pedig nekem is húzták a kiskönyv kiállítását, szóval még papírom sem volt.

Anita,
fel a fejjel. ha megbízol a dokidban szerintem ne változtass. Én sem tudtam, hogy a 35 napos ciklus már túl hosszú.

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok csajok!ne haragudjatok amiért tegnap nem jöttem!mileött elmentem barátnömhöz irtam nektek egy üzenetet de nem jelent meg most látom!

Anita hát nagyon elkeseredtem mert én tökre azt vártam hogy jössz ujongva hogy baba van teljesen beleéltem magam és tök azt kivántam!de sebaj jo hogy elmentél dokihoz mert megoldja a gondod és egy honap mulva már irhatod is hogy positiv a teszt!

kicsijuci!nem volt gáz a szemölcs leszedés?meg ilyenkor az nem ártalmas hogy leszedeted ugy mint pl a fogorvos?Férjemnek is van kapott rá egy krémet és száritja de egy idö után neki kell lekapargatni ilyen kis szemölcsszikével!
férjemnek 0-ás a vére ha gond lenne bármikor adna de nem lesz gond!csak leirtam hogy tudd van 0ás vérü aki segitene nekedKép

bufo szerintem ezért nem itélhet el téged senki mert mikor a babád fogant még semmit nem tudtál szerintem ha tudtad volna elgondolkozol de ugyanugy a baba mellett döntesz!amugy a kérdés nem az hogy mire fog megérkezni a baba hanem az hogy kihez!ugyanis szerintem akár megoldodik akár nem a problémátok te ugyanugy fogsz a picinek örülni és ugyanugy azt fogod nézni hogy ö boldog legyen!szoval kihez fog megékezni?egy szuper anyukához!és remélem egy szuper apukához is!

Koda na akkor megkapod a gyogyszert és nemsokára te is irhatod a babát!

tegnap voltam a barátnömnél mert ottt volt egy csaj aki szerzett nekem munkát és vele irtunk önéletrajzot meg ilyesmiket!de mint kiderült már a csaj beszélt fönökkel és a melo az enyém csak kell a formaságok miatt ez a papir!de a jo hir hogy elsö munkanaptol lesz betegbiztositásom!a barátnöm olyan csibész ennek örült a legjobban mert hogyha ez lesz mehetek dokihoz és kivizsgál meggyogyit és jön a baba!elképesztö!mondtam neki még jo hogy a csaj nem tud magyarul mert elájulna ha hallaná minek nekem munkahelyKép
utánna hazajöttünk este nyolckor és én nekiálltam festeni a háloszobát!hát elég nehéz mert most sötét bordo a fal és átfesteni narancssárgára meg pirosra kemény melo!háromszor kell festenem hogy jo legyen!ugyhogy ma nem sürün fogok jönni de azért ide ide nézek hogy ne maradjak le annyira!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Anita!
Merre vagy? Ne keseredj el nagyon.Látod a többiek is ellátak jó tanáccsal, és jövöhónapban már tuti neked örülhetünk. Ráadásul az esküvő is nemsokára lesz, és lehet addigra már megfogan a baba is.
Én nagyon szorítok neked.

Koda!
Én nem tudtam, hogy a téat csak a 14 napig kell inni. Még tegnapelőtt is ittam. Remélem nem csináltam vele nagy butaságot. Ha tudsz nyugtass meg.

Virág!
Annyira örülök, hogy sikerült munkát szereznek.
A hálószobá festéséhez meg jó munkát kívánok.

Na majd még jövök csak közben főzök is.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 

 
 

Sziasztok!
Nem tüntem el, csak a kolléganőm kislánya beteg lett, így nem jött dolgozni és el voltam havazva.
Nagyon arik vagytok, hogy így ellátok tanácsokkal.
Az igazság az, hogy én nagyon megbízom a dokimban a fiamat is nála szültem, már elég jól ismer. A gyógyszereket azért írta fel, hogy egészséges érett petém legyen, egyébként mindkét gyógyszerből 2*1-et kell szednem, nem egy nagy adag, ahogy írtátok. A szavai megnyugtattak, amikor azt mondta "májuban várom"...
Megrendeltem a gyógyikat és holnap reggel kezdem a kúrát. A párom már utána is számolt, hogy a névnapja körül lenne meg, ha sikerülne. Valamikor január elején, és mivel Õ Attila ugye az meg jan 7. De jó lenne lányok... Az április lefoglaltam... Stipi-stopi... Kép Azért nem akarok ám egyedül maradni... Mindenkinek akinek még nincs hajrá. Nekünk húsvét körül kell akciózni.
Egy kérdés, hogy a párom is kapjon vitamint, ti mit vettetek a férjeteknek?
Vennék neki én is valami vitamint, hogy tényleg ne legyen baj. Köszi, előre is.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


AnitaKép
Hát igen, kaptál tanácsot elegetKép De ha megbízol a dokidban, akkor csak kövesd az utasításait! Én egyébként pártolom az álláspontját, szerintem jó a gyógyszer.
A férjednek meg én is pont azt tudom tanácsolni, mint amit Ági is írt fentebb! Cink + szelén + e-vitamint!!!! Az E vitamint én is szedem, nagyon jó a peteérésre is! Orvos ajánlotta!

