Új privát üzeneted érkezett!

Helló,
Edináék és mi is megyünk, kb. negyed-fél 11-re!
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom feltenni a képeket, hogy végre ne én legyek az utolsó...
Infó azoknak, akik nem voltak: nem volt nyitva a Gvadányi, így csoportosan átmentünk a Sugár játszóházába. Nagyon jó volt!

Gabi

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
almadi
 
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.)


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

Az adatokat bizalmasan kezeljük és senkinek nem adjuk át.
nováky_rita
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap nem sikerült belépnem. Nem tudtunk jönni, mert 2 német néni visszarendelt engem mára: külön engem kértek masszázsra, így beosztottak.

De legközelebb mindenképp jövünk.
A képeket sajnos én nem látom, csak ikonok vannak a helyén, hogy nem megnyithatók.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem sikerült belépnem. Nem tudtunk jönni, mert 2 német néni visszarendelt engem mára: külön engem kértek masszázsra, így beosztottak.

De legközelebb mindenképp jövünk.
A képeket sajnos én nem látom, csak ikonok vannak a helyén, hogy nem megnyithatók.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Helló lányok!

Gabi: igen, vmiért nem lehet megnyitni a képeket!

Hát, a mi kis Gvadányis játszóházunk nem épp a legmegbízhatóbb, de azért szeretjük. Kép Direkt megkérdeztem múlt szerdán, hogy nyitva lesznek -e kedden, határozott igen volt a válasz, erre tessék... Na majd legközelebb.

Felteszem én is a képeket, nem a legjobbak, de ez most így sikerült. Plusz egy bónusz Máté friss-ropogós másodunokatesójáról, Marcellről, aki márc.9-én született. Most voltunk meglátogatni őket, de Mátét kicsit sem hatotta meg az új rokon...

Krisz

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Folytatás...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


És még egy sorozat...
Kép
Kép
És a kis Marcell:
Kép

Pá, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Hát igen....a játszóház...,sebaj,azért jó,hogy bementünk a Sugárba,de szó ami szó,a Gvadányi tényleg jobb.Itt kis helyen túl sok játék volt.A gyerekek első fél órája azzal telt,hogy azt sem tudták hirtelen mihez nyúljanak.
Krisz: jók ezek a képek!!!

Eszty: tök jó,hogy van,aki direkt téged kér.Gondolom a szabadnapod sajnálod,de azért ezek a német nénik nagyon hálásak tudnak lenni Kép

Dóri: későn kaptam meg a mailed,remélem be tudsz már lépni,azért írok privet is.
Lau még nem jelentkezett,de ha olvasol minket...bármi van,írj és szorítunk neked mindannyian!!!

Elkezdtük a gyümipróbálgatást Viktorral,mert a doki néni szerint keveset hízik.Ha 2 hét múlva sem gyarapszik eleget,akkor tápszer.Ezért inkább már adok neki mást is délelőtt,meg esténként mostantól tejpépet is.Teszek fel róla vadi új képet:
Kép

Puszi mindenkinek és jöjjön már a jó idő!
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Kismuki: Nagyon szép kis lurkó Viktor! Szerintem teljesen OK!
A munka jó volt, aranyosak ezek az idős nénik. Én tisztelem bennük, hogy magukkal, az egészségükkel foglalkoznak, nem pedig mások piszkálásával. Ez lenne a normális itthon is, csak itthn nagyon ritka. Sok öreg csak arra használja a nyugdiját, hogy kuporgassa, aztán meg meglebegtesse a család előtt, mit is kér érte cserébe, és közben nem tud élni. Egy életet átdolgoznak, és élvezni sem tudják, amikor már lenne rá lehetőség. Egyébként náluk, a németeknél és általában nyugat-Európában, de az USA-ban sem divat a borravaló. Ezért úgy veszik, hogy itt sem az. De végülis valahol igazuk van, mert egy rakás pénzt kifizetnek a masszázsért ezekben a wellness szállodákban, és nem akarnak többet. De főleg, nem is tudják, hogy ez errefelé még dívik. Nekem pedig ez úgyis csa gyakorlat: különböző igények, ügyfelek, technikák, orvosi diagnozisok. Szóval érdekes!
:-)


Lányok: Olyan jó lenne már, ha jönne a jó idő! És legközelebb már mindenképpen jövünk: Orsi nagyon várja már, és én is!

