Új privát üzeneted érkezett!

Rayo!

Nagyon köszönöm!! Kép

Kép
szilbee

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap Annámnak felszakította az ínyét az első két fogacskája! Hál'isten különösen nem vettünk észre semmit, sem nyügit, sem hasmenést. Remélem a többivel is ilyen szerencsések leszünk!

Később csatlakozok még! Sziasztok

Kép
csucsu74

Kkry,
Boldog szülinapot!

Csucsu,
gratula a fogacskákhoz!!!
Mi is nagyon várjuk a balfelsőt...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok! Csak kapkodom a fejemet, ahogyan pörög a topic. Végre itt a tavasz, gyanítom nem lesz minden nap időm gép elé ülni. Na meg kisfiam is egyre anyásabb. Bújcizik, hízeleg.

Akkor csak úgy össedobálva:
Gyönyörűek a babák. MOst jutott eszembe, hogy kb. 2 hete nem fotóztuk le Milánt.

Pakson lakom.

A védőnőci szerint a rántást 1 éves korig hanyagoljuk, csak habarjuk a főzit ill. maradjon a krumpli sűrítésnek. Vasárnap kipróbáltam a krémtúrót Semmi allergia -még. Persze csak óvatosan. Mondjuk mi már régóta eszünk sajtot, túrót.

Silbee! Tapsikol a baba: Süti, süti pogácsát, apának, anyának, meg a pici babának!

"Állati kérdés": van 1 pulink, 2 macskánk. A kutya őrzi a gyereket, ül a babakocsi mellett, orrát odadugja a gyerek kezéhez, és nem mozdul. KIsfiam meg tépi 1000-rel a bundáját. Utána állandó kézmosás. Remélem később sem lesz féltékeny a kutyus. Mondjuk, amikor a kórházból hazajöttünk, megmutattuk neki a babaát, meg hogy ő lesz a kisgazdi.. Éveken át ő volt a "gyerekünk", állítom itelligensebb, mint sok ember. A macskáknak pedig csak nagyokat sikít az udvaron, jaj nekik, ha egyszer elkapja őket.
Azt azért hozzáteszem, hogy a cicákat is mindig beoltatjuk!

Milánkának még mindig nincs foga (9 hós)! Az ölemben állásba felkapaszkodik, mászik, de még egyedül nem ül. 9,55 kg. Szinte mindig én főzök neki, persze mindig akad itthon baby kaja is.

bockbrigi

Haho!
Amit múltkor kihagytam:

Rayo Kép
Nekem is ki kellett müteni a két also bölcsességfogamat. Azt ajánlom, még a meleg beállta elött csináltasd meg, utána mihamarabb jegeld és amennyire tudsz, most fogat uj fogkefével. Ha gondolod, priviben mégijesztgetlek (ehhez nagyon értek), de itt nem borzolnám a kedélyeket Kép

babatologatos-kirándulos tali: igen-igen-igen, én nagyon szeretném! Bár nem tudom, kinek mennyire elérhetö pl Normafa, de én Margitszigeti sétában is benne vagyok (nekünk+Krisztáéknak ez közelebb lenne, bár talán nem annyira szép, mint Normafa)

Csucsu Kép
grat a fogakhoz, jó hogy nyügi nélkül jött ki!

Brigi után szabadon: "állati kérdés":
Nekünk 1 kutyusunk van, kerti kutya, tehát a lakás tabu neki. De mi is "bemutattuk" Nándit és Brigiékhez hasonlóan Figo kutya is jön bujni a babakocsihoz, Nándi meg hatalmasakat kacag.
Egyébként nekünk is csak 9 hósan jött az elsö fogacska, azóta már 4 van Kép

Kkry Kép
Isten éltesse sokáig a leányzót Kép

Ana Kép
Igen, én szeretnék homokozót csinálni, persze csak egy egyszerü, 4szögletest, és csak annyira lesz extra, hogy lesz kis padka a szélén, amire rá lehet ülni + OSB lappal lehet majd letakarni.

