Új privát üzeneted érkezett!

Igen a múltkor olvastam az egyik ujságban egy olyan nőröl, aki a következőkre képes: bármilyen eredetű impotenciát gyógyít (csak az nem volt világos, hogy kéz, vagy száj rátéttel???), gyógyíthatatlan betegségeket gyógyít, megoldja a szerelmi, házassági problémákat, megoldja az anyagi problémákat, fehér mágiával foglalkozik, az átkot elűzi stb stb, mert neki erre mind mind képessége van. Azt hittük lehidalunk. Lecsukatnám!!! Kép A múltkor hallottam, hogy 40 ezer ft egy ilyen jellegű KEZELÉSRE bekerülni. gondolom előjegyzési lista is van. Csak nehogy elpatkoljon a metastázisos beteg mire sorra kerül.
Vendég
 


Látom csak ketten maradtunkKép
Vendég
 


Kavicska!

2X850.
Még megbeszélem a dokimmal, de lehetőleg végig, mert nagyon félek a terhességi diabetes ártalmaitól, ugyanakkor tudom h. NEM VAGYOK KÉPES DIÉTÁZNI!
Miért hagyjam abba, ha később a hiánya miatt lehet bajom?

A vérképemre én is kíváncsi vagyok! Legutóbb 4-5 havi Ferro-Folgamma ill. Elevit után is a béka feneke alatt volt a vasam!
Szerintem alapban van egy kis intrinsic faktor hiányom, emiatt aztán folsav-, ennek következtében pedig vashiányom(ha még jól emlékszem a kórélettanra Kép ). Úgyhogy jó lesz vigyázni azzal a homociszteinnel!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

Jó éjt!

Kikapcs-lefeksz!!Kép MOST!! Ezek a párom szavaiKép

Jó éjt, holnap leszek.Kép
Vendég
 


Kavicska!

Ki az aki emilt küldött nekünk?
Barát v. vírusterjesztő?
Te megnyitottad? Én még nem mertem!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Ja!
Andika! Bocsi már fáradt vagyok!!!
Na megyek húnyni! Joccakát mindenkinek!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka: szóval szépen sorbaKép

Persze, hogy tud a Metforminról a D vitaminos dokim.. ő írta fel mind a kettőtKép (a Sote 1-en prof ... és Petrányi Gyula küldött hozzá anno, tehát nem vaktában lövöldözve mentem pont hozzá... na most Petrányi cikkeit olvasva feltételezhető, hogy tudja, kihez küld...)

Természetgyógyászat: hiszek benne és tudom, hogy működik és azt is, hogy vannak határai (és, hogy hol vannak azok)és azt is tudom, hogy sok a csaló. A baj tehát nem ott kezdődik, hogy valaki hisz benne hanem ott, ha nem tudja, hol a határ. De a rák tipikusan az, aminél néha szívesen a torkának ugranék azoknak akik azt mondják, hogy semmi értelme a természetgyógyászatnak és ezzel azoktól az emberektől is elveszik az utolsó reményt akiknek más nem segíthet már... (van egy topik az indexen, azt pont emiatt indítottuk valakivel... és oda jönnek azok akiknek az orvosok nem tudnak segíteni... és azok is, akiknek tudnak... az előbbiek ebbe kapaszkodnak, az utóbbiakat pedig meggyőzzük, hogy ne hagyják el a kemoterápiát és csak amellett szedjék a természetgyógyász által adott szereket...) Érzed a különbséget?

Egyébként meg láttam én már pofára esett orvosokat az onkológián akik nagyon nem értették, hogy változhat meg pl. valaki vérképe egy hét alatt néhány kiegészítő cuccos hatására stb.

Hát ezért szoktam néha kiakadni amikor egy orvos eleve elveti ezt a dolgot... és ezért nem tudok olyan orvosban megbízni, aki nem hisz az alternatív dolgokban... (még egy fogorvosban sem Kép)

(Láttad a belső bolygót? Kevin Spacey-vel... az szerintem sokat elmond arról, hogy én mit is gondolok erről az egészről...)

Ja.. az Elevites tippet köszi, 99%, hogy az lesz az ok és ezért vagyok néha teljesen kiütve... én mindig együtt veszem be őket...

(most ettem egy csomó kenyeret és elmúlt a hányinger... úgyhogy megy a bogyó)
csakegysokadnick
 
 


Rejo
Hát nem irigylem a családod!KépNagyon nehéz lehet!
Itt a házban van egy autista kisfiú.A szüleinek elég szörnyű lehet.Kép
Remélem minden vizsgálatot meg tudsz csináltatni,amit szeretnél.Egyébiránt úgy gondolom,akinek van a családjában ilyen,egy szó nélkül ,és ingyen megcsinálják a szűrést.