Puszika mindenkinek!

eszti

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok Lányok!

Gőzöm sincs, hogy miért nem jelennek meg a képeim...
Túl vagyok a három napos intenzív feng shui tanfolyamon is, minden nap reggeltől estig nyomtuk. Kicsit zsong a fejem, de már fel tudok mérni egy lakást, tudok orvosolni bizonyos dolgokat, tudom használni a kínai asztrológiát, meg még egy csomó mindent. Persze ehhez még sok-sok gyakorlat kell, hogy úgy működjön ahogy kell. De imádom!
Nagyon édes ez a kép Viktorról!!

Lányok: mi a helyzet fütyi ügyben? Nekünk még mindig nem mozdul, pedig elmúltunk 21 hónaposak.

Itt a TAVASZ!!!!!!!

Pussz: Gabi

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok lányok!
Végre be tudok lépni, most először már egy hete, a talira sem tudtunk menni, írtam Krisznek, mert egyáltalán nem jelent meg nekem az Uzsokis topic!!!! A képek nagyon jók, minden gyermek óriásit fejlődött.
Krisz, Annamari, légyszi küldjetek majd nekem mailt privátban, ha máskor lesz tali, hogy el tudjunk menni.
fel vagyok dobódva, végre itt a tavasz. sokat sétálunk Marcellel, nagyon élvezi, már a hintába is beleült, boldogan kacagott.
Fütyi ügyben a gyerekorvosunk azt mondta, hogy kétéves korig egyáltalán nem szabad piszkálni. Nálunk Viktor felhúzta magának 2,5 évesen, csak picit volt letapadva, addig rángatta, amíg sikerült, enyhén vérzett, bekentem Betadinnal, kész.
Lányok, tudom, hogy ez nem a reklám helye, de mielőtt meghirdetem, szólok Nektek, hogy van egy Graco kétfunkciós babakocsim, két hétig használtuk, három fokozatban dönthető, ötpontos övvel, napfénytetővel, nagy tárolóval, adok hozzá esővédőt is. Most elővettük, hogy Marcell belenőtt, de sajnos muszáj eladni, mert őfelsége csak hason hajlandó aludni, és ebben persze nem lehet hasra fordulni. Harmincért vettük, 15000ért eladom. Ha érdekel valakit, küldök képet.
Mikorra tervezitek a következő találkozót?
Puszi
Dóri
LAURÓL van valami hír?
tigris
 
 


Sziasztok!
Mivel van egy kis időm gondoltam gyorsan töltök fel egy-két képet.
Remélem mindenki jól van, sajnos mi még mindig hasfájósak vagyunk, és még ami rájött egy lapáttal, ahogy elnézem nagyon nehezen tudunk elaludni, van olyan hogy reggel 6-tól fent vagyunk és délután fél 4-kor alszunk csak el, és éjszaka ugyanúgy felkelünk enni.Valami ötlet, tanács?Most mondjuk már jön a jobb idő, tehát lehet menni sokat sétálni, de mindig mikor elalszik örülök hogy alszik,mert az is ritka nálaKép
És persze ami a legrosszabb még az egészben, hogy a párom is meg én is elkaptuk ezt a hülye náthát, és úgy veszem észre a kismanó is kezd már kicsit hapcizni meg köhögni, de szerencsére még nem vészes, tnap azért a biztonság kedvéért ajánlott a gyerekorvos hogy kapjon C vitamint, remélem ennél betegebb nem lesz.
Na egyelőre ennyi.
Puszi nektek.
Íme a nagyfiam:
Kép
Kép

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Tavasz van!!! Egész nap a kertben vagyunk. Végre!
Dóri: köszi a tanácsot fütyi ügyben. Akkor nem piszkáljuk.
Timie: egy dolgot tudsz tenni nem alvás ügyben: összeszorítod a fogad és várod, hogy elmúljon...
Nekem ugyanez volt, mint amit leírtál. Hazajöttünk a kórházból, egy hét álom (3óránként kelt, aludt) - utána rémálom. Egyáltalán nem aludt napközben. Reggeltől délutánig ébren volt. Azt hittem megőrülök. Ha jól emlékszem jó három-négy hónapig ez ment. Szóval együttérzek veled! Próbálj segítséget szerezni, hogy néha tudj egy kicsit aludni, vagy csak pihenni. Megpróbálhatod babakocsiba kitenni az erkélyre, nekem volt, hogy ott jól aludt.

