Új privát üzeneted érkezett!

LuciaKép
Közben rájöttem, hogy te a fagyasztott petesejtről írtál, én meg a fagyibabákról, de a véleményemet továbbra is fenntartom!
De ami a neked a legjobb azt tedd! Látom már döntöttél, akkor hajrá újabb stimu és lombik!

manda

Sziasztok Kép

Képzeljétek utamra engedtek BMC-ből Kép Azt mondta Z ügynök nagyon szép, és akkor már nem is kell ide többet jönnöm Kép Kép
Kaptam képet is, majd este megpróbálom felrakni Kép Jajj csajok repülök komolyan mondom, bár azt hittem 12. hétig itt fognak, igy meglepődtem, ilyen gyorsan elengednek Kép

Lucia én hiszek a fagyibabáknak, de ahogy többen is írták hinned kell benne, és ha nem teszed magad oda 100% akkor kezdj bátran új stimuba Kép Én szorítok értetek Kép

Szuszi a gynzanol neked lesz Kép hacsak a férjednek nincs hüvelye Kép viccet félretéve neked kell majd használnod, a summamed lesz a férjedé Kép Örülök, hogy már te is nagy léptekkel haladsz a cél felé Kép

Ria75 sikerülni fog megy a szorítás Kép

Zuzmó tényleg..4 naposan kaptam őket vissza, akkor pénteken transzfer iigeeeeenn Kép Kép

Kedves "idegen" aki csak olvas minket Kép Jó volt ma veled beszélgetni, és szorítok neked is nagyon, hidd el összekapja magát még az a picurka, csak bizz benne. Kép Örülnék ha írnál ide, de ha még sem akkor az emilemet tudod Kép

chesti

Ha valakinél még vannak változások szóljon, vagy tud már idő pontot. Az inszemeseknél hány napra rá kell tesztelni?

Kép

chesti

Sziasztok,

Esperanza,
Tavaly a páromat W.doki küldte genetikára az Istenhegyi úti Klinikára. 10.000 Ft-ba került meg egy csomó vérébe és 2 hét múlva küldik az eredményt postán.

Hali
Pusza mindenkinek!!!!
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti!

Örülök neked, hogy minden oké és nagyon várom a képet.
Velem kapcsolatban maradjunk egyenlőre annyiban, hogy 15-e punkció, transzfer leghamarabb 17-e.

Lucia! Remélem a próféta beszél belőled és ezúttal tényleg jól alakulnak majd a dolgok. Már előre félek a következő két héttől és persze bizakodom is. Szóval vegyesek az érzéseim.

Ria! Mi van veled? Mesélj milyen volt!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Nem tudjátok meddig lehet a BMC-t hívni? Mert hosszú percek óta hívom őket sikertelenül...Kép

A süllyedésem: 38 - nem hinném, hogy ennyivel megcsinálják a HSG-t...Kép Úgyhogy lehet, hogy egy újabb várakozós hónap fog eltelni. KépKépKép
Elvileg a normál érték 20 körül van, úgyhogy ez majdnem dupla...

Rettentően szomorú vagyok KépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó tisztára be vagyok zizizve esküszöm, nemtom miért irtam transzfert neked 16.ra Kép talán mert már annyira akarom hogy ott legyenek a kis picurok az anyukában Kép Kép

Zsókuci asszem 4ig veszik fel, és semmi elkeseredetség ha jól számolom jővőhéten akkor is belefér még a HSG nem?

chesti

Kép

chesti

Hát itt van a mi kis Picurunk Kép

Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti drága,
nagyon jó a kép!!! Kép Nagyon gratula, hogy nem kell már BMC-be járnod! Nagyon örülök neki!!!!!! KépKépKép

BMC-t sajna nem értem el, de felhívtam W.ügynököt, és mondta, hogy a süllyedés tényleg magas.

