Sziasztok Csajok!
Megjöttem - a szokásos késői időpontban...
Köszönöm, szerintem is lettek jól sikerült képek, nagy élmény volt a tegnapi nap! Örülök, hogy egy részét megoszthattam veletek!
Kiscsillag,
hétfő mindjárt itt lesz, annyira szuper, hogy már itt tartasz! Remélem, hogy elsőre sikerül, és neked is lesz pocaklakód!
Zuzmó drága,
ezek nagyon jó hírek!!!!!!!
Ne aggódj, minden a lehető legnagyobb rendben lesz, és hamarosan te is küldöd majd az UH-felvételt!
Jó lenne, ha minél több sikerülne, és a kettő petécskéből ikreid születnének!!!
Akkor a hétfő Neked is Nagy Nap lesz!!!
Chesti,
szerintem is nyugodtan menj a "sima" nőgyógyászodhoz, hiszen, ha bármi olyan lenne, akkor a BMC-ből nem engedtek volna el, és nem mondták volna, hogy nem kell menj többet! Nyugi, te mostmár ugyanolyan kismami vagy, mint bárki más
Azok az emberek akik így állnak a lombikos-babákhoz, azok szerintem nem teljesen 100-asak... mitől lenne más a mi (leendő) gyermekünk, mint bárki másé... Úgyanúgy 2 keze, 2 lába van, stb... sőt a homlokára sincs ráírva, hogy "én nem ágyban, párnák közt készültem"... felháborít az emberek ilyen fokú primitív hozzáállása, hiszen azt sem tudják miről beszélnek...
Bocsi, a kifakadásért, de az emberi butaságnak nincs határa...
Zuzmó óvodai története remek példa erre. Hihetetlen komolyan!
Annyi talán a különbség köztünk, hogy mi rettentően megkűzdünk azért, ami másnak az ölébe pottyan; mi ténylegesen szeretnénk, hogy ők megszülessenek, és vigyázunk rájuk az első másodperctől fogva, más meg "na jó, ha már jön, jöjjön" alapon szül pár gyereket, akik végül neveletlen ördögfiókák lesznek - természetesen tisztelet a kivételnek!!! Na mind1, nem is bosszantom magamat... elnézést!!!!
Esperanza,
nagyon sajnálom, hogy neked is tolódik a dolog... együttérzek maximálisan veled... nem baj, eljön még a mi időnk
Ria,
nyugi, nem lesz semmi baj meglátod. Ha W. azt mondta, akkor biztos nincs baj! Nem lehet, hogy a nagy izgalom miatt lettél beteg?
Mielőbbi jobbulást kívánok!!!
Amúgy én még mindig kicsit csalódott vagyok, hogy nem mehetek a holnapi HSG-re, amit már úgy vártam... ha belegondolok, hogy jövőhét végétől már szúrhattam volna is magam....és, hogy április végére már transzfer lehetett volna... Hajajjajj... Talán egy "jel" volt, hogy addigi időmet kihasználva még nem ártana fogynom...meg letenni káros szenvedélyemet... (hű, erre most nem vagyok ám büszke...)
Na mindegy, holnap újra jelentkezem, és addig mindenkinek küldöm amit szeretne: babanövesztő, petike-soksejtessé tevő, lázmulasztó, stb: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi!
Ja, és bocsi, hogy minden nap kisregényt írok