Új privát üzeneted érkezett!

Timka,
örülök, hogy jól van a kisasszony!
Kert, nagoyn imádjuk mi is, mi már harmadik éve csinálgatjuk a dokgokat, de nagyon élvezzük, a hétvégén már én is terveztem, hogy idén miket kellene megcsinálni, pl tavat körbekeríteni, teraszra korlátot befejezni, hogy őfelsége ne essen le, automata ontözést megoldani, mert a rendszert leástuk két éve, csak eddig mi vezéreltük, de msot innen kintről nehéz lenne!Kép Szeretnék rózsafuttatót, homokozót, fajátszóteret, na és "toronyórát lánccal"! Na ilyenkor felébredek, de majd szépen sorban meglesz minden, mire nyugdíjasok leszünk. Nagy váagy végre a bográcsolós szalonnasütő, na remélem azt megcsináljuk az idén. Majd jön az itteni gyerekcsapat és kipróbáljuk!!!
Látod egy hete még csodáltad, hogy Marci hogy sétál velem és most már Fanni is ezt csinálja!!Kép

Mi már voltunk kint sétálni ma, gyönyörű idő van, polár sapi meg mellény elég volt MArcinak, nagoyn élvezi, hogy kevesebb a ruha és jobban tud rohanni. A helyi kislánnyal labdázott, vagyis elvette tőle a labdát és hurcolta. Na meg kutyát vadásztunk, szokás szerint.
Most szundi van, elfáradt a nagy gyaloglásban!
Megyek én is teregetek egyet és pihizek gyorsan, mert ketteskével is kell foglalkoznom!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Hát úgy látszik, Marci is inkább egy plázacica Kép , na jó, plázamaci Kép , mert kinn a friss levegőn foltyon elalszik, és a vásárlás közben ébred föl a MOM-ban, így sétálgatni odabent szoktunk. Kép HOgy lesz így játszóterezés??? Ma eredetileg oda akartam vinni, de már félúton elaludt... Kép Kép Na jó, azért ma a boltból visszafele egy kicsit gyalogoltunk, tényleg nagyon jó érzés volt! Kép

Ja, akrtam is kérdezni az itthoniaktól (nem a mediterrán helyen élő Tamesztól Kép ), hogy ti mit adtok ilyesmi időben a gyerekekre?

További jó sütkérezést! Nálunk is mindjárt indul a második séta (=alvás Kép ).

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Tegnap írtam nektek, de elszállt Kép.

Juc!
Én még csak 1 réteget csökkentettem. Ma volt marcin egy rövid ujjú body, egy hosszú ujjú body, harisnya, egy vékonyan bélelt kordbársony kertésznaci, egy vékony pulcsi, egy középvastag dzseki és egy polárdzseki. Így pont jó volt, mert ahol ne sütött a nap, ott hűvös volt. Marci még nem jár, ezt kalkulált beleKép! Mi voltunk játszóterezni! Marci hintázott és egy faforgáccsal borított részen a pelenkázóalátéten ücsörgött és a forgácsban turkáltKép. No meg hajlandó volt kb. 2 métert úgy jönni, hogy fogtam a kezét. Erre nem hajlandó, csak mászni szeretne, de ahhoz még nincs elég meleg.
3 órát voltunk lent. Tegnap pedig voltunk állatkertben és a Hármashatár hegyen is! Egyszóval élvezzük a tavaszt Kép!

Babus!
Kitartás. SOk gyógypuszit küldünk Kristófnak! Hátha ez a tavasz kirángatja a betegségből. Vidd le sétálni babakocsival, ha nem lázas!

További napsütéses szép napot és holnapot!!!

Eveka

Kép
eveka
 
 

 
 

Sziasztok!

Na végre tavaszKépKépKép
Olyan jó napom volt ma.De rég jártam köztetek.Kép
A hétvégén nagyon depi voltam,még vasárnap is csak picit tudtunk kimenni,mert fújt a szél.Kép

Juc
Dorkára hosszú ujjú body,harisnya,középvastag naci,1 polár pulcsi és egy pufis mellény volt,na és kendő.Nagyon szupi idő volt,a mellény du egy picit le is került na és a sapi is...KépKépKép
Ma nálunk is kertrendezés volt,kicsit összekapartam a szél összehordta levelet,"szemetet".Alakul az udvar

Már fürcsiztünk,mindjárt vacsi,de ezzel megvárjuk apát.

Babus
Sajnálom picifiad.Remélem hamar kilábal a sok baciból,vírusból.

Édesek a képen a gyerekek.Kép

Megyek mert sírás van
Puszka
Vendég
 


Sziasztok!

Elszállt az előző mailem, ilyenkor tudok frászt kapni, minél jobban sietek annál jobban nem megy.
Na, vesekő nincsen, hogy mi van azt nem tudom, holnap megyek vissza a lelettel a dokihoz, de most is majd leszakad a derekamKép

Juc! Nekem immunoglobin a vagyis IgA hiányom van, ha hasonló a gond nálatok kérdezz, hátha tudok segíteni.

A mai nap ajándék volt szerintem mindenkinek. Lucával szinte egész nap mászkáltunk, hintáztunk füvet szedtünk a játszin és a szomszéd kissráccal flörtöltünk aki hasonló korú, mint Lucus. Nagyon édik együtt.

A tejjel kapcsolatos infókat mindenkinek köszi!
Sztem még a meglévő 2 doboz tápit megkapja, aztán szép lassan áttérünk a tejcire. Már csak azt nem tudom bolti vagy babatejet igyunk?

Babus! Mi van veletek? Remélem ez az idő Nektek is meghozta a gyógyulást!

Kriszta
kriszta07
 
 


Jó estét!

Köszi az öltöztetős infókat, én ma még a "sígatyáját" adtam Marcira, de ha holnap is ilyen jó idő lesz, akkor én is átállok a kordra, vastag kabát, sapi egyelőre marad, mert még egy picit taknyos a gyermek. Ma du. végre játsziztunk egyet, a rugós hintalovacska nagyon bejött neki, hangosan röhögött... Kép

Kriszta, köszi, hogy segítesz immun-ügyben! Kép A hiány azt jelenti nálad, hogy egyáltalán nincs IgA-d? Mert Marcinak van, csak kevesebb, mint kéne. De neki IgG-ből is kevesebb van. És te szedsz valami gyógyszert erre? Vagy mire kell vigyáznod? Luca nem örökölte?

Babus, hogy vagytok?

Fanka, jó utat nektek, szép időt és jó pihenést!!!Majd kérünk képeket! Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc! A hiány nálam is azt jelenti, hogy kevesebb van, ha nem lenne akkor valszinu most nem irogatnekKép A hematológiai központban, ahol én voltam vizsgalaton, megnyugtattak, hogy kb. minden 100. embernek van ilyen, csak észre sem veszi. Nekem pár éve fedezték fel, de szerintem már régebben megvolt. Csak az orvosok, erre nem is gondolnak. Gyakori volt nálam a felső légúti megbetegedés. Ez a hiány elvileg a nyálkahártyákkal van leginkább összefüggésben, de azt mondták hogy pl. akinek nagyon sokszor van herpesze a száj körül az is gondolhat ilyesmire. Nekem ilyen gondom nincs, de 3 havonta tuti jön egy torokfájós időszak, nyáron is. De lehet, hogy ettől függetlenül is lenne. Semmit nem kell vele elvileg csinálni, nem szedek semmit, azt mondták ha más gond nincs, akkor felesleges bármit tenni. Ha komolyabb lenne a baj, akkor immunerősítő terápiákról beszélhetnénk, de szerintem nálatok sem lesz semmi baj, akár még ki is nőheti. Azt nem tudom, Ti hol voltatok dokinál, de ebben az intézetben többek között erre is vannak szakosodva, gondolom a körzetis majd ad beutalót, ha szükségesnek látja. Remélem meg tudtalak nyugtatni!

Mindenkinek legalább olyan szép napot mint a tegnapi!

