Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Angi
örülnék neki ha elhoznád a dalokat,mert nagyon meg vagyok lőve.Majd még a neten is körülnézek,mert annak idején mintha láttam volna eféle dolgokat.

Egyébként az én védőnőm semmi ilyesmit nem mondott,szinte semmiről.Amikor a kórházban voltam az első vérvételen mikor meglátták a csajok akik vették a vért, hogy ki a védőnőm,hát sok jóval nem kecsegtettek.Hát sajna ezt tapasztaltam is.Pedig idős korú,az ember azt gondolná hogy talán még az élettapasztalat is növeli a tudását,de hát ez nem így történt.Mondjuk jelenleg most nincs,mert nyugdíjas korú lett, úgyhogy bánhidáról jött egy első látásra szimpatikus,aranyos nő Tóthné valamilyen Gyöngyi.

Egyébként a péntekenkénti baba-mama talik milyenek szoktak lenni?Mikortól kezdve érdemes odavinni a piciket.Meg mik szokta ott lenni?Jön valaki külsős személy is vagy csak a baba-mamák?

Ja visszatérve a fészekrakó klubbra már értem mér nem nagyon hallottam róla.Ügye azt mondtátok nyáron nem volt,én megy szeptembertől kórházban voltam 3 hét kihagyással a szülés végéig.Kép

Cirmike
a Réka mennyi idős?

Üdv mindenkinek,és nyugodt éjszakét

Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Lívia
a Gyöngyi védőnő az nem szemüveges és alacsony nő?
Mert ha igen,akkor ő van itt nálunk a rendelőben.
Ki volt a védőnőd?

A baba-mama klub 2 hetente szokott lenni/páros hét péntekjén/ egy védőnő van ott velünk,tőle lehet kérdezni,beszélgetni vele.
Mi a Vikivel már régen voltunk,október környékén utoljára,úgyhogy most nem tudom,hogy milyen a társaság és milyen korú babák vannak.
Akkor amikor mi voltunk Viki 5 és fél hónapos volt,ő volt a legfiatalabb.
Átlagba 8-9 hónaposak voltak a többiek.
Ha gondolod azért nézzetek be!
Szőnyeg szokott leterítve lenni,erre az anyukák tesznek plédet/ezt lehet hozni,de nem muszáj,csak kicsi babának így kényelmesebb/,babának játékot,enni-innivalót érdemes vinni.

Felhívnám a figyelmet aki holnap jön a klubba,hogy nem lehet kiszámítani,hogy hány fok van a teremben,ezért ajánlatos vastagabb ruhát is hozni a csöppségeknek.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy hideg van,de a szőnyegen játszva egy kicsit hűvös a babáknak,nehogy megfázzanak.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


és most jöjjenek a képek amiket megígértem:
KépKép
KépKép
KépKépKépKépKép
Kép

Izabella és Viktória Lili

cseriviola
 
 

 
 

Cirmike, nem írtad, hogy jó-e nektek a tali! Vagy csak én nem vettem észre!
Szerintem a Réka rájött, hogy jobban ízlik és könnyebben "jön" a bébikaja! Sománál is így volt, hiába csak a cici után adtam neki a pár kanál kaját (répa, sütőtök), 6 hós kora után már rájött és egyre kevesebbet evett a ciciből, hogy minél előbb kapja a bébikosztot! Így szinte 1-2 hét alatt leszokott a napi 4 ciciről 1-re! Sajna!

Próbáldd meg cici után adni, persze ha kibírod a hisztit (amit én biztos nem bírnék Kép)! Vagy még napközben próbálj meg fejni, mikor alszanak, azzal még fennt tudod tartani 1-2 hónapig, vagy tovább is akár! Akkor megitathatod vele, vagy főzibe tenni...
Ez is babától függ, mert vannak babák ugye, akiknek tök megfelel cici után valami más, vagy egyáltalán nem eszik szinte mást 1 éves koráig. Ez mind normális, szerintem. Ha mindent megeszik Réka, azért annak örülj!

Angi, jó bulizást, hányan lesztek? Biztos azért izgulsz, mert gondolom nemigen voltál, amióta megvan a Lackó, nem?
Én jövő keddre tudtam szabaddá tenni magam, akkor megyek 2 csajjal koktélozni!!!!

Jó éjt!

lola77
 
 


Erika, Aranka!

Édesek a csajok, hogy eljátszanak és már ők is hogy szét tudnak pakolni! Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Edit:
Még nem válaszoltam, hogy Bálintnál azért nem is erőltetem, hogy hamarabb aludjon, mert így is fent kukorékol már 6-7 órakor. Ebéd után alszik 2-3 órát, éjjel kb. 8-at.
Lolának már írtam, hogy miután elalszik Benedek, a hálóban szoktam Bálintnak olvasni, gondolom ezt azért is szereti, mert akkor csak vele foglalkozom. Sokszor el is alszik ott. Minket nem zavar. Nálunk az a fontos, hogy mindenki aludjon.
Kérdezted Benedeknél a fogmosást. Mossuk, de nem mindig engedi.
Az jó lehet, amikor 3 gyerek fürdik együtt! biztos nagyon aranyosak.

Cirmike:
Én is pont ma reggel panaszkodtam a férjemnek, hogy Benedeknek nincs türelme kivárni, amíg beindul a tej, nem nagyon kell már neki. Pedig én szerettem volna még olyan másfél éves korig szoptatni.
Apa bögréjéből szeretne inni, azt enni, amit mi, mutogat, kiabál. Adunk is neki, de azért örültem volna, ha mellette megmarad a szopi is.

Remélem azért Réka visszaszokik. A La Leche Ligát is fel lehetne hívni, hátha van valami ötletük a szoptatással kapcsolatban. Nekem Bálintnál segítettek.

Lívia:
Nekem Gyöngyi a védőnőm, pont teganap volt nálunk.

