Titiiiiiiiii!!!
Annyira de annyira örülök!!!
Ez olyan csodálatos. ...na meg a kép is! Jó lenne már ott tartani ahol te most vagy! Képzelem mekkora volt az öröm!
Októberben fogsz még szülni ha minden igaz, ugye???
Gyöngyi,
nekem a hőm szerencsére még mindig fenn van, reggel 36.7 volt. Annyira szeretném ha igy is maradna! Megbolondulok úgy szeretném már tudni, hogy vajon sikerült-e? Megdolgoztunk érte rendesen!
Tesztet nem érdemes mensi ideje előtt csinálni, igaz???
Amugy nagyjából renszeres szokott lenni a mensim, bár most ugye kis kihagyással 8 évig gyógyszert szedtem, ettől elég rendesen beállt, akkor is amikor nem szedtem...
Koda,
Ez egy igazán kellemetlen szitu lesz... Próbálj elvonatkoztatni tőle, és ne izgulj. Fájni nem fog, ne görcsölj, mert annál rosszabb. Menj szoknyában ahogy a többiek is tanácsolták!
Virág,
Mindent bele!!!!!
Palacsintát meg küldjél, légyszi!
Anita,
nagyon szorítok! Jó lenne már neked is igy örülni, mint Titinek!
Zsuzsa,
szerintem is a neten nézz utána, de szerintem telefonszám is kell hogy legyen, ahol ilyen felvilágosítást adnak!!!
Képzeljétek mi meg nagyon betegek vagyunk. Szegényemmel éjszaka is alig aludtunk, magas a láza. Doktornéni azt mondta, hogy kedd-szerda előtt ne is gondoljunk gyógyulásra, mert annyira piros a torka!
Viszont visszanézték, 2004-ben kapott utoljára antibiotikumot (szerencsére ilyen ritkán vagyunk betegek, ha meg betegek vagyunk akkor virus...)
Úgyhogy holnap itt vagyok veletek, nem megyek dolgozni!
Ági