Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A megatoys helyén 31-én nyílik outlet. Mi gyakran járunk oda, mert itt van nem messze tőlünk. Szinte biztos vagyok benne, hogy az uj hely sem lesz olcsó. Nem zárnak be egy napra sem, úgy alakítják át a helyet, hogy közben mindenki ott vásárol a cseppségekkel. Szerintem borzalom, ami ott van, nem ajánlom mostanában senkinek, legalábbis újra nyitásig biztos nem. Tegnap voltunk, egy 5 méteres rohadt nagy polcsorral próbáltak átlavírozni a másik végébe az üzletnek, úgy hogy a gyerekek meg a vásárlók le voltak húzódva. Szó szerint életveszély. Más helyre (Gulliver, Metro) be sem engedik a gyereket, itt meg nem képesek bezárni 1 napra sem. Ráadásul 14.000-ért vannak cipők, 6000-ért meg nyári nadrágok akiósan. Bocs, hogy ilíen hosszú voltam de tegnap teljesen kiakadtam tőlük.

Flames! Az adidas bolt a hév negállójában van a Duna házban, a 4-6-os villamosról is lehet látni. Nekem nagyon tetszik a választék. Az 1. emeleten jobbra a gyerek, női, balra a férfi részleg van.

Kriszta
kriszta07
 
 


Hahó, még gyorsan a megasztár előtt bejelentkezem... Kép

Szóval megjártuk ma a Premier Outlets Centert, meg voltunk a Kenguru Gold outlet boltjában is, jól bevásároltunk... Kép Kép majd én is teszek föl képeket a szerzeményekről. Kép Ez az outlet center jó hely, van egy kis játszótere is a megfáradt gyerekeknek Kép , és a férfivécében is van pelenkázó... Kép (Persze ettől még én pelenkáztam Marcit... Kép) Jópár dolog tényleg olcsóbb, de azért van, ami még így is drága.

Na, megyek, türelmetlenkednek a fiúk.

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Látom eredményes napotok volt, szerzeményeket kérjük feltenni, most megy megy a Megasztár ezerrel?Kép Nálunk meg a DunaTv valami cikuszi baromsággal!Kép

Mi is kicsavargtok mára magunkat, az állatkert nagyon szuper, kisebb mint a pesti sokkal, de nagyon jó idő volt, én egy szál pólóban mászkáltam!!! Megpróbáltam minden állatot lefotózni Marcinka, hogy itthon is nézegethessük, de a nagymacskák pl ritka lusták voltak, meg sem moccantak. Utána még játszótér, majd elájult!
Annyira szép idő volt, hogy 5-ig kint napoztam a teraszon a fiúk pedig a fűben rohangáltak, jól esett mit ne mondjak!

Flames,
bocsika, ma nem vittem telefont és most láttam, hogy kerestél, inkább majd írok, mert az ócsóbb mindenkinek!!!Kép

Gyorsan két kép: így bámulta az állatokat:
Kép
Kukucs a bébijátszótéren:
Kép
K.O.:
Kép
NA eldugultam, jó megasztározást, majd írjátok meg lécci, hogy ki esett ki és hogy a Magdi milyen volt!Köszi
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

 
 

Hahó!

Tamesz, örömmel jelentem neked, hogy a "fonottfejű" Kép tinibálvány Puskás Peti esett ki, ezek szerint nemcsak tinédzserek szavaznak??? Kép (Igaz, én is küldtem ma egyet a másik párbajhősnek...Kép)

Viszont a jövő héten musicalslágerek lesznek... Kép Kép Kép Hát az nem az én műfajom, és pont erre a napra kellett jegyet szereznünk... Kép Na, még meglátjuk, mi lesz, majd szólok, ha felszabadul két jegy... Kép Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Én kb. annyira K.O. vagyok mint Marci a fenti képen, de azért gyorsan bejelentkezem.
Egész nap itthon voltunk, mert uram dolgozott, Fanni délben megint majdnem 3 órát aludt és volt itt egy nagyon szimpi kertész csaj is akivel a növényeket tanulmányoztuk, aztán pedig főztem valami betevőt úgyhogy szépen eltelt a nap.
Ráadásul gyerekünk fél 7-kor ébresztett! Kép engem, mert apa 9 után kelt fel; de legalább kipihente magát!

HOlnap majd jól nyakunkba vesszük a várost, megyünk fél 10re színházba, aztán lehet rábeszélem apát egy kis sétára, meg megakarjuk venni a gyerkőcnek a nagyobb kocsiba való ülést, mert ezt a mostanit nagyon kezdi kinőni.
Délután barátokat éátogatunk, ahol 3 gyerek is van, kíváncsi vagyok Fanni hogy fog viselkedni.

Juc
Szívesen bevállalnám a két Mega jegyet, mert én nagyon szeretem a musivaleket, de sajna Manót nincs kire hagyjuk, meg aztán Pest olyan messze van Kép
Nekem amúgy most a kezdő srác tetszett a legjobban, a Varga Feri! Szerintem ő lesz a legjobb pasi hang, mivel már csak egy pasi van a csapatban, aki nem túl nagy durranás!
Csajok közül továbbra is a Magdi a csúcs, de nekem valahogy ma nem tetszett annyira.

Jó éj, mert mindjárt elalszom!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!
Juc,
köszi az infót, az jó, nekem a fonottfejű nem tetszett!

Juc, Timka,
Jövő szombaton szívesen vállalok gyerekőrzést, ha menni akartok, majd vasárnap értük jöttök!!!Kép
Szerintem nagyon jól lefárasztanák egymást a kölkök! A musicaleket én is szeretem, de én a tömeget nem, így inkább otthonról szemlélődöm!

Na megyek, mert ügye már 9 óra van és ma is emgyünk kirándulni, ha megtaláljuk a kötéálpálya alját, mert mára ezt találtam ki, hogy felmegyünk a hegycsúcsra, remélem a fiúknak is tetszeni fog!
SZép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Juc! A Kenguru outletje hol van?

Tegnap voltunk a Margit szigeten, olyan szupi játszótér van ott, biztos ismeritek, én most voltam ott először, isteni játékok vannak ott, majd rakok fel képet is, csak le van merülve az aksi és nem tudom feltölteni. Addig küldök egy párat múlt hétről:
kedvenc fotelem
Képkidőlős képKép
a játszin
Képaz utazóágy erre is jóKép
kriszta07
 
 


Csajok!