Metformin:Ha összevetem a bromo bevetőjét,és ezt a gyógyit,azt kell mondjam nálam szinte semmi mellékhatás nem volt(no jó volt hasmenés,meg döglöttség)Viszont a bromot bevettem lefekvés előtt,és arra ébredtem hajnalban,hogy iszonyú hányingerem van,fekve szédülök,és remegek ,mint a nyárfalevél.Szóval ehhez képest nem volt gázKép

Homeopatia:Én hiszek benne,persze nem olyan esetben,mikor a orvosi kezelés is kilátástalan.
Pl. a gyerkőc fogzásának tüneteit kizárólag a Chamomilla CH 15 tudja csillapítani.Na,és megfázásra is vannak jó készítményekKép

KavicskaHonnan töltötted le ezeket a szuper smilekat??Én is akarok!!!!

Kincs
Hajrá!Előre,a mtforminért!Kép

Ella
Sajnálom a negatív tesztet!Kép

Rambóka
Milyen ízű lesz a torta?(nem találom hol írod)

Tegnap este apa elfoglalta a gépet,így esélyem sem volt jönni!KépNa meg p.é. napok vannakKépKép(elméletileg)
De,most,amíg tart a Forma1 büntetlenül netezhetek!!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr!

Összekevertél Rambókával! Náluk van downos a családban! Semmi gond!

De azért én is meg akarom csináltatni a vizsgálatokat, nem tudom, Dominál nem aggódtam ennyire, de most marhára parázok mindenen, lehet, hogy öregszem? Kép Akkor 6-7 hetesen már szétkürtöltük mindenkinek, hogy terhes vagyok, most meg nem merem, pedig úúúúúgy szeretném!! De annyi olyan történt az ismerettségi körömben(Két barátnő + sogórnőm)ahol semmi előjel nélkül, 12. heti UH-n közölték, hogy nincs szívhang...

Milyen jó volt 24 évesen a boldog tudatlanság! KépKomolyan.

Amúgy Istenhegyi klinika pl. magánklinika, ha jól tudom, BIZTOS nem hatná meg őket, ha valakinek volt down a családjában, tuti fizet mindenki, mint a katonatiszt.

Rambóka!

Sima nőgyógyásztól elég ha viszek beutalót?? Vagy csak odasétálok és kérem a vizsgálatott? vagy helyi klinikás dokinál kell legyek terhesgondozáson???

Kavicska, írtó aranyos a rókakomás pofád!! (szinte kedvet kaptam tőleKép)Te honnan szerzed ezeket?? Egyébként én mostanában nem hánytam, viszont rendesen émelygek és hányinger reggelente.+ néha este. Akkor van, ha éhes vagyok vagy fáradt. Úgyhogy este ilyenkor lefekszem aludni, reggel meg próbálok enni valamit (elég nehéz így hányingerrel) de az elmúlasztja. Vagy legalább inni.

Hát érdekes téma ez a természetgyógyász meg egyebek. Csakegy meg ne sértődj, tényleg, csak hát mindenki leírja a véleményét, a homeopátiát én is egy nagy hülyeségnek tartom. Megmondom őszintén, ki is próbáltam, mikor elegem lett a minden héten visszatérő hólyaghurutomból, de persze nem tudtak segíteni. (A jó fogamzásgátló viszont egy nap alatt megoldotta)

Viszont a természetgyógyászatban kicsit hiszek, nagyon jól írtad, tudni kell, hogy hol a határ!!! + ez néha legyen kiegészítés a gyógyszerek mellé, nem helyettesitse azt. De gyógytea, bioélelmiszer, pszichés faktorok, talpmasszázs, masszázsok, akupunktúra...ebben mind hiszek, mondjuk még csak a teát próbáltam ki. Egyéb hülyeségben nem. A többinél azt mondom, az emberi butaság és hiszékebység határtalan, meg sajnos a nagyon betegek kétségbeesése. nekik tényleg kell valami, amibe kapaszkodhatnak. És tudod most épp ésszel hülyeségnek tartok egy csomó dolgot, de ha nagyon beteg lennék, vagy a gyerekem, biztos elveszti az ember az épp eszét, és bármit hajlandó és képes kipróbálni, hátha segít.

Na Okr, mivel megkérdezted még egyszer rambókától, hogy milyen ízű lesz a menyasszonyi torta Kép, hát lehet, hogy válaszolni fog rá. Úgyhogy le is megyek nemsokára a sarki cukiba, és veszek dobostortát, mert máshogy nem fogom bírni elolvasni!!!

Ella én is sajnálom a teszted, de majd most!!KépKép

Tegnap apa nem tudhatta mi van, elutaztak a gyerkőccel anyóshoz, én meg itt maradtam szabad a hétvégén, és este kikapcsolatm minden telefont! Láttam reggel, próbált hívni párszor!Kép
Amúgy féltékeny típus, de remélem MOST nem jut eszébe aggódniKépKép
Isteniek ezek a hétvégék! Mint megboldogult lánykoromban, heverészek, barátnőzők, nem főzők, tévé-olvasás-pihi!

rejo
(9+5)

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
KépFigyelmetlen vagyok!Bocsika!