Pussz: Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Timie, nagyon édes a kisfiad!
Próbáld meg hasra fektetni, hátha úgy alszik.
Nálunk Marcell azóta is csak hason alszik, hogy hazahoztuk, és két napig tartott, mire erre rájöttünk :-)Ráadásul a hasfájós babáknak jó hason feküdni, mert könnyebben kijön a puki. :-)
Megyünk sétálni, sziasztok!
tigris
 
 


Sziasztok!
Timie:
Viktor is csak hason tud aludni vagy a hordózóban,babakocsiban,de háton max.10 pecet,mert egy puki görcs és azonnal felébred!
Próbáld ki.
Mi is egész délelőtt játszón voltunk.Sajnos ma már jó sokan voltak(kisiskolások)és így nem hagytam egyedül mászókázni Márkot,mert féltem,hogy lelökik.A Vezér útira szoktunk menni,mert az tök jól körbe van kerítve és délelőtt nincs tömegnyomor,persze délután már 3000en vannak.
Sztem jövő héten még csinálhatnánk egy játszóházas talit,amíg még olcsó( Kép ) aztán a következőt már akár játszótéren is lehetne.
Mondjuk kedd vagy szerda? ( 28.,29.)

Puszi Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Annamari: jó ötlet, csak mi kedd nem tudunk menni(tanfolyam). Szerda már jó.

Pussz: Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!
Mi jövő héten vszleg elutazunk kedd-szerda tájékán, de majd legközelebb megyünk.

Egy kérdés: nektek megjött már az OEP-től az adóigazolás a GYED-ről? Nekem nem, és kezdek aggódni emiatt, szerintem ideje lett volna már...
Köszi!

Gabi: irigykedek a kert miatt! Kép

Timie: nagyon édes a kisfiad, igazi vasgyúró! Kép Kitartást kívánok hasfájás ügyben! Az Infacol és társai ezek szerint nem váltak be?

Kukiügyben a mi gyerekdokink eléggé begyöpösödött, adott beutalót Máténak, hogy nézessük meg, de én még nem viszem el, sokkal több olyan véleményt hallok, olvasok, hogy 2 éves kor után szabad csak. Persze ezt hiába mondtam neki, mintha a falnak és nem is reagált érdemben a kérdésemre, ezt utálom a legjobban...

Na megyek, sziasztok. Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Fütyitéma:nálunk már a fele részen teljesen feljött a bőr,de a másik fele teljesen le van tapadva.Lehet íratni a dokival szondát amit csak bevezetnek a bőr alá ezzel elválasztják a letapadt részt.Ez szerintem mégse olyan brutális mintha felrántaná neki.Szerintem én ezt fogom megcsináltatni,de majd csak ha elmúlt 2 éves.

Sus:
Nem tudom ogy ítam e már,de Csepelen van egy nagyon jó játszóház,nézzétek meg ha gondoljátok
www.mikkamakka.hu

Úgy néz ki megkapjuk a kölcsönt végre,tegnap voltak felértékelni a házat.remélem hamar aláírhatjuk a bankal a szerződést és akkor végre mienk a ház teljesenKép
Van valakinek tapasztalata,hogy ez mennyi idő? Bár mégcsak 1,5 hete adtuk be a kérelmet ,eddig nagyon gyorsan megcsináltákKép

Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Elég rég jártam felétek, talán páran még emlékeztek rám. Én vagyok az, aki Siesta cipőboltban melózik. Csak szólni akartam, hogy március 31-től április 9-ig lesz a Syma csarnokban a vásár, ahol kint lesz a Siesta is. Még nem tudom milyen árakon lesznek a cipők, de olcsóbban mint a boltokban, az biztos. Ha valaki jön, ne az első hétvégén tegye, mert akkor rengetegen vannak, nagy a tömeg.
Jó egészséget és babázást MindenkinekKép

BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek! A net-en (babaszoba.hu) találtam egy lehetőséget, hogy lehet gyerekjátékokat kölcsönözni egy bölcsiből. A befolyt pénzt a bölcsi játékainak bővítésére használják. Kölcsönöztem egyelőre egy hónapra egy csúszdát és egy kukucska alagutat 2000 forintért darabját. Így nem kell megvenni, és ha kinövi a törp, nem kell rakosgatni, és problémázni, mi legyen vele. Sőt, sokféle játék van, lehet cserélgetni, hogy legyenek új dolgok is. :-)
Ha valakit érdekel, megírom a címet és teliszámot.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty!

Engem érdekel!!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!
Lányok: van megint egy kérdésem: ti a szülés után meddig véreztetek?Ugye addig nem kell visszamenni a dokihoz míg véreztek?Mert nekem abba maradt a vérzés, de párommal egymásnak estünk és azóta megint vérzekKép
Már elnézést a buta kérdésemért
Puszi
Timie

Kép
timie
 
 


Timie:
elvileg ugye 6 hét a szülés utáni szünet....de ez mindenkinél változik.Nekem másodszorra nagyon hamar begyógyult a gátam,így nem vártunk 6 hétig.De elvileg úgyis menned kell vissza a dokidhoz kontrollra,meg védekezést megbeszélni,akkor szólj neki majd.Amúgy sztem semmi gond,csak elszokott a szervezeted a sextől.
Én első bébinél 5 hétig másodszorra már csak 2 hétig vérezgettem.
Lányok! Láttam a védőnőnél hirdetést,hogy a narancs ovi(gvadányin)ovielőkészítőt csinál,minden csütörtökön 9.30-11.30-ig 2 éven felüli gyerekeknek.Lehet elnézünk egyszer.
Most megyünk enni,puszi
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Gabi: az bölcsi a XVI. ker.-ben a Kolozs utcai bölcsi.
Tel.: 407-2288.
Hétfőn, csütörtökön és pénteken van kölcsönzés, de telin bármikor adnak felvilágosítást.


Puszika, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Kismuki: ez tök jó! Ha lenne annnyi idős a nyuszi, biztosan mennénk! Úgy szeretném látni, mit csinálna a gyerekekkel, mert amúgy mindig lerohan minden gyereket, játszani akar, ismerkedni, meg minden. És már kezd simán nélkülem is ellenni, elmenni a dolgára.

De még csak 16 hónapos lesz mindjárt. :-(

Na, majd később. Írd meg, milyen volt, jó?

Puszika, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Hát nem fogunk menni az oviba holnap,mert közbejött egy-két dolog.A lányoknak a múltkor meséltem a lakásunkról...ami már nem lesz a lakásunk,ugyanis szerződést bontunk,mivel ebbe a lakásba nem lehet 17,5 millióért beköltözni.A férjem bement és csinált képeket,felteszem,lássátok miről van szó.Nagyon durva.Mondta az építtető,hogy visszaadja természetesen a pénzünket csak kérdés,hogy mikor.
ez a kilátás a hálóból:
Kép
ez a kilátás a nappaliból és a gyerekszobából:

Kép
azt hiszem a képek magukért beszélnek.Most kezdhetünk megint keresgélni,de már csak kész házat keresünk,vagy használt lakást itt a környéken.Még szerencse,hogy anyuéknál tök jól elvagyunk,de azért ez sem mehet örökké.

De hogy jót is írjak,megvolt a keresztelőnk,nagyon jól sikerült,utána a Fortuna panzió éttermében ebédeltünk(Egressy,Cinkotai sarok),Viktorka angyal volt szokás szerint.

Jó kaki idő van ma...nem elég a kedvem,még ez is.
Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Annamari: ez iszonyatos. Hogy képzelik ezt, hgy ennyi pénzért ilyen lakást meg fog veni valaki? Hihetetlen. Olyanokat és úgy építenek, mintha manapság midnent el lehetne adni horribilis árakon 500%-os haszonnal, pedig itt áll egy rakat lakás üresen! Valszeg cskkenni is fognak az ingatlanárak, vagy lesz valami állami konstrukció, mert ennyiért nem veszik meg őket.