Info: A Westendben C&Aban 3790.-ért vettem 86os dagonyagatyát, igaz sötétkéket, rózsaszín csak nagyobb volt 104-122es. Hozzáillő kabát is csak nagyobb volt sajna, azt majd a börzén kerítek.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Kép

Csilla & Adri
flames
 
 


Flames,
ilyen a mi gatyánk is, csak a sárga-kék változat és az ára is ennyi volt, a dzseki az kb egy ezressel többe került.

Ma végül nem a "csúcson" jártunk, hanem elmentünk Varasd-ot megnézni, nagyon aranyos, hangulatos kis barokk város, szépen felújított házakkal, templomokkal, sajnos kicsit változékony volt az idő és fújt a szél, de azért nagoyn jó volt!
Íme a banánzabáló-bicikliző városnézőnk:
Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Flames, köszi a gatya-infót, én itt a MOM-ban lévő C&A-ban nem láttam ilyemsit. És ezalá befér egy másik naci, Tamesz?

Kriszta, a Kenguru Outlet arrafelé van, amerre a Premier, Budaörsön, az ipari pakrban, de itt küldöm a linket:

http://kengurugold.hu/index.php?inc=tartalom&FaId=75

Kaptunk törzsvásárlói kártyát is, bár ez egy kicsit korábban jobban megérte volna, mert mi már kezdünk belőle kinőni, a legtöbb ruha max. 86-osig van, sajnos csak kevés nagyobbat találtunk.

Most megyek, majd még este benézek.

Hogy bírják a gyerekek az óraátállítást?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!

Nálunk jót tett az óraállítás, Marci be is aludt 9-kor! Én pedig élveztem, hogy 3/4 8-ig világos volt! Végre itt a tavasz!!!!

Juc,
igen aláfér a kertészgatya is vagy a melegítőgatya is, szóval elég bő! Én is 86-ost vettem, remélem ősszel is jó lesz még! Knegurus törzskánytánk nekünk is van, szeirntem is jó, bár már én is csak sapkát vettem ott, mert a rugikat kinőttük. Majd jó lesz a pocaknak!Kép
Szép estét, hú mi dvd-t nézünk, Félelem.com, hát elég ijesztő kis film, nem is merem nézni, inkább ideültem a géhez!Kép
szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Hú, Tamesz, jó bátor kismama vagy! Kép Én imádom a horrorfilmeket (persze eltakart szemmel nézem őket Kép), de a terhesség alatt nem nagyon mertem nézni... Kép Sőt egy csomó nyálas romantikus filmet megnéztünk, és Marci mindig nagyon ugrabugrált olyankor a hasamban! Kép

Kenguru: én most pont sapkát nem találtam ott Kép , csupa töpörtyűknek való volt csak... Többieknek mekkora a feje, hányas sapit hordtok? Marcinak kb. 47-49-es, de 51-es sapesza is van már! Rugikat én már éjszakára sem nagyon szeretem, áttértünk a kétrészes pizsamára. De ebben az outletben (biztos a sima kenguru boltokban is) volt egy csomó pulcsi, kabát, nyári kétrészes,lányoknak rucik, rengeteg zokni, na és body tonnaszámra!

Föl is rakom a képet a szerzeményekről:

Kép

Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó reggelt!

Hát reménykedtem, hogy Marci ma végre negyed 8-ig fog aludni az új idő szerint (kb. 1 hete stabilan negyed 7-kor kel), de a fenét! Átálította a belső óráját a kis zsivány, és az új idő szerint is negyed 7-kor kelt... Kép Én, meg mint egy zombi... Kép Ki is vagyok akadva...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
majd átállnak a gyerkőcök is, mert este tovább lehet majd rohangálni a világos miatt, most már napi kétszer 1-2 órára kiviszem, hogy lefáradjon a turbógépünk!
Nagyon szuperek a ruhák, mi is ilyen hálózsákot használunk, ln Marcira a H&M-ben még kaptam 86-os egyberugit, az a pizsink, mert iszonyat mit nyüzsög éjszaka!Kép
Na nem nagyon néztem én a filmet, közben konyháztam és neteztem!

Ja, találtunk homokos tengerpartot, Rab szigeten, Lopárnál, a San Marino öbölben. Most kértünk ajánlatot szállásra, ma várom a válaszukat, elvileg egy hét félpanzióval 100.000 ezer hármunknak 3 csillagos szállodában. Na erre kíváncsi leszek!
Ma 21 fokot mondtak ide, hát az már nyár!!!Kép Annyira élvezem a tavaszt és már angyon várom, hogy otthon legyünk a saját házunkban a saját kertünkben és ültetgessük véégre!!!
Szép napot!
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Szaisztok!

Hazajöttünk Sopronból, nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Majd részleteseb beszámolót is tartok Kép, most csak pár képet rakok fel.

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
fanka
 
 


SZiasztok!
Végre szundizás van a nagy csavargás után!

Fanka,
nagyon jók a képek, szépek vagytok együtt! Úgy tűnik élvezte a vizet a kisasszony! A kondiázs még nbem korai???Kép Apának kis "zóna" adag vacsi jutott???Kép
Várjuk a beszálomlót!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek, sziperek a ruhaszerzemények!
Én is vágyom már egy kis kikapcsolódásra nagyon!

Tegnap voltunk színházba, Fanni nagyon élvezte. 4-en adtak elő gyerekeknek összerakot figurákból egy aranyos jelenetet sok-sok ismert zenés mondókával-énekkel. Kb. ilyesmik voltak a figurák:

Kép
Kép

és így várta az előadást:
Kép

Voltunk a Brendonban, hogy megvegyük a nagyobb ülést, erre kiderült, hogy étverés azt egész kiírás, nem 9-36-ig jó, hanem csak 18 kg-ig, mint a mostani. Ezzel egy kis technikai problémám van meg az ülésben sem ül, hanem inkább fekszik, de kiderült, hogy valamit nem szeditünk ki belőle, amit már 9 kg körül meg kellett volna tenni... Kép úgyhogy ülés marad.
Apának eszébe jutott, hogy meg kellene látogatni egy haverját, ahol van egy Fanninál 6 hónappal idősebb gyerek. Jól elvoltak, de inkább macskáztak. Nyűgi.bűgi gyerekem mazafelé elaludt, és az autóban szundiztunk egyet a ház előtt. Nem nézhettek minket hülyének a szomszédok, hogy kint alszunk az autóban, de nem volt szívem felébreszteni.
6 óra körül átmentünk egy ittlakó volt középiskolás osztálytárséhoz vírusírtani. Itt 3 gyerek van, 12, 5 és 3 évesek. Fanni nagyon jól elvolt velük, volt hogy fél órákat nem is láttam, össze-vissza rohangáltak, édesek voltak nagyon.
Elég sokára jöttünk haza (10 körül), bár gondolkodtam, hogy apát otthagyom, de annak ellenére, hogy hulla volt a gyerekem tök jól elvolt.
Kaptunk tőlük pár kinőtt itthon hordható ruhát, legalább nem a szép új ruháival dagonyászik majd kint az udvaron.
Hazafelé már a kocsiban elaludt és így indultunk neki a fürdésnek:
KépKép

