Sziasztok!
Ez a nap is torna nap, így olvashattam a délelőtti terméseket.
Ma mi is telcsiszámot cseréltünk a tornás csajokkal, hogy tudjuk értesíteni egymást, ha megszültünk. Az egyik csaj már a 37. hétben van, hozott fényképezőt megörökíteni a csipet csapatot (ma csak hárman voltunk+ a gyógytornász nő), mert hát lehet, hogy már jövő héten nem jön. Torna után meg még egy csomót együtt lógtunk, tök jó volt, úgy éreztem magam, mint amikor gimisek voltunk, és nem volt kedvünk még hazamenni, hanem inkább a szép időben sétáltunk, dumáltunk, meg nagyokat röhögtünk.
Marcy, szóval én terhestornára járok, a szülésfelkészítő kimaradt, mert vidéken szülök, így csak ezért nem járok le. A torna nekem nagyon bejön, csinálunk még légzésgyakorlatokat, meg intimtornát is. Labdázunk is, vagy pléden csinálunk keringés javító gyakorlatokat. Tehát alaposan átmozgat.
A tevés képet ma én is megkaptam mailben, micsoda körlánc van a neten! Ilyenkor mondom, hogy kicsi a Világháló!
Ex, jót röhögtem a férjemen, mikor beírta az üzit!
Lehet, hogy kívülállónak tényleg akkora különbség van a két kép között, nekem nem tűnt fel. Ja, írni akartam már, hogy Csandy a SOTE I-ben szült, a többi infót majd megírja ő.
Újabb infót nem tudok róla, ő azóta nem hívott, én meg nem akarom zavarni, mert még bent van a kórházban, a baba meg még tovább marad, így kb-ra sem tudta megmondani, hogy mikor hozhatják ki.
Da amint lesz újabb hírem, megírom!
Kanyin, jót röhögtem azon, amit a szerepjátékkal kapcsolatban írtál!
Én is a férjemtől hallottam először a szerepjátékról, és már azt megszenvedtem, mire elmagyarázta, hogy mi is az. Hát, így tök tömören: amerikai egyetemistáktól indult társas játék, amelynek lényege, hogy van egy mesélő, aki egy storyt elmesél a többi játékosnak, és úgymond szóban játsszák el az egész történetet. Különböző karakterek vannak, általában több alkalom kell hozzá, mire a történet végére érnek, és minden csak elmondás alapján zajlik. Kitalált minden, a helyszín, a kor, a szereplők, és mindenről csak beszélnek, de azt alaposan. A férjeméknél általában középkori helyszín van, meg harcosok, boszorkányok, meg hasonlóak, és a mesélő előre megírja a storyt, amit el kell játszaniuk a többieknek. Ha pl. harc van, akkor meg dobókockával dobják ki, hogy ki nyeri. Elég bonyolult szabályrendszere van, a férjemék Magust játszanak, van egy nagy szabálykönyvük is. Hát, most lehet, hogy röhögne a férjem ezen a leíráson, de én kb. így tudnám összefoglalni. A férjem már kb. 15 éves kora óta játssza, jó beszéd -és fantázia fejlesztő.
Katus, továbbítottam a férjem felé, amit írtál róla, felnézett a könyvéből, és dobott egy csábos mosolyt felém.
Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy rendőr vagy, és már akartam kérdezni, hogy milyen osztályon (vagy részlegen, nem tom, hogy nevezik)?
Én 3 hetente járok dokihoz és egyben uh-ra, de volt (pl. most is), hogy 2 hétre hívott vissza. Ha káros lenne, akkor gondolom nem csinálna ennyi uh-t. Már a terhességem elején, mikor mondtam neki, hogy nála szeretnék szülni, akkor mondta, hogy OK, viszont akkor ő meg végig akarja ellenőrizni a terhességemet. Úgy látszik, ennek a dokinak ez a szokása...
Megyek egy kicsit pihizni, szép napot Mindenkinek!
Itt gyönyörűen süt!