Itt nálunk bezást a cukrászda,átépítik vagy ilyesmi.Esély sincs sütire!Lehet csinálok vmi kefíreset.Na ez most nagy OFF volt.Kép

Érdekes ez az aggódás dolog!Én sem gondoltam rá,hogy bármi gond is lehetne.Azt viszont,hogy szülésnél lesz vmi extra tudtam előre(szerencsére "csak" a méhlepényből maradt benn egy darab)
Most meg már azon izgulok,hogy ha pozitív lesz véletlenül a teszt,megmarad-e a baba,vagy sem?Na ez már hülyeség kategória!Kép

Kavicska
Még a múltkor akartam írni,hogy bizony szégyenlem magam,mert elégedlen vagyok a 13 mm-s dominámmal.Kép
Remélem eljön hamar piri hozzád is,és onnan már bizti lesz domina,mert hatni afog a metformin!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Halihó csajok!!!!
10 óra 30 perckor, cseng a telefon!!! A párom, hogy jól vagyok?
Mondom még mindig alszom...KépKép
Roppant csodálokozzott, pedig ezen e héten annyit aludtam, nem értem miért lepődött meg Kép

Rejoka! Én is lemegyek vásárolni, és veszek tortát. Mert nagyon kívánom. Valószínű csokisat KépKépKép

Kriszta! Én ma egyedül vagyok itthon, úgyhogy szabad a net Kép

Na jó elárulom honnan szerzemKép Ezeket a figurákat.

http://www.netboard.hu/smiles.htm

Rejóka, azért egyél, mégha csak sütit is.

Na megpróbálom összekapni magam. Elmegyek vásárolni. Kép
Vendég
 


Krisztácska!

Nem kell szégyeld magad. Örülj nagyon. Nekem is lesz PÉm. Egyelőre elvagyok a 67 cnon. De mivel ez egy ilyen gyönyörű szám két szelet csokitortát fogok venni. KépKép

Kavics
(67 cn.)
Vendég
 


A Forma 1-et én is megnézem. Remélem megint nyer Alonso!!!

Bocs az OFFért!!!
Vendég
 


Kavicska
Mindjárt sütök én is vmi finit,csokisat!!!!!!!A szoli is jó kedvcsináló ámKépPersze ez is kilőve,mert a tetkóm miatt egy hétig nem lehet.Na de majd a lotto5-ös!!Az is jó depi ellenKépKép

Rejo
Szingli hétvége?(na és Kavicsnál is)De irigy-irigy vagyok!!!No jó,apával kettesben 2 óra többet érKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Forma 1:n Schuminak drukkolok,vagy ha nem ő ,akkor Rajkönen(így kell írni?)Gyengéim a szőkék!Kép
Persze apa barna he-he!KépImádom!
Holnap 6 után futam!!!Rajongók órát felhúzni csörgőre!Kép

Kriszta
(15cn)

KépKép

KépKép
okr
 
 


A párom Merci rajongó. Én pedig Alonso rajongóKépKépKép
A korcsolyában pedig Jevgenyij Plusenko, évek óta.
A férjecském meg is jegyezte, hogy az örök győztes tipusu pasikat imádom. Hát igen, ezek a gyengéim. Kép Mondtam neki, hogy azért szeretem őt is, mert a legnyagyobb győzelme az volt, hogy megnyerte a szívem és bizalmamatKép
Imádom mindkét versenytőt. Kép De a párom nem féltékeny, mert a 170 cm egyikük sem éri elKép KépKép
Vendég
 


Sziasztok!
Olvasok ám...csak semmi extra Velem,ezért nem írok!
Én küldtem a macis mailt Nektek...barátságos!Kép
Na pusza
Andi
(18cn)

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



ja... Kép
csakegysokadnick
 
 


Lányok, vettem sütit, négyfélét is, mostmár írhattok bármilyen kajáról! Kép Akár Rambóka menyasszonyi tortájáról is! Kép

Nálam már itt a tavasz!!! Érzem!!! El is fogok menni vásárolni valamilyen tavaszi cuccot, egyszerűen nem bírok magammal!! Elkezdtem kipakolni a szekrényből a téli cuccokat, már úgysem lesz soká szükség rájuk...KépKép és veszem elő a tavasziakat. Ilyenkor rájövök, hogy nincsen semmi cuccom, amit tavasszal felvehetnék. De csak a tavaszi ruhákkal járok így, azok felszívódnak. Nem tudom, tavaly tavasszal mit viseltem? Kép

Ilyenkor próbálok is mindig, hogy mi jön még rám, hogy áll...most itt ülök teljes nyári-tavaszi díszben!!KépKép (még napszemüveget is tettem a fejem búbjára, hogy teljes legyen a fílingKépKép)
A szoknyáim közül már csak kettő jön rám Kép

Pedig egész télen nem vettem EGY darab ruhát se, még leértékelésekkor sem!Nagyon büszke voltam magamra!Kép(Ugyanis egy jó ágyra spórolunk)
De mostanában úgy érzem, nem fogom tudni visszafogni magamat...Kép

Látszik, hogy egyedül vagyok, mi? Jó sokat szövegelek, meg hülyeségeket csinálok! KépKép

Kép

Kép
rejo
 
 


Hazeértem!