Erika:
Tegnap találkoztam Domán anyukájával a Stop Cukrászdában, ők is tortát rendeltek az 1 éves szülinapra. Lehet, hogy ők is ott lesznek ma a klubban.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Lívi!

A Gyöngyi az a mi védőnénink, nálunk is volt tegnap, pedig mondtam neki, hogy megyünk 2 hetente be hozzájuk mert az apa tudni akarja, hoyg mennyit hízott, szerintem nem kellene jönnie házhoz így is sok neki a "betege" vagy nem is tudom mi. Utána gondolkoztam, hoyg biztos elő van írva, hogy lakásra is ki kell jönnie.

Lola!
Nem tudom hányan lesznek bizti sokan. Nagyon régen voltam bulizni, azért várom már ennyire. Izgulni nem izgulok, mert az apa lesz itthon az apróval Kép

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Angi!

Igen,előírás, hogy ki kell jönniük házhoz is a védőnőknek. Nagyobb gyerekekné már ritkábban. Talán egy éves kor fölött nem is kell. A tatai védőnőnk tök laza volt, motorral, meg versenybiciklivel járt.


SOS!
Lányok! Hol van Pesten nagy játékáruház? Vagy játéknagyker? Mi a Corában, Auchanban, Metróban szoktunk vásárolni. Tudtok valami mást? Nem találok a neten semmit. Vannak játékáruházak, de törpeház sehol. Jó, ha más nincs, a Corában biztos kapunk.

Tegnap megrendeltük a tortákat, végülis a Stopban, mert innen egyszerűbb elhozni, most nem hívtam fel azt a tatai lányt. Remélem jók lesznek. Azt tudjátok, hogy ha itt rendeltek a neten, akkor 10% kedvezmény jár? 3 tortánál már nem mindegy.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Edit:légyszives szóljál,ha lesz legközelebb is előadás.Mindig a Wágnerné fogja tartani?Õ bent volt velem a szülésen,én nagyon jó szakembernek tartom.

Rena:ki volt Tatán a védőnőtök?

Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Itt a répatorta receptje:
4 egész tojás
3dl kristálycukor
1kkanál vaniliáscukor
1kkanál fahéj
3dl finomliszt
2kkanál só
1,5 dl napraforgó olaj
4-5 répa reszelve
dió, píritva finomabb, ízlés szerint mazsola, aszalt gyümölcs.

Csak össze kell keverni a tojásokat a cukorral, olajjal, bele a gyümi, répa, liszt amibe előzőleg már belekevertük a sót, a szódabikarbónát, fahéjat esetleg őrölt szegfűszeget ha szereted.

180 fokon, kb 3/4-1 órát sütni.

Ha kicsit kihűlt, lehet a tetejére mázat tenni.
10dkg natúr krémsajt(mascarpone vagy camping is jó), 12 dkg porcukor, 1 kkanál vaniliáscukor, 5 dkg vaj, jól összekeverni és a tetejére kenni.

Remélem mindenkinek izleni fog Kép

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok lányok!

Most egy ideig nem fogok írni, mert melóhelyről netezek, és ma dolgozom utoljára. De a testvérem, majd tájékoztat titeket rólunk.

Nagyobb játékbolt a Westendben és a Duna Plázában van. De szerintem sajnos nem lesz törpeház. Össze-vissza kerestem.

Vigyázzatok magatokra. Hamarosan jelentkezem.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Sziasztok lányok!

Most egy ideig nem fogok írni, mert melóhelyről netezek, és ma dolgozom utoljára. De a testvérem, majd tájékoztat titeket rólunk.

Nagyobb játékbolt a Westendben és a Duna Plázában van. De szerintem sajnos nem lesz törpeház. Össze-vissza kerestem.

Vigyázzatok magatokra. Hamarosan jelentkezem.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Szia Anikó!

Milyen törpeházat keresel?Majd én megszerzem neked, csak hívj, hogy milyet szeretnél!

Kriszta
mupi
 
 


Szia Anikó!

Ha esetleg a tesódnál beleolvasol....
Köszi, hát, nem nyugtattál meg. Én olyat keresek, amiben a törpék laknak. Olyasmi mint egy babaház, de ebbe belement a férjem, hogy nem lányos. Szerintem meg semmi rossz nincs benne, ha szerepjátékokat játszik.

Kriszta!
Jó, hogy így elhülyéskedtek neten keresztül. Nekem nem tudsz szerezni? Kép

Nóri!
Az Emese volt a védőnőm Tatán. Felsőn laktunk.
A szomszédunk meg a Harcsáné Anikó volt. (ő is védőnő) CSak átszóltam a kerítésen, és már kaptam is a jó tanácsokat. Kép

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok.

Nekem a védőnőm neve Kovács Elekné Gabika.A Gyöngyi aki kint volt tényleg alacsony,szemüveges rövid hajú nő.Remélem rendes mert most 4 hónapig ő lesz.Majd 2 hét múlva szerdán megyünk a 4 hónapos oltásra,és akkor is ő lesz ott.

Erika
Nagyon helyesek a csajszik így együtt.Tök jó hogy ilyen közel laktok egymáshoz.A csajoknak is jót tesz hogy együtt játszanak,meg persze tanulnak egymástól.

Anikó
Nem tudom hogy ezt még olvasod,de szurkolok neked én is,és ne izgulj.A látógatókkal meg csak óvatosan a szülés után.Főleg ebben az időszakban.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Livi, Réka 6 hónapos.

Szerencsére Réka cicizik (ma minden alkalommal rendesen), de néha ha nehezen akar rákapni akkor belefejek a szájába egy picit és attól megjön a kedve.
De nagy türelem kell mindehhez...

Lola,
e-mailben irtam Erikának, hogy akkor jó nekünk a 23-i tali, ha Rolit aznap már sikerül 9-12-ig az oviban hagynom. 20-án kezdjük a beszoktatást.