GyöngyiKép
Nyugi, akár terhesség alatt is lehet inni, 1 csészével, szóval semmi bajt nem okoz. Csak azért szokták írni a 14 napot, mert addigra elvileg kellően beállítja a hormonszinteket. De ha egész hónapban iszod, (1-2 csészét naponta) az sem okoz semmi galibát! Nagy mennyiségben nem célszerű fogyasztani.

VirágKép
Micsoda szuper hírek! Nagyon örülök, hogy lesz betegbiztosításodKép Remélem ez már egyenes út a babucid feléKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Anita!
Az én férjem "normál" multivitamint szedett az őszi-téli hónapokban, semmi "extrát".

Titi!
Mindenképpen írasd ki magad, ha nem vagy jól! Nekem nagy szerencsém volt azzal, hogy az idei tanévre félállásba kértem magam a PhD miatt; valószínűleg én is táppénzre mentem volna különben.

Hétfőn lesz meg az AFP eredménye. Kicsit izgulok, bár tudom, hogy sokszor megbízhatatlan az eredmény, és csak felesleges pánikot okoz...

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok lányokKép

Megint rengeteg olvasnivalót termeltetekKép
Megpróbálok elolvasni mindentKép

Néhány napja itt a tavasz, úgyhogy kicsalt a jó levegőre bennünket, a gép meg itt porosodik magábanKép

Ma is nagyon tevékeny voltam, ablakot pucoltam, függönyt mostam, főztem (Titi! paradicsomos káposztát, nyamm), antibakterizáltam (felsúroltamKép) a fürdőszobát, és még csak egy óra vanKép Nagyon aktív vagyokKép
Jólesett a munkaKép

Csütörtökön voltam vérvételen (AFP), véradó állomáson vették le, hát mit mondjak, ez volt a legrosszabb vérvételem eddigi életem során.
A csajszi 3x szúrt meg, mire vénát talált, ráadásul egyszer valami ideget találhatott, mert úgy fájt, teljesen elzsibbadt a karom...Kép
Azt hittem, ilyen helyen nagyobb a gyakorlatuk...

Na, mindegy, túléltemKép
Kb. két hét múlva lesz eredmény, április 5-én (épp a szülinapomon!!KépKép) kell mennem majd UH-ra.

Cupicica!
Van már valami mocorgás??Kép
Én minden este kézrátétellel alszok el, megpróbálom érzékelni a mozgást.
Enyhe áramlás-félét éreztem tegnap este, mintha átvonult volna egyik helyről a másikraKépKép

Anita!
KépKépKép
Nagyon szomi vagyok, hogy nincs baba, de drukkolok neked teljes szívemből!!Kép

Lányok,
olvasom, hogy ti is híztok az elevittől...
Én először akkor szedtem, amikor az első babánkat elveszítettem, a doki ajánlása szerint feltöltöttem magam vitaminnal a következő próbálkozás előtt.
Persze teli voltam vitaminnal, de egy év alatt kb. 12 kg-ot híztam!!!!Kép
Sajnos valamennyi (kb. 6-7 kg) maradt is rajtam, erre jött még 25 kg Bálinttal...Kép

Azért szedem most óvatosan, heti 1 szemet, nehogy megint őrületesen hízásba kezdjek.

Már most is tiszta depi vagyok, mert érzem, hogy nő a fenekem, combom...Kép

Na jó, nem nyavalygok...Kép

pusszantalak benneteketKépKép
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Anita,
Most jutott eszembe, hogy nekem azt is javasolták a peteérés környékén menjek szabira, meg ha tehetem utána egy hétre. Akkor nincs munkahelyi stressz legalább. Nekem pont akkor volt gyerkőc bárányhimlős, így nem vettem ki szabit és bejöttKép

Cupi,
ne izgulj egy percig se az AFP miatt. tudod Te is, hogy ez egy elavult vizsgálati módszer...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Koda
Elméletben én is tudom, hogy így kellene tennem, de nem mindig megy. Sokat gondolok arra is , hogy ez a nemtörődömség később fogja megbosszulni magát.Csak bízni tudok benne, hogy nem így lesz.

Virág
Remélem igazad lesz. Az a baj, hogy nem tudok hinni neki most. Hiába mondja, hogy szeret nehezen hiszem el. A bizalom részemről teljesem a nullán áll. Sajnos amíg ez nem változik addig nem jósolok nagy jövőt magunknak. Most csak azt szeretném, hogy addig amíg meg nem születik a baba és az első nehéz időszakon túl nem leszünk legyünk együtt, hogy ő is vegye ki a részét belőle. Aztán majd meglátom.
Nagyon örülök a munkádnak, és persze a betegbiztosításnak is.Kép Innen már nincs vissza út. Hamarosan babád lesz az tuti. Jó festést mára, legyél ügyes!