Én három féle sütit vettem: De mindegyikből két szelettel, mellé még egy kis kakaós csigát és kürtős kalácsot. Teljes a kép. De nem vagyok éhes, mert egy kajáldában megebédeltem. Kép

Rejóka!
Ilyent én is szoktam csinálni, felpróbálom a ruháimat, és időnként elfog egy takaríthatnék és kidobálok egy csomo göncöt. Mindig azt nézem, hordtam e az elmúlt évben??? Nem?? Akkor ki veleKép
Tavaszi gönceim nekem sincsenek! Nem értem, hogy miért???
HeheKép Hamarosan egy ruha sem megy rád. Be kell spájzolj kismama göncökbőlKép
Mikorra vagy kiírva?

És te Rambóka?

Bocsesz, hogy megkérdem, de én nem vagyok most képes teli hassal kiszámolniKép

Krisztácska csak nem ebédet készítesz????

Kandika, köszönöm a cőrös mackókatKép Aranyosak voltakKép
Mi az az iwiw???

Gabika remélem ma nem dolgozol!!!! SZombaton!!!

Egy jó ágy csodákra képes.
Vendég
 


Ebben a lépcsőházban valaki valami húst süt, de egy kissé odaégette, az egész lakás megtelt ezzel a büdös szaggal. Jajj jajj. Kép
Ez a hátránya a tömbház lakásnak.
Előnyről nem tudok. Kép
Bocs az OFFért.
Vendég
 


Sziasztok!

Esküvői torta: Általános támadást indítottunk anyám felé, mert van egy isteni tejszínhabos meggyes fekete-erdő tortája, még a Magyar Posta küldött ki pár éve egy karácsonyi receptfüzetet, abból való( ha vkinek meglenne, csinálja meg, érdemes!!!!!!!!!!), ezt kértük nászajándéknak!!!
De nem akarja Kép, mert fél h. nem fog sikerülni!
De nem hagyjuk annyiban, dolgozunk az ügyön, azóta mindenki azt kért a szülinapjára h. addigra begyakorolhassa! Kép Kép Kép
( Ha meg netán nem jönne össze vmiért, még mindig elrohanhatunk az Egerszegi cukrászdába egy Kirsch tortáért! )
Direktben esküvői tortát több okból sem szeretnénk:
-drága( 30.000Ft)
-kispórolnak belőle mindent, csak nagy cicoma az egész, közben meg ehetetlen( Az Egerszegiéktől ettünk olyan esküvői Kirsch tortát aminek nem sok köze volt az egyébként kaphatóhoz!!! Kép )
-16 főre nem érdemes nagy cécót csinálni Kép

Rejo!

Én ugyanígy vagyok!
Pillanatnyilag még van egy téli nadrágom, amibe beleférek, de h. mi lesz ha kitavaszodik?????
Én már nem is próbálgatok mert nincs értelme!
Ez a tavasz kész anyagi csőd lesz! Kép

Jövő héten megyek a 12 hetes vizsgálatokra, majd megkérdezem neked ha el nem felejtem!

Kavicska!

Szeptember 30.- október 4. közt valamikor.

A kakaóscsiga-kürtőskalács jó párosítás!!! Kép
Emlékeztek még a régi jó (kommunista Kép ) kakaóscsigára, aminek olvadt csokis-cukor volt az alján és szinte szétolvadt a szádban???
Olyat azóta sem tudnak gyártani! Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Andika
Sajna én nem vagyok rajta!KépNa persze még meg sem néztem igazából hogy mi ez,de a babát szeretnénkben a csajok imádjákKép

Kavicska
FőztemKépkáposztás tésztát,és almás sütit(nem volt itthon csak lejárt kakaóKép )
Tele a pocim,tőlem bármiféle kajáról beszéhetünk.Kép

Rambóka
Én is tudok egy fajta fekete-erdő tortát csinálni.Nagyon egyszerű,és szuper fini!KépA kolléganőm írta le,bár azt,hogy honnan származik a recept nem tudom.
Én venni szoktam a kakós piskótát hozzá,így aztán sosem rontom elKép
Nekünk esküvőre csokitorta volt!(és 10 személy)

Rejo
A tavaszi ruhád azért nincs,mert hiányzik a tavasz az évszakok közülKépTél van,meg nyár!Legalábbis sztem!
Most esik hó(itt),nagykabát kell,aztán egy hónap múlva tuti rövidujjasban fogunk feszíteni!Kép