Ma nagy heje-huja van itt nálunk, fúrják a kutat!
Megyek szundítok én is egyet a kiscsajszival!

Szép napot nektek! Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Halihó!

Két játszi között egy kicsit itthon.

Tamesz, hát nekem pont az volt a bajom, hogy Marci túl hamar átállt a nyári időszámításra... Kép Na, de azóta már megbékéltem, miután 10-kor visszabújtunk egy kicsit, és aludtunk jó másfél órát.

Asszem, Lego meg Eveka is ezt a Lopart írták, mi is oda mennénk, ha egyszer végre sikerülne rávenni a férjemet, hogy beszéljünk a nyárról... Kép

Fanka, üdv újra itthon! Kép Nagyon szépek a képek! Mikor jöttök a MOM felé játszóterezni? A Gesztenyés kert új játszótere nagyon szuper, mi mindennap ott vagyunk! Kép

További szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Timka! Ezt az előadást hol néztétek meg? Nagyon tetszik, szívesen elvinném Lucát is. Fanni úgy látom kidőlt nap végére, nagyon édi!Kép Hogy tudtátok így megfürdetni, nem sírt nagyon?

Juc! Köszi a Kengurus címet! Sztem már voltunk ott, azt hiszem ott vettük Lucának a hordozót a Mattiban. Ott van az is ugye?

Csajok! A gyerkőcök szeretnek homokozni? Luca mindig magára szórja a homokot, meg söprögeti a kezével, de leginkább járkálni szeret benne. Egy óráig tart mire kirázom mindenhonnan. De lapátolni, meg vödörbe pakolni véletlenül se!Kép
kriszta07
 
 


Sziasztok,

Mi elindultunk 11.30kor játszótérre, és hétre értünk haza Kép. Annyira jó idő volt, semmi kedvünk nem volt hazajönni. Délben beültünk egy közeli vendéglőbe egy levesre, banán meg mindig van nálam vésztartaléknak, így a kajával nem volt gond. Panni megtanult ma kismotorral közlekedni, és nagyon élvezi! Elleste a technikát a játszótéren Béluskától, azóta le sem lehet róla szedni. Aludni is csak hatkor volt hajlandó 20 percet, annyira be volt zsongva a gyerekektől.

Sopron: Nagyon jó volt, szuper hely, igaz a szálloda amolyan szocreál kőtömb, de gyönyörű helyen van, közvetlen a Lővérek mellett. Volt uszoda, jacuzzi, konditerem, szauna. Én befizettem még egy masszázsra is Kép.
Panni egyből megszerette a vizet, kicsit sem félt, imádott a vízben lubickolni Kép. Pedig nekünk még rendes nagy kádunk sincs... Kép. Nagyokat kajáltunk, esténként 5 féle kaja volt, mind isteni finom, és a reggeli is svédasztalos volt, csupa finomságokkal. Panni minsen kajáláskor nyomta a műsort az étteremben: mutogatta az új cipőjét és pulcsijait az embereknek, felállt guggolásból és megtapsolta magát, integetett mindenkinek, és puszit is dobott..szóval ő lett mindenki kedvence. Nagyon jókat aludt, úgy elnyomta a jó levegő. Egyik ebéd alkalmával leborult az etetőszékre és két falat közt aludt el Kép.
Szóval, baromi vó volt az egész, és nem is került szerintem sokba: összesen 60.000 ft-ot fizettünk félpanzióval 6 napért.

Tamesz
Igen, a zóna kaja konkrétan egy fél kacsa volt, amit be is nyomott rendesen Kép. A kép sarkában az én kondérnyi kis gulyásom látszik Kép!

Timka
Nagyon édesek a képek!! Hol voltatok színházban? Mi is szívesen mennénk!

Juc
Holnap szívesen mennénk játszóttérre, de nem tudom még mikor, majd nyomok sms-t. Ti mikor lesztek kint? Nagyon szépek a ruhák, mi is beújjítottunk pár tavaszi holmit. Az óraátállítás, vagy az utazás fáradalmai, nem tudom, de Panni egy rövid reggeli szopizás után fél 11ig (!) húzta a lóbőrt!! Nagyon megszeretgettem, mikor felkelt Kép!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Fanka, akkor majd sms-ezz, hogy mikor jönnétek! Hozzánk 12 körül jön a dokinéni, beadja a kullancsoltást (segítség!!! már ha kaphat egyáltalán ilyen immunglobi-hiányos gyerek oltást, majd megkérdezem), szóval vagy kora délelőtt, de úgy látom, ez mostanában nálatok nem jön be Kép , vagy délután! Aztán majd mehetünk felétek is játszótérre!

Timka, nagyon aranyosak a képek, az alvó fürcsi szuper!!! Kép

Kriszta, a Kenguru pont a Matti mellett van! Akkor nem lesz nehéz odatalálnotok! Kép

Tamesz, jövő heti tali? Kép Én nem merek semmit ajánlgatni, nehogy megint lebetegedjünk a nagy várakozásban... Bár már remélem, elmenekültek a csúnya bacik...

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Színház: egy a Kolibri szinház szervezése, de iszonyat hamar elfogynak a jegyek. MInden hónap 15-én kezdik el értékesíteni, nagyrészt telefonon vannak foglalások és 1 hétig elteszik. A nő mondsta, hogy volt olyan hónap, hogy 20 perc alatt elkelt minden jegy!
Mondjuk nem nagy férőhelyes, kb. 50 ember fér be és egy hónapban kb. 2 hétvégén van egymás után 2 előadás (9.30-tól és 10.30-tól) kb. 25 percesek, aztán még egy kis játszi a színpadon.
3 kicsiknak szóló darabjuk van: 4 évszak (Bozsik Yvett-től), Toda és még valami aminek nem jut eszembe a címe. MI ezt a kettőt láttuk eddig, de tényleg szuper volt. Állítólag most majd júniusra is árusítanak jegyeket, mert talán addig tart az évad.
Nézzétek meg a www.kolibri.hu oldalt, itt van műsor is!