Anita
Ha bízol a dokidban persze akkor más a helyzet. Én azért írtam, hogy keress fel mást is , mert azt hittem nem vagy elégedett. Egyébként sok sikert kívánok! Az áprilist pedig fenntartjuk neked.Kép

Megyek pihenek én is egy kicsit, amíg Dávid alszik.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Nekem pont jó az időzítés Zseppy, mert ha jól számoltam húsvétkor lesz a 15. nap és utána szabin leszek az esküvő miatt. Úgyhogy nem lesz semmi stressz. Remélem, minden úgy lesz, ahogy a dokim mondta.
Na elköszönök, ma csak ilyen rövid nap volt este még benézek.
Szép délutánt. Lányok nálunk olyan szép idő van? Öröm kint lenni.Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ancsi!

Kis "nyilalás"-féléket érzek időnként kedd óta, úgyhogy lehet, hogy a baba jelzett!Kép Egyébként olvastam az egyik terhes könyvben, hogy aki nem kifejezett nádszálkarcsú (sajnos én nem vagyokKép)+ első baba, az csak az ötödik hónap vége felé fogja megérezni a baba mocorgását...

Cupicica
cupicica
 
 


Csak egy röpke jelentkezésre ugrom be, mert nyakamba zuhant a munka. Tudjátok, ma már dolgozom, közben a párom is elrepült Düsseldorfba, úgyhogy csak este tudok jönni, akkor bővebben.

KépKép
titi_27
 
 


Lányok,
erre a hétre a búcsúzom, hétfőn jövök legközelebb.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!
Most ettem egy nagyon-nagy pizzát! Olyan éhes vagyok egész nap!
musti
 
 


Juci,
Remélem azért olvasod. Mivel én is rh- vagyok. Szóval első babánál én is kaptam anti-D-t. Most meg kiokoskodtam, meg a terhesgondozóban is kikérdeztem a nénit. Szóval, aki kap anti-D-t és jár rendesen ellenanyag szűrésre ott nem lehet gond. Nekem első babánál volt ellenanyag, most meg semmi. Szóval ne igulj.
Viszont azt megnéznéd nekem, hogy nagyfiamnak a fogváltás megkezdése előtt mit kedjünk neki adni, hogy szép s egészséges fogai legyenek?

Cupi,
nyilalás az jó jel. én úgy éreztem, mintha a köldököm környékén lenne egy ütőér, és folyton lüktetne.

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!

végre kész a hálószobánk!most állunk neki az elöszobának holnapra meg a konyha marad!

cupi nálunk se csinálnak itt már afp-t!

joéjt mindenkinek aki nem jön már annak meg szép hétvégét!én reggel jövök!pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Látom, nincs ma nagy tolongás, én is csak most tudtam jönni. Munka után ugyanis eltemtem muskátlit venni. Kitaláltam, hogy holnap azt fogok ültetni, vagy 10 virágládát az ablakokba.
Lányok, minden estére úgy legyengülök, felmegy a hőm is, szinte minden este 37,5. Nem kér valamelyikőtök néhány fokot? Kép

Ez a hőemelkedés végig fogja kísérni az egész terhességet? Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na, végre visszaolvastam a hozzászólásokat.

Összességében... hmmm Elevit... én eleinte nagyon nem akartam szedni, egy évfolyamtársam győzködött, hogy szedjem, pedig neki óriásbébije lett. Nem akarok én is nagy babát, és hízni sem sokat. Sajnos nagyon hízékony vagyok, 158 centisen 50 kg, de ma mértem, 54 kg. Kép Hova fog ez fajulni? Szóval, én is szedem, hisz a doki is erre esküszik, és úgy vagyok vele (ahogy gondolom Ti is), hogy minden mindegy, csak a baba egészséges legyen! Szóval, Elevit marad még 1-2 hónapig, aztán leteszem, vagy lecsökkentem még jobban.

Szóval a baba a minden... ma majdnem kísértésbe estem. Én régóta járok szoliba, már közel 10 éve, igaz túlzásba sosem vittem, szóval mindig volt egy kis színem. Most már viszont teljesen ki vagyok fakulva, és nem merek elmenni szoliba. Pedig sokan mondták, ha betakarom a hasam, nem lesz semmi gond, de már attól is parázom. Semmit nem akarok tenni, ami árthat a babának.

Egy szó mint száz, olyan érdekes, hogy megváltozik az ember, amikor ilyen édes célért küzd. Kép

Vettem ma az Auchanban epret, 180 Ft, bevágtam az egész dobozzal... nagyon fincsi volt. Végre jön lassan a gyümölcs szezon. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na, ritka pillanatok egyike, hogy most én vagyok itt a gépnél még ilyenkor. És egyedül vagyok itt lányok? Kép Pedig most nincs itthon senki, aki elfoglalná előlem a gépet! Kép Szip-szip! Bár itthon volna!
Egyedül vagyok ebben a nagy házban! Félek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Szia TITI27!
Nincs itt senki, péntek van. Én sem járok szolizni, pedig még kaptam ingyen bérletet is. Eddig egy héten 10 percet szoliztam, most mióta tudom, hogy terhes vagyok, nem merek elmenni, pedig nagyon szeretem, de ez fontosabb és nem kockáztatok, a sport is csak Úszás, az jót tesz nem fogok elhízni.
Te hány hetes vagy, én csak 3 körül.
musti
 