Közben vészhelyzet elhárítás volt:apa odaadta a gyereknek a 2 hete elveszett ,és az ágy hátától felmosóronggyal kipiszkált cumitKépNem tudta,miért van külön téve,azt hitte véletlenKépKözben mosásra,és fertőtlenítésre várakozott.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rambóka: műxik az Elevit - metformin kettéválasztás... ma speciel kutya bajom...
csakegysokadnick
 
 


ja... és állatkínzás ez a sok sütizés... most akarok leszokni róla... (na jó... ma saláta napot tartok... jó kis tzatziki + vegyes saláta... tonhallal... nyamiKép )
csakegysokadnick
 
 


Krisztácska!!!
Tündér háziasszony vagy teKép Fözöl, sütkérezelKép
A cumi miatt ne aggodj, kell edzeni a gyerek immunrendszerét.Kép Vagy mégsem???
A tavasz valóban már nem évszak, általában egy csütörtöki napra szokott esni. Aztán azon kapjuk magunkat, hogy a bundasapkát szalmakalpra cseréltük, a szánkót meg fürdőmatracraKép A téligumit biciklireKép

Rejóka!
Alszol, hogy nem vagy net közelben???
Vagy ez az édes semmittevés annyira ellustit.

Én nagy munkába vagyok, mert le kell fordítsak egy ortopéd cikket magyarra (angolról) de valami rettenetes a nyelvezete, alig értem. Ezzel telik ez a nap. ÉS állandóan tömöm magamKép Ez már jóKép

Rambóka, Kriszta!
Ti nem csináltatok nagy felhajtást az esküvőből. Szerintem is így lehet a legjobb. Mi sem akartunk nagy esküvőt, csak a szűk családi kört.De a szülők nem hagyták. Nálunk 150en voltak, a párom részéről senkit sem ismertem, az én részemről kevesen jöttek el, mert a párom lakóhelyén volt tartva.(szinte) állandóan bájologni kellet, mindenkihez odamenni és beszélgetni. Rettenetesen fárasztott. Úgy éreztem, hogy nem is rólunk szól. Nem mások vannak értünk, hanem mi a vendégekért. Pedig ez nem igy kellene legyen. Na mindegy. Nem volt álom esküvő, pedig én is arra vágytam.
Bár a szülők testüket lelküket összes pénzüket beleadták, hogy felejthetetlen legyen és minden nagyon jól sikerüljön. Állítólag (a násznép szerint) minden kaja (mert mi kell a népnek: ZABA) nagyon finom, kiadós stb volt. Én összesen egy fél tányér húslevest ettem. Mert annyira nem volt étvágyam.
Rövid volt a ruha, mert 180 cm nőkre nem csinálnak menyasszonyi ruhát, és kilátszott a cipőm, a hülye videós a násznépet vette miközben zabálnak, alig vagyunk rajta. Ha hiszitek ha nem még egyszer sem néztem végig a kazettát, elejétől végéig, mert nincs kedvem hozzá. A fényképész, csak egy pár poziciót csinált. Szülőkkel nincs is fénykép. A meghívónkat elrontották, tele lett helyesírási hibával. Ráadásul nagyon későre készült el, és igy már nem volt idő újat csináltatni. Szóval nekem nincsenek kellemes emlékeim az egészről. Az egészben csak az a jó és ez a legfontosabb, hogy akkor is és most is nagyon szeretjük egymást a párommal. Kép
Lehet, hogy csak az volt a gond, hogy 58 kilora lefogytam a harmadévi vizsgaidőszakok után és teljesen kivoltam idegileg. Minden vizsga elött bőgtem, azelőtt és azután sem soha. Az esküvő elött is bőgtem. Lehet, hogy ez az idegi állapot játszott hozzá, hogy ilyen rossznak éltem meg az egészet. Minden esetre valahányszor visszagondolok az esküvőmre keserű szájízzel vagyok, hogy nekem nem olyan lett... De van még egy két barátnőm, aki ugyanezt meséli, hogy én kivülről fergetegesnek találtam, de valójában nem élvezték a saját esküvőjüket. Rég volt, igaz sem volt. Kép Szeretem a férjemetKép
Úgyhogy Rambóka azt javaslom legyetek önzőek, ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG RÓLATOK KELL SZÓLJON. Ne érdekeljen egy vendég sem. Mert a TE esküvőd!!!!
Vendég
 


Csakegy
Nahát,milyen jó,hogy kipróbáltad őket külön-külön!Kép

Kavicska
Ha kész vagy a fordítással,nem küldenéd el mailben nekem?Férjuram érdeklődik iránta!Kép

