Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Tegnap délelőtt én sem tudtam belépni, aztán meg este már beengedett, de csak a régi írások látszottak, 900-ig és ez az ablak, amibe írunk 4x volt fent Kép

Végre Oli visszaállt a későbbi ébredésre. Ma fél 8 körül keltünk fel először. Ez azért már mégsem 5.45 Kép Kép Mondjuk ilyenkor délelőtt csak egyet alszik, de inkább, minthogy hajnalban ébredjünk.

Anita, Évi és akinél még 6 hó körüli a baba és szopizik! Hányszor szopiznak még a gyerkőckék? És hányszor kapnak más kaját? Oli még 6x szopik, délelőtt kap gyümit délután pedig főzeléket. Barátnőm védőnő anyukája szerint már nem kéne ennyit szopiznia... Jövőhéten visszük méretni, kíváncsi vagyok mekkorka már, mert az látszik, hogy a sok kaja nem vész kárba Kép

Na megyek, mert Pufifánk éppen tönkreteszi a hintát Kép Mindig elakasztja a lábával, ami nem tesz jót a hinta motorjának Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Jó nagy sz@ar ez a topik.
Tegnap majdnem felrobbantam, hogy nem tudok belépni ide.
Bezzeg a többibe igen!
Később jövök, megyek a munkanélkülibe.
Szilvi
szelva
 
 


Sziasztok!

Ildi: a mi esetünk egyedi, tudod, a szopistop miatt, ezért ezt ne vedd mintának. De nálunk ált Ákos 5-ször eszik egy nap, ebből 2 szopi, 1 tápszer, 1 gyümölcs, 1 jóéjtpapi Hippes. Ezeket fogadja el. Reggel szopi, délelőtt gyümölcs, délután szopi, estefelé jóéjtpapi, lefekvéskor tápszer. Tegnap próbálkoztam sütőtökkel, de nem kell neki. Egyedül a gyümölcsöket és ezt a jóéjtpapit fogadja el. Úgyhogy ezeket adom, de kínálgatom mással is, hátha... Napközben gyümölcslevet, babateát vagy vizet adok neki inni. Szoktam napközben is szopiztatni két evés között akkor, ha nagyon nyűgös vagy sírós, olyan vígaszként, abból a ciciből, amelyikben a kevesebb szokott lenni.
Nem lehet, hogy Oli ivásra használja a szopit? Mind a 6x rendesen sokáig szopizik? Szoktad itatni napközben? Gondolom meleg van nálatok és száraz a levegő, lehet hogy szomjas?

Szóval akkor azoknak, akik nem jönnek minden nap és nem tudott most technikai okok miatt visszaolvasni:
Szeretettel várok mindenkit holnap délután 2-től hozzánk baba-mama találkozóra! Remélem sokan eljöttök és jókat beszélgetünk! Nagyokat is lehet hozni, nekem is van egy 7 éves. Õ is szeret játszani Kép

Na megyek havat lapátolni, én szoktam csinálni a mozgás miatt. Tegnap is Béres Alexandráztam! Én egyébként úgy szoktam, hogy teljesen leveszem a hangot és berakok egy kedvenc cd-t, és úgy tornázok (a gyakorlatokat már tudom kívülről, néha rápillantok a tv-re). Ma egyébként uszi lesz, hurrá!
Teszek egy képet, Mákos a járókában:
Kép
Évianyu
 
 

 
 

Na sziasztok!
Én is ideértem.Mi holnap megyünk ebédre névnapra,de majd később azért ellógunk egy kicsit a talira szerintem.
Ildi:ne aggódj!Dávid is így szopik,ahogy Oli.Õt tudom,hogy azért is,mert nem tud semmiből inni folyadékot.És most hogy eszik már husis kajákat is,több folyadék kell neki.Kiskanállal szoktam itatni őszibarackos gyerekteával.Ja meg ha nyűgös,és nagyon álmos,akkor csak cicin tud elaludni.Elég neki pár szívás is.
Õ egy hónap alatt most nem hízott sokat.Amikor a doktornő ránézett,azt mondta,hogy ne ijedjek meg ,de szerinte fogyott a gyerekem.27 dkg-ot hízott.Nőtt 4 cm-t.Nyúlott,és eltűntek a nagy hurkái a combjáról.De amiért ilyen sokat nőtt hosszra,el kell kezdjük megint a vasat szedni 1 hónapig.Tegnap pedig voltunk a kórházba.A doktornő beutalt,hogy felvágják egy kicsit a nyelvét,mert le volt tapadval.Az én fiam hősiesen viselkedett.Apa lefogta az ölében a kezét,lábát,de ő csak nézelődött.Mikor befújták a száját érzéstelenítővel,nem is sírt.Csak egy picit,mikor vágták.
Na megyek,majd még jövök!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Szeszike!
Akkor ezek szerint ez a beavatkozás rosszabbul hangzik, mint amilyen. Engem spec.kirázott a hideg amikor olvastam. A fiad egy hős, meg ti is.
Mi is szedjük a vasat, három hónapos kora óta, egyre több helyen olvasom, hogy sokan szedik, lehet, hogy jutalékot kapnak utána! Mondjuk ártani csak nem árt.
Évi!
Mi is megyünk, a Bori tuti jön velünk, őt nem lehet ilyen helyre nem elvinni, Bodót még nem kérdeztem.
Tehát akkor Norbis innivalót viszek!
Huncut, ez a Mákos.
Szervízben van a gépünk, így már kb.három hete nem tudunk fényképezni, elég szörnyű.
Megyünk ebédelni, még jövök.
cipó
 
 


Sziasztok!

Anita, ez tényleg horror amit leírtál, és hogy így viselje Dávid............le a kalappal elötte. Mitől tapadhat le?

Évi, mi jövünk holnap, vagyis most még ez "él".

Angi, jó, hogy hozod Borit, nagyon aranyos, és jólnevelt kislány. Olyan jól eljátszik a kicsikkel.Legalábbis Enikőéknél így volt. Bodót sem hagyom ki, ő is nagyon édi. És milyen rendmániás! Egy fél perc alatt rendet rakott a szobában. Kép A többiek meg vele együtt csinálták.