Szép hétvégét mindenkinek!
Mi holnap reggel indulunk síelni, majd csak 16-án leszek legközelebb gépközelben.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Kipróbálok valamit lányok:

Kép

Ha sikerül ezt küldöm Anitáéknak:

Kép

... és ezt minden babának és anyának:

Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk baba-mama klubban a dózsakerti közösségi házban,nagyon jó volt.
Rajtunk kívűl eljöttek Arankáék és Angiék is.
Lassan kinővünk a klubból,mert a védőnő szavaival élve mi már nagyok vagyunk hozzá és várnak kisebbeket is/mint Lívia Timije/.
Persze ezt csak képletesen értetteKép
Teszek fel pár képet a mai klubbról.

Cirmike
nagyon örülök,hogy megy a cicizés a Rékának,sok türelmet és kitartást kívánok ehhez az új helyzethez.
Jó síelést,vigyázzatok magatokra!

Edit
nagyon édesek lehetnek a fiúk ahogy együtt fürdenek,ha tudsz akkor csinálnál róluk a kádban pancsizós képet?
Dávidnak milyen lett a tortája?Képre kíváncsiak lennénkKép

Reni
sajnos nem tudok neked segíteni törpeház ügyben,de ha megtudok valamit akkor szólok.
Holnapra minden ünnepeltnek nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Csináljál légyszí sok-sok képet!
KépKépKép


Angi
köszi a mondókákat,ha nem sürgős akkor a 23-ai talira visszaviszem,de ha előbb kell akkor megbeszélhetünk egy időpontot.
Első ránézésre jó a répatorta,már érzem az illatátKép
Jövő héten ki is próbálom.

Anikó
mi is szorítunk nektek,pihenjél jó sokat!

Lívia
nekünk nem a Gyöngyi a védőnőnk,ne riasszon vissza,de sztem ő egy kicsit keveset beszél,vagy csak a mi védőnönk bőbeszédű?Kép


KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Szóljatok nyugodtan,ha már unjátok a képeimetKép
Más is tehetne fel képeket,imádom nézni őketKép

A honlapunk nagyon nem alakulKép

Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk baba-mama klubban a dózsakerti közösségi házban,nagyon jó volt.
Rajtunk kívűl eljöttek Arankáék és Angiék is.
Lassan kinővünk a klubból,mert a védőnő szavaival élve mi már nagyok vagyunk hozzá és várnak kisebbeket is/mint Lívia Timije/.
Persze ezt csak képletesen értetteKép
Teszek fel pár képet a mai klubbról.

Cirmike
nagyon örülök,hogy megy a cicizés a Rékának,sok türelmet és kitartást kívánok ehhez az új helyzethez.
Jó síelést,vigyázzatok magatokra!

Edit
nagyon édesek lehetnek a fiúk ahogy együtt fürdenek,ha tudsz akkor csinálnál róluk a kádban pancsizós képet?
Dávidnak milyen lett a tortája?Képre kíváncsiak lennénkKép

Reni
sajnos nem tudok neked segíteni törpeház ügyben,de ha megtudok valamit akkor szólok.
Holnapra minden ünnepeltnek nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Csináljál légyszí sok-sok képet!



Angi
köszi a mondókákat,ha nem sürgős akkor a 23-ai talira visszaviszem,de ha előbb kell akkor megbeszélhetünk egy időpontot.
Első ránézésre jó a répatorta,már érzem az illatátKép
Jövő héten ki is próbálom.

Anikó
mi is szorítunk nektek,pihenjél jó sokat!

Lívia
nekünk nem a Gyöngyi a védőnőnk,ne riasszon vissza,de sztem ő egy kicsit keveset beszél,vagy csak a mi védőnönk bőbeszédű?Kép









Szóljatok nyugodtan,ha már unjátok a képeimetKép
Más is tehetne fel képeket,imádom nézni őketKép

A honlapunk nagyon nem alakulKép

Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


bocsi de véletlenül kétszer ment el a hozzászólásKép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk, megkerültek az elveszett báránykák.
Nagyon sok mindenről lemaradtam, de majd igyekszem bepótolni a lemaradást, és megpróbálok visszaolvasni.

Virág sajnos beteg, bár már gyógyulgat. Hétfőn voltunk orvosnál, nagyon köhögött, csűnyán vette a levegőt.

Most sajnos nem tudok maradni, felébredt, de este megpróbálok visszajönni.

Sziasztok

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Nóra!
Mindenképpen szólok,ha lesz legközelebb előadás!

Erika!
Lesz kép a tortáról és a fürdérsől is!Csak elő kell hívatni (lusta disznók vagyunk és még nem tettük meg).Mert nekünk nincs digitális gépünk.A Sootersban meg amikor előhívják,ki is írják cd-re.Így fel tudom tölteni a gépre.
Jók a képek,olyan édesek ezek a lurkók!Én nem unom a képeid!Sőt mindig örülök,ha látok a Vikiről képeket!

Rena!
Szerintem is az a legfontosabb,hogy mindenki aludjon!Én is nagyon bírnám,ha néha mellettünk aludnának a törpök.De nekünk fél-emeletes ágyunk van és ha valamelyik felébred,rögtön "útnak" indul.Ha pedig mi erre nem ébredünk fel,onnan azért nagyot lehet esni.Így nem merjük közénk venni őket.Talán majd később,ha nagyobbak lesznek!Pedig a Dáviddal de jó volt hajnalonta összebújni és szenderegni még egy picit!!!
Milyen ajándékot kap még Benedek?Ötleteket kérnék,mert már nem igazán emlékszem,hogy mit érdemes 1évesnek venni?

Lányok!
Gondolkodtatok már,hogy mit kapnak a picik húsvétra?mert csokit ugye nem!De akkor mit? Dobjuk össze az ötleteinket!Hátha kialakul valami jó belőle!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Viki legújabb albumja itt tekinthető meg:
http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8975


Erika

cseriviola
 
 


Szia Edit!