Esküvő:Sztem mindenki idegbeteg,és sír előtte.Én is!!!!!!Azért is mentem nagypocakkal dolgozni,mert itthon nem bírtam a feszültséget!Kép
Ráadásul mindent ketten intéztünk.Elég embrtpróbáló dolog volt.
A meghívó anyóséknak nem tetszett(a szöveg)helyesírási hiba is volt benne bőven.A fényképész,és ruha jó lett(varrattam)A hajam is szupi volt,a csokor meg egy álom!
Csak épp.mire a fodrásznál végeztem,meg a csokrot begyűjtöttük,addigra egy gyors tusolás,és irány a fényképész!A körmömet is össze-vissza maszatoltam a lakkal(természetesen az utolsó pillanatban)

Sajna képet nem tudok rakni,mert egy vírus kitörölte az összes eskővős,és újszölöttes képet.Szerencsére papír alakban van jó pár!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr: a mi esküvőnk tök jó volt... igaz, mi csináltunk rá mindent a meghívótól a tortán lévő marcipán rózsákig (egy vasunk se volt az egészre... mindenkinek kiadtuk, hogy ne ajándékot hanem pénzt adjanak és ha ezt nem tartották volna be még a kaját se tudtuk volna kifizetni... de szerencsére betartották Kép)... a tortát mondjuk rendeltük (marha finom voltKép), de díszítés nélkül... az asztaldíszeket is mi csináltuk... a termet az öcsémék díszítették... a ruhámat varrattam (eladó...Kép... asszem 36-38-as és 152-153 cm magasságra jó... 35-ös cipő is van hozzáKép) és az esküvő előtt 1 nappal készült el... Engem az esküvő előtti este megcsípett egy szúnyog a szemem alatt ezért az egyik szemem duplájára dagadt reggelre így az esküvő délelőttjén össze-vissza rohangáltam, hogy mit lehetne ezzel kezdeni (képzelheted... reggel felébredtem és nem láttam a fél szememre Kép)... de végül dálutánra letrükköztük a duzzanatot így egyetlen képen se látszik és így végül tök jó lett az egész (hehe... az egész násznáp azt figyelte, hogy milyen jó lett a smink mert eltakarja... igaz, ebben benne volt az is, hogy a bőrgyógyász keresztanyám hozott néhány spéci alapozót és hűtő krémetKép)... igaz, a képeket a mai napig se hivattuk elő Kép) Ja... és a duplára dagadt szemem ellenére halál nyugodt voltam... (+ a csokrot is otthon felejtettük így 1/2 órát csúszott a szertartás de szerencsére türelmes volt a papKép)

Szerintem tökéletes esküvő nem létezik... de pont ezek az emlékezetes "bakik" teszik egyedivé és felejthetetlenné... nem?Kép Kép
csakegysokadnick
 
 


(ja... és a sminkemet + hajamat is a férjem egyik kolléganője csinálta...Kép
csakegysokadnick
 
 


Kavicska,

honnan találtad ki, hogy alszom? Kép Ledőltem két tál spagetti után teljes nyári díszben a nagyágyra és már aludtam is (szerencsére a napszemüveget még le tudtam venni a fejemről Kép)
Viszont így egyenlőre még megúsztam a vásárlást!
De azt hiszem, még elmegyek!Kép
Olyan mehetnékem van.

Én okt. 20-ra vagyok kiírva, de ez a babó is előbb fog jönni, mint a fiam.

Köszi, Rambóka ha megkérdezed. Azért bejentkezek az istenhegyire is biztonsági okokból.
Az a régi kakaóscsiga a kedvencem volt! Azóta nem is nagyon szeretem.
A kifli is más volt régen, emlékeztek? Volt belül anyaga, meg lehetett hámozni (letekerni a héját) mi mindig ezt csináltuk, aztán megettük a közepét,a mai kifliknek nincs belül anyaguk, héjuk sincs.

Okr, szerintem se aggódj cumi miatt, ki tudja mitől hízik az a gyerek Kép!

Még nem nyúltam egyik sütihez sem, kívánom, de nem bírom megenni. Mindegy, már elég a tudat is, hogy ott van a hütőben! Kép

Kavics, nálunk kb 72 fős lagzi volt, ennek fele barát, hogy jó legyen a buli, rokonból csak azt voltam hajlandó meghívni, akit ismerek, tehát minimum szökőévente egyszer találkozok vele. Lett is olyan sértődés a családban! A lagzi viszont így nagyon jó lett, csak olyan emberek voltak ott, akiket szeretek!

Rambóka, 16 hetesen csináltam végig! Te is akörül leszel, nem?

Na asszem kimegyek vásárolni!