Kriszta
kriszta07
 
 


SziasztokKép
Köszi az érdeklődést.
Semmi jó. Kispasim úgy köhög, hogy csak na. Tegnap is, és ma is, egész nap 3 illetve 5 percet aludt. Igen, jól olvastátok, ez kora reggeltől este fél 8-ig az össz-vissz alvása.
Pedig hajnal fél 6 óta ébren van, rohadt álmos is, altatni is alig kellett, de pár perc múlva egy iszonyat köhögés felébreszti és lehetetlen visszaaltatni. Voltunk babakocsizni is tegnap, szintén kb. 5 perc sikerült neki, na akkor elszámoltam, így megvan a napi 10 perc alvásKép
Éjszakánk se volt jobb. Meg persze a vacsit egy az egyben kihányta, amint megette rögtön, természetesen egy óriási köhögés után.
A fáradtságtól persze iszonyat nyűgi, nem is csodálom, folyton rajtam lóg, mondjuk ez nem újdonság.
Mint ahogy az sem, hogy mára én is megbetegedtem újra, immár harmadjára, nem is kicsit, fájnak a végtagjaim és olyan mintha egy nagy kő lenne a torkom helyén, és persze rettentő nyomott vagyok, álltó helyemben össze tudnék esni, de úgyis tök mindegy, egész nap talpon kell lennem egy hipernyűgi, beteg, álmos gyerekkel.
Dokinéni felírt Kristófnak egy immunerősítő kúrát, hónapokon keresztül kell majd szednie, de mindig csak pár hónapig, meg gégészetre is megyünk majd szombat délelőtt, hogy megnézzék mi áll ennek az egyhuzamban (4-szer) visszatérő nátha hátterében. Remélem semmi komoly. Dokinéni szerint túltent az orrmandulája.
Apucinkkal vetettem maszkot, én most abban vagyok, hogy ne fertőzzem meg újra, még jobban a családot. Mondanom se kell, rohadt érzés egész nap a maszk alatt pusztulni. Na meg Kristóf folyton le akarja szedni rólam. De ez a legkevesebb.
Szóval jól elvagyunk.

Azért mindenkinek minden jót.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Ja,
Öltözködés:
akkor én tök hülye vagyok. Én téli overállban vittem le Manót tegnap. Mondjuk ő beteg. De akkoris valószínűleg túlzás volt. Na majd ma én is tavasziasítok az öltözékén.
Csak attól félek, hogy megfázik. Mert a babakocsiban mégiscsak egyhelyben ül, úgy csak nincs olyan meleg.
Persze kicsit sétálgatni is szokott, csak az még elég bajos nálunk, gondolom mindenkinél, mert mindenhol megy, csak a járdán nem, van, hogy leül a földre, felszed minden piszkot, minden parkoló autót végigsimogat, ha meglát egy kisgyereket, egyből odaszáguld hozzá, de a fő baj, hogy a fűben, meg játszótéren, meg bárhol, ahol göröngyös út van és nem olyan egyenes, mint a járda, ott folyton felbukik és hasravágódik, errefelé pedig, itt a lakótelepen, iszonyat mennyiségű üvegszilánk van mindenhol, még a játszótéren is láttam és nagyon félek, hogy véletlenül belevágódik arccal egy üvegdarabba.
A járdán viszont nem jön. Ha megfogom a kezét hisztizik és el akarja vágni magát a földön (ez nálunk egyébként is nagy divat, korai dackorszak??!), egyedül viszont botladozik mindenfelé. Pedig itthon már gyönyörűen megy, de hiába, lent még alig volt, mióta tud járni, szokatlan neki a nagy tér, a sok érdekesség, és főleg a hepehupás út, a lépcsők és egyéb akadályok.

Na eltűnök, csak kihasználtam, hogy kissrác leült 5 percig egyedül mesekönyvet nézegetni. Ez nála nagy számKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, mert rögtön indulunk. Mindenkinek további szép napsütést, jó időt, és betegségmentes napokat kívánok!! Na, apjuk már itt toporog, mennem kell, SZIASZTOK Kép Kép Kép!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudok jönni mert folyamosan törtéik nálunk valami. Ma is a fürdőszoba fa dolgait faragták be, jött egy kertfelmérő brigád, a gyerek pedig 7 óra óta ébren van, vagyis volt, mert most szundizik! Egyre jobb ez a reggeli ébredés! Kép

Húhh, Babus nagyon sajálom ami nálatok van! azért vidd minden nap egy kicsit ki a friss levegőre, mert sokkal hamarabb meggyógyul! és neked is biztos jót tesz a séta.
Tudom milyen rossz egész nap betegen egy nyűgös, beteg gyerekkel. Én két napig bírtam (bár akkor Fanni még nem volt beteg) harmadik nap már jött anyósom segíteni, mert egyszerűen nem voltam a magam ura.
Jó hogy kivizsgáltatjátok magatokat, csodálokozom, hogy a doki nénitek nem javasolta hamarabb ezt az immunerősítő dolgot.
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Tamesz
Van kerti tavatok?
én is szeretnék, de apa nem, mert fél, hogy Fanni beleesik! azért hátha sikerül rábeszélnem.
Ma megkaptam egy csúcsszuper botanikusnak a telefonszámát, akin olyan különleges egyedi növényei nevel, hogy ihaj, még nem is hallottam róla! De iszonyatosan le van terhelve emellett pedig Horvátországba jár ki kerteket építeni, mert hát ott jobban megfizetik. Állítólag a műrepülő Besenyeinek is ő csinálta a kertjét, meg az asztalosomnak is ő fogja. Nem ígért semmit cska, hogy kijön és megnézi a terepet. Állítólag nem vállal be bármit, csak amiben lát fantáziát és kihívás neki is. Hát kíváncsi vagyok nagyon!
Azért még pár kertészettől kértünk árajánlatot!
Én is szeretnék Mazsinak fa mászókát meg fedhatő homókozót, kerti kiülős sütős-zugot, sziklakertet fűszernövényekkel, automata öntözőrendszert és a toronyóra is jöhet, meg egy pénznnyomda! Kép

Öltöztetés:
Egy újjaltan body (atléta!), harisnya, hosszú újjú body, vastag pulcsi, farmer naci (egyetlen gatyánk-ha elmegyünk valahová) itthonra sima naci + kabát vagy ha jobb idő van egy gyapjú szvetterke + sapi!
Ha itthon vagyunk akkor idesüt reggeltől estig a nap, úgyogy napon csak nem fázik így meg, ha pedig megyünk valahová akkor autóval megyünk és ha kiszállunk vastag kabátot adok rá.
Ha jön a jóidő kell majd egy jó kis átmeneti széldzseki neki meg nekem is! Hétvégén majd jól elmegyünbk megint pénztkölteni.

Megyek takarítok egy kicsit mert tiszta fűrészpor a ház!

Szép napot!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Mi ma kipróbáltuk a balkáni bürokráciát, borzalmas délelőttünk volt. Hogy rendesek legyünk elindítottuk a tartózkodási engedélyt MArcinak és nekem is, ma jött egy ügyvédbojtár velünk, de így is 2,5 órát szobroztunk a helyi belügyminisztériumban. Wc, vízcsap, szék nincs, pisilni kimehettem néhány sarokkal arrébb egy kévázóba, Marci már ordított, felnyalta a padlót, szóval nagyon kiborult. Na azóta is tart ez az állapot, itthon is mindent szétrámolt, kigubizta a szemetest, cska most 3/4 4-kor tudtam elaltani!

Babus,
jobbulást akkor mindkettőtöknek, remélem kiderül miért kapott el minden bacit Kristóf, és hatásos lesz az immunerősítés!

Fanka,
bár már nem olvasod, jó pihizést!