Zuramnak tegnap leszedték a fél körmét, mert mindig benött a nagylábaujjánál. Meg is lézerezték, szegény ma nagyon fáj neki, megyek is ápolgatni.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!
Margitsziget nekem is jobb lenneKép

Minyu,
jobbulást a Zuradnak!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Csucsu
Nagy mázlisták vagytok. Levente baba megszenvedett vele éjszakányként. Kb. 1 1/2 hétig tartott a éjszakai 3-4 felriadás, ami mindig ordítással végződött. Nekünk egyébként az alsó kettő 6 és 1/2 hónaposan bújt ki. Most majd 8 hónapos, de még nyoma sincs a többinek.

Bockbrigi
Örülök, hogy más is úgy vélekedik, hogy most már nem ártalmas a fél évnél idősebb babaáknak az állatsimogatás. Kép Leventével mi is kipróbáljuk majd. Meglátjuk ő hogy reagál majd rá... Jajj....! Köszönöm a "Süti Süti..." infót!!! Kép

Lányok!
Ti mikortól ültetitek vagy ültettétek először a csemetéteket a babakocsiban????

Kép
szilbee

Szilbee! Milán, amióta stabilan ül, azóta ültetem a babakocsiban is. Mondjuk először csak félig-ülő helyzetben kezdtem, de már 2 hónapja minden sétánál üldögél. Így viszont nem igazán tud aluszkálni.

Én is éppen a homokozón törtem a fejemet. Nálunk is csak olyan jöhet szóba, aminek van fedele is (macsekok!). Az OBI-katalógusban láttam is, de hasonlót talán házilag is össze lehet hozni. Férjuram megcsillogtathatja barkács-tudományát!
Olyan műanyag fedelest hol lehet venni? És mibe kerül?

bockbrigi

Kkry
Én már márc. 18-án köszöntöttem BettidetKépKépKépKépKép

Nekünk 4 fogunk van kinn...

Ülünk a kocsiban, mióta elég stabilan tud ülni... élvezi is, mert így jobban kilát...KépKépKép

Minyu
Jobbulást a Zuradnak...
Vendég

És a babakocsi téli tartozékait lecsatoltátok a kocsikról, így hogy 90°-ban ül a pici?
szilbee

Szilbee Kép
Nándi is kb azóta utazik ülve, amióta stabilan ül, de ö jobban szereti a félülö helyzetet. Mostanában (1-2 hete) ültetem 90°ban, fel is tettem az alsó tálcát, nehogy kibukjon (persze be is van kötve. Lábzsákot én hagyom még, bár ez vékony lábzsák, nemrég vettem a Lurdyban 990 pénzért Kép Egyéb téli tartozék nincs rajta, téligumit majd áprilisban cserélünk Kép (ez csak vicc volt, nem cserélhetös-az elöbb Csabi beleolvasott és megkérdezte, hogy tényleg kell cserélni a kerekét? Most nem tudom, hogy csak tette a hülyét, vagy tényleg ennyire nem ért hozzá...Kép)
Kép a vasárnapi kirándulásról: Kép

Brigi Kép
homokozót most a Brico store-ban is akciosan lehet venni, de fedeles csak fábol van 110*110-es, 5999 ft (szerintem nagyon jó ár!) ill a müanyag fedél nélkül 2999 ft

Na, menek fürdés lesz.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok

Brigi
Mi a műanyag fedelest az Auchenben (lehet nem jól írtam) vettük. Asszem 5000 körül volt. Nekem speciel a fa jobban tetszik, de a kedves párom ebbe volt beleőrülve, mert ez AUTÓ formájú.

Minyu
Naggggyon ügyes vagy! Én biztos nem tudnék homokzót gyártani emberpajtásomról nem is beszélve. Mi a Praktikeres lego szekrény összerakásával is annyit szoptunk, hogy szörnyű és a végén jól összevesztünk. Úgyhogy nálunk barkácsolás kilőve.

