Új privát üzeneted érkezett!

Orsi

Nagy puszi Jocinak,aki ilyen ügyiKép!Oltás és járás terén is...
Szép súlya van,hát már nem nagyon kéne cipelgetniKép.Bár emlékszem,én is emelgethettem még Bulcsút pocakkal rendesen...pláne,hogy még őt is pelusozni kellett nyár elejéigKép!
Villő huncut?KépÉppen reklamálKépKép!Azért ilyen céklavörös a fejeKép!
SzívhangKép.Na,már kifelé mész belőleKép!Mikorra vagy kiírva?Kép
Vérnyomás szuperKép...engem mindig megkérdeztek,hogy nem szédülök-eKép.Mindig 90/60 voltKép.Csak szülés előtt pár nappal ment fel mindkettőnélKép.Legközelebb már tudom,mikor szülökKép!(ha másból nem...).
Amúgy az előző terhességnél voltak gondok a vérnyomásoddal?

Itt huncut:
Kép

Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!
Mi most fogunk Pusztaszemesre költözni,és csak benéztem,hogy van valaki esetleg arról a környékről.
Nekem van egy ma 21 hónapos kisfiam Nimród és jó lenne ha nem lennénk egyedülKép
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Vagyunk ám mi is, most már újra életképesen! Átment rajtunk a hányós, hasmenéses virus, de ma már minden ok. Nóra már ügyes, összeszámoltam több mint 70 szót tud és folyamatosan bővül a repertoár.

Andi
Örülök, hogy tetszett a Csivitelő. Ez az alvás ügy a keddi klub miatt is nehézkes. De ott nyugodtan aludhat is, biztos nem ő lesz az egyetlen. Akkor majd találkozunk ott is!

Kriszta
Jó hallani, hogy egyre jobban beilleszkedtek, és feltaláljátok magatokat. Én is szivesen kirándulnék ilyen érdekes helyekre. Biztos hogy maradandó élmény lesz nektek is, gyerekeknek is. Csak aztán nehogy végleg kinnt maradjatok!

Anyapoc
Nagyon nagy már Villő!! Egyre jobban hasonlit rád! Vagy csak igy a képen látszik úgy? Lehet.
Mit tudsz Szilviérkől?

Kirri
Ez a Forma 1 mánia nálunk is van! Mintha lenne plusz egy ovodás gyereked, nem? Én legalábbis igy érzem néha, főleg ha még be is öltözik ferrárisba! Kész vagyok teljesen!
Joci kész vagány kissrác lett! Mondjuk mindig is azt néztem ki belőle!
Kislány a pocakban hogy van?
Mikorra vagy vele kiirva?

puszi mindenkinek
petra

Petra

Kép

Kép
rupetra
 
 

 
 

AnyapocKép
Toxémiám voltKépÉs ilyentájt már vizesedtem, meg a vérnyomim sem volt rendben.
persze az ikerterhesség is hajlamosított a toxémiára, de azért figyelek a vérnyomásomra, itthon mérem magamnak rendszeresen.
Augusztus 2. a nagy nap, de lehet, hogy szülinapi ajándékként már a kezemben tarthatom júli 30-ánKép
Villő tényleg huncut ezen a képen(is).

PetraKép
Forma 1 mánia...Kép
Nálunk, ha műsoron van, minden programot ahhoz kell igazítani, bárhol vagyunk, a rajtra otthon kell ülni a tv előtt.
2 éve volt még a férjemnek vitorláshajója, ha nyert Schumi, rendszeresen a "forma1-es" piros pólójában ment ki a kikötőbe a haverjaihoz.Engem régebben nagyon idegesített, mára ezt is megszoktam.
Viszont azt hiszem Joci is nagy "forma1-fan "lesz, mert leül a tv elé, és egyfolytában vigyorog, miközben mutogat a képernyőre, hogy "tütü"(és előszedi a saját kis autóját)

TimiKép
Sikerült a sajtos muffinomKép


pusza
O.

KépKép
KépKép
kirri
 
 


OrsiKép

Mikor kóstoljuk meg a sajtos muffint?KépKép
Holnap ha ilyen jó idő lesz,Nem csinálunk családi sétás progit?
Most jottem haza a z oviból,nyílt nap volt. Közösen ragasztgattunk,tízórai után pegig megmutatták,mit tudnak angolul.
Annyira helyesek voltak.Szégyen,nem szégyen megkönnyeztem a műsorukat,alig bírtam titkolni,nehogy Csenge észrevegye.... Mi lesz az Anyáknapi ünnepségen??????????????Kép

AnyapocKép
Hihetetlen ,hogy Villő is mekkora már!
És milyen kedves kis mosolya van!Kép

Nagyon jó volt mamizni.Nekem ez az igazi kikapcsolódás.Valaki mindig húzza-vonja a gyerekeket.Na és persze nem utolsósorban mindenki élvezi is ezt.
Igen,az én Anyukáméknál voltunk. De ahogy nézem,mindjárt itt a Húsvéti szünet,úgyhogy megyünk megint nemsoká.

PetraKép
Emlékszem milyen jó volt ez az időszak mikor elkezdenek beszélni. Vigyázz ám,mert ha egyszer beindul,nem lesz megállás.
Most 5 és fél évesen,neha van,hogy azt szeretném,hogy csak 5 percre legyen csendben.KépKépKép

KrisztaKép
Csengének mondtam,hogy N.o.-ban már menni kéne neki iskolába. Tudod mi volt a Válasz?
- Anya nem költözhetnénk oda?
Na azt hiszem ehhez nem kell több kommentár......

LoraKép
Ne izgasd magad a viselkedése miatt.Szerintem ez csak átmeneti állapot.Meg kell barátkozzon az új helyzettel.
Egyébként nem is baj ha a lányokkal szeret játszani.

Ja,megvettem Barnus első IGAZI cipőjét! Folyton sétélna . Azt nevettük Orsival valamelyik nap,hogy alig látszik ki a földből még és tessék,két lábon akar közlekedni.


Pussz Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Hali Lánykáim,

hangosan kacarászva olvastam a leveleiteket! Kép Igazi felüdülés hozzátok jönni Kép

Köszi az ovis bíztatást, nem igazán tudjuk mitől lehet. Gondolom komplex a dolog, és több tényező miatt hatványozódik a viselkedésében az agresszió. Ma megdícsérték az oviban, és nyugtattak, hogy már sokkal ügyesebb, és nem olyan agresszív. Kép Kicsit megkönnyebbültem.