 


titi!a szoli a fertözések miatt is ártalmas!bird ki valahogy nyárigKépha megnyugtat én 165cm vagyok és 60kilo ami rémesen sok!de ez van én lusta vagyok fogyozni!enni meg hiába eszek keveset(igaz most elevitöl duplán) akkor sem fogyok!nyáron a barátnöm hülyének nézet mert lefogytam jo öt kilot ami nekem pont jo és megkérdezte mitöl!én meg elmeséltem hogy csak este van idöm enni akkor is egy pizzát!pont a fogyi "törvények" ellentéte de nekem bevált!amugy is magyarba kevesebbet eszek itthon meg szerintem unalombol de sebaj majd megyek dolgozni és nem lesz idöm enniKép

most végeztünk elöszobával holnapra már csak konyha marad!Képugyhogy el is teszem magam holnapra!

musti azért ovatosan ám az uszással is!Kép
titi 9hetesKép

Joéjt mindenkinek puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Merre vagytok?
Én most főzök, mert ma vendégeink lesznek.
Juci!
A csirke már a sütöben. Tudod a póréhagymás tejszínes, amit írtál.
Írjatok sokat, majd este jövök.
Ja a hőm reggel 37,1 volt, de utánna meg 36,9. Lehethogy csak izgulok a mai nap miatt.
Mindenkinek szép napot!!!!
Pusszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi,
Nem lesz ilyen magaas a hőd, csak én pont nem emlékszem mikor lett újra normális. Szerintem a hormonváltozások idején megy ám fel a hő. 9-12 hét az az időszak, amikor a baba már termel annyi hormont, hogy attól marad meg bent a Manócskád. Elevitet én csak a 11.hétig ettem, de én mindig rosszul vltam tőle, szóval én fogytam. Aztán amikor gyümi szezon volt már mondták is, hogyha nem bírom nem muszáj enni, egyek helyette sok gyümölcscöt. Epret-málnát élvezzétek ki az idén kismamik, mert ha soptattok elvileg nem lehet enni, mert állítólag allergizál. Na, erre megkérdeztem, hogyha az epret meghámozom, akkor lehet-e enni, és azt mondták igen. Csak a málnát nem lehet meghámozni.

Lányok,
Ma ajándékba csinálok Raffaelot a receptetek alapján. Aztán szépen egyesével csomagolás. Meg csinálok nyakláncot ajándékba. Na ettől jobban félek, mert még nem csináltamKépKép

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Igen, tudom, hogy igazatok van a szolival, nem is megyek. Csak olyan hóka vagyok már, és így nem túl vékonyan a fehérséggel még nagyobbnak tűnök. Na mindegy, most tényleg nem ez a lényeg.
Az elevitet egyelőre két naponta szedem, de a 12. hét után lecsökkentem szerintem heti 1 napra, aztán igyekszem elhagyni. Tényleg jön a sok gyümi, és inkább azt fogok többet enni.

Virág, köszi az infót Mustinak! Kép Hát, tudod, néha úgy gondolom, nem is kellene vékonyabbnak lennem, csak kicsit sportosabbnak. De mire észbe kaptam, jött a baba... Kép hááát, az izmosodás ismét eltolódott. Kép

Na, megyek, összekaparom magam (mert most keltem fel), és megyek kertészkedni.

Egész jól aludtam, mégsem féltem az éjjel! Azért fura volt, ebben a házban először egyedül.

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok Lányok,

Itt vagyok, néha géphez is jutok, de nagyrészt csak olvasni tudlak titeket, és irni nem, mert itt a párom 2 fia... Kép
...csak most lementek focizni, úgyhogy gondoltam irok pár sort...

Kisjuci, az én párom is 0-ás vércsoportú, ugyhogy számíthatsz ránk ha bármi van!!!!! ...de nem lesz! Már olyan jól tudják ezt kezelni! Zseppy tök jól leirta, ugyhogy ne izgulj! Minden rendben lesz!
Pg56-ot meg veszek mindenképp! Te csak nyállal csináltad???

Csajok, én az elevit közelébe sem mentem, csak veletek vagyok 1 hónapja és már 2 kg-ot hiztam!!! Nem ám mindent a gyógyszerre fogni! Kép
...amugy szerintem nekem a magneB6 tett be! Kép Meg a tehetetlenség a várakozás és reménykedés közben! Kép

Virág, úgy örülök, hogy van munkád és rendben lesz a betegbiztid! :o)))

Anita, az áprilist nem hagyjuk ám, hogy egyedül te legyél + !!! Én is és még Virág is....meg még egy páran!!!

Miért van az szerintetek, hogy akiknek nem sikerül olyan könnyen azoknak már van gyerekeük?? Megváltozik a szervezet ennyire? A pocakosok között egy csomónak sikerült szinte azonnal a baba...

Egyenlőre ennyi, biztos sokmindent kihagytam, de muszáj időben kész lennem az ebéddel!

Pusz mindenkinek,
remélem még idejutok majd estefelé a géphez!

Menjetek ki a levegőre, csodás az idő, ki kell használni!!!