Timka,
igen van tavunk, ez volt apa vágya, és ki is ásta magának, abból lett az én sziklakertem, ez az én vágyam volt, de azt idén meg kell emelni, mert két év alatt összetömörödött. Sőt patak is vezet le a sziklakertből a tóhoz, meg sok kislámpa is van a tó körül. Majd keresek egy nyári esti képet róla otthon. Mi is fedett homokozót tervezünk, mert az összes szaros macska hozzánk jár és nem győzzük a fűből is kiszedni! Mi is gondolkoztunk kertépítőn, de maikor a szomszéd elmondta, hogy nekik mennyi volt, hát mi eldöntötük,hogy mindent magunk csinálunk, így kijött a kerti bútor, az öntözőrendszer is annyiból, mint ott csak a tereprendezés és füvesítés! Majd eljöttök és megnézitek, egyszer!
Milyen lett a fürdő? kérünk képet!

Ölözetés,
nálunk most a C&A-s dagonyaruha a menő, ha kocsival megyünk akkor csak a dzseki része, ha séta az utcában vagy a kertben akkor a gyata is, mert nincs kedvem minden nap mosni a kertészgatyókat, ezt meg csak letörlöm és kész!

NA megyek, mert a kocsi nálam, és 6 körül megyünk apáért és ketteskének még kéne enni adnom, mert vele egész nap émelygek, borzalamasan fosnak tudom amgam érezni egész nap, de remélem elmúlik gyorsan!
szép estét, majd még benézek, ha tudok!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Hú, de szép nap volt ma is! Szinte egész nap csavarogtunk, itt voltak barátnőmék is, végre egy kis mozgalmasság! Kép Voltunk játszótéren, most először úgy igazából, volt minden: homokozóban taknyolás, kavicstömködés a szájba, sárbacaplatás stb. Kép Így már van értelme az esti fürdetésnek! Kép És a ruhák!!! Eddig is folyton ment a mosógép, mi lesz ezután... Lehet, hogy én is megpróbálok egy Tamesz-féle dagonyaöltözetet Kép beszerezni...

Kriszta, nagyon köszi az infót! Kép Tényleg megnyugtattál! Egyébként van vmi olyasmi, hogy szinte semmi IgA-t nem termel az ember, sőt ellenanyagot termel ellene, és ilyenkor nem is kaphat vért. (Látod, mennyire kiokosodtam a neten... Kép Kép ) De gondolom, az egy komoly betegség, ez a hiány meg ezek szerint elviselhető. Kép

Babus, igyekezzetek mihamarabb meggyógyulni! Majd írd meg, mit mondtak a gégészeten! És mit kaptok immunerősítőnek? Remélem, jót tesz Kristófnak!

Öltözködésileg nem vagy hülye Kép , tegnap én is orkángatyában vittem még le Marcit, és ma is láttam több gyereket is a játszin overállban! Pláne ha szegényke beteg is volt, akkor nem kell egyből fürdőgatyeszba öltöztetni! Kép

Szép tavaszi estét, sétában kifáradt gyerekeknek jó pihenést! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Kihalt a topic?

Tamesz
Együttérzek a tart-engedély megszerzéséért vívott harcotokban. Én is átestem ezen párszor anno, amikor még jártam a hivatalos köüröket a magyar állampolgárság megszerzéséért. Kép
A fürdő még nincs kész, most csak a fa dolgokat befaragták és el is vitték mert még színre kell pácolni. Kicsit furcsa lesz eleinte, mert már így szoktam meg "csupaszon". Elvileg másfél hét múlvára ígérkeztek, de akkor sem lesz még 100-ig kész, kell még csináltatnunk a gázcirkónak egy takaró szekrényt.
De állítólag kész lesz mindkét fürdőszoba bútora és az előszobaszekrényünk is!
Nálatok milyen öntözőrendszer van?
Nem tudom hogy az ilyenekre számolnak-e valami kis hasznot a kertészetek, mert a maiak pl. Toro-t telepítenek, de még addig nem tudunk semmit se nagyon tervezni, amíg nincs meg a kút, és nem tudjuk annak a paramétereit, mennyi vízt termel stb...
Olyan dolgokat tanulok meg, hogy férjemhez képest profi leszek.
Eddig egy kiindulási árunk van, ez kútfúrás és öntözőrendszer nélkül 1,6 körül van. Nem is mertem először elmondani apának. Most még 3-4 kertészettel felméretek. Mi sajna nem tudjuk magunk megcsinálni, mert nagyon.nagyon kényelmesek vagyunk, apa jobban ért a szgépekhez mint a 7köznapi munkákhoz, én meg....
Gondolkodunk a gyepszönyegen is. A menő-manó botanikustól az asztalosunk 800 FT/m-ért kapja majd, ami egy kicsivel több mint a füvesítés, de egyből van gyönyörű fű, nem kell rá 2-3 hónapot várni, hogy vajon kibújik-e az összes fű, nem kell alá annyi termőföldet hozatni, ráadásul eleinte gyommentes, nem kell gazolni.
A kerti tóra szerintem rá tudom beszélni apát, már ki is néztem a helyét!

Többiek, hogy az off-témáért!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Juc! Csak gyorsan annyit, hogy nekem is hordanom kell a személyimben egy papírt, hogy csak mosott vérrel transzfundálható, és ezt pl. a szülésnél le is kellett adni. Elvileg ha sima vérkészítménnyel transzfundálják az IgA hiányost sokkos állapotba kerülhet. De azt nem tudom, hogy nálatok hogy derült ki a dolog, vagy mi konkrétan a gond, lehet hogy erre Marcinál nincsen szükség.

Kriszta
kriszta07
 
 


Timka,
csak elhatározás kérdése, mi sem műveltünk soha földet, én a harmadikon nőttem fel, de vettünk és kértünk szerszámokat, talicskát és nekiálltunk, először jött apósom is felásni, de azért a java nekünk maradt. Mi hozattunk földet, azt el kellett talicskázni, na az jó móka volt. A füvesítés már gyorsan megy, 10 nap után már "szőrősödik", és 3 hét után már lehet nyírni. Mi pont akkor füvesítettünk, amikor megtudtam hogy jön Marci, nem is értettem, miért voltam annyira fáradt!Kép Az öntözőnk nekünk Gardena, kiderítettem a Mo. központot, kaptam 15% kedvezményt, így volt 150 ezer. Most ha megvesszük az "agyat" a vezérlést hozzá az még 50 ezer. Szerintem ez még elfogadható volt! Ja a mi megművelt területünk kb 400m2, gondolom a Tietek nagyobb, de a miénk ikerház. Napellenzőnk még csak egy éves lesz, a szomszéd utcában találtam egy fickót ők csinálták, jutányos áron. Sőt a terszt is csak tavaly burkoltattuk, mert az horror összeg volt.
Bocsi a többiektől, hogy itt töltöm a sorokat ezzel, de ezt nagyon élvezzük!

Juc,
a dagonyaruha kb 8 ezer gatya+dzseki, nem tudom most lehet-e kapni, mi januárban vettük.
szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, a fórum kezd átalakulni egy kertészeti és egy immunológiai fórummá Kép Kép Kép , bocsi a többiektől, írjatok másról is!!! Kép

Szóval Kriszta, nálunk csak a tejallergia-gyanú miatti vérvételen derült fény ezekre a "hiányosságokra" , nekem nem tűnt fel, hogy túl gyakran lenne beteg Marci. Jó, náthás az már volt egy párszor, de ilyen köhögős betegsége csak most lett. Azt hittem, ez a természetes... Kép Van olyan ismerősünk, rokonunk, ahol sokkal többet beteg a gyerek, lehet, hogy ők sem tudnak az immunglobulinjukról. Kép De nálunk nem szelektív IgA hiány van, mert az IgG-ből is kevesebb van. Most nem tudom, ez jó-e vagy rossz. De azért ez a magadnál hordott papír kicsit ijesztő, jó, hogy remélhetőleg sose lesz rá szükség, de akkor is. Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Tamesz!
Marcival is volt hányingered? Ha nem, akkor lehet, hogy kislányotok lesz Kép? Drukkolok nagyon! Bár már tudjuk, milyen hatalmas öröm egy kisfiú, így gondolom ez sem lenne "gond". Marcinak beszéltetek már a Kistesóról?