Biztosan találtok jót! Ennyi pénzért tutira!!!

Puszi, és csak nyugodtan!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Nekem sem jelent meg egy jó ideig az Uzsokis topik, azért nem írtam Kép
Szerencsére itt a jó idő, lehet játszóterezni!!
Annamari, szerintem 17 milláéret Zuglóban is nagyon tuti régi építésű lakást lehet venni! Biztos találtok, ilyenkor tavasszal a legaktívabb a lakás piac Kép
Nekem most megint kissé zűrösek a napjaim a meló miatt, de azért ha lesz tali, igyekszünk menni Kép

Lauról nincs hír? Nem tudja valaki a számát? Hátha egy sms-re reagálna. Remélem nincs nagy baj Kép

Jó napozást!! Sus
sus1
 
 


Sziasztok, Annamari hát ez szörnyű, megdöbbentem a képeken. egyáltalán építési engedélyt hogy kapott a fickó erre a házra?
Nem akartok Csömörre költözni? :-) Itt olyan jó kis házak vannak és sorházi lakások, amilyen a miénk és most elég jó áron. És csak egy km Bp-től.
egyébként ha a fickó visszafizeti a pénzeteket, utána még kártérítésért beperelhetnétek.
Biztos találtok valami szépet!
A csapatból néhány gyermeknek nemsokára lesz ovi-beiratás, ugye?
Krisz, pl Te beiratod Mátét, nem?
tigris
 
 


Kedves Topiklakók!

Láttam, hogy Sus1 Laut kereste.

Tegnap délután egy e-mailt kültem Launak, de sajnos a férje válaszoltKép

Lau szerda reggel hosszú betegség után örökre elmentKép

Azóta csak szomorkodok, én is ismertem őt, együtt vártuk a babáinkat, 3 hét különbséggel szültünk, együtt jártunk orvoshoz, vásárolgattunk a babusainknak, húúúúú ilyenkor előtörnek az emlékek.

Õszinte részvétem a családjának!

Isten veled drága Lau, sosem felejtünk el!
zsuzsóka1970
 
 


Õszinte részvétem Lau családjának!

Nagyon megdöbbentem,én szobatársa voltam Launak 2004-ben,de mindig olvsgattam mi van vele.
Nem is tudok mit írni.
Nagyon sajnálom.
Vendég
 


Jézusom Lányok... nem tudok szóhoz jutni, csak sírok Kép

Õszinte részvétem az egész családnak! De szörnyű lehet a gyerekeknek és a férjének..

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Lányok!
Gyújtottam egy gyertyát a nevünkben Drága Launak...

http://www.net-family.net/gyertya.php

Kép

Kép
csaju
 
 


Õszinte részvétem Lau családjának!

Szóhoz se tudok jutni. Annyira megdöbbentem.

Nyugodj békében, Lau!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Jesszusom Lányok!

Õszinte részvétem Lau családjának, készen vagyok most teljesen. Én igaz le vagyok maradva, hogy mi baja volt?

Kép
timie
 
 


Csaju!

A gyertya nagyon kedves gondolat volt!
Köszönjük!!!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Részvétem Lau családjának, lányok, ez borzalmas, a kisgyerekek és a férje, hát belegondolni is szörnyű. Nagyon sajnálom és nem is tudok értelmeset írni.
tigris
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, benézek, és elújságolom, hogy a fiúk egyévesek lettek.

Erre itt ez a borzalmas hír.
Õszinte részvétem az egész családnak.
Nyugodj békében Lau!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Lányok, ez borzasztó! Itt ülök, és csak nézek magam elé és szorosan ölelem a gyerekem... Pedig nem is ismertem Laut, csak olvasgattam, anno még a 2004. őszi babákban, aztán meg itt. És arra emlékszem, hogy mindig annyira bízott benne, hogy jobban lesz!
Visszaolvastam, amit az őszi babásoknál a férje írt. Nagyon-nagyon sajnálom!!! Õszinte részvétem az egész családnak!
Nem tudok értelmeset írni!:-(

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Én is itt sírok a gép előtt, annyira bíztam benne, hogy meggyógyul, hogy van kiút. Ez egyszerűen iszonyatos...
Lau, nyugodj békében!
Nagyon sok erőt kívánok a családnak és őszinte részvétem.

