Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szilvi!

Én is örülök, hogy más is van Hévízgyörkről. Ti merre laktok, mi a Táncsics M. utcába. Most lesz 5. éve, hogy itt vagyunk és nagyon jól érezzük magunkat. Lehet, hogy már összefutottun és esetleg látásból ismerjük egymást?
Gratulálok a pici fiadhoz, na és a nagylányodhoz is.
Majd megírom mit mondott a dokibácsi. Most mennem kell mert ébredezik az örökmozgóm, mostantól estig megint nincs megállás :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Kedves Kisapuka (Többiek)!
Én is, mint sokan mások inkább olvasni járok ide, mint írni, de hozzászólásod arra késztetett, hogy ragadjak tollat, és megosszam veletek múlt heti tapasztalatomat a kórházban (elvégre ez is a fórum célja) - a nyaki redő ügyében nem tudok nyilatkozni...
Szóval másodszorra kellett a nőgyógyászat laborjába mennem (most éppen a 26. hét után esedékes terheléses cukorvizsgálatra), és megismétlődött negatív tapasztalatom... A nőgyógyászat laborjába akkor kell menni (legalábbis nálam így volt), ha a kezelőorvos utal be, a védőnői beutalóval lehet menni a központi laborba az elsőre, ahol sorbanállás nélkül, azonnal leveszik a vért, elküldenek vizeletmintáért. A nőgyógyászati labor esetében viszont kaotikusak az állapotok. Egyetlen nő veszi le a vért és adminisztrál, plusz mindezt eléggé unottan, bár lehet, hogy mindkétszer kifogtam a rosszabbik hangulatát. A számítógépe lassú, akkor küld el vizeletért, amikor sorra kerülsz, és megvár, tehát addig nem megy a sor... Szóval a terheléses cukorvizsgálattal járó vérvétel/vizelet+újabb vérvétel két órával később (max 2*3 perc, plusz a 2 órás várakozás) pont 4 órás programot jelentett. Mindezt persze éhgyomorra, aminek eredményeként az első, több mint egy órás várakozáskor majdnem kiájultam a sorból (egy dolog tartott vissza, hogy pont én jöttem volna, és nem akartam újra kiállni a növekvő sort (pontosan hárman voltak előttem, meg pár - kezelőorvosa által odakísért - nő, aki jött a semmiből, és negyed órára beköltözött a vérvételi helységbe)... Ne értsetek félre, nem vagyok az a nyávogós, "itt fáj-ott fáj" kismama, de nekem ez kicsit sok volt...
Na, ennyi. Mindezt természetesen úgy, hogy a kórházzal, annak személyzetével kapcsolatban teljes mértékben pozitív tapasztalataim vannak, a szülésfelkészítő tanfolyamot is csak ajánlani tudom.
üdv
spagetti
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk egy magánrendelőben. Feleségemet 40 percen át vizsgálta az orvos, megmért mindent (még a combcsontját is) - mármint a babának. Nála a nyaki redő 1,8-2,2 mm közötti értékeket hozott. Talán ha tegnap nem futószalag szerűen vizsgáltak volna meg minket, nem kellett volna egy napot idegeskednünk. Mi úgy döntöttünk, hogy a 16 heti ultrahangot is itt csináltatjuk meg. Aztán ha a többi vizsgálatot a doktornő végzi, akkor azokat a kórházban. Mindenesetre Keresztes László doktor urat kerülni fogjuk...

Üdv:
kisapuka

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 

 
 

Sziasztok!

Gratulalok a kisbabakhoz!!!Sok egeszseget es boldogsagot nektek!Kép

Gratulalok Babettanak is az orias Leventehez!!Nekik is kivanom az elozoeket!

Ichtus!
Nagyon sajnalom hogy rosz tapasztalotok lett a korhazban!KépRemelem nem tortenik tobb ilyen!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Nem rossz tapasztalat, mert egyedi alkalom volt, meg tuti az is közrejátszik, hogy sokat várakoztattak, meg nem csináltak kontrol vizsgálatot. Meg ugye az ijedtség. De az biztos, hogy a 16. heti ultrahangot is ott csináljuk meg. A többit meg, ha a doktornő csinálja, akkor a kórházban.
Feleségemnek is csak Keresztes doktor úrra panaszkodott. Ez volt a sokadik ultrahangja, de mondta, hogy most fájt először, ahogy behelyezték neki a műszert...

