Sziasztok!
Eljutottam végre ide is!
Csilla!
Az elején biztos Flóra is fog sírdogálni utánad,de majd csak megszokja!
Voltunk a kuriózumban,jó drága ahhoz képest hogy a kínaiban ugyan ezek vannak!!Nem "puccos" szerkót akartam venni egyébként,én fogalmaztam rosszul
Végül egy aboriginal nacit vettem a sétálón.
A tételek miatt ne aggódj,lassan összeszedtem őket!!De azoknak i nagy hasznát fogom venni amit elküldtél!!!!Örök hálám!!!!!!
Jolka!
Sikerült venni cipőt?Tuti hogy millió helyen vannak még de több nem jutott eszembe,lassan nekünk is itt az ideje venni egyet,kettőt.Egy tuti siesta lesz.
Jajjj,Boldog Szülinapot!!!!!!!!!
Annamari!
Nagyon édes Ádám még mindíg
Nekem olyan jelenik meg amin ő van egyedül!!
Tünde!
De jó hogy Zalán így szeret mindent!!!Bezzeg Balázs kicsinek is elég válogatós volt,most meg végképp az!
Még a cipőröl:ha még nem tud járni szerintem feleslegesek a drága cipők,utána meg úgyis te látod hogy jó-e rá az adott méret vagy nagyobb kell!Mi a kocsicipők után 19-es szandival kezdtük mert nyáron indult el.Most 22-es a csizmája,és cipő is akkora kell rá.
Petra!
Nagyon jó a kép ahogy tornáztok!!!Jó sokan vagytok úgy látom
Anita!
Sajnálom szegény Botondot hogy fáj a pocija!!!Egy ismerősünk is akármit próbált ki nem hatott,és a 3 hónapos korára elmúlt!
Anita!
Tudom hogy ez nem vígasztal,sőőőt,a tesóm kisfia most másodikos iskolában és még mindíg sír reggel ha viszik.Az oviban még a ballagására sem akart elmenni.Azért Dodi biztos nem lesz ilyen,mert meg fogja szokni a gyerekek társaságát!!
Jurem!
Ez az idő,már nem is találok rá szavakat
Ki em lehet menni egész nap
Nem tudom mi lesz velünk délután!Ráadásul még a tetőnket is megkezdte a szél,reggel úgy pakolták vissza anyáék a cserepeket!
Akkor írok pár sort a kiruccanásunkról!
Balázs elképesztően viselkedett állítólag
A cicin kívül nem is hiányzott neki semmi
Úgy el volt mélyedve a játszásba
Este fél 8-kor elaludt anyával,úgy hogy csavargatta a haját
(pedig d.u.4-ig aludt).Reggel meg 7 után kelt fel,ami maga a csoda!
Mi egész jól éreztük magunkat,de nagyon féltem Balu hogy fogja viselni!
Ne gondoljatok valami nagy bálra
Ez a Viva tv megawatt live nevezetű díjátadója volt.A műsorvezető apa nagy haverja,ő hívott minket,náluk aludtunk.Hajnal 3 volt mire ágyba kerültünk,5-kor meg ébresztő mert 6.15-kor jött a vonat haza.Egész nap szédültem a fáradtságtól!Balázst mikor meglátta hogy leszállok,a vonat jobban érdekelte mint én!
Na nem fárasztalak tovább titeket,meg ebédelni sem ártana már!
Csilla!Gondolom most szerdán nem lesz klubb?Pedig én meg hazarendeltem apát(igaz ehhet az kéne hogy bemenjen anyósom érte szerencsre),de most esik le hogy 15.-e!Utána meg megint nem jó
Ági