Mi a Vikinek húsvétra valószínűleg hogy Lego vonatot veszünk,mert mostanában odavan azokért játékokért amik gurulnak és a Legót azt amúgy is azereti/karácsonyra Lego kukacot kapott,a mai napig szereti/.

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Szia Erika!

Nagyon jók a képek!Bár te mindig olyan jó képeket csinálsz!Sehol egy rossz beállítás vagy lemaradt fej meg ilyesmi.
Nekünk is van kukac,azt nagyon szeretik.Főleg ha rakok a hátára ezt-azt: csörgős kockát vagy lego babát vagy bármi ilyet.Aztán elgurítom és csak úgy spuriznak utána. Legó vonatunk is van,de az nem igazán jött be.Szétesik,amikor elgurítom.Nem húzza a kocsikat maga után.A sípja nagyon gyér,szinte alig sípol.Ha gondolod,elviszem a babatalira!Megnézhetjük,mit szól hozzá a Viki.
Maga a vonat jó ötlet,de én lehet,hogy más márkát választanék (FP-ből is vannak jók állítólag).Amúgy a gurulós dolgokat az enyémek is imádják.Pl.: Chicco henger vagy elemes világítós,zenélős autó,aztán nagy sláger a lufi vagy van még másik hengerünk,amiben egy golyó van illetve labdák.
Szóval én is valami gurulósra gondoltam.Csak nem szeretnék túl drágát.Most a széktologatás megy.Jó lenne bébitaxi,de azt húsvétra soknak tartom.Talán a szülinapjukra.

Lányok!
Nyílik Bp-en bébi outlet!!!Állítólag jó minőségű,olcsó árú dolgok lesznek ott+kifutó termékek gyári áron.Márc 31-én nyílik a Soroksári út 160-ban a Mega Toys helyén.Fent lesz (talán) a neten is babyoutlet.hu-n kell keresni.Nyitvatartás h-p 10-19, szo-v:9-18.
Ha valakit érdekel,húsvét előtt bizti érdemes lesz megnézni!!!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Erika!

Átküldöd nekem azokat a képeket amelyiken rajta vagyunk? Megköszönném Kép
cím: gangi28@t-email.hu

A nőnapi buli nagyon jó volt hajnal 2kor jöttünk haza, majd később bővebben is nyilatkozom Kép

Maradék jó hétvégét mindenkinek!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Edit
köszi,akkor légyszíves hozd el a babatalira a Lego vonatot,és köszi,hogy szóltál.

Angi
majd csak este tudom átküldeni a képeket amiket kértél,mert nemsokára megyünk el itthonról.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Hellóka mindenkinek!

Edit!
Nálunk most a könyvek és a puzzle megy nagyon, azt fog kapni Soma húsvétra! Anyukámék a Playmobil vonathoz vesznek neki pótelemeket, váltót! Na jó, ezek közül a lurkóidnak a könyvet tudom elképzelni. Vannak azok a keménylaposok, nagyon klasszak. Meg amiben különböző tapintású dolgokat fogdozhatnak. Ha elvannak esetleg ilyesmivel, az szerintem jó ajándék. Vannak színenként különbözőek, fűzögethetősek... millió féle, hangot kiadó (tűzoltós, mentőautós, rendőr.. stb.)
Itt az Alexandrában bő a választék, de szerintem még belefér, ha neten rendelsz is!

Rena, hogy sikerültek a szülinapok? Elbírtatok 3 tortával? Nálunk még egy sem szokott elfogyni!

Ja, Angi köszi a répatorta receptet, nemsokára találok rá alkalmat és megsütöm!

Erika, nagyon édes Viki, nekem az tetszik, ahol az etetőszékben várja a kaját és felteszi a lábát, meg amelyiken apukájával van! Fotogén a lányod, nagyon!

lola77
 
 


Sziasztok!

Lola: megnéztem, az oviban ápr.27-28-29-én lesz a beíratás oviban, gondolom előtte pár nappal pedig a nyílt nap.

Sziasztok, Emeseanyu

emeseanyu
 
 


Sziasztok!
Hát sajnos csak ma sikerült ideülnöm, de már megint nagyon késő van.
Bánatos is vagyok, már azt sem tudom ki kivel van :-(
Ahogy elnézem most sincs itt senki, nem is csodálkozok ezen.

Húsvéti ajándéknak én is biztosan valami zenélős játékot tudok elképzelni, vagy ha találok valami olyasmit, aminek kicsit húsvéti hangulata van. Később sem szeretném, ha túl sok édességet kapna, majd időben le kell állítani a rokonokat.

Szerintetek miért van az, hogy ha beteg Virág, akkor az első három napban úgy kell beleerőszakolni a gyógyszert, utána meg már szinte várja, tátja rá a száját? Totál édi, amikor egy hang nélkül lenyeli az egyébként elsőre igen, finom, édesnek tűnő gyógyszert. Férjem megkóstolta, azt mondta, hogy keserű utóíze van.
Virág mostanában elég sokat gyakorolja legújabb tudományát: egy kézzel vezetgetjük és megpróbál pár lépést is egyedül megtenni, ha sikerül (eddig négy lépés volt a legtöbb), akkor rettentően örül.

Nem tudok már mit írni, megpróbálok újra bekapcsolódni.

Sziasztok

hugodugo
 
 


Sziasztok.

Nemrég próbálgatom az almalevet,meg narancslevet a Timinek,nem sok sikerrel.Nemsokára a főzit is megpróbálom neki.Nem tom hogy fog neki ízleni,jó lenne ha hamar rákapna,mert nem nagyon vagyok oda azért hogy sajna tápszert kell ennie.

Jó lenne már ha végre kitavaszodna.