Nem, Chesti, akkor már nem fér bele, pénteken lesz a 13.cn, és utána már nem csinálják meg. Mehetek góckeresésre: fogászat, gégészet, szükség esetén hasi UH. Úgyhogy majd talán jövő hónapban. Hacsak nem az lesz megint hogy nem jön meg...mert akkor megint Norcolut, aztán gondolom megint Niagara...aztán talán utána nem lesz semmi ami miatt megint nem... Csúszik a HSG, csúszik a stimu, csúszik a transzfer. Csúszik minden. Kép
Nagyon szomi vagyok, illetve igazából elkeseredett vagyok, mert annyira vártam már. Úgy örültem, hogy mindjárt kezdődik... és nem.
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk,tuléltem,remélem sikerült!Maga az inszem nem fájdalmas,mint egy vizsgálat és kb.2 perc.Mert hallottam egy ismerösömtől hogy milyen fájdalmas,de lehet hogy emberre válogatja.Ahogy ott feküdtem,inkább lógtam fejjel lefelé elképzeltem ahogy a két sejtecske össze találkozik,olyan jó volt rá gondolni és bizom benne hogy igy is volt.Egyébbként a tesztelés március31-én lesz,akkor kell mennem legközelebb a reggeli első vizelettel.Szerintetek már elötte tudok itthon tesztelni?Köszönöm hogy szoritottatok nekem,jól esett,és rám is fér rendesen.
ria75

Ria,

mostmár akkor küldhetem a sejttalálka segítőket + egybe babatapikat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Tök jó!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Chestikém, el foglak keresztelni Kukurikúnak! Kép Kép Édes kis pöttömke. Tessék jó példát mutatni mindenkinek, nagyon egyedül vagy abban a táblázatban.

Szóval hajrá mindenki, akinek most mindenféle fontos dolog történik, tessék Chestinek társaságot adni!! Kép Kép

Zsókuci, mitől olyan magas a süllyedés? Beteg vagy/voltál? A süllyedés nehezen normalizálódik.. Ne aggódj, nem késtél el semmiről, a lényeg az, hogy akkor, amikor csinálják, minden tökéletes legyen, és sikerüljön is. Úgyis Chesti bébijének osztálytársai lesznek!!! Kép Kép Nem szabad a dolgokat sürgetni, mindennek megvan a maga ideje. Nézz meg engem, lehet, hogy a türelmetlenségünk miatt ment el a bébi, mert nem voltam képes kivárni, amíg a TSHm normalizálódik. Gondoltam a 4 jó lesz, végülis a normál tartományban benne van.. Pedig a Konc megmondta, hogy legn 1 és 2 között. Na jó, ez csak okoskodás, más ok is lehetett... És a lényeg az, hogy legyen!!! És lesz is!!!

Valahol van egy történet, számomra nagyon fonsot, majd megkeresem. A lényege az, hogy a dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak. Ha megtalálom, felteszem. Legyetek jók!

Kép
lucia1

Zsókuci drága! Ne keseredj el. Tudom, hogy nagyon vártad már, de annyi mindenen túl vagytok Zozóval, hogy ez nektek meg sem kottyan. Kicsivel hosszabb lesz a várakozás de annál nagyobb az öröm és ne felejtsd el, mi itt vagyunk neked és bármikor panaszkodhatsz ha jól esik. Menjél biztosra és inkább most tegyék rendbe a dolgokat ott bent, mint később kiderüljön valami gixer.Kép

Ria! Remélem úgy lesz ahogy gondoltad!

Chestimami!
Most meg kihagytál a táblából, de sebaj, majd holnap beírod + azt is,hogy hány petike lett, jó?
Édes a bébytek, mi is ilyesmire gyúrunk.

Ma már nem írok többet, holnap gondoljatok rám és szorítsatok nekem, hogy legyen legalább 4 petike!!!!!
Puszika

Kép
Kép
zuzmó

Chesti
Nagyon jó az ultrahangos fotod,nagyon édes kis picurka!Remélem pár hét mulva én is is büszkélkedhetek ilyen fotoval.
Zsókuci
Köszönöm a babatapikat!Ez olyan rossz hogy nem ugy mennek a dolgok ahogy szeretnéd,kicsit magamra ismertem benne.Sajna én is mindig igy járok,de keseredj el, nem sokára el jön a Te idöd is.De jobb ha utánna jársz mitől ilyen magas a süllyedésed,és ha rendben lesz jöhet is a Hsg meg stimu meg minden!Ne szomorkodj,jó!?Nekem is olyan lassan telt az idő,de igy vissza gondolva nem is volt olyan hosszú.
Esperanza
Megjött ma?Köszi hogy szurkolsz nekem,én is nagyon szoritok neked!
Lucia
Én is tényleg nagyon sajnálom ami veletek történt,nagyon rossz volt olvasni tegnap,annyira mélyen érintett elsem tudom mondani,talán azért mert én is voltam ilyen helyzetben.Egyébbként én bevállalnám a fagysztott petesejtet meg a fagyibabát is,de Te tudod,ha Te nem igazán bizol benne akkor inkább ne vállald.
ria75