Szilbee
Oli is csücsül már a babakocsiban, bár nemrég óta. Téli tartozékok? Nálunk csak a lábzsák és a takarók voltak. A három takaróból ma csak kettő volt. Az egyik alatta a másik rajta, a lábzsákot nem raktam rá.

Voltunk ma tanácsadáson. 11-re mentünk és kb 200-an voltak előttünk. Természetesen vittem mind a két gyerkőcöt. Hát mit mondjak, rendesen leizzadtam mire végeztünk. Háromnegyed 1-kor jöttünk ki a rendelőből.
Oli paraméterei: 8400g, 70 cm. Se a fejét, se a mellkasát nem mérték. A kutacsa benőtt. Engem ez egy kicsit aggaszt. Meg is kérdeztem, hogy ez gond-e. Olyan furcsán néztek rám, és megkérdezték miért lenne ez gond, hiszen már régen elmúlt 4 hónapos. Hm.
Ja, 4 foga jön Olibabának egyszerre!(a védőnő mondta) Hát ezért kínlódik szegény napok óta.

Mára ennyi.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Sziasztok lányok!

Tegnap nem tudtam jönni,kicsit rumlis napunk volt.
Tomi túl van a felvételin.Egy teremben két tannéni várta a lurkókat és 5 ilyen terem volt.Mi nagy szerencsétlenségünkre egy olyanba lettünk szólítva,ahol még látásból sem ismertem a tanárnőket.A protekció minden lehetősége elszállt.Azért remélem sikerült.Kb 2 hét múlva derül ki.

Ma a lépcsőn cipekedve úgy emeltem meg a babakocsit,hogy bekattant a derekam .Alig tudok itt ülni.Van valakinek egy jó gyógymasszőre?

Margitsziget: igen,igen,igen én is! A Normafa nekem is bonyolultabb mert én is BMV-vel járok.(Busz,Metró,Villamos)Kép

Minyu!
Megkaptuk a szemüveget,nagyon helyes benne.Még egyszer köszönjük szépen.Készült kép is,holnap feltöltöm a gépre,most apa elvitte.
Citadella?Legutóbb 9 hónaposan másztam fel oda.Most már kocsiban tolnám.Kép

Kkry!
Boldog szülinapot a kisasszonynak! El tudta fújni a gyertyáját?
Kép

Csucsu!
Gratula a fogacskához,adtál neki vmi homeo golyócskákat,hogy ne fájjon?

Szilbee!
Andris még nem ül meg egyedül ezért én még nem ültetem a kocsiban.Teljesen vízszintesen már balhézik ha nem alszik.A kettő közötti állásban a legjobb.Bundazsák még marad,biztos ami biztos.Max nem hajtom rá.

Na jó éjt,megyek,már tényleg nagyon fáj a derekam.

Kép
flocika

Flocika
Jobbulást és kitartást!! De azért legközelebb óvatosan! Kép

Lányok képzeljétek!
Levente baba újabban kitalálta, hogy legjobb játék a járóka. A járóka mellett hason fekve, két karját a magasba emelve kapaszkodik a járóka oldalába. Ha ez így halad, hamarabb fog állni, mint mászni. Kép Ja és az egyik zokniját már le is rúgta a lábijáról. Kép
szilbee

Sziasztok!

Babakocsiban szintén azóta ültetem, hogy stabilan megül, ami nálunk elég korán megtörtént. Lábzsákot még nem szedtem le, mert szerintem a tavasz még nagyon csalóka, hirtelen le tud hűlni az idő.
Egyenlőre Pétfürdőn lakunk, de éppen költözést tervezünk, így nem tudom, hol fogunk kikötni.
Állati kérdés: szerintem az sem mindegy, hogy lakásban tartott állatról vagy kintiről van szó, be van-e oltva stb. Nekünk cicánk volt mikor terhes voltam, ill. mikor megszületett Anna, én abszolút nem féltem tőle, mert teljesen steril cica volt (oltott, lakást nem hagyta el, Whiskast evett). Az állat természetét meg úgyis ismeri minden gazdi.
Alvás: ismét alig alszik a gyerek. Szerintetek mit lehet csinálni? Nappal eddig is keveset aludt, de most már éjjel is alig 8-9 órát alszik csak. Igazából azért gond, mert ébredés után 1 órával már nyüglődik, hogy nem aludta ki magát. Foga még nem jön szerintem.