Jó éjt mindenkinek!
Szilvi
szelva
 
 


Hello Csajok!

Anita! Nagyon ügyes volt a Dávid, hogy ilyen szépen tűrte amit csináltak vele. Hogy vettétek észre, hogy le van tapadva a nyelve? Tudott úgy rendesen szopizni? Olvastam valahol, hogy a szopási gondok egyik okozója lehet a letapadt nyelv.

Évi! Salit ma nem tudok vinni. Az okos fejemmel elfelejtettem tegnap a füstölt sajtot, délután eszembe is jutott, csak úgy voltam vele, hogy majd ma leugrok a kisboltba, persze arra nem gondoltam, hogy ma 15-e van Kép
Viszünk helyette rágcsát, meg Norbis üdcsit. Ezek mindig vannak itthon Kép
Olinak ma nincs túl jó napja, remélem délutánig összekapja magát és nem fog megint nyűggépeskedni, mint a múltkor Kép

Nekem viszont tök jó napom van ma: Apa főz Kép gyerek alszik, én meg csak lustálkodok...

Délután találkozunk! Addig is sziasztok!

Kép
vrucsincá
 
 


Ildi:Nem mi vettük észre,hanem a doktornő.Csak azt nem értem,hogy hogyhogy csak most vette észre.Szerintem akkor születésétől le volt már tapadval.Na mindegy.Majd még 2 hét múlva vissza kell vinnünk,akkor megnézik még neki.Mit főz Tamás?
Évi:Én meg majd viszek műzlis szeletet.Most apa csinálta mára a vendégségbe.De azért egy kicsit félretettem.Azért ha a gép elé ülsz még és olvasol,leírod nekem,hogy hányas számba is laktok?
Na sziasztok.Majd egyszer csak odaérünk.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Anita! Azért tényleg elég érdekes, hogy csak most vette észre a doktornő...
Gulyás levest főz apácskánk. Imádom a főztjét, az efféle kajákból (gulyás, pörkölt, halászlé) Õ jobbat főz, mint én. Mindjárt ebédelünk is.

Angi! A babaszobán láttam egy esernyőkocsit, bár nem tudom, Te milyet szeretnél... Leírás alapján elég jónak tűnik és talán lehet alkudni az árból is.
Ide kopizom a hirdetést:

Feladó: Sz.Maria Beküldve: 2006.03.15. 11:42 1.
Sziasztok!
Érdekel valakit Baby Dreams esernyőkocsi?
Mi most kaptuk, de mi nem használjuk, mert a csajom még sokat alszik a levegőn ráadásul elég nehéz eset, ha már valaki régebben látta a babakocsis topic-okat amit nyitottam.
3 kerekű kocsikat szeret a csaj, ritka az amivel megbarátkozik..
Szóval szegény nagypapi vette nekünk , így vadonat újonnan áll a lakásba.
Egy pozícóba még dönthető a támla, bolygó kerekes , fixálható, hátsó fékezhető!
Bevásárló hálócska alol és naptetős.
5pontos biztonsági öv, és vállra akasztható.
5000ft-ot szeretnék hozzá és fél év garancia van rá!
Ha érdekel valakit teszek fel képet.

Kép
vrucsincá
 
 


Helló Mindenki!
Évinek köszönjük mégegyszer a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, mióta hazajöttünk Emmának be nem áll a szája, biztos mesél a többieknek, hogy mi volt délután.
Az összes bébi nagyon jóképű, aranyos.
Szilvi a te nagylányod szintén nagyon helyes, látszik, hogy sokat foglalkozol vele.Fura, hogy annyi idős, mint a Kira, nekem Anna sokkal nagyobbnak tűnik.

Egy szó, mint száz, örülök, hogy lassan mindenkit megismerünk személyesen!
Mindenkinek jó éjszakát!
cipó
 
 


Sziasztok!

Örülök mindenkinek, aki eljött!!!
Képzeljétek, minden elfogyott, 1 Norbi barack maradt össz meg egy szénsavmentes ávíz.
Miután kisbabások elmentek, Szilviék még maradtak egy kicsit, mert a lányok pont nagyon jót játszottak. Anna kijön a gyerekszobából, körbenéz, kérdez engem, hogy hol vannak a kisbabák. Mondom neki, hogy elmentek haza. Erre ő: azok nem a te kisbabáid? Kép Kép
Tök cuki, gondolta, hogy csak ő a vendég, a többiek meg az enyémek. Azért úgy belegondoltam, és örülök, hogy Ákos nem iker.
Ákosom a cumisüvegen elájult, nem csoda, délután 2x fél órát aludt.
Holnap bejön anyu, úgyhogy nekem háváj! Megyek fodrászhoz, kondiba, manikűr-pedikűr, turi... De jó lesz, bibibí Kép
Jó éjszakát mindenkinek, holnap gyertek!!!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Évi! Mégegyszer köszi a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.

Szilvi! Örülök, hogy megismertelek Benneteket! Anna nagyon szép kislány. Jót mosolyogtam azon, hogy azt hitte, a sok kis baba mind Évié Kép Kép

Angi! Hülyén éreztem magam, mikor ma megint bemutatkoztam neked Kép Kép Hamarabb belekezdtem, mint ahogy felfogtam, hogy Te vagy az. Mostanában olyan dinka vagyok Kép
Hihetetlen, hogy az Emma milyen nyugis gyerek. A Bori pedig nagyon aranyos, jól nevelt kislány, tök rutinosan bánik a kistesójával.

Oli beájult az autóban, úgyhogy egy órát kocsikáztunk, hogy tudjon aludni egy jót. Ma annyit beszéltünk róla, hogy elmentünk és megnéztük a házikónkat is, hogy hogy áll. Hát áll, csak teteje nem lesz soha Kép Sebaj, ha Oli nősül, majd beköltöznek a feleségével... Kép Kép Kép

Felteszem azt a pár képet, amit csináltunk. Sajnos később elfelejtettünk kattintgatni, pedig jó lett volna a nagyobb gyerekekről is kép, de majd legközelebb.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Ildi ne aggódj, ilyet már én is előadtam, bemutatkoztam egy általam nem ismert pasinak, aztán közölte, hogy ő a férjem unokatesója, és a lakodalomban már találkoztunk, még táncoltunk is.Hát erre én sem varrtam gombot hirtelen.