Mondom, ettől még Kistarcsa Kórház párti maradok :D

Üdv:
Balázs

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Orulok hogy igy gondoljatok,es annak is hogy nincs semmi gond a kisbabatokkal!!
Tovabbi szep honapokat kivanok nektek!KépKép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Köszi :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!
Gratulálok minden megszületett kisbabának és anyukájuknak!
Mostanában hetente járunk ki nst-re.A várakozás szörnyű, de megértem, hogy nem tudnak változtatni a rendszeren és az ott dolgozókon is látszik, hogy nagyon túlterheltek.Ennek ellenére csak pozitívan nyilatkozhatok a személyzetről!Mindenki nagyon segítőkész.Gondunk volt az nst-vel, a bébi egyszerűen utálja, ezért ismételni kellett a szülőszobán, ahol nagyon kedvesen bántak velünk.Tegnap nem volt hely, annyi volt a szülés, ezért az osztályon kellett megcsinálni, de az osztályos nővérke/szülésznő végig ottmaradt velem, beszélgettünk és jó is lett a vizsgálati eredmény.Mivel még szülés elött állunk biztos sokukkal fogok még találkozni és nagyon örülök, hogy ilyen emberek vesznek majd körül!Külön köszönet Zitának a segítőkészségért és a megnyugtató szavakért!!!
rea74
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a dokibácsinál és örömmel tudatom mindenkivel, hogy 6 hetesek vagyunk és minden rendben van. Tudom, hogy nagyon az elején járunk, de annyira örülünk neki.
A várakozás tényleg nagyon hosszú. Mikor kiszálltam a liftből és megláttam azt a rengeteg ember majd hanyatt vágtam magam. Másfél, két órát vártam a vizsgálatra ami max. 15 perc ha volt. Tényleg nagyon le vannak terhelve, de ennek ellenére igazán kedvesek és segítőkészek az ember lányával. Dokibácsimban (Várkonyi doktorúr) most sem csalódtam, rendes és figyelmes volt velem, még poénkodott is Kép
Egy hónap múlva megyünk megint, remélem addigra a reggeli rosszulléteket is elhagyom.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Szia Timi!

Mi Hévízgyörk és Bag határán, tehát a Határ u. 5.-ben lakunk....Én szerintem is taliztunk már biztosan, csak még nem tudunk róla....KépMert ugye a nagy lányom, Barbara is Györkre jár suliba, holott a bagi ugye közelebb volna.....de hát ott sok a kissebbség.....KépMeg hát hacsak tehetem, a györki ABC-be járok vásárolni, bár mostanság még nagyon az utcán sem voltam..KépMár alig várom, hogy kimehessek a Barnival sétálni.......Kép)
Sok puszi nektek!
Szilvi

Kép
Kép
szilvi75
 
 


Sziasztok!

Zita!
E-mailben megtudod nekem irni hogy hagyan mukodik a szules felkeszito tanfolyam?Olyasmi erdekelne hogy mikor van es hogy mennyibe kerul!
Meg arra te tudsz nekem valaszolni hogy a kinyilo mehszaj visszatud zarodni???
Valaszodat elore is koszonom!
Ancsa

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Kedves Mindenki4

Már régen voltam itt köztetek és úgy látom/olvasom,hogy történt jó pár dolog veletek!
Nagyon sajnálom,hogy voltak negatív tapasztalatok,de az azért vigasztal,hogy nem akartok "elhagyni" minket!
Tudom,hogy a vérvételre és a vizsgálatokra elég sokat kell várni,de a laborban új számítógépes rendszer van és még nem zökkenőmentes a dolog.A vizsgálatokra azért kell sokat várni,mert naponta nagyon sok beteget,terhest vizsgálnak az orvosok és mindezek mellett még a bent fekvő betegeket is el kell látni és még műtőbe is kell menniük + ügyelniük is kell ami 24 órás munkát jelent.Higyjétek el,hogy nagyon sokat dolgoznak az orvosok és erejükön felül teljesítenek.
Czakoca!Gratulálok a kis jövevényhez és jó egészséget kívánok!
Rea!Köszönjük a türelmeteket,mert ti aztán most megtapasztaltátok milyen sok szülés volt a héten!Remélem megoldódott az ajtó kontra babakocsi probléma!
Spagetti!Örülök,hogy végre találkoztunk és remélem tetszett a szülőszoba és elhalványul benned a sok várakozás a vérvétel miatt!
Kisapuka!Örülök,hogy végre megoldódott az idegeskedésetek és rendben van manóval is minden.
Ancsa!A szülésfelkészítő tanfolyam INGYENES és bárki igénybe veheti,nem kell előre bejelentkezni .Minden hónap első és harmadik keddjén van 15 órától az első emeleti tanácsteremben.A kinyíló méhszáj nem tud visszazáródni,de megállítható a folyamat nagyon jó gyógyszerek léteznek már erre,de értekezzél erről az orvosodal.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Üdv:

Zita
bába_1
 
 


Köszönöm szépen a gyors választ!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Szia Zita!
Teljesen lenyűgözött minket a szülőszoba, apukajelölt már rá is állt a 3-asra :-) ahhoz képest, hogy előtte még abban is bizonytalan volt, hogy be akar-e jönni, nem olyan rossz a haladás...
Köszönjük még egyszer a lehetőséget, ha addig nincs semmi fejlemény, akkor április végén jelentkezünk újra!
Üdv,
Vera
spagetti
 
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita
 
 


Halihó Kismamák! Mi van veletek??? Nagyon eltűnt mindenki!!!

Becsi! Hogy vagytok?

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Ugye ugye megszültem és leállt a topicKép
Bár már kezd hiányozni a terhesség...Kép
Mi jól vagyunk, nagyon élvezzük a babázástKép
Szonja tündéri jó baba, reméljük ilyen is marad.Kép

Kép
Becsi
becsi
Iklad
 
 


bocsi most nézem, hogy ez már volt.........
ez vanKépszeret aludni....
becsi
Iklad
 
 


Akkor ez az egyik kedvencemKép

Kép
becsi
Iklad
 
 


Becsi
Tüneményesek a képek!!!Kép Úgy irígykedek!Kép Igaz, nekünk is hipp-hopp el fog szaladni ez a maradék 7 hónap és megint babázhatunk!Kép
Sok-sok puszika Nektek!Kép

Orsi

avocado
 
 


Orsi!

KösziKép
Eltelik az az idő gyorsanKép
Vigyázz magatokra!!!

Becsi
becsi
Iklad
 
 


A kisapuka meg nem is érdekes? Csak a kismamák? :D
Mi is jól vagyunk, a vizsgálatok szerint szerdán volt 14 hetes a feleségem. Két hét múlva vérvizsgálat. A baba rendben van. Feleségem nem szeretné tudni születése előtt a nemét, abban maradtunk, ha én felismerem az ultrahagon, akkor tudhatom, de az orvost tilos megkérdeznem. Szóval asszem hamarosan megyünk 4d-s ultrahangra, úgy kisebb a hibaszázalékom :D

Üdv:
Kisapuka

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


KisapukaKép
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Kisapuka! Azt hiszem, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e az mellékes, az a lényeg, hogy egészséges legyen Kép Mi félúton vagyunk tőletek és én szeretném azért majd tudni, hony mi lesz, Bence után szeretnénk egy kislányt is, dehát ez nem kívánságműsor. Ha fiatok lesz azt eléggé egyértelműen fogod látni :D
Zita! Köszönjük a jókívánságokat :D
Szilvi! Remélem mostanába ki tudtatok szabadulni a négy fal közül egy kis sétára. Bencét alig lehetett valamelyik nap behozni, szinte egész nap kint volt Kép
Becsi! Gratulálok a babócához, nagyon édes, sok kitartást és tejcit. Láttam segítséged is van :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Jajj, bocsánat, téged kifelejtettelek Kisapuka! Kép Komolyan nem akarjátok tudni a nemét? Nekem szinte az volt az első kérdésem. Kép Jó egészséget nektek!

Becsi! Örülök hogy jól vagytok! Puszi a kis drágának! Kép

Kellemes babavárást és babázást mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Helló Mindenki és KISAPUKA!

Látjátok csajok itt is FÉRFIAK lelkét kell néznünk,szegény Kisapuka még a végén kirekesztettnek fogja érezni magát!!!
Szóval Kisapuka,nem akarlak elszomorítani,de nem mindig lehet a 4D-s ultrahangon látni a baba nemét!Azért jó szemtornát kívánok!
Spagetti!Örülök,hogy ennyire tetszett a szülőszoba és még a párodat is lenyűgöztük vele!
Legyetek jók!Jó babázást és jó babavárást kívánok!
Üdv:

Zita
bába_1
 
 


Kedves Zita!
Már egy ideje olvasom a hozzászólásokat, mert én is Kistarcsán fogok szülni. Nagyon sok jót hallottam már a szülészetről, de sajnos eddig nem volt módom megismerni az osztályt, mivel a doktor úr magánrendelőjébe járok, és elég messze, Budán lakom. Ezzel kapcsolatban szeretném segítségedet kérni, hogy milyen módon ismerhetném meg a helyi szokásokat, az osztályt. Milyen módon választhatnék szülésznőt? Sajnos munkaidőm lehetetlenné teszi, hogy a felkészítő előadásokra járjak.
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdv: Adrienn (7 hónapos várandós kismama)
kladri1
 
 


Szia Adri!