Kép
smici_robi

Smici_robi

Mikor Levente nem aludt csak nagyon keveset (no az sem most volt), mi sem gondoltuk, hogy a foga jön, de egy 2-3 hét elteltével mégis kibújtak az első fogak. Attól kezdve már jobb volt. Kép Persze minden baba más... Ti egyéként mennyi idősek vagytok?
szilbee

Flocika: nem, nem adtam neki semmit.Igazából nem is nagyon foglalkoztam a fogával, mondván úgyis meglátszika baba viselkedésén.Biztos nyűgös lesz vagy hasmenése lesz vagy belázasodik. Mi is meglepődtünk, hogy ilyen észrevétlenül kibújt.Remélem a későbbiekben is szerencsések leszünk!

Kép
csucsu74

Babakocsiban én is azóta ültetem, amióta felült, és stabilan ül. A babakocsi téli felsőjét már leszedtem (de mindig ott van alul, mert egy nagyobb szélnél vagy kis esőnél felcippzárazom), és ami körben védi, azt is fennthagytam. Csak a bundazsákot nem használom már.

Ti hogyan ültetitek a babákat a kocsiban (autóKép)? Menetiránnyal szemben, vagy előre néznek?

Flocika,
JobbulástKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Átkukkantottam hozzátok, a másik 2005. nyári babáktól. :-)
Remélem mindenki jól van továbbra is.

Minyu!

Láttalak valamelyik nap a másikon.:-)

Ha nem baj, leírnám ide is az új oldalunknak az elérhetőégét.
PRINCE OLIVER, és KENGURU GOLD bodykat találtok.
Ha van kedvetek látogassatok el oda.

http://www.babydress.uw.hu

Mindenkinek puszi: Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Pipocs Kép
Megnéztem és nagggyon tuti cuccok vannak, de most használtat nézek Kép
Igen,néha feltünök itt is, ott is Kép

Hrk Kép
Nándi hátul ül és elörefelé néz a kocsiban.

Ana Kép
Közös barkácsolásnál náluk is sértödés van, mert mindkettönk jobban tudja a másiknál, hogyan kell csinálni Kép De ha egyedül vagyok, akkor elszöszmölök amennyire Móki engedi.

Táblival még mindig adós vagyok Kép Ma nagytakaritottuk anyummal, ugyhogy elúsztam. (legalább van mire fogni Kép )

És egy kép a mai kutyázásról: (épp szellöztettünk és Nándi odajött a hátsó ajtóhoz, ahol a kutya téblábolt Kép )
Kép
pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Köszi. és mi a feltétele, hogy előre nézhessen? Már úgy szeretném, de ha emlékeim nem csalnak kell hozzáa 9 kiló, és Zalánnak még kell fél kiló hogy elérje.

Nagyon aranyos Nándi és a kutyus isKép

Képzeljétek, Zalán tegnap integetett amikor hazajött az apja, meg amikor este lementem a szeméttel, és visszatértem, nekem isKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk Kép
Elvileg 9 kilo, de nekünk azt mondta egy ismerös, aki babaüléseket is szokott eladni, hogy amikortól stabilan ül, akkortól lehet elöre nézni. Öszintén szólva Nándi lába nem is fért el normálisan hátrafelé nézve, csak ha megdöntöttük fekvös pozicioba, de mostmár jobban szeret ücsörögni benne, csak akkor döntöm meg, ha elaludt.
Na,megyek, ma is sok dolgom lesz, este vendégek jönnek (kb 12-en, gyerekekkel, kismamával megfüszerezve...)
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!
Itt egy újabb központi kérdés... Mikortól lehet a babáknak kézbe adható rágcsálnivalót adni (párolt répa, brokkoli...stb.) ???????
szilbee