Évi tisztára besárgultam az irigységtől! Fodrász, manikűr nekem csak álom egyelőre.
Pláne, hogy az én drága uram két napja elhagyta a brifkóját, benne kb. 25ezer ft-tal, meg az összes papírjával. Alig lettem ideges, de láttam, hogy őt is teljesen letaglózta. Mire az összes papír meglesz, az még kb.10ezer meg kb.egy hét full utánajárkálás.
Ez van!
Tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy tudod-e a pontos címét vagy telefonszámát a Csőke Csillának, mert én nem és el kellene küldenem neki az osztálytalálkozó meghívóját.
Nálatok volt tavaly osztálytali?
Én már alig várom, június 3-án lesz, tavaly senki nem szervezte, így én kézbe vettem az idén.

Na pá egy időre!

Még annyit, hogy rábukkantam egy esernyőkocsira, nem találjátok ki, bajai az eladó! Nincs se ptk.se futár. Igaz, hogy a vidéki jobban tetszett, és volt hozzá lábzsák is, de ez csak 6ezer ft és nincs a postával macera.
Este megyek megnézni
cipó
 
 


Sziasztok!
Évi:Mi is köszönjük szépen mégegyszer a vendéglátást.
Legközelebb nálunk lehet a tali.Majd megdumáljuk,hogy mikor.
Ma én is csavargáson voltam eddig.De.fodrásznál utánna a jogosítványom meghosszabbítattam meg útbaesett a turi.A Cserbával szemben.Találtam Dávidra két farost,és meglepetésemre mondja a csaj,hogy minden féláron van.Úgyhogy 600 ft-ért vettem két farmert neki.
Szegénykém ma elég rendesen nyűglődik.Biztos a melegfrontra.Reggel 6-kor kelt.Ilyen már nagyon rég volt.Nekem meg jó sok varrnivalóm lenne.
Én meg valószínű találtam egy utazóágyat Dunaújvárosban.Egyik ismerősöm pont oda jár suliba,és el is tudná hozni.
Na megyek,mert Dávid nyűglődik.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!
Jó ez a melegfront, az Emma egész nap alszik.
9-re mentünk a Páncsics dr-hoz konntrollra, minden oké, addig már egyet aludt, aztán most már 11 óra alszik, pedig már rég ebédelnie kellene.
Mondjuk lehet, hogy már ez az uccsó alvás lesz!

Anita!
Minek veszel utazóágyat, jövős-menős család vagytok, vagy nyaraláshoz?
Én most vettem egy hátihordozót, a tesóm hozza le Pestről, remélem jól tudom majd használni kirándulásoknál, mert babakocsival néha nehezebb.
Találtam itt Baján egy esernyőkocsit is, este megyek megnézni.
Amit eddig használtunk az kölcsönbe volt, de olyan nagy, hogy nem tudjuk betenni az autóba. Ami meg még lenne, az is sógornőmé, de akkor már nem strapáljuk le az övét, inkább veszek egy esernyőkocsit, ami dönthető, azt meg elhasználjuk simán 2,5 éves koráig.
Anita!
Meddig van féláron a cucc az angolban?
Miket varrsz?
cipó
 
 


Sziasztok!

Angi! Tök jó, hogy itt Baján találtál esernyőkocsit, legalább nem kell postaköltséget fizetni, utána meg egy napig izgulni, hogy vajon leér-e egyben a kocsi a postán.
Melegfrontnak én is örülök, ilyenkor Olinak jó kedve van, nem nyűgösködik egész nap és alszik rendesen.
Egyébként tudom milyen szar, ha az ember elhagyja a brifkóját. Nekem ez már 2x is sikerült Kép Egyszer jóformán a teljes fizetésem benne volt, iratokkal együtt. Azóta nem hordom a pénztárcámban az iratokat és mindig csak annyi pénzt viszek magammal itthonról, ami szükséges. Mondjuk ezt is megszívtam mostanában egy párszor, mert a városban jutott még eszembe, hogy ezt is vennem kellene meg azt is, és már pont nem volt nálam annyi...

Anita! Most én is utazóágyat vadászok, de eddig még nem találtam olyat, ami megfelelne az igényeknek és az ára sem lenne horror. Pont most beszéltem a barátnőmmel és mondta, hogy ők a Tescoban vettek jót. Majd megnézem, ha megyek vásárolni. Végre találtam Römer autósülést is jót, olcsón a neten. Igaz holland oldalon, de az nem gond, mert a Tamás sógornőjének a tesója meg tudja venni és haza is tudják hozni húsvétkor. Régóta keresgéltem ezt is, mert a gyerek lába már kilóg az autóshordozóból ha fészkelődik.
Ha meglesz az utazóágy, akkor egy ideig nem kell vennünk már semmit sem, hál' a jó égnek Kép

Évi! Nem is írtam tegnap este, hogy nagyon tetszik a házatok, ahogyan megcsináltátok. Úgy tűnik nem csak gyereknevelésben hasonlóak a gondolataink, de az ízlésünk is hasonlít Kép
Én is irígykedem a mai "kimenődért".

Ez a fránya idő tönkretesz Kép Soha nem lesz már tavasz?

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Évi, köszi a vendéglátást! Nagyon jól éreztem magam, és szerintem Anna is. Egész este erről beszélt az apjának.

Angi, köszi a dicsérő szavakat. Sokat együtt vagyunk Annával, és az idő alatt rengeteget beszélgetünk, ő kérdez én felelek amire tudok. Kép
Jó lenne, ha összejönne mindenkinek a kiszemelt áru.
Amikor én terhes voltam, még nem volt netünk. Pedig milyen jó lett volna!

Anita! Lányka ruhákat is láttál? Amikor olvastam akkor jutott eszembe, hogy én is voltam ma Baján, elmehettem volna. Ugye csütörtökön van ott új áru?

Ildi, miért hogy áll a már/még a házatok?
Lesznek imerős szomszédok?