Ági
csné
 
 


Ági, én is észrevettem, hogy eddig szinte minden babátlan bepocakosodott már, és Ti a babások általnosságban pedig még nem. Lehetséges, hogy tényleg megváltozik az ember szervezete... pedig mi 3 babát szeretnénk. De ha ilyen nehezen fog menni... olyan sz.r, hogy az embernek így meg kell küzdeni a babáért, másnak pedig, akinek csőstül jön, annak meg nem kell. Igazságtalan néha az élet!

De fel a fejjel, tuti hamarosan bebásodtok Ti is! És a talin mindenki kismama lesz már! Ennek így kell lennie!

Jó étvágyat az ebédhez, és zöldbablevest csináltam, és olyan fincsi lett!

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

Mi ma Gábor napot ülünk, így hozzánk is jönnek vendégek. De én csak szendvicseket csinálok, Marcitól egyszerűen nincs másra lehetősége. Most a boltban van az apukájával, így ide tudtam ülni 1 percreKép

TitiKép
A szolit azért sem ajánlják, mert megnő nagyon a szervezeted hőmérséklete és ez nagyon káros lehet a méhedre (babára) lásd: szauna..... Nyugodj bele, az idén hófehérke leszelKép De nyáron perzue ott az igazi nasütés, igaz csak mértékkel! Gondolj bele, hogy én még ezt sem élvezhetem ki, mivel napallergiám van 17 éves korom óta! Ha bármilyen ici-pici napfény éri az arcomat, akár ablakon keresztül is, bárányhimlő szerű kiütések jönnek ki rajtam, ami viszket, váladékozik. És persze nehezen gyógyul (akár 1 hónap), ráadásul csúnya lesz a helye.....A testem többi része is allergiás, de az talán hamarabb gyógyul és nem olyan csúnyán.

ZsepyKép
Milyen nyakláncot?? Tudod én a kézművesség nagy szerelme vagyokKép mesélj róla! A raffaelló jó lett?


GyöngyiKép
Ha csak 36,9, az akkor is nagyon szép! Még a végén lesz itt valamiKép Amúgy egy kis vendégvárástól nem lesz ennyi a hődKép

JuciKép
Tudom nem illik kíváncsiskodni, így ha nem akarod, akkor ne is mondd el. Mesélnél az első terhességedről? Elnézést, ha tolakodó voltam!

AncsiKép
Milyen lett a vérvétel helye? Kéz-zöld?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, szegénykém! Akkor kijutott ám Neked bőven. Napallergia is? Jézusom!
Most beszereztem az új Johnson testápolót, amiben van állítólag önbarnító, hát, kíváncsi vagyok rá, vajon lesz-e valami barnaság tőle tényleg, vagy csak beetetés.

Lányok, tiszta hülye vagyok! Felgereblyéztem az egész kertet meg a ház körül, elültettem a muskátlikat, 6-ra végeztem mindennel. Húúú, nagyon elfáradtam, úgyhogy le is ülök Megasztározni, mert már fájdogál a hasim. Persze, elszaladtam előtte még az Auchanba egy kis eperért, tegnap annyira jól esett.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Lehet, hogy már nincs is itt senki, mindenki pihen, tévézikKép

Mi Bálinttal most értünk haza mamáéktól, ő elaludt az úton, helyére pakoltam, alszik tovább.Kép
Gondoltam, egy kis babanetKép

A vérvétel helye, jelentem csodaszép!!Kép
Semmi kékség, zöldség...hm úgy látszik mégsem volt olyan rossz vételKép

Úgy irigyellek benneteket, hogy van időtök, tehetségetek kézműveskedni, én is olyan szívesen bíbelődnék ilyenekkel...régebben rajzoltam, húsvétra tojást fújtam, festettem...manapság meg műanyag kész tojásokat veszek.
Azon gondolkodom, tényleg időhiány az oka, vagy a lustaság...Kép
Mostanában az össz művészi kiteljesedésem az üvegfestésben jelentkezikKép

Nézem-hallgatom én is a MegasztártKép

Titi!
A szoliról tényleg mondj le inkább, sőt a nyáron inkább ne is napoztatsd a pocid, mert ártalmas.
Vannak ezek az önbarnító krémek, esetleg kipróbáltad már?

Képzeljétek, valami kapargászást éreztem egészen odalenn, a hasam alján...KépKépKép

Koda, jézusom, igazi szenvedés lehet a nyár neked...hogy vészeled át, hogy ne érjen túl sokat a nap????

Anita, az április csodaszép hónap...meg egyébként is a te hónapodKép kis mennyasszonykánkKép úgyhogy a bébi majd nászajándék gyanánt fog pocidba költözniKép

Kicsijuci!
Jó próbákat neked, aztán csak óvatosan az ugribugrivalKép

pusszantás, jó éjt mindenkinekKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Végre megint köztetek lehetek. A vendégek már elmentek, és sikerült mindent elpakolnom. De nagyon elfáradtam.

Koda!
Én is csak szendvicseket csináltam a vendégeknek, meg volt torta és süti. Igaz anyósomék itt ebédeltek, ezért délbe azért kitettem magamért.
Köszi a biztatást, de tuti nem vagyok esélyes ebben a hónapban. Épp arra gondoltam, lehethogy a tea rendezte a hormonszontemet, és a vérvétel jó eredmény fog kiadni, akkor szerintem nem írja fel a dooki a gyógyszert. Habár a ciklusom még mindig rendszertelen.
Hogy sikerült a névnap? Sokan voltatok?