Szilbee
Mi 7,5 hósak vagyunk, de december közepe óta megy a kínlódás a fogakkal. Mindig előretör neki, de ahelyett, hogy áttörné az ínyt, inkább visszahúzódik (dokinéni szerint). Ilyenkor mindig van egy 2-3 napos őrült időszak. Igazából nem hiányzik, hogy legyen már foga, de ennek sem örülök, hogy kínlódik szegény (meg mi is).
Autóba nálunk is hátul van a gyerkő, de előre néz, viszont ha csajos kiruccanás van (kettesben megyünk), akkor az anyósülésre teszem, de háttal. Õ is még csak 8kg, de mióta stabilan ül, szembe kötöm be, mert jobban érzi magát, ha nézelődhet. Ápr.22-én bababörze, akkor tervezem megvenni a nagyobb gyerekülést, addig bírja még a bébihordó.
Jön valaki börzézni?
A rágcsa kézbe adása engem is érdekelne.

Kép
smici_robi

Dejó, dejó!!! Akkor én is nyugodtan megfordítom Zalánt!!! Köszi a válaszokat!

Szerintem már mehet a rágcsa, bár biztos én sem vagyok benne. Nekem Anyukám szokta szorgalmazni, hogy adjak egész (persze meghámozva)almát, vagy banánt a kezébe rágcsálás végett.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Az autóban menetiránnyal szemben ül Milán, amióta vettünk neki új babaülést. A bébihordozót elég hamar kinőtte. Mondjuk ő csak hátul utazhat, mivel a légzsák nem kapcsolható ki a kocsinkban.

Rágcsit én még nem nagyon tudok adni, mivel nincs foga, így néha babapiskótát adok ill. kiflicsücsköt. Persze csak óvatosan. Volt, hogy teletömte a száját kenyérhéjjal, alig győztem kiszedni belőle. A banánt már tudja úgy is enni, hogy "harapja".

MIlánka tegnap egész este "mesélt":dádá, baba, tete, ill. én vagyok ana. Nagyon édeske, ahogy fejlődik.

Nálatok is a mobilok és a távirányítók a nyerők? Múltkor megkaparintotta a telefonomat, és úgy összenyálazta, hogy 2 napig -amíg nem száradt ki-nem működött.

bockbrigi

Brigi,
gratula a mesemondónakKép
Zalán is bármire hajlandó a távirányítóért, vagy a telefonértKép De nálunk mindenféle zsinór megteszi, illetve a porszívó is nagy kedvencKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok

Nálunk Oli még a hordozóban utazik, menetiránynak háttal. Ha egyedül megyünk a gyerekekkel akkor elöl utazik (kikapcsolható a légzsák, vagyis még soha nem is kapcsoltuk be), ha apjuk is velünk van akkor hátul csücsül.
Én úgy tudtam, hogy a menetiránynak háttal utazás a legbiztonságosabb a babának. Milcsi egy éves kora után ült csak hagyományosan. A gyerekülésünk is beköthető háttal. Olinak még nem vettünk gyerekülést, de nekem a hordozó kényelmesebb, főleg ha nekem kell kiállnom a garázsból. Annyira kicsi a garázsunk, hogy nem tudom berakni a gyerekeket, ha bent van, csak ha már kiálltam. Milu nagyon ügyes, amíg kijövök a garázsból Õ vigyáz Olivérre. Fogja a hordozót és rigatja benne Olit.

Mit szóltok ehez a szép időhöz? Megyünk is kifelé!