Jó éjt!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Bocsi, ez a jó cím: http://www.szinhaz.hu/kolibri/

T.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Bocsi, ez a jó cím: http://www.szinhaz.hu/kolibri/

T.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!
Mi már levittük apát, mert most két napos "csapatépítésre" viszik őket a hegyekbe, szóval két napig egyedül vagyunk, de legalább a kocsi itt van!Kép

Timka,
szuper ez a színház, csak én nem tudok előre tervezni, majd ha már otthon leszünk szerintem mi csak akkor megyünk színházba.

Juc,
találkozó részemről ok, elvileg van már néhány dolgom a következő két hétre, de azért szívesen találkoznék a csapattal valahol!!!!
Várok javaslatokat kinek mikor jó és hol találkozzunk?
Hú itt mára megint 20 fokot mondanak, gyönyörű az idő, csak nagy szél van, de remélem majd elmúlik!!!
megyek ennyi adni a kismalacunknak, mert már itt visít, hogy éhes!Kép
szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SZiasztok!
Megint sikeresen kinyírtam a topicot?
Ma, hogy apa nincs itt, fél 8-kor beáljult a gyerkőc, majd fél 9-kor eszébe jutott, ja hogy ő még nem kapott tápot, de azóta is alszik! APával meg hetek óta tervezzük, hogy milyen jó lenne egy este kicsit korábban kettesben!Kép

Babus,
el is felejtettem kérdezni mi volt a gégészeten? és meggyógyultatok???

Mindenki csavarog?
MEséljetek milyen ottohn az idő? HOvá jártok? Hol találkozzunk? Itt ülök egyedül és senki sem ír? Hát milyen dolog ez???Kép
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Megérkeztünk. Gyula szép volt, az idő gyönyörű, a szállodáról jót vagy semmit, így inkább semmit. Azért nem volt vészes.
Az idő viszont fantasztikus volt! Tegnap 21 fokban és verőfényes napsütésben töltöttük kint az egész napot! Marci nagyon élvezte, főleg amikor letettük a fűbe, Õ meg csak tépkedte, dobálta magasra és nézte vihogva, hogy hogyan fújja el a szél Kép.

Timka!
Barátaink laknak Gyulán, akiknek 2 nappal fiatalabb a kisfiúk, mint Marci. Nyár óta nem sikerült találkoznunk, így most felkerekedtünk és gyorsan elutaztunk.

Képzeljétek, amikor a baráti kisfiú elkezdett sírni, mondtam Marcinak, hogy vígasztalja meg. Erre Marci odabújt hozzá és megsimogatta, sőt még puszit is próbált adni! Azt hittem, megzabálom! Egyébként Õ is nagyon szereti a gyerekeket, de még a felnőtteket is. Folyton mindenkire hangosan röhög, hog figyeljenek rá Kép. Nagyon kis barátkozó.

Mára ennyit, majd holnap jövök még, ha tudok és képeket is teszek fel.

Fanka!
A szállodáról írnál majd egy kicsit többet is? Mi még nem voltunk ott, de tervezzük. A képek nagyon jók lettek! Nekem legjobban az Apával-alvós tetszett.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Tamesz
Én most jutottam a géphez: játszótér délelőtt, délután, szinte egész nap kint voltunk, csak ebédre, meg szundítani jöttünk haza. Délelőtt Jucékkal játszótereztünk, bár Marci megint bealudt a randinKép, azért nagyon jó volt!!
A hátránya a nagy csavargásoknak, hogy a házimunkát közben nem végzi el senki, így most pl. főzök közben, félig nézem a vészhelyzetet, és netezek egy kicsit Kép. Itt nagyon jó idő volt ma is, délután kicsit borongós, de remélem nem lesz eső holnapra.
Te hogy érzed magad? Sokat gondolok rád, milyen lehet megint pocakbabával? Elmúltak már a rosszullétek?

Juc
HOgy viselte Marci a szurit? A héten játszizhatunk megint Kép

KépKép
fanka
 
 


Még egy dolog: én nagy büszkén vettem Marcinak 9200 Ft-ért egy Siesta cipőt Békéscsabán. Ott örültem magamnak, hogy nem 12e Ft volt. Legközelebb kimegyünk a Camponába. Köszönöm a tippet. Az egy kicsit közelebb is van Kép. Azért nagyon szép az új cipője és roppant büszke is rá Kép.

Megyek Apázni, holnap már dolgozik Kép.

Eveka

Kép
eveka
 
 


NA azért csak nem sikerlt mindenkit elüldöznöm!!!Kép Megnyugodtam!Kép

Eveka,
sajnálom, hogy a szálló nem volt tökéletes, de együtt voltatok, szép idő volt és jó emléke marad, ez a lényeg. Kérünk képeket!!!!

FAnka,
mi is kint lógunk egész nap a kertben, de kb másfél óra után elfárad Marci a dombmászásban, mert elég meredek itt a telek, de már egyre kevesebbet "taknyol" és fékezni is megtanult!Kép
Hát a házimunkáról ne is beszéljünk, nekem vasalnom kéne, de nagoyn nincs kedvem!!
Rosszullétek még mindig vannak, épp egy órája ennem kellett, mert megint jött a hányinger, nevetséges, hogy este 8-kor! De ez van. REmélem jól van a pöttömke, Marci viszont egyre nehezebb.

Juc,
tényleg mizu az oltással? Hogy viselte a legényke? ezt hány részletben kell megkapnia Marcinak? Én is szeretném, de nekünk még otthon van a hűtőben a bárányhimlős is, azt is be kéne adatni most már!