Pá.
szelva
 
 


Igen voltak lányka ruhák,szoknyák is.Azt nem tudom,hogy meddig lesz féláron.
Angi:függönyöket varrok.
Nyaraláshoz szeretném az utazóágyat,meg itthon néha a nappaliba járóka helyett is megfelelne.
Ildi:Tescoba én egy 19000-est láttam most.Tudom szoktak akcióba lenni 7000ft körül,de nem tudom hogy azok milyenek.
Dávidom elaludt,csak most nem merek nagyon csörömpölni.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Ezt találtam a babaszobán!
Ildi, de sűrűn jársz "oda".

http://www.babaszoba.hu/services/smallad/notes?adid=268953

Szilvi
szelva
 
 


Sziasztok!

Ma tényleg alvós napunk van Kép Déltől fél kettőig aludt Oli, felkelt egy kicsit hülyéskedtem vele, szopizott és már megint alszik. Isten tartsa meg jó szokását Kép

Szilvi! Naponta többször is "megfordulok" a babaszobán, ha keresek valamit, vagy éppen eladni akarok. Jó cuccokat csak úgy lehet venni, ha az ember nézegeti gyakran. Sajnos ilyen esetek előfordulnak, mint amit feltettél. Én még nem jártam így szerencsére. Mondjuk most már csak előre fizetéssel adok el bármit. A "csalók" kiszűréséhez segít a fekete lista, amibe beírják, hogy kik károsítottak meg valakit, kivel ne üzleteljen az ember. Képzeljétek van rajta egy bajai csaj is, Aladicsné Pauk Erikának hívják, nekem nem ismerős a neve, de hát ez nem meglepő Kép

A házunk úgy áll, hogy most csinálják a tetőt. Egyébként pedig már tavaly nyáron be kellett volna költöznünk, csak ennyit csúsztak az építéssel. Még az sem biztos, hogy idén nyáron beköltözünk, ahogy most állnak a dolgok Kép Pedig nekem már nagyon költözhetnékem van, mert igen unom már a negyedikre lépcsőzést a gyerekkel. Néha úgy érzem megszakadok, mikor jövök fel, egyik kezemben Oli a hordozóban, vállamon a pelenkázó táska a másik kezemben egynehány szatyor...
Hogy lesznek-e ismerős szomszédaink? Tamás mindenkit ismer, aki ott vett eddig lakást. Akik számomra ismerősök, azok mind üzlet céljából vették a lakást/házat úgy, hogy szerkezetkészen eladják.
Anyósom is ott fog lakni a lakóparkban, ami számomra jó, mert majd csak átadom Olit, ha vigyázni kell rá Kép (Bár egyelőre ők sem akarnak beköltözni, de ami késik nem múlik...)

Anita! Mindig is irigyelltem azokat, akik tudnak varrni. Én sajna nem tudok. Régebben tanítgatott a tesóm felesége, de nem sokra ment velem Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Hali!
Ti szoktatok kenyeret sütni?
Én igen, újabban rászoktam a kész kenyérlisztkeverékre, a tescoban veszem a rozsosat. Aztán teszek bele magokat. A gyerekek nem ugranak érte, de már kezdik elfogadni, hogy ilyet eszünk, passz. Nekem a barna kenyér a gyengém, de azt csak én szeretem, úgyhogy inkább ilyen kevésbé barna rozsosat sütök. Most sült ki, isteni illat van ilyenkor a lakásban.
Nem bírtam magammal, mivel Emma egész nap szinte alszik, sütöttem mákos-citromos muffint is. Lehet, hogy kár volt, mert nem fogom holnap reggelig kibírni, hogy ne kóstoljak bele.(De azért megpróbálom!)

Én is állandóan a babaszoba és a babanet között ingázok, hihetetlen jó dolgokat lehetne kifogni, de azt gondolom, a babakocsi után már nekem sem kell mást venni. Etetőszék, autósülés van, ruha-cipő kollekciót pedig a helyi turiból szerzem be. Még jó, hogy a nagyobb játékokat- bringa, traktor, roller, játékbabakocsi- csak kölcsön adtam és nem el. Pedig ki gondolta volna még akkor.....

Függönyt megrendelésre maszekon varrsz, vagy van egy hely ahová bedolgozol?
cipó
 
 


Hát az esernyőkocsi nem jött össze, mert alig dönthető!
Hátha lesz jobb, végülis van kocsink, csak apróbbat szeretnék!
Évi!
Szépen kipucolkodva már nem is jössz közénk?
cipó
 
 


Sziasztok.

Angi sajnálom a a babakocsit! És jól nézett ki?
Szoktam kenyeret sütni, kenyérsütőben. Te is abban? Vagy sima sütőben? Mondjuk én abba nem mernék nekiállni. Próbáltam már barnát, félbarnát is, de a fehér izlett eddig a legjobban a családnak.


Évi, milyen volt a napod? Voltál tornázni?

Jó éjt!
szelva
 
 


Dehogynem! Sziasztok!

Olyan jó volt ez a mai lazítás! Délelőtt manikűr-pedikűr, ebéd, délután kondi, fodrász. Én is voltam a turiban Virággal, ő szeret a plüssök között kotorászni, most is talált egy Dumbót. 100-200 Ft körüli áron vannak, inkább, mint valami új drága játék. Szóval jó hogy ott volt velem, így tudtam rá próbálni és vettem neki egy nadrágot és egy pulcsit. Tényleg féláron vannak, ki van írva, hogy meddig márc 14-huszonvalameddig. De szerintem nincs új áru, hanem a régieket akarják így kiselejtezni. Nagyon sok kislány szoknya van.
Angi: Tibitől lopták már el foci után a hátizsákját, benne az edzőcucca, mobil, összes irat, forgalmi, pénz stb. Gondolhatjátok milyen ideges volt egész este. Útál irodákba, polghiv-ba járni, várakozni, adatlapokat kitölteni. Meg nemcsak idő, pénz is. Az volt a szerencsénk, hogy csak a mobil kellett a tolvajnak, a hátizsákot meg bedobták egy kertbe. És mivel benne vagyunk a telefonkönyvben, így a kert tulaja felhívott minket, és mindent visszakaptunk. Tök jó volt. Nem tudom ti benne vagytok-e Angi, hogy név alapján megtalálnak esetleg, de lehet, hogy szerencsétek lesz és a pénzen kívül minden más visszakerül.
Anyu elég jól elvolt ma Ákossal, igaz délelőtt és délben csak fél-fél órát aludt, de délután elmentek sétálni és 3-6-ig eludt a babakocsiban. Egyébként melegfront jön? Ez azt jelenti, hogy jobb idő lesz? Nem fog már esni a hó? Mert már tökig vagyok.
Most mennem kell, Tibi akar még dolgozni, de holnap már "rendes" állásomban leszek, mint hivatásos anya, úgyhogy jövök majd, és írok.
Gyors egy képet a tesókról:
Kép
Évianyu
 