Zuzmó, te meg ne izgulj, minden rendben lesz. Próbálj vmi egészen más dolgokon gondolkodni az elkövetkező napokban/hétben. Egy jó könyv, jó filmek, stb.. És menni fog!! Vagy tervezd el, hogy hova szeretnél esetleg a nyáron nyaralni menni. És aztán egyszercsak nem jön be (mármint a nyaralás) Kép Kép

Kép
lucia1

MEGJÖTT CSAJOK!
Csütörtökön megyek a BMC-be, aztán remélem elkezdik az inszemkúrát!
Ria75:
Ügyi voltál! Gratula!Kép
esperanza

Esperanza
Éljen,éljen!!!!!!!!!De jo hogy te is kezded!Én ügyi voltam de remélem a "Z"is ügyi volt!
ria75

Köszönöm a gratulációkat már kezdem beleélni magam, hogy sikerült, de még nem szabad, bármi jöhet még és nem akarom magam paffra rakni. De azért most nagyon boldog vagyok és bizakodó Kép

Zsókuci ahogy írták a lányok is nyugi, tudom már mennyire vártad, de inkább legyen rendbe veled minden elöször is figyeld meg hipphopp itt a tavasz és csiripelő madarak közepette mehetsz transzferre Kép Kép

Ria75 gratulálunk és pihengess Kép mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucia drága Kép Szeretem hogy ilyen pozitivan állsz már a dolgokhoz, de nekünk igy is kell Kép
A nyár csupa jót fog hozni nektek Kép

Zuzmó drága bent vagy a táblában punkció márc15 és azt irtad talán pénteken transzfer azért nem irtam még be holnap okosabbak leszünk Kép Meg lesz mind a 8 petécske Kép

Esperanza jó hírek, szintén finishben Kép Csütörtökön várjuk az infókat mikor kezdik az inszemet Kép

ez a kép nagyon ari gondoltam felrakom Kép

Kép

chesti

Lányok,
annyira aranyosak vagytok! De tényleg. Nagyon jól esik, hogy vígasztaltok! Kép

Lucia,
nem tudom, mitől ilyen magas a süllyedésem. Igazából nem vagyok/voltam beteg - de ma mondjuk fáj a torkom, tehát elképzelhető, hogy már tegnap is bújkált bennem valami, ami már okozhatta a süllyedést. Igazad van, lehet, hogy tényleg jobb így, minthogy később legyen gond.

Zuzmó drága,
aranyos vagy, köszönöm szépen a bíztatást. Remélem igazad lesz, és megéri ennyit várni... Csak néha úgy érzem, hogy nekünk sosem lesz már gyerkőcünk... tudom, tudom + hozzáállás Kép

Ria,
neked is köszönöm. Tudom, hogy minden jóra fordul majd... és visszagondolva nem is fog olyan hosszúnak tűnni ez az idő, de most minden nap hosszúnak tűnik, mert nemhogy közelebb, hanem picit megint messzebb kerültem a stimutól/transzfertől.

Chesti drága,
remélem igazad lesz! Kép

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást, vígasztalást. Ti értetek meg (és persze ZozóKép) a legjobban, hiszen Ti is hasonló cipőben jártok/jártatok. Ezt más nem érti. Még az anyukák sem. Mert az ő esetük más. Szóval, örülök, hogy rátok találtam!!!! Kép

Köszönet képpen:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt, ma én vagyok az első. Lassan indulunk, de már kopog a szemen és borzasztó szomjas vagyok. Nem baj. Persze megint a férjecskére kell várni.
Kicsit izgulok és nagyon várom.
Gondoljatok majd rám.
Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Bocs, hogy bepofátlankodom, csak LuciaKép híreit jöttem megnézni.....nagyon sajnálom!!!! De azért az tényleg reménykeltő, hogy eddig minden beavatkozás kiváltott reakciót. Nincs mitől félned, jók az esélyeid!!!! A genetikai nem nagy ügy, egy sima vérvétel. és 10 napon belül kiküldik az eredményt postán.