Na rakok fel képet hogy mennyire tetszett a Timinek aaz új hami.Kép

Üdv mindenkinek

LíviaKépKép

Kép
slivia
 
 


Sziasztooooooooookkk!!!

Nálunk nagy újság van, megérkezett az első kis fogacskánk, tegnap vettem észre amikor sírt mert már álmos volt Kép))))))) Öröm volt az egész családnál!

Pénteki buli nagyon jó volt, igaz nem jöttünk össze sokan 5en voltunk, de lehet hogy jobb is így. Persze párom még el se mentem már mondta, hoyg reméli éjfélre hazaérek, mondtam neki akkor jövünk, ha már meguntuk. Élő zene volt jól játszottak a fiúk: a Hungáriától elkezdve a a Neotonon át a sramliig tényleg minden megtalálható volt. Volt egy szem elvileg csippendéles fickó, de szegénykém olyan csúnya volt hogy fúúúúúúúúú Kép
A kaja jó volt előétel. májpástétom, főétel: brokkolival és füstölt sajttal töltött pulykacici csülökbundában, currys rizzsel és krumplipüre sütve olyan volt mint a habcsók csak krumpliból. desszert: süti volt, de olyan hogy a mákkal, dióval, túróval töltött palacsintát betekerték rétestésztába és úgy megsütötték egy kicsit fini volt nagyon.
Másnap kicsit fáradt voltam de délután lefeküdtem Lackóval és aludtunk egy jó másfél órát kipihiztem magam Kép Jó volt egy kicsit kimozdulni itthonról!

AMit ígértem weblap:
http://marci.co-net.hu/
www.mondoka.lap.hu

Puszi mindenkinek. A tavasz tényleg jöhetne már!!!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!


MÁRCIUS 23-ÁN,CSÜTÖRTÖKÖN 10-TÕL BABATALI A DÓZSAKERTI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN!!!!!!!!!!!

Angi
gratulálunk az első fogacskához!

Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!
Renáta 29 nézd meg a www.babaszoba.hu oldalon a törpeházat, az apróhirdetés oldalon, vagy adj fel hírdetést ott, hogy keresel, tutira lesz!
Anikó még egyben, és a pénteki U.H.-ja szerint még marad is!Kép)
Sziasztok!

Kriszta
mupi
 
 


Szorakozik velem ez a c@r mindig 2x kell elküldenem.

Hová tünt mindenki?????????

Holnap ünnep olyan jó legalább apák sem dolgoznak el tudnám így viselni minden héten Kép

Puszi

Angi+1fogas LAckó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Erika!
Hol van a dózsakerti közösségi ház?Bocs a tudatlanságomért!!! Meddig foglaltad le?

Angi!
Gratula a fogacskához!

Lívia!
Mi a gondod a tápszerrel?

Mindenkinek!

Egy ismerősöm tanfolyamot szervez kisgyermekes anyukáknak! A Doman módszert oktatja.Ez egyfajta zseniképzés,inteligencia fejlesztés kisbabák számára.A módszer lényegéről az okosbaba.hu-n olvashattok.A tanfolyam valamikor márc. végén-április elején lenne.Egyszeri alkalom, kb. 5óra,baba nélkül kell menni.Helye: Bajon ennél a csajnál!Ára: 8.000Ft.
Ha valakit érdekel,priviben tudok elérhetőséget mondani!
Minimum 6fő kell,hogy megtartsa a tanfolyamot!

Néhány friss kép rólunk:
Benike és Marci a sarokban
Kép

Gyógytornász után Olivér
Kép

Egykupacban
Kép

Fürdés előtt
Kép

Fogmosás
Kép

Uzsonna
Kép

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!
Edit: gyönyörűek a gyermekeid! Gratula hozzá!
amnam30
 
 


Sziasztok.

Edit.

Tulajdonképpen semmi bajom a tápszerrel,csak én jobban örültem volna ha anyatejet tudok neki adni legalább fél éves koráig.Sajna csak 2 és fél hónapos koráig ment a dolog.Egyébként meg olyan problémánk volt a tápszerrel hogy az első időben hámlott tőle a fejbőre a füle meg,aztán meg nem ment a kaki.De szerencsére mostanra már jó minden.Lehet hogy az anyatej meg a tápszer együtt váltotta ki ezeket a reakciókat.
Aranyosak a fiúk.Nagy feladat egyszerre 3 azonos korú lurkot nevelni.Biztos nem lehet könnyű. Milyen érzés volt megtudni hogy nem 1 hanem egyből 3 bébit vártok?
Nem nézted a spektrumon az ikres műsort?

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Edit
nagyon tündériek a fiúk!
Mindegyik kép nagyon jó lett,de nekem az tetszik a legjobban amikor a kádban mossák a fogukatKép

A közösségi ház pedig itt található:
a kórház elötti négysávos útra merőlegesen van egy kis utca,sarkán egy óvoda,itt kell jobbra bekanyarodni és egyenesen tovább menni.
Óvoda mellett van egy bölcsi,ez egy egybeépült hoszú épület és ennek a végén található a közösségi ház,ki is van táblázva.
Remélem így már tudni fogjátok,ha mégsem akkor szóljál.
Márc.23-ára foglaltam le a termet,10-től mondtam a nőnek,sztem 12-ig elég lenne,mert a gyerekek java része utána már ebédel.

Ha esetleg másoknak nem jó,akkor lehet tovább is.

Viki elkezdett berekedniKépremélem jövő csütörtökig meggyógyul.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Szióka!

Edit, csak annyi kiegészítés az útleíráshoz, hogy a Sétáló során, ha a híd felől jössz, az üzletsor utolsója után kell jobbra fordulni, a Bánki iskola-óvoda kerítése előtt és ott a parkolós részen a végéig jönni.
Nagyon jók a képek a lurkókról, tényleg. Ahol a fürdésre várnak, annyira édesek és mindegyikük más! Tök jó!
Olivér pedig a bébiülésben tök csini és igazi kis úriember-figura.