Kertépítés! Egy kicsit irigykedem. Én családi házban nőttem fel, ahol hatalmas kert volt. Borzasztóan hiányzik és nehezen tudom elképzelni, hogy Marci hogy fog enélkül felnőni Kép. Tegyetek majd fel képeket a kertről!

Mi augusztusban költözünk egy 70 nm-es lakásba, de most ennek is nagyon örülünk. Legalább lesz egy kis udvar (200 nm körüli), ami bár 5 lakás közös udvara, de Marci lesz ez egyetlen gyerek, minednki dolgozik, így napközben a mi birodalmunk lesz Kép! Mi koszos, lusta városlakók lettünk, nem tudjuk vállalni a vidékről vagy nagyon külső kerületből a bejárást. Egyikünk sem bírja a korán kelést és a város két különböző pontján dolgozunk. Apa Észak-Pesten én meg Dél-Budán. Így nem tudunk ideális kerületet választani, ahol még megfizethető lenne számunkra egy családi ház és a gyereknek sem kellene reggel 6-kor útra kelnie, hogy beérjen az iskolába, én meg dolgozni. Lehet, hogy foglalkozást kellene váltani Kép? Azért én még bízom benne, hogy néhány év múlva egy családi házba tudunk költözni valahol a környéken. Addig is jó dolog az új lakást tervezgetni!

Babus!
Gyógyulj meg gyorsan! Nem tud Anyukád most a szokásosnál többet besegíteni? Õ meggyógyult már? Remélem Kristófnál csak orrmandula-probléma lesz, ami gyógyszerrel orvosolható. Szoptatsz még? Ha igen, akkor fölösleges a maszk, a tejjel úgyis fertőzöd, csak a saját állapotodon rontasz, mert a bacik elszaporodnak a maszk alatt. EZt egyik barátnőmnek mondta anno a gyerekorvosa. Meg azt is, hogy egyen sok C-vitamint, mert ez átmegy a tejjel és ez az egyetlen dolog, ami megvédi a gyereket a fertőzéstől.

Fanka!
Jó pihit Nektek!

Jó éjt! Holnap megyünk Auchan-ba, mert állítólag olcsó farmer kertésznacik vannak! Majd beszámolok.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Akkor egy kicsit hozzászólok a kert-témához is Kép :
Mi a férjemmel mindketten csúnya városi patkányok vagyunk Kép , amikor tavaly vettük a lakásunkat, sokan teljesen hülyének néztek, hogy ennyi pénzből vehettünk volna egy házat Szigetszentmiklóson vagy Érden, mi meg nem tettük. Mindketten városban nőttünk föl (jó, én nem Pesten), egyszerűen nem tudunk mit kezdeni egy kerttel. Kép Lehet, hogy csúnyán hangzik, de így van. Anyukáméknak van otthon hétvégi kertje kis faházzal, de azt sem szerettem igazán sosem, sokszor kellett benne kertészkedni, télen fáztunk, nyáron izzadtunk a dögmelegben, csíptek a szúnyogok, jöttek a cserebogarak Kép , ha 2 napnál tovább maradtunk ott nyaralni, rettentően untam. Kép Férjemnek még ennyi kertélménye sem volt, kerti munkához semmit sem konyít. És amit Eveka írt, az ránk is igaz, hogy nem szeretnénk órákat autózással (tömegközlekedéssel) tölteni, hogy beérjünk a munkahelyünkre. Szóval maradt a jó kis bérházi lakás. Persze azért Marcival igyekszem nem az Alkotás úton sétálgatni Kép , vannak erre szép parkok, a hegyek sincsenek túl messze (kirándulni nagyon szeretek), de szegény a saját kertélményről biztos lemarad egy ideig legalábbis. Aztán nehogy úgy csináljam, mint egy kollégám, aki akkor költözött ki Pestről Pismányba a világ végére egy szép kertes házba, mikor a gyerekei már 16-18 évesek voltak, jártak volna be Pestre bulizni, moziba, barátokhoz stb. , a papa meg furikázhatta őket hajnali 2-kor... Kép

Na, remélem, nem vetnek meg azért a kertpártiak Kép , hogy leírtam a véleményemet...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok
mi most kertes hazban vagyunk...inkabb udvaros haz, merthogy a kerthez mi sem ertunk. Szinten varosiak vagyunk.
A kicsinek jo, aztan majdcsak kezdunk itt valamit.
R.
rahel
 
 


Jóreggelt!
Na látom jó kis felfordulást okoztunk a kert témával.Kép
Én is városi gyerek vagyok, a 3. emeleten nőttünk fel, meg az utcánkban, ahol szerencsére sok zöld volt. Igazából mi nagy túrázók voltunk, apu anyu tájfutott, mi is egy kicsit, nagy kék túrázók voltak, állandóan a Bükköt jártuk, síeltünk nyári nomádtábor a hegyekben. A nagyszüleimnek volt egy kis hétvégi telke, na oda én sem szerettem menni dolgozni, csak családi összeröffenni! Most már csak fű és fák vannak, meg némi zöldésés és szőlő és szegény apura maradt az egész, akinek most nem olyan könnyű felmenni a dombra.
Szóval igazából anyukán nagy álma volt a kertesház, de ő nem érhettem meg, (idén már 20 éve lesz hogy meghalt, hihetetlen,) majd ügye anyagilag apu egy fizujából sosem álltunk úgy, hogy ugrándozhassunk, így maradtunk ugyanabban a lakásban. DE akkor az én drága szerelmemmel annyira közös volt bennünk a vágy a kertesház iránt, hogy elhatároztuk, inkább 20 évig nyögjük a hitelt, csak ne panelba vagy belvásrosba menjünk. Én 5 évig a Kinizsi utácban laktam, jó volt, tényleg minden közel volt, de büdös, zajos. SZóval 3 éve így álltunk neki telket, házat vadászni. Eredetileg a budai oldalon keresgéltünk volna, de ott egy telek volt annyi, mint itt minden, szóval maradt a pesti oldal vége. A szerencsénk az, hogy ez egy teljesen újonnan felparcellázott dombocska, sok-sok fiatallal, kisgyerekkel, a régi őslakosok is nagyon aranyosak, imádjuk a szomszédainkat. Olyan igazi falusi világ, mindenki mindenkinek köszön, mindenki figyeli a másik házát ha elutazik, segít ha kell. Mi is utáljuk az autózást, nekem mondjuk 15 perc a koli, de mire visszamennék dolgozni, az egyetem már eladja az épületet, szóval nem lesz hová visszamennem! Apa meg egy jó órát autózik, annyira nem szereti, de azt mondja inkább utazik a kertért és a jó levegőért. A legnagyobb "elégtétel", amikor MArcit látom rohanni a fűben, piszkálja a kislámpákat, pakolgatja a kavicsokat, elbújik a tuják mögé, csodálja a tavat és mindezért nem kell utazni, felcuccolni, csak kimegyünk és kész, akár 10-15 percre is. Szerencsére nálunk van ovi és iskola is a környéken, igaz hely nem sok van benne, de majd valahová csak be tudjuk nyomni őket!
Kerthez értés, mi sem értünk, most tanuljuk, a hétvégén néztem, hogy a tulipánfám, az aranyeső és az orgonák már rügyeznek, és én nem fogom látni amikor kinyílnak? Hát ez szörnyű!!!
NA jó hosszú lettem, bocsika, de annyira imádom és most nagoyn hiányzik, itt kint is mindenki tisztogatja a kertjét és itt már szép zöld a fű és fáj a szívem, hogy mi nem!!!