 


De nagy a csönd!
Merrefelé lapítotok?
cipó
 
 


Sziasztok!

Angi! Én még soha nem próbáltam kenyeret sütni, pedig nagyon szeretjük a házi sütésűt. Arra én is kíváncsi lennék, hogy te kenyérsütő gépben, vagy sima sütőben sütöd-e?
Köszi szépen az utazóágyas infót. Meg is vettem. Olyat akartam aminek állítható a magassága, de a kecsegtető ár gondolkodásra késztetett Kép Tulajdonképpen arra vettem, hogy ha megyünk haza apuhoz, vagy nyaralni akkor vigyük magunkkal. Erre pedig tavasszal-nyáron fog sor kerülni, amikor is már úgyis le kellene engedni a magasságát, mert addigra nagyobbacskák leszünk. Egy szó, mint száz, amit találtál tökéletes számunkra Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Na milyen utazóágyat vettél?
Most megyek,mert bekapcsoltam már a vasalót.
Ja Dávidomnak jön a felső két foga,azért nyűgös.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Anita! Sima utazóágy, semmi extra, csak 4 ezer volt az ára. Célnak megfelel.

Ma én is voltam fodrásznál és ha már ott jártam hát benéztem az angol turiba is, persze semmi jó sem volt, nagyon le volt rabolva.
Nem is tudtam, hogy a Babitsban lévő turi ugyanazoké, mint a Csermák téri, most mondta az eladó csaj.

Olinak ma főztem zöldborsóból főzeléket, azt hittem megőszülök mire lepaszíroztam, pedig előtte meg is turmixoltam. Az kárpótolt, hogy úgy ette a gyerek, mint a mannát Kép

Kép
vrucsincá
 
 


Hol vetted 4000 ért,a neten?
Mikortól ehetnek zöldborsófőzeléket?Kép
Dávid "iszik":

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!

Tibi ma egész nap a gépnél dolgozott, ezért nem tudtam jönni. Pontosabban délután volt a városban, csak akkor mi pont sétáltunk Kép
Ildi: de jó neked. Bár ma Ákos megette a sütőtök krumplival-t, de nem valami nagy étvággyal, inkább csak olyan megeszem, mert még agyára megyek anyámnak módon. Persze utána a szopi az kellett neki! Nem tudom, de néha úgy érzem, mi visszafelé megyünk. Délelőtt a gyümit nem akarta, pedig máskor szokta enni. Egyre többet szopizik. Tényleg agyamra megy ez a gyerek. Na nem baj, a lényeg, hogy éjjel alszik szó nélkül Kép Én meg szopiztatok amíg tudok...
Délelőtt voltam kondiban, Szilvivel együtt edzettünk. Ma kb 20-an voltak a termben, tömegnyomor volt. Holnap meg itthon Béres Alexandrázok. Tényleg, ha valakinek van DVD-n torna, kölcsönadná egy napra? Néha jó lenne valami más...
Kinél mi lesz a hétvégi program? Mi maradunk Baján, vasárnap apósom névnapját üljük, Sándor. Most már hozhatná a meleget! Szokott valaki szombat de piacra járni? Ha jó idő lesz, leugranék babakocsival, sétálni egy kicsit. Lehet, hogy elcsalom Virágot is (beígérek neki egy kis sülthalat, imádja), Tibi meg majd értünk jön, ha már unjuk, így nem kell hazafelé is gyalogolni.
Most megyek, vacsi, fürdés, este még visszanézek, írjatok!!!
Évianyu
 
 


Hali!
Ildi, örülök, hogy jó lett az ágy.
Legalább neked sikerült. Azóta persze egy frankó esernyőkocsit sem láttam. Ami még szóba jöhetett az is elkelt időközben. Egy van még ami nekem megfelelne, de azért 13-t kér a csaj, valamennyit engedne, de nyolczereért még nem adja. Annyit kínáltam neki. Holnap elhozzunk sógornőm P.C-t azt használom addig, amíg nem találok egy frankó esernyőkocsit.

Ma hamar meguntam a sulit, eljöttem már három előtt, elegem van ebből a tanárból.

Évi!
Nekem Rubint Réka van, meg a Norbitól a kiképzés, ha gondolod szívesen odaadom őket.
Mi nem járunk a piacra, én szoktam leszaladni, de csak a turi részre. Néha egész jókat lehet kifogni.
cipó
 
 


Sziasztok.

Ildi, zöldborsófőzelék nyami, nagyon szeretem, és Anna is. Rántott hússal szoktam készíteni, néha csevappal azzal is finom.

Éva, tényleg sokan voltak a teremben, nem is sokan rengetegen, látszik, hogy tavasz készül/de hol????/.
Pedig a délelött nem szokott ilyen zsufis lenni.
Nekem is van dvd-m. Rubint Réka és Béres Alexandra is. Nekem a Réka jobban bejön.
Hétfőn jössz a terembe? Elviszem szivesen.