Lányok, a tegnap este tök jó volt, 2-en voltunk csak a barátnőmmel a Stopban, koktéloztunk-sütiztünk!
Így már reggel korán mentem futni, most pedig már megfőztem. Somáért mindjárt megyek anyuékhoz, remélem jól aludt!

Puszi minden lurkónak, Viki pedig ne most betegedjen le Kép!

lola77
 
 


Sziasztok!
Nektek hogy sikerült a tegnap nap? Mi délelőtt felmentünk Budapestre, megnéztük a Játékpalota nevű játszóházat. Elég jó volt, de olyan korú babák, mint Virág nincs túl sok játék. Ettől függetlenül nagyon jól eljátszott, végig padlószőnyeg volt lerakva, így bármerre mehetett. Talált magának labdát, azzal játszott, volt egy-két Chicos márkájú bébijáték is, de már az is nagy öröm volt neki, hogy megint több gyerek volt egy kupacon. Volt még három ugrálóvár is, meg egy elkerített rész, ahol kötéllétre, csúszda, meg ilyenek voltak, de az nagyobbaknak való. Egyszer leengedtem a csúszdán is, de nagyon elkezdett sírni és még az ugrálóvár sem tetszett neki, majd ha nagyobb lesz biztos jobb lesz.
Viszont Virág unokatesója, Patrik nagyon élvezte, fél óra múlva már folyt róla a víz, rengeteget ugrabugrált.
Utána elmentünk egy másikba is, Szöcskevár nevet viseli, én oda nem mentem be, mert Virág aludt, csak a nagyok megnézték milyen. Ez rettentő drága volt, és attól függetlenül, hogy a telefonba azt mondták, hogy nyugodtan vigyem a pici babát is, neki is van játék, semmi sem volt. Ez még nagyobb volt, mint a másik, sőt hatalmas, tele ugrálóvárakkal, kötéllétrás, csúszdás dolgokkal. Itt nem padlószőnyeg volt, hanem tatami. Gondolom az ára miatt nem volt olyan sok gyerek ott bent.
Ide végül is nem mentünk be, elmentünk a WestEndCity-hez, kajáltunk, lődörögtünk egy kicsi, aztán estefele hazajöttünk.
Jól elfáradtam, sokat mentem Virág után, mindenfele elmászott, mindenkivel incselkedett, aranyos volt.
Mivel hazafele aludt a kocsiban, este 11-kor úgy kellett ágybaparancsolni, reggel persze korán kelt.

Nemsokára el kell mennem Győrbe, tesóm élettársát és fiát viszem fülészetre, nincs autójuk, nekem kell őket elvinnem. Nincs túl sok kedvem hozzá, főleg mert Virágot itt kell hagynom.

Edit:
nekem az "egykupacban" című kép tetszik a legjobban!

Lívia:
sajnos nekem sem volt túl sokáig anyatejem, 6 hétig tudtam csak szoptatni. Először Humana tápszert kapott, de mikor már a kettest, és hármast lehetett olyat kap, amit éppen meg tudok venni, vagy amelyik éppen le van árazva. Hál istennek nekünk nem volt semmi gond a tápszertől, bár a Humana az HA1 volt, ami állítólag hasfájós kisbabáknak való, és a doktor néni úgy írta fel, hogy nem is kérdezett rá, hogy hasfájós-e.
Viszont Milumil 3-as gyümölcsös tápszert nem fogok többet venni, az nem ízlett neki, nagyon sűrű lett, ha az útmutató szerint készítettem el. A végén már több vízet tettem hozzá, mint amit írt. Bár valószínűleg másik cumit kellett volna használni, de nincs. Most megint Mildibét iszik-eszik, ezt szereti.

Angi:
gratulálok én is a fogacskához!

Nekünk is jön, de alul. Úgy néz ki, alul lesz három, de felül még egy sincs :-(

Ma zöldborsót kapott krumplival, délutánra meg valami répás-krumplis-húsos kaját készítek neki.

Most már mennem kell, van egy kis dolgom még.

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam...

Edit: csoda, hogy így együtt is tudsz róluk képet csinálni, nekem sokszor nem sikerül. Mire kattintok, már egyik ki is fordult. Nagyon aranyosak a fiúk.
Húsvétra ajándék: most kaptak a szülinapjuk olyan kisautót, ami 1 db. ceruzaelemmel működik, ha nekimegy valaminek, felborul,akkor visszafordul, átmegy a küszöbön is. Bálint nem nagyon értékelte, nagy hozzá, de Benedek annyira örült, úgy mászik utána! Szerintem nem lehet nagyon drága, a Tescóban vették nekünk. Majd lefényképezem.
Bálint kapott szilofont, azzal is játszik Benedek, ha birod a zajt. Olyan ügyesen ütögeti. Modjuk az inkább szülinapi ajándék.

Lola:
Te szoktál futni? Én nagyon szerettem régen, és most is tervezem, mert nagyon lassan fogyok, 1-1 kilókat megyek lefelé. Milyen gyakran mész?

Hugi:
Jó, hogy leírtad a játszóházakat, mi is készülünk.
Virágnak jobbulást kívánok!

Angi:
Én is gratulálok a fogacskához. Ma is voltunk a házatokban Ádiéknál.