Na megyek, kihasználom a nyugis estét, pihizek egyet, mert ez a net drága dolog itt!!!
szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Mai képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, valahogy furán tettem fel Kép

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Fanka, jók a képek... Kép Kép Délután nem jöttetek vissza? Mi csak 6 után mentünk megint még egy rövidke sétára arrafelé, férjemmel együtt, de nem láttunk benneteket. Kép Mikor játszunk megint? Kép

Marci megkapta az oltást, a dokinéni kb. 20 perces látogatása alatt végig ordított szegény Kép Kép , persze végig a kezemben volt (az oltást leszámítva), de így is lilára üvölötte a fejét, szétizzadta a ruháit, utána percekig hüppögött még, amint elment a doktornéni... Kép Hát majd megszakadt a szívem... Kép Kép Aztán ahogy eltűnt a szörnyű néni, minden rendben lett. Kép Az oltásnak szerencsére úgy tűnik, semmi mellékhatása. Ja, meg az immunglobulinnal kapcsolatban is megnyugtatott a dokinyanya, azt mondta, ilyen korban minden gyerekenek elég alacsony, ez majd változik, többek között az oltások és a kiállt betegeségek hatására. És hogy Marci egyáltalán nem számít beteges gyerekenek. Ennek azért megörültem. Kép

Eveka, kíváncsian várjuk a képeket! Kép Nagyon aranyos lehet Marci, ahogy megvigasztalja a barátját! Kép

Tamesz, sikerült horvát szállást foglalnotok? Ja, KOlping első részletét befizettétek?

A jövő héten nekünk hétfő, kedd és csütörtök jó a talira. Sajna a hétvégék teljesen tele vannak. Valami szabadtéri program? Kép

Sziasztok, jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok

Egy gyors bekukucs és majd később jövök írni bővebben.Tegnap beírtam egy qrva hosszu üzit,erre a rendszer lefagyott...Nem volt erőm újragépelni.
Most indulunk dokihoz.Dorkának tegnap 6x volt híg kakija,éjjel 2x+hányt is,ma reggel már hasimasival kezdte.Nekem szintén a torkomban a gyomrom...KépKép
Nagyon szomi vagyok,mert jövő szerdán oltást kapná...

Ezeket már tegnap fel akartam tenni.Egy kis kedvcsináló Loparhoz...:
Kép
Kép

Majd dobok képeket az elmúlt napokról,sokat voltunk kint.

Puszi mindenkinek
Viki
Vendég
 


Jóreggelt!
Jelentem elmúlt a napsütés, éjjel iszonatos szélvihar, dörgés, csattogás és azóta esik!Kép

Lego,
szépek a képek, köszi, Nektek pedig jobbulást, majd írd meg mit mondott a doki!!!

Fanka,
nagyon jók a képek, csak el kell fordítani a fejünket hozzá!Kép

Juc,
Marci akkor már bizalmatlan redesen a dokinénivel, tényleg az oltás egy részlet idén vagy kell még több is? Kolping befizetve, horvát szállás is lefoglalva, ha gondolod elküldöm a linket ahová megyünk. www.adriatica.net/hotels/hd_hu__4ji3j3o3j3k3mh5ji3p__.htm
Ezzel az irodával foglaltattunk Pulában is szállást, nagoyn rendesek, itt van a központjuk Zágrábban, de beszélnek magyarul is, az itteniek ajánlották, hogy korrektek és az áraik is elfogadhatóak.

Találkozó lehet szabadtéri ha nem esik!!! Valahol a városban egy játszótéren? Margit szigeten? Vagy egyéb tipp?
szép napot! Ma kell valami boltot keresnem ahol kitombolhatja magát a gyerek, mert itt minden tiszta víz!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Lego! Az üzeneteim rendre elszállnak nekem is, az új taktikám, hogy átmásolom world-be mielőtt elküldöm, és ha elszáll, nem kell újra begépelni. Persze a múltkor pont mikor elfelejtettem átmásolni, nem sikerült elküldenemKép

Fanka! A szálló ahol voltatok engem is érdekelne, légyszi írjál róla valamit bővebben, ha nincs időd a neve is elég.

Juc! Örülök, hogy nincs semmi komoly gond, végül is szerintem logikus amit a dokinéni mondott. Luca is nagyon fél tőle, ha csak meglátja ordít. Ráadásul rekord hosszúságú ideig tud szipogni, de tényleg. Volt hogy sírt néhány percet 11-kor és reggel 4-kor is hallottam, hogy szipog. Olyankor legszivesebben egyfolytában csak szorongatnám.

Felteszek egy sétálgatós képet a Margit szigetről, a szép időre emlékezveKép Ja meg a játszóteres kép, bár most már biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül mindenki ismeri. Nem tudom, hogy én eddig hogy nem vettem észre, mikor évek óta kijárunkKép
Kriszta
KépKép
kriszta07
 
 


Hahó!

Kriszta, nehogy azt hidd, hogy csak te vagy lemaradva Margitsziget-ügyben Kép , én sem ismerem ezt a játszóteret! Kép Kép De esetleg jövő héten megismerhetnénk Kép , ha tartanánk itt egy babatalit! Kép Hol van ez a szigeten?

Tamesz, itt is elég randa idő van, ha ez megvigasztal Kép , mondjuk még épp csak hogy szemerkél, de villanyt kell kapcsolni, olyan sötétség van. Kép Köszi a horvát linket, majd megnézem, ha hagy egy kis időt a gyermek.

Kullancsoltás 2 részlet idén 1 hónap különbséggel, aztán 1 év múlva jön a 3. részlet, és utána 3 évenként meg kell ismételni. szóval szegény Marcit jól megkínozza a dokinéni, jövő hónapban a 2. kullancsoltás, aztán meg jön az MMR... Kép És a barányhimlőt még be sem adtuk, hát el is gondolkozom...

Lego, jobbulást neketk!!! Köszi a képeket, majd megmutatom a férjemnek, mert nem hiszi el, hogy Krk szigetén van homokos tengerpart. Azt mondja, ő évekig járt oda búvárkodni gyerekkorában, és tutira nincs... Kép Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hahó!

Kriszta, nehogy azt hidd, hogy csak te vagy lemaradva Margitsziget-ügyben Kép , én sem ismerem ezt a játszóteret! Kép Kép De esetleg jövő héten megismerhetnénk Kép , ha tartanánk itt egy babatalit! Kép Hol van ez a szigeten?

Tamesz, itt is elég randa idő van, ha ez megvigasztal Kép , mondjuk még épp csak hogy szemerkél, de villanyt kell kapcsolni, olyan sötétség van. Kép Köszi a horvát linket, majd megnézem, ha hagy egy kis időt a gyermek.