Ana

Kép
gyomberana

Szilbe! Csongi már így eszik 6 hós kora óta: Kép
Kép

Pépeset 8 hós koráig nem evett, mert minden kifordult a szájából. A darabos is persze. De most már szépen harapja az almát, lencsényi darabokat, és elszopogatja. ha nagyobb darab törik le, azt kiköpi, vagy kiveszem,de erre csak ritkán van szükség.

mariann

Mariann
Kép
kmarian

Ja, és ehhez nem kell fog (most kettő van alul, de azok is majd' 8 hósan jöttek), az ínyük annyira erős (hisz már benne vannak a fogak). .)

Mariann
Kép
kmarian

Hrk! Gratula Zalánnak az integetéshez! Kép Nem semmi! Én is alig várom már, h. Csongi integessen!

(Bocsi , h. ilyen részletekben írok, de olvasni is így tudtam csak! ) Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

Kmarian! Ennivaló ez a gyerek! Na, ma az enyém is kap almát! Kíváncsi vagyok, mire jut vele fog nélkül.
Gyönyörű nap van ma. Délelőtt 2 órát mászkáltunk a városban. Kissé elpilledtem!

bockbrigi

Kamrian
Csongi "tündéri". Nagyon édes. Kép Belekukucskáltam a profilodba és hát meg kell mondanom nagyon hasonlít rád a fiad. Kép

Párolt almát adsz egyébként neki vagy nyerset; ill. almát kapott első alkalomra is??

Ezek után tutifix, hogy a hétvégén mi is ki fogjuk próbálni... azért nem ma, mert már az összes almát megette párolva és turmixolva.

Bockbrigi
Nálunk is nagyon szép az idő, de mi még ma nem tudtunk kijutni a friss levegőre, de amint Levente felébredt, mi is elindulunk. Kép
szilbee

Tábli:

Akinek kihagytam az oszlopot, irjon. Vagy én nem találtam, vagy még nem irt Kép

Rágcsa: mi kiflicsücsit és kenyérhéjat eszünk, néha kölesgolyót, de azt nem szereti annyira. Illetve néha a párolt zöldségeket nem turmixolom össze, hanem csak igy párolva, darabolva a szájába adogatom, pl ma a répát. Banánt is eszik igy adagolva, a babapiskótából és a nyers almából azonban nagyot harap, igy azt nem szoktuk.

Kriszta irt, hogy Ákos elindult magátol Kép Persze Kriszta ezt nem irná meg, mert nyuszi. És ezért most leharapom az orrát!
Olyan izé vagy Kriszta, irjá mán te is!

Napsütés itt is van, gyönyörü! Mi is elmentünk sétálni, a bolt után elbattyogtunk a játszótérre, de mire odaértünk, Nándi elaludt, és mivel nekem nem volt kedvem egyedül hintába ülni Kép, igy haza is jöttünk Kép

Na, megyek. Pusz
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Mi még hordozóban utazunk háttal, de már majdnem kinőttük.
Felbuzdulva a hozzászólásokon adta Reginek almadarabot és elég szépen rágcsálta. Nálunk a Puki a nagy kedvenc, banánt nem adtam még neki, mert a védőnő szerint vegyszerrel érlelik, így halasszam 1éves kora utánra.

Kmarian!
Nagyon aranyos Csongi és tényleg szépen csücsülKép

Fogakról: 7hósan kijött az alsó kettő mindenféle nyűg nélkül, de azóta semmiKép Mármint fog, de nyűgi annál több, lehet, hogy a felsők jobban fájnak neki!?

Bockbrigi!
Irigyellek az "ana" miatt! Engem sehogy nem hív a csajszi, de a baba, mama, aba már megy...

Minyu!
Nagyon szép a kép, amit feltettél! És jó a babakocsitok! Szeret ücsörögni benne?

Rendelt már valaki netről bodyt, amire rávarrják a gyerek nevét???Kép

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Minyu: Mi Pétfürdőn lakunk és ezt Smici_Robi nevében is írom.