Eveka,
Marcival tényleg nem voltam ennyit rosszul, lehet, hogy tényleg lány? Bár megnéztem a Jónás naptárt és az fiút mutat megint, mint Marcinál is, de majd egy pár hét múlva kiderül, remélem!Kép

Szép napot, itt ma kissé borús idő van, remélem majd javul a helyzet, a hétvégén az állatkertbe készülünk, állítólag itt is nagoyn szép!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SziasztokKép

Juc
Egy Ribomunyl nevű készítményt kap Kristóf, hasonló elven működik, mint a védőoltások, olyan baktériumok RNS-ét tartalmazza, amelyek a leggyakrabban okoznak felső légúti hurutot.
Nem csak a készítmény komoly, az ára is, 4 napra elegendő, 1700Ft-ért, és ezt a 4 napos kúrát 3 héten át kell csinálni, utána pedig havonta egyszer.
De nem is érdekel az ára, csak használjon.
Mára már kicsit talán jobban van a srác, bár az esti vacsit megint kitaccsolta, úgy köhögött, de mára már mintha kevesebbet köhögne. És reggel kivételesen nem köhögésre ébredt. Majd meglátjuk nappal mennyit sikerül aludnia.

Eveka
Icipicit még szopizik, de már nagyon elenyésző a mennyiség, mert mióta folyton beteg, szopizás közben alig kap levegőt az orrán, így hamar abbahagyja, és ezt a tejcsimennyiség is megsínylette.Szó szerint már csak pár korty van.
Anyukám pedig még mindig nagyon ramatyul van, semmi hangja nincs, fájnak a végtagjai, hasonló, mint nekem, csak neki sokkal súlyosabb, és szegény még közben dolgozni is eljár.
Anyósomék pedig tegnap jöttek haza a nyaralásból, de ő is beteg még, bár mondta, hogy majd a héten eljönne megNÉZNI az unokáját, de sértődés ide vagy oda, én megmondtam neki, hogy én nem szeretném, ha bárki, aki nem 100%-osan egészséges, az idejönne hozzánk. Azt hiszem ez jogos kérés.

Tamesz
Nálunk nem jött be a Jónás naptár, aszerint Kristóf kislányKép Talán most nálatok is tévedKép


Megkezdődött nálunk az igazi csibész-korszakKép
Hihetetlen micsoda csibészségeket csinál a kispasi, bár érdekes, én egyelőre csak jókat nevetek rajtaKép
Pl. miközben pakoltam be a mosógépbe a ruhákat, ő suttyóba kihozta a mobilomat és bepakolta a ruhák közé a mosógépbe. Az utolsó percben vettem észre. Szép lett volna, ha kimosom 60 fokon a telcsimetKép
Aztán a fürdőaszobai fiókot kihúzva, kiszedte a szemhéjpúderemet, földhöz vágta, így kiborult, összetört és éppen elkezdte volna falatozni, amikor fülön csíptemKép
Másik kedvence, hogy mindenfélét dobál bele a szemetesbe, bármit, am a keze ügyébe kerül, és ami nem oda való, CD-ket, dezodort, dobozokat, így mostanság szemétlevitel előtt kukaellenőrzést kell tartanom.
Menő még a művirág műföldjének kipakolása, ilyen mohaféle valami van benne, beül a fotel mögé, hogy ne lássam és nekiáll. 85 perc után már gyanús volt, hogy miléyen jól elvan, ez tőle szokatlan, meglestem hát mit csinál, és ott vigyorgott), minden olyan lesz tőle, a ruhája, a fél szoba.
Izgi dolog továbbá kiszedni a WC papír gurigát a csomagjából és úgy ahogy van, belehajítani a WC-be, letekerni a fél guriga WC papírt, és mosás közben elállítani vagy leállítani a mosógépet.
Meg most már nem csak a számítógépet kapcsolgatja, hanem odamegy és mozgatja az egeret, kikapcsolja a modemet, én hülye meg a múltkor szidtam az UPC-t, hogy már megint nincs net, aztán estére Apuci kiderítette, hogy a kissrác tudhat valamit, és ő volt a bűnös, a modemet a főkapcsolójánál fogva kikapcsolta. Hihetetlen, hogy jobban ért a géphez, mint miKép

És ilyet huncut képet vág, amikor rossz fát tesz a tűzre:
Kép Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Nem 85percKép, hanem 5 percKépKépKép

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Hű, de megnőttek a gyerkőcök. Nagyon régen jártam erre. Adél is már 14 hónapos lassan és igazi akaratos kiscsaj lett belőle. Szerintem Babus a Te fiadhoz hasonló. Nálunk is sláger a telefon , távirányító, WC papír letekerése, de a WC kefét is előszeretettel hurcibálja, mint egy ereklyét.

Mindenkit puszilok!

Edit



Kép


Kép

Kép

Kép
ditke75
 
 


Sziasztok, látom, ma is tavaszi üzemmód volt! Kép

Csak gyorsan felteszek pár linket, amit a barátainktól kaptunk, hazai szálláshelyek, ahova gyerekestül lehet menni nyaralni, kiruccanni:

http://www.korteporta.hu/magyar.php

http://meseszallo.atw.hu/main.htm

http://www.matrahegy.hu/darazshegyi/

http://invitel.hu/csem/borostyan/kezdolap.htm

http://www.travelport.hu/szallas/EHotel.vd?ml=31&mi=1&sub=1&xcnl51203&prf=24

http://www.travelport.hu/szallas/EHotel.vd?ml=31&mi=1&sub=1&xcnl49600&prf=24

Mi majd áprilisban a meseszállóba megyünk, kicsit messze van, és nekem nem is tetszik Kép , de a nagyobb társaság ezt szavazta meg... Ez a demokrácia... Kép

Szép estét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Nálunk ma ősz volt, eégsz nap csöpögött az eső, így nem tudtunk kimenni, sajna és én is frontos voltam, próbáltam pihizni, már amennyit Marci mellett lehet!
EStére pizzát sütöttünk, lassan kezdi megtanulni, hogy a sütő süt, és végre nem birizglája!
Na mára ennyi, megyek Deed bírót nézni, ez a héten az egyetlen nézhető folm a DunaTV-n!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Tegnap este kiírtottam a topicot?Kép
Mi van a betegekkel?
És a tavaszi csavargásokkal? Mindenki lelépett?
Mi is voltunk csavizni, végre van nem bélelet cipőm, és MArcinak is vettem nyári pólókat és rövidgatyókat, nagoyn tetszenek!

Juc,
akkor vettem Nektek két doboz Milupa rizspépet, tejmentes, de nincs hozzáadott cukor benne, nem tudom milyen lesz, majd kiderül!

Tessék jelentkezni Mindenkinek néha!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Tegnap este kiírtottam a topicot?Kép
Mi van a betegekkel?
És a tavaszi csavargásokkal? Mindenki lelépett?
Mi is voltunk csavizni, végre van nem bélelet cipőm, és MArcinak is vettem nyári pólókat és rövidgatyókat, nagoyn tetszenek!

Juc,
akkor vettem Nektek két doboz Milupa rizspépet, tejmentes, de nincs hozzáadott cukor benne, nem tudom milyen lesz, majd kiderül!

Tessék jelentkezni Mindenkinek néha!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na, hahó, tényleg jól eltűntünk! Kép

Tamesz, köszi a rizspépet! Kép Ja, Eveka, kipróbáltuk a Hollét is, esszük is, csak annyi a baj vele, hogy totál ízetlen, mindenképpen kell hozzá adni vmi gyümit, én pedig pont a gyümölcsös étkezést akarom kiváltani vele néha. Ezért gondoltam, hogy megpróbálom ezt a milupát is, aztán lehet, hogy ez is ugyanolyan. Kép

Többiek, gyertek elő!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Kedvcsinálóul Kép itt egy tábla:

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Lego 25 Becsvölgye Dorka 2004. 12. 26. Zalaegerszeg 2580g 48cm 6660g 65cm 9100g 73cm 14 hónapos és 3 hetes
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 14 hónapos és 2 hetes
Kriszta 30 Budapest XXI. Luca 2005. 01. 07. Schöpf-Mérei 3100g 52cm 7100g 68cm 8500g 76cm 14 hónapos és 2 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 14 hónapos és 1 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 14 hónapos és 1 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 14 hónapos és 0 hetes
Rahel 26 Esztergom Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g 9200g 79cm 14 hónapos és 0 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 13 hónapos és 3 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 13 hónapos és 3 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 13 hónapos és 2 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 13 hónapos és 1 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 13 hónapos és 0 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g 13500g 76cm 12 hónapos és 2 hetes
Fanka 29 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm 8950g 79cm 12 hónapos és 2 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 12 hónapos és 1 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 11 hónapos és 2 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 10 hónapos és 1 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Hahó,

bekukkantottam én is! Mi van csajok?-jön a kóidő és kihalunk?
Később még jövök, most fürcsi aztán altatás.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Na, ma aztán végig tudtam olvasni a termést, így még írni is jut egy kis időm Kép!