Piac, nagyon ritkán megyek, zoknit/Evidence/ szoktam venni, és trikót. Ja! És tavasszal virágot, nagy mennyiségben, Norbi örül neki. Kép

Jó éjt!
szelva
 
 


Csajok, tudtok segíteni? Bátyám bukósisakot szeretne venni robogóhoz, mi csak az Attila utcai boltot tudjuk, a Dénest. De benézne több helyre is, tudtok még valahol?
Angi, Szilvi: ez a Rubint Réka ugyanaz? Egy kazettája van? Hétfőn "elvileg" megyek kondiba, gyakorlatilag nem tudom. Esetleg be tudnád hozzánk dobni Szilvi, ha a teremben nem találkozunk? Megköszönném.
Jó éjszakát mindenkinek!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Anita! A kismamás táblázat szerint 7 hónapos kortól ehetnek zöldborsót paszírozva. A héten kóstoltattam meg Olival. Az Univernek van üvegesben zöldborsója. Megkóstoltam pocsék íze volt, ezért gondoltam, hogy inkább én csinálok neki ma. Semmi baja nem volt tőle egyébként, már ami a pocakját illeti.
Az ágyat a babaszobán vettem. Angi találta Kép

Évi! Nekem csak az idiótán vigyorgó Béres Alexandra van meg.
Már megint hétvége van Kép Minden normális ember ezt várja én meg úgy de úgy utálom a hétvégéket...
Holnap délelőtt főzök, délután pedig ha valóban olyan jó idő lesz, mint amit jósoltak az időjárás-jelentésben, akkor elmegyek Olival Anyósomékhoz babakocsival. Legalább Apa is tud majd aludni egy kicsit.
Piacra szoktam menni, amikor jobb idő van. Télen egyszer sem voltam.
Most azt tervezzük Tamással, hogy ha végre jobb idő lesz, akkor lemegyünk Szabadkára a piacra. Jövőhéten meg is csináltatjuk Olinak az útlevelét.
No mára eldugultam Kép Jó éjt mindenkinek!

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Na mi ez a nagy csend??? Mit csináltok éppen?

Mi most ébredtünk fel Kép Ebéd után ledőltem egy kicsit Olival aludni. Akkora marha vagyok, mert kinyitottam a konyha ablakot szellőzni és úgy felejtettem, most az egész lakásban zima van. Egy kicsit össze kellene kapnom magam és elindulni sétálni, de olyan lusta kutya vagyok ma, biztos ettől az időtől...
Van valakinek jó süti receptje? Olyanra gondolok, ami sitty-sutty kész van és mégis finom. A pepecselős dolgokhoz nekem nincs türelmem általában.

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a piacot, gyalog. Igaz kicsit későn, fél 11-kor indultunk, mert előtte még összedobtam az ebédet, és mire leértünk, már kezdtek csomagolni. De tök jót sétáltunk, az idő is kedvezett. Vettem gyümölcsöt, savanyúságot, sült halat Virágnak. Egyébként sok babakocsis volt a piacon. Aztán dobáltuk a kavicsot a Sugóparton, majd hazabattyogtunk. 1-re értünk haza. Virág jól bírta, nem nyavalygott, ja, voltak kiskutyák, azokat símogatta ezerrel. Ákos meg végigaludta az egészet. Akkor ébredt fel, amikor bejöttünk a kiskapun, farkas éhesen. Ákosnak Hippes csirke zöldségkrémest adtam, megevett 1/3 üveggel (ez nálunk haladás), és adtam neki reggel danoninot is, hidegen nem kellett neki, de miután megmelegítettem, befalta az egészet. Sárgabarackosat. Most majd figyelem, hogy van-e rajta pötty, de szerintem nem lesz.
Most aludt el újra a szívem, úgyhogy megyek, vár a vasalnivaló. Virág az udvaron játszik a szomszéd kislánnyal. Ja, el kell mesélnem. Virággal jöttünk hazafelé, beszélgetünk, mondom neki, hogy nemsokára anyák napja lesz, mi az, miért tartjuk stb. Erre ő: én családi napnak fogom nevezni, és apukámat is felköszöntöm, mert őt is nagyon szeretem (ugye azt már megbeszéltük régebben, hogy nincs apák napja). Meséltem otthon a Tibinek, hát nagyon örült, hogy ilyen lánya van Kép
Este Tibi szülinapi buliba megy, Virág már nagyon várja, mert megígértem neki, hogy ha elaludt Ákos feljöhet velem az apu helyére, és együtt nézzük a Megasztárt Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Ildi, én imádok szellőztetni. Kép
Reggel ébredés után az az első nekem, Norbi meg morog.
Süti ma felfújtam a po......ám és sütöttem. Isteni lett, itt a receptje:

http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=7802

Évi, ha hétfőn nem futunk össze, akkor beadom a lemezeket neked, oké?
Édes kislány Virág, és milyen igaza van.
Szereti a Megasztárt?
Ma én is nyugodtan tudom nézni, Anna mamázik.

Puszi.
szelva
 
 


Szilvi: oké, és köszi előre is! Virág "szereti" a Megasztárt, pontosabban inkább azt szereti, hogy fönnt lehet velem a mi ágyunkban, és nem kell 9-kor lefeküdnie. Egyébként végig lafatyol és pár játékot is felhoz a biztonság kedvéért. Bár múlt héten azt mondta, hogy a Puskás Péternek drukkol (azt hiszem ez a neve, az a fiatal szőke fiú), mert szerelmes belé Kép Jót mosolyogtam rajta.
Meséltem az óvónők nőnapi húzását, amin Virág elszomorodott, ugye? Hát pénteken úgy jött haza az oviból, hogy anyu, a Dávid azt mondta, hogy a Virág gyönyörű lány (Dávid kb akkora, mint ő Kép). Úgyhogy megnyugodott, hogy mégiscsak lesz majd férje. Ja, újabb Virág szöveg: az volt a témája, hogy a kisbabát csak az anyuka szüli, az ő gyereke, hogy lehet az apuka is szülő? Õ hogy tesz a kisbabához? Jó mi? Hát nem akartam még felvilágosítani, úgyhogy maradtunk a szerelemnél Kép
Tibi lassan megy, úgyhogy nagyüzembe kapcsolom magam, sziasztok!
Évianyu
 
 


Hali!
Ma nem voltam gépközelben. Takarítás, kaja, sütés, stb.
Szilvi!
Ez a recept általam is kipróbálva, tényleg finom.
Én ha gyorsan akarok valami édeset, akkor muffint sütök.