Mi túl vagyunk a szülinapon, oltáson.
A szülinap jól sikerült, majd teszek fel képeket, a Stopban rendeltem a tortákat. Mindhárom nagyon szép volt, csak a gyerekekét ételfestékkel színezték, és minden olyan lett. Mindenkinek a ruhája, az ülőgarnitúra is. Benedek kapott egy állványos hintát, nem érdekli, Bálint hintázik benne egyelőre. Kapott még zenélő-bedobálós csigát, könyvet, ruhákat, napocska párnát, plüss leopárdot, fürdőjátékot. Bálint megkapta a törpeházat, a Corában találtunk. (MUPI: köszi az ötletet, de nem akartam használtan. )
Kapott még törpéket, szilofont, nyomdát, micimackós dominót.
Kedden voltunk a 3 éves oltáson, volt nagy sírás. De nem volt semmi mellékhatása. Nem is érezte utána. Most mondogatja, hogy ő nem akar nagy lenni, nem akar megnőni, mert mondtam, hogy legközelebb csak nagyon sokára kap, amikor már olyan nagy lesz, mint az unokatesója. Bálint 93 cm, és 12 kiló.
Benedek sajnos fogyott, két hét múlva vissza kell menni, bár azt mondták, ne aggódjak, sokat mozog, meg beteg is volt. Januárban volt 8230, februárban 8200, most meg 8000. 72 cm. Kúszik is, mászik is, kapaszkodva lépked egy-két lépést, ácsorogva pakol. Eszik rendesen, még akkor is, amikor beteg volt, csak kicsit kevesebbet. Most már kap mindent, bébiételt is eszik, de reggel pl. palacsintát evett. A darabos kajákkal sincs semmi gond. Kér a miénkből, mutogat, hogy a szájába adjuk. A vashiány miatt is lehet soványabb, remélem nincs baj.

Erika:
Látod? Viki nem eszik, mégis hízik. Benedek meg eszik, és fogy. Kép

Megyek rendet rakni.
Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam...

Edit: csoda, hogy így együtt is tudsz róluk képet csinálni, nekem sokszor nem sikerül. Mire kattintok, már egyik ki is fordult. Nagyon aranyosak a fiúk.
Húsvétra ajándék: most kaptak a szülinapjuk olyan kisautót, ami 1 db. ceruzaelemmel működik, ha nekimegy valaminek, felborul,akkor visszafordul, átmegy a küszöbön is. Bálint nem nagyon értékelte, nagy hozzá, de Benedek annyira örült, úgy mászik utána! Szerintem nem lehet nagyon drága, a Tescóban vették nekünk. Majd lefényképezem.
Bálint kapott szilofont, azzal is játszik Benedek, ha birod a zajt. Olyan ügyesen ütögeti. Modjuk az inkább szülinapi ajándék.

Lola:
Te szoktál futni? Én nagyon szerettem régen, és most is tervezem, mert nagyon lassan fogyok, 1-1 kilókat megyek lefelé. Milyen gyakran mész?

Hugi:
Jó, hogy leírtad a játszóházakat, mi is készülünk.
Virágnak jobbulást kívánok!

Angi:
Én is gratulálok a fogacskához. Ma is voltunk a házatokban Ádiéknál.


Mi túl vagyunk a szülinapon, oltáson.
A szülinap jól sikerült, majd teszek fel képeket, a Stopban rendeltem a tortákat. Mindhárom nagyon szép volt, csak a gyerekekét ételfestékkel színezték, és minden olyan lett. Mindenkinek a ruhája, az ülőgarnitúra is. Benedek kapott egy állványos hintát, nem érdekli, Bálint hintázik benne egyelőre. Kapott még zenélő-bedobálós csigát, könyvet, ruhákat, napocska párnát, plüss leopárdot, fürdőjátékot. Bálint megkapta a törpeházat, a Corában találtunk. (MUPI: köszi az ötletet, de nem akartam használtan. )
Kapott még törpéket, szilofont, nyomdát, micimackós dominót.
Kedden voltunk a 3 éves oltáson, volt nagy sírás. De nem volt semmi mellékhatása. Nem is érezte utána. Most mondogatja, hogy ő nem akar nagy lenni, nem akar megnőni, mert mondtam, hogy legközelebb csak nagyon sokára kap, amikor már olyan nagy lesz, mint az unokatesója. Bálint 93 cm, és 12 kiló.
Benedek sajnos fogyott, két hét múlva vissza kell menni, bár azt mondták, ne aggódjak, sokat mozog, meg beteg is volt. Januárban volt 8230, februárban 8200, most meg 8000. 72 cm. Kúszik is, mászik is, kapaszkodva lépked egy-két lépést, ácsorogva pakol. Eszik rendesen, még akkor is, amikor beteg volt, csak kicsit kevesebbet. Most már kap mindent, bébiételt is eszik, de reggel pl. palacsintát evett. A darabos kajákkal sincs semmi gond. Kér a miénkből, mutogat, hogy a szájába adjuk. A vashiány miatt is lehet soványabb, remélem nincs baj.

Erika:
Látod? Viki nem eszik, mégis hízik. Benedek meg eszik, és fogy. Kép

Megyek rendet rakni.
Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29
 
 


Lola: bocs, a beiratást elírtam. Ápr.24-25-26 a jó dátum.

Sziasztok

Szilvia

emeseanyu
 
 


Bocs az ismétlésért!

Van már skype nevem: kekesirena

sziasztok!

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Reni
várjuk a képeket a szülinapokról!
Ha esetleg megint szeretnél fényképeket rendelni,akkor a DM-ben most akciós.
www.dm.drogeriemarkt.hu oldalon
Fürdőjátékot hol és mennyiért vettétek vagy kaptátok?Milyen fajtájú?Olyan amit a kád szélére vagy a csempére lehet feltenni?
Sztem Benedek a betegség miatt fogyott le,remélem nem lesz semmi baja.
Édes lehetett a Bálint,ahogy mondta,hogy ő nem akar megnőniKép
Szépen fejlődnek a fiúk!


Lilla
mi újság a vizsgáiddal?Jól vagytok?

Nóra
neked hogy megy a suli?Dorka meggyógyult már?Oltásnak volt mellékhatása?

Lívia
édes a kislányod,ahogy arcára van írva a véleménye az új kajákrólKép

Melinda
túl vagy már a városi vizsgán?