üdv mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Zuzmo
Szoritunk ezerrel!!!
ria75

Szia Zuzmó!
Akkor holnap találkozunk, te is mész 16-án a BMC-be? Az jóóó.
A mai napra pedig megy a drukk ezerrel!
Kép Kép Kép
esperanza

Jó reggelt Kép
Zuzmó gondolok rád Kép várjuk a híreket Kép

Mindenkinek szép napot Kép

chesti

Sziasztok!

Úgy látom ma mindenki inkább az ünneppel volt lefoglalva - engem kivéve.
Nos, sikerült ugyanazt produkálnom mint tavaly:
7 darab petesejt lett a 8 tüszőből, a mire W. azt mondta nagyon jó. Holnap reggel kell csörögni, hogy hányan termékenyültek meg és valószínűleg pénteken transzfer.Kép
Amúgy jól vagyok, csak fáj a hasam még, de ki lehet bírni, talán holnapra elmúlik.Mióta hazajöttünk már aludtam is egy jó nagyot.
Ma már lehet, hogy nem jövök többször, mert most a fekvés esik legjobban.
PusziKép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó Kép Ügyi vagy pihengess csak, én heppenigeltem volna de dolgozni kellett, ez van Kép Azért beiktattunk egy gyors libegőzést annyian voltak mint az oroszok Kép Láttunk mókust mindenki elő azonnal a kamerát meg fényképezőt ... kicsit azért vicces volt ahogy a sok városi úúúristeeen mókus!!! és azoonal meg kell örökiteni mintha kihalófélben lévő állatról lenne szó Kép Kép
Mi most értünk haza, kicsit el is fáradtam, ledőlök pihizni, legyen mindenkinek további szép napja. Kép

chesti

SziasztokKép

ChestiKép
Gratula a bébihez és további boldog pocakosodást kívánok! Babanövelők mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Azért az nem semmi, hogy ilyen hamar elengednek, de biztos rendben van minden és úgy gondolják már nincs szükségetek a BMC-re! Azért a leendő szűlész dokidhoz remélem mész akkor előbb?!

ZuzmóKép
Nagyon ügyes voltál, gondoltam ám rád! Drukkolok a holnapi telefonra és küldök sok-sok termékenyítőt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Nekem is hét volt és meg is maradt mind.

RiaKép
Te most csak pihengess!
Küldöm a babatapasztókat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

ZsókuciKép
Sajnálom, hogy nem lesz meg a HSG-éd, de ne légy szomorú és türelmetlen! Tudom, könnyű azt mondani, de ahogy a lányok is írták, amikor ok a szervezeted, akkor kell elkezdeni.
Addig is kitartás!!!!

EsperanzaKép
Drukkolok az inszemhez!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos ügyesek lesztek!

Mindenkinek további jó pihenést és szép estét!!!
Puszi!

manda

Sziasztok!

Zuzmó,
ezek nagyon jó hírek! Kép Ügyes voltál, hogy ilyen sok petikét termeltél! Mennek a drukkok holnapra, és persze én is küldök termékenyítőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++ Kép

Chesti,
mennek a napi babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + Kép - aztán majd szidhatsz minket szüléskor, hogy miért küldtünk ennyit, hogy túl nagy lett...KépKépKépKépKépKép

Manda,
köszönöm, és tudom, hogy igazatok van... és remélem, hogy a legnagyobb fennakadás ez az eset lesz a babához vezető úton...Kép

