Nálunk most épp süt, sőt esik is egyszerre és a lakás különböző ablakain más és más természeti jelenségek láthatók. Csengének a szivárvány tetszett a legjobban. A napokban kaptam tőle egy isteni mondatot, miután kövérnek neveztem magam: "Nem baj, ha kövér vagy, én így is szeretlek!"
Ma megyünk vele ismét orvoshoz, ez most egy kivizsgáláskérés lesz. Egyre idegesítőbben köhécsel. Sajnos a lakásból nem hajíthatom ki a padlószőnyegeket, takarítógép pedig otthonról érkezik majd... (Bocs, a jelek szerint kapni fogtok időnként esetleírásokat a gyerek állapotáról.)
Az a legszörnyűbb, hogy a férjem ugyanazokra a dolgoktól köhög, már-már fullad be, mint a gyerek.
Csenge meg csak annyira hozza a Kedves génállományát, hogy a legextrémebb példát hozzam: ugyanazon a helyen - a fülükön - visel egy jellegzetes anyajegyet...
Berni! Nagyon köszönöm a felajánlást! szerencsére a közeljövőben haza tudunk menni. Egészen pontosan két hét múlva!!! Most kivételesen kocsival megyünk és előrelátóan nagyon sok alapanyagot hozok ki. Ez elég lesz egy darabig, remélem...
Bár a kenyérsütő lisztzabáló névre hallgat nálam, vagy én vagyok ügyetlen???
Az általam említett vizsgálatok, belátom így nagy általánosságban leírva tényleg rémítőek voltak, de csak néhány egyszerű nőgyógyászati rutin. Elég sokszor van petefészek gyulladásom, Csengével is így lettem terhes. De a szülés közben is voltak kissebb bajok. Csak azt szeretnénk megtudni, hogy minden rendben van-e belül. Ezt a csirek előtt is megtettük... Csak mivel szinte semennyire nem érzem a rendszert még, pont a nyelvi hiányosságaim miatt, bár igyekszem pótolni, kellett egy kis ismertető. Bár ahogy követem majd a hozzászólásaitokat egyre több infó szűrődik be.
A könyvtárt egyébként nem, mint elsődleges helyszínként ajánlottam, hanem ebben a kisvárosban csak itt láttam nyitottan kommunikáló nőket. Nálam ugye a nyelvtudás néminemű hiánya is kivált egy kis fenntartást. meg kis naívként azt gondoltam, ez lehet bárkinek újdonság

Most biztosan nagyon kukacoskodó vagyok, de a tápszer mellékhatásokkal tisztában vagy? Igaz, a mi esetünk pont az ellenkezőjét bizonyítja: egy szoptatott gyerek is lehet allergiás. Illetve írtad, hogy csak esténként pótolsz, de mindenképpen szükséges?
Szilvi, láttam a korábbi hozzászólásaidból, hogy milyen terhességi tüneteid vannak. Változott valamit vagy a baba rossz helyen ágyazódott be? Én is emlékszem, hogy milyen terhesen közlekedni: az egyetemig minden wc-t ismertem... Gyerekkel meg főleg nem lehet egyszerű!
Azt láttam, hogy többeteknek nagyobbacska gyerekei vannak, illetve Berni tanítasz, bár te a felnőttképzésben. De esetleg találkoztatok már a PLP rendszeréver? (Personal Learning Plan) Remélem jól írtam, kezdem nagyon bánni, hogy latint tanultam egykor angol helyett...
Én elméletileg valamiféle kapcsolatban állnék a pedagógiával, bár a szemináriumok látogatása még nem képez tanárrá, ezért érdekelne, hogy mi a tapasztalatok...
Egyébként meg bocsánat, hogy a te kérdésedre robbant ki belőlem a kis hazánkkal kapcsolatos gondjaim. Igyekszem moderáltam fórumozni a közlejövőben. Bár valami okból mindegyikünk más lakóhelyet választott

Györgyi