Kipucoltam a nagy bergon babakocsit, mert már nem kell, így vissza tudom adni, ők meg beadják a zaciba.
Kaptam tőlük egy esernyőkocsit, kicsit fakó a huzata, és nincs napellenzője, de legfeljebb veszek egy napernyőt hozzá, sógornőm meg varr rá egy új huzatot. Egyébként nagyon stabil, öt fokozatban dönthető, mondjuk könnyűnek épp nem nevezném, de hát tudjuk, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát. Ez legalább ingyé van.

Mi is néznénk a Megasztárt, de a fiúk nem szeretik, úgyhogy valami más lesz porondon.
Virág beszólásai hihetetlenek!

Mindenkinek nyugodalmas joccakát, holnap jövök!!
cipó
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Végre süt a napocska Kép

Szilvi! Recept jónak tűnik, ma megcsinálom Kép
Elgondolkoztattál ám a porszívókkal kapcsolatban Kép No nem a számukat illetően, hanem azzal, hogy mondtad milyen gáz felhurcolni. Eddig a lépcsőre szőnyeg borítást terveztünk, de most belegondoltam, hogy milyen f@sza lehet lépcsőfokról lépcsőfokra felfelé huzibálni a porszívót. Gyorsan le is tettem róla, inkább lesz faburkolat Kép

Évi! Mi volt az ovónők nőnapi húzása? Vagy nem olvastam, vagy csak nem emlékszem a szita agyammal.
Azt szerettem volna tőled megkérdezni már napok óta (csak ez is mindig kiment a fejemből) hogy neked bevált-e a mosogatógép? Az van a konyhában igaz, nem a mosógép? Annyira nem néztem, csak láttam, mikor szopizott Oli, hogy van valami beépítve a konyhaszekrénybe.

Megasztárt én is néztem. Ennyi az össz jó abban, hogy apa szombaton dolgozik, hogy legalább meg tudom nézni Kép Tamás ugyanis utálja. Az első szériát együtt néztük, de mindig felhúzta magát a zsűri szakmai hozzá nem értésén Kép

Anita mi van veletek? Nagyon csendben vagy...

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Ildi: szerintem is jobb a faburkolat a lépcsőn, már ami a takarítást illeti. Nálunk is az van, és csak lemosom a felmosóval (Kép) és kész. Bár a szőnyeg annyival jobb, hogy biztonságosabb, nálunk legalábbis csúszós a lépcső, de még nem esett le róla senki, eddig...
A mosogatógépet imádom! Szinte minden nap megy. Nekem ugyanis a mosogatás az utált házimunkám (mindenkinek van egy), ezért én mindig folyóvízben mosogattam, így nem mondhatom, hogy ez többet fogyaszt, mint az én kézi mosogatásom. És mivel éthordózunk, minden nap tele tudom rakni. Nekem nagyon bejött.
Óvónők nőnapi húzása: minden kisfiú annak ad lapot, akinek akar. Szerinted? Páran sokat kaptak, többi alig (köztük a lányom). Gondolom nálatok is így volt, hogy volt 1-2 lány aki minden fiúnak tetszett, a többi meg nézett ki a fejéből. Hozzáteszem nem csoda, hogy Virágba egyik sem szerelmes, Virág 2x akkora mint a fiúk. Szóval úgy jött haza aznap, hogy neki nem lesz férje, mi lesz vele ha nagy lesz, ő nem tetszik egyik fiúnak sem stb, és ezt komolyan! Alig tudtam vígasztalni, mondtam neki, hogy mi az apuval sem az óvodában ismerkedtünk meg...
Úgyhogy most jól jött ez a Dávid, hogy gyönyörű szépnek mondta Virágunkat. Tegnap este egyébként Megasztározás közben is mondta, hogy anyu, bele kell törődnöd, hogy férjhez fogok menni Kép Tök cuki! Egyébként olyan 10 felé szépen elaludtunk, úgyhogy nem tudom kik voltak a kiesőjelöltek és végül ki esett ki. Megírnátok nekem?
Angi: a muffinnak van egy alapreceptje és azt lehet variálni, belekeverni ezt-azt? Vagy mindegyik más recept, és kell venni hozzá egy szakácskönyvet? Ha lemegyek 80 alá, én is fogok sütögetni, legalább 1 nap csak azt eszek, amit szeretnék. De jó lesz... Aztán folyt köv.
Felébredt Virágom, mennem kell, Ákosom meg elaludt, melegváltás. Reggel 7-kor kelt egyébként, szopizott, és most aludt vissza. Tibi persze alszik, valamikor 2 körül jött haza...
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Ildi:azért vagyok csendben,mert tele voltam hétfőre varrnivalóval.Persze én vigyázzak a gyerekre is,mert jön a foga és apa azt mondta,hogy "csak az anyát akarja".F@sza!Úgyhogy elegem lett.
Ja tegnap meg Sándor napon voltunk anyuéknál,aput felköszöntöttük.Aztán vendégek jöttek hozzánk 4-re.Keszeg unokatesójáék.Ott is most jön a baba.Ma pedig nem is főztem.Tegnapi sültkolbiszt meg pacalt/szagát sem bírom/hoztunk anyuéktól.Inkább varrtam.Persze apa hazajött ma a csavargásból,és megkérdezte,hogy milyen levest csináltam.Kissé elborult az agyam és azóta nem beszélgetünk egymással.
Most anyu elvitte egy kicsit Dávidot sétálni.Hála istennek!Na nem nyavalygok tovább.
Évi:A muffin receptek különbözőek,de ha gondolod én kifénymásoltam a recepteskönyvből a jókat.Majd ha jöttök lefénymásolom ami kell.
Na megyek.Sziasztok.Azért írtam ilyen sokat biztos,mert nincs kivel beszélnem.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Hali!
Anita, ne dühöngj a legtöbb pasi ilyen, az enyém is.