Képzeljétek ma Zozóval, meg egy másik párral (barátaink) elmentünk megnézni a Balatont. Felbuzdulva a híradóban látottakon...hogy milyen jeges minden... nagyon brutálul nézett ki, persze egyben szép is volt minden. Először Siófokon voltunk - itt a part nem volt durva, de a Balcsi tök nagy szakaszon befelé, csupa-csupa jég volt, és a világítótoronynál (nem tudom mi a pontos neve Kép) meg kb. 3-4 m magasból is hatalmas jégcsapok lógtak meg minden... aztán átmentünk Balatonlellére, és ott volt, hogy még a part menti padokon, kukákon, fákon - szóval mindenen - vastag jég, meg jégcsapok voltak. Megpróbálok majd róluk felrakni képeket. Szóval ilyet még nem láttunk... Nagyon jó volt az út is, én vezettem oda-vissza, és az autópályán az átlagsebességünk 150-160 volt Kép Imádok vezetni, imádom a sebességet! KépKépKépKép
Szóval nagyon jó volt a mai nap - persze jól el is fáradtunk, úgyhogy aludtunk is 2 órát, miután hazaértünk Kép

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ez Siófok:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ez pedig Balatonlelle:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hát nem semmi ez a jég.
Majd gondoljatok rám, megyek a BMC-be, 4-kor keltem, nemsokára indulok a vonattal.
Remélem elkezdik az inszemet.
Majd jelentkezem.
Sziasztok
esperanza

Jó reggelt Kép

Esperanza te hőőőss, hajnali 4 Kép Várunk vissza mihamarabb nagyon jó hírekkel Kép

Zsókuci nagyon durva ez a jég, és a képek fantasztikusak Kép Ezt a hónapot még élvezd ki, járkáljatok, töltödj fel, legyél minnél többet a férjecskéddel Kép Kép Kép

Zuzmó várjuk mit mondanak a telefonba, reméljük holnap meg lesz a transzfer Kép

Ria mennek a babatapik és csak élvezd a semmit tevést, pihengess Kép Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda drága de jó látni Kép Köszönöm szépen jól vagyunk, és ahogy írtam én is meglepődtem, hogy Z ilyen gyorsan ki adta az utamat.
Viszont mindenképpen visszamegyek még 2 hét múlva Sz.ügynökhöz, megköszönni neked, honorálni, és elbúcsúzni tőle. Olyan furi lesz Kép
Bár szerintem ha most Õ lett volna, még nem engedett volna el van egy olyan érzésem.

chesti

Sziasztok
Chesti Kép
Milyen édes a babód! Kép Szuper érzés lehetetett látni!

Nekem most már biztos, hogy 20-án lesz az inszemináció hétfőn. Szombaton este szuri és hétfőn ha a katonák is úgy akarják INSZEMI!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsókuci nagyon jók lettek a képek! Én is menni akartam fényképezni, de aztán mégsem lett belőle semmi, de te akkor fotóztál helyettem is. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Csajok sík ideg vagyok. Nem veszik fel a telefont. Már baromi régóta próbálom elérni őket, de senki nem veszi fel egyik számot sem, néha meg foglalt.
Lehet, hogy 10 után már nem is állnak szóba velem?

Kép
Kép
zuzmó

Végre sikerült felhívnom őket és nagyon jó híreket kaptam.
Mind a hét megtermékenyült és Kanyó doktornő azt mondta, hogy mivel nagyon szépek érdemes lenne a blasztocitával próbálkozni, tehát ötnapos korukig tenyésztik őket és akár kétszáz sejtesek is lehetnek mire hétfőn megyünk értük. Persze benne van az 50% veszteség, de jobb is a megtapadási esély, úgyhogy megpróbáljuk így. Azt mondta kettő tuti, hogy megmarad és végül is két gyerkőchöz az pont elég. Jaj, nagyon örülök, de persze egyben aggódom is értük.Kép
Chesti, ugye jól gondolom, hogy Te is blasztókat kaptál vissza 4 naposan?
Örülök és félek egyszerre.
Nyugtassatok meg,hogy minden rendben lesz.Kép

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Gratula, erre vártam egész eddig. Ha nem vagy kiváncsi akkor felejtds el amit írok, de a józan eszem azt mondatja, hogy a blasztocita nagyon jó eséllyel kecsegtet. Amiket eddig olvastam róla, az alapján én biztosan ezt a megoldát választanám. Pláne 7 megtermékenyült petécskével!!! Úgy örülök. Szerettem volna ezt a gyakorlatban is látni és hogy pont Nálad, ez tök jó!