Nagyon örülök,hogy a mi kórházunkat választottad és remélem nem fogsz csalódni bennünk!
Elég nehéz úgy megismerned az osztályt és a szülésznőket,ha nem tudsz eljönni a felkészítőre.Azt tudom javasolni,hogy többször gyere be és mindig aki szolgálatban van szülésznő azt megismerheted,bár ez elég időigényes dolog így!Azt jó,ha tudod,hogy 32.hétig kell szülésznőt választani és fel kell venni vele a kapcsolatot,mivel nálunk ez az előírás.Számolásom szerint te lassan ezen a környéken tartasz,úgyhogy gyorsan döntsél,ha akarsz,mert utána már nagyon nem lehet.
Az osztályt és a szülőszobát bármikor megnézheted,ahogy van időd hétvégén is,csak telefonálj elöbb oda és kérdezd meg a szolgálatban lévő szülésznőt,hogy mi a helyzet,mert,ha sok szülés van akkor nem tudod megnézni!Tel.szám 06 28 506 600/256 mellék.
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel:

Zita
bába_1
 
 


Kedves Zita!
Nagyon köszönöm gyors válaszod. Most a 27. hétben járok, így tényleg nem sok időm maradt, és ez meg is ijeszt. Természetesen a közeljövőben (hétvégén) mindenképpen elmegyünk. Egy ilyen hétvégi látogatás alkalmával kitől kérhetünk segítséget, mert gondolom mindenki elfoglalt?
Üdv., Adrienn
kladri1
 
 


Kedves Zita!

Most beszélgettem erről a dologról a férjemmel, és azt szeretnénk kérdezni Tőled, hogy nem tudnál-e mondani nekünk egy olyan időpontot (hétvégét vagy hétköznap délutánt, estét), amikor dolgozol, és lenne egy kis időd beszélgetni velünk? Kicsit nehéz kapcsolatot tartanunk az osztállyal, és nagyon örülnénk, ha lenne egy ember, akit személyesen is ismerünk az ott dolgozók közül (a főorvos úron kívül)
Előre is köszönjük segítségedet: Adrienn
kladri1
 
 


Kedves Zita!

Azért nagyon "jó lelkem" van, jól érzem magam közöttetek. Csak nehogy én válasszak szülésznőt a feleségem helyett :D Jövőhéten mi is megyünk levenni az AFP(?) vizsgálathoz a vért, meg utána a doktornőhöz. A I. sz. szülészeten mindent rendben találtak, szal tovább megy az örömteli várással zajló idő :D Hétvégén itt volt a barátnőm, a másfél éves kisfiával. Hát, volt időm gyakorolni :D Meg feleségem konduktor szakon tanul a Petőben, és néha már idegesít, hogy minden kisbabát tudományosan is vizsgálgatnak. Az említett barátnőm meg logópédus, ő a Bárczin végzett. Szegény gyerekek, ha ilyen anyukájuk lesz :D De majd én elrontom azt a kölköt. Erre valók a nagyszülők, no meg a kisapuka!

Üdv lányok és babák(bábák :D)
Kisapuka

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Kedves Zita!

Mégegyszer köszönjük szépen a szombati segítséget, reméljük minden rendben lesz a "ketteskével" és októberben találkozunk a szülőszobán, nekem ez a legnagyobb biztonság, hogy Te is ott leszel végig!!! Remélem ő már gyorsabban kibújik, mint MArci!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


kedves Mindenki!