Kullancsoltás 2 részlet idén 1 hónap különbséggel, aztán 1 év múlva jön a 3. részlet, és utána 3 évenként meg kell ismételni. szóval szegény Marcit jól megkínozza a dokinéni, jövő hónapban a 2. kullancsoltás, aztán meg jön az MMR... Kép És a barányhimlőt még be sem adtuk, hát el is gondolkozom...

Lego, jobbulást neketk!!! Köszi a képeket, majd megmutatom a férjemnek, mert nem hiszi el, hogy Krk szigetén van homokos tengerpart. Azt mondja, ő évekig járt oda búvárkodni gyerekkorában, és tutira nincs... Kép Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kriszta!
Mi is évek óta kijárunk, de én nem tudom, hogy hol van ez a játszótér. Leírnád? Köszi!
Nagyon édes sétálós kép!

Tamesz!
A szálloda nagyon szép helyen van, a szoba is szép volt, felújított, a személyzet is nagyon jó. Az egyetlen gond, hogy az étterem részéhez 50 éve nem nyúltak hozzá é ez nagyon lehangoló volt. No meg az is, hogy a 100 éves nyanyák egy szál köntösben flangáltak az étteremben is. Brrr Kép.
Egyébként jó volt, csak a szállodalánc többi eleméhez képest jelentett csalódás.
Nekem a csúcs még mindig a Galya, meg a tapolcai szálloda. Persze ezek négycsillagosak. Galyán játszótér és gyerekmegörző is van. Azt hiszem hamarosan el is látogatunk oda, csak melegdejen egy kicsit az idő, mert ott mindig 5-10 fokkal hűvösebb van.
Megnéztem a lopari szállodát, amit választottatok, nagyon szép! Remélem jövőre sikerül lecserélnünk az autót, hogy a nagyszülők is beférjenek és akkor mi is mehetünk végre újra tengerpartra! Az idén marad a Tisza-part Gergelyiugornyánál, no meg anyuék hatalmas udvara és kertje. Felhívtak, hogy már elkészült az udvaron Marci hintája. Alig várom, hogy hazamenjünk. Novemberben voltunk utóljára Kép.
Te pedig vigyázz nagyon magadra! Olyan sokat gondolok Ketteskére és nagyon szurkolok, hogy kislány legyen!

Dobok néhány képet, míg alszik a kis Gézengúzom!

Bicikli és keksz:
Kép
Anyával:
Kép
Ezt nézd Anya!
Kép
Ez a "füvezés" nagyon jó!
Kép

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok

A szálloda, ahol voltunk Sopronban: Hotel Szieszta***.

http://www.hunguesthotels.hu/information.php?hotel_id=30&session_language=hun

Kívülről elég otromba, de belül nemrég lett felújítva. A szobák egy része 4 csillagos - ezek drágábbak persze - a többiben még a régi bútor van, ezek olcsóbbak. Mindig vannak akciós ajánlatok, mi is egy ilyenre fizettünk be, 5 éjszaka+félpanzió+konditerem, uszoda, szauna használat 59.000 forint volt hármunknak. 3 éves korig ingyenes. Adnak rácsos ágyat is kéresre, mi nem tudtuk, hogy van ilyen lehetőség, így vittünk utazóágyat. Az étterem kajaválasztékában szinte mindig volt olyan, amit Panni is tudott enni, de ha nem, kérésre adtak párolt zöldségeket. Van etetőszék is. Mindenki nagyon kedves volt Pannival, soha nem szóltak, ha elkolbászolt az asztalok alatt, nyafizott. Vittünk vízforralót, így a szobánkban tudtam teát csinálni a gyerkőcnek.
Nagyon, nagyon jó a levegő, a szálloda kerítésén túl már az erdő van, ahol jókat lehet kirándulni jó időben. A város kocsival kb 5 perc, és van egy tesco is 10 percnyire. Péntektől hétfőig elés sokan vannak, de hétköznap alig van vendég. Van még a szállóban: fodrászat, kozmetika, masszőr is. Egy fél órás hátmasszazs, amit gyógymasszőr végez, 2200 forint.
Hát, ennyi jutott eszembe hirtelen. Ja, és van egy kis játszótér is a hotel kertjében.

Juc
Délután a másik játszón voltunk, a közelebb van egy kicsit. Hat körül tudtunk elindulni, ezért inkább oda mentünk. Legközelebb szólok, ha a Gesztenyés park felé vesszük az irányt Kép.

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!
Jelentem itt 10 óta már süt a nap, voltunk is kint egy órát, igaz a dagonyaruha is tiszta sár lett, meg a cipőink is, de úgy kidőlt, hogy most banánevés közben elődlt az ágyon és alszik!
Szóval küldöm arra is a napsütés én gyorsan ki is tergettem, mert nem akarok szennyest utaztatni!!!!

Eveka,
nagyon aranyosak a képek, látom a bicaj az mindenkinél kedves!!! "füvezés", hát szép dolgokra tanítjátok a gyereket!Kép
Gergelyugornáyt nagyon szeretem, amíg Debrecenben tanultam és még utána vagy 5 évig minden éveben mentünk Tisza-Túr kenutúrára, és ott is megpihentünk egy-egy éjszakára, persze akkor inkább a kocsmákat látogattuk!Kép

Kriszta,
nagoyn szupi a játszótér, én sem ismerem ezt, egy régebbi volt, ahol már voltam kölcsöngyerekkel, de ezt még nem láttam. Szóval akkor ide mehetünk a jövő héten??? Melyik nap? Mikor?

Juc,
a kullancs oltás is olyan, hogy felírják, kiváltod, beadják, gondolom, megkérdezhetem mennyi? Az biztató, hogy nincs mellékhatása, én szeretném beadatni, mert elég sokat járunk hegyekben, bár most erősen gondolkozom, hogy egy háticipelőt nekünk is kéne venni, mert kézben marha nehéz, saját lábon meg még nem megy eleget, a bicaj pedig nem alkamas erdőbe!
Egy hónap múlva még el akarunk menni itt egy nemzeti parkba, a Plitvicei tavakhoz. http://www.adriatica.net/plitvice/img/gal/plitvice_hu.htm

Na gyorsan vasalok amíg alszik a kisember, mert egyébként rángatja a zsinórt és úgy nem tudok! És este jön apa, valamikor majd megyünk érte Mazsolával, már hiányolja, mondja, hogy pa-pa-pa, ez nálunk aza apa!
t

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, igen, fizetős a kullancsoltás, de nem nagyon drága, olyan 1200 körül van egy adag. A dokinéni nagyon szorgalmazta, mondván, hogy a játszótereken is egyre több a kullancs. Kép

A hátihordozó jó találmány, nekünk Neonato Tucano van, interneten is lehet venni, de mi a Mattiban (a budaörsi ipari parkban) vettük, mert sürgősen kellett. 17-20 ezer Ft között van, attól függ, hol veszed.