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy
A ruhám nekem is megvan.Bálna méret!KépDe soha nem adnám el,örök emlék!!!Kép
Neked 35-s lábad van?Hú,gondolom nem könnyű cipőt venni rá!
Hát,pénzünk nekünk sem volt sok,a vacsit a szülők fizették ki!azt már nem is tudom miből finanszíroztuk volna.Na meg a csokor is baráti áron volt!Kép
A sminkemet saját kezőleg csináltam 5 perc alatt,nem volt rá több idő.Kép
Abban igazad van,hogy szép,és felejthetetlen dolog!Viszont van,ami kicsit megkeserítiKép

Azt meséltem,hogy 3 hónapos voltam,mikor elkeztük intézni a papírjainkat az esküvőhöz?4 hó alatt sikerült is zöld lámpát kapni!No ez pl. egy rossz emlék róla!!!!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Lányok!!! Minden jó, ha a vége jóKép

Szerintem, boldog nők vagyunk, én mindenképpen az vagyok. Már csak a csemeték hiányoznakKép

Nekem az esküvőről a fátylam, a mirtusz koszorúm, fülcsim, cipőm és a harisnyám, ja meg a kesztyűm maradt megKép A ruha kölcsönözve volt.
A párom a pénztárcájába hord egy mennyaszonyi képet rólam. A múltkor vásároltunk és az elárusítónő kiszúrta a képet, hogy "Milyen gyönyörű szép nő" felkiáltással. Szerintem nem tudta beazonosítani velemKépKépKép
Szép voltamKép Akkor még nem voltak szem körüli ráncaimKépKépKép A párom meg egy jóvágásű délceg vőlegény.Kép
A cipőm 41-es de nem adom elKép Egyszer sem volt azóta a lábamon. Nincs mihez fölvenniKép
Vendég
 


Ja és 7 cm magas a sarka!!! Kép
Vendég
 


Kavicska,Csakegy és mindenki
Nincs egy menyasszonyos-vőlegényes képetek?
Úgy megnézném!

A cipőmet én azóta is hordom.Mert hát nem a szépség,hanem a kényelem számított.KépMondjuk épp letörött a sarka,de nyárra megjavíttatom!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kriszta!
Megígérem neked, hogy be scenneltetek egy párat és küldök, mert akkor még hagyományos fényképezőgéppel voltak csinálva a képeinkKép
KépKép
Asszem kéne egyek egy kis sütit, hogy legyen kedvem a fordításhozKépKép
Vendég
 


Kriszta!
Ment egy mailKép
Vendég
 


Csakegy!

Nem mondod h. van rajtam kívül felnőttkorú élőlény, akinek 35-ös lába van??????? :9
Te hol kapsz cipőt?
Én éppen emiatt vagyok " cipőgyűjtő"( a párom szerint!), mert annyira örülök, ha találok egyet h. elhiszem az eladónőnek h. később jó lesz, ha bejáratódik.
Sajnos többnyire nincs rá lehetősége, mert sportcipőn felnőtt lábon nincs elegendő bőrkeményedés, ami megvédené a feltöréstől! Kép
Kényes a lábam!!!!
Ráadásul a nem szandál női cipőkből simán kilépek.

Kavicska!

Nekem a kínai és az izraeli kutatócsoportok a kedvenceim! Mintha vmi teljesen más angolt beszélnének, olyan kifejezésekkel és mondatszerkezetekkel h. a hajamat téptem tőle.
Államvizsgadogára már volt egy kisfüzetem, amibe kiírtam őket h. ne kelljem szótárból bogarászni 86-szor újra.
Aztán az eufória kidobatta velem! Kép Kép Kép
Azóta is verem a fejem a falba miatta!

Ma a metformin és terhességi diabetes közti kapcsolatra kerestem a neten. Találtam néhány jó cikket!!!!! Kép
A dokimnak akarom elküldeni h. ne akarja leállítani a metformint!
Az egyik angol internetes orvosi oldalon pont erre kérdezett rá vki, a válasz meg pont az volt ami az én véleményem is, h. ha az első 12 hétben a szervfejlődés időszakában szedhető volt, akkor pont most, amikor a PCO-sokat 2. leggyakrabban fenyegető komplikáció, a terhességi diabétesz ellen szükség lenne rá, most miért kellene abbahagyni????
Aztán kiderült h. volt egy hosszútávú,utólagos vizsgálat, ami összefüggést talált a metformin és a terhességi preeclampsia ill. perinatális halálozás közt. Azóta kiderült h. sajátos volt a metforminos csoport összeválogatása: súlyosan elhízott, már előzőleg is diabeteszes, diétát be nem tartó, ezért utolsó két hétben metforminra állított, hipertóniás nőket vizsgáltak teljesen " egészséges" PCO-s Metforminnal nem kezelt kontrollcsoporttal.
A későbbi vizsgálatok során semmi ilyesmit nem tapasztaltak! Kép
De sajnos az orvosi agyakba még ennek a vizsgálatnak az eredménye épült be!
(az itthoniakéba évtizedekre!!!! Kép )
Lesz dolgunk!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kavicska
Köszönöm,és válaszoltam!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rambóka: detto... ha találok véletlenül egy jó cipőt azonnal megveszem... és nekem is van olyanom amit még soha nem hordtamKép)))) (az esküvőre pl. sehol sem kaptam olyat ami szép volt, bőr volt, fehértalpú volt és kényelmes is volt... pedig még Londont is végigjártam érte (véletlenül pont előtte kellett odamennem néhány napra amit ki is használtam...)...aztán szerencsére az egyik esküvős fórumban valaki meghirdette az egyszer használt fehér menyasszonyi cipőjét amire azonnal lecsaptam... és jól tettem mert így nem törte fel a cipő a lábam és marha kényelmesen éreztem magam végigKép
csakegysokadnick
 