Juci!
Nagyon ízlett a recept. A férjem azt mondta a szüleinek ne kóstolják meg mert nem jó. Persze ezt csak azért mondta, mert annyira ízlett neki, és azt akarta csak neki jusson. Még szerencse, hogy ismerik, és tudták csak hülyéskedik.
Ha van kedved, akkor még írhatsz ilyen finom recepteket.
(Én is 0-ás vércsoportú vagyok)

Titi!
Ilyen korán elültetted a muskátlit? Ne dolgozz ennyit. Csak szép lassan.
Amúgy mi is 3 gyereket terveztünk, de ha ennyit kell várni a másodkra, akkor lehethogy csak ketőőnél maradunk. Jó lenne, ha rögtön iker terhesség sikerülne, nem?

Virág!
Sikerült végeznetek? Biztos nagyon szép lett minden. Majd rakj fel képeket!

Bufo!
Nagyon jót aludtunk az új ágyban. Nem hiányzik a kisfiad? Meddig lesz a mamánál?

Ági!
Hogy birsz a fiukkal?

Tücsi!
Meglett a lelet? Mi lett az eredmény?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


SziasztokKép

TitiKép
Én is használom azt a testápolós barnítót és tényleg nem beetetés! Szép barnás lett tőle a bőrőm! Most is itt van a polcon.Kép Öcsémnek is odaadtam és ő is szépen barnult tőle. Csak én lusta vagyok álandóan kenegetni magam vele, azért vagyok fehér mindigKép Amúgy már 3-4 nap múlva kellemes színes volt tőle!

GyöngyiKép
Névnap jó volt, de nem voltunk sokan, csak anyósomék jöttek. Összesen 6-an voltunk. Nálatok hogy alakult? Itt a szendvicseknek nagy keletjük volt.
Miért gondolod, hogy ez a hónap sikertelen lehet? Úgy gondolod, hogy ez csak egy elhúzódott ciklus megint?

ÁgiKép
Egész nyáron 60 faktoros fényvédővel kell kenegetnem magam A Niveának van ilyen). Ki sem léphetek nélküle. Már megszoktam, megtanultam együttélni vele. Mondjuk igen kedvelem a borús időtKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Végre kiesett a kappanhangú majom gyerek, van igazság. Most a tinik biztos sírnak a párnájukba. hogy tette az agyát, szörnyű! a gyerek is megsüketült a hasamban. Szerintem az Angéla a legjobb!
musti
 
 


Szia Musti!

Ezek szerint Te is nagy Megasztár rajongó vagy?! Kép Én is nézem mindig. Én sem szerettem a Puskás Petit, szerintem sem volt jó hangja. Az Angéla a legjobb. Mégis valamiért én a Rúzsa Magdinak drukkolok. Abban bízom, hogy az utolsó két döntős Magdi és Angéla lesz. Az lenne igazán izgis.

Koda, már be is kentem magam, remélem, tényleg jó lesz. Ha Te is azt használod, és dícséred, bizti jó lesz. Most akciós volt 800 helyett 600, hát meg mertem venni. Persze csak eperért ugrottam be, de megint ott hagytam 2.000 Ft-ot. Elkap folyton a vásárlási hév. Kép

Oné, szerinted korai még ültetni? Jövő héten már április, és éjszakára nem mondanak már fagyot. Amúgy még csak a ládikában vannak, és bent vannak a garázsban, úgy tervezem, hogy még kb 1 hétig, utána fogom kitenni a párkányba.

Most eszmélek, még mindig lógok a függöny fotóival, meg a Berekfürdőivel is. Ígérem, most már hamarosan felteszem őket.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Most számoltam ki a Babaszoba honlapon lévő kalkulátorral, melyik hétben járhatok, és az 5- ben, én azt hittem, csak a 3-ban.
Remélem ez pontosan mér, az 5. hét tünetei is igazak rám. Ha az előző nem ment volna el, akkor már a 10-ben lennék.
Az 5. jobban hangzik, mint a 3.
SZERINTETEK PONTOS AZ A KALKULÁTOR?
ADRI
musti
 
 


A terhességet az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Tehát ha pontos (28 napos) a ciklusod, és 1 hete késik, akkor elvileg 5 hetes vagy, igen.

KépKép
titi_27
 
 


Musti!
Orvosilag 5 hetes vagy, ők így számolnak. (ahogy Titi leírta) Igazából 3 hete van a pocakodban a babaKép
Tehát mind a két számítás jó, de mindig az orvosi számítás szerint fognal vizsgálni, ez a márvadó! Tehát ha bárki kérdezi, 5 hetes vagy!

TitiKép
Annyit elfelejtettem mondani, hogy jóóóól kend be magabba a testápolót, mert van rendesen színező anyag benna. Ha nem kened egyenletesen szét, akkor előfordulhat, hogy picit foltos leszel.