Szép a szállodátok Kép , de apánkat még nem sikerült rábeszélnem a nyaralásra. Kép Illetve ő szeretne messzebb menni, repülővel, attól meg én félek... Kép

Eveka, nagyon jópofák a képek, látom, bejön a füvezés! Kép Tavaly Marci is imádta, most egyelőre a kavics a sláger... Kép

Akkor találkozunk jövő héten a Margitszigeten? Mondjuk kedd? Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
köszi az oltás infót, a jövé héten megbeszélem a dokinénikkel!
Nyaralás, mi június közepén megyünk, utána már nagy a tömeg, meg ha minden jól megy a pocak is nagy lesz.
Ne félj a repüléstől, Marci nagyon jól viselte, meg sem kottyant neki az ősszel, mi egyiptomba is szeretnénk végre egyszer eljutni, de oda még nincs értelme Marcit vinni, na de ez nem most lesz, majd egyszer. Most még egy hétvége Londonon gondolkozunk apa bónuszpontjaiból, mert ott még nem voltunk és érdekelne, de Marci nélkül, mert várost akarunk nézni!

Nekem még jó a kedd, nincs egyéb extra program, majd a dokinénivel kell időpontot egyeztetnem, de majd csak hétfőn.
Holnap pakolás, este megyünk haza, jaj de jóóóóó!
szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Juc!
A kavics is nagyon bejön. Csak még nem tudom elég gyorsan kikapkodni a szájából Kép! Tavaly nyáron Marci még nem tudott ülni, csak a babakocsiból bámulta elbűvölve a mozgó faleveleket.

Tamesz!
A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy a bárányhimlő elleni oltás csak 15 hónapos kortól igazán hatékony. A kullancs elleni oltást még nem kérdeztem Tőle, de mi is szeretnénk beadatni.
Nálunk is megy az Apázás időnként. Marci mondja, hogy Apa, Ana (anya), kuk (ez inkább khukh a kukucsra), hamma (kaja), hoppá (ez még csak néha) és azt hiszem ez minden tudománya. Nekem az Ana a kedvencem Kép. Egyébként mostanában sokszor folyamatosan dumál a saját kis nyelvén és elég rosszul viseli, ha nem értem meg minden "szavát" Kép. A szüleim csak közel laknak Gergelyiugornyához, a férjem viszont debreceni Kép.
Itt sajna egész nap viharos szél fújt és esett az eső. Remélem holnapra ideér a horvát napsütés!
Jó utat Nektek és vigyázz a nehéz csomagokkal!

Teszek fel még egy-két képet Gyuláról.
a vár nappal:
Kép
és éjjel:
Kép
patak-parti idill1:
Kép
patak parti idill2:
Kép

Ígérem, most egy jó ideig nem teszek fel több képet!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,
de jo kepek. Szep ez a Gyula is! Meg sosem jartam ott.
MOst a Dunakanyart kell folfedezni egyelore, merthogy itt lakunk.
Lassan beindulnak a hajok.....nemsokara talan a mano is elvezni fogja.
Mennenk mi is talira, csak talan kicsit macereas lenne.
Pedig mar ki kellene probalni a buszt. Masfel ora kicsit meg sok.
Szep napot.
Rahel
rahel
 
 


Jórggelt!
Eveka,
én reggel 7-8-ig bepakoltam a cucc 90%-át, és apa ilynekor be is cuccol a akocsiba, nekem már csak rendet kell rakni a konyhában, a lakást kiporszívózni, ami még szárad azt eltűntetni, hűtőt kiüríteni, szóval már már alig van dolgom, és megyünk apáért, onnan pedig húzunk. A héten átadtak egy újabb 26km-es szakaszt az M7-ből, remélem ezzel nyerünke egy fél órát, ma majd kipróbáljuk, de legalább már a fele utat világosban tesszük meg, már ez is jobb!!!
Hú, gyönyörűek a gyulai képek!!! TEgyél fel képeket nyugodtan, elfélr!Kép

Akkor kedden találkozunk? Mikor? Kik jönnek?
szép napot, itt süt a nap ezerrel!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Én ís vagyok csak olvaso üzemmodba kapcsoltam mert sok a dolgom,és ha éppen ideülők az biztos,hogy beállit valaki!Egész héten zsongott a házunk meg a kertünk a gyerekzsívalytol,valahogy mindig itt nálunk szaladt össze az utca!Pereskedünk a helyí kábel tv szolgáltatoval,ugyanis valamikor 3 napig nincs adás és ha van is akkor is nézhetetlen,eddíg türtük és fizettünk a semmiért de most síkerült összefogni az utcát és senki nem fizet és aláirásokat gyüjtöttünk!!Természetesen engem biztak meg a képviselettel mert ugye én ráérek mert kismama vagyok!!Van még két kismama az utcába velük eggyütt ügyködünk,de most egyenlöre várakozo üzemmodban vagyunk mert postázva lettek a levelek!!Jővő héten fog kitörni a botrány,majd kiváncsí leszek!!
Nagyon jok a Gyulaí képek,nálunk is szóba jött,hogy oda menjünk!!!
Oltás ügybe:Kíra most kapja a kullancs ujra oltás 1 év telt el ezután majd csak 3 évente kell!Nekem viszont Míronnak még nem ajánlotta,de ráfogok kérdezni mert nyáron elég sokat vagyunk aposoméknál akik már majdnem,hogy az erdöbe laknak,utolso utca és mindig sok kullancsot szednek ki ott a gyerekekböl!!Tavaly itt nálunk is volt a kertbe de valahogy mindig csak engem találtak meg!!KépKépA gyerekeket elkerülték meg Apát is!!A 15 hponaposra meg 19-én megyünk Míronnal!!
Kirával voltam kedden orvosnál ugyanis alig eszik és sokszor fájlalja a hasát!!De csak 5 percig utána semmi!!Na most ugy néz ki az orvos szerint,hogy valami felszivodásí problémák vannak ezért a görcsök meg a nem evés,meg a hatalmas székletek!!Elöször ő is azt hitte mint én hogy Míron miatt féltékeny és ezzekel a kis hasfájásokkal akarja felhivni magára a figyelmet,de a nagy széklet emlitése után gyanakodni kezdett és ínkább kivizsgálja!4Most várjuk az eredményeket!!
Ja egyébként tiszta takony mindkettő már megint!!Nem tudom mi van éppen kilábalunk vísszajön!!KépKép
De mehetet Kíra ís oviba mert csak nátha van se torok se mandula gyuszi nincs!!
Azt hiszem mennem kell mert az ördög megunta az uj játékát!!KépKépKépMindig ez van fél orát őrül aztán ugyanugy dobja el mint a többit!!
Mi még mindig nem megyünk a talira majd ha beáll a jóidő,mert ez igy kiszámithatatlan!!
Remélem mindenki jol van!!
Ma megint borus az idő itt nálunk!!
Tegnap voltunk a városban hát mit ne mondjak rendesen fenn volt a pumpám 1 orát álltunk a dugoba a Komjádi uszodátol a Clark Ádám térig!!
Egy ídeig megint nem megyek be,totál lefárasztott agyilag!!
na jo tényleg megyek!!
Szép derüs napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Hahó!