Most megyek,megpróbálom elaltatani a Vikit,5.50-től fent van és délelött is csak elszundított 30 percreKép
Napok óta alig akar aludni napközben,csak nyafog,meg nyűgösKép

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Erika!
Kitartás!Nálunk az éjszaka az Olivér adott műsort.Fél 12-ig köhögött,aztán kivittem bekentem,adtam gyógyszert neki,megetettem (biztos,ami biztos).Utána meg tojt aludni!Fél 2-ig ment a műsor hol az ágyában,hol a mi ágyunkban,hol meg a kezemben.Majd fél 5-kor felkelt a Marci,evett és persze nem akart visszaaludni.Így mindenkinek riadót fújt 5kor. Szóval megint aludtunk egy maratonit (3órát!).

Reni!
Azért ez nem olyan vészes fogyás.Szerintem is csak a mozgás meg a betegség okozza.Dúsítod még a kajáját anyatejjel?Jól rémlik,szopik még Benedek?Próbálj neki minél több hízlalót adni!Babapiskóta,keksz,kenyér.Ezek másra ugysem jók!

Ehhez kapcsolódva:
anyós mesélte,hogy egyik barátnőjének az unokája (2héttel fiatalabb nálunk) uzsonnára megeszik 2 nagy almát+4 babapiskótát!Nekem a 3 gyerek összesen nem eszik ennyit.Ha már fejenként elfogy 1 üveg bébidesszert,az már nagy szám és éhesek voltak.

Lányok!
Van 1 üveg Kecskeméti sütőtök-almám meg 1üveg Mildi sütötök-almám.Ha valakinek megeszi a manója,nagyon szíves odaadnám ajándékba!Babatalira tudnám vinni!

Most mennem kell,mert felébredt az Olivér!
Még az ígért kép a tortáról:
Kép

Játék a nagytesóval
Kép

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Halihó!

Melinda!
Láttalak péntek du. 14.40-kor kanyarodtál a Sárberki kereszteződésnél jobbra, Opellal, ugye? Jó sportosan kanyarodtál ki a kanyarodó sávból! Kép

Hugi! Kösz az ötleteket a játszóházakról, nem is gondoltam volna, hogy márc. 15-én ezek nyitva vannak!

Rena!
Ahogy leírtad pont mindkettőnek a másik ajándéka tetszett! Azon csodálkoztam, hogy a hinta Benedeket nem hatotta meg!
Igen, a Stop-os Micimackós torta színeivel annó nálunk is minden tele volt, ne izgulj a ruhákból kijön!
Igen mostmár 2 hete futunk, mindig 1 sárberek kört! Majdnem minden nap, de mégsem mert nem mindig tudjuk összeegyeztetni a lurkókra vigyázást. Neki csak hétköznap esténként jó, nekem meg mikor a férjem du-os, akkor mindig kellene hívjak át valakit arra a 15 percre! Kép De már olyan jól megy, elindulni nehéz, de utána olyan jó érzés! Este 6 körül szoktunk, hétvégén van hogy reggel+este!

Edit!
A képeken annyira nem jön le, hogy ennyit esznek!

Ja, Rena-Erika-Edit!
Nekem mikor egyszer fogyott a Soma egy keveset (11 hós kora körül ő is!), akkor azt mondta a védőnő, hogy amikor főzök neki főzeléket, vagy zöldséget a főzővízbe tegyek olajat, vagy margarint, vagy olívaolajat (előtte nem tettem, mert azt gondoltam elég ha pl. a csirke-pulykamellből kifő egy kis zsiradék!). Szóval ettől ís hízhatnak!
Szerintem minden gyereknél van egy ilyen időszak, az a lényeg, hogy tartósan ne fogyjanak!

Mi tegnap voltunk kinnt Bánhidán a koszorúzáson, Somának a lovas+huszár felvonulás tetszett persze legjobban meg a rendőr nénik! Kép

Megyek, mert Soma enne valamit!

lola77
 
 


Sziasztok!

Edit:
Igen, szopik még Benedek. Az ételeibe nem tettem anyatejet, mert nem nagyon főztem neki, mindig bébiételt kapott. (rossz, hogy nincs rá időm, de pl. a dózsakerti védőnő azt ajánlja az anyukáknak, hogy csak bébiételt adjanak, mert az a biztos)
A hízlalókat megfogadom, kenyeret,kiflit eddig is evett, de ma vesz a férjem babapiskótát, meg kekszet, babapépet. Hátha. Egyébként két nagy almát megeszik ő is, igaz piskóta nélkül.

Lola:
Igen, hál' Istennek kijött a ruhákból az ételfesték.
Nagyon ügyesek vagytok a futással! Most én is erőt kaptam, csak a gyerekekre vigyázás nehéz, mert a férjem is későn jön haza általában. Én arra gondoltam, hogy korán reggel kellene, amikor még Benedek is alszik. Úgy 5 körül.
Köszi az ötletet Neked is, most már eszik Benedek a mi ételeinkből egy ideje, és azokban van étolaj is, margarin is.
Nem is tudtam, hogy lesz Bánhidán lovas-huszár felvonulás. Kár. Biztos Bálintnak is tetszett volna.

Megyünk reggelizni!

KépKép
renáta29
 
 


Rena!

Minden évben van 03.15-én ilyen műsor! Majd jövőre elmentek! Kép
Hajnal 5-kor felkelni??? Kép Azért az 1-1 kilók is valamik ám!

Emeseanyu!
Köszi hogy szóltál, igen az időpontok miatt, amit írtál meglepődtem, mert itt nálunk készültek a plakátok, szóval már tudtam, de itt a 24-25-26. volt. Mindegy előtte úgyis telefonáltam volna, vagy benéztem volna az oviba!

Hajni! Mi van veled? Írjál, hogy hol tart az "ügyetek"! Net még mindig nincs, látom! Berendezkedtetek már, konyhád kész lett, szép lett?

lola77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?