Évi!
Mi sem néztük a Megasztárt, valami tornádós bigyót néztek, én meg elaludtam, de a többieket is már úgy kellett ébresztgetni, hogy mars a helyükre.
Ma nem volt annyira jó idő, mint tegnap, szerintem elég hűvös volt.
Kivittem kétszer az Emmát az udvarra nézelődni, nézte ahogy apa bontotta a falat, meg ahogy a tesók rohangáltak. Egész jól elvolt.
De most már nagyon nyüszi, úgyhogy megyünk fürdetni!
Pá!
cipó
 
 


Kép
Nem vagyok írós kedvembe,ezért csak egy képet dobok fel a kisfiamról:

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!

Évi! Ezek az ovónők tényleg elég hülyék... Nyilvánvalóan rosszul esik azoknak a gyerekeknek, akik kevesebbet kapnak, és akik esetleg nem is kapnak.
Virág "gyerekszájain jót szoktam mosolyogni Kép Úgy várom már azt az időt, amikor majd Oli is hasonló okosságokkal fog ostromolni minket.
Megasztárban tegnap Hoffman Mónika és Kontor Tamás párbajozott. A Valami amerikát énekelték. A pasi nyert.
Mosogatni én is utálok, ezért gondolkozom azon, hogy nem ártana majd az új konyhába egy mosogatógép.
A lépcsőn levő faburkolatra lehet kapni az Ikeában csúszásgátló csíkokat. Legutóbb láttam,mikor voltunk. Nem volt drága úgy emlékszem.

Ma voltak nálunk lakásnézőben. Képzeljétek, déli 12 órakor jöttek (vasárnap). Na mondom magamban ezek se normálisak... Tetszett nekik nagyon a lakás, de nem hiszem, hogy megveszik, mert idősek és hát ez azért 4. emelet, ahová fel kell mászni.

Délután jó nagyot babakocsiztunk Apával a szigeten, aztán pedig ittunk egy capuccinót a parton. Olyan jól esett, amióta megvan Oli nem is ittam kávéféleséget.

Anita! Tart még a mosolyszünet? Meddig szoktátok kibírni, hogy ne szóljatok egymáshoz?
Mi kb. 5 percig Kép aztán valamelyikünk bedob valami hülyeséget és már röhögünk is, úgy meg nem lehet morcosnak lenni Kép

Na megyek egy kicsit TV-t nézni. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
vrucsincá
 
 


Hú, csajok, ma nagyon vacak napom volt. Olyan depressziós féle, hogy "kellett ez nekem?". Ezért nem is akarok senkit keseríteni, nálam ez csak ideig-óráig tart, holnapra lehet, hogy már semmi bajom. Ákos ma nagyon sokat sírt és nyűglődött, mint mostanában mindig, nyilván ez az oka az én bánatomnak is. Jól fog esni egy kis pihi.
Ildi: én sem ittam kávéféleséget, de múltkor, amikor voltunk a csajokkal a pub-ban, szerettem volna inni egy jegeskávét (biztos hülyének néztek télen), de nem volt fagyijuk. Nem tudom, de engem nem zavar, hogy kint hideg van, én jégkrémezni is tudok ilyenkor, meg fagyasztott gyümit enni Kép
Össze kellen jönnünk hamarosan, nehogy "így" maradjak, kellene egy kis dumcsi, vidámság, társaság.
Jó éjszakát mindenkinek!
Teszek egy képet a nyűglődő-bajnokról (megtévesztő a kedves ábrázata Kép):
Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok csajok!Végre süt a nap.Tök jó kedvem van ma reggel.Na nem azért mert kibékültünk.Még tart a mosolyszünet,igen.A büszkeség nagy úr!
De már próbálkozik.Ha beszól valami hülyeséget,nekem el kell fordulnom,mert elröhögöm magam én is.De amúgy úgy viselkedek mintha itt sem lenne.Hála istennek elpucolt itthonról.Csinálja a ladikját.Természetesen azt beszéltük múlt héten,hogy mi is lemegyünk addig a szigetbe.De nem hívott minket.És látom a Mikrával ment,nehogy el tudjak menni véletlen csavarogni.Na nem baj,tudunk mi menni babakocsival is.
Sziasztok.Nektek is szép napot!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Mindenki kifelé!
Gyönyörű idő van, mi már ugyan hazajöttünk, de délután ismét útra kelünk!
Az ember tiszta happy lesz kinn!

Csavarogjatok!!!
cipó
 
 


Látom, hogy mindenki megfogadta a tanácsomat!
Én is legalább 10 km-t hajtottam magamba a nap során.
Betévedtem a turiba is, a Déryre, találtam az Emmának két tök jó steppelt mellényt, az egyik nagyon vastag, fehér, a másik kevésbé vastag, de az is polárbéléses, az pedig kívül fekete, belül piros. Meg még egy sárga, hosszított fazonú tavaszi kabátot, mindösszesen 1700 ft-ért, ja és mindegyik márkás, next, george,adams.Ez azért jó, mert ha eladásra kerül a sor, könnybebben megveszik.
Úgyhogy meg vagyok magammal elégedve.
Mire hazaértem olyan farkaséhes voltam, gondoltam ma igazán megérdemlek egy töpörtyűpástétomos kenyérkét, így hát magamévá tettem.
Remélem holnap is ilyen idő lesz, mert terveztem már progit.

Most már azért jelentkezzetek be!!
cipó
 
 


Na sziasztok!

Délelőtt elintéztem a saját kis dolgaimat bank, szoli stb. addig az apja vigyázott Olira. Meg is etette stb. mire hazajöttem szépen aludt gyerkőcke.
Délután sétáltunk egy jó nagyot ebben a szép időben.
Ma ismétetlten rájöttem, hogy totál zacc vagyok. Azért nem akartam még használni a sport részét a babakocsinknak, merthogy még nem tud ülni a gyerek. Ma átnéztem a használati útmutatóját, hogy hogy kell majd rátenni a vázra az ülőrészt és hát kiderült, hogy 5 fokozatban dönthető, teljesen vízszintesig a sportrész. Persze most már emlékszem, hogy amikor választottam ez is az egyik fő szempontom volt, de hát mikor volt már az... Kép Kép
Holnap azt hiszem fel is avatjuk.
Olyan jó lenne, ha most már végleg ilyen jó idő maradna. Élvezet volt sétálni Kép

Kép
vrucsincá
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?