Hát csajok, amint elkezdtük emlegetni az újabb talit, én egyből le is betegedtem... Kép Tegnap annyira ki voltam purcanva, mint még sosem... Kép Engem is elért a lázas-hasmenős vírus, hasogatott a fejem, rázott a hideg, és alig álltam a lábamon. Ezentúl nem röhögöm ki a férjemet, amikor betegen jajgat az ágyban... Kép Tegnap nagyon rendes is volt, itthonról dolgozott, délután meg marcizott. Ma meg eljött anyukám, és ő segített, hát nagy könnyebség! Már sokkal jobban is vagyok. Na, gondolom, azért a keddi talira teljesen meggyógyulok. Viszont mára szerveztem mini osztálytalálkozót, azt lemondtam Kép , holnap meg ugye a Megasztár, azt majd meglátjuk holnap. De ekkora egy lúzerfejet, mint én... Kép

Remélem, a többiek odakint játszótereznek, azért nem írnak! Kép

Tamesz, hazaértetek?

Andi, remélem, nincs Kírának semmi komoly baja! Majd írd meg, mit mondott az orvos!

Sziasztok, szép hétvégét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Megérkeztünk, jól vagyunk, tegnap intéznivalós napunk volt, elfáradtunk, addig Marcira apukám vigyázott, nagyon jól elvoltek a fiúk, apukám nagoyn élvezte a nagypapa szerepet. Marci gyártott neki két óriáskakás pelust is, és szegény nem régen műtött lábát is bejáratta rendesen, mert kint az udvaron kavicspakolásos rohanást rendezett neki, illetve tóbaugrást akart játszani. Na ennek örömére a hétvégén be is kerítjük a tavat!Kép

Juc,
milyen dolog az, hogy ha mi hazajövünk, akkor vagy Te vagy a gyerkőc mindig benyaltok valamit? Vald be, hogy nem is akarsz velünk találkozni!!!:D Egybként jobbulást Neked, részemről mehetünk egy héttel később is!

Andi,
Kírának is jobbulást, biztosan nincs semmi nagy baja, de azért várjuk az infót!

Többiek? Mindenki legel? játszóterezik?

Babus,
gégészet?

Timka,
hogy áll a kút és a kert? Hány békakirályfi ugrott elő??Kép

Fanka,
újabb játszótér felfedezések?

Ma kezdjük szétrombolni a kocsibeállót, hát fincsi lesz, remélem marci nem fog ordítani a betontörő kalapácstól. Na emgyek is, mert főznöm kell a "munkásoknak"!!
szép napot, tessék jelentkezni, és este én is látom a megasztrát, hihetetlen, ja és tegnap láttam a jóban-rosszbant és a bariköztöt is, hát simán be lehet hozni 2 hét lemaradást!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mostanában mindig csak az olvasásig jutottam.

Mi is benyaltunk valami bacit, szerintem múlt hét vasárnap a 3 gyerekes családnál, mert szerdán már taknyosodott, aztán csütörtökön is, végül pénteken elvittem dokihoz, aki megerősített, hogykezd pirodosni a torka. Doki néni szerint nagyon fogzik, ez is közrejátszhat.
De szerencsére láza nincs még (kipp-kopp) és elég jókedvű!
Csütörtök hajnalban volt egy-két iszonyatosan ronda köhintése (mélyről jövő, száraz, szinte ugatós), be is tojtam, hogy krupp-gyanús, mert doki néni egyszer jól rámijjesztett, addig pedig nem is hallottam erről a betegségről.
Ennél a családnál, akinél vasárnap voltunk mindhárom gyerek kruppos, ráadásul a nagyobbik asztmás is. Szegények!
Amúgy nekem is fáj a torkom, amikor nyelek, remélem ennél a fázisnál megállok és nem lesz megint nagy lebetegedés mint a múlkor.

Tamesz
Kutat kifúrták, 26 méter mély lett! Sajna én egy békakirályfival sem találkoztam Kép
Jövő héten talán csinálják majd a kerítést, kertész csaj pedig nagyon el van havazva, még nem kaptunk árajánlalot sem. Pedig sürgetne az idő, hogy azért nyárra valamink legyen.
Akarunk kocsibeállót építeni, mert nem férünk el a hosszában duplagarázsnak szánt garázsban két autóval. Ha két kistrabink lenne, akkor igen, de hát aztmánmégse! Kép
Ti miért romboljátok le a kocsibeállót?
Hozzánk kedden jönnek az asztalosok, beépítik végre a fürdőszobát meg az előszobát, de még most sem lesz 100%, mert így is le kell mérnie pár dogot és csak az alapján tud bőrt szabatni meg gránitot vágatni.

JUc
Jobbulást nektek! Este látunk majd a Megasztárban?

Kiscsajszim most a vendégszobában durmol, teljesen kidőlt annyit rohangált 8 óra óta!
Haladunk mmár 8-körül kel!

Ma lehet megyünk állatkertbe, apa szerint nem lehet majd sehol megállni a kampánybanzáj miatt. Jó lenne pedig egy kicsit kimozdulni!
Szép napot mindenkinek!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?