ChestiKép
Megható a kép RÓLA!!! Olyan "bárcsak nekem is lenne ilyen aranyos" érzés van bennem.

EsperanzaKép
Drukkolok!

ZsókuciKép
Én is láttam ilyen képeket. Szinte hihetetlen - mi mindig Lellén nyaralunk és láttam más képeket is -, hogy a lépcső 10 cm vastagon lefagyva a tótól méterekre, meg a fák törzse, és a pad! El se hiszitek, de ezen a padon már több tucat "mais"-t és palacsintát ettünk meg.

LányokKép
Kedden 10-kor megyek HSG-re. Utasításba kaptam :D hogy ne idegeskedjek és ne legyek addig beteg. Kicsit megfáztam tegnap, remélem nem lesz semmi komoly. Ha ez a vizsgálat megvan, akkor már a célegyenesben vagyunk a programhoz!
juc81

Sziasztok

Chesti
irigykedemKép

Zuzmó
szinte veled együtt izgulok én is....minden rendben volt a leszívásnál? görcsök? fájdalom?
monyo

Zuzmó

és minden rendben leszKép
monyo

Juc81 Kép
Gondolok rád kedden!! Hol csinálják? Ki?

Monyo Kép
Mi van veled? Ti hol tartotok??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Kép

Zuzmó hát 4 naposan már elég sok sejtesek voltak, de nem mondták, hogy blaszto lenne, szerintem nem az volt. Viszont én is sok jót hallottam róla, hogy nagyobbak az esélyek ilyenkor, úgyhogy én szerintem jól jársz Kép Akkor ezekszerint hétfőn lesz a nagy nap Kép Nagyon szoritok értetek és használd ki a hétvégét, mert aztán jó darabig nem lesz lehetőséged Kép Kép Kép

Kiscsillga, Juc és Monyó Kép Nektek is ilyen lesz, Õ most csak a bemutató mire kell gyúrnotok Kép Már nemsokára ti mutogatjátok a kis Picurokat Kép Kép Kép

Kép

chesti

Kiscsillag,
haladunk, de nem tudok semmit még mondani.Jövőhéten lesz a következő randi a dokival.
monyo

ChestiKép
Köszi, aranyos vagy nagyon! És legyen igazad!!!

KiscsillagKép
A BMC-ben csinálják de fogalmam sincs, hogy kicsoda?
Konz az orvosom, de meg lennék lepve, ha holmi HSG-ket csinálna punkció és transzfer helyett!
Úgy döntöttem, hogy - mivel jókat mondtak itt a lányok a BMC-s HSG-ről és a hozzáállásról - itt csináltatom meg a saját orvosom helyett.

Úgy izgulok, mint egy gyerek. De nem elsősorban a fájdalomtól, hanem hogy rendben találjanak mindent odabent!
juc81

Juc szoritok, hogy minden rendben legyen. Amúgy HSG-t nekem se Sz ügynök csinálta hanem Újvári asszem, de ők aztán csak annyit csinálnak, hogy lerohannak, te addigra már elővagy készitve, és akkor töltenek fel kontrasztal, Õ meg annyit mond oké vagy nem oké.

Lányok kicsit össze vagyok zavarodva. többen riogatnak azzal, hogy miért nem maradok ennél a dokinál mert a lombikosok mások. Én meg nem értem mert hát a 12. héttől sima terhesnek számitok nem? Miért lennék más, mondja meg valaki? Azért mert az elején rá kellett segiteni, hogy babuka lehessen az egy dolog, de ha már bent van akkor miért lennék más? Kicsit megkülönböztetésnek érzem ezt a dolgot, vagy rosszul látom?

chesti

Lányok!

Köszi mendenkinek a biztatást. Most nagyon bizakodó vagyok, remélem ez végig kitart.