Voltunk tegnap Madaras Tescoban, vettem Marci két gatyót, egy tavasz dzsekit (közepes minőség) és egy kis inget. Farmernacik vannak, de kislányoknak több dolgot lehet találni, pl éde kis farmerruhákat. ja, meg vettem egy esernyőre csukható babakocsit 6 ezer Ft-ért. Ma kipróbáltuk, Marcinak nagyon tetszett, csak elaludni nem volt hajlandó benne, mert annyira élvezte, hogy ebből sokkal jobban kilát Kép!

Ma voltunk Árkádban. Megnyílt a H&M (biztos már vagy fél éve), vannak benne gyerekruhák is. Voltak nagyon jók, de szerintem drágák, bár nem nagyon tudtam nézelődni, mert Marci nyűgös volt és emellett ezren voltak. Ha mentek, csak reggel menjetek, mert egy óra körül láttam, hogy a próbafülkénél is és a pénztárnál is borzasztó hosszú sor állt. Viszont láttam itt is gyerek dagonyázós ruhát. 10.000 Ft volt.

Babus!
Kristóf megint nagyon helyes a képeken Kép. Kukázás, mobilmosás Kép. Meséltem Apának, hogy tudja mire számíthatunk még.

Edit!
Adélnál azok a hatalmas csodálkozó szemek! Csábítani fogja majd vele a pasikat rendesen!

Marci tegnap is és ma is folyton ölben akart lenni, ha letettem, üvöltött. Nyugtassatok meg, hogy valamilyen fronthatás van és nem lesz tartós ez az állapot!

Kérdés: Ti hol vesztek a Gyerkőcöknek cipőt? Én Marcinak keresek Siesta tavaszi cipőt (magas szárú nem béleltet), de ma nagyon kiakadtam a Baby Bellben. 12.000 Ft alatt nem volt cipellő. Remélem Ti tudtok valahol olcsóbban Siesta cipőboltot, mert én ennyit nem vagyok hajlandó érte adni. A maximum 10.000 Ft.

Hétvégén utazunk Gyulára! Már alig várom! Remélem Marcit el tudom majd valahogy altatni ott is, mert itthon cici+hintaszék segítségével zajlik a procedúra... Így én igazoltan fogok most néhány napot hiányozni! Holnap azért még jövök, ha Marcinak jó napja lesz.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Ja, most jut eszembe, apa valószínűleg dolgozni fog, így foglalt lesz a telcsivonal, nem tudok majd netezni.
Majd word-ben írok, aztán holnap bemásolom.

Szép estét Nektek!

T.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Mát teljesen elkenődtem, hogy már senki nem ír!Kép

Eveka,
én is rosszul lettem a siesta áraitól, ezért az Árkádban felmentünk a Deichmannba, nem biztos, hogy jól írtam! Ott sikerült 6600-ért venni és nagyon szupi. Majd lefotózom benne a kisördögöt!
A múltkor voltunk mi is a H&M-ben, jó volt, csak szerintem drágább, mint kint, de azért vennem kellett két pólót Marcinak!Kép

Juc,
köszönjük a táblát, olyan jó néha ránézni, ki mennyi idős már!

Babus,
a WC papír tekerés nálunk is megy, a mobilomat csak nyalja, és a kuka az a kedvenc, egyik kezével fogja a tetjét, a másikkal guberál és jól bele is hajol, félelmetes! Pedig adunk neki enni!Kép REmélem már jobban vagytok!

Na megyünk pihizni, bealudt a kisördög! szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Mi még nem voltunk nagy tavaszi beszerző körúton Kép , nekünk felnőtteknek is, de főleg Marcinak kellene jó pár cucc: cipő, póló, pulcsi... Ha tudtok tuti helyet, szóljatok! Ja, már régebben akartam kérdezni, volt vki a Premier Outletben vagy más ilyen outlet boltban? Azok milyenek? Érdemes kiautózni oda? Tényleg olcsóbb, mint egy bevásárlóközponti márkabolt?

Tamesz, a Deichmannban milyen cipőt vettél?

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Hu de régen irtam,de látom ti is inkább élvezitek a tavaszt!!!Ma vettem árvácskákat,holnap ültetek meg kertészkedek egy kicsít!!De a ősszel elültetett tulipánjaim már 15 cm.-ek!!KépKépKépKép
Cipőtéma nálunk is mindig van!!Most is kell vennem mind a kettönek!!Kírának már nem veszek SÍESTÁT mert tönkre rakja lány létére,megaztán most ugye már kettöt kell vennem és Mírcsínek még azért fontosabb,kettöt nem birnék kifizetni,föleg,hogy szandik is kellenek meg Kírának szoknyák polok átmeneti kabát!!KépKép
Szerintem én idén megint nem férek be a keretbe hacsak nem szakad ránk az otp.Pedig a cípővásárlást én sem uszom meg,csak az a nagy baj,hogy Apának is kell akinek ugye egyík lába 43-as a másik 45-ös,mert donga lábbal született és majdnem két éves koráig gipszbe volt és az igy visszamaradt!!KépKépGondolhatjátok milyen élvezet cípöt venni,de sajna nem hajlando egyedül menni,és ilyenkor mindig tökre kiborulok!!Mert ugye nem mindegy milyen anyagbol van,mert a kemény kényelmetlen neki,mert mindíg a nagyobbat vesszük abibe a másík lába líffeg!!KépKép
Képzeljétek síkerült a ház uráak elűznie a boszorkányokat Kírátol!!Mindjárt mutatom hogyan!!KépKép
Szép napot mindenkinek!!
ANDI

KépHát ime!!Igy már nincsenek boszorkányok!!KépKépKép

KépGokartozásrol egy kis ízelitő!!

KépUtánpotlás!!Apa őrőmére!!KépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Andi nagyon jók a képek, hát lesz utánpótlás, az tutti!!!Kép

NA gyorsan dobok pár képet a mai levegőzésről:
Látjátok, hogy koncentrálok a Tili-tolira?Kép
Kép
A hintát most már inkább lökni szeretem!
Kép
Anya kiskutyának néz? Eldobja a labdát éne meg loholok vele nagy boldogan?Kép
Kép
Néha azért göröngyös a domboldal, na meg a vakondok sem könnyítik meg a helyzetem!
Kép
Szerintetek jó kosaras lenne belőlem?
Kép
Deichmannos cipőm Jucnak:
Kép
Na és a tegnapi nári szerkók:
Kép
Na most mára eldugultam, bocs a sok képért, de már régen kaptatok!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


SziasztokKép

Megint csak röviden, lassan indulunk sétizni a kissráccalKép

Andi
Gokartos fiú nagyon édiKép

Tamesz
Marci úgy szinténKép nagyon jóvágású kisfickóKép

Rólunk:
Úgy néz ki, már alakul Kristóf, legalábbis tegnapig így gondoltam, de mára elbizonytalanodtam, mert ma délelőtt megint köhécselt egyet-kettőt, meg a nózijából is dől a takony. Remélem ez nem az 5.betegség kezdete.
Holnap délelőtt megyünk vele a gégészetre, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Meg szerintem jönnek a rágófogai. Dokinéni is mondta a múltkor, hogy fogzik a drága, ettől is lehet legyengülve az immunrendszere, és mostanra tényleg hipernyűgi is a srác, éjszaka 2-szer sírt fel, délelőtt addig hisztizett, míg be nem kentem Dentinox-szal az ínyét, ebédkor az etetőszékben ordított, se enni, se inni nem akart, csak sírt keservesen, így már kínomban adtam neki Panadolt, ettől most lenyugodott és nekiállt szekrényt rámolni, ezért is tudtam most írni, de már megúnta, itt csüng a lábamonKép
Majd még igyekszem jönniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tamesz!
nagyon helyes Marci Kép! A kis kosárlabda bajnok Kép! A cipő nagyon jól néz ki. Én egyelőre ragaszkodom a Siestához, mert Marcinak rövidebb a lábközépcsontja és csámpás is, így néhány évig nem merek Rá mást adni. Hétvégén próbálunk Békéscsabán keresni cipőt. Vidéken állítólag 8-10 ezer forint kötül vannak az árak. Most még bizakodom.

Babus!
Amikor Marcinak egyszerr négy foga jött, Õ is könnyebben elkapta ezeket a légúti fertőzéseket. A legutóbb, amikor mi betegek voltunk, hársfa és csipkebogyó teaát adtam neki. Nem kapta el, bár nem biztos, hogy a tea védte meg. Mindenesetre ő minden nap csipkehús teát iszik ízesítés nélkül.

Andi!
Nagyon jók a képek! A kis utánpótlás nagyon vagány, a testvéres-alvós kép pedig megható. Jó érzés lehet látni, hogy hogy szeretik egymást!

Most már megyek vasalni, mert hegyekben tornyosul a gyűrött ruha és holnap reggel UTAZUNK!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka
Én is olyan Milupa teát adok Kristófnak, amiben van csipkebogyóKép

Siesta cipők itt Gyöngyösön 7-8000Ft-ért vannak, Pesthez képest így tényleg olcsók.
Kristóf is csámpás, nekünk is Siestánk van, de nekem nagy mázlim volt, egy marha nagy akcióban 2500Ft-ért vettünk neki Siesta bélelt cipőt és ugyanennyiért Siesta magasított szárú szandált itthonra.

Megvolt a séta, játszottunk egy nagyot az óvoda udvarában, sokkal jobb hely, mint a játszóterek, mert ott nincs szétdobálva szemét, üvegdarabok, meg hasonlók.
Hát ez a Kristóf gyerek nagy társasági emberke leszKép Beléptünk az óvodaudvarba, meglátott egy 5 év körüli kislányt, már vigyorogva szaladt is felé. Õt persze nem érdekelte Kristóf, így inkább elment.
De kispasim nem búslakodott sokáig, észrevett 3 csúszdázó apróságot, iszkiri oda, a 2-3 év közötti gyerkőcök csak bambultak Kristófra, ő meg csak halandzsázott nekik, mosolygott rájuk, cserébe az egyik kislány belerúgott Kristóf cipőjébeKép, de ez se zavarta, folyton a nyomukban volt, mindenhová ment utánuk, persze ők rá se hederítettek szegényre. Aztán a végén az egyik kislány rámosolygott végre, hát, olvadozott Kismacim a boldogságtól, nem győzött visszamosolyogniKép
A múltkor meg az orvosi rendelőben egy 4 év körüli kisfiúval bújócskázott, de az utcán is minden kisgyerekhez oda kell mennünkKép
Nagyon édiKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus! Luca is abban a pillanatban ahogy meglát egy gyerkőcöt rögtön rohanna oda, persze inkább még csak támolyogKép A múltkor egy vele egyidős kislány arcát akarta mindenáron leszedni, alig bírtam vele. Csak jót akar, de néha elég durvusra sikeredik a simogatás. Tegnap meg egy Gergő nevű kisfiút kergetett a játszin, hiába mondta a kisfiú mamája, hogy ne féljen, a gyerkőc csak hátrált, nem sok kedve volt Lucához. Kicsit hevesen próbál még ismerkedniKép

Eveka! Mi most vettünk a Lucának siesta cipőt 7000 Ft-ért a Camponaban egy cipőboltban, szandik voltak még olcsóbban is. Sztem oda megyünk legközelebb is.

A Luca eddig nem nagyon volt beteg, a múltkori köhögése volt az egyetlen, de az is csak pár napig tartott és láz se volt. Én a c-vitaminra esküszöm, minden nap vagy teába vagy a gyümikhez jó adag citrom vagy grapefruitlevet facsarok, a tea is isteni narancs vagy grape lével és nálunk bevált.

Juc! Mi voltunk az outletben, egyértelműen negéri kimenni, legalábbis sportos cuccokat biztos nem vennék máshol. A boráros téren is van egy adidas gyári kiárusítással foglalkozó üzlet. Ma ott vettünk Lucának melcsit 3900-ért.
Most mennem kell, mert Luca monoton hangon egyfolytában ugyanazt mondogatja ehmehmehmehm..

Kriszta
kriszta07
 
 


Sziasztok!

Tegnap este kidőltem, Fannival szépen elaludtam én is. Nem nagyon bírom én ezt a hajnali 7 órás kelés és 11-ig talponállást!

Nagyon aranyos minden kis csibész!

Tamesz, azért sétaügyileg még nem tartunk ott ahol Ti. Fanni kint mindig visszakéreszkedik az ölembe, talán nem érzi még magát biztonságban. Üzltekben már jobban eljárkál, mert lehet rámolni a polcokról! A jómultkorában a bankban pakolt-szórt szét minden szórólapot! Kép

Nálunk is sláger a wc papír letekerése és is darabokraszaggatása! Kukázni viszont szigorúan tilos, szerintem nem is tudja hol van! Kép
Mostanában az állólámpát is békénhagyja, de egy időben rendszeresen odament és rángatta, közben pedig vigyorgott rénk. Viszont a mosógép gumigyűrűjéből nyalja ki az öblítős vizet és a fürdővizét is rendszeresen issza a kis vizi játékaiból!
Fanni is imádja a gyerekeket, tegnap a Ringatón egy 7 hetes (!) gyereket akart megsimogatni a maga módján. Tegnap egy 20 hónapos kislánnyal tök aranyosan bújócskáztak a függöny körül.

Most nálunk is kitört a balhé, lehet már fáradt volt és azért kezdett el bömbizni nagyon keservesen. 11-től 2-ig aludt azért nem sejtettem álmosságot a háttérben, viszont elég hamar elaludt.
Amúgy napközben néha nagyon jól elvan egyedül, ma is míg főztem gagyogott a játékainak.

Cipőt mi a baby Branch-ből vettünk, 30%-al le volt áraza, de nem tudom mennyi volt, apa fizetett. Amúgy már megjártam a szandival, lelkesen megvettem neki egy 20-as Siesta tépőzáras szandit 9900 FT-ért, gondoltam ha elindul jó lesz bent, de utálja, egy lépést sem tesz benne. Inkább tisztábatevéskor van nagy haszna, mert a tépőzárját huzogatja. Szívesen túladnék rajta olcsóbb áron! nem érdekel valakit?

Tegnap voltam fogorvosnál mert hiányzik pár fogam, annak idején lelkesen huzogatta ki egy fogdoki, mondván ezt már nem lehet megmenteni!
nagyon profi kis fogászat van itt, igaz magánrendelő és a szomszédunk az egyik asszisztens. Tök rendes volt mert elintézte, hogy csináljak nekem ingyé egy panoráma röngent, ami amúgy 9-10 ezer pénz!
Apa pedig itthon bébiszitterkedett! nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni, igaz nem a fogászatra mentem volna szívem szerint kikapcsolódni!

Vasárnap megyünk megyünk manóval gyerekszínházba, remélem ezt is élvezni fogja mint a múltkorit. MOst megpróbálok én fotózni, mert a múltkor apa nem csinált egy jó képet sem. előadás közben sajna nem lehet vakuzni, anélkül pedig én nem tudok jó képeket készíteni.

