Lányok, ti aztán termeltek!
De mindig végigolvasok mindenent.
Ancsi, nem tudom, hogy kerülhette el a figyelmem a történeted, a két vetélésre emlékszem. Igen, hát, ettől izgulok én is. Mármint hogy a barnaság miatt lehet, hogy elmegy a baba.
De képzeljétek, mintha picit megnyugodtam volna. A tegnapi hasfájás elmúlt, viszont tegnap délután óta csak fekszem. Csak annyira keltem fel, hogy vacsit melegítsek, és hogy elmosogassak. És hova kopogjam, megint nincs barna. Érdekes, hogy azért nem folyamatos, úgy 2 napi kimaradást 2 napos barnaság követ, ami azért most már csak elég kis mennyiségű. Remélem, ez így is marad. Pedig most kellene hivatalosan is megjönnie, azt hittem, lesz még esetlegesen vér is. (Nem tudom, a doki hogy számolta, de szerinte 2 hét múlva volt a mensi ideje?!)
Mesikém, hát, igen, elég érdekes ez a görbe, peteérésnek nyoma sincs. Biztos csak késni fog picit. Lehet, hogy a túl sok izgalom, idegeskedés teszi.
Az építkezés... szerintem írtam, amikor mondtam, hogy megyek függönyt venni, mert hogy eddig még nem tudtam a pénztelenség miatt... de nem baj, néha én is átsiklok egy-egy infó felett.
1,5 éve kezdtünk bele, és most novemberben költöztünk. Nagyjából 1 év alatt kész volt a házikó, de ebben benne volt egy tél is. Érdekes volt egyszerre esküvőt szervezni és építkezni is. De hatalmas élmény itt lakni. Kispest zöldövezetében lakunk, igaz van egy forgalmas frontunk, és még azért elég csupasz a házikó, de mégis családi ház!!! Ez a nem semmi! Én eddig mindig panelban laktam.
Ági, a görbéd fantasztikus! De jó volna, ha már ezen az értéken maradna!
Néha olyan fura belegondolni, emlékeztek? Veletek izgultam, hőmérőztem, aztán egyszer csak felment a hőm a ciklus végén, és pozitív tesztet produkáltam. Mintha csak tegnap lett volna. Remélem, a következő babával is majd együtt tudjuk végigizgulni ezt az időszakot. Mert őszintén, számomra ez annyira jó emlék!
Juci, igen, én is azt vallom, meg a férjem is, hogy akkor jön a baba, amikor itt az ideje. És látod, nektek is eljött a tökéletes idő. Örülök, hogy minden rendben van, igaz, nem könnyen jutottatok el a célhoz. Így még inkább érthető, hogy így izgulsz. De nyugi, hisz minden a lehető legnagyobb rendben van, nem? Egy szóval sem írtad, hogy volna valami gond. Nem vérezgetsz, meg semmi olyan jel nincs, ami miatt aggódnod kellene. Úgyhogy fel a fejjel! Mindjárt itt a következő UH ideje! De nekem még odébb van! Segítsééééég!!! Hol van még április 19?
Virág, hogy telt az éjszaka?!
A függönyöm még mindig nincs felvéte... a drága férjem valahogy ki kellene mozdítanom a lustaságából. Bár csütörtök este szegénykém majdnem elment nekem savanyú almát keresni. Este 10-kor jutott az eszembe, hogy elfogyott, és még szerettem volna azt enni.
Tegnap beszéltem anyukámmal. Lányok, ti is jobban kívántátok a savanyú ételeket a várandósság alatt? Anyuci azt mondta, ez nála is így volt.
Na, megyek piacolni, szerintem délután még jövök.
Mit főztök a hétvégén?