Igen, a sétáló babákkal "van baj ölég" Kép Áron annyira élvezi a napi sétákat, hogy már a 40 perc sem elég neki. Ha elfárad, fennhangon közli, hogy "tütt", aztán pár pillanat "obe - ölbe" után szalad tovább. Ha hepe-hupához ér, "Nana kee - keze", majd megint egyedül Kép Olyan büszke vagyok rá, gondolom ismeritek ezt az érzést.

Olyan klassz, hogy végre süt a nap Kép Hiába van hideg, nagyon feldob ez a világosság, és a madár csicsergés.

Képzeljétek, jelentekeztem netes munkára. Pár napi levelezés után kiderült, hogy tényleges munkavégzésről nincsen is szó. Abból áll az egész, hogy egy csomó helyen hirdetni kell a "munkát", és a jelentkezőktől beszedett "rendszerbelépési díj" adja a jövedelmemet. És így tovább, és így tovább. Szép mi? Azt hittem dobok egy hátast! De én tényleg DOLGOZNI AKAROK!

Anyapoc, majd küldök képet. Kicsit várni kell rá, sajna még nincs digitális fényképezőnk, és a hagyományos géppel kb havonta használunk el egy tekercset. De ha kész lesz, nem feledkezem el rólatok, majd jövök dicsekedni Kép

Minyen szépek a gyerekek, tiszta lélekemelő itt nézelődni Kép

Megyek, pici sír.

Puszi, Lora
lora76
 
 


Sziasztok!

Jó, hogy van élet itt a topicunkban még mindig! Ma csak gyors helyzetjelentés: férjem is bekapta a hasmenéses virust, úgyhogy ma itthon van. Már össze is vesztünk. Kép Nem tragikus, inkább vicces.
Nóra nagyon tanulja a szavakat. Az autóban én néha káromkodok. Ki nem? Tegnap elszóltam magam! "Megköszönhetted volna te köcsög!" Hát persze hogy az utolsó szót ismételte meg a kiscsaj! Mától kussban vagyok. Semmi elszólás. Jó lesz vigyázni!

Lora
Aranyos lehet Áron ahogy totyog! Én sem birok betelni Nóra futni próbáló látványával. Nálunk most az ugrás gyakorlás a sláger. A földtől elrugaszkodni még nem tud, de fejjel, kézzel belendit és vigyorog ezerrel.Kép
Ez a netes munka nem semmi. Nem is értem és miért fizettek volna meg hogyan? Piramis rendszer ez is, jól értem?

Mindenki, aki mostanában nem jelenkezett!
Élvezzétek a tavaszt továbbra is!
Dobok egy képet anyja lányáról! Másfél évesen! Mi lesz később? Jó, ha felkötöm a nadrágot!
puszi
petraKép

Petra

Kép

Kép
rupetra
 
 


Sziasztok!

Kb masfel honapja kertem a tanacsotokat, velemenyeteket a veszpremi korhazzal kapcsolatban.
Nos azota megszuletette a kislanyom, feb. 24-en, 4005 grammal es 53 centivel. Viszonylag "jol ment " a szules, a vegere altatasos csaszar lettKép De a lenyeg h mindketten jol vagyunk.

Lora!
Ugy latom csak Te vagy palotai. Mi is itt lakunk s tok meglepodtem mar azon is h nemhogy babauszas nincs, de meg csak uszoda sem. A masik pedig h nincs baba-mama torna sem. Pedig komolyan mondom ennyi babakocsit tologato kismamit en meg sehol mashol nem lattam, pedig eltem mar par varosban. Igaz, vszinu akkor nem is ezt figyeltem. De nem hiszem el h nem lenne ra igeny Kép
Igy jobb nem leven beiratkoztam a konyvtarba Kép Hatha visszajon tole az alakom Kép
De ha van vkinek vmi otlete szivesen veszem Kép
A "vegyel videokazit" -dolgot mar a vedonom is ajanlotta.
Jujh meg azt szeretnem kerdezni h ki a gyermekorvosod? S mennyire v megelegedve Vele?

Zsanett

zsanett
 
 


Sziasztok!

Tüneményesek a gyerekekről a fotók!

Anyapoc
Nagyon jó és hasznos a táblázat amit készítettél!
A kis Villő már milyen ügyesen ül egyedül.
Marcell most a hátról-hasra forog szinte egész nap. Nemrég a lábait is felfedezte (apa nagy örömére), remekül eljátszik velük.

A héten mi is mamiztunk, úgyhogy sikerült teljesen feltöltődnöm. Végre az idő is alakul, már nagyon kellett egy kis napsütés.

A Csivitelőről írna valaki, hogy milyen ott egy foglalkozás? Nem tudom egy hat hónapos babát érdemes-e elvinni, vagy inkább ha nagyobb lesz.


Kép

Kép
és egy közös kép rólunkKép

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab
 
 


Hali,

Szilvi, haláliak a képek Kép

Üdv Zsanett, és gratula a bébihez! Nem kis súllyal született a hölgyikéd Kép Legalább hamar 5 kiló lesz (állítólag akkor már tud szopizni annyit, hogy átaludja tőle az éjszakát). Ha lesz képetek, majd tedd fel légyszi!

Igen, eléggé le van amortizálódva a város. Amikor bekrepált a szénbánya, egy csomó szoci juttatás hanyatlásnak indult, majd meg is szűnt (pl uszoda, rendezvények, családi napok, és kirándulások). Tanuszoda állítólag idén megépül, és augusztustól nyitva lesz. Remélem nem halasztják későbbre.
A babákkal kapcsolatban azt hiszem igazad van, az utóbbi 5-6 évben rengeteg bébi született, nekem is feltűnt. Tényleg nincs b-m torna, de azt hiszem egy hónapos baba mellett ne is gondolj rá! Ha jól tudom, az aktív sportolóknak is javasolják a min 6 hét kivárását, és csak a harmadik hónap után kezdhetnek újra edzeni (pl Vörös Zsuzsa öttusázónál). Ami nagyon jó viszont, hogy sok a zöld, hamar kiérsz a városból, ha futni akarsz. A sportpálya mindenki előtt nyitott, és több konditerem is akad. Van csak lányoknak is (a sportpály mellett). Nagyon kultúrált, tusolóval, szaunával, szolival, és új gépekkel. Én jártam oda, mielőtt a második babánk beköltözött. Lassan megint szeretnék visszamenni.
Azt gondolom, hogy még csak pihenj, és erősödj, majd később tornázz csak. Főleg, ha szoptatsz, akkor gyorsan visszafogysz. Ha nem, (fogysz gyorsan), akkor majd lassabban, legalább nem nyúlik meg a bőröd Kép

szóval, azt akartam ezzel a hegyi beszéddel mondani, hogy nem is olyan vészes hely. Persze aki nagyobb városból jön ide, annak először kicsit gáz.

Szerintem, ha jót akarsz a picurodnak, akkor a Dr Kisgergely Lászlót keresed fel a régi kórház földszintjén (balra a folyosón, majd a lépcsőházzal szembeni váró az övé). Szerintem a legjobb doki Palotán, csak nem fogad el kártyát, ő a korház gyerekorvosa.
A házi orvosomat nem akarom bántani, így nem írok róla semmit. Bacsinszky dr-nőt sokan szeretik, de azt hiszem ő Péten rendel, sok a be tege és elég gáz kihordani egy gyereket oda (ha nincs kocsitok). Debreczi doktor gyerekcentrikus, de azt hiszem nyugdíjba készül, és neki is sok a betege. Legjobb, ha a körzetileg illetékeshez mentek, neki kötelessége fogadni. Aztán megnézhetitek a Kisgergely dokit (szerintem a legjobb)is. Bár legyen rá ritkán szükségetek.

Ha jól emlékszem, a Palotai bölcsiben van valamilyen játszóház, heti egy alkalommal, de oda még kicsik vagytok, és a Hemoban is van baba-mama klubb, talán csütörtökön.

honnan jöttetek? kicsit mesélj magatokról, aztán lassan megismersz bennünket is.

Petra, fantasztikus a Nóra a képen! Igazi csajszi Kép Gyengém a szőke kislány, meg vagyok veszve egy kislányért (sajátért), főleg a két fiú után. Remélem apát nem viseli meg nagyon a vírus (mi már túlestünk rajta, februárban).
Most mond meg, és munkalehetőségnek hírdetik, holott abból áll, hogy befűzöl másokat, és lenyúlod a 600 pénzüket! Írtam is egy levelet a rendőrségnek, hogy tudnak-e ezzel kezdeni valamit (elküldtem nekik a hírdetőkkel történt levelezést)
Aranyos lehet az ugrani készülő apróságod Kép

A fiúkat most apa altatta, megyek tusolni, és irány a visat3. Kés alatt, és sírhant művek (a kedvenc filmem Kép )

Puszi, és jó hétvégét, Lora
lora76
 
 


TimiKép
Holnap sajnos nem jüó, mert jön a festő és végre-valahára nekiáll az előszobánakKépEl sem hiszem, ezt a tempót..Kép
A sajtos muffint azért megsütöm nemsoká és jöhettek, de mostmár csak a szép előszobábaKép
Csenge nagyon édes lehetett az oviban, kéne egy jó angoltanár nekünk is!

PetraKép
Csodaszép kiscsaj Nóra, "lánya anyja"Kép, :tényleg felkötheted a nadrágot úgy 16 év múlva!

LoraKép
Netes munka...Kép
És nagyon kíváncsi vagyok a gyerkőceidre már, mielőbb kérünk majd fotókat!

ZsanettKép
Gratula a babához, nagyon szép súllyal született!
Ki vezette a szülést?Majd mesélj ám..

pusza
Orsi

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Szia Zsanett!

Én is gratulálni szeretnék a lánykához!

Napsütéses, vidám hétvégén kívánunk mindenkinek
Szilvia és Marcell

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab
 
 


Sziasztok!

Egy gyorsat írok csak (BOCSI), mert éjjel kettőkor indulunk haza Mo-ra. Csak egy elköszönésre ugrottam be... Kép

Zsanett! Gratulálok a kislányodhoz! Sok örömet és egészséget az egész családnak!

Szilvia!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Kép És jó, hogy most már arc is társul a név mellé.

Anyapoc!
Rólatok is édesek a képek (pont megtaláltam a babaszobásakat is KépKépKép)!!! Tényleg hihetetlen, hogy repül az idő, és már ekkora nagy lány Villő is!

Petra!
Te kiscsajod is sokat nőtt és már egész nagylányos. Kb. egy fél éve találkoztunk, akkor még babucis volt KépKép.

Na, megyek is aludni, mert hamar "reggel" lesz nálunk. Aztán megyünk a télből a nyárba (itt ma 3 fok volt Kép).

Móni!
Elküldöm priviben a tel. számomat, hogy megbeszéljük a cipivédő átadás helyét/idejét Kép.

Puszi mindenkinek, írjatok sokat, hogy olvashassak, mikor visszajöttünk.

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Móni!

Nem találtam a profilodban a mail-címedet. Köv. a javaslatom: írd meg légy szíves a számodat az én címemre. A profilomban benne van. Aztán hívlak, ok?

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

ÚJra ittKépKép

Orsi
Örülök, hogy kislány lapul a pocakban és, hogy minden ok veletek.
Jocinak boldog névnapot kívánunk mi isKép. Gratula az első lépésekhez. Most aztán kezdődhet a rohangálásKép, de gondolom olyan nagyon nem bánod!

Hardik
Jújj, azok a jégcsapok! Remélem már ott is jó idő van. Hurrá jöttök haza. KépMeddig maradtok? A nagyik már biztos tűkön ülnek, és nagoyn kíváncsiak. KépVégre eljött az ő idejük is, és talán Neked is lesz egy kis pihenésre lehetőséged.
Bár lehet, hogy nem is igényled....

Anyapoc
Köszi, hogy "jelentettél". Apa itthon van, de jó!!Kép No, majd a talit bepótoljuk. Ha nem haragszol tettem fel közös képet a kölköcökről!Kép
Hogy tetszett Bulcsúnak a vonatozás?

Petra
Nagyon jól néz ki pici lányod! Igen vagány a napszemcsiben.
Igen csak meg kell már gondolni, ki mit mond a gyerek előtt. Ettől én is kissé parázok. Az ember akaratlanul is elszólja magát. Kép


Lora
gáz ez a netes munka, én is gondolkoztam rajta, de még jó, hogy előtte mástól is kérdezősködtem, így nem ért kellemetlen meglepetés. Mit válaszolt a rendőrség? Gonolom semmit nem tudnak vele kezdeni, mert a nevek is hamisak, még véletlenül sem tudják felderíteni, hogy kit takar.

Lányok!
Mindenkinek édes a babája! Nagyon sokat változtak, fejlődtek.Kép

Most éppen olvasó üzemmódban vagyok, figyellek benneteket, de írni már nincs erőm ilyenkor.
Köszönöm a hiányolást!

Itt egy-két kép, hogy ne feljtsetek el bennünket se!Kép

Volt megint egy kis gond a tejcivel, de már megint minden ok. Voltak nyűgösebb éjszakáink is, aminek nem tudom mi volt az oka.
Márk ügyesedik. Megtanulta a stabil oldalfekvést, de fordulni azt nem igen akar. Most az ülést gyakorolja igen ügyesen, és a térden lovaglást.Kép
Jó vágó súlyban van Kép, egy hete volt 8140 gr.
Szóval növögetünk, ügyesedünk.

Most már megyek szusziba!Kép
Pusz
Szilvi

Ui: Üdv az újaknak!
Zsanett gratula a kiscsajhoz!Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


MamikKép
Megmondom őszintén, úgy megsokasodtunk, hogy nekem rendszeresen Anyapoc tábláját kell kuksiznom, lassan nem bírom nyomon követni, kinek ki a manójaKép

Szilvi&AnyapocKép
Nagyon édes Villő és Márk a képeken!(remélem jól látom..)
Nekem a 2. sz. kép úgy jön le, mintha Villő azt mondaná:
-Figyu Márk, majd én megmondom, mivel játszunk, elvégre én vagyok a nőKép

Joci: ma egy teljes szobahosszt megtett egyedül,kezében a kispárnájával,ill. a tízórainál hagytam kicsit malackodni, hadd érvényesüljön a kölökKép

Most végeztem az emelet összes ablakával+a függönyökkel, most már kicsit takarékra teszem magam!

pusza
O.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


SzilviaKép

Marcellel nagyon szépek vagytok a képeken!
Jól mondom, hogy ő is kimondottan "anyja fia"?
És milyen kis jókedvű baba!

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Orsi
Igen jól láttad, Villő és Márk ül a képen.
2. sz. képKép

Jocit jól megnézte Márk a képen! Azt mondta, ha nagyobb lesz ő is kipróbálja az önálló evést. Szeretne ő is olyan ügyes lenni mint Joci Kép. Jut eszembe! A lépegető Jociról nincs még fénykép?

Igen-igen, csak pihenj!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Elkapott a nyavalya, ezért mostanában "csak" olvasó üzemmódban voltam. Jó idővel jöttek a bacik is, én meg mintha tárt karokkal vártam volna... Egész télen semmi, most bezzeg! De szerencsére már kifele megyek, legalábbis remélem.

SzilviKép
Jó, hogy jelentkeztél, régen jártál már erre! Egyszerűen hihetetlen, mennyit fejlődött Márk! Gyönyörű szép kislegény, kiscsajok ellen Nektek is ki kell találni valami védekező technikát.

OrsiKép
Joci ügyeskedik, látom. Szuper, hogy a séta is ilyen jól megy már neki! Tessék pihenni, pocaklakó kiscsaj biztos nem szereti annyira azt a fránya ablakpucolást. Minden nap egy keveset, akkor is meglesz. Én beszélek, aki még neki sem álltKép

LoraKép
Internetes munka terén már én is futottam pár kört, de sajnos egyetlen komoly ajánlatot sem találtam, szörnyű, hogy ennyire be akarják palizni az otthon ülőket. Remélhetőleg a pályázott állások közül az egyiket megkapod! Mi szorítunk!
Nekem a Sex és NewYork a kedvencem, csak sajnos most megint abbahagyták a folytatást, ismét az első részeket vetítik.

PetraKép
Vagány a kiscsaj, nagyon! Egyszer talán eljutunk már a csivitelőbe és akkor élőben is megbizonyosodom erről. 2 hét múlva beprogramozom, odaérünk talán.

ZsanettKép
Gratulálok én is a kiscsajhoz! Születéstörténet engem is érdekelne.

SzilviabKép
Üdv itt, gyertek gyakran. Nagyon jók vagytok a képeken!

Csajok, most hogy itt a jó idő, lehetne egy talit tartani. szerintem legalábbis. Valamelyik játszótér lehetne a találka helye, kicsik úgyis kocsiban vannak, nagyobbak pedig homokozhatnának, hintázhatnának.
Van rá esetleg jelentkező?

Sziasztok

Egy friss kép Gergőről:


Kép

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

OrsiKép
Ugye mondtam én,hogy be kell csapni Õuraságát,hogy a kezébe nyomsz valamit!És tessék,már utól sem éred!
Látszik a képen,hogy koncentrál ,hogy biztos egy ujja se maradjon ki a pancsolásból.Kép

MóniKép
Én is javasoltam a szabadtéri talit a múltkor,de senki nem harapott rá.
Mi mennénk,ránk számíthatsz.

SzilviKép
Jó hogy előkerültélKép
Tényleg nagyon sokat változott Márk.Kész kis legény.

SzilviaKép
Helyesek vagytok a képen.

ZsanettKép
gratulálok a lánykádhoz

AnitaKép
Gyere csak bátran te is. Nagyon beiindultunkKép

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Köszi a dicséreteket kis szexbombám nevében!Kép

Szilviab
Csivitelőről olvashatsz az archivumunkban! Keresd az én hozzászólásaimat idén. Elég részletesen leirtam a tudni valókat, mert mi már jóideje járunk. Amúgy a helyedben én még várnék mig nagyobb lesz aranyos mosolygós kisfiad. Nyáron amúgy sincs a foglalkozás.

Bogumil
Gergő még mindig olyan helyes!Kép Gyertek Csivitelőre, aztán összehozzuk a két lurkót, hátha jól kijönnek egymással!Kép (Mi egyébként péntekenként járunk a Cholnoky Klubkönyvtárba mert az van legközelebb és ott van ez a korosztály.)

Kirri
Te takaritóművész! Ha nagyon belejössz és nem birod abbahagyni, nálunk csak 10 ablak van!Kép
Tuti hogy nagyon benne vagy ha még Jocit is hagyod maszatolni...Kép Aranyos a kissrác!

Kriszta
JÓ UTAT ÉS VISSZAOLVASÁST!Kép

Szilvi
Nagyon nagyot nőtt Márk! Kezd kisgyerekes arca lenni nem olyan baba és már csajozik is! Kép Nem semmi. Mi ez a tej mizéria már megint? Miket eszik már? Egyébként hol laktok most?

Anyapoc
Jó 7végét neked gyönyörű gyerkőceiddel! Kép

És persze mindenkinek: további jó "pihenést"!

puszi
petra

Petra

Kép

Kép
rupetra
 
 


SzilviKép
Tegnap este csináltam a sétafikáló Jociról képeket, kezében elmaradhatatlanul a párna...

MóniKép
Gyönyörű a kissrácod!
Mi jelentkezünk a talira és Timiék is!

TimiKép
Igazad volt..tényleg kell a kezébe valami!
Most akkor ez úgy van, mint a kötéltáncosok a napernyővel, rúddal stb.?Kép

PetraKép
Köszi az ajánlatod, most egy darabig torkig vagyok az ablakokkla+függönyökkelKépA csivitelőre remélem egyszer mi is eljutunk..

mindenkinek további kellemes hétvégét!

Orsi


Kép
Kép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


PetraKép
Pénteken mikor van a Csivitelő? És be kell előre jelentkezni? Már nem emlékszem, mit írtál és sajna nincs kedvem visszakeresni. Péntek nekünk szuper lenne, mert kedd délután itt babaklubozunk, péntek még "szabad", kötött program nélküli. Betervezzük ezt. Jövő hét mindenképpen kimarad, mert elutazunk, de utána megyünk szerintem. Gyerkőcöket összeismertetjük, meglátjuk, tényleg mi lesz...

OrsiKép
Látszik Jocin, hogy élvezi a járást! Ez a párna a vigasza és oltalmazója? Gergőnél próbáltam valamit én is kitalálni, de sajnos nem akar egyetlen egy tárgyhoz sem ragaszkodni, "csak" anyához. Pedig jó lenne, ha néha valami helyettesítene, ha csak percekre is.

Talit akkor szervezzük. Anyapoccal egyeztetünk, náluk is van egy játszótér, szerintem ott jó lenne. Az talán nem annyira zsúfolt.
Készüljünk két hét múlva valamelyik napra.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Mi sem vesztünk elKép.

Nagyon szép az összes baba. Öröm benézni ide és mekkorát nőtt mindenki!

Kriszta

Jó utat!

Móni

Nektek is jó utat. Talira mi is jelentkezünk.

Anyapoc, Szilvi

Nagyon ügyes a két baba . Szépen ülnek márKép. Az evéssel hogy álltok?? Lilla kb. 1 hete eszik rendesen.
Szilvi addig van nyugtod amíg Márk nem forog nagyon. Mostanában harcolnom kell minden peluscserénél. Egyszerűen nem marad egy pillanatig nyugtonKép. Ha mondom Bencének ,megyünk sétálni ,mindig kérdezi:-És Szilvi hol van??MIkor jön?

Orsi

Joci és a párnaKépKép. Emlékszem Bence mikor elindult kb. 1 hónapig sikított minden lépésnél. Mostanában pedig én sikítokKépKép.

Bocsi most csak ennyi. Jövök ha kilábaltam a zombi korszakból.

Puszi mindenkinek, élvezzétek a napsütést!

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

Móni
Pénteken 9-től van a Csivitelő. Ezen a számon tudsz bejelentkezni: 70/368-0279. Remélem jó nektek az időpont. Én egy kicsit korainak tartottam, de most már mindig sikerül odéérni időben. Utána meg olyan jó, hogy jut még idő másra is és már tettem valamit Nóra rengeteg energiájának lekötése érdekében.
Hová utaztok?

Kirri
Joci kicsattan az egészségtől, látszik rajta hogy nemsokára utól se éred úgy szalad majd. Javaslom, élvezd ki ezt a kis időt mig még feléd fut és nem el tőled.Kép
Képzeld, mi a heti projektem! Ablakpucolás. De lehet, hogy holnapra halasztom a kezdést.Kép Még meglátom, milyen kedvem lesz du. Kép

Anyapoc
Merre jársz? Remélem, nem az ágyat nyomjátok, hanem a szabad levegőn traccsoltok! Kép

További szép tavaszi napot mindenkinek!
puszi
petra

Petra

Kép

Kép
rupetra
 
 


Sziasztok,
most ismerkedem veletek. Tegnap regisztráltam. 2 gyermekem van, Johanna 4 éves, Benedek 1.5 éves. Mit tudtok a kedd de-i VMK-s baba- mama klubról?
sz
szilvia78
 
 


Sziasztok!

Hűűűűűűűűűű,de sokat írtatok,alig győztem olvasniKép!

Mi Apázunk még pár napot,de hogy ne legyen egyszerű,Bulcsú bárányhimlős lett.Szerencsére nem jött ki rajta nagyon,láza sincs,csak néhány pötty.Még nem is vakarózikKép...aztán most várjuk,Villőn mikor jön kiKép!

Megcsináltattuk az útleveleket mindkét gyerkőcnek,tök édik lettek a fényképek!Kép

Zsóka

Gratulálunk a pici lányhoz Kép!
Remélem,jól vagytok,minden rendben volt,Miért lett császár végül?

Kriszta

Remélem,jó utatok voltKép!Majd jelentkezz itthonKép!

Andi

Szuper,hogy Lilla is már jól kajál.Nálunk nagyobb gond nincs vele,bár hogy megint beindult a foga,nem nagyon akar enni,vagy legalább is nem akkor,amikor én gondolomKép!
Forgás-pelenkázás dettoKép...nálunk sem egyszerű mutatvány márKép.Ráadásul állni akar mindig,így felültetni sem egyszerű...Kép
ZombiKép...Akkor jó pihizést,amikor csak lehetKép!

Petra

Jobbulást a párnakKép!VeszekedésKép...akkor nem csak nálunk van így?Kép
Vezetés:ismerős a helyzetKép!Aztán nem győz magyarázkodni az ember...de ha ennyi a tökéletlen ember az úton...Kép
Szupi a kép,nálunk is menő a napszemüvegKép!De tényleg nem tudják elég korán kezdeniKépKép!

Orsi

Nagyon jók a képek Jociról!KispárnaKép...Olyan édik,hogy így ragaszkodnak mindenhezKép!
A kajálós képek is jókKép!
ToxémiaKép...Hát akkor vigyázni kell tényleg.
Szóval nyári baba lesz?Én már megfogadtam,hogy nyáron nem szülök többetKépKép!De azért hará,drukkolok a szülinapi ajándékhozKép!
2. képKép..jó narrátor lennélKép!

Lora

Internetes munkaKép...Hát ez elég gáz.Volt már rá példa itt Vp környékén,hogy lefüleltek szélhámosokat,de az levelelzős dolog volt,ha jól emlékszemKép!
Oviban mi a helyzet?Javulás?Nevelési tanácsadóba mikor mentek?

Timi

Köszi a dicséretetKép.
UnokázásKép...nálunk is ezért jó mamázni,mert vki mindig pesztrálja őketKép.Messze laknak?(gondolom igenKép)HúsvétKép!

Szilvi

Semmi gond a képekkel,majd jogdíjat azért fizethetszKépKép!Minden esetre szuper ez a közös kép,pláne Orsi kommentárja hozzáKép!
Asszem a talikat egy darabig le kell fújnunk a bárányhimlő miatt,meglátom,Villőn kijön-e.Kb 2 hét a lappangás.Ha nem,akkor újra indulhat a buliKép!de most tényleg Ti jöttökKép!
Ja,vonatra végül össze-vissza mentünk,mert Apa 5 percenként telefonált,mikor -hol melyiket érte elKép.MÁV...KépVégül 8-ra ért haza 6 helyettKép...

Szilvia

Szuperek a képek rólatok!Nagyon édes MarcellKép.LábevészetKép,ismerős,nálunk is megy,néha tiszta nyál a zoknijaKép.De azért ha nincs rajta semmi,jobban csípiKép.
Ha be akartok kerülni a táblába,akkor küldj képet a címemre(profilban),meg az adatokat!Kép

Móni

Nagyon jó a kép GergőrőlKép,még mindig kis hamisKép.Jó,hogy meggyógyultál,így tavasszal már jó lenne minden nyűg nélkül...Kép

Na,remélem kimerítő voltamKép!

Még 1-2 kép tőlünk isKép:

Kép

Kép

Puszi,Anyapoc

anyapoc
 
 


Petra

beelőztélKép!
Ablakot ma pucolj,mert eső leszKép!

Szilvia78Kép

Üdv itt,gratulálok a bébikhez!
A klubról majd Petra nyilatkozik,ha jól sejtem,benne van a kezeKép!
Gyere gyakran hozzánkKép!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Szilvia 78

Héééé,mi nem ismerjük egymást????Mondjuk a bölcsiből????KépKép

Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc
Talált. Eddig én a babafalvát koptattam, és csak tegnap este találtam rá erre az oldalra véletlenűl. Villő nagyon helyes. Bulcsú még bölcsis? Hanka folyton készűl, hogy látogassuk meg a gyerekeket és a néniket. Látom, nagyon aktív vagy itt.
sz
szilvia78
 
 


Szia Szilvi78Kép

Csak amikor elküldtem az első üzit,akkor koppant nagyot,hogy ezek a nevek ismerősek nekemKép!
Bulcsú november óta ovis,amikor Apája megjött,gyorsan átírattuk.Egyedül nem ment volnaKép!Egry útiba járunkKép.A bölcsit már nem nagyon ismeri meg,vagy legalább is úgy teszKép!
Babafalván még nem jártam,de majd megkukkantomKép!
Képitek nincsenek a neten?Benedek már biztosan nagyott nőtt,meg sem ismernémKép!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Anyapoc
Jó, hogy mondod az esőt! Akkor megnyugodtam, még ráérek. Feleslegesen mindek dolgozni?
Tetszik a foto az apa-lánya szerelmespárról!Kép

Szilvia78
Üdv köztünk. Ahogy nézem csak itt vagy új, a gyereknevelésben meg régi motoros...Kép
A klubról tényleg tudnék mesélni..... néhány gyerekes barátnőmmel együtt ötlöttük ki és szervezzük. Érdemes egyszer eljönni aztán mindent megtudsz. Kedd 10-11 ig VMK hátsó bejárat 118. Holnap zenélés - mondókázás lesz egy ovonő tartja. Jövő héten tojásfestés. Ha van kedvetek, szeretettel látunk. Ha meg még esetleg van kérdésed, ird meg!

Most csak ennyi voltam.
Jó éjt mindenkinek!

petra

Petra

Kép

Kép
rupetra
 
 


Csak egy gyors bekukk,meg egy pár TAVASZI fotó

Kép

Kép
Kép Kép

Kép

Kép
aba
 
 


Hahó!

Sehol senki???
Ma nagyon rossz az idő, tessék ide benézni!!!

PetraKép
Pénteken tényleg kissé korai az időpont. Gergő általában felkel fél 8 körül, de amikor menni készülünk valahova, biztos, hogy tovább alszik.
Nagy baj van akkor, ha bejelentkezem, de mégsem érünk oda?

OrsiKép
Szuperek a képek, elmennének őszre is, a fű zöldje még sehol. remélem, hamarosan mutatja magát.

AnyapocKép
Jók a képek nagyon, gyerkőcökkel mi újság? Lettek még pöttyök?

AndiKép
Tart még a zombi korszak?

Én most fel vagyok dobódva, hiszen holnap utazunk, remélem jó lesz! Kár, hogy apát egész nap nem látjuk, de hát azért kikapcsolódunk így is valahogy. Gergővel felfedezzük az egri várat, megnézünk mindent, amit csak lehet.

sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Milyen nagy a pangás.

Móni
köszi Márk nevében.Kép Tényleg sokat fejlődött. Lányok gyertekKép!!
Te, hogy vagy? Kikeveredtél a nyavajából, vagy ezzel együtt vagy kénytelen kikapcsolódni? Apa dolgozni megy Ti meg elkíséritek, vagy miért nem tud veletek tartani? Nálunk apa szabin lesz egy rövid ideig, de nem utazunk sehova, csak talán a környéken nézük szét MÁrkkal.Sok időt biztos mi sem fogunk együtt tölteni a "családfővel", tanulni fog ezerrel. De talán majd nyáron vagy inkább az utószezonban mi is elmegyünk valamerre.
Mennyi időre mentek?
Gergő édi pofa, nagy zsivány lehet! Remélem személyesen is láthatom egyszerKép Talán Lionesséknál.....Kép?Majd dumálunk róla!

Petra
Tejcibe bezavart a mensi és párnapig érezhetően kevesebb volt. Persze Márk ezt nem értékelteKép. Annyira nem volt gázos a helyzet, mert nem fogadta el a tápszert. Csak engem borított ki az álandó nyüszítése, fejrángatása, kapálózása és megrémültem, mert éjszaka is gondok voltak a szopival. De most úgy tűnik minden ok. Érdekes mert az első két mensi nem zavart be semennyit.
Mi a Haszkovón lakunk még mindig, de elég sokat járok Herendre, főleg, hogy már én is mobil vagyok.Kép
Márki egész jól eszik, de a főziből sokkal kevesebbet mint a gyümiből vagy a tejpépből. Krumpli, tök, stök, brokkoli, alma, körte, őszibarack bébiétel, srépa bébiétel. Ma kapott pipihusit. Ennyi a kajálási felhozatal. Szépen lassan belejön, mint kiskutya az ugatásba.Kép

Andi
Mit jelent, hogy Lilla egy hete eszik rendesen?
Édes Bence, hgoy hiányol!KépKép Mikor szoktatok sétálni? Mostanában többször is voltam Hernden, de vagy tovább mentünk vagy későn értem már ki, és nem akartalak zargatni a sétával, nehogy úgy járjunk mint a múltkorKépKépKép

Kirri
Joci nagyon ügyi azzal a kispárnával. KépOlyan a képeken, mintha nem is az elmúlt napokban tett volna szert erre a tudományra. Csak így tovább!
Mondtátok már neki a kistesót?

Anyapoc
JogdíjKép Egy üveg srépa főzi..., megteszi?Kép Hogy álltok a husival? Jók a képek a kis gazfickókról. Látom Apa is kidőlt a vonatos mizériátólKép, még jó, hogy nem este 10-kor ért haza végül. Bár Bulcsú bizti értékelte volna azt is.

Timi
őszintén, egy kissé most összezavarodtam a képek láttán. Kép Honnét akasztottad le a 3. gyereket?KépEgyébként édes mindhárom gyerek.
Hol készültek a képek? Füreden abban a parkban, ami a főút mellett van közvetlenül?

Szilvia78
üdv köztünk! Kép

pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


SzilviKép
Na látod,ezért kellene már egy tali,hogy megismerjük a srácokat.A parkban a kék kabétkás az enyém Barnus,a sárga kabátkás pedig az Orsié Joci.
Az ügyes dominóépítő pedig enyém Csenge
Így mostmár tiszta?KépKép
A fotók pedig ovi után készültek.Igen ott van a főút mellett a kiserdőben,oda jár Csenge oviba,így kézenfekvő megoldás utána a még a játékhoz.Bár a hinták hagynak kívánni valót maguk után,bár valahogy ez a srácokat nem zavarja,csak minket Anyukákat.

Nagyon jó hogy már Márk is ennyi minden eszik!

AnyapocKép
Helyesek a képek! Apa kimondottan cuki rajta.
Tudja,hogy közzétetted a horkolását?KépKépKép


Na lányok! Tali ügyben valami konkrét javaslat?
Jó lenne,ha nem csak tervezgetnénk,hanem meg is valósulna.
Bocs hogy nem írtam mindenkinek,de futok felmosni,amíg alszik Barnus és Csenge hazaér Apával az oviból.

Taliról gondolkozni!!!!

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Krisztáék nem most vannak itthon véletlenül??????

Így ő is jöhetne.

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Ruperta
Köszönöm, megtaláltam a Csivitelőről mindent. Én is úgy gondolom, hogy majd talán jövőre kipróbáljuk ha Marcell kicsit nagyobb lesz.

Anyapoc, Aba
Nagyon édesek a képek!

Kirri
Marcell szerintem is rám hasonlít (szeme, orra), persze anyósom szerint tiszta apja.

Kismama2004
Nálunk is hasonló a helyzet evés ügyben, gyümiből nincs az a mennyiség ami ne fogyna el.

A talira mi is szívesen mennénk.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab
 
 


TimiKép
Nahát, én is alaposan belekavarodtam a képekbe! Orsinak írtam, hogy jók lettek, mert Jocit ismertem fel egyedülKép. azt már nem néztem vissza, hogy ki is csatolta ide. Remélem, nincs harag!

SzilviKép
Igen, Apa dolgozik kicsit, barátjának segít a rally körül. Megnéztük ma a versenykiírást, azért nem egész napos program, lesz velünk is bőven, szerencsére.
Jövő héten megyünk, legalábbis terv szerint Lionessékhez, ha gondolod, ott összefuthatunk. Örülnék neki. Azt még nem tudom, melyik nap, az a biztos, hogy valamikor délután 3-4 között.

SzilviaKép
Talira gyertek majd mindenképpen, tényleg ki kellene már tűzni egy időpontot.

sziasztok, majd hétfőn jövök.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Nálunk tombol a bárányhimlő,egyenlőre csak Bulcsún Kép.Most csak reménykedek,hogy Villő is elkapja,mert nem mindig így jön össze,ahogy az ismerősöktől hallottam Kép!
Íme egy kép a báránykákrólKép:
Kép

Ja,szuper volt az éjszakánk,egy riasztó(szt vmelyik bolté az Almádi úton) kb fél óránként megszólalt úgy 5 percre...KépA gyermek aludt,csak mi szentségeltünkKépKép...

És még egy érdekesség:szeptembertől megyek vissza dolgozniKép.Igaz,csak fél állásban,mert kell a GYes az egyetem miatt...Most kövezzetek meg,de én nem tudok itthon maradniKépKép!

Petra

No,ugye mondtam,hogy ne pucolj ablakotKépKép!!!!
Nálatok vége a betegségeknek?Kép

Timi

Szuperek a képekKép!Annyira jó,hogy ki lehet már menniKép!Én meg mindig azt veszem észre,hogy csak este fényképezek...miért is...KépKép!Én felismertem ám mindenkit a képekenKépKép
Nem,Apa nem tudja,hogy tettem fel róla ilyen képetKép!Úgyhogy pssssssztttttt... Kép

Móni

Jó utat nektek és érezzétek jól magatokat!Remélem,fényképek lesznekKépKép!
Pöttyök vannak ezerrel,ami a képen van még elég light-osKép!Szegénynek a szájában,feje tetején,kukiján,mindenhol...És még azt is olvastam,akár a húgycsőben is lehet...szóval ha az viszket...KépKép

Szilvi

Hmmm,ha nem üveges,jöhetKépKép!
Husi megy,most már minden főzibe,bejön neki,simán megeszi.Lassan kipróbáljuk a pulykát is,meg a borsót szeretném,mert annyi van itthon,mint a szemétKép!Csak vhogy nem visz rá a lélek a paszírozásraKép!Érdekes,Bulcsúnak imádtam kutyulni,most meg már várom,mikor eszik a csaj azt,amit miKép!
Nálatok husi megy már,Mit szól hozzá Márk?Kép
Apa minden reggel így kidől,elfárad a sok alvásbanKép...amúgy elég húzós volt ez a 3 hete,szóval tényleg nagyon fáradt...Kép


Szilvia

Anyós...he-heKép.Nálunk mindenki mást mond.Egyik ember szt rám hasonlít Villő,másik szt meg apjára...no akkor?KépSzt egyikünkre semKép!



Apa holnap el...KépKépKép


No azért vidámságnak 1-2 képKép,hogy ne legyen pangásKép:
Kép
Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Timi
én is erre tippeltem, csak nem akartam nagy ökörséget mondani Kép

Szilviab
AnyósKép. Nálunk legtöbben Apájára hasonlítják. Kép Azt hiszem nem buktam leKépKépKép

Móni
A tárgyalások épp most folynakKép

Anyapoc
csak üveges jöhet szóbaKép
Sztem egyikőtökre sem hasonlít...Kép

pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


AnyapocKép
Paszírozás ügyben jitartás,én is elkoptattam vagy 5 fémszűrőt.Egyébként pedig 8 hó után nem kell passzírozni,mehet héjastól a turmixba./Ami nekem most éppen kinyúlt,pedig fél éve vettem.Mellesleg Philips.Talán jóbb lett volna valami "NÓNÉM"./
Barnabás pár lépést megy egyedül,kapaszkodás nélkül.Rosszul vagyok..........

Villő nagyon helyes,eddig fel sem tünt,hogy milyen nőcis hosszú ujjacskái vannak.Kép

Sajnos Csenge nem kapta el tavaly a bárányhimlőt,mert akkor pont nem volt oviban,mikor mindenkin végiszáguldott.Pedig szerettem volna.Ha iskolakezdésig nem esik át rajta beadatom neki a védőoltást.

SzilviaKép
Persze hogy anyós a fiacskáját látja benne,de mi tudjuk,hogy anyja fia -hogy Orsit idézzem.

MóniKép
Naná,hogy nincs harag!

Jövő hét szerda jó lenne talizni?
Délelőtt vagy délután jobb?Nekünk mindegy.Barnabás rugalmas.Meg útközben is tud aludni.

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Tali szempontjából nekünk a szerda ebéd után lenne a legjobb.

Puszi
Szilvia

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab
 
 


Sziasztok!

Szilvi

Akkor majd másképp KépKép...üveges nem nagyon jön be...Kép

Timi

ja,tudom,hogy később nem kell paszírozni,de akkor sem visz rá a lélek KépKép...lehet,csak azért mert a héten annyi dolgunk volt,hogy most extra lusta vagyok Kép!De majd ha láblógatás lesz Kép...
Hűűű,Barnus ilyen ügyi???KépHát kösd fel a nacidat KépKép!
Bárányhimmlő:én is azért szurkolok,hogy Villőn is kijöjjön,ne akkor,amikor ő is ovis leszKép.
Turmix:én botmixert használok,Bulcsú előtt kaptuk,nónémKép,és nagyon jó!KépEgyenlőre jó ez,utána már úhysem akarok trunyálni,ha fogacska is lesz(ha lesz...Kép)...

tali:hát lányok,mi kimaradunk a báránykákmiatt,de majd képeket csináljatokKépKép!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Még mindig zombizom, éjjel pl. egy percet sem aludtamKépKép.

Szilvi

Lilla rendesen eszik ez azt jelenti, hogy nem rángatja félre a fejét a kanál elől. Sokat vagyunk kint az udvaron /itt a tavasz tüzdelni kell a levermelt növényeket/ csak a főzés és Bence alvása alatt vagyunk bent.
Ha úgy alakul csörögj rám és majd jól meglátjuk mi leszKép.


Anyapoc

Bárányhimlő Kép. Most láttam valami műsort róla a tv-ben. Erősen gondolkozom a védőoltáson.
Villő is bemászik mindenhová? Aranyos kicsilány.
JObbulást nektek.
Visszamész dolgozni? Nem mindenki bírja az otthonülést.

Timi, Orsi

Jók a tavaszi képek! Ügyes a kis dominóépítő.

Tali

Nekünk jó a szerda.

Kép

Jó éjt!

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Minket is érdekel a taliKép

Sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok,

ez még a keddi, csak valamiért nem ment el

hát, csak kapkodom a fejemet! Egyik poronty szebb mint a másik Kép De hogy melyi, azt nem is tudom Kép
Most már tényleg kell vennünk egy nyamvadt digi gépet!

Képzeljétek, válaszoltak a rendőrségtől (neten), és megköszönték a bejelentésemet, és azt is, hogy az egész lezajlott levelezést elküldtem nekik. Most a megfelelő emberkékhez továbbították az ügyet, ha kellek még, megkeresnek. Tök rendesek voltak, hogy egyátalán visszajeleztek.

Ma voltunk oltáson, pici nagyon elfáradt, egy csomót kellett várnunk, mert a múlt héten nem volt tanácsadás. Hazafelé elaludt, de szerencséra anyukám itthon van, és lent tudtam hagyni neki. Most alszik, mama sétál. Benci itthon van, már ő is alszik. Mintha javulna a viselkedése, már nem olyan agresszív, kivéve a Bucit. Ja, és persze véletlenül sem csinálja azt, amit kérek tőle. Ha szólok neki, csókolomot köszönjön, dettó sziázik, ha megkérem pakoljon össze, kiborítja dobozt. Attól félek, hogy átesek a ló túloldalára, és nem foglalkozok vele mit is csinál. Nevelési tanácsadóba még időpontunk sincsen, mert most vannak az iskola érettségi vizságlatok.

Anyapoc, hova utaztok, hogy útlevél kellett a piciknek?

Olyan klassz, hogy végre süt a nap! Kép Jó nagyokat sétálunk délután, és ha van időm kettesben is lemegyünk a picivel. Tegnap még dombot is másztunk, és majd 2,5 órát lent voltunk. Pici végig gyalog jött!

Megyek, haza kell hoznom a törpét. Szép napot, Lora
lora76
 
 


Kép

anyapoc
 
 


Anyapoc

Lenne egy nagy kérésem.
Szeretném, ha lecserélnéd Márk képét a tábliban, arra ami a 3 felrakott kép közül a legalsó. Most ez a kedvenc képemKép(2006 márc 24 péntek-22.55)
köszönöm

Ja, húslevesből a répa jöhet?KépKépKép

pusz
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?