Bocsi,hogy még nem volt időm válaszolni,de most igyekszem megtenni!
Adri!Én hétvégén vasárnap leszek nappalos /6:30-18:30/,jövőhéten kedden,csütörtökön és pénteken dolgozom akkor is nappal!Azért akkor is azt javaslom,hogy telefonáljatok oda mi a helyzet a szülőszobán!
Kisapuka!Örülök,hogy "jólelkű" vagy!Ne izgulj azon,hogy a csajok mindent tudományos megközelítésből néznek,hiszen ez a szakmájuk én is ilyen tipus vagyok!Azért a kölök elrontásához az édesanyának is lesz pár szava!De próbálkozzál!
Tamesz!Nagyon örültem,hogy láttalak titeket és annak mégjobban,hogy útban van ketteske!Remélem minden rendben van,ha valami gond van mobilon elérsz!Nyugodtan hívjatok és vigyázzatok magatokra!
Remélem mindenkinek válaszoltam!Igaz,Kisapuka?!!!!
Üdvözlettel:

Zita
bába_1
 
 


Kedves Zita!
Nagyon örülök, hogy válaszoltál! Vasárnap mindenképpen telefonálunk, és ha jól alakul, akkor megyünk!
Köszi a segítséget, Adrienn
kladri1
 
 


Szilvi elvesztél??Kép
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!
2004.08.02-án szültem Kistarcsán.23 órát vajúdtam és elfogyasztottam 3 szülésznőt.Végül választott osvosomnál Dr.Fábián Istvánál és Tasnádi Erzsinél szültem.Az a 23 óra egy örökké valóságnak tünt,de akik akkor velem voltam nagyon sokat segítettek.MINDEN TISZTELETEM AZ ÕVÉK MIND EMBERILEG MINT SZAKMAILAG.Remélem mihamarabb ismét találkozhatom velük.Bízom benne,hogy akkor elég lesz egy szülésznőKép
Kép

málna2162
 
 


Sziasztok!

Van valakinek refluxos csemetéje közületek? Nem kívánom, csak hátha segíteni tud valaki a probléma megállapításában. 3 hetes kislányunk állandóan (éjjel-nappal) bukik, nem kis mennyiségben. Elismerem, hogy elég mohó, de szopi után mindig megbüfiztetem, ennek ellenére mindig jönnek további büfik és tej, ha leteszem az ágyba. Nem hány sugárban, de a kijövő tej mennyisége néha egészen megijeszt.
Lehet, hogy csak pánikolok és nem reflux, de látom rajta is, hogy szenved. Nem lehet kellemes állandóan gyomorsavat büfizni.
Szívem szerint elvinném kivizsgálásra, tud valaki arról, hogy Kistarcsán van-e gasztroenterológus? Kell beutaló?
köszi
Márti
cirmogó
 
 


Cirmogo!
Az en fiam is nagyon sokat bukott!
Nem probaltad meg hogy a szopizas kozben is tartotok szunetet?Legalabb 2x alljatok meg bufizni!Akkor nem tudja olyan gyorsan befalni!Kicsit emeljetek meg az ágyát a fejenel hogy ne vizszintesen fekudjon!Ennel tobb tanacsot sajnos nem tudok adni!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


szia Ancsa!

Köszi, bár ezeket már mind megtettük. Viszont ma éjjel nagyon nyugis volt, jó lenne tudni, hogy miért. Talán én is kicsit nyugodtabb voltam a szokásosnál.
Márti
cirmogó
 
 


Szia Márti!

Miért nem hívsz fel telefonon,ha valami gond van???Mondtam,hogy nyugodtan hívjál,ha van valami!Szerintem hozd be a gyerekosztályra Rónaszéki Főorvoshoz és ő biztos tud segíteni!Nagyon jó szakorvos,de biztos ismered!Reméljük nincs semmi gond,de nem árt megnézetni!Ancsa nagyon jó dolgokat tanácsolt!Azért én is remélem,hogy csak mohó ez a kislány!
Legyetek jók!Puszi:

Zita
bába_1
 
 


Szia Zita!

Nem akartalak zavarni, gondoltam itt úgyis reagálsz, ha van ötleted, vagy tudod, hogy kihez kell fordulni.
Annyit tudnál még segíteni, hogy mikor van rendelése a főorvos úrnak?
Egyébként az a helyzet, hogy a gyermekorvosunk kicsit lazán veszi a dolgokat, úgyhogy neki nem is említettem, mert még képes lenne erre is azt mondani, hogy kenjem be popsikenőccsel. Ugyanis mikor Peti fiamnak valami bőr vagy egyéb baja volt, mindig csak ezt tanácsolta, de tényleg! :-)Meg mikor megkérdezi az ember, hogy mi a baj, akkor általában csak hümmögnek a gyerekorvosok.
-Doktor úr, ez kötőhártya gyulladás?
-Ühümeheahammmm.
- OK.
- Írok fel Brulamycin cseppet.
Ez a Brulamycin is mindenható, legalább 3x kaptunk már teljesen különféle szembajokra.
Másnak is ez a tapasztalata más gyerekorvosokkal... Na de mindegy is.
Szóval ez a helyzet. Rónaszéki dokival így láttatlanban is szívesebben nézetném meg a kiscsajt, ő biztos nem fogja elbagatellizálni.
köszipusz
Márti
cirmogó
 
 


Sziasztok!