Marci reggel 6-kor felkelette, pedig olyan álmos voltam. Tegnap még megnéztem a láncfűrészes gyilkosos filmet isKép Mosz meg alig állok a lábamon. Marci persze itt ugrál.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szép vasárnapot mindenkinekKép

Adri!
A kalkulátor számol jólKép 5 hetes vagyKép

Koda!
Tegnap én is meg akartam nézni a gyilkosos filmet, de sajna leragadt a szemem.
Jó volt?

Titi!
A muskátlikat szerintem is kicsit később rakd ki, a garázsban jó helyen vannak.
Neeee, fagyot már neem akarooook!!!!

Lányok!
A megasztárral kapcsolatban....a múltkori döntőben annyira nagy hatással volt rám Rúzsa Magdi előadása, most az után kutakodok, hogy megszerezzem azt a dalt....(United: Végső vallomás)
Annyira lélekből énekelte....huhh még a szőr is feláll a hátamonKép

(lehet, hogy azért van rám nagy hatással, mert egyébként is sokat jelent a dal??Kép)

na, megyek megnézem a husilevestKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Musti
Szerintem is 5 hetes vagy, mindenhol így fognak számolni. Hogy érzed magad, rosszullétek?

Titi
Egyenlőre tartsd bennt a virágaidat, ha 8 fok fölött lesz a hőmérséklet még éjszaka is akkor már bátran kiültetheted. Ezt a tesómtól tudom ő dísznönénykertész, és mindig így csinálja szépek is a növényei.

Koda
Hát kijutott neked a jóból, még napallergia is.
Együttérzek a felkeléssel. Bár én most nem panaszkodom extra pihin vagyok. Dávid nincs itt és csak egy fél órája keltem fel. Nagyon élvezem, hogy éjszaka sincs ébresztő és végig tudok aludni. Bár be kell valljam hiányzik a kis tücsök.

Oné
Nem csodálom, hogy elfárddtál. Mire kész a kaja addigra jönnek a vendégek, utánna meg marad a romeltakarítás. Így az egész nap egy jó rohanás.
Igen hiányzik Dávid, de nagyon jó végre végigaludni az éjszakát és pihenni, így most kiélvezem. Holnap én megyek érte és kedden estére jövünk haza.

Virág
Hogy álltok a festéssel? Készen van, milyen lett?

Tücsök
Mi volt a pajzsmirigy dokinál, van már eredmény?

Ancsi
Ha ez megnyugtat és sem kreatívoskodom, nekem nincs hozzá érzékem. Mondjuk időm sem lenne rá, tehát már ketten vagyunk,akik nem csinálnak semmi szépet.

Na megyek kicsit rendet rakok, és elmegyek vásárolni. Még remélem jövök.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok,
Nyakláncot az unokahugicámnak csináltuk nagy fiammal. Hát nem teljesen úgy sikerült, ahogy elterveztük, de azért aranyos lett.

Virág,
a raffaelo tényleg folyik szét. Megformáztam és ha nem hűtöben van kb. 2 perc. Pedig próbáltam egy picit megfogni búzadarával (kevertem bele). Szóval ez kihúzva, majd legközelebb. Próbálom tökéletesíteni a receptet. Arra gondoltam legközelebb zselatinnal próbálom meg.

Megasztár,
Igen szakmailag Angéla a kedvencem, de tényleg Magdolnától a szőr ált a hátamon nekem is. De most is fantasztikusak voltak. Nekem a múltkor még Bíborka is tetszett. Szerintem az a szám is nagyon jó volt.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!
Most van a 11. nap hogy nem jött meg és mindig pontos volt! Hamarosan felhívom az orvost, addig is csak sétálok, és a Rubint Réka kismama kazijára tornázok!
KÖSZI AZ INFÓT MINDENKITÕL! Kép
musti
 
 


Szép vasárnapot mindenkinek!

Olyan izomlázam van, meg a kezeim is fájnak! De azért nagyon jól esett a kertészkedés. Már csak földet kellene valahonnan hozatnunk, és utána lehetne füvesíteni. Addig azonban marad a csupasz talaj. Kép

Lányok, úgy irigykedem, hogy sokan olyan finamakat süttök, főztök, én is csinálnék sokminden mást, de sajnos a férjem nagyon válogatós. Nem szereti a káposztát, a karfiolt, a sajtot utálja, a bacon-t sem szereti a húsokon, szóval nagyon nehéz jókat főznöm.

Legutóbb a currys csirkének viszont nagyon örült, tényleg finom volt. Ezt nagyon tudom nektek is ajánlani, fél óra alatt kész voltam vele, és nagyon ízletes. Leírom, hátha valaki nem ismeri, és kedvet kapna hozná.

Currys csirke: csirkemell (szerintem ez a legjobb hozzá) felkockázva, vajban megsütve (addig, amíg ki nem fehéredik). Félreteszem a husit, és a csirke levében egy fej apróra aprított hagymát, valamint egy felaprított zöldpaprikát megdinsztelek, erre jön olyan 2-3 evőkanálnyi curry por, majd felengedem kb 1 dl főzőtejszínnel. Ebbe teszem bele a húst, és összefőzöm. Semmi más fűszer nem kell bele, hiszem a curry magában is elég. Annyira érdemes figyelni, hogy a tejszínnel addig kell főzni a mártást, amíg össze nem sűrűsödik. Kb 5 perc!
Rizs passzol hozzá. Szerintem nagyon fincsi, és baromi gyorsan készen van. Lehet, hogy mindenki ismeri, akkor bocsika...