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom mit írjak!Nagyon-nagyon sajnálom,amikor tavaly ősszel találkoztunk a játszón Lauval,még nagyon bizakodott és azt mondta a családja erőt ad neki.Sajnos ez a szörnyű betegség senkin sem könyörül.Õszinte részvétem az egész családnak és ha bármiben tudunk segíteni,nagyon szívesen tennénk sztem mindannyian.

Még mindig nem hiszem el....
kismuki
 
 


Sziasztok!
Most olvasom,és itt bőgök.Lau volt akivel előszőr találkoztam innen a topicból.Nagyon fog hiányozni.Õszinte részvétem a családnakKép
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Lányok ez borzasztó!
Reggel csak benéztem ide mielőtt elmentünk itthonról és azóta se tértem magamhoz...az a két pici gyerek és az apjuk..annyira sajnálom és olyan kegyetlennek érzem most a sorsot!
Õszinte részvétem a családnak.

Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Óh, Lányok!

Nekem is folynak a könnyeim.....Lau....olyan kedves volt hozzám ő is, mikor elkezdtem ide írogatni és együtt izgultunk mindig, mikor készült az orvoshoz....hihetetlen...erre nincsenek is szavak......
Részvétem és együttérzésem az egész családnak.
BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Lányok, szinte egész éjjel nem aludtam, annyira megrázott ez az egész, csak erre tudok gondolni. Milyen kegyetlen az élet, miért azt viszi el, aki ennyire tud küzdeni és ennyire megérdemelné, hogy maradjon? Mit élhet át most a család, a gyerekek? Balázs még annyi idős sincs, mint Máté, ez iszonyatos.

Annamari, láttam, hogy írtál te is a másik topikba (2004. őszi babák), én is erre jutottam az éjjel, elbúcsúztam mindenki nevében Lautól, hisz az volt az ő elsőszámú fóruma és a férje is oda írt. Itt megnézhetitek:

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Látom, vmiért nem azt az oldalt hozza be.
Szóval a Gyermekek/Magzatok kor szerint és azon belül a 2004. őszi kisbabák topikban van.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Nekem is Laura körül forog minden gondolatom tegnap óta, a nap minden percében eszembe jut milyen nehéz lehetett neki az utolsó napokban azzal a gondolattal, hogy nem fogja látni felnőni a gyerekeket.

És persze milyen nehéz lehet most a gyerekeknek, a férjének, a szüleinek... borzasztóan igazságtalan az élet Kép

Annamari, Kriszti!
Köszi, hogy írtatok a másik topikba a nevünkben is!

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Ennyire szörnyen még sose éreztem magam.Egész éjjel nem aludtam.Nagyon igazságtalan az élet.
Egyfolytában bőgök.Még jó hogy most nem látja senkiKép
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Valahogy én sem bírom eltenni magamban a dolgokat a megfelelő helyre.
Igaz, én sosem találkoztam Lauval személyesen, de itt a fórumon többször beszéltünk, és emlékszem, milyen kedves volt Orsi születésekor is.
Én nem tudtam, hogy ennyire súlyos a betegsége, és az állandó vidámsága, ereje szinte el is feledtette, hogy beteg.
Egész éjjel úhy szorított a mellkasom, olyan folytogató érzés volt belegondolni, hogy a kisfia csak 3 hónappal nagyob Orsinál, és sosem fogja tudni, milyen átölelni az anyukáját, és a nagyfiúnak is nagyon hiányozni fog. A férjéről már nem is beszélve. És hogy mindezt Lau is nélkülözi.
Bele se merek gndolni, hogy telhettek az utolsó napok így. Tudta, hogy már nincs remény? Ha nem is, biztosan érezte. Anyira sajnálom!!
Ilyenkor olyan nehéz Fájdalom nélkül azt mondani és elfogadni, hogy a Úr mindent valamiért tesz, semmi nincs ok nélkül, csak mi túl kicsik vagyunk, hogy megérthessük a szándékait.

Lau biztosan békében nyugszik!
És Isten óvja a családját!
Fentről biztosan ő is vigyáz rájuk!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?