Chesti!
Ha a szexre gondoltál, hogy használjam ki az utolsó lehetőséget, hát már el vagyunk tiltva tőle, úgyhogy erről lecsúsztunk, bár talán egy kis tinimódszer még belefér.Kép
Ami azt illeti, hogy kihez járj a továbbiakban, szerintem sem kell a BMC-ben maradnod, ha egyszer utadra engedtek. Teljesen sima terhes vagy.Ha másképp lenne akkor mondták volna.Ha indokolt akkor a "sima" doki is előírja mire vigyázz, mennyit feküdj, stb.Kik riogatnak? Ha azok akik nem ilyen helyzetben vannak, semmiképp ne hallgass rájuk. Van aki azt hiszi, hogy a lombikban fogant gyerek űrlény és teljesen más mint egy átlag baba. Volt rá példa, hogy óvónők nem merték ellátni az oviban szerzett horzsolást, mert lombikbaba és inkább felhívták az anyát, hogy jöjjön be.Mindenesetre ha mész majd Sz. ügynökhöz kérdezd meg mit javasol, szükségesnek tartja-e a külön ellenőrzést? Szerintem elég, ha betegállományban maradsz, bár otthon dolgozol és így lehet, hogy még az sem szükséges.

Kép
Kép
zuzmó

Monyó!

Szerencsére minden rendben volt, utánna fájt a hasam rendesen, mensi szerű görcsök voltak, de mára szinte teljesen elmúlt csak egy icipicit érzem.Az altatást meg kifejezetten szeretemKép
Nagyon jó fej volt mindenki.Fél kettőkor már itthon voltunk.

Kép
Kép
zuzmó

ChestiKép

Szerintem is normális várandósságod van, úgy áll a kis Apróság benned, hogy "Mariban a gyerek" Kép és ezt megváltoztatni nem lehet. Ha ez a magzat kifejlődik benned és megszülöd, ugyanolyan lesz mint mi - sőt reméljük egészségesebb!!!! Ezzel együtt légy óvatos és mindent mértékkel!!! Jut eszembe, férjednek milyen spermaszáma volt, elfelejtettem?!
Ami meg a megbélyegzést illeti, sajna számolnunk kell vele. "műkislány" és "kémcsőgyerek" meg a többiek. Nekem pl. a szüleim kvázi szégyenlik, hogy ez a helyzet. Senkinek nem beszélnek róla. Ciki. Meg kell mondjam, én is kicsit szkeptikus vagyok és ott motoszkál bennem, hogy mennyire szólhatunk bele a természet rendjébe vagy Isten életadásába, de ezzel együtt az agysebészet sem tartana ott, ahol, ha nem kísérleteztek volna és ma is sokan meghalnának, ha nem lenne szervátültetés. Szóval ezek örök dilemmák. Viszont az eredmények magukért beszélnek. Ezzel foglalkozz, ne a rosszmájúakkal! Kép
juc81

Zuzmó, Juc!

Persze hogy olyanok mondják akik vagy nem szültek még ,vagy természetes terhesek. Nem rosszindulatból mondják, hanem mert féltenek, de valahogy tényleg kezdem úgy érezni magam, mint ahogy Zuzmó irtad: Ûrlény babám lenne, és ez kezd elkeseriteni. Hiába magyarázom el nekik mi a lényege a lombiknak, és hogy nem kapok semmiféle gyógyszeres segitséget azóta....Most azért már sajnálom, hogy volt akinek elmondtam, de nyomatékosan megkértem mindenkit senkinek egy szót sem, és már senkinek nem is mondom, nem kell, hogy szegény gyereket megbélyegezzék. Pedig szerintem manapság már nem kéne idegenkedve állni ezekhez a dolgokhoz, hiszen hány ezren vagyunk akiknek sajnos segitségre van szüksége.
Nálunk a szülők 100% mellettünk vannak, elmagyaráztuk mi történik, és nagyon jól állnak hozzá, már nagyon várják a picit. Én őszintén megmondva eddig nem szégyeltem vagy titkoltam mi történik velünk, mert azért ha ezzel a kis Picurral lenne valami ugyanugy elmenne, és remélem nem lesz semmi gond a továbbiakban sem.
Juc már nem emlékszem mennyi volt a spermaszám de eléggé alacsony azt tudom. A doki azt mondta látóteres, és az nem igazán bíztató, ezért nem is lett inszem nálunk.

chesti

Chesti

biztosan írtad már, de szeretném megkérdezni újra, hogy milyen stimud volt? Mivel és meddig szurkáltad magad?
köszi
monyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?