Zita!
Milyen jo hogy ilyen teren is szamithatnak rad az anyukak!Nagy segitseg lehet!!Remelem,ha majd nekem is megadatik hogy megegyszer szulhetek,akkor en is ilyen lelkiismeretes szulesznot fogok talalni!Kép

Nekunk nagyon jo gyerekorvosunk volt!!En 100%-ig megbiztam a tudasaban,nyugodt szivvel rabiztam a fiamat!Sajnos tavaly nyugdijba ment!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Hát egy hónaposak lettünkKéphihetetlen
Kép
Kép
Kép
Kép
Becsi
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Becsi!Nagyon szép ez a baba,gratulálok!

Cirmogó!Rónaszéki Főorvos minden kedden ügyeletes és akkor lehet hozzá jönni a gyerekosztályon kell keresni 4.emeleten van!Remélem minden oké lesz!

Ancsa!Szeretettel várunk,ha érkezik a következő gyerkőc!

Legyetek jók és élvezzétek,hogy végre itt a tavasz!
Üdv:

Zita
bába_1
 
 


Sziasztok!

2006. jan. 9-én születtet Tomi, azóta keveset voltam itt, mert igencsak van elfoglaltságomKép
Nagyon jól vagyunk, Tomi szombaton volt 6190gr és ma 11hetesKépPróbálok majd képet feltenni, de kiírta, hogy túl nagy a méreteKép

Becsi: GRATULÁLOK a gyönyörű gyerekhez!!

Zitus, sokszor eszembe jutsz és mindíg szeretettel gondolok Rád, nagyon hálás vagyok a segítségedért!!!!!!

puszi mindenkinek,
MelcsiKép
melcsi71
 
 


Melcsi pont eszembe voltál, hogy rég hallottunk rólatok.
Óriási már a fiad, mondjuk picinek sem volt kicsiKép
Köszi a gratot, Zitának isKép

Várjuk a képet!

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Zita, csütörtökön délelőtt bent leszel? Megyünk be és szívesen találkoznánk veled "on-line" is :D

Üdv:
Kisapuka

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Csak nincs valami baj, hogy mostanában nem írsz? Vagy annyira jó az idő, hogy mindig kinn vagytok.

Becsi! Gyönyörű a Prücsök, ahogy álmában mosolyog az nagyon édes Kép

Rólam most csak annyit, hogy úgy néz ki kezdem elhagyni a rosszulléteket, amit azért lekopogok Kép Most már 9 hetesek leszünk úgyhogy lassan, de biztosan haladunk előre. Végre itt a jóidő és ki lehet mozdulni, Benyust alig lehetett valamelyik nap is berángatni, de azt hiszem ez jól is van így. Van valakinek ötlete arra, hogy a verekedésről hogy lehet leszoktatni egy 2 éves csemetét? Egyre kellemetlenebb, hogy a nála kisebbeket mindig kiosztja.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Czakoca!
Szilvi megvan, írt pár sort, csak minden az ő vállán és nincs idejeKép
Egyik gyerekem sem volt verekedős így nem tudom mi a teendő......a legkisebbem viszont mostanában éjszakázik, rendesen felcserélte a nappalokat és az éjszakákat, na ilyen gyerekem sem volt még......remélem gyorsan változtat ezen, mert úgy gondoltam éjszakai életet majd csak 18 éves kora után engedélyezekKép.....de nem kérdezte a véleményemKép

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!
Becsi,
Gyönyörű a babóca, nagyon édes, ahogy nevet!!!

Melcsi,
nem semmi méretei vannak a gyerkőcnek!!!

Czakocza,
mi majdnem egyszerre fogunk szülni? Mi a 11. hetet kezdtük, de nálam a rosszullétek még nyomulnak egész nap! Ötletem nincs, a mi 13,5 hónaposunk még nem verekszik, viszont unokaöcsém volt ilyen de valahogy kinőtte. Minden kopasz picibabát bántott!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?