Annám 7 hós lesz jövőhéten és már 2-3 hete előre nézve ül a kocsiba.Sajnos a hordóban nem volt már el, mert állandóan ülni akart, így lecseréltük a hordozót ülésre.
Mára ennyi!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Kép
csucsu74

Sziasztok!
Bocsi a kései reagálásokért, nem megy, hogy naponta fenn vagyok.
Köszönjük a jó kívánságokat, Betsynek külön!
Apjával együtt van a szüli, így együtt fújtak.

KépKép
kkry

Sziasztok

Minyu!
Mi Cegléden lakunk.

Kmarian
Nagyon ügyes a kisfiad. Hát nekem Oli mindentől fuldoklik, én még nem merek neki almaszeletet adni, de a banánt már szokta harapni.

A házunk mögött van egy fialat akácerdő és képzeljétek el valaki kivágott 3 sor fát. Hát teljesen ki vagyok akadva. Azt már sikerült elérnünk hogy szemetet ne hordjanak ide, de hát erre nem is gondoltunk hogy ellopják a fákat. Bezzeg azt nem akarja kivágni senki amelyik itt van a kerítésünk mellett! Ez egy hatalmas, kiszáradt platánfa és állandóan potyognak az ágak róla, meg ha nagyon fúj a szél veri a redőnyöket. De nem ám ilyen kis ágacskak törnek le róla, hanem hatalmas nagyok és iszonyatos robajjal esnek be az udvarba.
Na mindegy azért a kiserdőt sajnálom nagyonKép

Ja, és ne tudjátok meg milyen éjszakánk volt. Mind a két gyerkőc velünk aludt. Vagyis ők aludtak én meg meg sem mertem mozdulni nehogy felébredjenek. Oli 9 és éjfél között négyszer kelt fel és már képtelen voltam csücsülni vele a fotelban, ezét tettem magam mellé, pedig tudom hogy nem tud velünk aludni. Így is vagy százszor megébredt. Milcsi meg 2-kor felkelt és úgy döntött hogy kialudta magát és közölte, hogy lemegy a nappaliba mesét nézni. Hát alig bírtuk lebeszélni róla.
Milcsi aranyköpése:
Almát evett a drágám. Lette a csutkát és közölte, hogy jutka. Hát néztem rá, hogy mi milyen jutka? Erre ő: - almajutka(almacsutka)

Ana

Kép
gyomberana

Mariann,
Csongi nagyon ügyesen eszik! Nekünk is PP etetőszékünk vanKép

Kriszta,
Ákos nagyon ügyes, hogy elindult!!!

Ana,
Sajnálom az erdőtKép Útálom a barmokat!!!
AlmajutkaKép

Mi megfordítottuk a kocsiban az ülést, és tegnap már úgy utaztunk visszafelé a maciktól (Veresegyház), hogy én elöl ültemKép

És megszenvedtük nagggyon, de kibújt a 3. fogacska (balfelső)!!! Tegnap egész nap vérzett neki, eléggé meg voltunk ijedve tiszta lila volt az ínye, ma reggelre pedig gyönyörű rózsaszín megint, és kibújt a kis fogKép

És ma van az első házassági évfordulónkKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Ezt a hozzászólást egy "kedves" Szőke Szilvia nevű topikostól kaptuk az örökbebabás topikon:

hello,

nem állom szó nélkül..hát mit nem mondjak durva.. "életet adó". Mifelénk úgy mondják Édesanya.
Félre értés ne essék Ti nem édesanyák vagytok! Mondjuk szememben az sem édesanya, aki megszüli a gyermekét bárki vadidegennek és ezzel letudta egy életre. Bármi oka is legyen erre, lehet itt szegénységre, meg családi problémákra hivatkozni, de az állat is védelmezi a kölykét, és nem másra bízza az újszülöttet.

Tök véletlenül tévedtem erre, és asszem eztán sem fogok, mert... na jó, nem folytatom, bár biztos ez is bántó az "Édesanyáknak".