Na, megyek, megnézem a muskátlikat a garázsban. Apósom jön 2-re ebédelni, úgyhogy lehet, hogy délutánig nem jövök.

Koda, ma is bekenem magam, mert nem látok semmi változást, igaz még azért van színem, pedig 2 hónapja nem voltam szoliban. Jaj, milyen nehezen szedtem össze ezt a jó kis színt, majd meg fogok vele szenvedni megint, ha újra kezdek szoliba járni. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki pihen.

Virág!
Kész lettetek? Jó nagy melóvel jár a festés. Majd tegyél fel képeket.

Titi!
Ne izgulj a színed miatt. Én is nagyon fehér bőrrű vagyok, de annyit írtatok már erről a krémről, hogy kifogom próbálni. Szülés előtt szoliztam, de azóta valahogy nem jutottam el soha(talán 2X)
A muskátlit meg szerintem is egy hétig még hagyd a garázsban.

Koda!
Valahogy nem bízok ebben a hónapban. Lehethogy annyit fog késni, megint hogy meglesznek a vérvételi eredmények, és akkor együtt kezdhetjük a Clostyt.
A hőm ma reggel is 37,1 volt. De szerintem lassan már csökkeni fog, hiszen holnap lesz két hete hogy felment.

Anita!
Merre vagy? Elkezdtet sszedni a gyógyszert? Van valami mellékhatása?

Bufo!
Jó is végigaludni az éjszakát néha. Szerencsére az én kis lányom ezt tudja, és a héten általában 2X engedi is.

Musty!
Melyik kórházba fog menni? (Bocsi lehethogy már írtad, csak elfeljtettem)

Tud valaki valamit az I.sz női klinikáról?

Na pusszi mindenkinek, és élvezzétek ki a jó időt!
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


<!--attachment: M_solat-391865.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*37.9**M%e1solat%2eshs --><center><pre>
Kép
Másolat.shs (37.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsi! A grafikonom akartam nektek megmutatni, de remélem estig sikerül felraktom. Csakhát a Rezi is felébredt, így majd valamikor.
Na addig is jók legyetek!!!!
Pusszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Na hazaértem. Hát jól elfáradtam a nézelődésbe és a vásárlásba. Annyi sok mindent vettem, hogy alig bírom felcipelni a 3. emeletre. Már 2x fordultam és még mindig van lenn a kocsiban cucc, így mehetek még egyszer. A karton tejet már fel sem hozom.

Látom nincs nagy tolongás ma. Igazatok van szép az idő ki kell használni.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, csak óvatosan! Hogy állsz a pociddal? Gondolom, már növöget. A rosszullétek pedig gondolom, teljesen megszűntek.

Igaza van Virágnak. (Ha jól emlékszem, ő javasolta először.) Lányok, aki pocakos az tehetne fel fotót, persze, csak ha gondoljátok.

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Már kezd látszani ha levetkőzöm. Ruhában nem lehet észrevenni semmit. A nadrágok kezdenek egy kicsit szorítani. A gyomrom néha még most sem tökéletes, de szerintem az elevit miatt van. Kb 1 hete szedem, mert 2 kg fogytam a betegség miatt és nem szeretném ha baj lenne.
A cipekedéssel csak az volt a gondom, hogy egyszerre nem akartam túl sokat hozni, de így többször kellet fordulni, vagy jó sokat viszek és majd megszakadok, ezért egyik megoldás sem jó. Jó én benne vagyok a fotóban. Majd csinálok és megpróbálom feltenni. A férjem majd lekicsinyíti és így nem kell mindig téged és Mesit zaklatnom ezzel.

Neked lászik már valami? A ruhák kezdenek kicsit szorítani derékban?
Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


ONÉ!
Még ezen nem gondolkozom, mert csak 5 hetes vagyok, még nem is jelentettük be, és orvosnál sem voltam nehogy feleslegesen menjek! Amúgy a Női Klinikára mennék szivesen.
musti
 
 


Igen, Bufo, fel vagyok puffadva már vagy 3-4 hete. Mensi előtt mindig így vagyok, de most nem is ment le. Gondolom, a baba miatt. Ha nem tudnám, hogy baba van, azt mondanám, meghíztam, de nagyon! Olyan kis pufi hasim van.

Na, teszem a képeket, bejöttem a munkahelyemre (a házunktól gyalog 5 perc! Kép)... szóval a konyha, az új függönnyel, igaz nem látszik szerintem túl sok belőle, és a muskátlik!

Este még jövök, most szaladok még a reptérre a kollegámmal.

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Nagyon tetszik a konyhád, itt tiszta élvezet főzni. A függönyök is szépek. Borzasztóan irígylem, hogy jó nagy. Az enyém olyan kicsi.

Jó nagyok a muskátlik. Magról ültetted, vagy már így vetted?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?