Eveka,
mit csináltok, csináltatok Gyulán?
Férjem odavalósi, úgyhogy mi gyakran járunk oda szülőkhöz.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Andi, nagyon édesek a gyerekek, ahogy együtt alszanak! Kép Megértem, hogy elmenekülnek ilyenkor a boszorkányok! Kép Kép

Tamesz, Marci is nagyon helyes! A cipős képet köszi! Kép De ebben a cipőben is van lúdtalpbetét-szerűség? Egyelőre én is csak siesta-cipőt meg szandált adtam Marcira, de karácsonyra kapta anyukáméktól, úgyhogy nem tudom, mennyibe került. Kép A tavaszi szerkók is nagyon jók!

CSipketeát mi is iszunk, főleg azóta, amióta gyümilevet meg instant teát nem merek adni a legénynek a cukor miatt, azóta ezt adom ízesítés nélkül, mert ezt hajlandó meginni, nem úgy, mint a sima vizet...

Ja, és Cebion cseppet is iszunk a téli hónapok óta, nem tudom, mennyi sikerrel... És mostanában adok neki Vitacolant is.

Barátkozás: én is csatlakozom a barátságos gyerekek anyukáihoz Kép , Marci is iszonyú érdeklődő, barátságos minden gyerekkel, játszótéren, utcán, áruházban mindig odamegy hozzájuk. Ma pl. a C und A-ban udvarolt két gyönyörű fekete (afro-amerikai Kép ) nagylánynak, ők is nagyon odavoltak érte... Kép

Kriszta, köszi az outlet-tippet! Kép Majd kipróbáljuk akkor!

Timka, amióta ilyen kis koránkelő kakas a lányod Kép , nem dől ki este hamarabb?

Jó éjt mindnekinek és szép tavaszi hétvégét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


JUc

A válaszom kérdésedre: nem! Kép max, ha egy fél órácskával hamarabb elaszik... napközben bepótolja! ma is 3 órát aludt + most este majdnem 2-őt!

Apa már hulla, élvezet vele beszélgetni. Miközben mondom-mondom neki a dolgokat látom, hogy le-le csukódik a szeme, szegény ma is 5-kor kelt!
Na megyünk fürdetni, aludni!

Jó éjt!

TimkA

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Kriszta
Hol van a Borároson az Adidas outlet?

Nemsokára bővebben. Még mindig olvasóüzemmódban vagyok. Kép Szuperek a képek!!!

Cs+A (kettecskén)

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!!!
Jó reggelt,már másfél órája talpon vagyok.Dorka fél6kor ébredt...igaz este fél8kor mindketten szunyáltunk.Én elkaptam valami vírust,nagyon legyengített...a fejem most is borzalmasan fáj.Kép

Annyira jók a képekKépMi is mindennap kint voltunk 2-3 órát,szuper idő volt.Remélem ma is az lesz,bár esőt jósolnak ide nyugatra.

Cipő:Első szandinkat(18-as) sikerült 5400Ft-ért vennem itt Zalaegerszegen a siesta márkaboltban.Most 8-12ig vannak cipők...Majd talán kifogok egyet.Amugy most egy nike 19,5-s cipőt hordunk ősz óta jó neki,szerencsére jól kihasználtuk.Kép
Ruhák:Van egy bolt a közelünkben,mindig ott vásárolok.Nagyon szupi,csini,vsgány cuccok vannak.Még nem vettem tavaszra-nyárra semmit,jövő hétvégén felugrunk Pestre...Outlet:Mi voltunk többször kint a premierben,nem voltam elragadtatva,de a nike,adidas boltban Dorkának mindig találtam valamit.De azt hallottátok,hogy a Soroksári uton,a régi mega toys helyén márc.31-én nyílik egy gyerek outlet???Na oda tuti elnézekKép
Amugy tiszta megszállott vagyok ilyen téren,mindig lemondok a saját ruhavásárlásról,hogy Dorkának vegyek inkább valami klassz cuccot.
A tavalyi nyári rucik,,rövidgatyók idén is jók lesznek,szerencsémre...Kép

Majd még írok,most reggeli lesz...
Sziasztok
Szép napos napotKépKépKép
Vendég
 


Jó reggelt, koránkelő anyukák! Kép

Flames, jó, hogy megvagy Kép , gyere, ha tudsz, hiányzol!!! Kép

Lego, hú, de jó nektek,hogy a tavalyi nyári cuccai jók lehetnek a kiscsajra! Marcira tutira nem lesznek jók, annál is inkább, mert már rég továbbadtuk a család ifjabb tagjainak... Kép

Mi asszem, ma megyünk egy kis bevásárlókörútra, majd este beszámolok, mit hol sikerült vennünk! No meg persze a játszit sem hagyhatjuk ki ma sem, mert a férjem még nem is látta Marcit hintázni, homokozni, csúszdázni... Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,
regi megatoys...megszunik a megatoys vagy ez masik? Hetfon keszulnenk arrafele.
Igen, korankeles, mar 4 kor volt egy.
Mostanaban en sem tudok visszaaludni.
Csuda aranyos ez a kissrac, mindegyik, gondolok ti is mosolyogtok, szorakoztok, mi mindent csinal a gyerek.
Nalunk a kedvenc a melyhuto gombja...mar leragasztottam.Volt, hogy nem vettem eszre, hogy eltekerte.
KOzeletekben van jatszoter, Juc? De jo...
Szep napot,
Rahel
rahel
 
 


Madárcsicsergős verőfényes jóreggelt!
Ugyanis ma 7-kor megint erre ébredtem! Mi sem tudunk aludni reggel, mikor állítunk már órát! Bár Marci még durmol!Kép

Timka,
ne hagyd annyit aludni délután a csaj, én 2 óránál tovább nem szoktam hagyni, emrt akkor este nem tudom "lenyomni"!

Juc,
jó vásárlást, ápr 1-től mi is otthon leszünk, majd én is elnézek a megatoysba. A cipőben természetesen van betété, nagyon jól tartja a lábát, rohan benne! Szerintem őszre már kinövi, így most használja egy pár hónapig, a nyárra meg szandiakt akarok neki venni, egy rohanósat meg agy pancsolósat.

Rahel,
a fgyasztó gomb az kellemes lehetett, nekem most a szgépet szokta fél pillanat alatt kilőni, apa boldogságára, mert az jót tesz a gépnek!Kép

Flames,
gyere, mesélj!

Timka,
a sokat dolgozó hajnalban kelő apák este már tényleg csak bólogatnak és másnap nem emlékeznek mit meséltél, szóval kár a fáradtságért!Kép

CEbion szepp,
én a tél elején elkezdtem adni Marcinak, de a dokinéni rám szólt, hogy folyamatosan ne adjam, csak ha taknyosodni látszik, ugyanis a legújabb kutatások szerint vesekövet okozhat mrá gyerekkorban a renszeres szedése hónapokon át.

Gyerektársaság,
Maricnak mindegy, hogy gyerek vagy felnőtt vagy kutya, mindenkihez odamegy, a BM-ben is olyan alakokhoz is odament barátkozni, hogy csak lestem. azért itt a balkánon vannak "szép" emberek is!Kép

Na megyek, megnyírom apát, reggeli és megyünk állatkertezni, mert hétágra süt a nap és beígértük MAzsolának! Ma tintahalat fogok sütni ebédre, kívánics vagyok hogy sikerül!Kép
szép napot, jó csavargást, élménybeszámolókat és képeket kérünk!!!!

Tényleg mi otthon leszünk ápr 1-8-ig tutti, de lehet, hogy még egy hetet, nem akarunk összeröffenni valahol? most már talán mindenki meggyógyul addigra??? Vagy kár strapálni magam?Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,
megatoysos kuponnal van Siesta szandal, 4 korul, most vettem eszre. olvastam en is, hogy 31-tol ott outlet van.
JOvo heten nyitva vannak vajon?
En ma a babot kendoben cipeltem, csipore ultetve. JO volt, en is birtam a kis puttonyt. Meg boltban is voltunk, meg piacon.
Szep napot,
este program....mega. Sajnos nekem is megtetszett.
R.
rahel
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?