Lehet a véleményemnre fröcskölődni, de tényleg durva, ahogy itt beszélnek egyesek.

Szilvi

Ugye milyen kedves???????Ti mit gondotok??Kép
Puszi:Rayo

Kép
rayo

Mi ma a babakocsit tavasziasítottuk. Most próbáljuk ki először a 90°-ban ültetni és ráadásul éppen ma 8 hónapos. Kép Tegnap már majdnem hasrafordult a 45°-ba döntött babakocsiba, így most már muszály volt. Az árnyékoló műanyag ablakját akarta állandóan elérni. Kép Ráadásul ma evett először natúr yoghurtot is. Érdekes volt számára, mert öszibarack közben adtunk neki 1-1 kanállal (elsőre még nem sokat), mert savanyúbb, mint a barack. Megint újat tapasztalt. Kép
szilbee

Kíváncsi lennék, hogy mit lépne ez a csaj, ha akár az egyik, akár a másik oldalon kellene állnia. Akkor mit mondana, minek nevezné magát...nem kívánom neki ezt, mert az lesüllyesztene az ő szintjére...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rayo

Hát nem is tudom mit írjak, de elég tahó ez a nő!!!!
Szerintem ne haragudj rá, az ilyen hülyéket csak sajnálni lehet.
Én csak tisztelni tudlak titeket, hogy felnevelitek más gyermekét, és nyugodtan szólítsd magad ÉDESANYÁNAK, hiszem az vagy. Szereted, óvod. Regi édesanyjaként szeret téged, nem az a fontos ki hozta a világra.

Ana

Kép
gyomberana

Rayo!
No comment...tudja ez a Szilvi egyáltalán mi a szeretet? Meg nyilván olyan szegénységet sem tapasztalt még távolról sem, amibe jobb, ha nem születik bele egy gyerek.
Én csodálom és nagyon tisztelem az örökbefogadó szülőket, mert ez igazán nem mindennapi emberi teljesítmény!! szerintem nagyon is rászolgálnak az "édes anya" címre ! Kép

Szilbee! Párolt almát még nem adtam neki. Igazából a brokkoli, karfiol sem igazán jó, azt nem tudja olyan jól megfogni, szájba tenni, mint az almát meg a körtét.

Én is benéztem a te profilodba! Levente meg tiszta apja! Már amennyi látszik belőle Kép

Köszi mindenkinek a gratulációkat Csongi nevében!

Mariann
Kép
kmarian

Köszi lányok!!Kép

MOst egy ideig nem leszek, mert mesterek jönnek a konyhát felújítani, mi pedig "elköltözünk" addig!!!Kép

Jók legyetek!!Kép
Ja!!! Tegnap óta fel tudunk állni bárhol:
Kép

Kép
rayo

Rayo!

Ne foglalkozz ezzel az idióta nővel. A legemberibb dolog a világon más gyermekét szeretni, nevelni egy életen át! Nálatok talán nincs önzetlenebb ember a földön!

Fog: Az első fogak kibújása után milyen hamar jön a következő(álltalában)?

Kép
csucsu74

Rayo
Reginek Te vagy az ÉDESANYJA...KépKépKépKépKép
A többi nem számít....
A lényeg az, hogy a kislányod boldog, kiegyensúlyozott...

Csucsu
Egyéni...

HRK
Boldog házassági évfordulótKépKépKépKépKépKép
Vendég

Hrk
Boldog házassági évfordulót nektek.
Kép

Ana

Kép
gyomberana

Betsy, Ana
Köszi szépenKép Voltunk is egyet vacsizniKép

Marian,
Esetleg párolt sárgarépa?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rayo!
Naná, hogy ÉDESANYA.
A 9 hónap sem könnyű, de a Ti szülővé válásotok még nehezebb lehetett.
Fogak,
Nyolc hósan 8 fog, most 12 hósan is csak 8.
Nincs szabály.

KépKép
kkry

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?