 


Metformin és terhesség: a belgyógyászom is szóvá tette, hogy tiszta szerencse, hogy még a babásodás előtt elmentem hozzá mert valszeg terhességi cukorbetegség alakult volna ki nálam és óriásbébit szültem volna... (én ezért is örülök, hogy hozzá mentem... mert így ha terhes leszek lesz aki lelkiismeretesen végigmonitorozza a 9 hónapot...)
csakegysokadnick
 
 


Sziasztok!

Tudjátok mit csinálok? sütit majszolok..
Esküvő: mi kb 150-en voltunk,és én sem igazán élveztem azt a napot.Ide oda rohangálás,fáradtság, már most, én is máshogy csinálnám.Általában nekem is a 35-ös cipők kellenek,igaz nem vagyok gyüjtő. A menyasszonyi cipőm nagyon gázos volt,alig találtunk és ráadásul nem is igazán tetszett,kikellett tömni az orrát vattával,kényelmetlen stb.Rég kidobtam.ESküvői képet én is megnézném,ha tud valaki felrakni.

(27cn)
Vendég
 


Nahát,mindenkinek 35-s lába van?!Az enyém 37,mióta szültem inkább 38.Terhesen 39-s volt.Na,de legalább legálisan cserélem a cipőtáramatKép

Esküvői képek ide is jöhetnek,meg nem esküvőiek is!KépImádok képeket nézegetni!Kép

Kincs
Én most gurítottam le egy nagy pohár kakaót!Kép

Rambóka,Csakegy
Akkor ezek szerint a metformint terhesség alatt végig lehet szedni?!
Én ezt még nem kérdeztem(nem volt miért).Csak a bromora mndta a dokim,hogy 8-12 hétig,de akkor is csak azért kell abbahagyni,hogy legyen tej majdan szoptatni.Na,igen,és a szopival mi lehet a helyzet?Akkor is lehet szedni?Mert az anyatejben gondolom kiválasztódik.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Nem hiszem el!!!!!!!!
A rohadt életbe!!
21. század!!!!
Másfél óráig nem volt áram!!!!
Ültem a tök sötétben és vártam, hogy történjen végre valami, seTV, se net!!! Se fordítas, mert nem láttanm semmit, se megasztár!!!!!! Húúúúú, de mérges voltam. Már csak voltam....Kép

Rambóka!
Én a british angolok által írt cikkeket utálom, mert annyira kacifántos és érthetetlen én szegény mezei embernek. Aki szeretne tudni angolul, de sajnos távol áll még attól. Kép
A japánok és az arabok által beszélt angol nagyon mókás. Darabolják rendesenKépKépKép

Kriszta!
Nagyon csini nő vagy!!!!

Gabika!!!
Hogy viselted ezt az áram szünetet????
Vendég
 


Kavicska
Te is nagyon csini vagy!!
Írtam mailt!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Krisztácska
A második leveled még nem kaptam megKép
Le kéne feküdni, de nem vagyok álmos, ez a rengeteg süti ébren tart!!!Kép
Vendég
 


Pedig sürgősben küldtem!Remélem megkapod!
Én meg folyamatosan eszem!KépVárom haza a kanmuris párom,így mindent bevetek az ébrenlét kedvéért!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


én meg mingyá' meghalok úgy bezabáltamKép Finom vegyes zöldsaláta olajbogyóval, sok tzatzikivel és tonhallal... nyami... és néhány almásrétest is utánaküldtem... most meg itt nyögök, mert tele vagyok... Kép
csakegysokadnick
 
 


Sziasztok!
Bagoly társak!! KépKép
nem bírunk alukálni???

Csakegy ilyenkor enni!!!
Na jó én is beküldtem két sütit, meg egy nagy zacskó tescos popcornt! Atán ásványvizzel leöblögettem.
Le kéne feküdjek, de nem megy.
Pedig holnap ügyelek.

Kriszta! Ment a mail!Kép
Vendég
 


Kavicska
Azt hittem szingli hétvégéd lesz.Ezek szerint munka is lesz bőven!Kép
Egészségedre a vacsit!Kép

Csakegy
Neked is egészségedre!Én most ettem egy nagy tál müslit!Szigorúan cukormentestKép

KépKép

KépKép
okr
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: